Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου...!πηγαμε σημερα με την ερατουλα κ κοψαμε μαλλακι ενα χρονο ειχα να της το κοψω η ανεπροκοπη!αφου το επαναλαμβανε κ μονη της "τζιβα το μαλλι μου εγινε":tongue:

για το χειρουργειο θα μαθω αυριο ποτε θα τη δουν κ οταν θα τη δουν θα το αποφασισουμε. το πιο πιθανο ετσι οπως τα βλεπω, την αλλη εβδομαδα ...

σας ευχαριστω πολυ γλυκουλες για τη συμπαρασταση..july με συγκινεις!!!:-P στο αγια σοφια θα παμε φανταζομαι, εκει που ειναι κ ο φακελος της..

μαριγια μου κ εγω νωρις νωρις ειχα συσπασεις θυμαμαι...μαγνησιο , μπανανουλες κ καμια σοκολατα που κ που:tongue:....!!οσο για την τσουκνιδα, κανει μια χαρα δουλεια!ειχα πιασει το 27 σε καποια φαση, αλλα ημουν ντουρασελ! συντομα ξανανεβηκε παντως, δεν εμεινα εκει.

τωρα με τη ζεστη ειναι λιγο ξενερωμα, αλλα ειναι ευχαριστη η γευση της! κουραγιο κ δυναμη στον μπαμπα σου θα του κανει πολυ καλο να ερχεται, η ανδρι κ η νεα μπεμπα on the way θα κανουν τα μαγικα τους!:-D πολλα φιλια να δωσεις στην κατερινα! τις ευχες μας τις μετεφερες;; εε;;; γιατι ξερεις, κανουμε κ ελεγχο αμα τα θυμασαι ολα!!:tongue::tongue::tongue:

οι πανες ειναι κ για μας παρελθον!την ημερα εννοω, τη νυχτα νομιζω θα το δουμε τις επομενες ημερες, αν κ ξυπνησε στεγνη σημερα κ χτες. σημερα φορεσε μονο βρακακι , πηγαμε οπως σας ειπα κ βολτα για τα μαλλακια μας κ μια χαρα!με εξεπληξε η πορεια της παντως!πολυ γρηγορα, ενω εγω δεν ημουν κ πολυ ετοιμη, ηταν μαλλον αυτη!σημερα επισης τσαντιστηκε αφανταστα που δεν την αφησα να πεταξει τα κακα μονη της, μιλαμε για ΤΗΝ τσιριδα...εμεινα να την κοιταω! τελικα "αποφασισαμε" να με 'βοηθαει' λιγακι κ να τα καθαριζω εγω....παλι καλα που με αφησε δλδ:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

πεζουλα στο τοπικ που μπηκαμε (ηρθε κ η μαριγια να πει εκ μερους της ανδριελας ενα γεια!:-)) αυτη η ριτα 'το'χει' που λεμε, δινει ωραιες συμβουλες κ αυτο το χαλαρο εμενα με βοηθησε πολυ. θεωρουσα οτι μια μεθοδος κανει για ολα, αλλα δεν ειναι ετσι! η ερατω πχ δεν ηθελε να εχει ΜΟΝΟ βρακακι, ηθελε να αισθανθει σιγουρια πρωτα με την πανα κ αυτο προφανως επιασε σιγα σιγα (αν κ η τωρινη επιταχυνση ηταν γεγονος!) οποτε μπορει κ σε 10 μερες η ενα μηνα ή δυο ποιος ξερει, να σου δειξει το ιδιο το παιδι.τελικα ειναι το ιδιο το παιδι που θα οδηγησει, απλα με λιγη ωθηση απο εμας:-)

Θέλει παρέα το παιδί, βρε μήπως να σκέφτομαι για κανά αδερφάκι????Μπααα, πλάκα κάνω, είναι νωρίς ακόμη!!!!:tongue::tongue::tongue:

gio που εισαι;;;;ακους δηλωσεις;;:tongue::tongue::tongue: βλεπω την κυρια να αποχωρει σιγα σιγα απο το κλαμπ!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια μεταξυ μας, κ εγω θα το ηθελα σιγα σιγα , αλλα δεν ειμαστε σε καλη φαση ...πολλα τα λεφτα αρη....αδεια δεν δικαιουμαι που να χτυπιεμαι.....κ ο συζυγος....εχει δρομο ακομα με τις σπουδες, δεν θα την παλευαμε:eek:ουφ!

αυτα με το σεντονακι μου σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

july july july αχ ξέχασα να σχολιάσω τα δικά σας!Πολύ χάρηκα με τα νέα σας μα πάρα πολύ όμως.Μπράβο και εύχομαι το μωράκι σου να μην αντιμετωπίσει ποτε΄του πρόβλημα.:D

daf καλέ τόσο γρήγορα κόψατε τις πάνες?Μπράβο φτουφτου!!!!Πες μας τα νεότερα για το χειρουργείο της Ερατούλας.Κι όσο για τη δήλωση ήταν μία πλάκα και μόνο. Εσύ που αρχίζεις να το σκέφτεσαι νομίζω ότι θα αποχωρήσεις από το κλαμπ σύντομα!!!:rolleyes: Πλάκα πλάκα ήθελα να το γράψω και πιο παλιά όλες σχεδόν έχετε ή θα έχετε σύντομα και δεύτερο παιδάκι και χίλια μπράβο. Απορώ πώς τα καταφέρνετε!!!Εγώ με μία Χριστίνα και τα έχω φτύσει. Σκέφτομαι τί θα γινόταν αν είχα και δεύτερο. Φοβάμαι ότι τώρα δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω 2 μωρά. Γιάυτό και όλο το τρενάρω, γιατί φοβάμαι ότι δεν μπορώ, νιώθω τόσο κούραση με το ένα, πού τι θα γίνει με τα 2!!!

Σας φιλώ γλυκά ματσ μουτσ!!!:D

yaeNp3.png

Πεζη μακαρι να γεννησουμε κι εμεις τοσο έυκολα Αν κι εγω προβλεπεται καισαρική . Εσυ φυσιολογικα είχες γεννησει???

Νια ειχα γεννησει φυσιολογικα, οχι πολυ ευκολα βεβαια οπως σε καθε πρωτο παιδι συνηθως αλλα τελικα ολα πηγαν καλα και ευελπιστω να τα καταφερω φυσιολογικα και αυτη τη φορα! Ειναι ενα αγχος μου να σου πω γιατι και μονο η σκεψη επεμβασης στην περιπτωση της καισαρικης καπως με ανατριχιαζει:eek:

daf μου δεν θελω να σε ακουω ετσι πραγματικα αλλα σε καταλαβαινω..απλα μακαρι ολα να τελειωσουν γρηγορα και οσο πιο ανωδυνα γινεται! Ειδες η ερατουλα ειπε να σου δωσει χαρα με το κοψιμο της πανας..χεχε τη σκατουλα!!! Εμεις ακομη στην κοσμαρα μας σε αυτο το θεμα..στις βλακειες ομως ειμαστε πρωτοι!!!:D:D

Νεαμανουλα τελικα δεν ειναι και τοσο δυσκολο τουλαχιστον σε αυτη τη φαση να εχω τον Νικολα και να περιμενω και μωρακι. Δεν σου κρυβω οτι με αγχωνε αρκετα η εγκυμοσυνη και ειδικα οι πρωτοι μηνες που ειναι επικινδυνοι αλλα τελικα λες και καταλαβαινει ο μικρος και δεν με κουραζει πολυ πολυ παντα σε οτι αφορα αγκαλιες κλπ. Του τις εχω κοψει απο την αρχη , τον παιρνω μονο οταν ειμαστε καθιστοι και γενικα αποφευγω αποτομες κινησεις κλπ και τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζα. Βεβαια σε μενα το καλο ειναι οτι σταματησα τη δουλεια οποτε δεν εχω την κουραση της εργασιας..μη σου πω οτι παραξεκουραζομαι γι αυτο και ειμαι τετοια ωρα εδω μεσα:cool: Βεβαια σημαντικο ειναι οτι εχω βοηθεια και απο τος γονεις μου και απο το συζυγο οποτε δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα. Τωρα οσο για το μετα της γεννησης θα σου πω οταν με το καλο ερθει ο καιρος;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΑΧ κορίτσια εμείς βάλαμε βρακάκι για κάποιες ώρες χτες, έχω κανένα μήνα που του πιπιλάω το μυαλό και βεαίως βεβαίως γιατι "και η Ερατώ φόρεσε το βρακάκι της Γιώργο μου". Το μόνο που κατάφερα ήταν 2 ατυχήματα, να πλένω 2 βρακιά και 2 ζευγάρια παπούτσια.

Εμένα πολύ σπάνια τα λέει πριν, μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη???

Ποιο ειναι αυτο το τοπικ βρε Daf να μπω κι εγω να διαβασω τιποτα??

Και η ασχετη ειδηδη της ημερας... Αποφασισα να κοψω τα μαλλια μου κοντα. Πολυ κοντα. Τα ειχα χρονια ετσι οταν ημουν... νεαρη.... Και ετσι κι αλλιως ολο με εναν κοτσο ειμαι γιατι ουτε πιστολακι προλαβαινω, και ζεσταινομαι κιολασ νς τα αφησω κατω. Οπότε???

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλησπερα κοριτσακια !!! Ερατουλα μου γλυκια μπραβο σου καμαρι μου !! Μεγαλη πρόοδο βρε μπράβο σας ξανά.. Εμεις συνεχιζουμε αλλά εχουμε θεμα στο σταθμο.. Κατερινακι μπες να διαβασεις τις περιπετειες μας http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2052441#post2052441.

Να τα κοψεις τα μαλλακια σου ναι ! Θα σου πανε νομιζω και σε ειχα δει και με κοντό καρε που ηταν πολύ ωραία πράγματι !

Εγω ξεκουραζομαι και το απολαμβανω .. να χα και καποιον να μου μαγειρευει τι καλά .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου ευχαριστώ πολύ!!

Τελικά δεν σε ρώτησα, άρχισες τα κ@λο Yutopar? Ελπίζω να τη γλίτωσες και να μην τα πάρεις τα παλιοχάπια που σου ταράζουν το σύστημα, όσο τα θυμάμαι συγχύζομαι...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Τι γινεται βρε κοριτσια????? Τριημερο και την καναμε για αλλες παραλιες????

Αχ εμεις το χασαμε το μπανακι αφου εξω εχει εναν παλιοαερα αστα να πανε...:mad: anyway ομως καλα να περασουμε αυτες τις μερουλες!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Να΄μαστε και εμεις!!! Γυρισαμε σήμερα σπίτι μας!!!!!

Κορίτσάκια μου γλυκά η γέννηση της μπέμπας ηταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα! Γέννησα πολυ εύκολα, τόσο που ούτε και εγώ ακομα δεν το πιστέυω!

Η μπέμπα για την ώρα ειναι καλη. Τρώει και κοιμάται! Ο αδερφούλης της την υποδέχτηκε με χαρά, αν και σαν μάνα διέκρινα κιόλας κάποια ζήλια!!!Θα δούμε!

Με το θηλασμο τα πάμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Η μπέμπα έπιασε θηλή αμέσως και όλα πάνε καλα. Γεννηθηκε 2900 και βγήκαμε απο το μαιευτήριο 2880!!!!

Θα μπώ πάλι με την πρώτη ευκαιρία!!!!

Σας φιλώ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα;;!!μπραβο σας!!!!!:D:D:D:D

να τη χαιρεστε καλη μου!!!

κοριτσακια θα σας βάλω απουσιες που χαθηκατε:tongue:

χτες ημασταν με την κατερινα κ ολη την οικογενεια σπιτι αυτη η μπεμπα εχει γινει ακομα πιο κουκλα μιλαμε ειναι για τρελο φαγωμα...κατερινακι αυτο που εχεις παθει εσυ με την ερατω θα το παθω εγω με τη μπεμπα σου χιχιχιχιχι!!!:mrgreen:

να τη δειτε πως 'μιλουσε' στη μαμα της ..αχ απιστευτα συγκινητικο...!!!:)

ο γιωργακης με την ερατω μια επαιζαν μια πλακωνοντουσαν , μια χαρα περασανε δλδ!!:tongue::tongue::tongue: τρελες φασεις τα πιτσιρικια..!

κ κατι ασχετο αλλα αμα δεν το πω θα σκασω...πεθανα στα γελια, εσας ισως να μη σας φανει αστειο αλλα εγω μονο που δεν κατουρηθηκα:rolleyes::tongue: μας λεει η ερατω πριν λιγο: ΄χιελω να γιω τη Βουλι Κουκι' εμεις: 'την ποια;':shock: τη Βουλι Κουκι, στον (υ)πολογιστη της μαμας..!!' σκεφτομαστε ξανασκεφτομαστε και ξαφνικα..μας ηρθε...ηθελε να δει την....Βουγιουκλακη...(το νιαου βρε γατουλα:D:tongue::tongue::tongue:)

καληνυχτα σας φιλω!

Κατερινακι τι καλα!!!! Μπραβο κοπελα μου και μπορω να πω οτι μου εδωσες θαρρος γιατι κακα τα ψεμματα αισθανομαι λιγακι καπως οταν ξερω τι με περιμενει με τον τοκετο!!!! Αντε χαρειτε την μπεμπουλα σας τωρα!!!!!

dafaki τι ωραια νεα!!!! Η μπεμπουλα ημουν σιγουρη οτι θα ειναι μια κουκλιτσα καθως απο τις πρωτες φωτογραφιες φανηκε το παιδι!!!! Οσο για την Ερατουλα τσαουσιτσα την βλεπω ακους εκει Βουγιουκλακη!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια απο τη βιασύνη μου ξεχασα να σας πω ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Μανουλες ερώτηση! Πως καθαριζω τα γεννητικά όργανα της μικρης??? Δεν εχω ιδέα αν το κάνω σωστά...Please help!!!!!!Κρέμα πόση βάζω και που????

cEyXp3.png

q61sp3.png

αχχχ κατερινάκι καλώς ήρθες στο κλαμπ των κοριτσιμαμάδων!!!

λοιπόν το πιπί των κοριτσιών θέλει ξαθάρισμα ως εξής όταν την κάνεις μπάνιο ανοίγεις καλά τα χείλεια και με νερό να τρέχει το καθαρίζεις καλά καλά γιατί γεμίζει ασπράκια. κρεμούλα αριστερά ξεξιά στο πλάι και στον πωπό και όχι πάρα πολύ μην το παστώσεις το παιδί!!! θα σου πρότεινα τώρα στις αρχές σε κάθε αλλαγή να την πλένεις στα τσίσα με σκέτο νεράκι και στα κακάκια με λίγο σαπουνάκι. το νερό να τρέχει από το πιπί στον πωπό (αυτό γίνεται οταν κρατάμε το μωρό ανάσκελα!!!πιστεύω αυτό στο δείξανε!) αυτά ότι άλλο θελήσεις εδώ είμαστε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κατερινάκι η july σαν διπλή κοριτσομάνα δεν μπορουσε να στα πει καλύτερα ... Η μπεμπουλα είναι Κουκλίτσα κι ο Γιαννακης ο καλός μου μες τα ματια την κοιτάει .Να δεις που θα της είναι πολύ προστατευτικός !! Να σου ζησουν ξανά κοριτσάκι μου !!!

Οι αλλες πως τα περασατε το τριημερο ?? Εμεις καλοπερασαμε στο Ναυπλιο και χορτασαμε βολτουλες..Η μικρη ξεσαλωσε κι εχει μαθει ολες τις κουνιες του Ναυπλιου απε εξω κι ανακατωτα , εφαγε παγωτο , ειδε θαλασσα έιδε εξοχή , εγινε αυτοκολλητη με τον σκυλο της γιαγιας και του παππού ενα τεραστιο γερμανικό λυκοσκυλο , μεχρι και στο κρεβατι της ήθελε να τον πάρει , κι αυτο το ζωντανο να την προσεχει τοσο πολύ και να καθεται σαν προβατο μπροστά της !!! Φοβερη εξοικειωση η μικρή μαζί του ..

Παιξανε μεχρι τελικης πτωσεως με την ξαδερφη της όπου σαν την Ερατουλα με τον Γιωργο μαζί δεν κανανε και χωρια δεν μπορουσαν .. αγκαλιαζοντουσαν και φιλιοντουσαν με την ίδια ευκόλία που μαλλιοτραβιοντουσαν για τα παιχνίδια οι σουσουράδες και είχε απιστευτη πλακα να παρακολουθεις τις συζητησεις τους . Συννενοηση μπουζούκι ενα πράγμα .." Εσυ εισ απο δω " ???? Ρωταγε η μία " Ναι δεν ειμαι εκει μπροστα , ειμαι εδω " απαντουσε η άλλη :shock::P

Τα γιουτοπαρ δεν τα πηρα ακόμα και τα εχω στην αναμονη όσο οι συσπασουλες ειναι περιπου 10 τη μερα .Τελος του μηνα θα κανω την Β επιπέδου και θα συζητησω απο κοντα με την γιατρο μου. Μεχρι τοτε προσπαθω να ειμαι χαλαρη και να μην το σκεφτομαι Ετσι είναι καλύτερα καταλαβα γιατι στο Ναυπλιο που ξεκουραστηκα και γενικα το μυαλο μου ηταν στις βόλτες μειωθηκαν κατα πολύ ...

Το αλτσαχαιμερ συνεχιζεται κι προστεθηκε και η αφηρημαδα τώρα όπου σήμερα εκανα το σουπερ κουλο και πηγα να βαλω την πιπιλα στο στομα του συζύγου αντι στης μικρής κι οταν αυτος κουνησε το κεφαλι του για να την αποφυγει προσπαθησα να του τη χωσω στο στόμα εκνευρισμενη κιόλας:!:. Ξυπνησα όταν τον ακουσα να φωναζει Τι κααανεις?? οπου και πεσαμε κατω απ τα γελια μαζί κι η μικρή.

και να φανταστειτε πως αυτα τα διαβαζα στα 'κουλά μαμμάδων' στο διπλα φορουμ κι σκεφτομουν μα είναι δυνατον ???

Σας λεω κοριτσια δεν πάω καλά :rolleyes: ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Τι μου κάνετε?Εμείς μαμά και γιός άρρωστοι, διότι απο τις βόλτες και τις γύρες και το παιχνίδι στην αυλή με τον παλιόκαιρο δεν την γλυτωσαμε.Ευτυχώς δεν εχουμε πυρετό αλλα οι μύξες, ο βήχας και τα φλέμματα δεν μας αφήσαν σε ησυχια!!!

Φρεσκομανούλα Κατερινάκι μιά χαρά τα πας, είμαι σίγουρη!!!!Εστειλε φωτο?Εγώ δεν πήρα κάτι....περιμένω!!!!

ΟΙ υπόλοιπες πως περάσατε?Εμείς σούπερ!!!!Χαλάρωση, οικογενειακές στιγμές και φούλ παιχνίδι!!!Είναι φοβερό το ποσο έχουμε μεγαλώσει τα παιδάκια μας....κανονική συζήτηση κάνουμε, παιχνίδια παίζουμε άνετα...με τα παιδάκια δε, ή καλύτερη φάση....ο μικρός κάθε απόγευμα στις 6 βγαίνει στην αυλή και φωνάζει και τις γειτονοπούλες μας και τα γειτονάκια μας (δύο 5χρονές και 2 10χρονούς) να παίξουν!!!Πολύ πλάκα!!!!Τον κάνουν κορόιδο φυσικά, και αυτός τρέχει και τους παίρνει την μπάλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...