Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!!

τι να πρωτοπω, τα τεμπη που κλεισανε κ καναμε 9 ωρες για θεσ/νικη, την ηττα που φαγαμε αφου μας εκλεψαν το σιντι μας κ το διαπιστωσαμε πρωι πρωι παρασκευη, να πω για την ερατουλα που τα παιξε το παιδι δεμενο τοσες ωρες στο καρεκλακι, να πω οτι ξυπνησαμε στις 5 σημερα και φυγαμε στις 6 για αθηνα.........αυτο δεν ηταν ταξιδι, οδυσσεια ηταν!!!!:cry::?

τα καλα τωρα, τελειωσα κ ειμαι διπλωματουχα επιτελους, η ερατω παρα την απιστευτη ταλαιπωρια ηταν ενας αγγελος (ως συνηθως!-κουκουβααααα:lol:), την καταλατρεψαν κ ηθελαν να τη βγαλουν φωτο στο πανελ:lol::lol::lol::lol: ειδα τις φιλες μου μαζι και τη μελλουσα νονα μας, κ εμαθα λεπτομερειες για τους επικειμενους 3 (!) γαμους που θα γινουν στα μερη σας...!

ελαβα το μνμ απο τη στελλα κ μολις ειδα κ της gio, θα τον βρουμε το χρονο για το καφετσαι σιγουρα την επομενη φορα που θα κατσουμε περισσοτερο κ δεν θα εχουμε θεματα με τις ιωσεις κ το κρυο (κ τι κρυο, μπρρρρρρρρρρ)!!!μεχρι τοτε απλα θα ειμαι περιεργη για το πως ειστε!!!!!!!παλι καλα που καταφεραμε να βρεθουμε με την πεζη!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello everybody !!!! ΄Καλώς την DaFitsa , άκουγα για τον χαμό στα Τέμπη και σε σκεφτόμουν ειλικρινά ... όλα καλά όμως πήγαν μπράβο!

Αντα χάρηκα που ο μικρούλη σου τα κατάφερε και εύχομαι να συνεχίσει να κοιμάται πλέον μόνος του και μονορούφι όλο το βράδυ!

Η δικιά μου πάντως από 6 μηνών που ήταν όταν της έκανα τη μέθοδο, κάθε βράδυ την βάζω στην κούνια της λέω Καληνύχτα και κοιμάται αμέσως ! Εκτός από περιόδους που έχουμε δόντια κλπ κλπ όπου ξυπνά το βράδυ 2-3 φορές αλλά της βάζω την πιπιλά και ξανακοιμάται...

Μμμ τι διαβάζω για γιαγιάδες και Babysiting ε???? Τυχερούλες !!!! Εντάξει ας μην παραπονιέμαι κι εμείς μπορεί να τους έχουμε μακριά αλλά έρχονται που και που και μας επισκέπτονται και βρίσκουμε ευκαιρία να ξεσκάσουμε κι εμείς σαν ζευγάρι λιγάκι .

Βρε κορίτσια πολύ κούραση όμως είμαι μόνιμα ένα πτώμα... Τι θα γίνει όταν θα ξεκινήσω δουλειά σκέφτομαι και φρικάρω...

Άσχετο άλλα ήταν καμιά σας στο 6μηνο του ΟΑΕΔ?? Αν ναι δώρο δικαιούμαστε από τον Οργανισμό ???

Καληνύχτα σε όλα τα Μωράκια και εύχομαι να κοιμούνται ήσυχα μέχρι το ξημέρωμα για να ξεκουραστούν κι οι μανούλες λίγο.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ωρε daf μου μια φορα ειπες να ανεβεις και εσυ και εγω μια φορα να κατεβω Πατρα και επεσαν τα Τεμπη δηλαδη τι αλλο θα μπορουσε να συμβει???:tongue: Πάντως ευτυχως που οντως συναντηθηκαμε γιατι αλλιως...τρεχα γυρευε!!!

Καλα konmar αυτο για τη δουλεια ξαναπεστο..εφιαλτης μιλαμε...βλεπω να κουτουλαμε στο φουλ!!!:rolleyes::confused::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

γεια σας κοριτσια μου!!

τι να πρωτοπω, τα τεμπη που κλεισανε κ καναμε 9 ωρες για θεσ/νικη, την ηττα που φαγαμε αφου μας εκλεψαν το σιντι μας κ το διαπιστωσαμε πρωι πρωι παρασκευη, να πω για την ερατουλα που τα παιξε το παιδι δεμενο τοσες ωρες στο καρεκλακι, να πω οτι ξυπνησαμε στις 5 σημερα και φυγαμε στις 6 για αθηνα.........αυτο δεν ηταν ταξιδι, οδυσσεια ηταν!!!!:cry::?

τα καλα τωρα, τελειωσα κ ειμαι διπλωματουχα επιτελους, η ερατω παρα την απιστευτη ταλαιπωρια ηταν ενας αγγελος (ως συνηθως!-κουκουβααααα:lol:), την καταλατρεψαν κ ηθελαν να τη βγαλουν φωτο στο πανελ:lol::lol::lol::lol: ειδα τις φιλες μου μαζι και τη μελλουσα νονα μας, κ εμαθα λεπτομερειες για τους επικειμενους 3 (!) γαμους που θα γινουν στα μερη σας...!

ελαβα το μνμ απο τη στελλα κ μολις ειδα κ της gio, θα τον βρουμε το χρονο για το καφετσαι σιγουρα την επομενη φορα που θα κατσουμε περισσοτερο κ δεν θα εχουμε θεματα με τις ιωσεις κ το κρυο (κ τι κρυο, μπρρρρρρρρρρ)!!!μεχρι τοτε απλα θα ειμαι περιεργη για το πως ειστε!!!!!!!παλι καλα που καταφεραμε να βρεθουμε με την πεζη!:lol:

Αμαν βρε κοριτσαρα μου...ειπες να ερθεις και εγινε χαμος!!!

Καταρχας συγνωμη που δεν καταφεραμε να συναντηθουμε τελικα αλλα σου εξηγησα στο πμ πως εχουν τα πραγματα συμπεθερα (...:tongue::tongue::tongue:...σε καλοπιανω!!!)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μεταπτυχιακο σου!!!Καλη σταδιοδρομια τωρα!!!

ΠΕΖΗ,konmar μια χαρα θα ειστε στη δουλεια πιστεψτε με...η αρχη ζοριζει λιγο αλλα μετα μπαινεις στον χορο και χορευεις!!!Εκτος και αν καμια σας ξαναφουσκωσει την κοιλιτσα της οποτε...!!!Παντως οφειλω να ομολογησω οτι τα βραδια που ο μικρος δεν κοιματε, την αλλη μερα η δουλεια ειναι εφιαλτης!!!!

Τι κανετε οι υπολοιπες...???

γεια σας κοπέλες μου.. :D:D

Αφήστε... με έχει τρελάνει το καμάρι μου στα γερμανικά νούμερα 2-5 κάθε βράδυ, γι' αυτό και βρίσκομαι εδώ τέτοια ώρα! Σέρνομαι από την κούραση αλλά ένα περίεργο πράγμα όταν ξεραίνεται το μικρό μου δεν μπορώ να κοιμηθώ και περνάει πολύ ώρα... Τελικά σήμερα ανακάλυψα τί φταίει μαλλον.. έσκασε και το πέμπτο μας δοντάκι κάτω αριστερά :-P

Dafaki μπράβο σας!!! Προσοχή τώρα στην Ερατούλα μας!!

Εγώ η απρόσεχτη μάνα παραλίγο σήμερα να κάψω ο μουτράκι του μωρού μου με το γκαζάκι.. μπρρρρρρρρρρρρρρ...... Ενώ έφτιαχνα τον καφέ μου τελείωσε η φιάλη και λέω να την αλλάξω επιτόπου (έχω το elgreco). Βγάζω την εστία και την ακουμπάω στην κουζίνα, εκείνη τη στιγμή η μικρή ερχόταν μπουσουλώντας αποκάτω... Αφού τα ετοιμάζω όλα πάω το ΖΩΟ και πιάνω ξανά τη εστία με γυμνά χέρια!! Έκαιγε φυσικά και την πετάω ασυναίσθητα και εκείνη αρχίζει να τσουλάει προς τα κατω ... όπου φυσικά ήταν το μωρο μου!!! Την άρπαξα στον αέρα ευτυχώς! Κατακάηκα αλλά καλά να πάθω... Φυσικά μετά φρίκαρα τελείως και λέω να μην ξανακάνω τέτοια σπορ όταν αφήνω εκτός πάρκου το ζουζούνι..

Από χτες η Πενούλα μου λέει συνεχώς μαμαμπαμπά μπαμπαμαμά σα να είναι μια λέξη!!! Και καμάρι η χαζομαμαμα!!!!!!!!!

Νεαμανούλα μυξορουφύχτρα μου έδωσαν δώρο με το physiomer σπρέυ μια πολύ πρακτική με σωληνάκι. Διαφορετικά δεν θα αγόραζα γιατί συχαινόμουν! Τα ανταλλακτικά της κάνουν 5 ευρώ τα 15.

Φιλακια σε όλες.. θα τα ξαναπούμε σύντομα :tongue:

Επεξεργάστηκαν by vallou

Διαφημίσεις

τι λες βρε vallou τωρα;;;;;;;;;;;;;;; παλι καλα το πιτσιρικι τι γλυτωσε!!!!χρειαζεσαι ξεκουραση κυρια μου, εγω οταν ειμαι πολυ πτωμα τη νυχτα που ξυπναει να θηλασει, κοντευει να μου πεσει στο πατωμα ουκ ολιγες φορες! να χαλαρωνεις οποτε μπορεις, καποια στιγμη υπαρχει, δε μπορει!

hello girls!!!

Και σειρα εχουν..τα πεθερικα..ετοιμαζω παλι βαλιτσες καθως τα Χριστουγεννα μας θα τα περασουμε Λαρισα οποτε παλι ετοιμασιες και δεν μπορειτε να φανταστειτε τη βαρεμαρα μου..ρουχα παπουτσια κ.λ.π. κ.λ.π.:mad:

vallou μου προσοχη..(εσυ μου τα ελεγες αυτα:tongue:) τελικα με τα μωρα δεν ξερεις απο που θα σου ερθει..θελει μεχρι και στον κ@λο ματια να εχουμε..:rolleyes:

τι αλλα νεα βρε κορτσουδια??πολλη ησυχια πλακωσε μου φαινεται..μπας και ξεκινησατε διακοπουλες?? α...για να ειμαστε συνεπεις στα ραντεβου μας στο καφε..γιατι πολλη αποχη βλεπω τωρα τελευταια..:rolleyes::cool:

dafούλα σου είχα στείλει κι εγώ πμ.για τον καφέ, σόρυ μωρέ δεν γινόταν να έρθω για 100 διαφορετικούς λόγους...πάντως τί ταλαιπώρια βάγατε βρε παιδί μου, καλά τα Τέμπη έχουν και ένα θεματάκι κίνησης κι ειδικά αν γίνει και κανά τροχαίο...βράστα...

vallou προσοχή κοπελάρα μου, ξέχνα το αφού είχε ευτυχή κατάληξη το όλο συμβάν.

Εμείς 10 μέρες κι ακόμη χάλια είμαστε με το μπούκωμα, δεν περνάει με τίποτα.Ορό, otrivin "μυξορουφήχτρα" και τίποτα...καμία βελτίωση...

yaeNp3.png

dafούλα σου είχα στείλει κι εγώ πμ.για τον καφέ, σόρυ μωρέ δεν γινόταν να έρθω για 100 διαφορετικούς λόγους...πάντως τί ταλαιπώρια βάγατε βρε παιδί μου, καλά τα Τέμπη έχουν και ένα θεματάκι κίνησης κι ειδικά αν γίνει και κανά τροχαίο...βράστα...

vallou προσοχή κοπελάρα μου, ξέχνα το αφού είχε ευτυχή κατάληξη το όλο συμβάν.

Εμείς 10 μέρες κι ακόμη χάλια είμαστε με το μπούκωμα, δεν περνάει με τίποτα.Ορό, otrivin "μυξορουφήχτρα" και τίποτα...καμία βελτίωση...

Υπομονη Μαρακι μου!!! Μεχρι τα Χριστουγεννα να γινει καλα το Χριστινακι μας , μη μας ειναι μπουκωμενο στην πρωτη του γιορτουλα!!!;)

Περαστικούλια στο Χριστινάκι !!! Πεζουλα καλο ταξιδι να έχετε !!! Ηταν να έρθουμε κι εμεις κατα κει αλλα ακυρωθηκε τελικά λόγω δουλειας του συζύγου και τελικά θα μέινουμε Αθήνα... σνιφ ..:-(:sad::-(

Valou καλά κάνεις και τα γράφεις αυτά για να έχουμε το νού μας και οι υπόλοιπες.. Χθες την έβαλα καθιστή στον καναπέ για να στρώσω μια κουβερτούλα πάνω στο χαλί να παίξουμε, ήμουν μπροστά της προσέχοντας να μην πέσει αλλά δεν άργει να γινει το κακό.. με το που γυριζω το κεφαλι να ισιωσω την κουβέρτα κάνει βουτιά με το κεφάλι στο πάτωμα.. ευτυχώς δεν χτυπησε πολύ γιατι έιναι παχή τό χαλί αλλα απ την τρομάρα της έκλαιγε το καημένο...σου λέει οκ έστρωσε η μαμά ας μη χάνω χρόνο να κατέβω να παίξω:lol::lol::lol:...

Λοιπόν πολλές απουσιες βλεπω.. για να μαζευόμαστε !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

ΠΕΖΗ μου εσένα σκέφτηκα αμέσως που σου έλεγα "πρόσεχε και πρόσεχε" :rolleyes: Ανθώπινα τα λάθη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα κάνουμε!! Σήμερα που έφτιαχνα τη σούπα της ήταν για λίγο κάτω από την κουζίνα, σκέφτηκα την χθεσινή φάση και την έχωσα στο παρκο... Ας κλάψουν και λίγο στο πάρκο και να έχουμε ήσυχο το κεφαλάκι μας!!

Να περάσεις τέλεια στην Λάρισα!! Έχει φοβερά καφέ! Ζηλεύω που δεν πάω πουθενα!!

Konmar Και μεις είχαμε παλινδρόμιση και το κρεβατάκι μας μόλις το κατεβάσαμε από την κλίση.. Πριν λίγες μέρες αναρρωτιόμουν αν έκανα καλά.. αλλά φαντάζομαι πέρασε αυτή η φάση.

Καλά βρε κορίτσια.. τα δικά σας πόσο κοιμούνται την ημέρα!! (neamanoula εσύ μην απαντάς καλύτερα :tongue: )Το ξενυχτοπούλι μου δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου!! Η μεγάλη χτύπαγε 1 ώρα το πρωί και 2-3 ώρες το μεσημέρι μέχρι ενός έτους!!! Τί θα κάνω μ' αυτό το μικρό;;;; :confused: Τα έχω παιξει!!

φιλούμπες σε όλες!!

Επεξεργάστηκαν by vallou

Καλημέρα,

valou τι φάτσα ειναι η κορούλα σου !!! Τι την λεχεις ντύσει ελαφάκι ????

Για τον ύπνο που ρωτας σε αυτη την ηλικία πρέπει να κοιμούνται περίπου 14 ωρες την ημέρα. Τωρα απο το πρέπει μέχρι το τι κάνουν αυτά έχει διαφορά...

Σιγουρα κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες ...

Εμεις κοιμόμαστε 10 ώρες το βράδυ , πίνουμε το γάλα και ξανακοιμόμαστε κανα 2ωρο . ενω το μεσημέρι ξανακοιμάται περίπου 2 ωρίτσες. Το συμπληρώνουμε το 14ωρο κουτσά στραβά. Ειναι έυκολο παιδί στον ύπνο με το φαι έχουμε το πρόβλημα εμείς....

φιλιά σε όλες !

ΥΓ. Αυτους τους κουραμπιεδες να δω ΠΟΤΕ θα τους φτιάξω????????

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μωράκια βλέπω ντυμένα ελαφάκια, Αη-Βασίλης, και πολύ γελάω....τί κουκλάκια είναι αυτά!!!!!

konmar κι εμείς 14 ώρες κοιμόμαστε (την εβδομάδα :tongue:) προς απάντηση της vallou...

ΠΕΖΟΥΛΑ καλό ταξίδι για σήμερα.........

Χτες βράδυ ήταν σκέτη τρέλα, κοιμήθηκε στις 12.00 ξύπνησε 12.20 και μέχρι τις 8.00 που ξύπνησε οριστικά ξύπνησε άλλες 1789 φορές. καλό, έε???δεν ξέρω, το παίζω λίγο στην τρελίτσα γιατί αλλιώς δεν βγαίνειιιιιι...αχ το μανάρι μου ακόμη δεν μπορεί να ανασάνει, αν στήσεις σφτί έξω από το παιδικό είναι σαν να ροχαρίζει ένας παππούς........................ψυχίτσα μου................

yaeNp3.png

Καλησπέρα καλε!!!

Όντως χαθηκατε όλες...εγω πάντως φιλενάδα είμαι στην δουλειά (ναι γύρισα... η χαρά στο σπίτι κράτησε 3 ώρες!!!)!!!

DAF και ΠΕΖΗ που ξετρυπώσατε καλέ παλαβές το μήνυμα μου στο άλλο το φόρουμ, στα πρόωρα?Απίστευτες είστε!!!Πάντως οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες...άσε που περιμένει η σοκολατίνα...κανονίστε με το νέο έτος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...μου λείψατε χαζές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...