Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα:D να χαιρομαστε τον Γιαννακη, τον Βαγγελη, το ζουζουνελοπαιδακι νο1 (πως το λενε καλε...!!!!;;;; ) να ειναι παντα καλα και γεματα χαρα!:D χρονια πολλα και σε σενα gio μου!!:D

πηγαμε χτες κ ειδαμε τη μπεμπα της κατερινας!!!!!ρε παιδια, φοβομουν να την πιασω...πως τα ξεχναμε τοσο ευκολα, μου λετε;δλδ η ερατω , σε συγκριση, μου φαινεται απλα τεραστια , ειναι δυνατον;

ειναι ενα πανεμορφο πανησυχο μωρακι , ροζουλι , με μαλλακια καστανα και σουφρωμενα χειλακια !η κατερινα μας απ'ο,τι βλεπετε κ εσεις, ειναι μια χαρα, φτου κ ξαναφτου!:tongue: ο δε αδερφουλης, τι να πω, λεει ποιηματακια παιδιααααα....θα τον φαω!εσκασα στα γελια με την απαγγελια της 'γιαγιας μας της καλης':tongue::tongue:

φυσικα δεν ειπαμε στην ερατω οτι θα πηγαιναμε γιατι με ειχε φαει , να παμε στο γωγο και να παμε να του δωσουμε το δωρο του και να παμε στο φιλο μου (!)

αμ το αλλο.. προχτες ειπε στον μπαμπα της το εξης, αφου εφαγε το βραδυνο. αν εχει το θεο της δλδ.: ''τωλα, παω π(λ)υνω γιοντια μου, γινω ομο(ρ)φη, να με φιλησει ο π(ρ)ιγκηπας μου.'':shock: ντοινγκκκκκκ!!!

κ τελος, βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω, οτι αποθηλασε το κοριτσακι μου, εχει να θηλασει μια εβδομαδα. :D ειμαι πολυ χαρουμενη που πηγε ετσι ηπια το πραγμα. βεβαια...επομενος στοχος(σε κανα δυο εβδομαδες λεμε να το ξεκινησουμε), κοψιμο πιπιλας.....για να ''γιουμε''...ωχ αμαν αμαν!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγω... Λιγο πριν παω σταθμο να πάρω τη μικρή ειπα να κάνω ενα βημα επαναφοράς στην καθημερινοτητα σημερα ....

Δυστυχως τα νεα μου δεν ε'ιναι καλά Αφου πριν 11 μερες χασαμε την μαμά μου . Παλεψε τοσο πολύ αλλά δυστυχως ο αγώνας ηταν άνισος και δεν τα καταφερε... Μπορω να πω πως ηρέμησε και γαλήνεψε πια Απο 38 χρονων παλευε να ζήσει για να μεγαλώσουμε εγω κι ο αδερφός μου. Εκπλήρωσε ολες τις επιθυμιες της , ετσι μου είπε λιγες μέρες πριν φύγει . Μας πάντρεψε , ειδε εγγονια κ τελος εμαθε πριν φύγει κ για την δική μου εγκυμοσυνη που την περιμενε πως κ πως . Αλλο ενα παιδάκι μου λεγε να κάνεις κορίτσι μου , οχι για σενα αλλά για να χε ενα αδερφακι η Ανδριελα.

Για το μονο που λυποταν ηταν που τα εγγονια της δεν θα την θυμουντε σαν εικόνα...

Τις τελευταιες μέρες δεν εμοιαζε σε τίποτα με την μανα μας που ηξερα τοσα χρόνια αλλά ως δια μαγείας την ημέρα της κηδειάς ηταν ξανά αυτη που ξεραμε και που αγαπησαμε και μας αγαπησε κι αυτη τόσα χρόνια . Γαληνεψε κ ησυχασε πια, ειναι μια παρηγοριά αυτο για εμας ...

Η μικρη μου περναει δύσκολα αφού την ζητάει συνέχεια ,Χτυπαει τηλ. κ φωναζει γιαγια Γιωγια μου . Της εχουμε μιλήσει πολλές φορες. Αλλοτε το θυμαται αλλοτε παλι με ρωτάει . Ηταν πολύ δεμενη με την γιαγιά της και τις τελευταιες μέρες τα εζησε ολα κι αυτη πολύ έντονα

Κοριτσια για οσες δεν το κάνετε ηδη να θυμοσαστε πάντα 1 φορά τον χρόνο εναν υπερηχο μαστού . Εγω το κανω στα γενεθλια μου κάθε χρόνο για να το θυμάμαι πάντα . Η πρόληψη είναι η καλυτερη θεραπεια να θυμαστε . Κι αν εζησε η μανουλα μου 17 χρόνια ηταν γι αυτο ακριβως.γιατι το πρόλαβε εγκαιρως .

Συγνωμη που δεν σας διαβασα αλλά καποια στιγμη θα το κάνω κι αυτο. Πολλα απ τα παιδακια ειχαν γενεθλια αυτες τις μέρες κι αλλα γιορτάζανε αν δεν κάνω λάθος. Χρονια πολλά σε ολα τα παιδάκια μας κ να ναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα !!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Να μαι κι εγω... Λιγο πριν παω σταθμο να πάρω τη μικρή ειπα να κάνω ενα βημα επαναφοράς στην καθημερινοτητα σημερα ....

Δυστυχως τα νεα μου δεν ε'ιναι καλά Αφου πριν 11 μερες χασαμε την μαμά μου . Παλεψε τοσο πολύ αλλά δυστυχως ο αγώνας ηταν άνισος και δεν τα καταφερε... Μπορω να πω πως ηρέμησε και γαλήνεψε πια Απο 38 χρονων παλευε να ζήσει για να μεγαλώσουμε εγω κι ο αδερφός μου. Εκπλήρωσε ολες τις επιθυμιες της , ετσι μου είπε λιγες μέρες πριν φύγει . Μας πάντρεψε , ειδε εγγονια κ τελος εμαθε πριν φύγει κ για την δική μου εγκυμοσυνη που την περιμενε πως κ πως . Αλλο ενα παιδάκι μου λεγε να κάνεις κορίτσι μου , οχι για σενα αλλά για να χε ενα αδερφακι η Ανδριελα.

Για το μονο που λυποταν ηταν που τα εγγονια της δεν θα την θυμουντε σαν εικόνα...

Τις τελευταιες μέρες δεν εμοιαζε σε τίποτα με την μανα μας που ηξερα τοσα χρόνια αλλά ως δια μαγείας την ημέρα της κηδειάς ηταν ξανά αυτη που ξεραμε και που αγαπησαμε και μας αγαπησε κι αυτη τόσα χρόνια . Γαληνεψε κ ησυχασε πια, ειναι μια παρηγοριά αυτο για εμας ...

Η μικρη μου παιρναει δύσκολα αφού την ζητάει συνέχεια ,Χτυπαει τηλ. κ φωναζει γιαγια Γιωγια μου . Της εχουμε μιλήσει πολλές φορες. Αλλοτε το θυμαται αλλοτε παλι με ρωτάει . Ηταν πολύ δεμενη με την γιαγιά της και τις τελευταιες μέρες τα εζησε ολα κι αυτη πολύ έντονα

Κοριτσια για οσες δεν το κάνετε ηδη να θυμοσαστε πάντα 1 φορά τον χρόνο εναν υπερηχο μαστού . Εγω το κανω στα γενεθλια μου κάθε χρόνο για να το θυμάμαι πάντα . Η πρόληψη είναι η καλυτερη θεραπεια να θυμαστε . Κι αν εζησε η μανουλα μου 17 χρόνια ηταν γι αυτο ακριβως.γιατι το πρόλαβε εγκαιρως .

Συγνωμη που δεν σας διαβασα αλλά καποια στιγμη θα το κάνω κι αυτο. Πολλα απ τα παιδακια ειχαν γενεθλια αυτες τις μέρες κι αλλα γιορτάζανε αν δεν κάνω λάθος. Χρονια πολλά σε ολα τα παιδάκια μας κ να ναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα !!!!!

Καλή μου φίλη... Όπως σου ξαναείπα, πράγματι, ηρέμησε η μητέρα σου!

Κρατά τις υπεροχές εικόνες που έχεις απο εκείνη..Θα σας προσέχει πια από εκεί ψηλά!

Πόσο σε νιώθω... Μια αγκαλια σε σένα, μια αγκαλια στη μικρή Ανδριέλα που αναζητά τη γιαγιά της και ένα γλυκο χαδάκι στην κοιλίτσα σου....

Σε φιλώ, συγκινήθηκα.....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαριγια μου γλυκια συλληπητηρια για τη μανουλα σου.. Χαιρομαι που τα βλεπεις ετσι τα πραγματα, που κρατας μονο τα θετικα, αλλα και παλι νομιζω οτι δεν μπορω να σε νιωσω γιατι δεν μπορω να φανταστω ποσο δυσκολο ειναι να χανεις τη μαμα σου τοσο νωρις... Κουραγιο σε σενα και την οικογενεια σου...να ειστε καλα κοπελα μου και να προσεχεις τον εαυτο σου και το μωρακι που εχεις στην κοιλιτσα σου και φυσικα το μικρο σου κοριτσακι...

Φιλακια..και εγω συγκινηθηκα...ουφ:(:(:(

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ουφ ουφ ουφφφφφ κοπέλα μου marigia συλληπητήρια. Τί να πεις τέτοιες δύσκολες ώρες!!!Ηρεμησε η μανούλα σου και πριν κλείσει τα μάτια της είδε και τα παιδια της τακτοποιημένα. Κράτα τις καλές στιγμές από τη μανούλα σου κι όχι τον πόνο. Πρόσεχε με το σποράκι σου, να μην μου στενοχωριέσαι, κάντο για τη νέα ψυχούλα που έχεις μέσα σου!Πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες στην Ανδριέλα που ζητάει τη γιαγιά η ψυχούλα μου! Ουφ πολύ στενοχωρήθηκα, δεν έχω όρεξη να γράψω κάτι άλλο, καλό βράδυ κορίτσια!:(

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια μου!!!!

Είπα να μπω να σας πω τα υπέροχα νεα μας και να τα κακα!!!!

Μαριγια μου γλυκιά ότι και να πω θα είναι λίγο!!!Συλλυπητήρια κούκλα μου, ο θεός ας γαληνέψει τις καρδίες σας!!!!Η παρηγοριά σας ας είναι η ηρεμία της μανούλας σου!!!!

Εμεις καναμε την μαγνητική σήμερα και ΟΥΦ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!Αυριο τα τελικά αποτελέσματα, αλλα μας είπαν οτι σαν πρώτη εικόνα δεν υπάρχει τίποτε το ανησυχητικό!!!!Είδωμεν.....Συγχωρήστε με, αλλα η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που ήθελα να την μοιραστώ μαζι σας....ακόμη και αυτές τις δύσκολες στιγμές για κάποιες μας!!!!

μαριγια μου εμεις τα ειπαμε λιγακι κ τηλεφωνικως, δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο περα απο το οτι η μανουλα σου ηταν πολυ θαρραλεα γυναικα. το ξερεις ομως αυτο....

το Ανδριελακι ειναι πολυ γλυκο πλασμα, να εισαι σιγουρη οτι θα θυμαται τη γιαγια της...οι ανθρωποι που φευγουν συνεχιζουν να ειναι κοντα μας οταν τους νιωθουμε εκει, ποναει πολυ αλλα μετα απο χρονια μενουν ολες οι ομορφες αναμνησεις κ ο πονος λιγοστευει...κουραγιο γλυκια μου....

gio μου , ειναι η ζωη αυτο.....ολα τα συναισθηματα....

καλα κανεις και γραφεις, και χαιρομαι κ εγω με την ανακουφιση σου. το να βγαινουν καλες οι εξετασεις του παιδιου σου...σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι ενα τεραστιο δωρο...

οταν μου ειπε η Μαριγια τα δικα της, ειχα μολις μαθει κ αλλα δυσαρεστα, μια φιλη της μαμας μου που την ξερω απο οταν ημουν μωρο, εχει καρκινο που εξελισσεται πολυ γρηγορα. ακομα δεν μπορω να το πιστεψω γιατι ηταν παντα πολυ ζωντανος, προσχαρος ανθρωπος με φοβερο χιουμορ...δεν ξερω, η αντιθεση και μονο, ηταν πολυ μεγαλη, πολυ σοκαριστικη. πριν λιγες μερες βαφτισαν το 2ο εγγονακι της ..ενα πανεμορφο παιδακι, που πηρε το ονομα της. αχχχχχ....η ζωη συνεχιζεται παιδια....

Ναι, η ζωή συνεχίζεται και το ξέρω καλα και εγώ αυτο, μιας που πριν 7 χρόνια βρέθηκα στην ιδια κατάσταση με τη μαριγια...Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος..Ειναι σημαντικο καλη μου που έχεις την οικογένεια σου..Η μικρή Ανδριέλα αλλα και το σποράκι σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις πιο γρηγορα απ΄ότι φαντάζεσαι. Η μανουλα σου θα ειναι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά σου....

Daf λυπάμαι και για τη μητέρα της φίλη σας...Τι να πώ πια..Αυτη η αρρώστια...Παντου, γύρω μας, διπλά μας, μέσα στα σπίτια μας..Ουφ....

Gio μου η νοτα χαράς απο μεριας σου ήταν οτι έπρετπε! Αντε κοριτσάκι μου, βάλτα όλα στο πίσω μέρος του μυαλου σου και μην σε απασχολήσει άλλο το θέμα. Ο μικρος μας φίλος ειναι μια χαρα, υγιέστατος! Να μου τον φιλήσεις!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

γειά σας μανούλες πως είστε???

marigia μου γλυκιά τα ειλικρινή μου συλληπητήρια κοπέλα μου! από ότι κατάλαβα ηρέμησε η μανούλα σου φεύγοντας ΄και αυτό μόνο κράτα!!!

τι να πω εμένα έχει μαυρίσει η ψυχή μου!! στις πιο ευχάριστες για την ζωή μου περιόδους έχω χάσει αρκετά (σχεδόν το μισό μου σόι!) και αγαπημένα μου πρόσωπα με τελευταίο έναν θείο μου 38 χρονών!!!όμως τι τα θες η ζωή συνεχίζεται πρέπει να κοιτάμε τα παιδιά μας και να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα δυσάρεστα της ζωής!!!

να πω και κάτι που έγινε εχτές και με τάραξε πάρα πολύ! να σημειώσω ότι γενικώς ΄σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης δείχνω μια ψυχραιμία γαϊδουρινη! εκεί που θήλαζα την μικρή με την μαίρη γύρω μου πάνω να χοροπηδάει και να παίζει τρώει μια τούμπα και πέφτει και όπως έπεσε κράταγε στο ΄χέρι της ένα αυτοκινητάκι και το έφαγε κατακούτελα η μπέμπα! και το κακό ότι την πέτυχε με τον καθρέπτη με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφαλάκι του παιδιού καινα τρέχει αιματάκι!ευτηχώς μέσα στην ατυχία της που την έφαγε στο κούτελο δεν θέλω να σκεφτώ τι μπορεί να γινόταν αν την πετύχαινε στο μαλακό απαπα το σκέφτομαι και ταράζομαι! μετά από αυτό αποφασίσαμε να στέλνουμε την μαιρούλα κάποιες ώρες στα πεθερικά μου μπας και γλιτώσει καμμία η μικρή!!! αν και πρέπει να ομολογήσω ότι και ο άγιος φοβέρα θέλει!!!η μαίρη φοβάται τους θορύβους και από όταν την απείλησα ότι αν ξαναχτυπήσει την μπέμπα θα πάει τιμωρία στην τουαλέτα μόνη της (όπου βρίσκεται και το πλυντήριο ρούχων) δεν την ξαναχτήπησε όχι επίτηδες τουλάχιστον!ξέρω ότι ο τρόπος μου είναι αντιπαιδαγωγικός και θα κακοφανεί ίσως σε κάποιες αλλά τουλάχιστον έπιασε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μαρίγια, και τα δικά μου συλληπητήρια, κορίτσι μου! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι, εύχομαι μόνο καλή δύναμη και κουράγιο!!

Μακάρι κι ο δικός μου γιος να φοβόταν κάτι. Αλλά αυτός το μόνο που φοβάται είναι ο πατέρας του. και τι πείσμα, Θεέ μου! Προχθές στα γενέθλιά του πήγαμε στο χωριό. Λοιπόν αφηνίασε, κηνύγησε γάτες, σκύλους, πεταλούδες, κυλίστηκε στα χορτάρια, έφαγε τον αγλέορα, δοκίμασε μέχρι και λουλούδια από τα χωράφια, ευτυχώς δεν του άρεσαν και φυσικά δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να μπει μέσα στο σπίτι. Επειδή εγώ είχα τη μικρή ο καημένος ο άντρας μου έτρεχε όλη την ώρα από πίσω του. Ο μικρός πέρασε τέλεια, η μικρή κοιμόταν όλη μέρα, αλλά πολλή κούραση, βρε κορίτσια, μια μέρα ταξίδι με δυο παιδιά, πολλή κούραση!

Διαφημίσεις

Μαριγια μου εύχομαι να αισθανθείς καλύτερα σε λίγο καιρό, σίγουρα τα παιδάκια σου θα σε βοηθήσουν σε αυτό...Κι εμένα η μαμά μου τυραννιέται από πολύ νέα, ευτυχώς τώρα δεν έχει κάτι, αλλά ζούμε με τον φόβο πότε θα ξαναεμφανιστεί και πού... Ούτε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω... Μανούλες αγαπημένες μας... Κουράγιο γλυκειά μου κι εμείς εδώ είμαστε έτσι?

Gio συγχαρητήρια καλέ! Μπράβο το αγόρι μας, άντε να ηρεμήσετε λίγο, σας αξίζει!

July μου κι εμείς έχουμε αρχίσει λίγο τα τρελά μας, πρέπει να προστατεύσεις το μωρο νμίζω, η Μαίρη σίγουρα θα καταλάβει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, οπότε θα σου "συγχωρέσει" τις αντιπαιδαγωγικές μεθόδους!!

Άντα βλέπω βγήκατε! Άντε να πάμε κι εμείς πουθενα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Eυχαριστω πολύ καλες μου για όλα και συγνωμη που σας ψυχοπλακωσα. Απο εδω και περα ευχομαι μόνο ευχαριστα να μας συμβαινουν και να τα μοιραζόμαστε και να χαιρόμαστε .

Giaki μου πολύ χαρηκα με τα νέα σας !! Ελπιζω τωρα να σας φύγει το αγχος . Ο Παναγιωτακης θα γίνει σπουδαίο παίδι να μου το θυμηθεις . Να μου τον φιλήσεις .

Λοιπον την Δευτερα παω να δω το σπορακι μου και ευχομαι όλα να εί ναι καλά .Ανυπομονώ.

Κατερινακι η μπεμπα είναι Θ Ε Α !! την είδα στο face, Τρελάθηκα ... Τι όμρφο νεογεννητο !!

Αχ να ναι καλά τα παιδάκια μας και να τα χαιρόμαστε και να μας χαίρονται κι αυτα για πολλλα χρονια !

Σας φιλώ και ευχαριστω τόσο για τη συμπαράσταση.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μακάρι κι ο δικός μου γιος να φοβόταν κάτι. Αλλά αυτός το μόνο που φοβάται είναι ο πατέρας του. και τι πείσμα, Θεέ μου! Προχθές στα γενέθλιά του πήγαμε στο χωριό. Λοιπόν αφηνίασε, κηνύγησε γάτες, σκύλους, πεταλούδες, κυλίστηκε στα χορτάρια, έφαγε τον αγλέορα, δοκίμασε μέχρι και λουλούδια από τα χωράφια, ευτυχώς δεν του άρεσαν και φυσικά δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να μπει μέσα στο σπίτι. Επειδή εγώ είχα τη μικρή ο καημένος ο άντρας μου έτρεχε όλη την ώρα από πίσω του. Ο μικρός πέρασε τέλεια, η μικρή κοιμόταν όλη μέρα, αλλά πολλή κούραση, βρε κορίτσια, μια μέρα ταξίδι με δυο παιδιά, πολλή κούραση!

Να σαι καλά , μ εκανες και χαμογέλασα ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...