Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά σας!Και χθες το βράδυ ήταν δύσκολο, αφού τελικά κοιμήθηκε στις 2.00 στο καρότσι με σηκωμένη την πλάτη αφού ξάπλα πάλι δεν μπορούσε να ανασάνει. Η γιατρός μου είπε otrivin για 4 μέρες αλλιώς θα τη δει, ελπίζω να μην χρειαστεί.

katerina σινεμά, έε?Τί μου θύμισες τώρααααααααα!!!!!!!!!:lol::lol::lol:με ένα τεράστιο ποπκορν!τί ωραία, καλά να περάσετε!

Konmar τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται και κάνατε τέτοιο διαγωνισμό?Εμάς γιατί μας κάνουν χρισουγεννιάτικο διαγωνισμο "ποιός θα φέρει τους περισσότερους πελάτες" κι όχι κι εμείς κανά γλυκάκι?:D

gio είδες?κάτι ξέρει η γιαγιά που σημειωτέον μεγάλωσε και 8 παιδιά......(Παναγία μου, όλα σαν τη Χριστίνα να ήτανε, πάει......:lol:)

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello everybody!!!!

τι λεει κοπελιες??? Μόλις τελειωσα το πασπάλισμα των κουραμπιεδάκων μου και είπα..πάει και αυτο!!!! Αυριο έχουμε εμβολιακι, κατι τελευταια ψωνακια και την κανουμε για Πάτρα μεχρι το Σαββατο! Να σας πω το σκεφτομαι, άντε να πήγαινα μοναχουλα αλλά με τον μικρο ξερω ότι δεν θα το απολαυσω,αλλά και οι νονοί πρεπει να δουν το βαφτηστηράκι τους οπότε..πάμε ολοι οικογενειακως...:rolleyes:

..και πριν συνεχισω να ευχηθω..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Παναγιωτη της gio μας..να τον χαιρεσαι φιλεναδίτσα μου, πάντα γερος και τυχερος στην ζωη του!!! Να είναι χιλιοχρονος!!!!ΘΕλουμε τουρτα..θελουμε τουρτα!!!!

1174680cpmwzbcqfd.gif (προσεξε την ωρα παρακαλω!!!)

daf μου ωραια η επισημανση σου και θα σου πω ότι έχεις άδικο...εγώ καθομαι μπροστα στο τζακι με φόντο της παραλια της Θεσσαλονικης, φοράω σατεν μπιζαμες, τα μαλλια μου είναι μοιραια ριγμενα στο πλαι, πίνω ένα ακριβο κρασι σε κρυσταλλινο ποτηρι και εχω και εναν μασερ να μου κανει μασαζακι..δηλαδή τι σου φαινεται περιεργο από όλα αυτα που ζω καθε μερα, καθε βραδυ.. που σερφαρω στο παρεντς και όχι μονο!!!:lol::lol:

neamanoula μου ελπιζω να καλυτερευσει το χριστινακι μας γρηγορα και να μην ξαναρρωστησει η καημενουλα, φανταζομαι την ταλαιπωρία σας, το έχουμε περασει δυο φορες και ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω..:rolleyes:

Αυτα...φιλακια!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

να σαι καλα βρε πεζη με εκανες κ γελασα γιατι μας εχει πρηξει σημερα το ντεμεκ αγιο κοριτσακι μου, ξυπνησε μολις για 156η φορα τα νευρα μου!!!!!!!!!:mad:

περαστικα στο χριστινακι της βαζεις "μυξορουφηχτρα";; (:lol::lol::lol:) εμας μας ειχε σωσει !!η κορη μου επειδη ειναι αναποδος ανθρωπος αρρωστησε το πασχα μολις ειχε σαραντησει (κ φυσικα οταν η μανουλα ηθελε να πηγαινει βολτες που ανοιγε ο καιρος.....:tongue:) τοοοοτε λοιπον, χρησιμοποιησαμε πρωτη φορα τη μυξορουφηχτρα κ εκανε θαυματα κ εμεις ατελειωτη χαρα μολις εβγαιναν οι απεχθεστατες μυξες!!!!(πωπω ελπιζω να μην αηδιαζει καμια, εγω το διασκεδαζα παντως:tongue:) πυρετο δεν εκανε, μονο ταλαιπωρουνταν πολυ στον υπνο για 2-3 μερες ακριβως οπως η Χριστινουλα- απαισιο ειναι.... τα καημενουλια!!!

Κατερινα γιατι να μην παω καλε στη Σοφοκλεους;;;τι εχει;;εχεις καταλαβει που μενω;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

konmar κ εγω επαθα τρελο κολλημα με φωτομπακετ και εκανα μερικα σκραπμπουκ κ ετσι θα κανω κ την προσκληση στα βαφτισια -λεω....

και φυσικα...............αφηνω οοοοοοοοολο αυτο τον χωρο για να ευχηθω στη gio μας για τον Παναγιώτη της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glitterfy9170659T928D38.gif

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Προσπαθώ να συνδεθώ δύο μέρες στη σελίδα μας (ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό.. γίνεται να βλέπω τις υπόλοιπες σελίδες και όχι την δική μας;; και αφού τα κατάφερα με τη μία λέω... ώπα! να η τυχερή μου μέρα! Πηγαίνω να πάρω τα γυαλιά μου και περνώντας από την μικρή με πιάνει βηχας τρελός!! Ξυπνάει η μικρή και μέχρι τώρα προσπαθούσα να την κοιμήσω... Δεν είμαι σίγουρη αν κοιμάται οπότε μπορεί και να σας αφήσω...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για περαστικά... Τελικά δεν χρειάζομαι αντιβίωση, μου έδωσε για το βήχα διάφορα... θα τα κάνω κοκτέιλ και θα τα πιώ απόψε! Έχω να κοιμηθώ 3 βράδια (Neamanouma ξέρω σε πληγώνω ;)) βήχας τρελός!!! Dafaki έχεις δίκιο για σαλάτες και φρούτα.. ποιός βρίσκει χρόνο να μου τα φτιάξει δεν ξέρω!! Περαστικά και στο Χριστινάκι μας. Πράγματι καλύτερα να αρρωστήσω εγώ δύο φορές παρά ένα από τα μικρά μου! Ευτυχώς την γλίτωσαν τώρα.

Πότε έχει γεννέθλια ο Παναγιώτακης;; Να τον χαίρεται η όμορφη μανούλα του!!

Η μικρή μου όντως μου μοιάζει τελικά :-P Το κατάλαβα πιο πολύ στις φωτο της βάπτισης (θα σας βάλω κάποια στιγμή) Εδώ βάζω πιο χαζούλικες φωτό για ξεκάρφωμα και πλάκα...

Γεια σου ρε ΠΕΖΗ χρυσοχέρα! :lol: Και τόλμη και γοητεία στο τζάκι και νοικοκυρά με τα κουραμπιέδάκια της!! Να περάσετε τέλεια στην Πάτρα!! Ζηλεύω!!! Εμείς από αύριο πήξιμο με εορταστικό ώράριο και τα σχετικά!! Τα Χριστούγεννα καθόμαστε πια!

Ελπίζω να καταφέρω να τα πούμε συντομότερα... φιλάκια σε όλες :D

Επεξεργάστηκαν by vallou

1008749uhdieri621.gif

Μανούλες μόυ γλυκές!!!

Κερνάμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πέρσι τέτοια μέρα έκλεγα απο την στεναχώρια μου (19:50 γεννήθήκαμε!!!) και σημερα τον βλέπω και κλαίω απο την χαρά μου γιατί σχεδόν δεν το πιστεύω ότι το αντράκι μου τα κατάφερε τόσο καλά και είναι και 1 χρονών!!!!

Δεν θέλω να σας μισεριάσω άλλο, είμαι ευτυχισμένη λοιπόν και ακόμη περισσότερο που βλέπω ότι οι e-φιλενάδίτσες μου μας θυμήθηκαν!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας (ΠΕΖΟΥΛΑ και DAF νυχτερινές οι ευχές σας βρε ξενυχτούλες?)και σας εύχομαι σε όλες να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και να είστε ευτυχισμένες και γερές!!!!

Διαφημίσεις

...εγώ καθομαι μπροστα στο τζακι με φόντο της παραλια της Θεσσαλονικης, φοράω σατεν μπιζαμες, τα μαλλια μου είναι μοιραια ριγμενα στο πλαι, πίνω ένα ακριβο κρασι σε κρυσταλλινο ποτηρι και εχω και εναν μασερ να μου κανει μασαζακι..δηλαδή τι σου φαινεται περιεργο από όλα αυτα που ζω καθε μερα, καθε βραδυ.. που σερφαρω στο παρεντς και όχι μονο!!!:lol::lol:!!

Καλά με πέθανες τελείως πρωι πρωι...είχα να γελάσω έτσι...!!!

Να στα γράψω κιόλας φιλενάδα gio...........

Nα σας ζήσει ο Παναγιωτίνος, πάντα γερός ευτυχισμένος και καλότυχος να είναι!Χρόνισε, πώς περνά ο καιρός........σαν πέρσι σε έψαχνα τέτοια μέρα και κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι γέννησες........αχ φιλενάδα να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

ευχομαι καθε μερα του παναγιωτη να ναι μερα χαρας για τη μανουλα κ τον μπαμπα !!!!:D

gio ειναι σημαδιακο, ειναι καρμικο ειναι δεν ξερω τι αλλα σημερα εκτος απο τουρτα γενεθλιων εχουμε ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ερατω αποφασισε να αλωνισει ΟΛΟ το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

απιστευτο μου φαινεται που το παιδι μου δεν το προλαβαινω, μεσα σε μιση ωρα της πηρα απο τα χερια ενα κομματι χαρτι ενα κομματι πλαστικου(; ) τα καλωδια του υπολογιστη, μερικα φυλλα απο το φυτο μας , ενα καπακι κολλας μερικα σιντι κτλ κτλ!!!

καλε αυτη εχει ιδρωσει!!!:lol:

α..καλά daf και πού εισαι ακομη!!!! Δεν θα την προλαβαινεις αφου μπουσουλησε, εμενα μάλιστα εκτος του ότι αλωνιζει καθε γωνια του σπιτιου και ενω εχω στρωσει παντου αυτος έχει κολλημα να πηγαινει στα πλακακια, πηγαινει στην κουζίνα και ανοιγοκλεινει τα συρταρια..στο τσαφ τον προλαβαινω και δεν κλεινει τα δαχτυλακια του..:rolleyes:

vallou υπομονη φανταζομαι για σας τους εμπορους αυτες οι μερες θα είναι πηξιμο αλλά για μας τους shoppingmaniac είναι ότι καλυτερο..τρελαινομαι να γυρναω στην αγορα τετοιες μερες ...αλλα και γενικότερα θα ελεγα;)

Τι αλλα βρε κορίτσια??? Λοιπόν βαλίτσες έτοιμες (σχεδον), σπίτι καθαρο (για να το βρει ο Νικολής μου) και είμαστε έτοιμοι για αναχωρηση. Μόνο το κομμωτηριο μου έμεινε αυριο πρωι πρωι με το άνοιγμα και είμαστε οκ!!! Αχ..να δουμε πώς θα τα περασουμε στην εκδρομή μας ή θα είναι καλά 'η δεν ξερω..και μην με πειτε περίεργη..ναι δεν μπορω να ξεκουνιεμαι με το μωρο..προτιμω τις μοναχικες αποδρασεις με τον συζυγο:cool:

Λοιπον αν προλαβω θα τα πουμε και το βραδακι την γνωστη ώρα!!!;)

ΠΕΖΗ μου καλά να περάσετε, σου έστειλα και πμ.

daf τώρα αρχίσουν τα δύσκολααααααααα!!!!!!!!!!!!Θα τρέχεις από πίσω της και εσύ θα κουράζεσαι αλλά αυτή όχιιιιιιι!!!!!Εμένα παρεπιπτόντως φοβάται τα φυτά που έχω κι όταν την πλησιάζω εκεί δεν τα θέλει καθόλου. Εμείς έχουμε μανία και θέλουμε να μπούμε μέσα στο τζάκι........:lol: Όλα τα παιχνίδια αραδιασμένα στο πάτωμα με χρώματα με ήχους, αυτή τα περιφρονεί χαρακτηριστικά και ενδιαφέρεται για τα μαύρα τηλεκοντρόλ, τα κινητά, τον Η/Υ και γενικά όλα τα της τεχνολογίας...είδες?Ήταν η Ερατώ να μην αρχίσει, τόσο καιρό μαμά γκρίνιαζες για την τεμπελιά της κόρης σου, τώρα τρέχααααα...:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

Εμείς ελαφρώς καλύτερα, τουλάχιστον κοιμάται πιο εύκολα αν και το μπούκωμα συνεχίζεται...."μυξορουφήχτρα" κορίτσια έε?:lol:Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα...θα πάω στο φαρμακείο να το πάρω...

vallou μου μην τσατίζεσαι, υπομονή θέλει μέχρι και ο Η/Υ!:cool:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

ναι καλα.... μην το ζητησεις κιολας ως μυξορουφηχτρα και σε κοιταει ο φαρμακοποιος ετσι::shock:

:lol::lol::lol:

otrisalin λεγεται νομιζω κ ειναι πανακριβο (10 γιουρος; )αλλα πληρωνεις την πατεντα!:rolleyes: θα ανακουφιστει στανταρ το χριστινακι!

πεζη εχω αναποδο παιδι λεμε, ειπε "σημερα θα μπουσουλησω" και αυτα που λες τα εκανε ηδη!!:lol: +το πιασιμο του δακτυλου -αουτς!!!!!!!

καλα να περασετε αχ κ εγω το σκεφτομαι το ταξιδι με την ερατω γιατι το καλοκαιρι ηταν μονο 5 μηνων κοιμοταν πολυ, δεν κουνιοταν σαν παλαβη κ γυρισαμε τη μιση ελλαδα κ ολα οκ....!ενω τωρα τι θα κανει τοσες ωρες θα σκυλοβαρεθει σε μια θεση..........:roll:

νεαμανουλα το κολλημα με το τραβηγμα των φυλλων της το εμαθε ο παππους της οταν ημασταν στο χωριο το καλοκαιρι κ εκτοτε οπου δει φυλλο το αρπαζει κ το κοβει πριν το καταλαβεις!!

..........στο τζακι λοιπον το χριστινακι, ειδες βρε φλογερη γυναικα απο τωρα!!:lol::lol::lol:

λοιπον σαλονικιες, σας στελνω το τηλ μου σε περιπτωση που τα καταφερετε να συναντηθουμε σαββατο πρωι (καλυτερα).

νεαμανουλα αν εσεις δεν μπορειτε εννοειται δικαιολογειστε , αυτο ελειπε δλδ..!

vallou η σαλατα δεν θελει κοψιμο, παιρνεις το μαρουλι (μαρουλι κανονικο, σγουρο, κοκκινο κ σαλατα γαλλικη) αφηνεις το νερο να τρεξει, να τρεξει κ να ξανατρεξει, το κοβεις με το χερι σε 4-5 κομματια λαδι ξυδι αλατι ετοιμο!σε λιγοτερο απο 5'!!τα φρουτα ειναι πιο ευκολα πλενεις τη φλουδα με το σφουγγαρακι κ τα τρως ακαθαριστα:lol: η δε μπανανα ...ταχυτατη!!!!!:lol:

hallo daf!!! Οι δυο μας σερφαρουμε στον φορουμ βλέπω..!!

Προσοχή την ερατούλα..ειδικά τα δαχτυλακια κινδυνευουν ιδιαιτερα..ασε που από τα κουτουλιδια το κεφαλι του Νικολα θα έχει γινει σαν καζανι...μπαμ μπουμ..αριστερα δεξια αλλά ευτυχως δεν κλαιει ο κεφαλας μου!!;)

Τελικα ανεβαινεις ε?? Να παρει τι κριμα να μην ειμαι εδω...θα πιναμε από εκεινα τα ωραια καφεδακια μας!!!;) Κριμα κριμα κριμα...:rolleyes:

neamanoula μου παρε την μυξορουφηχτρα, εγω η χαζη δεν τη δοκιμασα και ο Νικολης ταλαιπωριοταν..:rolleyes:

στα γρηγορα γιατι ξυπναει συνεχεια, και δεν ειναι απο τα δοντια της, αμαν:twisted::twisted:

ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙ, να σε χαιρονται οι μαμα και μπαμπας, να τον καμαρωσετε μεγαλο παλληκαρι και να ειναι τυχερος στη ζωη του!

νεαμανουλα, περαστικα στο χριστινακι, παρε μυξορουφυχτρα λεμε, δεν ειναι τρομακτικη οσο ακουγεται.

πεζουλα καλα να περασετε στην Πατρα με τον μπεμπακο σας!

νταφ σου εστειλα πμ. τραγουδακια στον δρομο και στασεις για ξεμουδιασμα(τωρα που εχουν γινει αεικινητα, αντε να τα σταματησεις) μπραβο στην μπουσουλιτσα ερατω:-P

βαλου περαστικουλια.

και ναι εγω μπορω να πω με περρισια υπερηφανεια πως δεν εχω στολισει ακομα,και δεν ξερω και αν..

λιγο τεμπελιτιδα , λιγο και η μικρη που με εχει εξαντλησει πολυ.. ειδομεν και γλυκα θελω να φτιαξω..

τα δικα μας τρεχω οοοολη μερα απο πισω της και οι στιγμες (και οχι ωρες) που κοιμαται ειναι ελαχιστες οποτε..

καλη σας νυχτα, γιατι θα ξυπνησει αλλες 30 φορες μεχρι το πρωι, απω αν κοιμηθω λιγακι.

.png

και σημερα κερναω και ΣΗΚΩπιτα!!!!!!!!και ναι κυριες μανουλες σηκωθηκαμε!!!!και σταθηκαμε πολλη ωρα δοκιμαζοντας την ισορροπια με το ενα χερι κ με το αλλο (καλα το οτι στεκοταν στεκοταν , δεν σηκωνοταν ομως επουδενι...!) :tongue:

ναι καλα.... μην το ζητησεις κιολας ως μυξορουφηχτρα και σε κοιταει ο φαρμακοποιος ετσι::shock:

:lol::lol::lol:

otrisalin λεγεται νομιζω κ ειναι πανακριβο (10 γιουρος; )αλλα πληρωνεις την πατεντα!:rolleyes: θα ανακουφιστει στανταρ το χριστινακι!

το πήρα, το πήρα είναι της otrizalin 10 ευρώ και τα ανταλλακτικά άλλα 5.Ρουφάω ρουφάω αλλά βγαίνουν λίγα, σαν κόλλα είναι!Την ανακουφίζει, την καθαρίζει λίγο όμως κι όχι εντελώς όπως περίμενα.Μήπως κάνω κάτι λάθος?Ρουφάω λίγο?:?:Καλά λέγεται "μυξορουφήχτρα" όνομα και πράγμα...:lol::lol::lol:.Όσο για το καφέ dafaki είναι λίγο δύσκολο για μένα αν και το θέλω πολύ.Σου στέλνω και πμ.Επίσης....καλά η Ερατώ δεν πιάνεται τώρα....αφού σηκώθηκε τώρα θα θέλει όλο όρθια να είναι.Είδες?Τα έκανε όλα μαζεμένα!;)

Κορίτσια 2 ερωτήσεις να κάνω..

1) τις πιπίλες πώς τις πλένετε?Με σκέτο νερό ή και με σαπουνάδα?Εγώ με σαπουνάδα όπως και τα μπουκάλια και πατάω τη ρώγα για να βγει το σαπουνόνερο αλλά μία φίλη με προβλημάτισε γιατί είπε ότι κάτι θα μένει μέσα από σαπούνι.

2)Στο βραδυνό γάλα πολλές φορές κοιμάται η Χριστίνα. Μετά την σηκώνω για ρέψιμο, είτε καθιστή τη βάζω στην αγκαλιά μου είτε όρθια είμαι σε βόλτα και της χτυπάω την πλατούλα κανά τέταρτο αλλά όταν κοιμάται ποτέ δεν ρεύεται. Φοβάμαι, υπάρχει κίνδυνος αναρρόφησης?Επίσης η παιδίατρος δεν μας αφήνει να έχουμς μαξιλάρι για αποφυγή πνιγμού κι έτσι είναι τελείως ξάπλα κι ολίγον αγχώνομαι.

Τί λέτε?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...