Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντα κράτα την ψυχραιμία σου! Ό,τι αποφασίσεις να το αποφασίσεις χωρίς τυψεις! Κάνε ότι νιώθεις πως ειναι καλυτερο για το παιδάκι σου! Μην μπεις στη λογίκη "Να το κάνω;" "Μηπως δεν πρέπει;". Ότι νιώθεις εσυ καλυτερο καρδούλα μου!Αν δεν μπορεις, δώσε ξένο γάλα. Προσπαθησε να εισαι ήρεμη. Θα σε οφελήσει.!!

Κανε υπομονή και όλα θα στρώσουν!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες συγκεκριμενοποίησα τι συμβαίνει με τα βογκητά της μικρής: λοιπόν, αφού την ταίσω, κοιμάται μισή ώρα και μετά αρχίζει να βογγαει και να μουγκρίζει για μια ώρα και μετά κοιμάται για άλλη μισή ώρα και μετά έρχεται ξανά η ώρα φαγητού. Καμιά γνώμη; Κοιμάμαι πλέον δύο μισάωρα κάθε τρεις ώρες τη νύχτα! Σκεφτομαι σοβαρά το ξένο γάλα, αλλά αν την κάνει χειρότερα; Η παιδίατρος λέει ότι είναι κολικοί. Αν είναι αυτό, θα περάσει, το ξέρω, φοβάμαι όμως μήπως μτά γίνει χειρότερα, σαν το Θανάση, οπυ σταμάτησε να κοιμάται μετά τους 2 μήνες. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να γίνι το αντίθετο και να κοιμάται καλύτερα, ωστόσο η προηγούμενη εμπειρία με έχει βάλει να σκέφτομαι το χειρότερο και να παρκαλάω μόνο να μη συμβεί!

Βρε Αντα μου, βρέ κούκλα μου....είναι 2 εβδομάδων μωρό πως περιμένεις να στρώσει στον ύπνο και στο φαγητό τόσο γρήγορα?Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο διότι το στρές και το άγχος σου σίγουρα το μεταδίδεις στο μωρο!!!!Μήπως να έβρισκες βοήθεια?Αν θυμάμαι καλά οι γιαγιάδες και οι παπούδες σας είναι μακρια....μήπως κάποια κοπέλα για λίγες ώρες την ημέρα ώστε να ξεκουράζεσαι και εσύ?Τώρα για το θηλασμό τί να σου πω...αν δεν σου βγαίνει είναι καλύτερα να δώσεις ξένο...τώρα αν θα ζοριστεί η μικρή ή όχι....κανείς δεν ξέρει...(αυτό που θα πώ είναι λάθος το ξέρω αλλα θα το πω...) μιά φίλη μου έφτασε μέχρι τους 10 μήνες με συνδιασμό ξένου και θηλασμού....μήπως να το δοκίμαζες?Υπομονή και όλα θα στρώσουν απλά κοίτα λίγο και τον εαυτό σου!!!

Καλησπερα!!!!

Για την αγαπημενη μας Αντα συμφωνω με αυτα που ειπαν οι κοπελες στα προηγουμενα ποστ..υπομονη και καλυτερα να δωσεις χρονο στο νινακι σου γιατι οντως ειναι πολυ μικρουλι για να συνηθισει ωρες υπνου και φαγητου.

Μαριγια μου να σου ευχηθω και απο δω..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Πολυχρονη και ευτυχισμενη και με το καλο το μωρακι σου!!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημερα σας !!!!

πεζη ευχαριστω πολύ πολυ κ είπαμε οτι επιθυμεις και γρήγορα !!!!!

Εστειλα τις πρώτες αποκριάτικες φωτό με την μπαλαρινούλα μου Ελπίζω να μη ξέχασα καμιά ... Ειναι μεγάλο Θεατρο ή καλύτερα Χοροθέατρο που λέει κι ο πατέρας της ....

Σας φιλώ ολες και ιδίαιτερα τα νινάκια εξω και μεσα απ την κοιλιά !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!να ευχηθώ και εγώ στην νεα μανούλα σιδεροκέφαλη κοπέλα μου!!!

και τώρα στην άντα!!!

καταρχάς πιστεύω ότι μεγάλο μέρος της ψυχολογικής σου κατάστασης έχει να κάνει με την κούραση!!! σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι χάλια αλλά μόνο που εγώ έχω το κακό και τσακώνομαι με τον άντρα μου μέχρι και διαζύγιο έφτασα να του ΄ζητήσω άστα χάλια σου λέω!!!

το μουγκριτό είναι πονάκια δοκίμασε λίγο να την βάλεις για λίγο το τονίζω μπρούμυτα χτύπα της τον πωπό και αν ηρεμίσει τότε είναι πονάκια. πιπίλα έδωσες???εμένα με βοηθάει να καθυστερώ τον θηλασμό να μην είμαι συνέχεια με το στήθος έξω!!!ααα και δοκίμασε και χαμομηλάκι τα βοηθάει να κάνουν προυτσ προυτσ!! εμένα την ακούς κανά 2-3 ώρες σφίγγεται πάει να κλάψει ξανασφίγγεται και μετά χαμός πάει η πορδούλα σύνεφο!!!άσε που μουγκρίζει και αν δεν έχει ρευτεί καλά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Αχ μωρε neamanoula ξέχασα να σου ευχηθώ και εγώ: ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΡΙΣΤΑ!!!!

Marigia εμεις τα ειπαμε!:wink: Αλλα θα σου ξαναευχηθώ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!! Οσο για τις φωτο..τι να πω! Αστέρι το κοριτσάκι μας!!!:D

july ψυχραιμια και σε σενα κοριτσάκι μου. Αχ αυτοι οι άντρες..δεν καταλαβαινουν...!!!!Βρε τι θα τραβήξω και δεν το ξέρω....:confused:

κατα τα άλαλ τι κάνετε βρε κορίτσια;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ βρε κορίτσια ευχαριστώ πολύ!Είμαι ήδη στην δεύτερη εβδομάδα και όλα πάνε πολύ καλά. Αν και κατεβαίνω με το λεωφορείο και γενικά εκεί είμαι μονίμως όρθια πάνω από τα σχεδιαστήρια, το πιστεύετε?νιώθω πιο ξεκούραστη από το να κάτσω όλη μέρα με τη Χριστίνα, πολύ ζόρι αυτό το παιδί!Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι το τελευταίο τρίμηνο έχει ηρεμήσει πάαρα πολύ, όχι βεβαια ότι δεν γίνεται πάλι χαμός αλλά πιο μετριασμένα πράγματα. Αφήστε που πλέον με ένα επεισόδιο ζουζούνια μπορώ το πρωί να μαγειρέψω γρήγορα μεν αλλά σαν άνθρωπος δε! Με έχουν σώσει αυτά τα ζουζούνια!:mrgreen:Τα υπόλοιπα όταν κοιμάται η Χριστινιώ!

Τώρα τί να πω κι εγώ για να σας δώσω κουράγιο?Εδώ με ένα παιδί και είχα φτάσει να μιλώ κιεγώ για διαζύγιο, είχα φτάσει στα πρόθυρα υπερκόπωσης και νευρικής παράνοιας πολλές φορες, οι πόνοι στη πλάτη, μέση, πόδια είναι μόνιμοι, και 2 χρόνια τώρα δεν μπορώ να πάρω ούτε μισό κιλό παρά μόνο χάνω. Εγγυημένη δίαιτα, Χριστίνα 1 μήνας= 1 κιλό !!!!:lol: Όχι με 2 παιδιά, πάει θα εξαυλωθώ!Κουράγιο μανούλες με 2 τέκνα!!

daf δεν είναι πολύ τέλειο?Εμένα με αγκαλιάζει, λέει "μα, μαμά" και με φιλάει!!!και εγώ λιώνω κάθε φορά και ξεχνάω πόνους και κούραση και τα πάντα!

yaeNp3.png

Αντα μου καταρχήν κορίτσι μου να σου ζήσει η πριγκήπισσα σου, να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της. ΄Δυστυχώς για τα ζόρια που περνάτε δεν έχω να σου πω τίποτα, μόνο υπομονή και κουράγιο, είμαι σίγουρη ότι δε θα είναι τίποτα, όσο μπορείς αγκαλιά και όλα θα φτιάξουν!;)

Marigia συγχαρητήρια και από εμένα γλυκιά μου, σου εύχομαι μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη, να την απολαύσεις όσο μπορείς!

Neamanoula καλοστέριωτη στη νέα σου δουλειά και σίγουρα όσο και να κουράζεσαι ξελαμπικάρεις από την κλεισούρα του σπιτιού και της ψυχικής κούρασης της αποκλειστικότητας ενός παιδιού...

Ρε κορίτσια πόσο πολύ στεναχωρήθηκα με τους δυο νεαρούς αστυνομικούς που χάθηκαν......Δυο παληκαράκια ήταν, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ:mad: Δεν μπορώ να σκέφτομαι τις μάνες τους βρε παιδιά...... Μακάρι να τους πιάσουν τους αλήτες.....Πεζή μου προσέχετε βρε κορίτσι μου...

Γέννησε η φίλη μου με τα τρίδυμα!!!! Δύο κιλά το καθένα, το φαντάζεστε??

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Ρε κορίτσια πόσο πολύ στεναχωρήθηκα με τους δυο νεαρούς αστυνομικούς που χάθηκαν......Δυο παληκαράκια ήταν, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ:mad: Δεν μπορώ να σκέφτομαι τις μάνες τους βρε παιδιά...... Μακάρι να τους πιάσουν τους αλήτες.....Πεζή μου προσέχετε βρε κορίτσι μου...

Γέννησε η φίλη μου με τα τρίδυμα!!!! Δύο κιλά το καθένα, το φαντάζεστε??

Κωνσταντια μου γλυκια δυστυχως στο επαγγελμα αυτο η προσοχη ειναι κατι το πολυ σχετικο...παντα ο ¨κακος¨εχει το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου:-( Και εμεις ειμαστε στενοχωρημενοι με ολα αυτα που εχουν γινει και εξοργιζομαι με τα διαφορα που ακουω και διαβαζω γυρω μου (η υποκρισια και το δηθεν ενδιαφερον σε ολο τους το μεγαλειο:mad:)...οι αστυνομικοι ειναι ευκολος ¨στοχος¨ακομη και σε δυσκολες στιγμες...:-(

Ας δωσει ο Θεος κουραγιο στις οικογενειες...αυτες ξερουν τι τραβανε..:-(

Οσο για τη φιλεναδα...πωπω χαρα στο κουραγιο της!!! Δεν μπορω να το φανταστω!

Καλησπέρα μανούλες :):)

Αντα μου ελπίζω να έστρωσε λίγο η κατάσταση. Ακου τα κορίτσια είναι ακόμα πολύ νωρίς. Υπομονή και σε 2 εβδομάδες το πολύ θα τα έχεις όλα ρολόι. Ζήτα βοήθεια από όπου μπορείς για να ξεκουράζεσαι λιγάκι.

Νεαμανούλα μπραβο!!!!!! Πολύ καλά τα νέα σου!! Αυτό το διάστημα ψάχνω και εγώ για δουλειά, γιατί ζορίσανε τα οικονομικά μας πολύ! Βέβαια τι θα γίνει με την Πενυ μου ακόμα δεν ξέρω. Ας βρω πρώτα και τη βολεύω για λίγο με τη γιαγιά.

Μαρίγια μου πολλά συγχαρητήρια!! Σου έχω στείλει πμ.

Κορίτσια και εμένα με λύπησε πολύ αυτό το περιστατικό με τους αστυνομικούς. Δεν θα έπρεπε τόσο νέα και άπειρα παιδιά να βρίσκονται έξω. Είναι πολύ κρίμα. Πιστεύω πάντως οτι περισσότερο ευθύνονται οι ανώτεροι αξιωματικοί και δεν θα έπρεπε να ξοδεύουν έτσι άτομα που δεν έχουν προλάβει να εκπαιδευτούν κατάλληλα. Απ την άλλη οι τύποι πρέπει να ήταν μαφία, οπότε βράστα..

Οι κοιλίτσες μας όλες καλά;; Πότε έρχεται νέο μωράκι;;

Σας αφήνω γιατί νυστάζω τρελά και αυριο έχουμε τρεέξιμοοο....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Και εγώ έχω μεινει άφωνη με το περιστατικό..Δύο νεοτατα παληκάρια..Τι να πώ... Κουράγιο στις οικογένειες...

neamanoula ειδες? Ενώ γυρίζεις στη δουλεια στη αρχή τουλάχιστον ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Καλή συνέχεια!!!!!!!!!

Κωνσταντια τι ευχάριστο αυτό με τη φίλη σου! Τρίδυμα!!Πω πω...Να της ζήσουν!!!!

Vallou σειρά έχειη Κατερινα μας κάπου στα μέσα Μαρτη αν δεν κάνω λάθος και έρχομαι μετά εγώ!! Πρώτα ο θεος!!!! Για την ώρα απολαυμβανω τις κλοτσιες της μπέμπας καιτα χάδια του Γιάννη μου!!! χα χα

Φιλάκια σε όλες!!!

Α! Φιλεναδίτσες μου 2 ερωτήσεις:

1)Τι φαγητά κάνετε στα μικρα σας;;

2) Με το βούρτσισμα δοντιών τι κάνετε; Εμένα παίρνει μεν ην οδοντόβουρτσα, αλλά τη δαγκώνει. Ετσι νιώθω ότι δεν κάνουμε κάτι σωστό και έχω αρχισει να ανησυχώ για τα δοντάκια του!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Α! Φιλεναδίτσες μου 2 ερωτήσεις:

1)Τι φαγητά κάνετε στα μικρα σας;;

2) Με το βούρτσισμα δοντιών τι κάνετε; Εμένα παίρνει μεν ην οδοντόβουρτσα, αλλά τη δαγκώνει. Ετσι νιώθω ότι δεν κάνουμε κάτι σωστό και έχω αρχισει να ανησυχώ για τα δοντάκια του!!!

Βασικά τις περισσότερες φορές τρώει ό,τι τρώμε κι εμείς. Αν δεν του αρέσει, θα του φτιάξω χυλοπίτες σπιτικές ή μακαρονάκι με τυρί.

Όσον αφορά τα δοντάκια του, πλέον με αφήνει και του τα βουρτσίζω μια χαρά. Τον πρώτο καιρό βουρστιζα και τα δικά μου ταυτόχρονα και με έβλεπε. Όπότε του έλεγα λίγο της μαμάς λίγο του Βαγγέλη. Κάπως έτσι συνήθισε....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

κοριτσια μολις γύρισα απο γυναικολογο κι ειμαι πολύ κουμπωμένη ..Μια βδομάδα πίσω φαινεται να ναι δηλ φαινεται μ'ονο σάκος χωρις λεκιθικο μέσα.. Ηταν αισιοδοξη παρόλα αυτά γιατί φαινεται να εγινε καθυστερημενη η συλληψη . Παω για 4η χοριακή αύριο και μου δωσε και προγεστερονη για παν ενδεχομενο . Η αυριανη χοριακή είναι κρίσιμη και θα δειξει αν όντως ηταν καθυστερημενη η σύλληψη η παμε για παλλινδρομη ... Τι να πω οτι ειναι να γινει ας γίνει .... Απλα στενοωριέμαι γιατι με όλη την στενοχωρια της μάνας μου που πλεον τα πραγματα είναι πολύ δύσκολα δεν περιμενα να περασουμε κι αυτό .....

Εχω κ πυρετο 37,6 ρε γμτ με πονο στα κοκαλα κι η μικρή κι αυτη με πυρετο .. Την αφηνω στην νονά της και στον σύζυγο και παω να ξαπλώσω ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαριγια μου μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι θετικα!!! Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια...οπως και να εχει να σκεφτεσαι θετικα και φυσικα περιμενουμε ευχαριστα νεα!!! Για τη μανουλα δεν μπορω να σου πω κατι γιατι καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι ή μαλλον δεν θελω να καταλαβω γιατι ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω:-( Κουραγιο και περαστικα σας!

Κατερινα και εγω σχεδον οτι κανω για εμας αν και συνεχιζεται η επιλεκτικοτητα του. Σπανια θα του κανω κατι εξτρα γι αυτον π.χ. μακαρονακια και αν δεν φαει απο το φαγητο μας τη βγαζει με σαλατα τις οποιες περιττο να σας πω πως καταβροχθιζει! Για τα δοντακια δεν κανω τιποτα αν και τωρα με ταρακουνησατε μαλλον πρεπει να το κοιταξω αλλα πού να με αφησει το θηριο????:confused::confused::confused:

τι κανετε κοπελες;

μαριγια αφου τα νεα ηταν καλα...αν εισαι πολυ αρχη, λογικο δεν ειναι να μη φαινονται κ πολλα;μην αγχωνεσαι γλυκουλα μου!ολα θα πανε καλα...:)

εμεις περασαμε ενα 24ωρο στο παιδων καθως η μικρη εκανε τη δευτερα τη νυχτα επεισοδιο λαρυγγιτιδας κ μπηκε για εισπνοες. το τι τρομαρα εφαγα, πιστευα οτι επαθε αλλεργικο σοκ , ευτυχως ειμαστε αρκετα κοντα στο παιδων κ χωρις κινηση σε 5'ημασταν εκει...

τις εκαναν ενα σωρο εξετασεις, το προσωπικο ηταν αψογο μαζι της κ τουλαχιστον ξεπερασε κατα πολυ τη φοβια της με τους γιατρους!(απιστευτο..; )

τωρα την εχω με ιωση(ιωσαρα θα ελεγα) , τρελο βηχα , μυξα, τρελη γκρινια οπου ζηταει μονο αγκαλια, μονο ορθια και μαντεψτε..μονο μαμα!σαν νεογεννητο βρε παιδια...το μαναρακι μου.

η καινουρια μας παιδιατρος θεωρει οτι ολα αυτα προερχονται απο ταση για αλλεργιες κ θα δουμε πως θα το αντιμετωπισουμε... ηδη παντως ανταποκρινεται πολυ καλα στα ομοιοπαθητικα.

εχουμε κ οι δυο ιστορικο, οποτε δεν τη γλυτωσε η μικρη μπουμπου...:( παλι καλα που θηλαζει δλδ γιατι θα ειχαμε θεμα, επισης δεν πρεπει με τιποτα να καταναλωνει αγελαδινα, μας ειπε η γιατρος...φτυνομαι σε αυτο το θεμα φτυνομαι, ουφ...:eek:!

ευτυχως στο νοσοκομειο εκανε κ παρεα με τα αλλα παιδακια, ειδε κ θεατρο που για καλη μας τυχη επαιζε τη συγκεκριμενη μερα, ευτυχως το περασε πολυ πιο καλα από ο,τι πιστευα, αν κ ταλαιπωρηθηκαμε ολοι παρα πολυ, ολη νυχτα αυπνοι, μασκες, κορτιζονες, γδυσε το παιδι, ντυσε το παιδι, βγαλε το παιδι στον αερα, κ φτου κ απο την αρχη....αντε να ηρεμησουμε επιτελους, αν κ μαλλον ξεκιναω εγω τωρα με πονολαιμο, θα δουμε:rolleyes:

φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...