Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nα μαι και γω μέσα στη νύχτα!!

Περάσαμε όμορφα σήμερα με τα τσικνίσματα και άργησα ... ακούω και τη βροχή και είναι τέλεια! Η δική μου ώρα!

Μαριγια μου συγχαρητήρια!! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!

Jullaki να χαίρεσαι την κορούλα σου που γιορτάζει και το ίδιο και την μικρούλα σου!!

Αντα μου, δεν το περίμενα ποτέ οτι θα συμφωνούσα και εγώ με τους μεγαλύτερους που λένε μεγάλα παιδάκια μεγάλα φαρμάκια αλλά έτσι είναι!! Να χαρείς όσο μπορείς αυτή την βρεφική νηπιακή τους ηλικία γιατί παρ΄όλες τις ταλαιπωρίες είναι η καλύτερη! Το μικρό μου εγώ το χαίρομαι τώρα πάρα πολύ και μετανιώνω που βιαζόμουν να μεγαλώσω την πρώτη μου κόρη.. θα το καταλάβεις και εσύ αργότερα..

Αχ βρε gio!! Μην ξεχνάς πόσο στενοχωριόσουν για το πότε θα περπατήσει ο μικρούλης σου!!! Κατά τη γνώμη μου καλά ¨ξηγιέται" ο Παναγιώτακης!!

Πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες. Η φιλενάδα μας η daf που βρίσκεται; Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vallou, ευχαριστώ, μου δίνεις κουράγιο που το έχασα τελείως τις τελευταίες νύχτες! Δεν αμφοβάλλω για την ηλικία του Θανάση, αλλά ειλικρινά το πρώτο εξάμηνο μου φαίνεται ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ειδικά όταν έχεις κι άλλο παιδάκι!

Κορίτσια, με έχει πάρει από κάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βογγάει τόσο νύχτα μέρα, τι την ενοχλεί. Αύριο θα την δει η παιδίατρός μας. Εύχομαι να μην μου πει ν ακάνω καμιά περίεργη δίαιτα, γιατί δεν με παίρνει. Δεν θέλω να διακόψω το θηλασμό, όμως δεν σταματάω να αναρωτιέμαι αν με το ξένο γάλα θα κοιμάται καλύτερα. Χθες την έβγαλα με μερικά σπασμένα μισάωρα ύπνου, όλη την υπόλοιπη νύχτα θήλαζα και κουνούσα το καρότσι για να κοιμηθεί η μικρή, να μην μουγκρίζει και βογγάει, το κάνει τόσο δυνατά που σε κάποια φάση ξύπνησε τον αδερφό της στο άλλο δωμάτιο! Α, πότε θα μεγαλώσει;

Αντα μου υπομονη κοπελα μου θα περασει και αυτη η δυσκολη περιοδος!

Οσο για τη μικρουλα θυμαμαι και μενα ο μικρος που σφιγγοταν τον πρωτο καιρο, πιστευω οτι μαλλον εχει πονακια ή κατι την ενοχλει. Βεβαια δεν το εκανε τοσο δυνατα οσο λες αλλα δεν πιστευω να ειναι κατι το ανησυχητικο. Ρωτα το γιατρο για να εισαι σιγουρη και να ηρεμησει και το μωρακι σου.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

αχ βρε Άντα μου, πολύ σε σκέφτομαι...

Να σου απαντήσω στο θέμα ξένου γάλακτος.... Εμένα ο δικός μου ξυπνούσε πολύ τακτικά για τάισμα, νομίζω ότι δεν θα γλιτώσεις τίποτα. Περιττό να σου πω για την απίστευτη μανούρα να σηκώνεσαι βραδιάτικα να φτιάχνεις μπουκάλια (που εννοείται όλη μέρα αποστειρώνεις) και γενικά δεν ξέρω, παρόλο που δεν το έζησα με τον απευθείας θηλασμό στο στήθος για πολλές μέρες,μου φαίνεται ότι ο θηλασμός είναι τον πρώτο καιρό δύσκολος και κουραστικός αλλά μετά πολύ πιο εύκολος και λιγότερο χρονοβόρος από τα μπουκάλια. Και πολλά άλλα, από το τι κουβαλάς μαζί σου για να πας μια βόλτα μέχρι τους περιορισμούς για θερμαντήρες και ψυκτήρες, πολλά σου λέω!!!! Δεν ξέρω αν σε αποθάρρυνα αρκετά....!!:D:D:D Βάζε σύντομους στόχους π.χ. θα θηλάσω και αυτή την εβδομάδα και βλέπουμε, άντε να βγεις από τις 40 μέρες να αρχίσουν να ηρεμούν και οι καταθλιψοορμόνες μωρέ....Και στην τελική, αν δεις τα σκούρα, βάλε κανένα μπουκάλι να το δίνει άλλος κι εσύ να κοιμάσαι...

Να ρωτήσω, κάτι που μου ήρθε στο μυαλό από το πρόσφατο σεμινάριο θηλασμού που πήγα είναι ότι οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά που θηλάζουν συχνά αποκτούν κοιλιακά και εντερικά προβλήματα, πόνους κλπ απο τα συμπληρώματα ασβεστίου και σιδήρου που συνεχίζουμε μετά τον τοκετό. Αν παίρνεις, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να τα κόψεις για λίγες μέρες μήπως δεις διαφορά. Δεν κόβεις και τα γαλακτοκομικά μήπως της προκαλόυν φουσκώματα? Μια ήπια δυσανεξία στη λακτόζη δεν έχει άλλα συμπτώματα παρά μόνο φούσκωμα, δύσκολο να το καταλάβεις σε ένα νεογέννητο, δεν είναι δηλαδή μια σοβαρή δυσανεξία που μπορεί να της κάνει διάρροια αλλά παρόλα αυτά μπορεί να την ενοχλεί. Κάνε βρε κορίτσι μου καμιά δοκιμή, μήπως και είναι κάτι από αυτά.... Μα τόσο δυνατό μούγκρισμα? Και μένα έκανε ήχους στο ύπνο του αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο δυνατοί.

Ο πρώτος μήνας αν θυμάσαι είναι σκέτη κούραση... Κουράγιο και πρόσεχε τον εαυτό σου, μπορεί να έχεις και καμιά καταθλιψούλα....

July, να τη χαίρεσαι τη μικρή-μεγάλη σου!!! Πωπω!!!! Φτάσανε τα γενέθλιά τους μωρέ!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελες...

αντα από τη μια οι ορμονες μετα την εγκυμοσυνη, απο την αλλη οι δυσκολιες με δυο μωρα ..δεν θες κ πολυ ...:rolleyes: θυμισου ομως οτι ειναι οι δυσκολιες του πρωτου καιρου. στο 40ημερο θα βλεπεις τη μπουμπου κ δεν θα το πιστευεις...

τωρα για το ξενο γαλα κ για το θηλασμο:

1. τα γαλακτοκομικα κ κυριως το αγελαδινο που καταναλωνει η μαμα ενοχοποιουνται για αλλεργιες κ κολικους. Αν δωσεις ξενο γαλα η κατασταση μαλλον χειροτερευει. Βεβαια υπαρχουν κ ολα αυτα τα υποαλλεργικα (που δεν εχω ιδεα τι εχουν μεσα) αλλα σε ενα μωρο με κολικους (αραγε αυτο εχει το μικρακι σου; ), αλλεργιες ή γοπ, το καλυτερο ειναι ο αποκλειστικος θηλασμος. γιατι λες οτι δεν σε παιρνει η διαιτα; πληροφοριακα παντως, εγω το πρωτο τριμηνο δεν ετρωγα ξηρους καρπους, σοκολατα και γαλακτοκομικα (καλα τα τελευταια, ετσι κ αλλιως) και η γοπ της πηγε πολυ καλα, δεν χρειαστηκαμε ποτε φαρμακο. επισης δεν εκανε κολικους..

2.το μητρικο γαλα αλλαζει σε συσταση αναλογα με τις αναγκες του μωρου, ειναι ευπεπτο κ δινει στο μωρο τα αντισωματα που χρειαζεται. δλδ αν κολλησει απο τον θαναση κατι θα το περασει στο 'ποδι' που λεμε (η καλυτερα..στην αγκαλια:tongue:)

3. μπορει να σου κοιμαται ολη νυχτα με το ξενο γαλα, μπορει και οχι. ο πολυωρος υπνος εχει να κανει περισσοτερο με το παιδι παρα με το αν θηλαζει ή οχι. παιρνεις παντα το ρισκο, σε περιπτωση που θελεις να δινεις ξενο τη νυχτα, να ξυπναει καθε 3 κ λιγο, ετσι κ αλλιως.

μερικα tips για να κανεις πιο ευκολη τη ζωη σου:

1. κοιμησου με το μωρο διπλα σου κ θηλασε κοιμισμενη. το μωρο πρεπει να ειναι διπλα σε εσενα κ οχι αναμεσα σας. απο την πλευρα του τοιχου πχ κ σκεπασμενο μονο με το δικο του κουβερτακι.

2. βαλτη σε σλινγκ ή μαρσιπο, αυτη να κοιμαται κ εσυ να εχεις χρονο για τον 'μεγαλο'

3. αναθεσε σε καποιον αλλο το μαγειρεμα κ τα ψωνια, αν μπορεις να εχεις βοηθεια. κανε τα απολυτως απαραιτητα χωρις να ασχολεισαι με δουλειες σπιτιου. εισαι λεχωνα κ μην υπερτιμας τις δυναμεις σου γιατι μετα θα υποτιμας τον εαυτο σου!;)

τα μωρακια δεν γνωριζουν τι σημαινει κακομαθαινω. 9 μηνες στην κοιλια, 9 μηνες αγκαλια...απο τη στιγμη που μπουσουλανε, στεκονται, κανουν τα πρωτα βηματα, οι αγκαλιες μειωνονται ετσι κ αλλιως....δεν φτανει η αγκαλια ή ο θηλασμος για να δημιουργηθει η ταδε συμπεριφορα, χρειαζονται πολλοι και διαφορετικοι παραγοντες.

αυτο που λεει η κατερινα για τους μικρους στοχους ειναι πολυ σωστο. εγω απο τους πονους ελεγα αντε αλλη μια μερα κ αντε αλλη μια μερα ωσπου φτασαμε στο σαραντισμα ...κ πριν το καταλαβω κλεινει τα 2 χρονια που θηλαζει:D

να θυμασαι παντως οτι εσυ επιλεγεις τι σου ταιριαζει, τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο. ναι μεν ο θηλασμος ειναι αντικειμενικα ο,τι καλυτερο, αλλα εχει μεγαλη σημασια η επιθυμια της μαμας. παντως απο υποστηριξη κ πρακτικες συμβουλες ... ειμαι στη διαθεση σου!!:-D

και τελος,

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!:D:D:D:D

κορίτσια, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!

Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου, έτσι ξεκίνησα και στο Θανάση κκαι μετά από5,5 μηνες θηλασμού από τους οποίους οι 2,5 ήταν με αυστηρή διατροφή -αποχή από οτιδήποτε περιείχε ίχνος γαλακτοκομικού -έφτασα να έχω σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη και χρειάστηκα φάρμακα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από μένα και τον άντρα μου τι τράβηξα τότε και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξανατραβήξω. Έκανα ό,τι μπορούσα να θηλάσω όσο το δυνατόν περισσότερο το γιο μου και το ίδιο θέλω τώρα και με την κόρη μου. Όμως αναγνωρίζω τα συμπτώματα της κατάθλιψης και όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύουν. Ίσως να ξεκινήσω με συμπλήρωμα και βλέπουμε. Κλείνω, ήρθε η παιδίατρος!!!

Τελικά όλα καλά με τη μικρή, πήρε μισό κιλό και 2,5 πόντους και όπως είπα και πριν, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Τα βογκητά είναι μάλλον κολικοί. Είχα μια μικρή συζήτηση με την παιδίατρο και μου είπε και αυτή να περιμένω τις 40 μέρες. Μέχρι τότε είναι φυσιολογικά τα δάκρυα και η μιζέρια. Άντε να δούμε!!

Αρε αντα, κουράγιο βρε κορίτσι, είναι πολύ μικρούλα ακόμη η μικρούλα. Πονάκια θα'χει, κολικούς θαχει, εσύ πάντως υπομονή να έχεις!Πού θα πάει, θα μεγαλώσει κι αυτό, θα περάσουν οι πρώτες δύσκολες μέρες και μετά όλα θα είναι καλύτερα. Ασε που τώρα είσαι έμπειρη μανούλα και ξέρεις να χειριστείς κάποια πράγματα καλύτερα, όχι όπως στο πρω΄το που είμασταν άσχετες! Και είδες?Πήρε και μισό κιλό ήδη, άρα μια χαρά τρέφεται, μην αγχώνεσαι!Υπομονή και στην φρεσκομανούλα july και χρόνια σας πολλά, να τη χαίρεσαι την μεγάλη σου.:D

Να σας πω και τα δικά μας ευχάριστα νέα.......ταρατατάμμμμμμ.......(όοοοοοοχιιιιιιιι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε, δεν είμαι έγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue:) αλλά.............πλέον είμαι κι εγώ μία εργαζόμενη μανούλα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Βρήκα μία πολύ καλή δουλειά στον εκπαιδευτικό κλάδο, βασικά είμαι καθηγήτρια σε ένα ιεκ. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να το κάνω, είχα τρέλα με αυτό. Οπότε αφού αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να βγω κι εγώ στην αγορά εργασίας άρχισα από τον Ιανουάριο την έρευνα εργασίας και η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα, ευτυχώς παρόλο την οικονομική κρίση. Είναι αυτό που ήθελα, λίγες ώρες την εβδομάδα για να μπορούν να κρατάν οι δικοί μου την μικρή. Βέβαια τους ήρθε λίγο ζόρι, δεν μου λένε τίποτα αλλά εγώ το καταλαβαίνω και με στεναχωρεί αυτό. Αλλά τί να κάνω?Γι'αυτό κιόλας και δεν ήθελα δουλειά πλήρους απασχόλησης. Βέβαια έχω αρκετή δουλειά στο σπίτι, πρέπει να ετοιμάζω τα θέματα και τα σχέδια που πρέπει να δουλεύουν τα παιδιά αλλά τα κουτσοκαταφέρνω όταν κοιμάται η μικρή. Κοιμόμασταν που κοιμόμασταν ένα πεντάωρο, τώρα μειώνεται κι αυτό. Δεν με πειράζει όμως, μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η δουλειά που θα προσπαθήσω όσο πάει. Αρκεί μόνο να αντέξουν οι δικοί μου!!!:roll:Αυτά τα νέα μου, σας έπρηξα λίγο αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και 'ήθελα να σας τα πω !!!!!!!!:-D:mrgreen:Φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

yaeNp3.png

μπραβο βρε νεαμανουλα, πες κ κανενα καλο νεο για δουλεια, εχω βαρεθει να ακουω ασχημα!!;)

αντα αν πιστευεις οτι το θεμα ειναι δικο σου, αν δλδ περνας επιλοχειο καταθλιψη σε σημειο που να χρειαστεις φαρμακα (η επιλοχειος πραγματι μπορει να εμφανιστει κ μηνες μετα τη γεννα) το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις με καποιον ή καλυτερα καποια ψυχολογο. να κανονισεις πχ μια δυο φορες την εβδομαδα για οσο καιρο πιστευεις οτι θα σε βοηθησει. το να μιλησεις για ο,τι σε απασχολει θα εχει θετικα αποτελεσματα κ σε εσενα κ στα παιδακια σου, ενδεχομενως η μικρη να αισθανεται την ενταση σου κ γι'αυτο να ειναι νευρικη.

ο,τι κ να σου λεμε εμεις ή οι αλλοι, αν εσυ αισθανεσαι ασχημα θα το αντιμετωπισεις ουσιαστικα μονο μιλωντας.

μιας κ φαινεται οτι το θεμα του θηλασμου ειναι κεντρικο σε ολα οσα λες, προσπαθησε να το αναλυσεις οσο γινεται. (ειτε συνεχισεις το θηλασμο ειτε οχι.. ετσι κ αλλιως, ειπαμε, ειναι δικη σου αποφαση:-))

ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα!!!!!!:-D

Διαφημίσεις

Νεαμανουλα μου μπραβο βρε φιλεναδα!!! Αντε να ξεσκασεις και εσυ επιτελους!!! Αφου σου αρεσει τοσο πολυ θα περασεις πολυ καλα!!! Ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θελησεις και οσο για τους παππουδες...ισως τους καλοεμαθες και εσυ που απο την αρχη δεν τους αφηνες την Χριστινα. Εγω απο την αρχη τους τον αφηνα τον Νικολα και τωρα οταν λειπει μερικες μερες τους κακοφαινεται. Οσο να ναι ενα παιδακι φερνει ανανεωση στο σπιτι και θα τη συνηθισουν..μην αγχωνεσαι ο καθενας θελει την προσαρμογη του!!!;););)

Αντα μου σιγουρα μονο εσυ και ο αντρουλης σου καταλαβαινετε πως νιωθεις ή μαλλον αποκλειστικα εσυ. Οι μερες με το νεογεννητο ειναι πολυ δυσκολες οντως και ειδικα αφου θηλαζεις δεν το συζητω. Εγω παντως, προσωπικη μου γνωμη, δεν θα πιεζα ποτε τον εαυτο μου σε οτι αφορα το θηλασμο ειδικα στην περιπτωση που θα με εριχνε ψυχολογικα. Δες τα ορια σου και σκεψου οτι υπαρχουν πολλες γυναικες, μη σου πω οι περισσοτερες πλεον που λογω δουλειας ή αλλων παραγοντων δεν θηλαζουν. Εγω πχ ειχα προβλημα με τη χολη σταματησα να θηλαζω, αφου πονουσα. Και μη ξεχνας πως ο Νικολιος μου παρολο που δεν θηλασε , δεν εχει παρει ποτε φαρμακο εκτος απο κανα δυο φορες ντεπον λογω δοντιων και ενος πυρετουλι. Σιγουρα ο θηλασμος εχει τα οφελη του και αυτα ειναι πολλα αλλα εμεις θελουμε και κυριως τα μωρακια σου η μανουλα τους να ειναι γερη και ευτυχισμενη για να τα φροντιζει. Βεβαια οπως εγραψε και η daf σιγουρα ενας ειδικος θα στα πει καλυτερα και θα σε συμβουλεψει πιο σωστα.

Αχ τι τραβαμε οι μανουλες??? Το εχετε σκεφτει???

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημερα σας !!!!

Νεαμανουλα τι ωραια νέα !!! Συγχαρητηρια κοπέλα μου ! Αφου θα ειναι και για λίγες ωρες σίγουρα θα είναι καλό και για σένα και για το Χριστινάκι .Ισως τον 1ο καιρό να κολλησει λιγακι επάνω σου αλλά ύστερα θα δεις μεγάλη αλλαγή .

ΑΝΤΑ μου εχεις βοηθεια απο πεθερομαμαδες άραγε . Να θυμασαι πως μεγαλώνουν χωρις να το πάρουμε χαμπάρι ... Στον σαραντισμό σίγουρα θα δεις άλλο μωρό ... Κανε την προσπάθεια σου χωρις άγχος και βάλε στόχο την επόμενη μέρα .Να θυμασαι πως μονο εσύ και το ενστικτό σου ξερουν τι είναι ΄καλύτερο για σένα και για το παιδί.Υπομονή καλή μου .

July μου χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρούλας!! Χρονια πολλά στη Μαιρούλα να τα εκατοστήσει και εσεις να τις χαιρόσαστε και τις δυο ζουζούνες σας και να τις καμαρωνετε!!! Δεν περίμενα να το πω αλλά θελω κι εγω δυο ζουζούνες ......

Την πέμπτη θα παω να δω το φασολάκι μου κι ανυπομονω .Ανεβαινω αργά αλλα σταθερα στην χοριακή .. Την Δευτέρα θα κανω αλλη μια κι ελ΄πίζω να ναι η τελευταια μου δεν αντεχω αλλο τα τρυπηματα ... Τι ηθελα κ μπήκα σ αυτη την διαδικασία ρε γμτ?????

Απο συμπτωματα πριξημο κοιλιά στηθος συχνοουρία πονοκεφαλος τρέλος και ελαχιστη κόπωση και φουντωσεις .... Ολα φυσιολογικα έιπε η γυναικολογος Τα ξεχασες κιόλας μου είπε .....

Σας φιλώ κοπελες μου παω να κάνω καμιά δουλίτσα ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

neamanoula, μπράβο! Να δεις που θα αλλάξει η ζωή σου! Από 2 χρόνια μανούλα πλήρους απασχόλησης, τώρα εργαζόμενη μανούλα! Θα αλλάξει και η προοπτική της Χριστίνας, θα δεις που όταν θα είσαι στη δουλειά θα τη σκέφτεσαι και θα ανυπομονείς να τη δεις, θα σου λείπει αλλά με θετικό τρόπο! όσο για τους γονείς σου, γιατί δυσανασχετούν; Επειδή είναι ζόρικη η μικρή; Προσωπικά πιστεύω θα τη συνηθίσουν, θέμα χρόνου είναι! Αχ, πολύ χάρηκα με τα νέα σου, κοπέλα μου!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε όσες τα μωρά μούγκριζαν τη νύχτα, πόσο κρατάει αυτό και όταν περνάει, με τι αντικαθίσταται; Σημειωτέον, η ερώτηση γίνεται και από το σύζυγο που μετά από μια εβδομάδα αποχής από το συζυγικό κρεβάτι λόγω συναχιού, επέστρεψε χθες και ακούγοντας τα μουγκρητά της μικρής, ψιλοανησύχησε. Αν δεν την είχε δει η γιατρός μας, θα είχε ανησυχησει κι αυτός σαν εμένα!

Κορίτσια, ξέρω ότι πρέπει να κάνω υπομονή κι ότι η μικρή θα μεγαλώσει σαν τον αδερφό της. Ο μόνος λόγος που θέλω να τη θηλάσω είναι γιατί ξέρω ότι είναι το καλύτερο γι' αυτή. Δεν θέλω να το παίξω "περήφανη μαμά που θηλάζει", ούτε ηρωίδα. Και μου φαίνεται τρομερά εγωιστικό να βάλω τον εαυτό μου πάνω από εκείνη. Δεν μου αρέσει ο θηλασμός, ούτε στο Θανάση μου άρεσε, δεν μου αρέσει η τόσο άμεση εξάρτηση του παιδιού από εμένα και η δική μου από το φαγητό για να έχω γάλα. Και δεν με παίρνει η δίαιτα, γιατί έχω κι άλλο παιδί και δεν μπορώ ούτε να του στερησω κάποια ομάδα τροφίμων π.χ. όσπρια, ούτε όμως έχω και την πολυτέλεια να μαγειρεύω δυο φαγητά. Προσπαθώ να μπω σε καποιους ρυθμούς και κάνω ό,τι μπορώ και δεν ξέρω τι θα έκανα αν ο άντρας μου δεν με βοηθούσε τόσο. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η βοήθεια στο σπίτι από τρίτο άτομο. Αυτά και θα προσπαθήσω να είμαι λιγότερο μίζερη!

μπραβο βρε μαριγια κ σε ειχα εγνοια!!:Dαντε σιγα σιγα θα δειξει τι γινεται, αν κ πιστευω οτι ολα πανε καλα!;)

αντα στο ειπα κ πριν...ο θηλασμος δεν ειναι υποχρεωση, εσυ μονο μπορεις να επιλεξεις τι ειναι αυτο που σε κανει να νιωθεις πιο ανετα ....ευχομαι παντως γρηγορα να βρεις τον τροπο κ να εισαι καλυτερα!:)

κοριτσια δεν σας ειπα οτι εδω κ λιγες μερες η ερατω με αγκαλιαζει κ μου λεει 'αβαπαω μανουλα!!!':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(μετα βεβαια αγκαλιαζει κ τη σκουπα ή τον καναπε ή ο,τι αλλο κ λεει επισης αβαπαω κουπα, αβαπαω καμαπε κτλ κτλ κτλ!!!:tongue:)

ειναι μια γλυκαααααα!!!!!!!!:lol:

Daf, τι ωραία !! Μακάρι να μιλούσε κι ο δικός μου! Πολύ θα ήθελα να ακούσω το σ' αγαπάω από το στοματάκι του, αλλά το βλέπω να αργεί πολύ!

Χθες συγκεκριμενοποίησα τι συμβαίνει με τα βογκητά της μικρής: λοιπόν, αφού την ταίσω, κοιμάται μισή ώρα και μετά αρχίζει να βογγαει και να μουγκρίζει για μια ώρα και μετά κοιμάται για άλλη μισή ώρα και μετά έρχεται ξανά η ώρα φαγητού. Καμιά γνώμη; Κοιμάμαι πλέον δύο μισάωρα κάθε τρεις ώρες τη νύχτα! Σκεφτομαι σοβαρά το ξένο γάλα, αλλά αν την κάνει χειρότερα; Η παιδίατρος λέει ότι είναι κολικοί. Αν είναι αυτό, θα περάσει, το ξέρω, φοβάμαι όμως μήπως μτά γίνει χειρότερα, σαν το Θανάση, οπυ σταμάτησε να κοιμάται μετά τους 2 μήνες. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να γίνι το αντίθετο και να κοιμάται καλύτερα, ωστόσο η προηγούμενη εμπειρία με έχει βάλει να σκέφτομαι το χειρότερο και να παρκαλάω μόνο να μη συμβεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...