Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και από εμένα!!

Υστερα από μια εξουθενωτική μέρα απασχόλησης με δουλειες σπιτιου, ψωνια νοικοκυριου αλλά και του Νικόλα φυσικά, επιτέλους κοιμήθηκε και είπα να δω τι μου κάνετε.

vallou μου περαστικά για ακόμη μια φορα, να προσέχεις και ένα θα σου πω..η Πενούλα σου μοιάζει απίστευτα, ολόιδια εσύ μιλάμε έχω πάθει πλάκα..ε daf μου εσύ τι λες δεν μοιάζουν πολυ???

DAF μου να σε ρωτήσω και κάτι εσύ που είσαι και πιο ψαγμένη, σήμερα βρήκα γλυκοπατατα και την έβρασα με άλλα λαχανικά και όλως παραδόξως το έφαγε το καμάρι μου και λέω να την καθιερώσω. Επειδή όμως την γευτηκα ιδιαίτερα γλυκια (καμία σχεση με την κολοκύθα που μου φαίνεται πολύ άγευστη) λες σε καθημερινή βαση να υπάρχει πρόβλημα με τον μικρό?? Γιατί το παλέυω ακόμη με τις τροφες και δεν τρωει, επομένως τώρα που το βρηκα μηπως αρχίζει να συνηθίζει. Με το χεράκι τρωει καμια γωνιτσα ψωμί αλλά δεν το λες φαι αυτο..οποτε για πες τη γνωμη σου, θα ρωτήσω και τον παιδίατρο βεβαια αλλά ας έχω και μια άλλη άποψη γιατί με τους παιδίατρος δεν συμφωνω πάντα:rolleyes:

Στελλίτσα μη χανεσαι ρε ψυχή να μπαινεις πιο συχνα να μαθαινουμε νεα σου, πήρα και το μειλ σου πολύ ενδιαφέρον και άντε κορίτσια με το νεο έτος να συναντηθουμε όλες ΟΚ???

Κατερινάκι ακόμη να στολίσετε ..άντε τι περιμένετε, να χαρει και ο μικρουλης σας!!! Καλές αγορες στα Χριστουγεννιατικα σας!!!

Αυτά πάω να χαλαρώσω...καληνύχτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!

Μόλις κοιμήθηκε το τερατάκι μου

βλέπω την ώρα του μην. και ένα έχω να σου πω

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ

9 παρά και ήδη κοιμάται?Φιλενάδα αυτό δεν είναι τερατάκι αυτό είναι αγγελούδι..αν θες να δεις τερατάκι έλα μια βόλτα από δω που πριν τα μεσάνυχτα δεν κλείνουμε μάτι! Τουλάχιστον έχω και ένα δεύτερο λόγο που είμαστε κουκουβάγιες!!!!

yaeNp3.png

γεια σας κοπελες!!!κ το δικο μου τερατουλι κοιμαται!σημερα με εσκασε ολιγον γιατι ηθελα να παμε βολτα το πρωι που δεν εβρεχε κ τη μια γκρινιαζε, την αλλη νυσταζε, μετα εκανε κ κακα κ συνεχισε τη γκρινια., επιασε κ βροχη κ βγηκα τελικα μονη μου οταν ηρθε ο συζυγος, κατα τις 4 δλδ...κ χτες τα ιδια εκανε κ δεν εχει παει πουθενα δυο μερες τωρα!:rolleyes:

Κατερινακι πρεπει να ειναι το σουπερ φανταστικο σπιτακι κ θα φερνω την ερατω να παιζει με τον γιωργο οπως κ δηποτε!!!!!!!!!!!!μην σου πω εγω χαζευω πιο πολυ με αυτα!!!! σημερα παντως εκανα τα διασημα πια μπισκοτοσπιτακια (τα πετυχα κ στο φορουμ!http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html ) καηκε λιγο η καραμελα στο τελος αλλα οκ!το γλασο δεν το εκανα ακομα γιατι εκανα μια μεγαλη πατατα κ το χαλασα, αντι να βαλω ενα εξαρτημα για μιξερ, αφησα το εξαρτημα για τον πολτοποιητη κ βγηκε μια ωραιοτατη ζαχαροσουπα!:(:tongue: που εννοειται βρηκε το δρομο για την αποχετευση....αυριο παλι...!αλλα εφτιαξε η αδερφη μου μινιατουρες δεντρακια ταρανδους κ χιονανθρωπους με μαρτσιπαν , πολυ πλακα κ διακοσμησαμε τα σπιτακια ωραιοτατα!! το μονο προβλημα ειναι οτι θελουν δουλεια για να χρωματιστουν κ δεν εχω τοσο χρονο...

αυριο θα κανω το γλασο κ επισης τα κανελοστολιδια για το δεντρο.

Πεζη γλυκοπατατα μπορεις να βαζεις αντι για πατατα κ χωρις αλλα γλυκα λαχανικα πχ καροτο για να εξισορροπειται η γευση αλλα κ να μην μαθαινει ο νικολας σε τοσο γλυκες γευσεις γιατι πιο μετα δεν θα τρωει τιποτα!! δοκιμασε αυτο που εγραψε η konmar πιο πανω, κομματακια φαγητου πχ μπανανα, αβοκαντο, ψωμακι ρυζογκροφρετα να δεις μηπως δεν του αρεσουν τα πολτοποιημενα. τη σουπα την πολτοποιεις ή την λιωνεις;δοκιμασε κ εκει κομματακι πατατας ή καροτου , σαν μπαστουνακι, αστο να το πιασει κ βλεπεις....

στην ερατω τα δινω τωρα πατημενα ολα κ καμια φορα μπανανα ή αβοκαντο στο χερι...το διασκεδαζει πολυ παντως!:tongue: κριμα που δεν θα τα ξαναπουμε απο κοντα τωρα, αλλα να περασετε πολυ πολυ ομορφα!!!:D

vallou περαστικα κ παλι!!!!πορτοκαλαδες καθε μερα κ σαλατες, για βιταμινες!!!κουκλιτσα η παναγιωτα, αντε να τη γνωρισουμε κ αυτη συντομα ελπιζω!κ οντως σου μοιαζει τρελα!!

Κορίτσια μου μέρες που είναι θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τους αλλοδαπούς.. Κι εγώ ομολογώ πριν λίγο καιρό ήμουν λίγο "φοβισμένη".

Αλλά έχω παθει πλάκα με την ανθρωπιά και την καλοσύνη αυτών των ανθρώπων..

Ο άντρας μου έχει στην δουλεία του ( Είναι υπεύθυνος εστιατορίου ) άτομα από Πακιστάν και Μπαγκλαντές που δουλεύουν στην κουζίνα και στο delivery. Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν σε δυο και τρεις δουλειές παράλληλα για να στέλνουν χρήματα στις οικογένειες τους να ζήσουν, κάνουν δώρα στο δικό μου το παιδί που δεν τους είναι και τίποτα ούτε καμιά υποχρέωση μας έχουν και στο κάτω κάτω μεγαλώνει με πολλά περισσότερα από αυτά που μεγαλώνουν τα δικά τους παιδιά.

Του φέρνουν ότι πουλάνε οι πατριώτες τους στο δρόμο , παιχνίδια , CD παιδικά και DVD..

Τα περισσότερα βέβαια τα πετάμε ή τα δίνουμε στην ενορία μας γιατί είναι εντελώς κακόγουστα και ακατάλληλα για την ηλικία της αλλά η κίνηση τους είναι αυτή που μετράει. .

Ένας υπάλληλος του πήρε άδεια να επισκεφτεί τους δικούς του στο Μπαγκλαντές και αισθανόταν τόσο υποχρεωμένος στον Κων/νο που όταν γύρισε μας έφερε 2 παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας του για τη μικρή ( Να την δω ντυμένη Μπαγκλαντεσιανάκι να πεθάνω απ τα γέλια:lol:!!!) .. Και δεν το κάνουν ούτε για να γλύψουν ούτε για το συμφέρον τους απλά είναι πολύ καλοσυνάτοι.

Ένας από αυτούς 25 χρονών βρήκε προχθές ένα πορτοφόλι με 200Ευρο , κάρτες, ταυτότητες κλπ και ζήτησε από τον άντρα μου βοήθεια να βρει τον άνθρωπο που το έχασε να του το δώσει . Τον βρήκαν και εκείνος του έκανε δώρο ένα ζευγάρι ολοκαίνουργια παπούτσια Puma! ( ήταν διευθυντής καταστήματος αθλητικών ) Χαρά που έκανε το παιδί δε λέγεται... Δε ξέρω αλλά συγκινήθηκα πάρα πολύ...

Δεν γνωρίζω πολλούς Έλληνες που θα έκαναν όλα αυτά , και φυσικά μπράβο στον κυριούλη που αντάμειψε το παιδί για την πράξη του !

Ήταν το λιγότερο που όφειλε να κάνει.

Αυτά από εμάς Καληνύχτα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!! Τι μου κάνετε??

neamanoulitsa μου καλιο αργά παρά ποτε με τα στολίσματα σου!!!:lol::tongue:

Έλα σε πειράζω φιλεναδίτσα μου..άντε μου έλειψες πότε θα τον πιούμε τον ρημαδοκαφε βρε Θεσσαλονικες?? Με τον νεο χρόνο κανονίστε!!!

konmar μου πολλη καλή πράξη του παιδιου και του κυρίου φυσικά, όλοι άνθρωποι είμαστε και όπως πάντα, πιστευω, σε όλα τα θεματα παντου υπάρχουν καλοί και κακοι.

αυτα..άντε καληνυχτα μας γιατί πολλή ησυχία έπεσε!!

konmar πολυ ωραια οσα εγραψες, πολυ συγκινητικα (θελω κ εγω στολη απο το μπαγκλαντεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:)

τι να σου πω για το θεμα μεταναστες....με ενδιαφερει πολυ το ζητημα μαλλον λογω οικογενειακης ιστοριας (μεταναστες στην αυστραλια κ αμερικη..πολιτικοι προσφυγες στη ρωσια.....εχω ξαδερφακια ρωσακια!:)) , το θεμα μου στην πτυχιακη ηταν για τους μεταναστες... εχω εναν πολυ καλο φιλο μεταναστη κουρδο απο συρια...οπως λεει κ η πεζη ειναι θεμα ανθρωπου η καλοσυνη. η φτωχια μπορει να σε κανει εγκληματια, μπορει να σε κανει κ αγιο. δεν θα ξεχασω οταν σπουδαζα κομοτηνη, εκανα μαθημα σε κατι πιτσιρικες μουσουλμανες (οκ αυτες δεν ειναι μεταναστριες αλλα μου ηρθε τωρα) σε οικισμο που ειχε κ τσιγγανους..., ε δεν τους περισσευε κ τιποτα....αυτες λοιπον οι πιτσιρικες οταν βγηκαμε μια βολτα στην πολη εδιναν χρηματα στους επαιτες.....κ εγω δεν τους εριχνα ουτε μια ματια, θες απο συνηθεια, θες απο καχυποψια....το ποσα αναμεικτα συναισθηματα ενιωσα κ το ποσες σκεψεις εκανα.....δεν λεγεται....!

σας καληνυχτω!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Τι βλέπω όλες στολίσαμε εεεε???neamanoula νόμισες ότι θα στολίσέις 24 εεεε, αλλά η μπέμπα και ο σύζυγος είχαν άλλα σχέδια!!!

Τι κάνετε βρε κορίτσια?Εμέίς όλη την Κυριακή καθαρίζαμε το γραφείο στο σπίτι, και τελειωμό δεν έχουμε...ούτε τα μισά δεν κάναμε!!!Ο δε μπέμπης-Παναγιώτης χθές κοιμήθηκε στις 12:10 και προχθές στις 11:00...τι να πω, μωρά είναι ας κάνούν τώρα ότι θέλουν γιατί μετα...Τέσπα!!!Κανένα νέο?

Συμπεθέρα λέω να κάνω και εγω σπιτάκι!!!!Βαλε καμιά φωτο να δουμε!!!

konmar με κατασυγκίνησες!!!!!Η αλήθει είναι ότι όσο και να θέλουμε να το παιζουμε "Ευρωπαίοι" με τους ξένουςν έχουμε θέμα!!!Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωπο απο την δουλειά του άντρα σου, με κάνανε κομμάτια!!!!Ισχύει βέβαιο ότι όντως παντού υπάρχουν τα ρόδα και τα αγκάθια!!!Εσεις πέσατε σε σπάνιο τριαντάφυλλα΄μάλλον!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Kρύωσε το Χριστινάκι μου!Προχτές την κοίμησα χωρίς τον υπνόσακο και την άρπαξε. Χτες βράδυ ξυπνούσε ανά μισή ώρα αφού δεν μπορούσε να ανασάνει λόγω μπουκωμένης μύτης και πονούσε κι ο λαιμός της -κατάπινε και έκλαιγε.Έκανε για λίγο δέκατα αλλά της έπεσε γρήγορα. Την ημέρα πάλι δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω μπουκώματος και μόλις τώρα κοιμήθηκς με χίλια ξυπνήματα και κλαμματα. Θα είναι δύσκολη νύχτα...........της βάζω ορό στη μύτη αλλά δεν βγαίνουν οι μυξούλες. Καμία συμβουλή?

konmar η πείνα αγριεύει τον άνθρωπο είτε είναι Ελληνας είτε αλλοδαπός. Μπράβο στα παιδιά αλλά και στον καταστηματάρχη. Μας θυμίζουν ακόμη ότι υπάρχουν άνθρωποι σε έναν σκληρό κόσμο.

gio πολύ ωραίο το σπιτάκι του παρλιάρου.Μου κρατάς την μπέμπα να το φτιάξω?:tongue:υπομονή με τα δόντιαααα.........αχχχχχχχχχχχ.....παρεπιπόντως η γιαγια μου μου έστειλε δώρο μία εικονίτσα και ξέρεις ποια ήταν?Η Αγία Υπομονή.....ρε τη γιαγιά, συμβολικό το δώρο δεν μπορείς να πεις........ :wink:

Πεζουλα μου ο συντονισμός μας σπάει κοκκαλα.:tongue:.Θέλατε να ρθειτε και αρρώστησε η μικρή.Καλά λένε ότι με τα παιδιά δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα..αχ..μακάρι όλα τα μωρά να είναι καλά και ότι είναι να το τραβάμε εμείς οι μανάδες, από χτες λέω συνέχεια στο μωρό μου "δώσε το κακό το κρύωμα στη μαμά" αχχ vallou εσένα σκέφτομαι που τα πέρασες και αρκετε΄ς φορές, τί δύσκολο που είναι να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει, χιλιες φορές εγώ.

Αχ κοριτσάκια με τη λογοδιάρροια μου, πάω να την τσεκάρω καληνύχτα σε όλες.........

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

neamanoulitsa μου περαστικά στο Χριστινάκι μας, υπομονή δεν μπορεις να κάνεις τίποτε άλλο, σίγουρα οι φασεις των κρυωματων είναι ¨μανικι¨αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Κριμα και θελαμε να έρθουμε να σας δουμε. Δεν πειραζει άλλη φορα;)

gio μου όλο ωραιες προτάσεις μας είσαι!! Ο Παναγιωτάκης καλά??

Αχ κομμάτια είμαι, είχαμε παρεούλα στο σπίτι , πριν λίγο φυγανε και τωρα χαλαρώνω ή μαλλον θα παω να την πέσω αφου απουσιάζετε όλες σας...:rolleyes:

Φιλάκια!!

Εντάξει βρε κορίτσια, μην κοροιδεύετε, ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

Αντε και του χρόνου με υγεία, τι όμορφα τα πρώτα Χριστούγεννα με τα παιδάκια μας όλες!

Να αφιερώσω και τις σκέψεις μου σήμερα στην ξαδερφούλα μου τη γλυκιά που έχασε το δικό της από την κοιλια της πολύ νωρίς.... Συμβαίνουν όμως αυτά...

Neamanoula περαστικά σας, αυτό το μπούκωμα που δεν μπορούν να αναπνεύσουν τα καημένα στον ύπνο είναι σκότωμα...

DaF τι ωραία όλα αυτά που φτιάχνεις!!! Ρώτησα τον μαστρομπομπ και μου είπε για ένα μαγαζί Σοφοκλεους που έχει υλικά κατασκευών αλλά δεν θα σου πρότεινα να πας απο κει κορίτσι πράμα.....

Την Πέμπτη κανόνισα με την γιαγιά να μας τον κρατήσει να πάμε ένα σινεμά που το χω πεθυμήσει! Γιουπιιιιι!!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

gio πολύ ωραίο το σπιτάκι του παρλιάρου.Μου κρατάς την μπέμπα να το φτιάξω?:tongue:υπομονή με τα δόντιαααα.........αχχχχχχχχχχχ.....παρεπιπόντως η γιαγια μου μου έστειλε δώρο μία εικονίτσα και ξέρεις ποια ήταν?Η Αγία Υπομονή.....ρε τη γιαγιά, συμβολικό το δώρο δεν μπορείς να πεις........

Παίρνω αγκαζέ τον Παναγιώτη και ερχόμαστε για babysitting!!!!

Καλά εεεεε, με έστειλε η γιαγιά σου!!!Αγιά Υπομονή :? με κούφανε!!!!

Πώς είναι η μικρή??

Neamanoula περαστικά στο Χριστινάκι και γρρρρρρηγορα να γίνει πάλι καλά και να φύγουν οι μυξούλες .. Κάνε της Ρινική απόφραξη με τη συσκευή otrisalin . H πεθερά μου η τρελή το λέει και μυξορουφήχτρα ...Είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά γιατί ρουφάς εσύ με όση δύναμη θες τις μυξούλες .

Τι μου θυμίσατε με αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.. Πριν 3 χρόνια στη δουλειά μου είχαν κάνει διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει το ποιο όμορφο χριστουγεννιάτικο σπιτάτι από μελάσα και γλάσο από ζάχαρη αχνή...Ξενυχτήσαμε με την ξαδέρφη μου να το φτιάξουμε και τελικά άλλος το πήρε το βραβείο.. Κάτι κέρδισα κι εγώ όμως -όλα τα τεύχη του περιοδικού Real Food !!!!! Ακόμα τα έχω ....

Κατερινάκι κι εμείς προχθές στολίσαμε μην στενοχωριέσαι ..τελευταίοι και καλύτεροι...

Α !!! ΠΕΖΗ έχω κολλήσει με αυτό το πηοτοβθψκετ xa xa το photobucket εννοώ άλλά σε άξογα ελληνικά... Έχω διακοσμήσει ένα σωρό φωτο της μικρής ενω άλλες τις έκανα κόμικς ..Σας ετοιμάζω και ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα με την Ανδριέλα παρακαλώ !!!!!

Αγαπητή μου Συντρόφισσα DaF περιμένουμε και δικές σου φωτος απο τις χειροτεχνίες σου.

Αυτη την Αγια Υπομονή κι εγω την θέλω για να βάζει το χεράκι της που και που ....

Κατερίνα στεναχωρέθηκα για την ξαδερφούλα σου... Δωστε της κουράγιο, Πες της πως σύντομα και με το καλό θα ξαναμείνει εγκυούλα. Αυτα έχει η ζωη και στη νύφη μου της έιχε συμβέι 2 φορές ...και σκέψου πως τώρα σε 1 μήνα θα γεννηθεί και το 2ο τους παιδάκι !!!!!

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

βρε παιδια......τι ωραια που τα δειχνουν κατω στη "διαφημιση" του παρεντς καφε.....εγω παντως ειμαι συνηθως με πιτζαμες, μαλλι ο,τι να ναι , αν γραφω μεταμεσονυχτια με κανεναν κυκλο ετσι για το ντεκορ και σιγουρα οχι στη θεϊκη παραλιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!(τριτη φωτο δεξια) λιγο ρεαλισμος βρε παιδια:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα επανελθω αργοτερα παω γιογκα σε λιγο.,..μουτσσσσσσσσ:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...