Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριγια μου, μην ξεχάσεις κι εσύ λοιπό να πατεντάρεις την μέθοδο αντισύλληψής σας, όπως κι εμείς χαχαχαχαχαααα:-D:grin::-D:grin::-D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστα! ξυπνησα 9:30 και τώρα δεν νυστάζω. και ο μικρος μου έκανε τη χάρη και κοιμάται από τις 3....

Ειδες το παιδι!!!!

Εσυ όλα καλα?Η μπουρμπουλήθρα μεγαλώνει ε!!!!!

Διαφημίσεις

Μα ναι, χρυσο παιδι!!!!

Αχ μεγαλώνει και χαιρομαι. Για την ώρα όλα καλα!!!!! :)

Εσυ τι κάνεις;;;;;

Καλά είμαι μωρέ άν και λίγο γριπωμένη αλλα το παλεύω!!!!Ο μικρός όσο πάει και απο τρελλαίνεται....δεν περίμενα ότι θα το έλεγα και αυτο!!!!

Ευτυχώς που τρώει γιατί αλλιώς, όλη την ώρα στην γύρα είναι και δεν βάζει γραμμάριο!!!!Μας έχει ψωφήσει κυριολεκτικά....βγάζει τα σπασμένα μου φαίνεται....απο την ώρα που γυρνάω και μετα, θα ανεβοκατεβούμε τουλάχιστον 5-6 φορές στον πάνω όροφο, όπου ο κύριος θέλει να στήνεται στο κομπιούτερ και να το σακατεέύει...να χοροποπήδάει στο κρεβάτι μας, και επίσης να το σακατεύει και αυτο...μετά κάτω στο σαλόνι, να δούμε παιδικά, μετά ξανά επάνω....τι να σου λέω....γλώσσα έξω και τρέχουμε!!!!:confused::confused::confused::confused:

χα χα!!! Αστα διαολάκια είναι! και εμένα με τρελαίνει στην κυριολεξία!αλλά τον χαίρομαι κιόλας που ειναι έτσι ζωηρός!!! Ο Η/υ δεν βλέπω να αντέχει. Όπως και το σαλόνι. για να μην σου πώ για τα ντουλάπια της κουζίνας που έχουν όλα χαρακιες....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Άντα μου κουράγιο... Σκέφτομαι ότι κι εγώ σε λίγο θα έχω ακόμα χειρότερα ξενύχτια (και να πεις ότι τα ξεπεράσαμε και ποτέ...) και ψιλοφρικάρω...

Πάντως η δική μου γνώμη είναι ότι δεν παίζει να κακομάθει το μικρό με τις αγκαλιές και τα κουνήματα αυτή τη στιγμή, είναι νεογέννητο καλέ!!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία περίπτωση να του κάνεις κακό εννοώντας να την συνηθίσεις σε αγκαλιές και κουνήματα εφόσον είναι τοσοδούλι ακόμη και απολύτως εξαρτώμενο από εσένα και τον άντρα σου για να νιώσει ασφαλής. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι δεν έχει κανένα τρόπο να σου δείξει τι είναι αυτό που της λείπει π.χ. πονάκια ή απλή ανασφάλεια και στο δικό μου μυαλό ό,τι και να θέλει ένα νεογέννητο, πρέπει να του το προσφέρεις χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Ακόμα λειτουργούν με το ένστικτο και πραγματικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο να κακομάθουν. Ίσα ίσα που λένε πως όσο πιο σύντομα νιώσουν ασφάλεια, τόσο πιο σύντομα σταματούν να την αναζητούν τόσο έντονα. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να της προσφέρεις άπλετες αγκαλιές ή ό,τι άλλο φαίνεται να την ηρεμεί αυτή τη στιγμή και όταν περάσουν οι μήνες και μεγαλώσει λιγάκι το σκέφτεσαι αλλιώς!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

γεια σας μανούλες!!!

marigia ουαουυυυυυυυ τι να πω κοπέλα μου όλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά γιούπιιιιιι άντε βρε και οι υπόλοιπες εφαρμόστε την αντισύλληψη της marigia!!!!

λοιπόν σήμερα έχει γεννέθλια η μαιρούλα μου!!!γίνεται 2 χρονών το καμάρι μου!!!

μαιρούλα μου να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα γερή και δυνατή!!!και όπως λέμε τις τελευταίες μέρες να είσαι το καλύτερο παιδί του κοσμου όλου!!!!κουκουβα κουκουβα!!!

άντα μου και εμένα κάνει περίεργους θορύβους και κυρίως μουγκρίζει και ζορίζεται!!!όσο για τον ύπνο δυστηχώς και εμείς έχουμε μπερδέψει λίγο τη μέρα με τη νύχτα αλλά είδα λίγο βελτίωση κάνοντας το εξής: τα απογεύματα την βάζω στο ρηλάξ και κάθεται με αποτέλεσμα ν α ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο από την μαίρη που πάει και την χαιδεύει όλη την ώρα και την φιλάει επομένως τις πρώτες νυχτερινές ώρες πέφτει ξερή χαχαχα!!! όσο για αγκαλιές εμείς έχουμε μόνο όταν κοιμάται η μαίρη δερν μας αφήνει να την έχουμε πολύ αγκαλιά!!!θέλει να την βάζουμε στο ρηλάξ γιατί όταν την έχουμε αγκαλιά δεν την φτάνει και τσαντίζεται ενώ το ρηλάξ την βολέυευ αρκετά!χαχαχα

ααα κάναμε και την εξέταση! οκ δεν ήταν κάτι τρομερό σαν εξέταση πρέπει να ομολογήσω μόνο που έπρεπε να την κρατάμε ακίνητη όσο έβγαζαν τις ακτινογραφίες! και βέβαια τα αποτελέσματα ήταν καλά επομένως σταματάμε και την αντιβίωση!!!ουφφφφ μου έφυγε ένα βάρος!!!

όσο για το μέλλον που λέτε έχετε δίκιο θα αντιμετωπίζω κάθε τι στην ώρα του ας μην χαλάω τις στιγμές άπό τώρα!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες!!!

marigia ουαουυυυυυυυ τι να πω κοπέλα μου όλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά γιούπιιιιιι άντε βρε και οι υπόλοιπες εφαρμόστε την αντισύλληψη της marigia!!!!

Δοκιμασμένο τι να πουμε τώρα!!!!Απλα Μαριγια να θυμασαι και του χρόνου να μας πεις τι έκανες διότι πριν το 2012 εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!!!

[quote=july;880701λοιπόν σήμερα έχει γεννέθλια η μαιρούλα μου!!!γίνεται 2 χρονών το καμάρι μου!!!

μαιρούλα μου να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα γερή και δυνατή!!!και όπως λέμε τις τελευταίες μέρες να είσαι το καλύτερο παιδί του κοσμου όλου!!!!κουκουβα κουκουβα!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗς!!!!ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

July και τι δεν θα εδινα, να δω την μεγάλη σου να χαιδολαγάει την μικρη!!!!Ακου εκει, οχι αγκαλιές γιατί δεν την φτάνει!!!!Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!!!:D:D:D:D

July NA TH ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!

Ευχαριστα και τα νέα από την μικρούλα σου! Ειδες βρε που σε έπιανε άγχος???

Δοκιμασμένο τι να πουμε τώρα!!!!Απλα Μαριγια να θυμασαι και του χρόνου να μας πεις τι έκανες διότι πριν το 2012 εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!!!

Ψιτ...φιλενάδα;;;;;ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!:tongue: Δεν ξέρεις τι μπορει να γίνει....(μη με φας με αυτο που λέω)

Αντα μου πάρε τη μικρούλα αγκαλια! Μη φοβάσαι!Ειδικά τώρα που ειναι τόοοσο μικρή!Αχ κάνε υπομονη!(τα λέω σε εσένα για να τα ακούω και εγώ...)όσο για τον υπνο και εγώ προβληματιζομαι..Προβληματιζομαι με διάφορα πράγματα αλλά που να σας κουράζω τώρα...Θα σας τα λέψ σιγα σιγά!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

july, χαίρομαι που επανήλθες κεφάτη!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Δόξα τω Θεώ και μένα ο Θανάσης τα πάει καλά με τη μικρή, θέλει να της φιλάει τα μαλλάκια!

Χαίρομαι που υπάρχει και άλλο μωράκι που μουγκρίζει και βογγάει γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Τη θηλάζεις;

Κορίτσια, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Εγκυούλες, απολαύστε όσο μπορείτε τον ύπνο κι εύχομαι τα μωράκια σας να μην σας δυσκολέψουν πολύ τη ζωή!

[quote=katerina_s;881195

Ψιτ...φιλενάδα;;;;;ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!:tongue: Δεν ξέρεις τι μπορει να γίνει....(μη με φας με αυτο που λέω)

ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ!!!!

ΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΒΡΕΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ!!!!ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!ΚΑΤΣΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ....ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ!!!:D:D:D:DΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Χρησιμες μεθοδους αντισυλληψης διαβαζω εδω στο φορουμ..να γραψουμε κανα δικο μας βιβλιο καλε!!!!

july μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου το μεγαλο πλεον, πολυχρονη!!!! Τι καλα οι αδεφουλες!!!! Εχουν κοντα κοντα γενεθλια!!!

gio μου πολυ απολυτη σε βρισκω και βλεπω να μας την κανεις πρωτη τη δουλεια απο αυτες που απομειναμε!!! Και κατι φιλες μου τα λεγαν αυτα και δεν τις προλαβαινω...χαχαχα!!! Και στην τελικη αν κατσει γιατι οχι???Ασχημη ειναι η παρεουλα για τον Παναγιωτινο??? Για σκεψου το!!!!:D:D:D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...