Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπήκα στα γρήγορα τώρα που ο μικρός λείπει με τον πατέρα του για ψώνια και η άλλη μέσα κοιμάται επιτέλους! Άυπνη είμαι όλη νύχτα, η μικρή δεν κοιμόταν, κι όταν κοιμόταν γουργούριζε. Από δίπλα μου ο άντρας μου να ροχαλίζει γιατί είναι συναχωμένος, πού υπνος! Νόμιζα ότι το μωρό θα ήταν διαφορετικό από τον αδερφό της, γιατί τις πρώτες μέρες κοιμόταν πολύ καλύτερα, τώρα όμως είναι ακόμα χειρότερα. Για να κοιμηθεί θέλει κούνημα κι εκεί που την έχει πάρει ο ύπνος, τσακ! ανοίγει τα μάτια και άντε πάλι από την αρχή. neamanoula, αν θυμάμαι καλά εσείς δεν το είχατε αυτό το πρόβλημα; Θυμάσαι; Μπορείς να μου πεις πόσο κράτησε; Ένα μήνα; Δυο; τρεις ; Και ναι, ξέρω, υπομονή, αλλά αν σκεφτώ ότι θα μου πάρει κι αυτή δυο χρόνια μέχρι να μάθει να κοιμάται, θα σαλτάρω!

Γενέθλια εμείς στο σπίτι λόγω της μικρής!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Πεζή μου Χρόνια σου Πολλά, να σε χαίρονται οι άντρες σου!!! Κι εμείς βεβαίως βεβαίως!!

July και Άντα εσάς έχω στο μυαλό μου και πλησιάζει και η ώρα μου! Άντα είναι εντελώς αναμενόμενο να κολλήσει πάνω σου ο μικρός, πρώτον γιατί ακριβώς είναι μικρός και γιατί σε διεκδικεί από τον καινούριο... "εισβολέα"!!! Σίγουρα πρέπει να είναι πολύ κουραστικο, οπότε όσο μπορείς ψυχραιμία για λίγο καιρό μέχρι να καταλάβει κι εκείνος ότι έχει τη θέση του και δεν του την παίρνει κανείς!!

July μου σίγουρα εσύ θα χρειαστεί να κάνεις τη μεγαλύτερη ψυχραιμία, αλλά να σκέφτεσαι θετικά, ότι παρόλο που είναι κάτι που θα σας κάνει να προσέχετε πάντα, είναι όμως αντιμετωπίσιμο, ευτυχώς. Βέβαια είναι τόσο μικρούλι το ζουζούνι και είναι κρίμα να ταλαιπωρείται.... Ψυχραιμία εσύ!!!!!

Και ο πεθερός μου έχει ένα νεφρό, δεν ξέρω αν στο έχω πει, το άλλο ατροφικο από τη γέννηση και τότε βέβαια ούτε που το είχαν καταλάβει, ποια Β επιπέδου... Ο άνθρωπος το κατάλαβε παντρεμένος και παιδί πλέον, στα 20κάτι του από τους κολικούς, είχε προχωρήσει και η τεχνολογία πλέον και το είδαν.

Κατά τα άλλα εμείς καλά, τελειώνουν κι εμένα οι μέρες μου να κόψω τα χάπια και μετά μου είπε ο γιατρός περπάτημα και σ@ξ. Έτσι για να ζηλεύετε!!! Λέμε τώρα... Δεν νομίζω να τα καταφέρνω με τόση συχνουρία χαχαχαχααααα!!!! Όταν μας το είπε που πήγαμε χτες γυρνάω και του λέω του άντρα μου, λυπάμαι, κουράγιο...!!!!! Σκάσαμε στα γέλια!!! Είδα την μικρή, μια χαρά είναι το κοριτσάκι μας, συζητήσαμε λίγο για κάποιες τελευταίες εξετάσεις και για λεπτομέρειες του τοκετού και μια χαρά, άντε να δούμε, ελπίζω να μην της γυρίσουν τα μυαλά και δεν βγαίνει με τίποτα και περνάνε οι εβδομάδες και πάθω καμιά πλάκα!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες σας και παλι!!!

Αντα μου ξερω οτι μας ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουμε ποσο δυσκολο και κουραστικο ειναι να εχεςι ενα νινακι με τον μικρουλη ταυτοχρονα. Ελπιζω και ευχομαι να μη διαρκεσει πολυ η ανησυχια της μικρης σου και να κοιμαται ευκολα σαν πουλακι!!!

july μου σε σενα τωρα...σιγουρα ειναι πολυ δυσαρεστο ενα τοσοδουλι να ταλαπωρειται αλλα σκεψου πως ειναι για το καλο του. Μακαρι να μην αντιμετωπισει καμια δυσκολια στη ζωη της!

Α ρε τυχερη Κατερινα!!!! Σεχ σεχ και παλι σεχ..χαχαχα!!! Να κατεβει η μικρη και να μη σε καθυστερησει και πολυ!!! Τι καλαααα!!!

Εμεις για τα γενεθλια δεν εχουμε σκεφτει κατι, οικονομικα ψιλοζοριζομαστε, παντως για σπιτι δεν το βλεπω με κοσμο , με δουλεια ταυτοχρονα δεν παιζει να περασω ετοιμασιες και καθαρισματα αλλα και σε παιδοτοπο ειναι ακριβουτσικα. Θα το σκεφτουμε ως τοτε!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοριτσάκια μου καλά ,καλησπερα σας !! Μονο απο δουλεια προλαβαίνω και σας γράφω πια ...

Διαβασα τα νεάκια σας και καλά Κατερινα..... Δεν υπαρχεις !!!! Αρε Θανάση τράβα κουπί !!!

Anta υπομονή καλή μου και έυχομαι γρήγορα να κοιμαται καλύτερα η μικρή . Ο Θανασης σχέση εξάρτησης με τη μαμά ε??

Αντε να μας μαθαινουμε κι εμείς απο τις εμπειρίες σας με 2 μωράκια σπίτι ...

July μου απο 3μηνων περίπου κι εμεις παιρνουμε χημειοπροφύλαξη και έχουμε κανει μεχρι τώρα 2 κυστεουρηθογραφίες Η μικρή δεν θα καταλαβει τίποτα το πιο πιθανο .Ρωτα για ραδιοισοτοπική που έχει λιγότερη ακτινογραφία .Ευχομαι να ναι καλό τα αποτελεσματα και να μην χρειαστείτε χημειοπροφύλαξη. Το βασανο για μας είναι η συλλογή ούρων για καλλιεργεια που εσεις θα πρέπει να κανετε κάθε μήνα. Ουρολογο εμεις έχουμε τον Κουσίδη ο οποιος για μένα είναι πανω απ ολα καλός άνθρωπος και ύστερα καλος επιστημονας Τον εμπειστευομαι με κλειστά μάτια γιατί ήταν ο μονος που καταφερε να με ξεαγχώσει .

Κοριτσακια θελω όλη την θετική σας ενέργεια τώρα ....Εκανα τεστ σήμερα και βγηκε θετικό ..Ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ... Χοριακη δεν έχω κανει ακόμα Ειμαι στην 2η μερα καθυστερησης και το ξερει μονο ο άντρας μου και όλο το καφέ του Μαρτίου τώρα :tongue:

Ποναω πολύ αλλα το χειρότερο είναι πως νομίζω πως η μητρα μου κάνει συσπάσεις .... Με ανησυχει παρα πολύ και το λειτουργικό της υποθεσης όπως ας πουμε τωρα σχολαω 9.00 κι ο ΄συζυγος θα βαλει την μικρή για ύπνο απο τις 8.μιση κι εγω θα πρέπει να παω σπίτι περπατωντας κανα 10λεπτο κ ανηφόρα .. Εχω και ταχυπαλμίες φουλ .Ταξι εδω είναι δύσκολο να βρω ... Ανησυχω γιατί φτανω τις αντοχες μου μερικες φορές στα ορια τους. Αυτα ... άντε ποια έχει σειρά τώρα ?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσακια θελω όλη την θετική σας ενέργεια τώρα ....Εκανα τεστ σήμερα και βγηκε θετικό ..Ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ... Χοριακη δεν έχω κανει ακόμα Ειμαι στην 2η μερα καθυστερησης και το ξερει μονο ο άντρας μου και όλο το καφέ του Μαρτίου τώρα :tongue:

Ποναω πολύ αλλα το χειρότερο είναι πως νομίζω πως η μητρα μου κάνει συσπάσεις .... Με ανησυχει παρα πολύ και το λειτουργικό της υποθεσης όπως ας πουμε τωρα σχολαω 9.00 κι ο ΄συζυγος θα βαλει την μικρή για ύπνο απο τις 8.μιση κι εγω θα πρέπει να παω σπίτι περπατωντας κανα 10λεπτο κ ανηφόρα .. Εχω και ταχυπαλμίες φουλ .Ταξι εδω είναι δύσκολο να βρω ... Ανησυχω γιατί φτανω τις αντοχες μου μερικες φορές στα ορια τους. Αυτα ... άντε ποια έχει σειρά τώρα ?????

Μπήκα για 5 λεπτά απλά να διαβασω τα νέα σας!!!!Έλα ομως που τέτοια νέα δεν μένουν ασχολίαστα!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΝΔΡΙ ΑΚΟΥΣ.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.....

Εννοείται τους; ποδαρόδρομους και τα λοιπά κουλά που μας γράφεις να τα ξέχάσεις.....!!!!!!Καλέ δίπλωμα δεν πήρες?Γιατί δεν οδηγείς???

Φιλάκια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΓΙΑ!!!!!!

Αντε, μεγαλώνει κι άλλη μια οικογένεια του φόρουμ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΝΣΥΝΗ!!

Λες να μας κάνεις κι εσύ κοριτσάκι; Πλάκα θα 'χει ,όλα τα δεύτερα παιδάκια μας κοριτσάκια!!

marigia κοπέλα μου όοοοοοολη τη θετική μου ενέργεια και σκέψη σου στέλνω, να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!

Καλέ τί γίνεται εδώ?Δεν σας προλαβαίνω....καλά εγώ θα είναι ο τελευταίος των μοικανών μου φαίνεται μιας που δεν το αποφασίζω ακόμη αλλά με τίποτα όμωςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANTA ρωτάς αν θυμάμαι...αν θυμάμαι λέει......αυτά δεν ξεχνιούνται αφού είπα ότι κάποια στιγμή θα γράψω βιβλίο. Δεν θέλω να σου πω πόσο κράτησε σε εμάς γιατί λεχώνα είσαι είναι κρίμα να σε αναστατώσω, πάντως κράτησε πάρα πολύ...κοιτα, γνώμη μου....μην την μάθεις στο κούνημα, γιταί θα κοιμάται μόνο όσο κουνιέται, μετά θα ξυπνά και πάλι από την αρχή. Τώρα αν σφαδάζει από το κλάμα οπως η δικιά μου τί γίνεται?Τουλάχιστον πάρε ένα ρηλάξ από αυτά που κουνιούνται μόνα τους ή με δόνηση, μην την κουνάς εσύ θα σου πιαστούν χέρια, μέση. Χαιδεψε την, κάνε κάτι άλλο και μην την σηκώνεις αμέσως. να μάθει να ξαλώνει. Πρόσεξε κάντα τώρα που είναι νωρίς, μην συνηθίσει σε κούνημα θα σου βγάλει την πίστη (εκ πείρας μιλώ). Και σίγουρα από 6-7 μηνών εφάρμοσε τη μέθοδο. Καλό κουράγιο σου στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!:cool:

yaeNp3.png

Marigia τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζωωωω???? Μπραβο κοριτσακι μου, συγχαρητηρια με το καλο να μεγαλωσετε την ομορφη οικογενεια σας!!!! Προσεξε οσο μπορεις περισσοτερο μην παθουμε καμια λαχταρα, επισκεψου το γιατρο σου συντομα για τις πρωτες συμβουλες και ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου!!!!

Αντε λιγες μειναμε το πηρατε χαμπαρι??? daf gio neamanoula μας προσπερασανε με γρηγορες ταχυτητες οι υπολοιπες τσουπρες!!!! Χα χα τι καλα ετσι να διαβαζουμε ομορφα νεα!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοριτσάκια μου καλά ,καλησπερα σας !! Μονο απο δουλεια προλαβαίνω και σας γράφω πια ...

Διαβασα τα νεάκια σας και καλά Κατερινα..... Δεν υπαρχεις !!!! Αρε Θανάση τράβα κουπί !!!

Anta υπομονή καλή μου και έυχομαι γρήγορα να κοιμαται καλύτερα η μικρή . Ο Θανασης σχέση εξάρτησης με τη μαμά ε??

Αντε να μας μαθαινουμε κι εμείς απο τις εμπειρίες σας με 2 μωράκια σπίτι ...

July μου απο 3μηνων περίπου κι εμεις παιρνουμε χημειοπροφύλαξη και έχουμε κανει μεχρι τώρα 2 κυστεουρηθογραφίες Η μικρή δεν θα καταλαβει τίποτα το πιο πιθανο .Ρωτα για ραδιοισοτοπική που έχει λιγότερη ακτινογραφία .Ευχομαι να ναι καλό τα αποτελεσματα και να μην χρειαστείτε χημειοπροφύλαξη. Το βασανο για μας είναι η συλλογή ούρων για καλλιεργεια που εσεις θα πρέπει να κανετε κάθε μήνα. Ουρολογο εμεις έχουμε τον Κουσίδη ο οποιος για μένα είναι πανω απ ολα καλός άνθρωπος και ύστερα καλος επιστημονας Τον εμπειστευομαι με κλειστά μάτια γιατί ήταν ο μονος που καταφερε να με ξεαγχώσει .

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΑ ΜΟΥ! ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!:D:D:D:D:D ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΑΧ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!!

Να προσέχεις καλή μου! Μη μου κουράζεσαι.Δεν υπαρχει κανένας συνάδελφος να σε πηγαινει μέχρι το σπίτι?Λέω εώ τώρα, δεν ξέρω.!!!

Χθες πήγα και εγώ στο γιατρό. Η μπουμπού εινα 737 γρ, ολόκληρη κοπέλα!:tongue: Εχω βάλει 7 κιλά:roll: και μου ειπε ότι καλό ειναι να αρχισω λιγάκι να μαζεύομαι!:mrgreen: Του ειπα για κάτι πόνους που έχω χαμηλά και μου απάντησε φυσικα είναι λόγω κούρασης....

κατα τα άλλα περασαμε και εμεις υπέροχα(σαν την ΠΕΖΗ:mrgreen:). Πραγματικά το είχαμε ανάγκη αυτο το 2ημερο ξεκούρασης. Βέβαια ο γιόκας μου ακόμα μου κρατάει μούτρα. Μόλις γύρισα ούτε καν μου έδωσε σημασία. Και μέχρι το βράδυ γενικά είχε παράξενη συμπεριφορά..

σας φιλώ όλες γλυκα, ειμαι σπίτι σήμερα(γιούπι) λόγω απεργίας!:P

Ευχομαι να ακουσουμε γρήγορα και άλλα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Ax κοπελες μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχες σας !! Ακομα δεν μπορώ να το πιστεψω ούτε εγω καλά καλά. Ηταν το τελευταιο πρ'αγμα που περιμεναμε να έρθει .. . Παρασκευη πάω για χοριακή για να δω κ που βρισκόμαστε ...

Με το αμαξι θα τα κουτσοβολεψουμε γιατί ο σύζυγος τωρα αλλαξε δουλεια και δεν του εχουν δώσει εταιρικό αυτοκίνητο ακόμα στην περίπτωση λέμε που θα παίρνω εγω το δικό μας .

Σας φιλώ όλες !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

neamanoula, σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν αποφασίζεις για δεύτερο!

Και σε μας η μικρή ήρθε τελείως απρογραμμάτιστα!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, προσπαθώ να μην την μαθάίνω στην αγκαλιά, όμως υπάρχει κι άλλο μωρό στο σπίτι και ξυπνάει με τις φωνές της! Οπότε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Βάλε και το ξενύχτι και το θηλασμό, είμαι κομμάτια κάθε μέρα.

Κορίτσια, δεν ξέρω τι σας λένε όσες μαμάδες έχουν μεγαλύτερα παιδάκια, εμένα όλες μου έχουν πει ότι όσο μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και τα προβλήματα, όμως για μένα τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο από το πρώτο εξ

Ουπς!

Και συνεχίζω: από το πρώτο εξάμηνο της ζωής του μωρού, για να μην πω ο πρώτος χρόνος. Μέχρι να μαθουν να τρώνε και να κοιμούνται -αχ, ναι, να κοιμούνται!! -για μένα είναι η δυσκολότερη περίοδος. Το έλεγα και στο Θανάση, το λέω και τώρα: όταν μεγαλώσει η μικρή, μπορεί να γίνει όσο ζωηρή θέλει, δεν με νοιάζει τι θα κάνει όλη μέρα, αρκεί να κοιμάται τη νύχτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...