Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΗ ΦΑΚΕΣ!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΤΕ....????ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε?

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΕΝΕΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΥ!!!!ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

χα χα! Αστα! Οχι απλά δηλώνει παρουσία...Μ'έχει τρελάνει στις κλοτσιες!!!

Στον Γιαννη δεν είχα ουτε μια καούρα! Σε αυτή, δεν μπορώ να συνέλθω! Αλλά κόρη δεν ήθελα;; χα χα! Οσο γι αυτο που λες με τα ρούχα, ειναι γεγονός! Το τι υπάρχει, δε λέγεται!!!

Κοριτσάρα, εγώ λέω να το κάνεις το ταξίδι στην Αθήνα...αλλά για να έρθετε να σας γνωρίσουμε!!!!! ΜΠΡΑΒΟ με αυτα που ακούω! Αλλά, στα έλεγα έτσι;; θέλει λίγο χρόνο η υπόθεση!!!!:wink:

Α! Αυτο που με κουράζει και με στεναχωρεί ειναι ότι δεν έχω πια τις αντοχες που ειχα. δεν μπορώ να παιξω με τον Γιάννη οπως θα ήθελα. Αν ήταν μεγαλύτερος θα ήταν πιο ευκολα μάλλον. :rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Θα μπω αργότερα να σας πω τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν, θέλω να σχολιάσω το εξής.......

ΚΑΛΑ,,,,,, ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????????????????????????

ΚΑΙ ταξίδι ΚΑΙ s@x??? Ε όχι κυρία μου!!!!

Κατερινακι δεν υπαρχεις!!!! Σε αναστατωσα εγκυουλα μου!!!! Α ρε καψες η μελουσα μανουλα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η αλλη Κατερινα τωρα...34 εισαι χρυσο μου μια χαρα και δεν σου φαινεται και καθολου απο τις φωτο τουλαχιστον!!! Αχ κοριτσια μου δεν σας ειπα...(ο καθενας τον πονο του) χθες ειδα την πρωτη ασπρη τριχα μπροστα στα πλαγια...σοκαριστηκα..ψιλοστενοχωρηθηκα...τυχαιο με τα γενεθλια???? Γμτ αυτο ας πουμε μου κακοφαινεται:roll::roll::roll:

Οσο για τις καουρες πιες καμια σοδιτσα κανει δεν κανει???/

gio μου καλα ε...απο τοτε που εγινα νονα στη βαφτιστηρα μου εχω τρελαθει, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω αγορα και να μην της παρω κατι..τρελαινομαι δεν μπορω να αντισταθω..τους εχω κανει γκαρνταρομπα κανονικη! Δεν υπαρχουν τα κοριτσιστικα τι να λεμε τωρα??? Τα αγορακια φουλ αδικημενα δεν το συζητω...τα ιδια και τα ιδια..αχ θελω κοριτσακι οπωσδηποτε!!!!!:lol::lol::lol:

Μαριγια καλα να περασετε στους παππουδες σας!!!

Κοριτσια μου η βαλιτσα ειναι σχεδον ετοιμη, το μποτε εχει γινει, το νυχι εχει βαφτει και αυριο την κανουμε...τι καλαααα!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Πω πω ξεσαλώσαμε βλέπω!!:mrgreen::mrgreen:

Γεια σου ρε ΠΕΖΗ!! :tongue: Εύχομαι να είσαι όπως θες και να το κάψεις στο Πόρτο Καράς. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Βρε μήπως να κανονίζαμε εμείς καμιά βολτούλα προς τα πάνω και να βρίσκαμε τις θεσσαλονικιές;; Δε θα ήταν κακό.. ανεβασμένο το κλίμα :tongue:

Κατερινάκια υπομονή γλυκούλες μου! Όλα θα περάσουν όπως ξέρετε!! Τα κοριτσίστικα είναι πειρασμός σίγουρα! Χάλασα τα περισσότερα λεφτά μου για τα κοριτσάκια μου τώρα στις εκπτώσεις. Το τι πήρα της μικρής δε λέγεται!! Έκανα και μερικές προνοητικές αγορές για του χρόνου και αρκετά για την άνοιξη.

Στα ρούχα τους βάζω υγρά κυρίως όχι μωρουδίστικα και τα πλένω ξεχωριστά από τα δικά μας. Τόλμησα και σκόνη στα πολύ βρώμικα της μικρής και ευτυχώς την ανέχτηκε καλά. Δεν ήθελα να μου γίνουν υπερευαίσθητα τα δερματάκια τους και να συνηθίσουν σε όλα.

dafaki εγίναν ταλιμπανάκια και τα δικά σας;; Τέλεια θα κάνουμε καλύτερη παρέα τώρα!! :tongue: Κοριτσάκια πλησιάζουν τα 2α γενέθλιακια μας!! Κάποιο μικράκι μας είχε τον Φεβρουάριο... Τα δικά μας daf είναι την Καθαρή Δευτέρα!! Τι λες να κάνουμε αετό εξοχή και τούρτα!!!

Κατερινακι δεν υπαρχεις!!!! Σε αναστατωσα εγκυουλα μου!!!! Α ρε καψες η μελουσα μανουλα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η αλλη Κατερινα τωρα...34 εισαι χρυσο μου μια χαρα και δεν σου φαινεται και καθολου απο τις φωτο τουλαχιστον!!! Αχ κοριτσια μου δεν σας ειπα...(ο καθενας τον πονο του) χθες ειδα την πρωτη ασπρη τριχα μπροστα στα πλαγια...σοκαριστηκα..ψιλοστενοχωρηθηκα...τυχαιο με τα γενεθλια???? Γμτ αυτο ας πουμε μου κακοφαινεται:roll::roll::roll:

Τα αγορακια φουλ αδικημενα δεν το συζητω...τα ιδια και τα ιδια..αχ θελω κοριτσακι οπωσδηποτε!!!!!:lol::lol::lol:

Αστα άστα. Τα έκλεισα...:rolleyes: Αλλά μια που σας το ειπα και μια που το ξεχάσατε κιόλας ε;;;;:tongue: (ναι για να λέμε και την αληθεια δεν μου πολυφαίνονται;) )

Α!Όσο για τις τρίχεσ..χμ και εγώ ειδα πριν λίγο καιρο την δεύτερη-τρίτη-τέταρτη-μη σου πω την εικοστη! Αλλά ως εκει!!!!!:mrgreen:

Όσο για το κοριτσάκι...πάρε εσυ την απόφαση και θα σου πούμε το κόλπο!!!!;):mrgreen:

Αντε κοριτσακι να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vallou πράγματι έρχεται ο μήνας των γενεθλιων!!! Μεγαλώσανε τα μικράκια μας!!!! Ωραια η ιδεα για χαρταετο! Για δείτε το μανουλες!!!

Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κορίτσια!Ευχάριστα νέα διαβάζω και πολύ το χαίρομαι.:-)

ΠΕΖΟΥΛΑ φιλενάδα να περάσεις τέλεια!!!Ενα ευχάριστο διάλλειμα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, έτσι για να φορτίζουν και οι μπαταρίες. Ομοίως Κατερινάκι και σε σένα, να περάσεις σούπερ στην υπέροχη Αράχωβα.

Όσο για τα ρούχα, εσείς οι αγορομάνες ναι, ναι είστε αδικημένες.Τα κοριτσίστικα είναι λες και είναι ρούχα για κούκλες.Πολλά σχέδια χρώματα και όλα σου αρέσουν.

Εγώ πάλι αυτές τις μέρες είχα πολλά τρεχάματα για κάτι δουλειές και ψιλοχάθηκα. Και γενικά νιώθω μία κούραση άλλο πράγμα.....αυτά κοριτσάρες!!

yaeNp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Να περάσετε καλά εσείς με τις χειμωνιάτικες εκδρομούλες! Εγώ το έχω πάρει απόφαση, σε μερικά χρόνια τέτοιες πολυτέλειες πια!

Τα νέα μας: ο Θανασης κόλλησε τελείως πάνω μου, μα τελείως! Δεν θέλει κανέναν άλλο, μόνο εμένα για τα πάντα. Νομίζω ότι του βγαίνει έτσι η ζήλεια για το μικρό κι ελπίζω να τη συνηθίσει γρήγορα και να ξαναγίνει το αγοράκι που πήγαινε σε όλο τον κόσμο!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ψιλοκομμάτια από κούραση με τα ξενύχτια της μικρής. Είχα ξεχάσει πόσο κουραστικός είναι ο θηλασμός. Εύχομαι να τα καταφέρω μέχρι τους 6 μήνες, για παραπάνω δεν το βλέπω. Για την ώρα βάζω στόχο μέρα τη μέρα.

Αυτά, πάω να την πέσω, γιατί σε λίγο θα με ξυπνήσει το νινάκι μου!!

Αλήθεια, η july γιατί χάθηκε;

γεια σας μανούλες!!!

τι κάνετε???

δεν χάθηκα μπαίνω σχεδόν κάθε μέρε αλλά δεν έχω και πολλά κέφια η αλήθεια είναι!

πήγαμε την μικρή σε παιδοουρολόγο για το νεφράκι και μας έδωσε αντιβίωση σαν χημειοπροφλυλαξη προληπτικά μέχρι να κάνουμε την δεύτερα κυστεογραφία και αναλόγως το αποτέλεσμα θα πράξουμε. βασικά δεν αγχώνομαι με το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό αλλά όσο σκέφτομαι ότι η μικρούλα μου παίρνει αντιβίωση και θα κάνει αυτήν την εξέταση.....οκ δεν είναι κάτι τρομερό σίγουρα αλλά μπήκαμε απότομα στα βαθιά! πίστευα ότι την πρώτη εξέταση θα την έκανε 3 μηνών και όχι από τώρα! σκέφτομαι και το μέλλον....που θα την στείλω τούτη 9 μηνών σε παιδικό???σε κάθε πυρετό θα αγχωνόμαστε μην τυχόν και είναι ουρολοίμωξη και δυστηχώς ένα παιδάκι που πάει παιδικό κάνει συχνά πυρετους και γενικώς αρρωσταίνει!!!

από ότι καταλάβατε είμαι αρκετά down αλλά πιστεύω θα μου περάσει είναι το πρώτο σοκ που λένε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Να περάσετε καλά εσείς με τις χειμωνιάτικες εκδρομούλες! Εγώ το έχω πάρει απόφαση, σε μερικά χρόνια τέτοιες πολυτέλειες πια!

Τα νέα μας: ο Θανασης κόλλησε τελείως πάνω μου, μα τελείως! Δεν θέλει κανέναν άλλο, μόνο εμένα για τα πάντα. Νομίζω ότι του βγαίνει έτσι η ζήλεια για το μικρό κι ελπίζω να τη συνηθίσει γρήγορα και να ξαναγίνει το αγοράκι που πήγαινε σε όλο τον κόσμο!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ψιλοκομμάτια από κούραση με τα ξενύχτια της μικρής. Είχα ξεχάσει πόσο κουραστικός είναι ο θηλασμός. Εύχομαι να τα καταφέρω μέχρι τους 6 μήνες, για παραπάνω δεν το βλέπω. Για την ώρα βάζω στόχο μέρα τη μέρα.

Αυτά, πάω να την πέσω, γιατί σε λίγο θα με ξυπνήσει το νινάκι μου!!

Αλήθεια, η july γιατί χάθηκε;

Αχ, Άντα μου αυτό σκέφτομαι και εγώ. Οτι ο Γιαννης θα κολλήσει πάνω μου...όσο για την κουραση..τι να πώ. Υπομονή. Να θυμάσαι πάντως ότι μετα τον πρώτο καιρό ο θηλασμος θα ειναι ευκολος. Μην το βάζεις κάτω!!!;)

γεια σας μανούλες!!!

τι κάνετε???

δεν χάθηκα μπαίνω σχεδόν κάθε μέρε αλλά δεν έχω και πολλά κέφια η αλήθεια είναι!

πήγαμε την μικρή σε παιδοουρολόγο για το νεφράκι και μας έδωσε αντιβίωση σαν χημειοπροφλυλαξη προληπτικά μέχρι να κάνουμε την δεύτερα κυστεογραφία και αναλόγως το αποτέλεσμα θα πράξουμε. βασικά δεν αγχώνομαι με το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό αλλά όσο σκέφτομαι ότι η μικρούλα μου παίρνει αντιβίωση και θα κάνει αυτήν την εξέταση.....οκ δεν είναι κάτι τρομερό σίγουρα αλλά μπήκαμε απότομα στα βαθιά! πίστευα ότι την πρώτη εξέταση θα την έκανε 3 μηνών και όχι από τώρα! σκέφτομαι και το μέλλον....που θα την στείλω τούτη 9 μηνών σε παιδικό???σε κάθε πυρετό θα αγχωνόμαστε μην τυχόν και είναι ουρολοίμωξη και δυστηχώς ένα παιδάκι που πάει παιδικό κάνει συχνά πυρετους και γενικώς αρρωσταίνει!!!

από ότι καταλάβατε είμαι αρκετά down αλλά πιστεύω θα μου περάσει είναι το πρώτο σοκ που λένε!

july μου περαστικά σας. Ευχομαι όλα να ειναι καλα και να μην ταλαιωρήθει η μικρούλα. και μην σκας από τώρα για το μέλλον. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

καλό κουράγιο και στις 2 φρεσκομανούλες μας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

july, συμφωνώ με την Κατερίνα, είναι νωρίς να σκέφεσαι από τώρα το μέλλον! Πρόταση: γιατί δεν παίρνεις μια γυναικα να σου κρατάει και τις δυο μικρούλες για ένα διάστημα;

Ερώτηση στις κοριτσομάνες: η μικρή μου όταν κοιμάται κάνει κάτι περίεργους ήχους σαν γουργουρητά, πράγμα που δεν το είχα στο Θανάση. Το είχαν ταδικά σας; Κατά τα λοιπά, κοιμαται περισσότερο τη μέρα παρά τη νύχτα, πράγμα που με κουράζει πολύ, γιατί την ημέρα που αυτή κοιμάται, εγώ έχω το Θανάση. Αφήστε που περνάω ώρες κουνώντας το καρότσι γιατί αυτή λαγοκοιμάται και ξυπνάει με το παραμικρό, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνουμε τραινάκια με το μεγάλο μου γιο!

Κοριτσακια μου επιστρεψαμε!!!! Περιττο να σας πω το ποσο καλα περασαμε επιτελους μονοι μας, αραχτοι και λαιτ ατελειωτες ωρες, χωρις να κοιταω ρολοι κ.λ.π....αχ τι καλα...!!!!! Το ξενοδοχειο φανταστικο αν και ειχαμε ξαναπαει στο παρελθον καλοκαιρι, ποσο μαλλον τωρα που ηταν ολα τζαμπα..χεχε!!!Φαγητο ατελειωτο, βαλαμε στανταρ κανα δυο κιλα και γενικα αν εξαιρεσουμε τον καιρο που ηταν βροχερος περασαμε πολυ ωραια!!!! Και τωρα πισω στην καθημερινοτητα μας..και το ποσο βαριεμαι να παω δουλεια δεν λεγεται γμτ:rolleyes: Παρεπιπτοντως vallou neamanoula ευχαριστω για τις ευχουλες!!!

july μου περαστικα στο κοριτσακι σας, ευχομαι ολα να πανε καλα!!! Μη μου αγχωνεσαι για το μελλον εχεις καιρο ακομη για να το σκεφτεις!!!;)

Αντα μου υπομονη..πωπω πρεπει να εχει αλλαξει η καθημερινοτητα σου με δυο μικρα!!! Τουλαχιστον η μικρουλα ευχομαι σιγα σιγα να στρωσει στον υπνακο της! Οσο για τον Θαναση λογικο να ειναι κολλημενος πανω σου.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΠΕΖΗ, ποιος τη χάρη σου! Ζήλεψα κοπελιά! Χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά και πάντα τέτοια!

july, περαστικά εύχομαι! Αν κατάλαβα καλά, τα παιδάκια μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα, 7/2; Πότε θα κάνετε αυτή την εξέταση; Είναι επώδυνη; Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να ξαναδιαβάσουμε post από την αισιόδοξη july, που -αντίθεση με μενα τουλάχιστον -είναι από τα πιο θετικά άτομα ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει ως τώρα!

july μου περαστικά σας, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσο για τον παιδκό της μικρής, μην το σκέφτεσαι από τώρα και χαλιέσαι, έχεις καιρό!

Πεζη αρε φιλενάδα στα καλύτερα είσαι!Ζηλεύω φρικτά όμως!Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία!

Αντα μου υπομονή με τον ύπνο, είναι τώρα δύκολα, σιγά σιγά θα στρώσει. Για το γουργουρητό που λες, δεν είχαμε εμείς αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα αγοριού-κοριτσιού. Φαντάζομαι σαν γατάκι θα κάνει έ???ουχ, ζουζούνι μικρό!!!!

Βρε κορίτσια σκέφτεστε τον άλλο μήνα πώς θα γιορτάσετε τα γενέθλια?Σε παιδότοπο, σε σπίτι?Αρχίζω και το σκέφτομαι σιγά σιγά. Καλέ, κλείνουν τα 2!!!!!:D(επιτέλους!!!)

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...