Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

vallou μου οντως χαθηκες και εσυ!!! Αλλα σε καταλαβαινουμε..εδω εμεις με δουλεια και ενα παιδακι και τρεχουμε οχι εσυ που εχεις δυο και σε σχολειο κιολας το ενα!

Κοριτσακια μου να σας πω και ενα σουπερ ευχαριστο!!! Το Σαββατο εχω γενεθλιακια..ναι κλεινω τα 29:tongue: και ο αντρουλης μου ο κωλοφαρδουλης κερδισε διημερο Παρασκευη Σαββατο στο Πορτο Καρρας Χαλικιδικη με ολα τα εξοδα πληρωμενα, φαγητα , ποτα κ.λ.π.! Ετσι αυριο την κανουμε χωρις τον μικρο για χαλαρωση και οτι αλλο προκυψει..χεχεχε!!!! Καλο ε???? Μεσα στην αφραγκια μας , μας χαμογελαει η τυχη που και που!!!!:wink::wink::wink:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vallou μου οντως χαθηκες και εσυ!!! Αλλα σε καταλαβαινουμε..εδω εμεις με δουλεια και ενα παιδακι και τρεχουμε οχι εσυ που εχεις δυο και σε σχολειο κιολας το ενα!

Κοριτσακια μου να σας πω και ενα σουπερ ευχαριστο!!! Το Σαββατο εχω γενεθλιακια..ναι κλεινω τα 29:tongue: και ο αντρουλης μου ο κωλοφαρδουλης κερδισε διημερο Παρασκευη Σαββατο στο Πορτο Καρρας Χαλικιδικη με ολα τα εξοδα πληρωμενα, φαγητα , ποτα κ.λ.π.! Ετσι αυριο την κανουμε χωρις τον μικρο για χαλαρωση και οτι αλλο προκυψει..χεχεχε!!!! Καλο ε???? Μεσα στην αφραγκια μας , μας χαμογελαει η τυχη που και που!!!!:wink::wink::wink:

ΚΑΛΟ!!!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!

Και εγώ το σκάω Κυριακη και Δευτερα για Αράχωβα, ανευ Υιου!!! Με βλέπω να κοιμάμαι 24 ώρες χαχα

Λοιπον και για να πώ και κάτι ακόμα, χθες ειχα την τιμή να μιλήσω με τον Γιώργο της κατερίνας μας! Καλα το παιδί ειναι SUPER!!!Μιλάει σαν να ειναι 3 χρονών και έχει τοσο γλυκια φωνή!!!! Κατερινα μου να τον χαίρεστε!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

gio EIΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!! Μαλλον έτσι θα γίνει γιατί στο χρωστάει από την προηγούμενη φορά!!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Τι κανετε?

ΠΕΖΗ 29!!!!!!:confused::confused::confused::confused: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 33 ΣΕ 1 ΜΗΝΑ!!!!:roll::roll::roll::roll:ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ!!!!??:D:D:D:DΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΒΡΕ!!!!!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ...ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΕΩΣ ΠΟΤΕ?ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!!!!ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΚΕΙ!!!!!ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΛΕΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 3 ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ?ΤΟ ΤΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!ΒΑΛΛΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΛΙΖ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε???

βρε gio μου ακομα παιδικό απορρυπαντικό γιατί???εγώ τα πλένω κανονικά με το δικό μας και με δικά μας ρούχα!!!εντάξει παιδιά γραφείου είμαστε τι έχουν τα ρούχα μας πιο καθαρά από της μαίρης είναι!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

και εγώ ακόμα παιδικο απορρυπαντικο βάζω....Απλά δεν τα πλένω στο χέρι αλλα στο πλυντήριο....Και φυσικά δεν μπορώ να πώ οτι βγαίνουν 100% αλλα καλα ειναι. βασικά όταν λερώνεται με φρουτόκρεμα ειναι το δράμα. Απλα κάποια ρουχαλάκια που τα ειχα για "εξω" εγιναν "για το σπίτι" χα χα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μπουμπουκες!

πεζη καλα...σε αποζημιωσε ο συζυγος μου φαινεται:tongue::wink: να περασετε φα-ντα-στι-κα και ..ο,τι προκυψει.. στο ευχομαστε:lol::tongue:

κ εμεις ειχαμε ενα ..'μποναμα' ηρθε η 2η υποτροφια του φυ-τητουλη μου:tongue::tongue::tongue: αντε ευχηθειτε μας κ του χρονου χεχεχε!

giaki δεν εχει καμια σημαντικη διαφορα το παιδικο απορρυπαντικο, μονο μωρουδιλα μυριζει, τα χημικα κ τα σαπουνια που εχει το ιδιο ειναι.

κ εμεις τα πλενουμε με τα δικα μας δεν θυμαμαι απο ποτε..κ σιγουρα πιο βρωμικα ειναι της ερατως ετσι που σερνεται απο δω κ απο κει....:rolleyes:

την κυριακη ειδαμε την κατερινα με το γιωργακη, η κοιλιτσα ειναι κοιλουμπα πια :tongue: το τι φασαρια κανανε τα τερατα δεν λεγεται, μπροστα ο ενας πισω η αλλη κ το αναποδο κ να φωναζουνεεεε ..κ να κοπανανε κατι κουτια σαν να ειναι τυμπανα....απιστευτα τσογλανια!:mrgreen:

κατερινακι δεν τον ρωτας καλυτερα γιατι σε χτυπαει; κ μηπως ειναι θυμωμενος με κατι; προσπαθησε να του μιλας συνεχεια κ να εισαι σταθερη κ θα σταματησει, που θα παει...:roll: α , εχει κ κατι ωραια παιδικα βιβλιαρακια για το θυμο ή το ξυλο , δες μηπως μπορειτε να διαβασετε μαζι κανενα...:-) καλα να περασετε κ εσεις ανευ υιου!:lol:

κατερινακι δεν τον ρωτας καλυτερα γιατι σε χτυπαει; κ μηπως ειναι θυμωμενος με κατι; προσπαθησε να του μιλας συνεχεια κ να εισαι σταθερη κ θα σταματησει, που θα παει...:roll: α , εχει κ κατι ωραια παιδικα βιβλιαρακια για το θυμο ή το ξυλο , δες μηπως μπορειτε να διαβασετε μαζι κανενα...:-) καλα να περασετε κ εσεις ανευ υιου!:lol:

Βρε Daf πραγματικά τον έχω ρωτήσει. Με κοιτάζει στα μάτια και με αγκαλιάζει. 2-3 φορές ξέρω οτι ήταν από θυμό. Το κατάλαβα. Εκει απλά τον άφησα και έφυγα. Θα δοκιμάσω αυτο που λες για το βιβλιο.!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλα και για τις ευχές!:tongue: Συγχαρητήρια και στον φυ-τητούλη σας!!! Πάντα τέτοια!!!!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

χιχι μερσουμε!:tongue:

σ'εμας παντα πιανει το μπιρι μπιρι και το βιβλιο!το πιο εντυπωσιακο ηταν οταν ειχε φαει την τρελη φρικη το φθινοπωρο (για αρκετο καιρο....)που πηγαμε μαζι και πηραμε ενα βιβλιο με τιτλο 'οταν μου λειπεις' http://www.picturebooks.gr/el/details_en.asp?id=1321

για τη διαχειριση της απουσιας κ του φοβου....σιγα σιγα ειδα εντυπωσιακη αλλαγη κ φυσικα συνεβαλε κ το βιβλιαρακι!:)

Αχ κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες αλλα οχι δεν παμε για αυτο που υπονοειται..ας ειμαι τυχερη να μην αδιαθετησω να το ευχαριστηθω το διημερο..χιχιιχιχ(τι λεω βραδιατικα η γυναικα!!!:roll::tongue::lol:)

Εγω πλενω με κανονικο απορυππαντικο απο το χρονο νομιζω μπορει και νωριτερα καθως οντως δεν νομιζω οτι εχουν διαφορα και στην τελικη δοκιμασα και αφου δεν πειραξε το δερματακι του μικρου δεν υπηρχε λογος να ταλαπωρουμαι. Επισης τα βαζω κανονικα με τα δικα μας, αλλωστε μετα πεφτει σιδερωμα οποτε ολα τα μικροβια εξαφανιζονται! Θεωρω υπερβολη το παιδικο απορρυπαντικο σε τοσο μεγαλη ηλικια:rolleyes:

daf μπραβο στο συζυγο αντε και του χρονου!!!!

Κατερινα επισης να περασετε τελεια!!! Αραχωβα σουπερ δεν το συζητω!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοπέλες μου τι κάνετε ??? Εγω ειμαι δουλειά ως τις 9.00 και είμαι ενα πτωμα ..Υποδεχτηκα πεθερα σήμερα και είχα μαγέιρεμα συμαζεμα και τη μικρη μες τα πόδια μου να γκρινιάζει για το πότε θα έρθει η γιαγιά της κι ο παππούς της. Τι αγάπη αυτο το παίδί σε παπποδογιαγιάδες !!!!

Και ύστερα ζούμε ενα δράμα αφού είναι ασυμάζευτη και μες την υπερενταση ....

Συμπεθερούλα μου εγω το θεμα με το ντα- ντά της μικρής το έλυσα ( σχεδον δηλ το έλυσα γιατι ξαναπερναει κατι φάσεις ) λεγοντας της με αυστηρο ύφος Δεν χτυπαμε τη μαμά κ στο καπακι θελεις να παιξουμε τουβλακια ? Θελεις να κανουμε το να ή τ αλλο απλα για να της αποσπάσω την προσοχή και να καταλαβει πως δεν ε΄χει πλάκα αυτό που κανει. Το χουμε ξανασυζητήσει και στο χα πει και τοτε πως μπορει να του λειπεις πολύ και να αντιδρα έτσι για να σου τράβαει την προσοχή . Τα βιβλιά που αναφερει κι η DaF περνανε ε΄πισης το μηνυμα πολύ ωράια . Κανα βιβλιο για την εκμάθηση της τουαλέτας αλήθεια εχετε βρεί?

ΠΕΖΗ τι όμορφο το ταξιδάκι που σας έκατσε !!! Κι εμεις σήμερα κόψαμε την πιτα στην δουλεια αλλά για ακόμα μια φορά άλλοι ήταν οι τυχεροί....

ΣΚ πάμε στους γονείς μου βολτίτσα κι ετσι η μικρή θα παρει κι άλλη δόση απο παππούδογιαγιάδες.

Τους ξεχωρίζει κιόλας δηλ ξερει ποιος είναι ζευγάρι με ποιον και σε που μένουν .

Τα καινουργια μωράκια και τα αδερφάκια τους τι κάνουν άραγε ??

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Θα μπω αργότερα να σας πω τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν, θέλω να σχολιάσω το εξής.......

ας ειμαι τυχερη να μην αδιαθετησω να το ευχαριστηθω το διημερο..χιχιιχιχ(τι λεω βραδιατικα η γυναικα!!!:roll::tongue::lol:)

ΚΑΛΑ,,,,,, ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????????????????????????

ΚΑΙ ταξίδι ΚΑΙ s@x??? Ε όχι κυρία μου!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Θα μπω αργότερα να σας πω τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν, θέλω να σχολιάσω το εξής.......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ακόμα γελάω!!! χα χα χα χα!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΠΕΖΗ 29!!!!!!:confused::confused::confused::confused: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 33 ΣΕ 1 ΜΗΝΑ!!!!:roll::roll::roll::roll:ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ!!!!??:D:D:D:DΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΒΡΕ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

:cry::cry::cry::cry: ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 34 ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ, ΚΛΑΨ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...