Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντα να το χαιρεστε το κοριτσακι σας!!:D αντε να βγειτε βολτουλες συντομα με τετοιο ηλιο!!μπραβο για τον μικρο που περασε καλα!:wink:

κατερινα οντως ειναι η σειρα σου μετα;;!!πωπω ρε παιδια πως περναει ο καιρος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

July μου κ ΑΝΤΑ Συγχαρητήρια !!!!

Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας και να ναι γερα κ τυχερά πάντοτε !!!

Κατερινακι μου με το καλό κι η σειρά σου κ υπομονή με τα παλιοχάπια κοντέυει ο καιρός. Θυμαμαι οταν τα επαίρνα κι εγω δυνοπαθούσα για μηηηηνες . Gio κι εσυ μια απ τα ίδια με τα παλιοχάπια ....

Τι πράγμα κι αυτο με τον Γιώργο .. Ολα τα καλά εχει αυτό το παίδι τι ητανε να κοιμοταν κιολας σερί???? Λοιπον κι η δικιά μου ξυπναγε 3 φορες κ μεναμε διπλα μεχρι να ξανακοιμηθεί. Την ρωταγα το πρωι τι έχεις κ ξυπνας το βράδυ συνέχεια κ μου λεγε με ναζιάρικο ύφος "Τέλω τη μαμά μουουουουου" Ορθά κ κοφτά χωρις δικαιολογίες :tongue:

Εδω κ μια βδομαδα εγινε το θαύμα και ξυπνα μόνο για νερό μια φορά κ ξανακοιμαται αμέσως . Μας φωναζε αλλά δεν πηγαιναμε αμεσως. Φωναζε Κγιώνω μαμά μου κ οτι άλλο μπορούσε να σκαρφιστει για να τρεχουμε ... Με πολύ μπλα μπλα μπλα κι αποφασιστικοτητα απο τη μεριά μας το κοψε κ ειμαστε σε καλή φάση τώρα. Ελπιζω να κρατησει βρε κορίτσια τι να πω ???

Ηταν δύσκολα σκεψου να σε κ σε φαση εγκυμοσύνης οπως εσυ Κατερινάκι μου ! Ευχομαι λοιπον να έγινε το θαυμα και για σας .

Κοριτσια το χω πει παντου θα το πω κ σε σας ... Εφτιαξα μηλοπιτάκια εχθες κι έβαλα πανω λεπτες φέτες μηλαράκι . Τα βλέπει η μικρή , τα περιεργάζεται ( αμα δεν το κοιταξει, αμα δεν το μυρισει οτι της δίνω να φάει, δεν το βάζει στο στόμα της. ) και μου λέει τι ειν αυτό ? Πατάτες ??? Το αστείο δεν ειν αυτο αλλά που ερχεται κι ο σύζυγος που ηταν στο μπανιο βλέπει τα μηλοπιτακια με τις φετούλες μηλαράκι πανω κ μου λέει καλά τρελάθηκες πατάτες έβαλες πάνω στο κέικ???? :roll::mrgreen::confused:

Μα ολόιδιοι ενα πράγμα ......:mad:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αντα μου μπραβο συγχαρητηρια να το χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!! Πω πω τι καλαααα!!!!

Κατερινακι υπομονη θα περασουν οι παλιομερες με τα χαπακια, ευκαιρια να κανεις και εσυ τις ετοιμασιες σου!!!! Αχ τι καλα τα κοριτσακια βρε κοριτσακια ζηλευω τρελα, αν μπορουσα να το προεξοφλησω ενα πραγμα θα το εκανα στανταρ!!!!

Μαριγια μου χαχα πολυ γελιο!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

july, να σου ζήσει η κορούλα σου! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΟΤΥΧΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Κι εμείς τη Δευτέρα στις 11.00 γεννήσαμε την τοσουδούλα μας! 2920 και 49 εκ.! Μου φαίνεται τόσο μικρή, μπροστάστον αδερφό της! Της φοράω τα ρούχα του και ενώ σ'εκείνον έρχονταν ίσα ίσα, ετούτη πλέει μέσα στα φορμάκια. Μου έκανε ίκτερο όμως και έτσι κάθησα μια μέρα παραάνω στην κλινική, γιατί την έβαλαν φωτοθεραπεία και δεν μποορύσαμε να την πάρουμε σπίτι. Αύριο θα πάμε να την μετρήσουν πάλι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Οι αντιδράσεις του Θανάση κυμαίνονται από την πλήρη αδιαφορία μέχρι αγάπη και ζήλια. Θα ἐλεγα ότι την βλέπει σαν κάτι αξιοπερίεργο, σαν παιχνίδι και προσπαθεί να πειραματιστεί μαζί της. Εκει που την χαϊδεύει, εκεί της τραβάει τα μαλλιά. Κι εμείς κάνουμε ό,τι μποορύμε για να είναι ευχαριστημένος.

κοπέλα μου να σου ζήσει και εσένα να είναι πάντα καλότυχη στη ζωή της!!! καλέ κοντά ένα κιλό διαφορά έχουν οι κόρες μας!!εμείς με τα ρούχα έχουμε το αντίθετο:mrgreen:

τώρα για την αντίδραση της μαίρης έχει πολύ πλάκα! πρώτα την περιεργάστηκε ότι έχει όλα τα απαραίτητα χέρια πόδια μάτια αυτιά μύτη στόμα μαλλιά μετά ήθελε να της βάλει κοκαλάκι στα μαλλιά και μετά την πήγαμε για ύπνο και την ξέχασε! μέχρι στιγμής το μόνο που κάνει είναι να έρχεται και να την χαιδεύει και να την φιλάει στο χεράκι που έχει βαβά (της πηρανε αίμα από το χεράκι και έχει κάνει μελανιά το κακομοιράκι μου:() γενικώς αντέδρασε πολύ καλά αφού θέλει να την παίρνουμε αγκαλιά για να την βλέπει καλύτερα!!! αααα και όταν την άκουσε να κλαίει για πρώτη φορά έβαλε ένα κλάμα απαπα ένα παράπονο και να λέει μαμά κλαίει η μπέμπα μας!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ......

ΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ....Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ "ΨΙΝΑΚΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ YOU ARE NEXT MY FAIR LADY!!!!!Υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!!!Όσο για τα ΠΑΛΙΟΧΑΠΙΑ....Ουτε που να τα ξαναδω στα ματια μου...ηταν τοσα πολλα που ειχα κουτακι και τα χωριζα αλλα για πρωι, αλλα για μεσημερι, αλλα για βραδυ!!!!

Τώρα τι να σας πω....ΖΗΛΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!!!Ναι το παραδεχομαι....θα ηθελα μια μπεμπα...βασικα θα ήθελα....:

1ον Ένα ΥΠΕΡΟΧΟ 9μηνο χωρις το παραμικρο προβλημα!!!!!

2ον Τον Παναγιωτη χωρις ΚΑΜΙΑ απαίτηση στο παραπάνω ΥΠΕΡΟΧΟ 9μηνο!!!!!

3ον Όλο τον κοσμο να με υπηρετει και εγω να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ στο ΥΠΕΡΟΧΟ 9μηνο!!!!!

4ον Μια γερη μπεμπα....που θα θηλασει αμεσως, θα κοιμαται σερι απο τον πρωτο μήνα, και γενικα θα ειναι το ιδανικο μωρο!!!!

Και ολα αυτά απο το χρόνου!!!!

ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ??????!!!!!!!

Φιλάκια στα μικρομπεμπάκια!!!!

παλι καλα που γεννησατε τσουπρες κ ξεμυτισαν κ οι αλλες στο καφε ξανα!:tongue:

μαριγια κ η μπουμπου το εχει πει αυτο με τις πατατες αλλα για τα κυδωνια χιχιχιχιχι!!!τρελα με τις πατατες παντως, τρελα λεμε!!:rolleyes:

july τι γλυκα η μαιρουλα !

gio κ εγω απο αυτα θελω αλλα στο αρσενικο , νομιζω:mrgreen:

αα κ θυμηθηκα στο υπεροχο 9αμηνο να εχω τον απειρο χρονο (κ χρημα....)για βολτα, σινεμα, αναγνωση, θεατρα ο,τι δλδ εχω να κανω παρα μα παρα πολυ καιρο τωρα!!!!!!!!

Μαιρούλα έλιωσα !!!! Τι αγαπη η αδερφούλες !!! Μπραβο Xαρά μου !

giaki συμφωνω κι επαυξανω κ με σενα DaF επίσης ! Τα ίδια θέλω κι εγω χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση στο φύλο .Αν είναι να χει όλα όσα λέτε κοριτσια χαλάλι το φύλο :tongue:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες !!!

;) Every day & for ever in love !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αντα και july ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ!!!!! ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι;;;;;; ου ου!!!! Ε-Ρ-Χ-Ε-Τ-Α-Ι!!!!!!!!:D

Κορίτσια καλα ειμαι και εγώ. Ο Γιαννάκης μου μια είναι το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ παιδι του κοσμου και μια ειναι για πνιξιμο!

Χθες πήγαμε στα πεθερικά μου, τ αοποία φυσικά δεν του λένε ποτέ ΟΧΙ;Το αποτελεσμα;;; Το παιδί ξεσάλωσε, δεν με άκουγε καθόλου, δεν κοιμόταν το μεσημέρι, παρότι ήταν πτώμα, και άλλα τέτοια ωραία. Είμαι και εγώ λιγάκι στην τσίτα και τα βλέπω πιο τραγικά;;; Δεν ξέρω.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω και θα εκτιμήσω οποια μου δώσει τα φώτα της είναι το εξης: Ο μικρός, μόλις νευριάσει, με χτυπάει.Και τον πατερα του. Στο πρόσωπο. Πως να το χειριστώ;;; Κουράστικα να τον παίρνω με το καλό, κουράστηκα να τον μαλώνω...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Μόλις με χτυπήσει, αν του πώ "Γιαννη τι έκανες;;" με αρπάζει και με αγκαλιάζει..με φιλαει και λέει συγνώμη..Να το βράσω..Αυτό δείχει ότι ξέρει τι κάνει, αλλα΄ξέρει οτι αν πει συγνώμη η μαμα θα ειναι οκ..

ουφ!!!

Αντε και πάλι να μας ζήσουν τα νέα μωράκια και σιγά σιγά να παίνουμε όλες σειρά, gio μου!!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αντε και πάλι να μας ζήσουν τα νέα μωράκια και σιγά σιγά να παίνουμε όλες σειρά, gio μου!!!!!:tongue:

ΤΣ,ΤΣ....ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....!!!!!!

Διαφημίσεις

ΤΣ,ΤΣ....ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....!!!!!!

Εσύ από του χρόνου, εγώ λέω από τώρα!!!:tongue::tongue:

(αχ σας διαβάζω και γράφω με άγχος γιαιι τεέυταια έχει δημιουργηθεί θέμε με το Internet)

Ο Παναγιώτης ξυπνάει με κλάματα το βράδυ τώρα ή το σταμάτησε;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ για τις ευχές!

Να ανταποδώσω κι εγώ ευχόμενη ένα γερό μωράκι στις δυο Κατερίνες και μια καινούργια εγκυμοσύνη σε όσες το επιθυμούν!

Κατερίνα-ς, κι εμενα μου το έκανε αυτό και τον μάλωσε ο πατέρας του αυστηρά. Πλάνταξε στο κλάμα και μετά ηρέμησε. Γενικά όταν πεισμώνει και τον μαλώνουμε, είναι ικανός να κλαίει για καμιά ώρα τουλάχιστον. Αλλα δεν γίνεται να περνάει το δικό του, ούτε δυο χρονών δεν είναι, δεν μπορεί να μας κάνει αυτό ό,τι θέλει! Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση ότι είναι πεισματάρης και ότι μέχρι να κλείσει και τον τρίτο χρόνο να ηρεμήσει, θα έχουμε πολλά κλάματα στο σπίτι. Ελπίζω μεγαλώνοντας η μπέμπα να τον απασχολεἰ κάπως, γιατί μέχρι τώρα δεν της δίνει ιδιαίτερη σημασία. Εμείς χθες είχαμε την άσχημη μέρα του Θανάση, γκρίνια από την ώρα που ξύπνησε μέχρι που κοιμήθηκε, και τη νύχτα πάλι μορμούριζε στον ύπνο του όλη την ωρα. Το αποκορύφωμα ήταν που δεν τον άφησα να πετάξει το νερό από το μπανάκι της μικρής πριν την κάνουμε μπάνιο. Ε, τι να έκανα; Πρέπει να μάθει ότι το μπανάκι αυτό ανήκει στο μωρό και δεν το αδειάζουμε αν το μωρό πρώτα δεν κάνει μπάνιο. Απλώς χρειάζεται ΠΟΛΛΗ υπομονή πολλές φορές!!!!

Α, σήμερα πήγαμε τη μπουμπού στην κλινική. Όλα καλά με τον ίκτερο, δε χρειάστηκε να την κρατήσουν εκεί. Οπότε, ξεκινάει για τα καλά η καινούργια μας ζωή! Και τα πρώτα της γενέθλια, το μωράκι μου -για να την ξεχωρίζω από το μωρό το Θανάση -μετράει μια εβδομάδα ζωής σ' αυτό τον κόσμο!

Aντα μου δώσε χρόνο στο Θανασάκη, απόλυτα φυσικολογικά όσα κάνει. Μην ξεχνάς ότι έχει αλλάξει όλη του η ζωή, η καθημερινότητα και φυσικά πλέον νιώθει και βλέπει ότι δεν είναι ο μοναδικός αποδέκτης της αγάπης της μαμάς. Υπομονή και όσο μα όσο γίνεται να ασχολείσαι με το θανάση, το έχει περισσότερο ανάγκη.

july εσύ ποια μέρα γέννησες?καλά πολύ γλυκούλα η μεγάλη αδερφή, εύχομαι να κρατήσει έτσι.:rolleyes:

yaeNp3.png

Πω πω κοριτσια τι ομορφες οικογενειες!!!! july απαιχτες οι αδερφουλες τι καλα!!!! Μακαρι οντως να συνεχισει ετσι!!! Αντα μου επειδη εχω και εγω παιδακι πεισματαρικο σε καταλαβαινω απολυτα και μου αρεσει η αποφασιστικοτητα σου. Ειδικα τωρα με τη μπεμουλα σιγουρα τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα για αυτον οποτε υπομονη, μικρα ειναι και δεν καταλαβαινουν ακομη απολυτα το σωστο και το λαθος.

Σας ζηλεψα βρε κοριτσια πω πω...!!!! Εμεις αρχιζουμε να το σκεφτομαστε, οχι για αμεσα ομως αλλα κατα το καλοκαιρακι. Μακαρι να μην παιδευτουμε οπως την πρωτη φορα και να μας ερθει σχετικα γρηγορα. Πιστευω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη μιας που ηδη θα εχουν καποια διαφορα και δεν θα ηθελα να ειναι μεγαλυτερη. Θα δειξει αυτα δεν προγραμματιζονται...:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοριτσάκια μου χάθηκα.. στις δουλειές και στις υποχρεώσεις μου..:rolleyes:

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ JULY ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!

Πολύ γλυκούλα η Μαιρούλα!! Μακάρι να είναι έτσι συνέχεια! Η μεγάλη μου περιεργαζόταν τη μικρή όταν την έφερα λες και ήταν κούκλα. Μου είπε κιόλας "είναι σαν ζωντανή". Τώρα την προσέχει και δεν θέλει να πάθει κακό ή να πειράξει κανείς την αδερφή της αλλά ζούμε και κάτι φοβερές σκηνές ζήλιας.

Κατερινάκια μετά είστε εσείς!! Αυτά τα σκ@τοχαπα τα έπαιρνα και εγώ για 5 μήνες!! Έκανα πάνω από 125 ταχυπαλμία αλλά μετά από 1 εικοσάλεπτο και αρκετή yoga με τον εαυτό μου κατάφερνα να τη μετριάσω.

gio EIΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!! Μαλλον έτσι θα γίνει γιατί στο χρωστάει από την προηγούμενη φορά!!

ΠΕΖΗ κι εσύ εδώ!! Μην προγραμματίζεις τίποτα!! Κάν'το κι όπως βγει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...