Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντα μου σίγουρα τώρα κρατάς τρισευτυχισμένη τη μπεμπούλα σου αγκαλιά! Εύχομαι όλα να πήγαν όπως τα είχες ονειρευτεί! Και μην αγχώνεσαι με το Θανασάκη, άσε να κάνει λίγο bonding με τομ μπαμπά του;);)

Gio μου φαντάζομαι την τρομάρα σου και τις τύψεις σου επίσης,τέλος καλό όμως! Τώρα αν θέλεις να βάλεις άλλη φορά μήλο στο γιαούρτι μπορείς να το τρίβεις στον τρίφτη, αλλιώς είναι πολύ πολύ ύπουλο.....

Daf είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα δεν έδειξαν τίποτα, υπάρχει περίπτωση να ήταν μύξα που κατάπιε?Συγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή....

Τώρα όσο για τις δουλειές, σε καταλαβαίνω απόλυτα, είδικά όσον αφορά ο μαγείρεμα που δεν το χωνεύω καθόλου, και ούτε αυτό εμένα;). Ευτυχώς που έχω και τις γιαγιάδες εδώ και το έχουν αναλάβει αυτές, αλλά για πόσο?

Marigia μου, περαστικά σας κορίτσι μου, δύσκολο όταν έχεις το παιδάκι σου άρρωστο...Πριν κάνω παιδί, έλεγα για τα αλλα, παιδάκια είναι , θα αρρωστήσουν, τώρα όμως στεναχωριέμαι πολύ...:-(

Πεζή, να πεις στον άνδρα σου, ότι πρέπει να επανορθώσει και να κρατήσει τον Νικόλα ένα βράδυ εκείνος για να βγεις με τις φίλες σου για μπαρότσαρκα!;)

Εμένα βρε παιδιά ο Βαγγελάκος είναι 1 μήνα με μύξες, πρώτη φορά τόσο πολύ.....καμιά συμβουλή????? Κατά τα άλλα ο ύπνος του έχει αρχίσει και στρώνει πολύ;) Θα κοιμηθεί ένα τρίωρο συνήθως το μεσημέρι και μετά κατα τις 10.30 το βράδυ. Σήμερα που δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, λόγω βόλτας και παρέας με το ζόρι τον κ΄ρατησα μέχρι τις 8!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντα να σου ζησει το ζουζουνι!!!!!!!!!!:D περιμενουμε νεα !!!!!!!!και φωτο σε πμ!!!!:tongue:

ευτυχως εμεις ειμαστε καλα εντελως κ απο τις μυξες κ με την καλλιεργεια. κωνσταντια καθολου χαζη ερωτηση κ εγω το σκεφτηκα αλλα μαλλον αυτο το βλεπεις μονο στα βρεφακια υποθετω..επειδη δεν τρωνε στερεες ακομα..:confused:

συμπεθερα φρικαρα :?αλλα το οτι μπορουσε να κλαψει ηταν καλο σημαδι...οχι οτι θα βοηθουσε εκεινη τη στιγμη να το σκεφτεις, λεμε τωρα. μπορεις να βραζεις παντως το μηλο ελαφρα αν θες να το προσθετεις , κ το τριψιμο ειναι καλη ιδεα.

αυτη την εβδομαδα εχω αρκετη δουλιτσα οποτε δεν εχω πολυ χρονο, ηδη νυσταζω φριχτα:? σας φιλω μπουμπουκες!

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Και εγω μεσα στο πνιξιμο των υποχρεωσεων ψιλοχαθηκα.

Αντα μου ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να εχεις παρεουλα μια μικρουλα κουκλιτσα!!!! Θα προσπαθησω να επικοινωνησω κοριτσια να μαθουμε νεα!!!!

gio μου ειναι γκαντεμιες που τυχαινουν, θυμασαι εμεις ειχαμε παθει το ιδιο με τα νεσκουικ τα δημητριακα τα στρογγυλα Παναγια μου ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.

Νεαμανουλα με τα νυχια αστα, εγω τα εχω λιγο μεγαλα και καμια φορα κονομαει και ο μικρος καμια γρατσουνιτσα:rolleyes:

july μου λες να τον εκανες το θαυματακι σου??? Αν οχι μπες να μας πεις κανα νεο..αντε !!!!

Κωνσταντια μου περαστικα στον Βαγγελακη!!! Οσο για το συζυγο αστα ολα δικα του τα θελει αλλα θα τον στρωσω που θα παει!!!!????:tongue::tongue::tongue:

Εμεις κατα τα αλλα καλα...ο μικρος καλα φτου φτου και απο τρεξιμο αλλο τιποτα!!! Σας φιλωωω!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Τι νέα?July???Ακόμη???

Συμπεθέρα απο το κλάμα κατάλαβα ότι αναπνέει...άσε απο το νοσοκομείο μου έχουν μείνει ΠΟΛΛΑ!!!!

Κωσταντία, μήπως έχει κάποια ψιλοαλλεργία ο μικρός?Δεν δικαιολογείται 1 μήνας μύξα!!!!Το έψαξες καθόλου???

Κατά τα άλλα εμεις μιά χαρά κορίτσια!!!Και τρέχουμε, και φόρμες σκίζουμε (3 παντελονάκια έως τώρα...ήταν να μην πάρει φόρα μου φαίινεται:tongue::tongue::tongue:), και απο λόγια κάθε μέρα το τι καινούργιο ακούει και λέει είναι άλλο πράγμα....Το χθεσινο....όπου σκαρφαλώνει για να κάθίσει λεει "σα πεσεις"....επειδή η μαμά μου του λέει πρόσεχε θα πέσεις όταν σκαρφαλώνει στο καρεκλάκι του!!!!Αργήσαμε αλλα νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Πολλη νεκρα βλεπω..γιαιτ ετσι???

july δεν μας εδωσες το στιγμα σου...τι λεει??? Μας την εκανες τη δουλιτσα???? Αν οχι μπες να μας πεις..αλλιως..ποιος στη χαρη σου!!!!

Αυριο πρωι πρωι ξυπνημα οποτε τα λεμε!!!!

Γεια σας κοριτσάρες!!!Ευτυχώς έχει καλό καιρό κι είμαστε όλο βόλτες με τη Χριστίνα γιατί και όλο μέσα δεν παλεύεται!Πολύ ησυχία στο καφέ, γιατί έτσι πού είστε οι υπόλοιπες????:)

Μάλλον γέννησε και η july μας!!!!άντε να δούμε πότε θα μάθουμε τα ευ΄χαριστα νέα!

Φιλάκια..

yaeNp3.png

να μαστε και εμείς!!!ωωω ναι το θάυμα έγινε!!!τι να πω πήγα να με δει ο γιατρός μου είχαν σπάσει τα νερά από τη δευτέρα χωρίς να πάρω χαμπάρι στις 9 με είδε μου είπε μάλλον γεννάς κάνε ένα καρδιοτοκογράφημα να δούμε εεε τι να πω στις 12.15 είχα την κορούλα μου αγκαλια!!!όλα έγιναν πολύ γρήγορα άργησα να το καταλάβω!!! η μικρή είναι υπέροχη 3850 παρακαλώ!!!και ναι για άλλη μια φορά δεν πρόλαβα να κάνω επισκληρίδιο!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

να μαστε και εμείς!!!ωωω ναι το θάυμα έγινε!!!τι να πω πήγα να με δει ο γιατρός μου είχαν σπάσει τα νερά από τη δευτέρα χωρίς να πάρω χαμπάρι στις 9 με είδε μου είπε μάλλον γεννάς κάνε ένα καρδιοτοκογράφημα να δούμε εεε τι να πω στις 12.15 είχα την κορούλα μου αγκαλια!!!όλα έγιναν πολύ γρήγορα άργησα να το καταλάβω!!! η μικρή είναι υπέροχη 3850 παρακαλώ!!!και ναι για άλλη μια φορά δεν πρόλαβα να κάνω επισκληρίδιο!!!

Τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!

Να είστε όλοι καλά και να δείτε τα κοριτσάκια σας γερά και ευτυχισμένα!

Χάρηκα πάρα πολύ που κύλησαν όλα τόσο ομαλά, όλα έτσι εύκολα να σας έρχονται στη ζωή!!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ ΤΗΣ Η ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΡΟΖ!!!!!!

Διαφημίσεις

julyyyyyyyyyyyyy ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!

Πώς χάρηκα!!!αχχχ μωρέ νέα μπεμπόνια μικρούλικα στην παρέα!!!!!

Μπράβο κοπελάρα μου που όλα κύλησαν ομαλά και ...γρήγορα!!!

καλό σαραντισμό τώρα σε μαμά και κορούλα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

yaeNp3.png

JULY ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!

Μπραβο κοπελα μου!!!! Να ειναι ενα γερο και τυχερο μωρο το μικρουλι σου!!!!

Χαιρομαι τοσο πολυ που δεν ταλαιπωρηθηκες!!!! Να τις χαιρεσαι κοριτσακι!!!!

Και φυσικα ευχαριστουμε για την ενημερωσηηη!!!

Φιλακια!!!

Κορίτσια μου μπράβο σας, Άντα και July να σας ζήσουν τα μωράκια τα γλυκά σας!!! Να είναι πάντα γερά και τυχερά, γιατί για αγάπη, τι να ευχηθώ, σίγουρα θα την έχουν!!!!

Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι είναι η σειρά μου??????? ΟMG!!!!!

Λοιπόν κορίτσια.... Πέρασα δύσκολες μέρες με τον μικρό να έχει βαλθεί να με εξοντώσει την καημένη, ξύπναγε συνέχεια το βράδυ και είχα απελπιστεί.... Και αφού τα έχω δοκιμάσει όλα, τι υγραντήρες, τι αλλαγή πάνας, τι που τον τάισα πιο αργά το βράδυ πριν κοιμηθεί ξανά μήπως πεινούσε την νύχτα.... Σκέφτηκα ο άνθρωπος..... ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η Κ@ΛΟΠΙΠΙΛΑ???????

Λοιπόν, το πείραμα με τις πιπίλες πέτυχε!!!!

Χτες το βράδυ του έβαλα 3 πιπίλες στο κρεβάτι του, δίπλα στο μαξιλάρι του και μέχρι να κοιμηθεί του έκανα πλύση εγκεφάλου... Γιωργάκη μου αν το βράδυ ξυπνήσεις και δεν μπορείς να βρεις την πιπίλα σου, έχει βάλει η μανούλα κι άλλες εδώ, θα τις βρεις μόνος σου και δεν θα ξυπνήσεις τη μανούλα!!! ΕΕΕΕΕ?????? Δηλαδή πραγματικά έχω καταντήσει γραφική, να με άκουγε κανένας, ή να το έλεγα στον εαυτό μου παλιότερα ότι κάποτε θα κάνω τέτοια ποταπά πράγματα.....

Και τελικά, ξύπνησε στις 4 γιατί είχε βραχεί από τα τσίσα του και μετά στις 8.15:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν ξέρω αν δεν είχε βραχεί τι θα γινόταν, μπορεί και να μην είχε ξυπνήσει καθόλου!!!

Εγώ βέβαια προσπαθούσα να ξανακοιμηθώ μέχρι τις 5 και μετά όταν ξημέρωσε άνοιγα το μάτι μου και σκεφτόμουν καλέ δεν ξύπνησε και το ξανάκλεινα!!! ΑΧΧΧΧΧΧ να κρατήσει αυτό το καλό πράγμα, μήπως και ξεκουραστώ κι εγώ μέχρι να γεννήσω, δεν μπορώ άλλη αυπνία καλέεεεε. Τη μία φορά ξύπνημα να την αντέξω, το κάθε 2ωρο και 3ωρο δεν το θέλει ούτε ο Θεός!!!

Κατά τα άλλα καλά, τα παλιοχάπια καμιά φορά με παιδεύουν... Παίρνω αυτό για τις συσπάσεις το οποίο κάνει ταχυκαρδία και γι αυτό παίρνω ένα άλλο το οποίο όμως κάνει υπόταση (είμαι που είμαι από μόνη μου υποτασική) και καταλήγω 8,5 με 4,5 πίεση και ζαλίζομαι. Αλλά τι να κάνεις? Υπομονή!! Μείνανε 18 μερούλες, να τα κόψω να ησυχάσω και να βγω και καμιά βόλτα!!

Προς το παρόν οργανώνω το σπίτι για τον ερχομό της μικρής, για την ακρίβεια σκέφτομαι πώς να το οργανώσω και βάζω τους άλλους να τα κάνουν:mrgreen:

Πήγαν και οι άντρες τώρα παιδική χαρά κι εγώ έχω βάλει ραδιόφωνο, μια χαρά!!!

Μαριγια μου τι έγινε με το παιδί?? Καλά Gio για το πνίξιμο δεν θα πω τίποτα, μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω....

Φιλάκια πολλά!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

july, να σου ζήσει η κορούλα σου! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΟΤΥΧΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Κι εμείς τη Δευτέρα στις 11.00 γεννήσαμε την τοσουδούλα μας! 2920 και 49 εκ.! Μου φαίνεται τόσο μικρή, μπροστάστον αδερφό της! Της φοράω τα ρούχα του και ενώ σ'εκείνον έρχονταν ίσα ίσα, ετούτη πλέει μέσα στα φορμάκια. Μου έκανε ίκτερο όμως και έτσι κάθησα μια μέρα παραάνω στην κλινική, γιατί την έβαλαν φωτοθεραπεία και δεν μποορύσαμε να την πάρουμε σπίτι. Αύριο θα πάμε να την μετρήσουν πάλι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Οι αντιδράσεις του Θανάση κυμαίνονται από την πλήρη αδιαφορία μέχρι αγάπη και ζήλια. Θα ἐλεγα ότι την βλέπει σαν κάτι αξιοπερίεργο, σαν παιχνίδι και προσπαθεί να πειραματιστεί μαζί της. Εκει που την χαϊδεύει, εκεί της τραβάει τα μαλλιά. Κι εμείς κάνουμε ό,τι μποορύμε για να είναι ευχαριστημένος.

Περιμένω να περάσουν οι μέρες να βγω έξω. Θέλω να βγάλω το αγοράκι μου βόλτα τέτοιες μέρες που είναι. Μου έλειψε τόσο στην κλινική! Ευτυχώς δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη μαμά μου και τον άντρα μου, έτσι πήγαν όλα καλά!

Αυτά τα νέα μας, κλείνω γιατί η μικρή θέλει φαϊ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...