Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

july υπομονή και θα ρθει κι η ώρα που θα πάει??? Μην το σκέφτεσαι γκρινιαζε εσυ και μη σε νοιαζει εδω είμαστε εμείς! Λες και δεν τα χουμε περάσει ??? Φιλια στη super Μαιρούλα !!!

Αντα προς θεου αυτο για την τηλεόραση δεν το εγραψα ειδικα για τον Θανάση. Φυσικά και κάθε παιδί θέλει τον χρόνο του σε όλα του, απλά ήθελα να τονισω πως η τηλεόραση τελικά δεν είναι τόσο αθώα ακόμα κι αν τα παιδιά δεν είναι στημένα να παρακολουθούν .Προσωπικά θα ήθελα να την πετάξω απ το παράθυρο αλλά τουλ. ο σύζυγος την ανοίγει μονο για αθλητικά και ειδησεις , αντε και για το ΝΗΣΙ:tongue: που βλέπω εγω ,οπότε και τα βρίσκουμε. ;)

Συμπεθερούλα να προσεχεις και να ξεκουράζεσαι. Ηρωίδα είσαι που κανεις τόσο δρόμο αξημερωτα για την δουλειά ..δεν έχω λόγια ...Φιλια στον Ταλιμπανάκο μας .

Οσο για τις αγκαλιες είναι ο καθημερινος εθισμός μας αφου τις ζητάει παντού και συνέχεια. Πως να της πεις όχι αν την βλέπεις στην καλύτερη στις 18.00 το απογευμα καθημερινές ??? Μεχρι να έρθει η ώρα του ύπνου είμαστε αυτοκόλλητοι !!!Της λειπουμε πολύ μωρέ ....Ωρες ωρες σκεφτομαι πως αυτο το παιδί μεγαλώνει μόνο του ...Οσο για τις δουλειες μονο Σαββατοκυριακο μαγειρευουμε και σκουπίζουμε μαζί. Κανει πως ζημώνει κι αυτή η την αφηνω να βάζει μυρωδικά στο φαγητο και εχει και δική της ηλεκτρικη σκουπα παιχνίδι και σκουπίζει κι αυτή.:D

DaF πεθαινω για την χαλάρωση σας με πιπίλα και αρκουδάκι !! Τι γλύκα !!

Δε σχολιάζω Γιωργάκη με τις παρατηρήσεις του ..Σκεψου να κλαιει η μπεμπα΄άυριο μεθάυριο και να τις λεέι πιο σιγα δεν ακούω... :D Τρελαίνομαι !!!Αχ μωρε ποτε θα βρεθούμε ???

Τωρα μη με βρίσετε.... Αλλα παλι είναι με πυρετο η μικρή 38 και κάτι ..κοιμαται τωρα κι ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.

Νεαμανουλα εμεις φύγαμε αργα το βράδυ και πετυχαμε πολύ χιόνι Δομοκό Τρικαλα όχι δεν χιόνιζε. Ευτυχως γιατί ποιός άκουγε την Ανδριέλα :tongue:

Σας ευχαριστω όλες για τα περαστικά !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχ βρε κορίτσια ευχαριστώ για την κατανόηση!!! γιατί αν περιμένω από τον άντρα μου που να καταλάβει αυτός.....και μετά νευριάζωωωω..

όσο για το γιατρό ΄ναι είναι καλός δεν σου κάνει κάτι έτσι επειδή το θέλεις αν δεν πρέπει. την πρόκληση θα την κάνουμε γιατί την μαίρη την γέννησα πολύ γρήγορα και αν περιμένουμε μπορεί να γεννήσω και στο αμάξι η να μην προλάβει. πχ στη μαμά μου δεν πρόλαβε που να προλάβει τον πήρε τηλ γιατρέ γεννάω πάω νοσοκομείο και με το που πήγε (μισή ώρα μετά το τηλ) γέννησε σχεδόν στον διάδρομο που να προλάβει ο άμοιρος να πάει στο τέλος την πρόφτασε....και έχει ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά???

πάντως βλέπω τα μπεμπάκια μας όλα τα ίδια κάνουν. καλέ τι μπεμπάκια εκεί έχω κολλήσει εγώ αυτά τώρα είναι παιδάκια πάει το μωρουδιακό σιγά σιγά!!!

εμένα δεν μου λέει μην μιλάς μου κάνει σσσσσσ με το δάχτυλο επιδικτικά μπροστά στο στόμα και με άργιο ύφος!!!εδώ εχτές την δάγκωσα καταλάθος και με έβαλε τιμωρία!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα!

μα τη βροχή είναι αυτή;; Πω πω..Το πως έφτασα στη δουλεια ακόμα απορώ...

Τι κάνουν οι υποψήφιες (άμεσα) μανούλες;;; july και Αντα πως είστε;;;

Σας έγραφα χθές ένα σωρό πράγμαα αλλά πάτησα delete καταλάθος και την πάτησα!

Αυτό που ήθελα να πώ ήταν λοτι ο μικρός μου, προχθες τον μάλωσα(έπιανε τα σκουπίδια μέσα από τη σακκούλα) και με κοιτάει, νευριάζει κα ιφεύγει με φόρα στο δωμάτιο και χτυπάει και την πόρτα(καθώς την έλκεινε). Σαν 15 χρονών παιδί. Μα που τα βρήκε αυτά τα νεύρα ε;;;

Σας φιλώ, σας αφήνω γιατι είμαι στη δουλεια και ξέρετε....

Φιλάκιααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας κοριτσια...

περασα μια μικροτρομαρα απο χτες, ειδα βλεννα στην πανα της μικρης κ την πηγε σημερα ο συζυγος στον πεθερο μου να της κανει καλλιεργεια, ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης ,θα δουμε σιγουρα τη δευτερα...ουφφφφ ειχα κ μαθημα οταν θα πηγαινανε κ δεν ημουν μαζι:(

περασε ενα κρυωμα αυτες τις μερες χωρις πυρετο ευτυχως , κ επειδη υποθετω τωρα ειναι ευαλωτη σκεφτομαι να της δωσω κανενα φυτικο για ενισχυση..μαριγια βρηκες τελικα κατι εσυ; περαστικα στην ανδρι μας!τι να σε βρισουμε μωρε, πρωτη χρονια παιδικο παει το ζουζουνι...τα βλεπω κ εγω πως θα μαστε του χρονου ασε ..μια μεσα δυο εξω...:?

ηρθε η βορεια νονα μας σημερα κ θα βρεθουμε αυριο, χαιρομαι παρα πολυ!!κ ευτυχως το κρυωμα σχεδον τελειωσε οποτε ισως παμε κ καμια βολτουλα.

βρε κατερινα τι κακο κ αυτο με τα σκουπιδια, τρεχει να πεταξει το χαρτακι και πιανει φυσικα τον καδο με το ενα χερι χωνοντας οοολο το αλλο χερι μεσα...μπλιααααχ:?

καληνυχτα κοριτσακια !!

Γεια σας και απο μενα!!!

Πουφ εχω κατι νευρα...η παλιοιωση εξαπλωθηκε σε ολη την οικογενεια με αποτελεσμα η μαμα μου να ειναι τεζα στο κρεββατι και αποψε εχασα εναν χορο που ειχαμε απο τη δουλεια καθως δεν ειχα που να αφησω τον μικρο. Πηγε μονος του ο αντρας μου οποτε ειμαι να σκασω...παντα η αδικημενη της υποθεσης , κοροιδο..τα νευρα μου!!!!

Κατερινα μου εγω ειμαι καλυτερα αφου με ξεκανε ο παλιοπυρετος, ευτυχως το παιδι ειναι καλα (φτου φτου) και ελπιζω συντομα να περασει αυτη η μπορα γιατι ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα οικογενειακως και ταλαιπωρουμαστε ακομη καθως αν δουλευεις και δεν εχεις βοηθεια πικρα η υποθεση.

daf μου στα δικα σας τωρα..ευχομαι να μην εχει τιποτε το κοριτσακι μας, περαστικουλια!

Οι εγκυουλες μας να μπαινουν να μας λενε κανα νεο γιατι το ενδιαφερον μας ειναι πανω τους αυτες τις ημερες!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια,καλησπέρα!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα σας ξαναγράψω όταν μπορέσω μετά τη γέννηση της μικρής! Τη Δευτέρα το πρωί θα μπω στην κλινική. Τώρα κάνουμε τις τελευταίες προετοιμασίες, εγώ αγχώνομαι με το Θανάση αν θα τα πάει καλά χωρίς εμένα, μόνο με τον άντρα μου και τη μαμά μου και προσπάθώ να είμαι ψύχραιμη για το όλο γεγονός! Ευχηθείτε μου ένα γερό παιδάκι και μια επέμβαση χωρίς επιπλοκές! Και μια καλή συνέχεια!

july, εύχομαι γρήγορα το μωράκι σου στα χέρια σου με φυσιολογικό τοκετό, υγιές, κι εσένα καλά, να βγεις γρήγορα από την κλινική-νοσοκομείο και να πάνε όλα μα όλα καλά!!

Κορίτσια,καλησπέρα!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα σας ξαναγράψω όταν μπορέσω μετά τη γέννηση της μικρής! Τη Δευτέρα το πρωί θα μπω στην κλινική. Τώρα κάνουμε τις τελευταίες προετοιμασίες, εγώ αγχώνομαι με το Θανάση αν θα τα πάει καλά χωρίς εμένα, μόνο με τον άντρα μου και τη μαμά μου και προσπάθώ να είμαι ψύχραιμη για το όλο γεγονός! Ευχηθείτε μου ένα γερό παιδάκι και μια επέμβαση χωρίς επιπλοκές! Και μια καλή συνέχεια!

july, εύχομαι γρήγορα το μωράκι σου στα χέρια σου με φυσιολογικό τοκετό, υγιές, κι εσένα καλά, να βγεις γρήγορα από την κλινική-νοσοκομείο και να πάνε όλα μα όλα καλά!!

Απο τα βαθη της καρδιάς μου σου ευχομαι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε τα νέα σου όταν με το καλο μπορέσεις!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΑΝΤΑ με το καλό να γεννήσεις κοπέλα μου!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατάς τη Δευτέρα το πρωί μία υγιέστατη και πανέμορφη μπέμπα!Για το Θανασάκη μην αγχώνεσαι θα δεις που θα είναι μια χαρά.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!Γράψε μας τα ευχάριστα νέα σου μόλις μπορέσεις!!!Φιλάκια κούκλα!!!

ΠΩΠΩΩΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙς ΓΕΝΝΕΣ!!!!!!!!:-D:grin:

JULY περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!:rolleyes:

yaeNp3.png

Αντα με το καλο !!!!!!!ολα να πανε κατ'ευχην μ'ενα γερο μωρακι αγκαλια!!!!:D

η july εχει να μπει 2 μερες, λετε;;;;;;:tongue:

χιχι πολυ μου αρεσε το ''2ος γυρος''!!!!!!!!!!!!!

πεζουλα ευχαριστουμε κ εγω πιστευω δεν ειναι κατι....:)

περαστικα σας κ εσας, κ την αλλη φορα παραγγειλε στον συζυγο τσαγακι, κομπρεσες και κοτοσουπα κ οτι δεν εχει να παει πουθενα !!!:tongue:

εμεις περασαμε πολυ ωραια σημερα αν κ κατσαμε μονο σπιτακι, η ερατουλα επαιξε παααρα πολυ, ζωγραφισε, τραγουδησε, εμαθε καινουρια πραγματα οπως πχ να κανει τη γοργονα ...πανω στο χαλι:tongue:(αχ να την ειχαμε πιο κοντα τη φιλεναδα μου.....!!!!) ο νονος ηξερε τα τραγουδια των μαζου και μας τρελανανε:tongue::tongue::tongue: και γενικα το φχαριστηθηκαμε !...αν κ εγω ειμαι ξυπνια απο τις 8.30 χωρις να βαλω κ... κατω , γιατι το σπιτι ηθελε πολυ νοικοκυρεμα κ η ερατω ειχε απιστευτες απαιτησεις σημερα...:rolleyes: χαλαλι!

αυριο ο συζυγος θα λειπει ολη μερα για δουλεια κ παλι στο τρεξιμο θα ειμαστε μιας κ εχω μαγειρεμα....αχ να γινοντουσαν μαγικα οι δουλειες με ενα 'τσικ'!:mrgreen:

φιλακια κοριτσακια μου κ περιμενουμε με αγωνια τα νεα απο τα καινουρια μπεμπακια της παρεας που ειναι καθ'οδον!!!!!!!

Αντα μου , κοπελα μου, με το καλο με το καλο!!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει στη αγκαλιτσα σου ευκολα και γρηγορα ενα υγιεαστατο νινακι!!!! Καλη επιτυχια, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις και τα λεμε συντομα ελπιζω!!!!!!

july οντως εχεις να δωσεις στιγμα κανα δυο μερες...λες να μας την εκανες την δουλεια???? Αντε να δουμε....!!!!

daf μου και εμεις καπως ετσι περασαμε τη μερα μας σημερα, παιχνιδι, αγκαλιτσες και λογακια πολλα...λογοδιαρροια σας λεω..λες και τον εβαλες στην πριζα!!!!! Πολυ φαση...παρολα τα νευρα απο τα χθεσινα κατορθωματα του συζυγου..

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Μπηκα για μια γρηγορη καλησπέρα

ΑΝΤΑ με το καλό η μπεμπούλα σας , αντε σε λίγες ώρες θα την κρατάς στην αγκαλιά σου !! Μην ανησυχείς για τον Θανάση θα είναι σε καλά χέρια και θα περιμένει να δει την μανούλα του κ την αδερφουλα του !!! Θα σε σκεφτόμαστε κι εσενα κ την july !

Η μικρή έβγαλε το αιφνίδιο εξάνθημα απ τον πολύ πύρετό .....Ευτυχως είναι καλύτερα ομως,

daF δεν θα ναι τίποτα θα δεις Περίμενε να δεις κ την καλλιεργεια την δευτερα .

Αχ αυτες οι καλλιεργειες .... εχουμε κάνει απειρες .... και να τα μαζευω΄μόνη μου σπίτι φοβερο πακετο ......

Σας φιλώ ,

Τι υπεροχη μέρα !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΑΝΤΑ με το καλο αυριο!!!!Ολα να πανε πολυ καλα,που θα πανε δηλαδη.Με το καλο να υποδεχτειται το νεο μελος!!!!!Γερη και δυνατη η μπεμπα!!!!

Κοριτσια σημερα εχασα τουλαχιστον 20 χρονια ζωης!!!!Απο μ@λ@κι@ μου θα επνιγα το παιδι μου!!!!Την να σας πω....του ετοιμασα γιαουρτι και ειχα την φοβερη ιδεα αντι για μπανανα να του βαλω μεσα κομματακια μηλο!!!!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!Στην 1η κουταλια, ο καημενος νομιζε οτι θα το καταπιει ετσι μιας και η μπανανα ειναι μαλακη και δεν θελει μασημα, οποτε δεν μασησε το μηλο και του εκατσε στο τελος του στοματος λιγο πριν τον οισοφαγο!!!!Ευτυχως ανεπνεεε, αλλα αρχισε ενα απιστευτο κλαμα και ενα συριγμο στην αναπνοη....τι να σας πω...τι αναποδα τον γυρισαμε, την τον χτυπησα στην πλατη, μετα απο κανενα τεταρτο και αφου ο καημενος εκλαιγε με απιστευτο παραπονο, απο μονος του, αφου προσπαθουσε να καταπιει και δεν μπορουσε εκανε 2 φορες εμετο τα σαλια του και στον 3ο βγηκε και το παλιοκομματο!!!!Το τι κλαμα εχω ριξει δεν λεγεται!!!!Η απολυτη βλακεια που θα μπορουσε να καταληξει.....ας μην το σκεφτομαι καν!!!

Συμπεθερα ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!!!!Φιλακια στο κοριτσι μας....τωρα που θα γυρισει βορεια η νονα σας...δεν φερνει και την Ερατουλα για καμια βδομαδα στα μερη μας...να γνωριστουνε τα παιδια βρε!!!!:D

Μαριγια, περαστικα βρε κουκλιτσα!!!!Η αληθεια ειναι οτι πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι δυσκολα!!!!ληθεια, αυτο που λενε οτι "οσο νωριτερα περασει τις ιωσεις ενα παιδακι, τοσο καλυτερα" το εχετε ακουσει?Ισχυει?

Πεζη μου περαστικα σας!!!!Κριμα για τον χορο....κακο να μην εχουμε εναλακτικες (βλεπε πεθερουλες:confused::confused::confused::confused:)....απο την αλλη ομως παλι καλα να λεμε...εχουμε τις μαμαδες μας!!!!!!!Α

Κατα τα αλλα το ΣΚ ηταν πολυ χαλαρο....μεχρι που βγηκαμε μονοι με τον συζυγο χθες!!!!Σημερα το πρωι βολτα σε παρκο με τον μικρο....τι θελει ο ανθρωπος για να ειναι ευτυχισμενος....το σημερινο απογευμα, ας το αφησω απλα ασχολιαστο μετα απο αυτο που συνεβη!!!! July λες να μας την βγεις απο δεξια????Αντε καλη αρχη κοριτσια....ο 2ος γυρος ΟΝΤΩΣ ξεκινησε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα μη με βρίσετε.... Αλλα παλι είναι με πυρετο η μικρή 38 και κάτι ..κοιμαται τωρα κι ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.

Τι να πω! Περαστικά!!!!! Ευχομαι να είναι καλυτερα η μικρή μας!!!

γεια σας κοριτσια...

περασα μια μικροτρομαρα απο χτες, ειδα βλεννα στην πανα της μικρης κ την πηγε σημερα ο συζυγος στον πεθερο μου να της κανει καλλιεργεια, ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης ,θα δουμε σιγουρα τη δευτερα...ουφφφφ ειχα κ μαθημα οταν θα πηγαινανε κ δεν ημουν μαζι:(

περασε ενα κρυωμα αυτες τις μερες χωρις πυρετο ευτυχως , κ επειδη υποθετω τωρα ειναι ευαλωτη σκεφτομαι να της δωσω κανενα φυτικο για ενισχυση..μαριγια βρηκες τελικα κατι εσυ; περαστικα στην ανδρι μας!τι να σε βρισουμε μωρε, πρωτη χρονια παιδικο παει το ζουζουνι...τα βλεπω κ εγω πως θα μαστε του χρονου ασε ..μια μεσα δυο εξω...:?

Daf ευχομαι και σε σας να μην ήταν τίποτα αυτή η βλέννα!Και δεν θα είναι μωρε! περιμένουμε ενημέρωση!

Πουφ εχω κατι νευρα...η παλιοιωση εξαπλωθηκε σε ολη την οικογενεια με αποτελεσμα η μαμα μου να ειναι τεζα στο κρεββατι και αποψε εχασα εναν χορο που ειχαμε απο τη δουλεια καθως δεν ειχα που να αφησω τον μικρο. Πηγε μονος του ο αντρας μου οποτε ειμαι να σκασω...παντα η αδικημενη της υποθεσης , κοροιδο..τα νευρα μου!!!!

Κρίμα βρε ΠΕΖΗ μου που έχασες τον χορό! Αλλα τι να κάνουμε. Οι "μαμαδες" είναι πάντα στην απ΄έξω. Να σκέφτεσαι όμως ότι είσαι τυχερούλα που έχεις τη μαμα σου κοντα. Σκέψουν να μην είχες κανένα...Πόσους χορους θα έχανες,ε;(Σε έκανα να νιώσεις λίγο καλύτερα ή όχι;:tongue::tongue:)

Κοριτσια σημερα εχασα τουλαχιστον 20 χρονια ζωης!!!!Απο μ@λ@κι@ μου θα επνιγα το παιδι μου!!!!Την να σας πω....του ετοιμασα γιαουρτι και ειχα την φοβερη ιδεα αντι για μπανανα να του βαλω μεσα κομματακια μηλο!!!!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!Στην 1η κουταλια, ο καημενος νομιζε οτι θα το καταπιει ετσι μιας και η μπανανα ειναι μαλακη και δεν θελει μασημα, οποτε δεν μασησε το μηλο και του εκατσε στο τελος του στοματος λιγο πριν τον οισοφαγο!!!!Ευτυχως ανεπνεεε, αλλα αρχισε ενα απιστευτο κλαμα και ενα συριγμο στην αναπνοη....τι να σας πω...τι αναποδα τον γυρισαμε, την τον χτυπησα στην πλατη, μετα απο κανενα τεταρτο και αφου ο καημενος εκλαιγε με απιστευτο παραπονο, απο μονος του, αφου προσπαθουσε να καταπιει και δεν μπορουσε εκανε 2 φορες εμετο τα σαλια του και στον 3ο βγηκε και το παλιοκομματο!!!!Το τι κλαμα εχω ριξει δεν λεγεται!!!!Η απολυτη βλακεια που θα μπορουσε να καταληξει.....ας μην το σκεφτομαι καν!!!

Κοριτσάκι μου τι να πώ! Εμεινα άφωνη! Βρε τον Παναγιωτη μας. Πράγματι το μήλο είναι ύπουλο! Τελος καλό όλα καλα έτσι;;; Συμβαίνουν και αυτά, αρκει να μένουν εκει. Να μου τον φιλήσεις!!!!!!

Εμεις πήγαμε εκδρομούλα χθές. Είχε υπέροχο καιρό! Ο μικρός ξεσάλωσε κυριολεκτικα! Δεν μπορούσα να τον σταματήσω πουθενα. Κάποια στιγμη τον πήγα μόνη μου βόλτα και τα είδα όλα. Αυτός κουράστηκε και ζήτησε "γκαλιά" κοινώς αγκαλια. Εκει ήταν που τα είδα όλα. Μέχρι και σε μια λακκούβα με νερά πήγε και έπεσε. Αχ, τι θα τον κάνω????

Πολύ ζωηρός βρε κορίτσια μου είναι. ουφ!

Να ξαναευχηθώ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑ ΜΑΣ!!!Και είμαι πλέον σίγουρη ότι η July κρατάει κιόλας το μικρό της ζουζουνάκι αγκαλιά!

Πω πω, αγχώνομαι. Σήμερα μπαίνω στον 6ο....Πως περασε ο καιρός..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια daf,marigia,πεζη περαστικά βρε κούκλες μου ξέχασα να σας ευχηθώ, ελπίζω να είστε τελείως καλά.

καλά gio τί να πω...φαντάζομαι την τρομάρα σου...όλα καλά ευτυχώς!και ποτέ ξανα μήλο στο γιαούρτι!!!!

Εμείς πάλι χτες είχαμε το τελείως τρελό.Βράδυ και ξαπλώνουμε με τη μικρή στο κρεβάτι μου αφού την είχα κάνει μόλις πριν μπάνιο. Πάει να σηκωθεί η καημένη και πέφτει πάνω στο χέρι μου και συγκεκριμένα το μέτωπο της έπεσε πάνω στο νύχι μου (φυσικά δεν έχω μακρυά νύχια ούτε μανικιούρ καμία σχέση απλά είχα λίγο νύχι επειδή δεν πρόλαβα να τα κόψω). Ενστικτωδώς τράβηξα το ΄χερι μου αλλά ήταν αργά, ένα σκίσιμο στο μέτωπο 1-1.5 εκατοστό μήκος, ευτυχώς όχι βαθύ.Αλλά σχίσιμο σαν μαχαιριά ένα πράγμα. Λίγο πιο πάνω από την παλιά μας ουλή η οποία έχει μείνει σημάδι. Να κλαίει η μικρή, χαμός!!!Δηλαδή δεν το πιστεύω.........από νύχι???Λέτε να μείνει κι αυτό σημάδι?Δεν το πιστεύω, σημαδεμένο το μέτωπο μας! ελεος!!!!!και δεν μιλώ για τις τυψεις που χτύπησα το παιδί!!!αχχχχχ!!!!!

Αυτά!Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, έχει μάθει και τρώει μόνη της και από λόγια άλλο τίποτα, όλη μέρα μπίρι μπίρι!Μια χαρά τα πάει η σημαδεμένη μου!:-(

yaeNp3.png

αχχχ κορίτσια μου είμαι ακόμα εδώ και ακόμα έγκυος!!!!που θα πάει θα γεννήσω και εγώ!

να ευχηθώ στην άντα να της ζήσει το μωράκι της και η ίδια να είναι σιδερένια!!!

χάθηκα λιγάκι το έριξα στις βόλτες!!!ότι προλάβω δηλ τώρα που έχει καλό καιρό γιατί μετά προβλέπω κλείσιμο για αρκετό καιρό!!!

αύριο το πρωί έχω πάλυ γιατρό μόνο μην μου πει τα λέμε πάλι την άλλη εβδομάδα ειλικρινά δεν θα φύγω από εκεί!!!αν και δεν νομίζω ή θέλω να πιστεύω πλέον! τι να πω με τις κόρες μου καμμία να μην θέλει να βγεί νωρίς΄και η μαίρη έτσι στην 41 κλεισμένη εβδομάδα την γέννησα και με το ζόρι!!!

πωπω το παλιόμηλο είναι ύπουλο πολύ! και εγώ το φοβάμαι ειδικά που η μικρή το θέλει μεγάλο κομμάτι της το καθαρίζω στα 4 και παίρνει ένα ένα και το τρώει τα θέλει μεγάλα όλα! μέχρι και ψωμάκι που ζητάει το ζητάει μαμα ενα μεγάλο μωμάκι θέλω!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...