Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Gio για το θέμα του ύπνου, μήπως στο σκοτάδι κάποιο παιχίδι του τον τρομάζει? Είπες ότι έδειχνε ένα αρκουδάκι του...Εγώ ακόμη θυμάμαι, όταν ήμουν μικρή στο σπίτι της γιαγιάς μου πώς <<μεταμορφωνόταν>> μια κούκλα και πόσο πολύ με τρόμαζε η σκιά της από το φωτάκι που βάζαμε....Δεν νομίζω ότι απλά το κάνει γιατί σας θέλει μαζί του, κάτι θα τον φόβισε....

Αντα τις σκηνές που περιγράφεις της βιώνουμε σχεδόν καθημερινά...ακριβώς το ίδιο κι εμείς με τις δαχτυλοκουκλίτσες, ακριβώς το ίδιο με την κολλητική ταινία, σαν να βλέπω το Βαγγέλη! Μάλλον είναι η ηλικία:wink:

Vallou όντως πολύ ωραία στο πάρκο του Τρίτση, μόνο που εμείς κολλήσαμε στο λούνα παρκ από έξω και ξεκολλήσαμε με κλάματα....έφυγε ένα 50άρικο για πλάκα.....

Κατεριν@ μου όλα καλά τώρα ε?? Άντε βρε κοριτσάκι μου και μας άγχωσες....:wink:

Κορίτσια σήμερα είπαμε να πάμε στο μουσείο της σοκολάτας, αλλά ατυχήσαμε διότι είχε τουλάχιστον 1/2 χλμ ουρά από κόσμο που περίμενε να μπει:confused: και φυσικά δεν το επιχειρήσαμε καν:( Το αστείο είναι ότι ήταν κυρίως ενήλικες και όχι παιδιά:rolleyes:

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα είπαμε να πάμε στο μουσείο της σοκολάτας, αλλά ατυχήσαμε διότι είχε τουλάχιστον 1/2 χλμ ουρά από κόσμο που περίμενε να μπει:confused: και φυσικά δεν το επιχειρήσαμε καν:(Το αστείο είναι ότι ήταν κυρίως ενήλικες και όχι παιδιά:rolleyes:

Εννοείται!!!!Μουσείο σοκολάτας???Πωπω, τί ειπες τώρα!Θα δούλευα εκεί μέσα και χωρίς μισθό!!!:rolleyes::cool:

yaeNp3.png

Εννοείται!!!!Μουσείο σοκολάτας???Πωπω, τί ειπες τώρα!Θα δούλευα εκεί μέσα και χωρίς μισθό!!!:rolleyes::cool:

Θα ήταν πολύ ωραία, είχε λέει σιντριβάνια σοκολάτας.....αναπαράσταση της γραμμής παραγωγής και πολλές εκπλήξεις....αλλά πολλοί είχαν την ίδια ιδέα με μας:-(

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημερα σας κορίτσια !

Πως πήγε το ΣΚ ? Εμεις πήγαμε Τρικαλα να δούμε την μαμά μου που δυστυχως δεν είναι πολύ καλά και γυρισαμε χθες βράδυ . Τρομαξαμε να φτάσουμε γιατί είχε χιονι στο δρόμο και το καναμε και πολλες ώρες και η μικρή να μην κοιμαται καθόλου και να φωναζει ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ -ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΙΟΝΙ . εναλλαξ 6 εκατομμύρια φορές .... Ολα καλά ευτυχως κ η μαμά πηρε χαρά που μας είδε.

ΑΝΤΑ καπου διάβασα πως η τηλεοραση δεν κανει να μενει ανοιχτη ακόμα κι αν δεν παρακολουθει το παίδί γιατί καθυστερει την ομιλία αφου το παίδί εξαιτιας της βαβούρας αυτης που εχει στα αυτια του δεν εστιάζει σωστά στην ομιλία των γονιών και δεν παίρνει τα σωστά ερεθίσματα για την γλώσσα . Τα παιδιά που παρακολουθουν τηλεόραση ή η τηλεοραση είναι ανοιχτη οταν παίζουν, μαθαινουν να λενε περίπου 6 λέξεις λιγότερες τον μήνα απο αυτα που δεν παρακολουθουν καθόλου τουλάχιστον μεχρι τα 2. Θα ψάξω να βρω την πηγη αν θελεις για περισσότερες λεπτομέρειες .

July κανα νέο ? Αντε βρε κοριτσάκια με το καλό να έρθει η ώρα !!!

ΠΕΖΗ Περαστικά καλή μου

KΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Μουσειο σοκολάτας ??? Μμμμμμμ ... Ωραίο ακούγεται .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου λυπάμαι για τη μαμά σου, όμως πια ξέρουμε ότι είναι παληκάρι και ότι θα το ξεπεράσει με θάρρος...όσο για το μουσείο σοκολάτας κι εμείς στο ακουστά μείναμε, γιατί από τον πολύ κόσμο δεν τολμήσαμε να πλησιασουμε:mad:

Ρε κορίτσια ξέρετε ότι οι εργαζόμενες στη ΔΕΗ παίρνουν επίδομα θηλασμού αν θηλάσουν τα παιδιά τους 6 μήνες:confused::confused::confused: και πρέπει να είναι και κανλενα χιλιάρικο, αν όχι παραπάνω!!

KIN6p2.png

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες τι κάνετε???

εγώ περιμένω! κουράστηκα θέλω να γεννήσωωωω.....αύριο πρωί πρωί έχω ραντεβού με τον γιατρό άντε να έχει μαλακώσει ο τράχηλος να κανονίσουμε το ραντεβού της γέννας δεν μπορώ άλλο! έχω βαρύνει πολύ έχω μια κοιλιά τεράστια και δεν μπορώ να κουνηθώ!!!έχω και πολλά νεύρα και έναν σύζηγο που βεβαίως βεβαίως γιατί να καταλάβει γιατί έχω νέυρα σίγα έγκυος είμαι τι το δύσκολο??? από ότι καταλάβατε είχαμε ένα γερό ματς προηγουμένως αλλά το αποτέλεσμα αυτός να ροχαλίζει μέσα και εγώ λίγο η αυριανή επίσκεψη λίγο ο τσακωμός που να νυστάξω εδώ στο ιντερνετ θα τη βγάλω όλη νύχτα!!!

τι άλλα νέα εσείς???

ααα εμείς το δωράκια που θα ανταλλάξουν οι αδερφούλες τα έχουμε ήδη πάρει! όταν άκουσε η μαίρη ότι η μπέμπα θα της φέρει μεγάλο δώρο απαίτησε να κάνει και εκείνη ένα στην μπέμπα επομένως πήραμε και μια κουδουνίστρα!!!! τι να κάνουμε κρίση!!!η μεγάλη θα πάρει λάπτοπ (θέλει πατήσει κουμπάκι!!!) επομένως ξεπαραδιαστήκαμε για την μεγάλη για την μικρή αργότερα!!! προς το παρόν την έχω κάνει πλύση εγκεφάλου με το που θα κοιμάται η μπέμπα και από που θα πίνει γάλα η κάθε μια να μην έχω άλλα!!!προς το παρόν έχει πιάσει δεν θέλει να κοιμηθεί στο λίκνο τώρα με την μπέμπα μέσα δεν ξέρω!!!ααα και κάθε φορά που το βλέπει μας λέει σσσσσσ κοιμάται η μπέμπα μας!!!

τώρα για την τιβι ανακάλυψα τι αρέσει στην μαίρη να βλέπει!!! της αρέσουν ντοκυμαντέρ με ζώα και τι άλλο λέτε βρε κορίτσια??? καλλιτεχνικό πατινάζ!!! ωωω ναι βλέπουμε τα παιδάκια και κάνουμε και εμείς τα χέρια μας σα μπαλέτο και κάνουμε και γύρω γύρω όλοι και στο τέλος ρίχνει και ένα όπα!!!αχχχχ έμπλεξα περίεργα γούστα έχει το παιδί μου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι ο δικός μου ο άντρας πιπιλάει συνέχεια "έγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη" όταν με βλέπει να αράζω στον καναπε. Άντε να του εξηγήσω πώς είναι να έχεις μέσα σου ένα μωρό που σε κλωστάει ταυτόχρονα πάνω και κάτω, το νιώθεις στη λεκάνη και την ίδια στιγμή σου δίνει μια στο στέρνο και σου κόβει την ανάσα...

Και στο Θανάση αρέσει το καλλιτεχνικό πατινάζ!! κι εμένα στριφογυρίζει γύρω από τον εαυτό του μέχρι τελικής πτώσεως! Λες να γίνουν χορευτές τα πουλάκια μας;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, είδα στις ειδήσεις για το μουσείο σοκολάτας, φαντάζομαι εννοείς αυτό της σοκολάτας υγείας... Ναι, κι εμένα θα μου άρεσε μια βολτα ως εκεί...

Και τώρα που είπα σοκολάτα, τελευταία εβδομάδα εγκυμοσύνης κι έχω καταβροχθίσει αρκετές έως πολλές! Μετά τη γέννα σκοπεύω να ακολουθήσω μια υγιεινή διατροφή και επειδή ο θηλασμός κρατάει μήνες, το έχω ρίξει στην κραιπάλη τελευταίες μέρες λες και δεν θα ξαναφάω τυρόπιτα και σοκολάτα ποτέ μου!!

Μαρίγια, δεν έχω υόψη μου την έρευνα που λές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τις πολυπιστεύω αυτές τις έρευνες. Πιστεύω ότι είναι στο παιδί το πότε θα μιλήσει, άντε να δεχτώ και μια κληρονομικότητα -ο άντρς μου μίλησε μετά τα 3. Κι εγώ έχω ακούσει ότι τα παιδιά που μιλάνε πολύ καθυστερημένα έχουν μαθησιακές δυσκολίες αργότερα. Σιγά! Ο άντρας μου τελείωσε το σχολείο, το πανεπιστήμιο, το μεταπτυχιακό, καλλιέργησε ένα μουσικό ταλέντο που έχει και χειρίζεται το λόγο -προφορικό και γραπτό -καλύτερα κι από δικηγόρο! Νομίζω ότι κάπου όλοι μας το παρακάνουμε με τα παιδιά και τα μωρά, με τους επιστήμονες πρώτους: να εξηγήσουμε αυτό κι εκείνο, και πότε γίνεται το ένα και το άλλο, και βάζουμε όρια και προσδιορισμούς εκεί που ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν...Δε μιλάω για τις ακραίες περιπτώσεις που όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά για τα φυσιολογικά παιδιά. Δηλαδή η γενιά των γονιών μας ή ακόμα και η δική μας γενιά που μεγάλωσαν πολύ πιο χαλαρά, πάθαμε τίποτα; Όλοι μας περπατήσαμε, μιλήσαμε, κάνουμε τις ανάγκες μας στην τουαλέτα και όχι σε πάμπερς, κοιμόμαστε χωρίς πιπίλα, πίνουμε νερό από ποτήρι κι όχι από μπιμπερό.... Ε, όπως μεγαλώσαμε εμείς, θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας!

Περαστικά στη μαμά σου, ελπίζω να είναι καλύτερα!!

july αντα πωπω πλησιάζετε, το πολύ σε μία εβδομάδα θα κρατάτε τα νέα νινάκια αγκαλιά. Τί ωραία!Όσο για τους συζύγους φαντάζομαι κι αυτοί είναι ψιλοφρικαρισμένοι, μην νομίζετε, άσχετα αν δεν το δείχνουν. Με το καλό βρε κορίτσια!Και οι δύο με καισαρική θα γεννήσετε?Με το καλό να έρθουν τα κοριτσάκια!!!!

marigia εμείς λέμε να πάμε αυτό το σ/κ θα δούμε. Χιόνια είχε μέσα στα Τρίκαλα ή μέχρι να φτάσετε εκεί? Να πηγαίνετε μωρέ, να χαίρεται και η μανούλα σου!

Όσο για την tv κι εγώ προσπαθώ να την αποφύγω όσο γίνεται αλλά όταν θέλω να κάνω καμιά δουλειά, μαγείρεμα κι εννοείται στην αλλαγή πάνας έχουμε πάντα ζουζούνια. Εγώ δεν βλέπω γιατί αν η μικρή δει ανοιχτή την τηλεόραση θέλει ζουζούνια οπότε δεν σε αφήνει να δεις έτσι κι αλλιώς.

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω, τα μανάρια σας θέλουν ακόμη αγκαλιά όρθια εννοείται?κυρίως στις κοριτσομάνες γιατί στα αγόρια δεν παίζει...Εμένα θέλει κάποιες φορές μέσα στην ημέρα, με τραβάει έντονα από τα ρούχα να τη σηκώσω, και κοντά 15 κιλά δεν σηκώνονται κι εύκολα.Φυσικά προσπαθώ να κάθομαι αλλά δεν γίνεται και κάθε φορά. Επίσης βλέπω ότι είναι προσκολλημένη πάνω μου. Κυριολεκτικά, θα περπατάω θα με πιάνει από το μπούτι και θα περπατά μαζί μου, όταν κάνω καμιά δουλειά είναι συνέχεια μέσα στα πόδια μου με αποτέλεσμα να την πατάω συνέχεια την καημένη,δεν παίζει μόνη της με τα παιχνίδια αλλά μόνο μαζί μου. Αυτά γίνονται όταν είμαστε οι δυο μας στο σπίτι, όταν είναι μπαμπάς ή παππουδογιαγιάδες ίσα που με ξεχνάει κιόλας!Δεν λέω μου αρέσει που χώνεται έτσι μέσα στα πόδια μου, αλλά από την άλλλη όπως σας έχω πει οι δουλειές γίνονται πολύ κουραστικές!Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, κάθε μέρα λέει και κάνει όλο και πιο πολλά, με αποκορυφωμα τα φιλάκια που μας δίνει και μας τρελαίνει, δεν είναι ένα απλό μααα αλλά ρουφηχτά φιλιά!!!!!:mrgreen:Είναι ζουζούνα!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

έλεος κορίτσια ειλικρινά!!! σας έχει συμβεί να θέλετε κάτι πολύ και όλο το σύμπαν μέχρι και το ίδιο σας το σώμα να είναι εναντίον σας??? εεεε η μπέμπα δεν θέλει να βγει....ακόμα περιμένουμε πάμε για την άλλη εβδομάδα....έλεος εμένα γιατί δεν με ρωτάει κανείς???θέλω να βγειιιιιιιι........αφού γκρίνιαξα και στον γιατρό μου και μου είπε εγω δεν σε χαπακώνω για να γεννήσεις τώρα όταν είσαι έτοιμη θα κλείσουμε ραντεβού και θα ξεκινήσουμε αλλά να είσαι έτοιμη για γέννα όχι να σε ετοιμάσω με το ζόρι αν δεν θες πήγαινε σε άλλο γιατρό.....τα νεύρα μου γιατί κανείς δεν με καταλαβαίνει???και όσο περίμενα ήρθαν 2 να γεννήσουν μόλις είχαν μπει στο μήνα τους και γεννάνε έλεος θέλω και εγώωωω.....

άντε φτάνει η κλάψα για σήμερα αν και προβλέπω αν δεν γεννήσω γρήγορα από την γκρίνια θα με κόψετε από το φόρουμ χαχαχαχαχα

και εμένα θέλει αγκαλιά και να είμαι όρθια αλλά πλέον αν θέλει συμβιβάζεται με το να είμαι καθιστή κλαίει λίγο αλλα της περνάει!πάντως με τις δουλειές εμένα παίρνει ένα καρεκλάκι και έρχεται να δει αν είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω ή πλένω ή μου δίνει τα καθαρά από το πλυντήριο να τα βάλουμε στη θέση τους ή καβαλάει την ηλεκρική για να σκουπίσουμε στο δε άπλωμα μου δίνει τα μανταλάκια γενικώς ότι κάνω κάνει αφού μου ζητάει και της βράχω χαρτί κουζίνας για να καθαρίσει!!! μακάρι να μάθει και όταν μεγαλώσει να με βοηθάει τουλάχιστον όχι να με κουράζει τώρα και μετά την πάπια.....

μαριγια μου η μαμά σου πως πάει???είναι καλύτερα???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july και Αντα υπομονη μανουλες αντε λιγακι σας εμεινε!!!! Τυχερουλες περασατε εγκυμοσυνη και ειστε ετοιμες για τα νεα μπεμπακια!!! Απιστευτο το ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!

Νεαμανουλα ιδια φαση με τα ζουζουνια περναμε και εμεις, απλα βρηκα κολπο και κρυβω το τηλεκοντρολ του ντιβιντι για να μην τα ζηταει και να βλεπω κατι και εγω!!! Οσο για την αγκαλια ευτυχως δεν εχουμε τετοιες απαιτησεις αλλα εμενα ο Νικολης γενικα δεν ειχε απο μωρο απαιτησεις αγκαλια ευτυχως για τη μεσουλα μου!!!!

Οι δουλειες οντως με τα παιδια ειναι πολυ κουραστικες δεν το συζητω και εγω προσπαθω να τις κανω οταν λειπει στη γιαγια του αλλιως τις κανω αλλα στα γρηγορα και παντα ψοφαω της κουρασης. Πικρα δουλειες μιας ωρα γινονται 2μισαωρες.

Αντα μου συμφωνω με αυτα που εγραψες, καλα τα βιβλια και οι στατιστικες αλλα το καθε παιδι θελει το χρονο του σε ολα. Ας μην τις παιρνουμε και τοσο στα σοβαρα και το βασικο να μην επηρεαζουν την καθημερινοτητα μας...στα φυσιολογικα πλαισια παντα!!

Μαριγια μου αχ με τη μανουλα πολυ μας στενοχωρεις...δυσκολο να βλεπεις δικο σου ανθρωπο να ταλαιπωρειται τοσο και ετσι..μακαρι η γυναικα να βρει γρηγορα την υγεια της.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Κι εμένα σαν της Πεζής δεν έχει απαιτήσεις για αγκαλιές, ούτε από μωρό είχε, έχει όμως κάθε άλλου είδους! Τις δουλειές τις έχω χωρίσει σε δύο είδη: αυτές που κάνω μαζί με το Θανάση (πλυντήριο, σκούπισμα, μαγείρεμα, σιδέρωμα, πιάτα) και αυτές που άνω όταν κοιμάται (μπάνιο, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, τζάμια, βεράντες) -σας γράφω αυτές που θυμάμαι.Αυτές που κάνω όταν κοιμάται γίνονται έτσι γιατί διαφορετικά θα ήταν επικίνδυνες για το παιδί -φαντάζεστε να πάρει στα χέρια τα καθαριστικά ή να γλιστρήσει στα βρεγμένα; Πάντως μια εξάρτηση από εμένα την είχε και εξακολουθεί να την έχει- στα παιχνίδια θέλει πάντα εμένα, δεν παίζει μόνος του!

july, σε κταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ στο Θανάση πήρα και μέρες από την 41η εβδομάδα (είχα ΠΗΤ 23/3 και γέννησα 27/3) και με καισαρική γιατί μια ολόκληρη μέρα στην κλινική με τεχνητούς πόνους δεν γινόταν τίποτα κι ο γιατρός φοβήθηκε για την υγεία του μικρού. Υπομονή σου εύχομαι, έφαγες το βόδι κι έμεινε η ουρά!

Πλάκα-πλάκα, κορίτσια, έχω το μικρότερο μωράκι από όλα μας εδώ στις μανούλες Μαρτίου 2009, τώρα θα έχω το μεγαλύτερο από όλες τις εγκυμονούσες συμοφρουμίτισσες!

Γεια σας κοριτσάκια!

Πήγα σήμερα για ντόπλερ και καρδιοτοκογράφο και όλα μια χαρά! Η μικρή είναι 1800, η ανάπτυξή της είναι κανονικότατη και είναι απίστευτα ζωηρή!!!

Ελπίζω να γεννηθεί κουρασμένη και να κοιμάται μετά, λέω εγώ τώρα:D:D

Μαριγιά μου εύχομαι η μαμά σου να νιώθει λίγο καλύτερα....

Πεζή εσύ ανάρρωσες? Πώς είσαι?

July όσο κι αν σε καταλαβαίνω, ένα μπράβο στον γιατρό σου που δεν ενέδωσε στην γκρίνια σου και δεν σε χαπάκωσε πριν την ώρα σου χαχαχα!!! Καημενούλα μου, κουράγιο, τελειώνουν τα βάσανά σου...

Άντα κι εσύ κοντέυεις, πωπω.... Άντε βρε κορίτσια, κι εγώ καμιά φορά ανυπομονώ να την κρατήσω τη μικρή μου, αλλά φυσικά εύχομαι να μην είναι σύντομα, καλά είναι εκεί που είναι!

Ο Γιωργάκης μου κορίτσια είναι για φάγωμα... κουκουβα!

Σήμερα τον είχα πιάσει και τον ζουλούσα και τον φιλούσα κι αυτός πάλευε να ελευθερωθεί ο καημένος και γυρνάει και μου λέει ΑΜΑΝ ΜΑΝΑ! Πέθανα στα γέλια!!!:P:p Επίσης όταν με βλέπει στο τηλέφωνο μου λέει μαμά μη μιλάς και το είπε και σήμερα στη μαμά μου που μιλούσε με την κοπέλα που μας βοηθάει στο σπίτι κι εκείνος έβλεπε ντόρα και τους λέει μη μιλάτε δεν ακούω! Μη χ@σωωωωωω!!!!!!!! Ε ρε τι έχουμε να ακούσουμε οι μανάδες ακόμα, που να φτάσουν και στην εφηβεία δηλαδή!!

Πάντως κι ο δικός μου βοηθάει στις δουλειές αρκετά, του αρέσει επίσης να παρακολουθεί το μαγείρεμα. Αγκαλιά μου ζητάει καμια φορά και του πλέον του λέω αγάπη μου δεν μπορώ να σε σηκώσω αγκαλιά γιατί πονάει η κοιλίτσα μου και δεν πολυγκρινιάζει, πάλι καλά....

Όσο για την τηλεόραση, παλιότερα έλεγα ότι δεν θα ήθελα να δει μέχρι να πάει τουλάχιστον 2 αλλά αρχίσαμε τελικά κάπως νωρίτερα, βλέπω ότι η ντόρα είναι πολύ καλοφτιαγμένη και τα ζουζούνια πολύ ευχάριστα και αν δεν βλέπει πολύ ώρα νομίζω ότι συμβαδίζει και με την εποχή του τελοσπάντων!!

Ένσταση εγώ έχω γενικά με την τηλεόραση την αναμμένη, μου σπάει τα δικά μου τα νεύρα χαχαχα!!! Με τίποτα δεν άντεχα ποτέ μου να ακούω κάτι συνέχεια στο χώρο πωπω.... Είμαι ικανή να τη σπάσω! Ο άντρας μου είχε αυτό το χούι, του το κοψα δια ροπάλου με το που μείναμε μαζί, οπότε δεν το κάνουμε έτσι κι αλλιώς και με το παιδί. Αυτό το πρόβλημα το είχα στο νοσοκομείο τώρα γιατι η διπλανή μου η οποία η καημένη ήταν 1 μήνα ήδη μέσα είχε βαρεθεί τη ζωή της και όλη μέρα ήταν η τηλεόραση ανοιχτή. Κορίτσια κρατιόμουν με νύχια και με δόντια σας λέω και με κάθε ευκαιρία μόλις χτυπούσε το τηλέφωνό της για παράδειγμα το έβαζα στο αθόρυβο. ΦΡΙΚΗ!!!! Και το βράδυ την άφηνε ανοιχτή, ευτυχώς στο αθόρυβο αλλά εμένα με ενοχλεί η εναλλαγή του φωτός από τις εικόνες κι έτσι είδα και απόειδα και μου έφεραν την ωραία μου μασκούλα ύπνου από το σπίτι, αυτή που έχω πάρει για να κοιμάμαι στο αεροπλάνο σε μεγάλα ταξίδια που έκανα παλιά με τη δουλειά. Ε μα!! Σώθηκα!!

Πάντως κι εγώ έχω διαβάσει ότι αυτό το συνεχόμενο ενοχοποιείται για προβλήματα εστίασης και προσοχής στη σχολική ηλικία...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

γεια σας κοριτσια!

υπομονη στις εγκυουλες αν κ july μου θυμιζεις πως εκανα 2 χρονια πριν....:tongue: αδημονουσα κ ειχα φαει τον κοσμο αντε να γεννησω..!σε καταλαβαινω!!βεβαια, αμα ο γιατρος σου δεν θελει να ξεκινησετε τεχνητα τον τοκετο, πως κ τη θελει την προκληση;εχετε καποιο λογο; περπατα λοιπον μανα κ θα δεις για ποτε θα γεννησεις (περπατημα ομως, οχι τεμπελιες!:tongue:)

Μαριγια μεσα στο ασχημο ζητημα της μαμας σου, ευτυχως εχετε την ανδρι με τις ατακες της!!δεν μπορεις να πεις...μου θυμισε το 'οχι αλλο καρβουνοοο'!!:tongue: φιλακια στην πονηρη μουριτσα της!

νεαμανουλα η ερατω θελει αγκαλια για την ακριβεια 'αγκαλλλιτσα' με λ πατρινο!:cool: καθε 3 κ λιγο μαμα αγκαλλιτσααα αλλα δεν γινεται να τη σηκωνω οταν πρεπει να τελειωνουν οι δουλειες....οποτε δεν της κανω το χατηρι συνεχως.

οσο για το παιχνιδι μονη της, ευτυχως μια χαρα καθεται με τα παζλ, τα βιβλια και τα χρωματα, παιζει κ με τα καπακια, ωραια χιχι. ερχεται που κ που να μου πει να παω μαζι της μεσα να παιξουμε, αλλα αν δεν εχω τελειωσει σπανια γκρινιαζει. εχει μαθει τωρα αν ειναι κουρασμενη να κανει 'χαλαρωση' στο κρεβατι της μονη της οπου ειτε κοιμαται ειτε χαλαρωνει με πιπιλα κ κουκλακι..απο δουλειες της αρεσει πολυ το πλυντηριο, οπως σε ολα τα ζουζουνια μας απ'ο,τι βλεπω,:tongue: και η σκουπα!ειδικα το σουιφερ φυσικα!

κατα τα αλλα, η φαση που περιγραφει η νεμανουλα που πιανεται απο το ποδι και τη σερνω μαζι ή που ετσι οπως γυρνοβολαω στην κουζινα βρισκεται μπροστα μου εκει που δεν το περιμενω ειναι τοσο οικεια!:mrgreen: ειδικα αυτο με το ποδι ειναι πολυ αστειο μου το αγκαλιαζει κ το φιλαει:'μαμα αγκαλλλιτσα πογι μα! φιλλι!!'(το λ δεν το ξεχναμε ετσι; )

χαχαχα!!κατερινα γελαω που εχουμε το ιδιο χουι με την τβ!!!

καλα ο γιωργακης αλλος ατακαδορος απο κει!!

july μη με βρίσεις αλλά ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό σου!Πρέπει να χαίρεσαι που σε αντιμετωπίζει έτσι και δεν σε ξεπετάει.Καταλαβαίνω ότι κουράστηκες, αλλά είσαι στην ουρά που λένε, λίγη υπομονή ακόμη!

yaeNp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Χάθηκα λιγάκι αλλά δεν προλαβαίνω...πλέον ούτε από τη δουλεια μπορώ γιατι ... έχουμε δουλειά! χα χα Και τώρα ετοιμάζουμε τον Γιάννη για υνο και κάπου ανάμεσα στο μπάνιο και στο γάλα είπα να μπώ 2 λεπτά!!!

σας φιλώ όλες και θα επανέλθω το συντομότερο! July υπομονή και συμφωνώ με τις κοπέλες!!!!!

ΥΓ: σαν πολλά λογάκια δεν λένε τα ζουζούνια σας;; χα χα! Ο δικός μου λέει ολες τος λέξεις αλλά απο προτάσεις ακομά όχι κάτι σπουδαίο...

Φιλάκιααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...