Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε july κ εγω νομιζα οτι μπαινεις στανταρ αυριο! οκ λοιπον θα κανουμε υπομονη!:D σε καταλαβαινω καπως με τη μικρη, κ εγω δεν την εχω αφησει καθολου, ισως χρειαστει να την αφησω το καλοκαιρι λογω δουλειας κ το σκεφτομαι απο τωρα...:rolleyes:

να σας πω τα νεα της κατερινας μας να στειλετε λιγη θετικη ενεργεια γιατι τη χρειαζεται!!την επιασαν συσπασεις στα καλα καθουμενα χτες τη νυχτα κ θα κατσει 1-2 μερες στο μαιευτηριο, ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης....θα σας πει τα καθεκαστα μολις βγει...:?

συμπεθερα με το καλο η κουμπαρια!

οσο για τον παναγιωτακη μας,ετσι, λόγιο γαμπρο θελουμε (αυτο με το κολλαω σε κατι εχει πολυ γελιο..κ η ερατω λεει στους αριθμους ''ενα γυο τια'' -προσπερναμε καμια φορα το 'τέτσα' δεν μας αρεσει και-''...πεντε..πεντε..πεντε...''και συνεχιζουμε με το ''έτσι, ετά'' κτλ κτλ...:tongue:)

να σας πω κ ενα αστειο;σημερα βγηκαμε για φαι οικογενειακως και λεω στην παραγγελια 'να φωναξουμε την κοπελα;' αρχιζει λοιπον η ερατω: ''κοπελααα ελααα, μαμ!!φαγι!!'' πεθανα στα γελια!

αντα, εκμεταλλευσου τη νοικοκυροσυνη του μικρου θα σου χρειαστει;) καπου ειχα διαβασει οτι περνανε την ηλικια που εχουν κολλημα με τον ελεγχο πχ να βιδωνουν παντα τα καπακια, να κλεινουν παντα τις τσαντες κ τις πορτες, να αδειαζουν ολο το πλυντηριο κ τετοια...οποτε χμμ ευκαιρια!

ναι βρε να κάνουμε υπομονή αλλά έτσι όπως τα λέει η κόρη σου με βλέπω όντως από τα γέλια να γεννάω σήμερα:tongue::tongue::tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Μη χανεσαι από το forum! Κι εμείς δε λέμε πολλά, περιμένω να κλείσει τα 2 και βλέπουμε, περισσότερο για τον άντρα μου δηλαδή που ανησυχεί γιατί ο μικρός δε μιλάει. Εγώ πάλι δεν ανησυχώ, συννενοούμαστε ούτως ή αλλως μια χαρά.

july, κορίτσι μου, να πάνε όπως θέλεις τα πράγματα, κι εγώ ήμουν σίγουρη ότι γεννούσες σήμερα!

Κατερίνα, όλη μου η θετική σκέψη μαζί σου!!! Μακάρι να είναι για μια-δυο μέρες και μετά όλα καλά!!

Daf, έχεις δίκιο, περνάει ακριβώς αυτή τη φάση και γενικά έχει πλάκα, ορισμένες φορές όμως καταντάει κουραστικό να γίνονται ΟΛΑ στην ώρα τους και με την πρέπουσα διαδικασία! Κάποιος πρέπει να του μάθει του μικρού και το "χαλαρά!!"

neamanoula, νομίζω ότι δικός μου περνάει επίσης τη φάση "πεισμώνω και γκαρίζω όσοσ θέλω". Θυμάμαι τη μικρή μου ανιψούλα, όταν τη γνώρισα πριν χρόνια, ήταν 3 ετών και πολλές φορές είχε ακριβώς τη συμπεριφορά: "θέλω αυτό και αν δεν μου το δώσεις, θα σκούζω όσο θέλω". Και απορούσα με την υπομονή των δικών της. Τώρα πηγαίνει τετάρτη δημοτικού και είναι πανέξυπνη και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, κι απ'όλα μου τα ανιψάκια αυτή είναι που ασχολείται περισσότερο με το Θανάση!

Κορίτσια, χθες πήγαμε για πρώτη φορά στη σπίτι της κοπέλας που γεννήσαμε μαζί. Το κοριτσάκι της ένα γλυκό πλασματάκι, ήσυχο, μαζεμένο, καμία σχέση με το Θανάση που έκανε αμέσως το σπίτι δικό του! Ούτε κι εκείνο μιλάει, αλλά με το γιο μου συνεννοήθηκαν μια χαρά! Μου φάνηκε τόσο σουρεαλιστική εμπειρία, να είμαιστε πάλι μαζί, εγκυμονούσες και οι δυο -εκείνη γεννάει 15μέρες μετά από μένα-με αντίθετα πάλι μωράκια, με τα πρώτα μας παιδάκια μαζί! Περάσαμε τέλεια!!!

Ερώτηση: έχω παρατηρήσει το εξής: όταν πηγαίνουμε κάπου με το Θανάση και αργούμε να γυρίσουμε σπίτι ή αν έρθει κόσμος στο δικό μας σπίτι, γενικά, αν περάσει ένα απόγευμα με ένταση, δυσκολεύεται πολύ τη νύχτα με τον ύπνο. Χθες για παράδειγμα ξυπνούσε κάθε 2 ώρες και μουρμούριζε αρκετά δυνατά. Νομίζω ότι η υπερένταση τον κουράζει και του βγαίνει στον ύπνο του. Συμβαίνει αυτό με τα δικά σας

Τα μετεφερα στην κατερινα κ σας στελνει τα φιλια της κ τις καληνυχτες τις!:Dειναι καλα τωρα, ευτυχως κ η μπουμπου τελεια! της εβγαλαν κ τον ορο, χαπακωνεται μονο!οποτε ισως βγει αυριο.

july δεν μας ειπες τα νεα σου, τι αποφανθηκε ο ντοκτορ; ποτε γεννας καλε; θα γεννησουμε εμεις απο την αναμονη:tongue:

κωνσταντια γλυκας ο βαγγελακος!

βρε αντα τι τρελη συμπτωση σου ετυχε!! :P

για την υπερενταση που λες, σε τετοια περιπτωση ή που θα ξεραθει απο τις 9 ή που θα κανει κωλοτουμπες κ θα μας πρηξει ...δεν την πιανεις ...αψυχολογητη :tongue:

Kατεριν@κι πολύ πολύ αγάπη και από εμάς!! Να ξεκουραστείς όσο περισσότερο γίνεται! Τα δεύτερα μωράκια καμιά φορά τα έχουν αυτά. Όλα θα πάνε καλά.

Κωσταντια και εμείς χθες όλη την ημέρα την περάσαμε στο Τρίτση!! Κρίμα να μη σας συναντήσουμε!! Η αλήθεια κορίτσια σας σκέφτηκα πολλές φορές και την Ερατούλα, τον Γιωργάκη.. Περάσαμε τέλεια!! Χάζεψαν τα παπάκια και τα ψαράκια, τρέξανε, σκαρφάλωσαν στα δέντρα, παίξαμε μπάλα κάναμε κούνια. Η Πένυ δε φοβόταν καθόλου τα σκυλιά (είχε πάρα πολλά χτες, αλλά όχι αδέσποτα) και πλησίαζε κάτι τεράστια να τα χαιδέψει. Βέβαια αν και δεν τα φοβάμαι είχα μια επιφύλαξη πως θα συμπεριφερθούν. Γενικά ήταν τέλεια η χθεσινή μέρα και ας μην είχε πολύ ήλιο. Θα το κάνουμε συχνότερα νομίζω!! Ήταν πολύ "γεμάτες" και ήρεμες και οι δύο όταν γυρίσαμε σπίτι. Μακάρι να κανονίσουμε και όλες μαζί κάποια φορά.

Jully με το καλό!! Μια χαρά θα είσαι στο μαιευτήριο! Το σκεφτόμουν και εγώ για την μεγάλη πριν μπω στην Πένυ μου αλλά θα είσαι τόσο απασχολημένη και χαρούμενη από το καινούριο μωράκι που δεν θα προλάβεις να το ξανασκεφτείς. Επίσης αυτές οι λίγες μέρες θα είναι και οι μοναδικές που θα είσαι λίγο πιο χαλαρή να χαρείς το νέο μωρό, αφού θα είσαι μόνο με αυτό. Στο σπίτι τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα!!

Θα τα ξαναπούμε..

Διαφημίσεις

ουφφφ κορίτσια την γλίτωσα για αυτήν την εβδομάδα!!! θα δούμε για την άλλη!! η μικρή είναι 3200 ο πλακούντας είναι έτοιμος αλλά ο αγαπημένος μου τράχηλος όχι!!!

τι ωραία έχω ακόμα χρόνο για την μαιρούλα μου! τι χρόνο που μάλλον με κόλλησε η σκατούλα και όλη μέρα είμαι στο κρεββάτι! κορίτσια δεν μπορώ να σηκωθώ νιώθω ότι έσκαβα όλη νύχτα ένα πράγμα! είμαι και μπουκωμένη πονάει και το κεφάλι μου έλεος τώρα έπρεπε αρρωστήσω!!! τουλάχιστον θα έχουμε αναρρώσει όλοι μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί είναι άρρωστη και η μαιρούλα μου και η μαμά μου αλλά και η αδερφή μου που θα μου κρατήσει την μικρή την μέρα της γέννας!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ωχ τι έπαθε η Κατερίνα?Ευτυχώς είναι καλά τώρα!άρε κοριτσάκι σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, όλα θα πάνε καλά. Και ξεκούραση ξεκούραση ξεκούραση!

july είσαι το πρόσωπο των ημερών περιμένουμε πώς και πώς τα νέα σου!Περαστικά σου κιόλας κι ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να είσαι περδίκι. Πάντως στο νοσοκομείο θα είναι οι πιο ξεκούραστες μέρες σου εκεί, κοιμησου, χαλάρωσε γιατί στο σπίτι δεν θα μπορείς!Όσο για τη Μαιρούλα, μια χαρά θα είναι, άντε μην στενοχωριέσαι!

yaeNp3.png

Ωχ τι έπαθε η Κατερίνα?Ευτυχώς είναι καλά τώρα!άρε κοριτσάκι σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, όλα θα πάνε καλά. Και ξεκούραση ξεκούραση ξεκούραση!

july είσαι το πρόσωπο των ημερών περιμένουμε πώς και πώς τα νέα σου!Περαστικά σου κιόλας κι ελπίζω μέχρι την άλλη εβδομάδα να είσαι περδίκι. Πάντως στο νοσοκομείο θα είναι οι πιο ξεκούραστες μέρες σου εκεί, κοιμησου, χαλάρωσε γιατί στο σπίτι δεν θα μπορείς!Όσο για τη Μαιρούλα, μια χαρά θα είναι, άντε μην στενοχωριέσαι!

Τι κανεις φιλενάδα?

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Ελπίζω να είστε καλά, διότι εγώ είμαί ελαφρώς χάλια!!!!Έχω πρόβλημα με τον μικρό, αλλα δεν ξέρω τι φταίει....εδώ και 2 βράδια (το έκανε και πριν λίγο καιρο...)ξυπνάει μέσα στην νύχτα με φοβερό κλά΄μα και δεν μπορούμε να τον ηρεμήσουμε!!!!Κλαίει με αναφιλιτά!!!!Μόνο να τον ακούσετε....και κάτι μου δείχνει...το φώς, καποιο κουκλάκι, δεν ξέρω!!!:confused::confused::confused::confused:Χθές δε, αρνιόταν να κοιμηθεί και μας ήθελε μιά εγώ και μιά ο μπαμπάς του, να τον έχουμε αγκαλιά και μόνο να βλέπατε, πόσο γαντζωμένος ήταν επάνω μου!!!!Τον έβαλα για ύπνο κατά τις 10, ήθελε δεν γκρίνιαζε καθόλου όταν ανεβαίναμε επάνω και τελικά κοιμήθηκε 12+ με τα χίλια ζόρια και με πολύ χάδι!!!:confused::confused::confused::confused:Αισθάνομαι άσχημα....του άλλαξα το λαμπάκι νυκτός αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!!Η μητέρα μου θεωρεί ότι είναι απλά πείσμα, επειδή τον βάζω για ύπνο και πάω στον κάτω όροφο του σπιτιού και προφανώς δεν θέλει να μείνει μόνος του!!!!Τι να πω....καμιά γνώμη??Είπαμε με τον σύζυγο να του κόψουμε εντελώς την τηλεόραση, μόνο ίσως κάποια παιδικά την ώρα που τρώει!!!!Τί μπορεί να τον φοβήζει!!!!:(:(:(:(Δεν θα αντέξω και σήμερα να τον ακούω να κλαίει έτσι!!!!

πω ρε gio...Πραγματικά στο μόνο που πάει το μυαλό μου είναι ότι ξυπνάει και σε θέλει κοντά του. Τρομάζει που δεν είσαι εκεί και κλαίει. Εμένα εχει κόλλημα με έναν αρκούδο και όταν πάμε για υπνο τον ζητάει. ϊσως κάτι τέτοιο να θέλει και από εσένα. Αν και πιστεύω ότι ξυπνάει και σε ζητάει. Ισως νιώθει ότι τον "άφησες" και γι αυτο κλαίει. Τι να πώ. Επειδή και ο Γιάννης ξυπνάει κάθε βράδυ και με ζητάει (δεν κλαίει, κλαψουρίζει), λέω μήως είναι κάτι τέτοιο με το ζουζουνι σου...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

......σύζυγο να του κόψουμε εντελώς την τηλεόραση, μόνο ίσως κάποια παιδικά την ώρα που τρώει!!!!Τί μπορεί να τον φοβήζει!!!!:(:(:(:(Δεν θα αντέξω και σήμερα να τον ακούω να κλαίει έτσι!!!!

Καλη ιδέα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

συμπεθερουλα το εχει παθει κ η ερατω αυτο. εφιαλτη εβλεπε φυσικα.

λενε οτι οταν βλεπουν εφιαλτη να μην τους μιλας κ να τα παιρνεις αγκαλια , αλλα εγω δεν συμφωνω, νομιζω καλυτερα βλεποντας κ κανοντας. δλδ αν δεις οτι αισθανεται καλυτερα οταν του μιλας απαλα και ταυτοχρονα να τον χαιδευεις , μετα αν αναψεις τελειως το φως του δωματιου κ τον αφησεις να ξεθυμανει , ισως να ειναι καλυτερο.

επισης ρωτα τον , οταν ψιλοηρεμησει ,αν ειδε ασχημο ονειρο.

σε τετοια περιπτωση μπορεις να τον πας στην πορτα κ να του πεις οτι διωξατε το ασχημο ονειρο μακρια, πολυ μακρια, πειτε μαζι κ 'φυγε ασχημο ονειρο!' τωρα πια η ερατω μας λεει τι ειδε , λεμε μαζι φυγε ονειρο κ ξανακοιμαται. αν το θυμηθει την ημερα, το ξαναλεμε.

ακομα κ να βλεπει λιγοτερα παιδικα στην τβ , εφιαλτες θα εχει καποια στιγμη, δεν μπορεις να το αποφυγεις! να φανταστεις η ερατω ειχε εφιαλτες με ενα επεισοδιο απο την ντορα!

γενικα παντως καλο ειναι να θεσεις ενα οριο πχ να βλεπει την ταδε κ την ταδε εκπομπη, τοση ωρα καθε μερα κ να ξερεις τι βλεπει ακριβως..κ να αποφευγεις μωρε, οταν τρωει..υπαρχει κινδυνος πνιγμου...

(ενδεικτικα εμεις την αφηνουμε μιση ωρα καθε μερα, βλεπει ντορα + το τραγουδι της χιονατης ή κανα δυο τραγουδακια στο youtube..) επι τη ευκαιρια, να σας βαλω το τραγουδι της χιονατης;;;:tongue:

qFTxCA8KUQs

Κοριτσάκια μου καλά!!!! Γύρισα στο σπιτάκι μου, φτηνά τη γλιτώσαμε κι αυτή τη φορά!!

Ακούστε τώρα γέλιο..... Σάββατο βράδυ κάθομαι στον καναπέ με τον σύζυγο να δούμε καμιά ταινία και σιγά σιγά συνειδητοποιω ότι κάτι δεν μου πάει καλά, αρχίζω να το προσέχω περισσότερο και φυσικά είχα συσπάσεις, αρκετά συχνές μάλιστα και αρκετά έντονες. ΜΕ έπιασε ένα φόβος μπορώ να πω.... 11.30 παίρνω τον γιατρό μου του λέω πάω στο Λητώ να το κοιτάξουν, έρχεται κι αυτός, μου έκαναν εισαγωγή και άρχισα ορό.

Ευτυχώς που το κατάλαβα νωρίς και παρόλο που ήταν αρκετά έντονες και ανά 3λεπτο οι συσπάσεις δεν είχε ανοίξει ο τράχηλος επομένως μπορέσαμε και το αναστρέψαμε πιο εύκολα. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχει ανοίξει ο τράχηλος τότε ηρέμησα και λέω εντάξει, τη γλίτωσα μάλλον.

Βγήκα σήμερα το μεσημέρι, πρέπει να είμαι κρεβάτι καναπέ και λίγες μόνο κινήσεις και να παίρνω ένα κάρο χάπια. Ευτυχώς δεν έχω αυτή τη φοβερά έντονη ταχυπαλμία που είχα στο νοσοκομείο με τον ορό και με ταλαιπώρησε αρκετά. Σήμερα το πρωί είχα πολύ ήπιες συσπάσεις αλλά τελικά με άφησαν να φύγω, και αύριο θα πάω να με βάλουν στον καρδιοτοκογράφο ξανά να δουν τι γίνεται και πώς πάω με τα χάπια.

Στον Γιώργο που δεν είχα ιδέα πώς είναι οι συσπάσεις, τυχαία πήγα στον γιατρό και ήδη είχε αρχίσει διαστολή, είχα μπει σε τοκετό και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Έμεινα με ισχυρές δόσεις φαρμάκων 8 μέρες μέσα και ευτυχώς πάλι τότε το προλάβαμε.

Το πιο αστείο όμως δεν σας το είπα ακόμα, πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω πώς να το πιστέψω!!!

Ότι και τότε στον Γιώργο είχε συμβεί την ίδια ημερομηνία, 23 Ιανουαρίου... ΠΟΙΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΑΑΑΑ????????

Τελοσπάντων, τα κουφά της ζωής είναι αυτά, ο γιατρός μου είπε ότι είναι ακόμα ανεξήγητο με ποια διαδικασία ξεκινάει ο τοκετός και ότι εγώ μπορεί να έχω κάποιους υποδοχείς που στην 31η εβδομάδα δίνουν σήμα για έξοδο... Τι να πω, πολυ βιαστικά τα παιδιά μου....

Σας φιλώ γλυκά

H9ROp3.png

KZr6p3.png

συμπεθερουλα το εχει παθει κ η ερατω αυτο. εφιαλτη εβλεπε φυσικα.

λενε οτι οταν βλεπουν εφιαλτη να μην τους μιλας κ να τα παιρνεις αγκαλια , αλλα εγω δεν συμφωνω, νομιζω καλυτερα βλεποντας κ κανοντας. δλδ αν δεις οτι αισθανεται καλυτερα οταν του μιλας απαλα και ταυτοχρονα να τον χαιδευεις , μετα αν αναψεις τελειως το φως του δωματιου κ τον αφησεις να ξεθυμανει , ισως να ειναι καλυτερο.

επισης ρωτα τον , οταν ψιλοηρεμησει ,αν ειδε ασχημο ονειρο.

σε τετοια περιπτωση μπορεις να τον πας στην πορτα κ να του πεις οτι διωξατε το ασχημο ονειρο μακρια, πολυ μακρια, πειτε μαζι κ 'φυγε ασχημο ονειρο!' τωρα πια η ερατω μας λεει τι ειδε , λεμε μαζι φυγε ονειρο κ ξανακοιμαται. αν το θυμηθει την ημερα, το ξαναλεμε.

ακομα κ να βλεπει λιγοτερα παιδικα στην τβ , εφιαλτες θα εχει καποια στιγμη, δεν μπορεις να το αποφυγεις! να φανταστεις η ερατω ειχε εφιαλτες με ενα επεισοδιο απο την ντορα!

γενικα παντως καλο ειναι να θεσεις ενα οριο πχ να βλεπει την ταδε κ την ταδε εκπομπη, τοση ωρα καθε μερα κ να ξερεις τι βλεπει ακριβως..κ να αποφευγεις μωρε, οταν τρωει..υπαρχει κινδυνος πνιγμου...

(ενδεικτικα εμεις την αφηνουμε μιση ωρα καθε μερα, βλεπει ντορα + το τραγουδι της χιονατης ή κανα δυο τραγουδακια στο youtube..) επι τη ευκαιρια, να σας βαλω το τραγουδι της χιονατης;;;:tongue:

Μωρε το σκέφτηκα και εγώ, αλλα λέω " από τόσο μικρά και να βλέπουν εφιάλτη;;"

Κατερινακι χαιρομαι που εισαι καλά! Απίστευτη η συμπτωση!:shock: Περαστικά και να προσέχεις!!!!! Σε φιλώ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερίνα, χαίρομαι που πήγαν όλα καλα! Περασικά σου και ξεκουράσου!!!

gio, κι εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο εφιάλτης. Είναι στην ηλικία που αρχίζουν τα τρομακτικά όνειρα, μετά τα 2. Δεν ξέρω τι μπορεί να τον φόβισε, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Νομίζω ότι η συμβουλή της Daf είναι καλή, δοκίμασε!

july, το βλέπω να γεννάμε μαζί ή τουλάχιστον με διαφορά ημερών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...