Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια!!! καταρχάς χρόνια πολλά σε όσα παιδάκια γιόρταζαν (βλέπε θανασάκη!!!) και σε όσες γιόρταζαν οι αγαπημένοι τους!!! σε συνέχεια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

βλέπω με τον ύπνο όλες έχουμε θέμα! ευτηχώς εδώ και μήνες έχει αναλάβει ο άντρας μου αλλά και εμείς ένα συνεχόμενο 8ωρο δεν έχουμε κοιμηθεί! μπορεί η μικρή να κοιμάται νωρίς 8-9 η ώρα τώρα που πάει σχολείο αλλά ξυπνάει πόσες φορες στην διάρκεια της νύχτας! πάντως πλέον που κοιμάται μέσα στην ημέρα 1-1.30 ώρες το βράδυ την βάζω στο κρεββάτι μου λέει κάκε μαμα (να της κάνω πάρέα!) αλλά εγώ της λέω πάω μέσα να ετοιμαστώ για ύπνο κοιμήσου και ότι θελήσεις εδώ είμαι και από την κούραση πέφτει και ξερένεται!!!χαχαχα αλλά αυτό θα τελειώσει σε λίγο μιας και θα σταματήσουμε το σχολείο για κανα 2μηνο!!!

αχχχ τι ωραία βρε κορίτσια χωριο....χωριάτικο λουκάνικο στο τζάκι και τζατζίκι πωπωπω κόλαση!!!απαπα σα να πεινάω λιγάκι πάω για φαγητο....

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ, σας ψησαμε κοριτσακια μου για εκδρομη ε;:tongue:

κατερινακι τι σορι βρε, η οικογενεια του συζυξ ειναι συμπαθεστατη κ η 'μικρη' κουνιαδα πολυ γλυκια κοπελα, αντε την αλλη φορα δεν θα το ξεχασουμε το επιτραπεζιο, να παιξουμε ολοι μαζι χεχε!:mrgreen:

τωρα φτυνομαι για τον υπνο γιατι νομιζω τη βρηκαμε την ακρη...ολα μας τα χαλαει ο μεσημεριανος...οποτε τον κοψαμε:rolleyes: ξυπναει 9 κοιμαται 9 , αυτο ειναι το μυστικο..ουφ!στο ενδιαμεσο κανει χαλαρωση, αντι για υπνο, με πιπιλα και ατσα (το γνωστο 'ζωακι'μας!) αγκαλια, στο κρεβατακι της, μονη της ενω εγω κανω δουλειες...οποτε εχουμε 2 μερες αρκετα καλα μπορω να πω..βεβαια, επειδη εχουμε κ τον αποθηλασμο στη μεση, ξυπναει τη νυχτα κ διεκδικει περισσοτερο στηθος, οποτε αν τσαντιστει ξαγρυπναει κ βοηθεια μας.:roll: αλλα ειναι αναμενομενο αυτο οποτε ...κανουμε υπομονη κ απλα ευχομαστε να ξανακοιμηθει γρηγορα!

απο πεισματα κοριτσια καλα παμε...:? τσιριδα και κακο κ χτυπαει τα ποδαρακια στο πατωμα...με οτιδηποτε της κατεβει να κανει κ δεν την αφηνω. πχ σημερα τσιριζε γιατι ηθελε 9 το πρωι να δει ντορα κ εγω ηθελα να φαμε πρωινο πρωτα....ε, φυσικα φαγαμε πρωινο:cool:, με την κουκλα ντορα διπλα μας, που ελεγε ποσο ωραιο ειναι το γαλα της κατσικας και ποσο δυνατη θα γινει η ερατω κ ποσο δικιο εχει η καλη μανουλα...μετα ειδε κ το παιδικο...:mrgreen:

αλλα δεν παλευεται αν ειμαι κ εγω κουρασμενη...με ξεθεωνει αυτη η συμπεριφορα..:?

αν τσιριζει ασταματητα,ενω εχεις εξηγησει γιατι κ πως κτλ, η αποσπας την προσοχη με κατι ενδιαφερον πχ αυτοκολλητα για μας:) η το παιρνεις κ κανεις βολτα με το καροτσι...αλλη λυση δεν εχω!:roll:

πεζη μου περαστικα στον νικολιο! ειδες τι παθαινουν οι σκληροι αντρες με τις κρεμες:P κ οταν μεγαλωνουν γι'αυτο δεν τις θελουν με τιποτα !:mrgreen:

νεαμανουλα περαστικα κ κουραγια να πω...!

η μαριγια που να ειναι αραγε;

julyyyyy καλέ σε 3 μέρες γεννάς??????:D:D:D

ΠΕΖΗ σου απαγορεύω να ξανααναφέρεις τις ώρες που κοιμάται ο Νικόλας γιατί θα πάθω κρίση :mrgreen:(πλάκα κάνω!). Μου αρέσει που λες για υπερκόπωση, εμα τί λέμε τόσο καιρό?μία μόνιμη υπερκόπωση έχω βρε παιδιά!και εννοείται πιστεύω ακράδαντα ότι οι πόνοι της πλάτης μέσης δεν θα φύγουν ποτέ!ποτέ των ποτών!

daf τα πεισμάτα τα έχουμε πάνω από ένα χρόνο κια προσπαθώ κι εγώ να την ξεγελάσω με κάτι άλλο. Αλλά και συνέχεια είναι πολύ κουρατσικό αυτό το πράγμα!Μια φορά να γίνει αυτό που λέω χωρίς γκρίνιες, κλάμματα, απόσπαση προσοχής κα.Όλο αντίδραση είναι τα δίχρονα!!

Εγώ άφησα τη μικρή στους γονείς μου ένα διήμερο όπου μέσα σε κάτι δουλειές που είχα φυσικά βρήκα χρόνο και για να βγω και να περάσω τέλεια. Πήγα στους ΜΠΛΕ που εμφανίζονται και εδώ Θεσσαλονίκη κι ήταν σούπερ.Πήγα και σε ταβερνα πάνω στο κύμα και έφαγα τις ψαρούκλες μου (Θεσσαλονικιές βλέπε Κρήνη). Και για καφέ και γενικά όλες αυτές τις πολυτέλειες που κάναμε οταν δεν είχαμε παιδιά και δεν τα εκτιμούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι την άφησα λίγο πριν πάθω νευρική κρίση από τις αυπνίες και τις απανωτές ζημιές και τη γκρίνια που είχε και όλα τα ωραία όταν αφηνιάζει, οπότε είπα στη μάνα μου -πάρτην και κάντετην ότι θέλετε!!!Το κακό είναι ότι δέυτερο βράδυ δεν την κράτησαν γιατί τους είχε ξεθεώσει με τη ζωηράδα της. Αχ τί τραβάμε κι εμείς οι μάνες. Απο μπούκωμα καλά πάμε, σχεδόν περασε τελείως!κι ελπίζω να ησυχάσουμε.

Το θέμα πάντως είναι ότι δεν κάθεται ούτε λεπτό μόνη της, θέλει πάντα να είναι μέσα τσα πόδια μου κυριολεκτικά ή φυσικά να χορεύουμε και να κυνηγιόμαστε. Για να κάνω ένα φαγητό ή να πλύνω κανα πιάτο ακόμη μουβγαίνει η πίστη βρε κορίτσια!:?Αντε πότε θα μεγαλώσουν???:rolleyes::rolleyes:

yaeNp3.png

Τι μου κάνετε ???

Το pc εχει παέι για service και σας γρ'αφω απο δουλειά .

Μα τι εχουν παθει όλα και δεν κοιμούνται ?? Καλα υπάρχουν και εξαιρέσεις Νικολας ΘΕΟΣ ! Σε εχει αποζημιώσει ΠΕΖΗ για την ιδιαιτερότητα του στα φαγητά έτσι δεν έιναι ? Τουλαχιστον είναι στρωμένος σε κάτι (Φτου φτου μην το ματιάσουμε το παιδάκι μας !)

Κατα τα άλλα καθισα 2 μέρες σπιτάκι μου και καταευχαριστηθηκα το παιδάκι μου !! Ειχε και καλές μερες και περάσαμε κάτι 3ωρα στο παρκο οι δυο μας . Ποσο μου λειπει βρε κορίτσια .... Ειδικα όταν είμαι 1-9 και δεν την βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδόν ...

Πηραμε και ολοκαινουργια κατσαρολικά απο plan toys γιατί είχαν εκπτωσεις με τα οποιά παίζει ακατάπαυστα !! Συμπεθερα θα βάλω φωτο να τα παρεις στον μαστερ σεφ μας , νομιζω πως θα του αρέσουν !! DaF ειδα και την κουκλοοικογένεια , πολύ καλή !

Ζηλεψα κιουριες μου για την αποδραση στο εξοχικό .... Αλλα τι να κανετε κι εσεις με εμας που έχετε μπλέξει .. 30 μερες τον μήνα 'αρρωστοι έιμαστε ....:evil::evil::evil: γκρρρρρρ

Να δω την φατσούλα βλεπε Ερατω να χτυπα ποδαρακια και να πεθάνω !!!Θα την φαω πες της:tongue::D

july Που γεννάς τελικά δεν μας είπες ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

neamanoula, δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει, χαρά στο κουράγιο σου!

Εγώ προχθές τα είδα όλα με το Θανάση. Δεν μπορούσα με τίποτα να τον κάνω να ξεκολλήσει από το νερό. Κι εμένα με θέλει συνέχεια μαζί του, να παίζουμε, να ζωγραφίζουμε, να κάνουμε δουλειές,π.χ. βάζουμε πλυντήριο. Μόλις τελειώσει, πρέπει ακριβώς εκείνη τη στιγμή να πάμε και να απλώσουμε τα ρούχα. Αν του πω "σε λίγο, Θανάση, η μαμά τώρα έχει δουλειά", αρχίζει τη γκρίνια. Τον έχω πιάσει να έχει ανοίξει μόνος του την πόρτα, να έχει βάλει μπροστά τη λεκάνη και να τη γεμίζει με τα πλυμένα ρούχα! Απίστευτα τα μικρά μας, έτσι;

Σἠμερα είχαμε παιδίατρο. 89 εκ. και 13700 κιλά. Από εμβόλια, θα ξανακάνουμε μόλις κλέισει τα 2, μετά στα 2,5 και μετά όταν γίνει 4. Εσάς τι σας έχουν πει;

Διαφημίσεις

Νεαμανουλα μου εχεις πολυ πλακα λεμε!!! Μου αρεσει που τα γραφεις και το διασκεδαζεις!!!! Εγω αν εχω νευρα με τη συμπεριφορα του Νικολα δεν μιλιεμαι στην κυριολεξια. Και εμεις εχουμε πεισματα εννοειται και το χερι ¨σηκωνουμε¨καποιες φορες και κυριως χτυπαμε το χερι στο τραπεζι οταν δεν γινεται το δικο μας. Τον μαλωνω αλλα χαμπαρι...η μαμα μου απο την αλλη παρολο που ειναι γιαγια τον εχει πιο στρωμενο, ισως ειναι και το αγχος της ευθυνης που κραταει τον μικρο, δεν ξερω, μια παρατηρηση να του κανει αμεσως την ακουει ενω εμενα με γραφει κανονικοτατα.

Μαριγια μου ναι...το παιδακι μου κοιμαται ευτυχως, εμιασε τη μανουλα σε αυτο αν μπορουσε ας εκανε και αλλιως. Με τη δουλεια και τα ωραρια κομματιαζομαι επομενως δεν θα αντεχα ο Νικολας να μου κανει τη ζωη δυσκολη. Στο φαγητο ακομη δεν τρωμε κανονικα δυστυχως, τρελαινεται για οτι τζανκ φουντ, δηλαδη πατατες απο γκουντυς, κοτοπουλο σουβλακι κ.λ.π ενω στο σπιτι δεν τα τρωει. Επομενως συνεχιζουμε με μακαρονια , τυρι , λουκανικακια, τοστακια και κανα κεφτεδακι που και που. Επιπλεον δεν τρωει καθολου φρουτα και εκοψε και τους χυμους. απλα τωρα το θετικο ειναι οτι αρχιζει και δοκιμαζει δηλαδη προχθες εφαγε 2 μπουκιες ψαρι για πρωτη φορα στη ζωη του και χθες λιγες μπουκιες κοτοπουλο καλλυμενες με ρυζι φυσικα για να μην το παρει πρεφα...αυτα.

july απιστευτο εφτασε ο καιρος???? Πω πω μπες να μας πεις τα συναισθηματα σου τελευταιες μερουλες!!!

Απο την αλλη με την ευκαιρια των εκπτωσεων πηγα χθες και σημερα να ψωνισω στον κανακαρη μου τα ρουχα του για του χρονου, εδωσα ενα γερο ποσο αλλα τα ρουχα ειναι σουπερ! Περιμενω με ανυπομονησια και τα μπενετον να ξεκινησουν το 50% να χτυπησω μπλουζακια και παντελονακια μορτικα...τι σας λεω τωρα λογοδιαρροια με επιασε...

Α...Αντα εμεις ακομη εχουμε μεχρι το Μαιο καθε μηνα εμβολιο και μετα νομιζω οτι ψιλοαραιωνουν αν θυμαμαι καλα.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Νεαμανουλα μου εχεις πολυ πλακα λεμε!!! Μου αρεσει που τα γραφεις και το διασκεδαζεις!!!!

Τί να κάνω κι εγώ! Είναι ένας τρόπος αυτοάμυνας για να μην καταρεύσει το σύστημα :mrgreen:. Γιατί άμα τα έπαιρνα όλα στα σοβαρά ουε κι αλοίμονο...πάντως ώρες ώρες που δεν το διασκεδάσω παθαινω μία κρίση να το πω, δεν ξέρω πώς να το πω...

αντα θυμάμαι ακόμη που έλεγες ότι σιδερώνεις μαζί με το Θανάση!Εγώ αυτό το πράγμα με τη Χριστίνα μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το δω και μάλιστα κακόγουστο.:cool: Χαρά στο κουράγιο όλων των μαμάδων γιατί κάθε παιδί έχει τα δικά του μωρέ!Αλλο έτσι άλλο αλλιώς. Εξάλλου μπορεί να γκρινιάζω για το πόσο ζωηρή είναι η Χριστίνα, αλλά άμα ξεκινήσω να μιλάω για τα προτερήματα της δεν μου φτάνει μια ζωή!!:mrgreen:Ετσι, για ναμην λέμε μόνο τα κακά!!:wink:

Θα γράψω βιβλίο κορίτσια "τα άπαντα της Χριστίνας" έτσι να το διαβάζουν οι μανούλες και να γελάνε σίγουρα με αυτά που περνάμε!!! Πλάκα πλάκα, είχα διαβασει ένα μπλοκ μίας μανούλας τις εμπειρίες της και τα έγραφε τόσο κωμικοτραγικά (φαντάζομαι έτσι ήταν) που πραγματικά πίσω από το γέλιο μου μετά δακρύων, ξαφνικά συνειδητοποιούσα -τί μου θυμίζει αυτή η κατάσταση...μήπως την έχω ζήσει?αχχ πόσο δίκιο είχε! και στο τέλος δεν ήξερες αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις..μου έχει μείνει στο μυαλό, ήταν τρομερό κείμενο, αλλά δεν θυμαμαι που το βρήκα γμτ!Αυτά με τη λογοδιάρροια μου!

july γραψε μας πριν γεννήσεις αν μπορείς βεβαια φαντάζομαι γίνεται ένας χαμός αυτές τις μέρες!ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!

yaeNp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!!

Καταρχας θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχηθω στην July μας, "ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!".Ελπιζω να διαβασουμε τα νεα σου, σημερα, αν οχι με το καλο να μας τα γραψεις μολις βρεις χρονο, αγκαλια με την μπουμπου!!!!!

Τωρα στα δικα μας νεα!!!!ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΜΠΕΜΠΑ!!!!!!Το ειχαμε προτεινει στους φιλους μας μιας και ημουν ηδη τυπικα κουμπαρα, λογω του οτι ημουν μαρτυρας στον πολιτικο γαμο τουςμ οποτε τωρα θα γινω νονα και στην μπεμπα τους.Κατα το καλοκαιρακι το βλεπουν τα παιδια (η μικρη θα εχει ηδη χρονισει....γλεντια που θα κανουμε!!!!).Η μπουμπου για την ωρα δειχνει ιδιατερη χαρα μολις με βλεπει, οποτε ελπιζω και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα!!!!Ο μικρος τον τελευταιο μηνα, μιλαει ολο και περισσοτερο!!!Καθε μερα και απο κατι μας πεταει, με αποκορυφωμα, το κολλημα του με την ΑΒ απο τα παιχνιδια της Φισερ Πραις, εδω και κανενα 10ημερο!!!!Εχει μαθει τα περισσοτερα γραμματα, αλλα με τον δικο του φυσικα τροπο..."αφα, μπιντα,αμα, ελτα, επιλον, σιτα,σιτα, σιτα, εδω το χανει και συνεχιζει,μιιιιιιι,νιιιιιι,τσιιιιιιιι....ξανα το χανει....υπιλονχι (μια λεξη)....και μετα το χαος!!!!!"Επιτελους....νομιζα οτι θα μαθω στο τελος την νοηματικη για να συνενοουμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τον μαλωνω αλλα χαμπαρι...η μαμα μου απο την αλλη παρολο που ειναι γιαγια τον εχει πιο στρωμενο, ισως ειναι και το αγχος της ευθυνης που κραταει τον μικρο, δεν ξερω, μια παρατηρηση να του κανει αμεσως την ακουει ενω εμενα με γραφει κανονικοτατα.

Αστα φιλεναδα....ετσι εχουν τα πραγματα και εδω....με ακουει δεν λεω, αλλα ειναι φορες που νομιζω οτι δεν ειναι παιδι μου, αλλα παιδι της μαμας μου!!!!:D:DΜακαρι ολες να μπορουσαμε για ενα διαστημα να τα μεγαλωνουμε εμεις....οχι πολυ κανενα χρονο, αιντε βαρια-βαρια δυο!!!!:oops::oops::oops:

Φιλακια σε ολες!!!!

καλέ ώπα ώπα μην βιάζεστε θα με βάλετε να γεννήσω πριν της ώρας μου ακόμα δεν έιμαι έτοιμη ψυχολογικά!!!

αύριο πάω στον γυναικολόγο όπου θα αποφασίσουμε πότε θα γεννήσω πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (εγώ θέλω παρασκευή να προετοιμαστώ ψυχολογικά) αλλά αν δεν με εξετάσει δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα!!!

πωπω τι τραβάτε ρε κορίτσια! εντάξει και η δικιά μου είναι πολύ ζωηρή αλλά το μοναδικό καλό της ανεργίας του άντρα μου είναι ότι δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το παιδί μόνο για ευχάριστα είμαι εγώ να διαβάσουμε παραμυθάκι να ζωγραφίσουμε να χτίσουμε σπιτάκια και τέτοια όλα τα υπόλοιπα ο μπαμπάς! τάισμα άλλαγμα ξενύχτι χαχαχα τα καλά της εκγυμοσύνης!!!

Λοιπόν με ρωτήσατε για ψυχολογία τι να πω οκ δεν με τρομάζει ο πόνος αν κρατήσει πολύ και δεν αντέξω υπάρχει και η επισκληρίδιος, βοήθεια στο νοσοκομείο (Αλεξάνδρας) θα έχω την μαμά μου βγαίνοντας θα έχω τον άντρα μου που ευελπιστώ να βρει δουλειά σύντομα και ας κουράζομαι μόνη μου!!! αυτό που με αγχώνει και με στεναχωρεί πολύ είναι που θα μου λείψει η μαιρούλα μου! δεν την έχω αποχωριστεί ποτέ βράδυ και θα μου κακοφανεί πάρα πολύ! το σκέφτομαι και βουρκώνω ειλικρινά! και αν κλαίει και με ζητάει???δεν θα το αντέξω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

αχ βρε july κ εγω νομιζα οτι μπαινεις στανταρ αυριο! οκ λοιπον θα κανουμε υπομονη!:D σε καταλαβαινω καπως με τη μικρη, κ εγω δεν την εχω αφησει καθολου, ισως χρειαστει να την αφησω το καλοκαιρι λογω δουλειας κ το σκεφτομαι απο τωρα...:rolleyes:

να σας πω τα νεα της κατερινας μας να στειλετε λιγη θετικη ενεργεια γιατι τη χρειαζεται!!την επιασαν συσπασεις στα καλα καθουμενα χτες τη νυχτα κ θα κατσει 1-2 μερες στο μαιευτηριο, ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης....θα σας πει τα καθεκαστα μολις βγει...:?

συμπεθερα με το καλο η κουμπαρια!

οσο για τον παναγιωτακη μας,ετσι, λόγιο γαμπρο θελουμε (αυτο με το κολλαω σε κατι εχει πολυ γελιο..κ η ερατω λεει στους αριθμους ''ενα γυο τια'' -προσπερναμε καμια φορα το 'τέτσα' δεν μας αρεσει και-''...πεντε..πεντε..πεντε...''και συνεχιζουμε με το ''έτσι, ετά'' κτλ κτλ...:tongue:)

να σας πω κ ενα αστειο;σημερα βγηκαμε για φαι οικογενειακως και λεω στην παραγγελια 'να φωναξουμε την κοπελα;' αρχιζει λοιπον η ερατω: ''κοπελααα ελααα, μαμ!!φαγι!!'' πεθανα στα γελια!

αντα, εκμεταλλευσου τη νοικοκυροσυνη του μικρου θα σου χρειαστει;) καπου ειχα διαβασει οτι περνανε την ηλικια που εχουν κολλημα με τον ελεγχο πχ να βιδωνουν παντα τα καπακια, να κλεινουν παντα τις τσαντες κ τις πορτες, να αδειαζουν ολο το πλυντηριο κ τετοια...οποτε χμμ ευκαιρια!

Kαλησπέρα! Σήμερα πήγαμε στο παρκο του Α.Τρίτση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, αν και ξεπαραδιαστήκαμε δίπλα στα Αηδονάκια, αλλά επειδή δεν κοιμήθηκε μεσημέρι ,τώρα έχει ήδη 45λεπτά που κοιμάται, οπότε είχα λίγο χρόνο και για μένα!

Να πω κι εγώ τις ευχές μου στο Θανασάκη! Χρόνια σου πολλά αγοράκι μου, να σε χαίρεται η μανούλα και ο μπαμπάκας σου και με το καλό να υποδεχθείς το αδερφάκι σου!

July κι εσυ με το καλό κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά!Θα περιμένουμε νέα σου!

Κορίτσια εμένα ο μικρός δε λέει και πολλά, σχεδόν τίποτα δηλαδή, αλλά συνεχίζει να είναι ένα πολύ τρυφερό παιδάκι, τις περισσότερες φορές δηλαδή. Προχθές εκεί που παίζαμε στο χαλί,σηκώνεται έρχεται από πισω μου,μου σηκώνει τη μπλούζα και το φανελάκι μου και αρχίζει να μου κάνει μασαζ, με είχε δει να κάνω στη μαμά μου πριν καιρό! Αφού τελείωσε μου φίλησε τη μέση κατέβασε τα ρούχα μου, να μην κρυώσω κιόλας!, και ήρθε να συνεχίσουμε το παιχνίδι;);) Και σκέφτομαι, τι γλυκά πλάσματα που είμαστε μικρά και πώς γινόμαστε όταν μεγαλώνουμε......

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

daf ευχαριστουμε για την πληροφορηση!!!

Κατερινακι μου ελπιζω και ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!Συντομα κοντα μας υγιεστατη και εσυ και το μωρο σου!!!!

Κωνσταντια μου..ποσο δικιο εχεις στην τελευταια φραση σου....

Γλυκας ο Βαγγελακης..πουλακι μου..μασαζακι τη μανουλα του!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Στα γρήγορα(θα με φάνε στο γραφείο) να στείλω ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ!!!!!

Επίσης july μου εύχομαι τα καλυτερα καισε σένα που ήρθε η ώρα να ανοίξεις την πόρτα στα νέα μωράκια της παρέας μας! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ και επλίπω να πάς για Παρασκευή, μιας και αυτό θέλεις!!!!

Φιλιά σε όλες σας, θα επανέλθωωωω!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

να σας πω τα νεα της κατερινας μας να στειλετε λιγη θετικη ενεργεια γιατι τη χρειαζεται!!την επιασαν συσπασεις στα καλα καθουμενα χτες τη νυχτα κ θα κατσει 1-2 μερες στο μαιευτηριο, ευτυχως ολα καλα μεχρι στιγμης....θα σας πει τα καθεκαστα μολις βγει...:?

Αμαν βρε κοριτσάκι μου!!!!Πολλές πολλές ευχές και vibes!!!!Πες στην μικρή να κάτσει στα αυγά της, κρίση έχουμε, δεν θα καλοπεράσει!!!!:tongue::tongue::tongue:Χαλάρωση και ηρεμία Κατερινάκι, και όσο μπορείς θετική αντιμετώπιση!!!!Δές το σαν ευκαρία να ξεκουραστείς έστω και στο μαιευτήριο!!!

να σας πω κ ενα αστειο;σημερα βγηκαμε για φαι οικογενειακως και λεω στην παραγγελια 'να φωναξουμε την κοπελα;' αρχιζει λοιπον η ερατω: ''κοπελααα ελααα, μαμ!!φαγι!!'' πεθανα στα γελια!

Καλά πεθαίνω!!!!!;);););)

Και σκέφτομαι, τι γλυκά πλάσματα που είμαστε μικρά και πώς γινόμαστε όταν μεγαλώνουμε......
Πόσο δίκιο έχεις βρε Κωσταντία!!!!Για τον λόγο που λές, μήν νομίζεις και ο δικός μου τον τελευταίο μήνα πήρε μπρός!!!!!Ούτε μαμά δεν έλεγε!!!!Τώρα τουλάχιστόν με λέει "μαααα".Κάθε πράγμα στο καιρό του!!!!Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη....φιλάκια στο υπέροχο μουτράκι σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...