Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

24/1 , 7/2 july & ΑΝΤΑ με το καλό !!!

july που γενάς ?

Για τον σταθμο για μια ακομα φορά τους εξηγησα πως είναι θεμα υγειας και πως μια ουρολοιμωξη αν πάθει το παιδί εχει καταστραφεί το νεφρό οπότε να την αλλαζουν συχνά .Ψιλοπαρεξηγηθηκαν κιολας για΄τι την αλλαζουν είπε συχνά αλλά κανει 3 φορές κακά της γι αυτο συγκαιεται .Δεν την συνεχισα την συζήτηση γιατί θα τσακωνομουν, κανω υπομονη κι αν ξανασυμβει παω στην διευθυντρια κι ας γίνω κακιά Vallou κι εγω όπως εσύ πρέπει να σταματησω να σκεφτομαι τους αλλους και το αν θα παρεξηγηθουν ή θα με παρεξηγησουν κ να κοιτάξω το καλό της μικρής μου.

Λοιπον ΠΕΖΗ η weleda η συγκεκριμένη κάνει θαυματα μεσα σε μια μέρα που την "παστωσα" το παιδί ξεκοκκινησε .Η sudocrem σε μας δεν κάνει τίποτα .. ειναι αναλογα το δερμα και τι ταιριαζει στον καθενα πιθανόν..Αλλεργια απο τα δημητριακά ο Νικολης ...που να το φανταστείς ? Της δίνω κι εγώ κορν φλεικς αλλα μ αυτα τα fitness εχω σπάσει δόντι παλιά κι απο τότε ούτε να τα δω... Τα Keloggs δεν τα παιρνω γιατί διαβαζω για μεταλαγμενα .. παιρνω καποια απ τα bio και τρωει κι η μικρή στο γιαούρτι η σκέτα γιατί της αρέσουν που κρατσανανε :tongue:

Παραγγειλαμε και κρεβατι για την μικρή μπας και ξεκολλησει απ το δικό μας. Κουκλιστικο θα της το κάνω με κουνουπιέρα και όμορφα σεντονια κι ελπίζω να της αρέσει γιατί΄τώρα τελευταια ησυχασμό δεν έχει ... Εχουμε περασει εδω και καιρό στην φάση των ερωτήσεων .."Τι ειν ατό μαμά μου????????????? " όλη την ώρα για ότι δει ακόμα και γι αυτα που ξέρει ...

Τα τριγωνα καλαντα επίσης ακόμα τα τραγουδαει οπου βρεθει κι οπου σταθεί DaF μου το χες πει, μεχρι το Πασχα θα τα λέει θυμασαι???

Νεαμανουλα το Χριστινακι όλα καλά τώρα ??? Κορίτσια δεν σας το είπαμε αλλά με τον σύζυγο της νεαμανουλας μονο σοι που δεν βγήκαμε ... Απ όλα τα χωριά τον νομού Τρικαλων βρεθηκαμε να είμαστε απ το ίδιο !! Το πιστευετε ???? Τι μικρός που είναι τελικά ο κόσμος ???

Φιλακια σε όλα τα σποράκια και τα παιδάκια !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, να΄μαι και εγώ..

Διαβάζω πράγματα και θάματα. Δεν το συζητώ για τους γονείς που είναι τόοοοοοσο επιπόλαιοι. Έλεος! Τι σου φταίνε τα άλλα παιδάκια; Και τι πάει να πεί "παιδια είναι θα αρρωστήσουν;” ΟΧΙ, να μην αρρωστήσουν. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτό και παρόλο που ο Γιαννάκης μου δεν μπορώ να πώ ότι αρρωσταίνει εύκολα, ωστόσο δεν θέλω να βρίσκεται με παιδάκια που είναι αρρωστούλια και μάλιστα εν γνώση των γονιών τους! Μου έτυχε σε παιδικό πάρτυ να έρθει η μαμά με τα 2 παιδάκια της μέσα στο συνάχι και να μην την ενδιαφέρει. Σε ερώτηση μου δε έιπε "Αχ μωρε πάντα άρρωστα είναι. Δεν ήθελα να το χάσω το παρτυ"!!!! Περιττό να σας πώ ότι 2 παιδάκια μετά από εκέινη τη μέρα αρρώστησαν!

Marigia μου τι διαβάζω??? δεν αλλάζουν το κοριτσάκι μας συχνά;;; Απαράδεκτο! Βάλτες στη θέση τους. Να είσαι αδιάλλακτη!!!

ΠΕΖΗ μου και ο δικός μου αν θυμάσαι ειχε βγάλει σπυράκια. δεν ξέρω από τι, όμως γρήγορα πέρασαν. Του έβαζα γαλάκτωμα της frezyderm και του έκανα μπανάκι με ίδια προϊόντα κατάλληλα για δερματικά. Είχαμε γρήγορη ανακούφιση. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Αυτά για την ώρα. Είχα μια άσχημη μέρα στη δουλειά-όταν η εξουσία είναι σε λάθος χέρια αυτά τραβάμε- και είμαι λιγάκι ψυχολογικά ράκος. Αναστατώθηκα πολύ και ζορίστηκα. Ελπίζω να μην το μετέφερα στο σποράκι μου. Ευτυχώς έχει έρθει η μαμά μου για λίγες μέρες και έτσι όσο νά΄ναι θα ξεκουραστώ!!!

Φιλάκια και...july???? Πλησιάζεις ε;; Αντε με το ΚΑΛΟ!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Περασα να σας πω μια καλημέρα.

Καλέ βλέπω πολλά σποράκια να ετοιμάζονται, μαλλον θα πρεπει να κάνουμε μια λίστα με τις εγκυούλες! Με το καλό κοριτσάκια, αχ πόσο σας καταλαβαίνω!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!! όντως πλησιάζει η ώρα μου πάλι!!! τώρα ετοιμάζω της μπέμπας τα ρούχα και είπα να σας διαβάσω!!!

marigia μου μην λυπάσαι κανέναν μιλάμε για βασικά πράγματα ναι μπορεί να την αλλάζουν συχνά αλλά όχι όταν πρέπει τι να το κάνω να την αλλάξουν τώρα να κάνει κακά και να περιμένει μια ώρα μέχρι να την ξανα αλλάξουν????το θέμα είναι να τα αλλάζουν όταν πρέπει τα μωρά! όσο για την sudocream και εμάς αργεί να δράσει ενώ η δική της την βάζεις μια φορά και αμέσως στρώνει το δερματάκι!

αχχχ βρε κορίτσια αν κανονίσετε άλλη συνάντηση σε κανα καφέ πείτε μου μπας και αξιωθώ και έρθω διαφορετικά θα περιμένω να καλοκαιριάσει να τα πούμε σε καμμιά παιδική χαρά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα κοριτσάκια!!! όντως πλησιάζει η ώρα μου πάλι!!! τώρα ετοιμάζω της μπέμπας τα ρούχα και είπα να σας διαβάσω!!!

marigia μου μην λυπάσαι κανέναν μιλάμε για βασικά πράγματα ναι μπορεί να την αλλάζουν συχνά αλλά όχι όταν πρέπει τι να το κάνω να την αλλάξουν τώρα να κάνει κακά και να περιμένει μια ώρα μέχρι να την ξανα αλλάξουν????το θέμα είναι να τα αλλάζουν όταν πρέπει τα μωρά! όσο για την sudocream και εμάς αργεί να δράσει ενώ η δική της την βάζεις μια φορά και αμέσως στρώνει το δερματάκι!

αχχχ βρε κορίτσια αν κανονίσετε άλλη συνάντηση σε κανα καφέ πείτε μου μπας και αξιωθώ και έρθω διαφορετικά θα περιμένω να καλοκαιριάσει να τα πούμε σε καμμιά παιδική χαρά!!!

Πωπω....σαν ψέμα μου φαίνεται!!!!Πότε μας ανακοινώνατε τις εγκυμοσύνες σας και τώρα σε λίγες μέρες.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Με το καλό κοριτσάρες!!!!!Btw η Κατερίνα τι κάνει?Σαν να χάθηκε λίγο?

Κατα τα άλλα, ελπίζω όλες να είστε καλα!!!!Πεζή σου τηλεφώνησα την προηγούμενη βδομάδα στο κινητο, αλλα δεν απαντούσες!!!!Αντε να τα πούμε για κανένα καφεδάκι!!!!Άνοιξε και ο καιρός, ευκαιρία δεν είναι?:-D

ΑΝΤΑ να χαίρεστε τον μικρό, και με το καλό η μικρή να έρθει!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!:D

Χρονια πολλα Θανασακη!!!!!!!!με το καλο η αδερφουλα σου!!!!!!!!:D

η ερατω λειπει πηγε να δει τον παππου της! ετσι κ εγω γυρισα σπιτι κ απολαμβανω λιγη ησυχια...:mrgreen:

η Κατερινα (Χρονια πολλα στον συζυγο!!!!!!!) μια χαρα ειναι gio μου, ειχαμε παει στο χωριο τους το σαββατο!μειναμε στο σπιτι τους το βραδυ, φαγαμε ΠΟΛΥ:mrgreen: κ ολα ψημμενα στο τζακι, το οποιο ηταν αναμμενο ολη μερα κ ολη νυχτα... εκανε αρκετο κρυο, τα παιδια οπως ηταν αναμενομενο επαιζαν διαρκως (την εχουν καταβρει μου φαινεται) κ γενικα περασαμε πολυ ωραια αν εξαιρεσουμε τον καιρο..(θελαμε να παμε μια βολτα την κυριακη κ δεν σταματησε να βρεχει) κ μια υπερενταση της ερατως τη νυχτα (δεν ηθελε να κοιμηθει , μετα ξυπνησε στις 6 το πρωι κ φωναζε το γιωργο:? ) οποτε φυγαμε το μεσημερι για να κοιμηθει τουλαχιστον στο αυτοκινητο κ να ηρεμησει....

στο σημειο αυτο να πω πως δεν την ξανακοιμιζω σε νεο μερος πριν να αρχισει να καταλαβαινει ποτε κοιμομαστε κ ποτε ξυπναμε γιατι ειναι που ειναι δυσκολη με τον υπνο, δεινοπαθησαμε το σαββατο....:roll:

το σπιτι των παιδιων ειναι φανταστικο πας , αναβεις το τζακι σου κ ηρεμεις μακρια απο την αθηνα ολο το ΣΚ....(στην ιδανικη περιπτωση οπου το παιδι σου καθεται ησυχο και φρονιμο παιζοντας με τα παιχνιδια του:mrgreen:, κοιμαται χωρις παραπονα στην ωρα του κτλ) αχ!! δλδ θελω να πω οτι:ο γιωργακης τυπος κ υπογραμμος , κοιμηθηκε ενα 12ωρο δεν γκρινιαξε καθολου, μιλουσε ακαταπαυστα:mrgreen: λεγαμε με τον συζυγο οτι ειναι πειρασμος να του λες συνεχως διαφορες λεξεις κ αυτος απλα να τις επαναλαμβανει! αυτο ειναι παιδι! οχι σαν το τερατιδιο το δικο μας που τσιριζε μεσα στα αγρια χαραματα 'γωγο γωγο ελααα, ατουλα κατω, μαμα κικιγιαααααα!!!' ( η κατερινα ειπαμε ειναι αυτη..)

θεοιοιοιοι:evil:

μαριγια καλα θα κανετε να της παρετε κρεβατι, να δεις που θα της αρεσει ..σου ειχα πει ποιο πηραμε ε; της βαλαμε ροζ κ φουξια κουρτινακια απο γαζα κ εγινε πολυ γλυκουλι!κολλησαμε μαζι κ αυτοκολλητα (τα λατρευει) στο πανω μερος κ ειναι ο,τι πρεπει για κοριτσακι χιχι..! αυτο που θα σου προτεινα παντως ειναι να της βαλεις κ μαξιλαρια στο πανω κ κατω μερος για να γινει πιο 'φωλιτσα'. απο σεντονια εχουμε τη ντορα (δωρο απο θεια μου κ επεσε διανα!:tongue:) τον τουιτι κ ενα φουξια με πολλα ζωακια οποτε εχει πολλη παρεα καθε φορα στον υπνο της!:tongue: επισης...δεν σηκωνεται, οπως ανησυχουσα, απλα μας φωναζει οποτε ξυπναει. μονο μια φορα ηρθε τρεχοντας μεσα στη νυχτα στο δωματιο μας , στο ασχετο, αλλα μονο εγω φοβηθηκα τοτε..!:rolleyes: δεν το ξανακανε παντως.

κατερινα τιποτα δεν παθαινει ο σπορος, μια χαρα ειναι εκει μεσα!Εσυ να προσεχεις μην σε παιρνει απο κατω, μην τους δινεις περισσοτερη αξια απο οση εχουν - κ αν εχουν δλδ...

Καλέ όντως σαν πολλές μέρες έχω να μπω να σας δω!!!

Χρόνια πολλά στον Θανασάκη μας, να μας ζήσει το ζουζούνι!!! Κι εγώ ευχαριστώ για τις ευχές για τον ντρούλη μου!

Περάσαμε όντως πολύ ωραία το ΣΚ, αν και τελικά δεν ξεκουνήσαμε απότο σπίτι σχεδόν καθόλου (εμείς οι γυναίκες καθόλου, οι άντρες με τα παιδιά πήγαν και μέχρι την πλατεία) αλλά τι να κάνεις αν βρέχει.... Τζάκια και σόμπες φουλ, ψήσιμο στο τζάκι, φαγάκι και όλα καλά! Τα πιτσιρίκια μας όντως παίζουν πολύ ωραία, η Ερατώ μας μην ακούτε την γκρινιάρα μάνα, εκτός από το ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί και τους ζόρισε λίγο, ήταν σωστός άγγελος (και μοιάζει κιόλας η φατσούλα της θα έλεγα!!) Και σου ρχεται γενικά να την φας. Σε κοιτάει κάποια στιγμή και ανοίγει το στόμα της και μιλάει συνεχόμενα και τόσο γρήγορα, απίστευτα αστεία σας λέω κι εσύ έχεις μέινει κάγκελο μέχρι να τα πει όλα αυτά που θέλει να σου πει! Επίσης δεν φαίνεται να ξέρει τι σημαίνει δαγκώνω και μασάω ένα κομμάτι φαγητό. Το τι χωράει στο στόμα της είναι δύσκολο να σας περιγράψω!!!

Εγώ λέω να το επαναλάβουμε σύντομα παρόλο που μπορεί να μην της είναι εύκολος ο ύπνος (κι αυτή τη φορά χωρίς κόσμο Daf μου, σόρυ γι αυτό...)

Επίσης μην ακούτε την Daf για το υπόδειγμα Γιώργος γιατί χαλαρά τον αρπάζω από το μαλλί έτσι όπως χτυπάει ώρες ώρες... Ευτυχώς δεν του έρχεται να το κάνει σε άλλο κόσμο ή σε παιδάκια γιατί δεν ξέρω αν θα κρατούσα την υπομονή μου....

Κατά τα άλλα εγώ καλά, εκτός από το ότι έχω δυσπεψίες τα βράδια και ταλαιπωρούμαι αρκετά:(

Καλά july δεν το πιστεύω ότι έφτασε η ώρα!!! Τρελαίνομαι!!!!

Μαριγιά πώς πάτε? Καλύτερα το παιδί?

Βαλλού εσείς? Καλά, ουδέν σχόλιο για την απεριγραπτη φίλη σου, τη φιλοσοφία της να την κρατήσει για τα παιδιά της

Κατερινάκι κράτα ψυχραιμάι όσο μπορείς, αλλα΄μην ανησυχείς για το ζουζούνι σου, μια χαρά είναι!!! Τα καλύτερα στην κοιλίτσα της μανούλας!!

Οι υπόλοιπες πώς είστε?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Xρόνια πολλά Αντα στον Θανασάκη σου, να τον χαίρεσαι πάντα γερός κι ευτυχισμένος και με το καλό και το νινί!

marigia αν το ψάξουμε και λίγο παραπάνω κάποια μακρινή συγγένεια θα βγει, δεν μπορεί!:rolleyes:

katerin@ χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου, να τον χαίρεσαι.

ΠΕΖΗ πώς είναι ο Νικόλας?Φύγαν τα σπυράκια?Αχ, αυτές οι παλιοαλλεργίες!

july έφτασε ο καιρός!!!πωπωωω..σε μία εβδομάδα γεννάς, τί ωραία!Λοιπόν αυτές τις μέρες να μας γράφεις γιατί μετά μάλλον θα σε χάσουμε για κάποιο καιρό!Αχ κοπέλα μου να πάνε όλα τέλεια!

Εμείς είμαστε καλά αν και έχει μείνει ακόμη λίγο μπούκωμα που μας ταλαιπωρεί, τί πράγμα κι αυτό να κρατάει πάντα 2 εβδομάδες!Και επίσης εκεί που είχαμε στρώσει πρόγραμμα με τον ύπνο της, από τα Χριστούγεννα και μετά χάλασε τελείως λόγω διακοπων αλλά και με την ίωση τώρα. Αυπνίες κλασσικές και προσπαθώ να την ξαναεντάξω στο πρόγραμμα ύπνου. Πάντως είναι τρομερό με πόση μεγάλη ευκολία βγαίνει από το πρόγραμμα ύπνου και μετά για να τη ξαναβάλω, δεινοπαθώ για μέρες. Ένα κρύωμα ή μία διανυκτεύρεση αλλού, μας αποσυντονίζουν τελείως και κάνουμε μέρες να ξαναβρούμε ρυθμούς. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα!Αυτά, πάω να χαλαρώσω λίγο γιατί είμαι με 2 ώρες ύπνο από τις 6 εώς 8 το πρωί.:roll:

Φιλάκιαααα!!!!!!!!!:D

yaeNp3.png

Εμείς είμαστε καλά αν και έχει μείνει ακόμη λίγο μπούκωμα που μας ταλαιπωρεί, τί πράγμα κι αυτό να κρατάει πάντα 2 εβδομάδες!Και επίσης εκεί που είχαμε στρώσει πρόγραμμα με τον ύπνο της, από τα Χριστούγεννα και μετά χάλασε τελείως λόγω διακοπων αλλά και με την ίωση τώρα. Αυπνίες κλασσικές και προσπαθώ να την ξαναεντάξω στο πρόγραμμα ύπνου. Πάντως είναι τρομερό με πόση μεγάλη ευκολία βγαίνει από το πρόγραμμα ύπνου και μετά για να τη ξαναβάλω, δεινοπαθώ για μέρες. Ένα κρύωμα ή μία διανυκτεύρεση αλλού, μας αποσυντονίζουν τελείως και κάνουμε μέρες να ξαναβρούμε ρυθμούς. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα!Αυτά, πάω να χαλαρώσω λίγο γιατί είμαι με 2 ώρες ύπνο από τις 6 εώς 8 το πρωί.:roll:

Φιλάκιαααα!!!!!!!!!:D

Καλησπερα φιλεναδα!!!!!Αμαν αυτο το κακο με τον υπνο σας!!!!Υπομονη και κουραγιο....:confused:

Κατα τα αλλα καλα?

Πω πω νεα!!! Καλα ε..πολυ χαιρομαι οταν μπαινω και διαβαζω ωραια νεα!!!

Βασικα μου αρεσε πολυ η εκδρομουλα, μπραβο βρε κοριτσια αφου καταφερατε να συνδυασετε προγραμματα κ.λ.π΄. σουπερ την βρισκω τη μικρη αποδραση και υστερα απο τοσο ομορφες περιγραφες τι καλυτερο!!! daf μην πτοεισαι αφου περασατε καλα χαλαλι ενα βραδυ αυπνιας , μικρουλα ειναι ακομη και ολα τα παιδια επισης δεν ειναι ιδια!!!

Επισης Κατερινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και Αντα να χαιρεσαι τον ζουζουνακο σου και με το καλο η μπεμπουλα σας!!!!

Νεαμανουλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ζεις ακομη τετοιες καταστασεις:confused: Τα εχω αφησει πολυ μακρια πισω μου και ευτυχως ο μικρος κοιμαται σερι απο 10.30 μεχρι 10 πρωι και το μεσημερι κανα δυωρο. Δεν μπορω να φανταστω να δουλευω , να ειμαι κομματια και ο Νικολας να μην κοιμαται, υπερκοπωση απευθειας. Περαστικα και παλι και ελπιζω συντομα να επιστρεψει στο προγραμμα το Χριστινακι γιατι δε λεει με τιποτα. Εμεις με τα σπυρακια καλα περασαν τα περισσοτερα, παιρνουμε ενα σιροπακι για 3-4 μερες ακομη και οκ. Ισως να τον πειραξε και το λαδακι της φρεζυντερμ που του εβαλα λιγες μερες πριν παρουσιασει τα σπυρακια(μου το δωσαν σε δειγμα) ενω συνηθως δεν του βαζω κατι στο σωμα εδω και αρκετους μηνες. Οτι και να ηταν περασε παντως.

GIO μου προφανως πηρες μια απο τις δυο μερες που ον κινητο μου ηταν εκτος λειτουργιας, η οθονη δηλαδη καθως το εριξα μεσα στο νεροχυτη ενω επλενα τα πιατα:roll: σορυ δεν τον ειδα. Ευτυχως με δυο μερες στο καλοριφερ τι γλυτωσε ελπιζω οριστικα. Θα σου τηλεφωνησω συντομα!!!! Και βεβαιως να βρεθουμε κανονηστε κοριτσια γιατι το προγραμμα που εχω ειναι ψιλο οτι να ναι!

Φιλακια σε ολες!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκια μου ο μικρός έχει βαλθεί να με εξοντώσει....Έχει τώρα από τις γιορτές που είναι σαν να έχω πάλι νεογέννητο, ξυπνάει ανά δίωρο...Βρε τι υγραντήρα πήρα, τι τον έντυσα καλύτερα, τι τον έγδυσα, τίποτα...Μόνο Κυριακή που έιχαμε γυρίσει από το χωριό και προφανώς ήταν πτώμα και Δευτέρα βράδυ κοιμήθηκε κανονικά, χτες ας πούμε δεν νομίζω ότι με πήρε ο ύπνος κανονικά καθόλου, άρχισε να ξυπνάει από τις 10.30, δηλαδή είχε κοιμηθεί μόνο 2 ώρες και ξανά στις 11.30 και ξανά 1 οπότε και τον πήρα στο κρεβάτι όπου στριφογύριζε όλο το βράδυ και έχει κι αυτό το εκνευριστικό που θέλει να "ζυμώνει" τα πόδια του πάνω μας, όπως ακριβώς οι γάτες και μας γδέρνει με τα νύχια του.

Δεν αντέχω άλλο ο άνθρωποοοοοοοοοςςςςςςςς

Neamanoula συμπαράσταση λαέ......

Τον ρωτάω το πρωί Γιώργο πες στη μαμά τι σε ενοχλεί και ξυπνάς τη νύχτα και τι μου λέει... ο ήλιος:roll: Και μιλάμε φως στο δωμάτιό του δεν μπαίνει, να πω ότι είχε πολύ φως και τον ενοχλούσε... Μόνο στην άλλη άκρη του δωματίου το φωτάκι του και οι κουρτίνες κλειστές. Θα μας τρελάνει δηλαδή

Πεζή ξέχασα να σε ρωτήσω χτες για τα σπυράκια, αλλά απ ότι βλέπω πάει καλύτερα το παιδί.

Σας φιλώ όλες, πάω δουλειά

H9ROp3.png

KZr6p3.png

. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτό και παρόλο που ο Γιαννάκης μου δεν μπορώ να πώ ότι αρρωσταίνει εύκολα, ωστόσο δεν θέλω να βρίσκεται με παιδάκια που είναι αρρωστούλια και μάλιστα εν γνώση των γονιών τους! !!!

Αυτή ήμουν εγώ στις 17/01...Άπό τις 18/01 ο μικρός μου είναι με πυρετό, 38,8 .... χωρίς άλλα συμπτώματα. Τώρα αν με πείτε "φαρμακόγλωσση" δεν θα έχετε και άδικο!!! :rolleyes::rolleyes:

κατερινακι, neamanoula και Zouzounel και εμεις περνάμε μια μικρή φάση με τον ύπνο πάλο. Ξυπνάει μια φορά κατά τις 4, αλλά είμαι τόσο κομμάτια (κανονικά ξυπνάω για δουλεία στις 5) που ο μικρός καταλήγει στο κρεβάτι μαζί μας. Αλλά και τότε δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τρώω κλοτσιές στην κοιλιά και φοβάμαι. δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό βέβαια που επίσης έχω σαν θέμα είναι ότι για να τον κοιμίσω το βράδυ μπορεί να κάνω και 1,5 ώρα. Θέλει να καθόμαστε στο κρεβάτι που έχω στο δωμάτιο του, να του λέω την ιστορία με τον λύκο και τα 7 κατσικάκια, να λέμε διάφορα και μετά θα δεχτεί να κοιμηθεί..Καλέ πως τον κακόμαθα έτσι;;;;

Όσο κορίτσια για αυτό που μου είπατε σχετικά με τη δουλειά έχετε δίκιο, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματα μου, την οργή μου, τα νεύρα μου κτλ.... Ουφ! :rolleyes:

Anta και Kατεριν@ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΗς ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗς! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!!!!!:D:D

Επίσης να πώ ότι οι περιγραφές σας Daf και Kατεριν@ από την εκδρομή σας ήταν τόσο ωραίες που μου έμεινα η όρεξη για ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Φιλάκιαααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Κατερίνα χρόνια πολλά στον άντρα σου!

Ύπνος...μια έτσι και μια αλλιώςείμαστε και μεις. Το καλύτερο σενάριο είναι να ξυπνήσει 6 και μέχρι τις 6:30 με 7:00 να στριφογυρίζει για να κοιμηθεί μετά μέχρι τις 7:30, οπότε και ξυπνάει λέον κανονικότατα. Το χειρότερο σενάριο είναι να μουρμουρίζει κάθε 2 ώρες, αν και πλέον δε σηκώνομαι παρά μόνο μια φορά μέσα στη νύχτα. Κοιμάται 10:00 με 7:30 και ένα 2ωρο με 2 1/2 το μεσημέρι. ΠΕΖΗ, ζηλεύω!! Το βλέπω να κοιμάται σαν το δικό σου όταν με το καλό πάει σχολείο!

DAF, Κατερίνα, κι εγώ θέλω εκδρομή!

Κορίτσια, έχω θέμα: συμβαίνει -όπως σήμερα -κάποιες μέρες ο μικρός να γίνεται ΠΟΛΥ πεισματάρης. π.χ. σήμερα ήθελε να παίξει με το ποτήρι και το νερό. Κι επειδή δεν τον άφησα, έκλαιγε ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ επί 1 ώρα και δεν ήθελε τίποτ' άλλο, δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με ΤΙΠΟΤΑ. Τα αυτιά μου βούιζαν από τις τσιρίδες του, αλλά δεν ήθελα να τον αφήσω να κάνει το σπίτι πλημμύρα με το νερό! Μου ήρθε να βάλω κι εγώ τα κλάματα, δεν ήξερα τι να κανω. Τελικά ηρέμησε μόνος του 1 ώρα αργότερα κι όταν ήρθε η ώρα του ύπνου έπεσε ξερός. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Είναι η 2η φορά που τυχαίνει σε μένα, η προηγούμενη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα για κάποιο άλλο ζήτημα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Είναι πείσματα της ηλικίας; Γιατί ο Θανάσης γενικά είναι καλόβολο παιδί. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, πραγματικά έκλαιγε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ!!

jully, με το καλό κοπέλα μου, εύχομαι, να μην ταλαιπωρηθείς και να γεννήσεις φυσιολογικά, γρήγορα και όσο ανώδυνα γίνεται!!

Αυτή ήμουν εγώ στις 17/01...Άπό τις 18/01 ο μικρός μου είναι με πυρετό, 38,8 .... χωρίς άλλα συμπτώματα. Τώρα αν με πείτε "φαρμακόγλωσση" δεν θα έχετε και άδικο!!! :rolleyes::rolleyes:

κατερινακι, neamanoula και Zouzounel και εμεις περνάμε μια μικρή φάση με τον ύπνο πάλο. Ξυπνάει μια φορά κατά τις 4, αλλά είμαι τόσο κομμάτια (κανονικά ξυπνάω για δουλεία στις 5) που ο μικρός καταλήγει στο κρεβάτι μαζί μας. Αλλά και τότε δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τρώω κλοτσιές στην κοιλιά και φοβάμαι. δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό βέβαια που επίσης έχω σαν θέμα είναι ότι για να τον κοιμίσω το βράδυ μπορεί να κάνω και 1,5 ώρα. Θέλει να καθόμαστε στο κρεβάτι που έχω στο δωμάτιο του, να του λέω την ιστορία με τον λύκο και τα 7 κατσικάκια, να λέμε διάφορα και μετά θα δεχτεί να κοιμηθεί..Καλέ πως τον κακόμαθα έτσι;;;;

Αρε φιλενάδα περαστικά μωρέ!!!!Είσαι γκαντέμο πάντως...μιά που το είπες και μια που έγινε!!!!:roll::roll::roll:

Τώρα για τον ύπνο.....ΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!?????

Και ο δικός μου είναι πάλι στην φάση που ξυπναει γύρω στις 4!!!!!Απλά εγώ του δίνω λίγο νερό ή λίγο γάλα(συνήθως νεράκι) και ξανακοιμάτε σχεδόν αμέσως!!!!!Όσο για το πρίν....δράμα....ανεβαίνουμε στο δωμάτιο του στις 10 και για μισή ώρα είμαι όρθια απο επάνω του να κρατάω το μπιμπερό,σκημένη και αυτός να γουργουρίζει σάν το γατι και να απολαμβάνει...η συνέχεια είναι ότι μόλις τελειώσει το γάλα (όχι όλο), εγώ φέυγω και αυτός τραγουδωτσιρίζει για καμιά ώρίτσα όρθιος, ξαπλωτος ή όπως τον βολέψει....1-2 φορές θα ανέβω να του δώσω το υπόλοιπο γάλα και τελικά κατά τις 11:30 θα κοιμηθεί!!!!Κάθε βράδυ τα ίδια!!!!!Έλεος.....Ευτυχώς όμως κοιμάται!!!!!:confused::confused::confused:

Κορίτσια, το πόσο ζήλεψα και εγω την εκδρομή σας δεν λέγεται!!!!!Παρεούλα και με τα μικρά να τριγυρνάνε...σούπερ!!!!Αν δεν έβρεχε κιόλας, θα ήταν καλύτερα!!!!

Αντα, μου έχει τύχει με τόση διάρκεια μόνο μιά φορά, αλλα σε γενικές γραμμές αν δεν του κάνουμε το χατίρι, κλαίει αλλα όχι για πολύ ώρα-ξεχνιέται ή του τραβάω την προσοχή με κάτι άλλο!!!!Συμβαίνει φαντάζομαι και αυτά να εκνευρίζονται λίγο ή πολύ!!!!Προσπαθησε να του αποσπάς την προσοχή.Όσο περισσότερο εκνευριζόμαστε εμείς, τόσο περισσότερο τσιτώνουν και αυτά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...