Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε το πιστευετε οτι η αχαιρευτη η μανα δεν το εχω μετρησει το παιδακι μου/?? Στον παιδιατρο ειναι σχεδον αδυνατο με το χαμο που κανει οποτε αφου τον βλεπει φυσιολογικο ο γιατρος δεν θελει να τον πιεσουμε να μετρηθει. Οσο για το βαρος ειμαστε 12500 και αυτο τον εχω μετρησει μονη μου σε ζυγαρια. Παντως απο υψος μια χαρα πατε και φυσικα το Χριστινακι πρωτοστατει!!! Περαστικα κιολας στο κοριτσακι μας!

Κωνσταντια χαθηκες μωρε..αλλα σε καταλαβαινω. Το Σαββατο εγω ειμαι απο νυχτερινο και το απογευμα θα περιμενουμε τους κουμπαρους μας αλλα αν ειναι για νωρις ειμαι μεσα. Ο μικρος βεβαια κοιμαται το μεσημερι αλλα αν μιλαμε για τις 5.30 πχ. τοτε θα φροντισω να τον εχω κοιμησει απο νωρις.Αν συμφωνησουν και τα καταφερουν και οι υπολοιπες Θεσσαλονικιες τοτε να μας βαλεις σε λιστα, θα μιλησουμε και τηλεφωνικως αν ¨κατσει¨;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες..:):)

Χρόνια πολλά στο Γιαννάκη μας και σε όσους γιόρταζαν!

Χαθήκαμε.. αλλά η ταλαιπωρία που έχουμε περάσει αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται!! Θυμάστε που είχα κολλήσει ίωση (έτσι νόμιζα) τα Χριστούγεννα από τις διάφορες επισκέψεις που πήγαμε.. Λοιπόν αυτό που πέρασα και στη συνέχεια πέρασε και η Πενούλα μου ήταν ερπητοϊός!! Εγώ είχα καταρροή και βήχα σαν μια ίωση με λίγο πυρετό και μετά από 2-3 μέρες είχα και μια φαγούρα στο στόμα όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο πάντως. Στην ανάρρωση κόλλησε και η Πένυ μου και το καημένο δεν είναι οτι έκανε πολύ πυρετό όσο οτι το στοματάκι της γέμισε άφθρες μέχρι και το φάρρυγγα, είχε τρελά σάλια, τόσο που πνιγόταν, πόνο που έκλαιγε ξαφνικά γοερά και γενικά δεν μπορούσε να φάει τίποτα το παιδάκι μου για 2-3 μέρες. Χάσαμε 300 γραμμάρια που με τόσο κόπο τα είχαμε βάλει. Αυτό δεν παίρνει φάρμακα παρά μόνο ντεπον για τον πόνο και περιμένεις να κάνει τον κύκλο του 10 ημέρες περίπου και φεύγει. Το πιο ωραίο είναι οτι η κοπέλα από την οποία κολλήσαμε τα ήξερε όλα αυτά και μας κάλεσε να παίξουν μαζί με το αγοράκι της. Φταίω και εγώ που δεν θέλω να με παρεξηγούν οι άλλοι.. Το ξενύχτι που περάσαμε όμως αφού ξύπναγε και τη νύχτα από τη φαγούρα στο στοματάκι της και όλη η ταλαιπωρία θα με κάνουν λιγότερο εύθικτη την επόμενη φορά και δεν με ενδιαφέρει όποιος παρεξηγηθεί!!! Επίσης αφού και σε εκείνη είχε πει ο παιδίατρος για ερπητοϊό δεν πιστεύει οτι μας κόλλησε αυτή.. Τεσπα.. Εγώ φταίω και δεν θα επαναληφθεί το ίδιο λάθος!! Δεν το είχα ξαναπεράσει αυτό βρε κορίτσια και δεν το περίμενα!!

Αρκετά σας ζάλισα.. θα τα ξαναπούμε :rolleyes:

Χαθήκαμε.. αλλά η ταλαιπωρία που έχουμε περάσει αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται!! Θυμάστε που είχα κολλήσει ίωση (έτσι νόμιζα) τα Χριστούγεννα από τις διάφορες επισκέψεις που πήγαμε.. Λοιπόν αυτό που πέρασα και στη συνέχεια πέρασε και η Πενούλα μου ήταν ερπητοϊός!! Εγώ είχα καταρροή και βήχα σαν μια ίωση με λίγο πυρετό και μετά από 2-3 μέρες είχα και μια φαγούρα στο στόμα όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο πάντως. Στην ανάρρωση κόλλησε και η Πένυ μου και το καημένο δεν είναι οτι έκανε πολύ πυρετό όσο οτι το στοματάκι της γέμισε άφθρες μέχρι και το φάρρυγγα, είχε τρελά σάλια, τόσο που πνιγόταν, πόνο που έκλαιγε ξαφνικά γοερά και γενικά δεν μπορούσε να φάει τίποτα το παιδάκι μου για 2-3 μέρες. Χάσαμε 300 γραμμάρια που με τόσο κόπο τα είχαμε βάλει. Αυτό δεν παίρνει φάρμακα παρά μόνο ντεπον για τον πόνο και περιμένεις να κάνει τον κύκλο του 10 ημέρες περίπου και φεύγει. Το πιο ωραίο είναι οτι η κοπέλα από την οποία κολλήσαμε τα ήξερε όλα αυτά και μας κάλεσε να παίξουν μαζί με το αγοράκι της. Φταίω και εγώ που δεν θέλω να με παρεξηγούν οι άλλοι.. Το ξενύχτι που περάσαμε όμως αφού ξύπναγε και τη νύχτα από τη φαγούρα στο στοματάκι της και όλη η ταλαιπωρία θα με κάνουν λιγότερο εύθικτη την επόμενη φορά και δεν με ενδιαφέρει όποιος παρεξηγηθεί!!! Επίσης αφού και σε εκείνη είχε πει ο παιδίατρος για ερπητοϊό δεν πιστεύει οτι μας κόλλησε αυτή.. Τεσπα.. Εγώ φταίω και δεν θα επαναληφθεί το ίδιο λάθος!! Δεν το είχα ξαναπεράσει αυτό βρε κορίτσια και δεν το περίμενα!!

Αρκετά σας ζάλισα.. θα τα ξαναπούμε :rolleyes:

Vallou εχω μείνει άφωνη!!!!!Περαστικά σας και άλλο κακό να μην σας βρει βρε κούκλα!!!!Και αυτή η μάνα....ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!!!!!Ειναι δυνατόν να ξέρεις οτι κάτι έχει το παιδί σου, και να καλείς άλλα παιδάκια???Κρίμα!!!!

Εμείς κατά τα άλλα, καλά!Κωνσταντία, δεν νομίζω οτι μπορώ εγω, για καφέ!!!!Ο σύζυγος, δεν μπορεί να μας φέρει, οπότε πώς να έρθω?Αν βολεύει για κανένα καφεδάκι ποιό προσβάσιμα....ενημερώστε!!!!

Τόση ώρα σας 'εγραφα και το σβησα καταλαθος η χαζή ...

Vallou δεν ε΄χω λόγια για την ασυνείδητη μάνα που σας καλεσε σπίτι ενω ήξερε πως εχουν κάτι τόσο μεταδοτικό ... Περαστικά στην Πενουλα μας. Ειλικρινα εχω στενοχωρεθεί παρα πολύ με οσα γράφεις γιατί κι εμεις μετο ζόρι να βάλουμε κανα γραμμαριο κι οταν αρρωσταινει και χάνει είμαι να σκάσω....

Την γνωμη σας παρακαλω τώρα ..

Η μικρή δεν προλαβε να ξεκινησει σταθμό και συγκαηκε πάλι .. Μιλαμε για πολύ συγκαμα που να κλαιει απ τον πονο οταν την πλένω και η περιοχη της πανας κατακοκκινη φωτιά .... Η δικαιολογια τους είναι πως κάνει 4 φορές κακά της και δεν την προλαβαινουν . Δεν την πλενουν αλλα την σκουπιζουν με βρεγμένες λαβέτες χωρις να βάζουν κρέμα. Τους εδωσα σήμερα της weleda να της βάλουν μπας και σωθούμε αν και φοβαμαι πως μένει πολύ ώρα με τα κακα πάνω της . Σπιτι το λεει όταν κάνει εκει δεν ξ'ερω τι κάνει .Μπορεί να ντρέπεται να το πει δεν ξέρω. Πως να το χειριστώ ?? Μαζι τους το χω συζητησει πολλες φορές χωρις αποτέλεσμα .Σκεφτομαι να πάω στην διευθυντρια αλλά φοβαμαι μην γίνω μισητη και την πληρ'ωσει το παιδί μετά.... July εσυ τι λες ξερεις την κατασταση στους δημοτικούς σταθμούς .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Τόση ώρα σας 'εγραφα και το σβησα καταλαθος η χαζή ...

Vallou δεν ε΄χω λόγια για την ασυνείδητη μάνα που σας καλεσε σπίτι ενω ήξερε πως εχουν κάτι τόσο μεταδοτικό ... Περαστικά στην Πενουλα μας. Ειλικρινα εχω στενοχωρεθεί παρα πολύ με οσα γράφεις γιατί κι εμεις μετο ζόρι να βάλουμε κανα γραμμαριο κι οταν αρρωσταινει και χάνει είμαι να σκάσω....

Την γνωμη σας παρακαλω τώρα ..

Η μικρή δεν προλαβε να ξεκινησει σταθμό και συγκαηκε πάλι .. Μιλαμε για πολύ συγκαμα που να κλαιει απ τον πονο οταν την πλένω και η περιοχη της πανας κατακοκκινη φωτιά .... Η δικαιολογια τους είναι πως κάνει 4 φορές κακά της και δεν την προλαβαινουν . Δεν την πλενουν αλλα την σκουπιζουν με βρεγμένες λαβέτες χωρις να βάζουν κρέμα. Τους εδωσα σήμερα της weleda να της βάλουν μπας και σωθούμε αν και φοβαμαι πως μένει πολύ ώρα με τα κακα πάνω της . Σπιτι το λεει όταν κάνει εκει δεν ξ'ερω τι κάνει .Μπορεί να ντρέπεται να το πει δεν ξέρω. Πως να το χειριστώ ?? Μαζι τους το χω συζητησει πολλες φορές χωρις αποτέλεσμα .Σκεφτομαι να πάω στην διευθυντρια αλλά φοβαμαι μην γίνω μισητη και την πληρ'ωσει το παιδί μετά.... July εσυ τι λες ξερεις την κατασταση στους δημοτικούς σταθμούς .....

εμείς κοπέλα μου είμαστε οι απαιτητικοί του σταθμού!!! για το παιδί μας πρόκειται!!! βέβαια ζητάμε ότι θέλουμε ευγενικά και ότι είναι εντολή γιατρού!!! πχ επειδή ή μικρή είχε πρόβλημα με τα κακά της κάτι το οποίο το έβλεπαν και αυτές τους είπαμε ότι η γιατρός είπε να πίνει εμφιαλωμένο νερό και να της δίνουν ότι τους στέλνουμε εμείς και το κάνουν! τώρα για το σύγκαμα στις αρχές έτυχε και στην μαίρη μια δυο φορές και τις ρωτήσαμε αν έχουν κρέμα ή θέλουν να τους πάμε γιατί κρίμα να πονάει το παιδί και από τότε όλα κάλα!!! δεν είναι κακό να μιλήσεις αρκεί να μην τους επιβληθείς και καλά να το παίξεις άσχετη και ότι και καλά ζητάς την συμβουλή τους που ξέρουν καλύτερα και το έχουν σπουδάσει κτλ κτλ και μετά χαλί να τους πατήσεις χαχαχα!!!άσε που έτσι τους δείχνεις ότι ψάχνεσαι και ενδιαφέρεσαι για το παιδι σου και δεν μπορούν να σε κοροιδέψουν!!! συνάντηση δεν κάνατε με τις δασκάλες????

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

vallou κοπέλα μου τι να πω! κάτι τέτοιες με τσαντίζουν μα καλά δεν λυπούνται τα παιδάκια? καλά να αρρωστήσει μεγάλος αλλά τα μωράκια τι φταίνε??? εγώ μύξα έχει η μικρή και κλείνομαι στο σπίτι όχι να την πάω με άλλα παιδάκια!!! αίσχος ειλικρινά αίσχος ταλαιπωρήθηκε το κοριτσάκι μας από μια ανεγκέφαλη!!! αυτά βλέπω και με βλέπ να γίνω υποχόνδρια τώρα που θα έχω και την μαίρη και το μωρό!! με το οινόπνευμα στα χέρια θα είμαι να τους αποστειρώνω όλους και σε όποιον αρέσει διαφορετικά σπίτι του μακριά από τα παιδιά μου τα μικρόβια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

οχι ρε βαλλου με φρικαρες τωρα....:? το εχω παθει κ εγω αυτο κ ηταν α-παι-σι-ο!!!!!!δεν το διανοουμαι να δειχνει καποιος τοση αναισθησια κ ενω βλεπει το παιδακι του να υποφερει να κολλαει κ αλλο παιδακι....ειναι τρελο...!!!!!!μια εβδομαδα σχεδον δεν ετρωγα, ηταν απιστευτο, το θυμαμαι κ ανατριχιαζω...αχ βρε πενουλα μου τι τραβας κοριτσακι μου ........:( περαστικα της μωρε βαλλου...!

για το ανδριελακι τι να πω, αν δεν το αλλαζουν το παιδι οταν πρεπει, τι να κανει κ η βελεντα, απο τη μια εχουν τρελο τρεξιμο οι δασκαλες , απο την αλλη ομως δεν γινεται να αφηνουν ετσι το παιδι...:?

καλησπέρα,

Είμαστε καλύτερα σήμερα, τρώει περισσότερο και μάλλον θα τα ξαναβάλουμε τα γραμμαριάκια μας ;) Η συγκεκριμένη κοπέλα μας είχε κολλήσει οικογενειακώς και πέρσι την πρωτοχρονιά όταν ήρθαν σπίτι μου μετά από ίωση. Είναι δυστυχώς η φιλοσοφία της οτι "παιδάκια είναι και θα αρρωστήσουν, τι να κάνουμε" γι' αυτό δεν προσέχει και τα δικά της και τόσο και όλο άρρωστα είναι. Δεν βοηθάει και ο άντρας της που το ίδιο πιστεύει και εκείνος και κάποια φορά που ήμασταν εμείς άρρωστοι και τους είχα προειδοποιήσει το αγνόησαν και ήρθαν. Τι να πεις;; Από την άλλη επειδή έχουμε καλή σχέση δεν θέλω να την χαλάσω.. αλλά την επόμενη φορά δεν το ρισκάρω και ας με πουν παράξενη.. ουφ!

Μαριγια μου δεν το αλλάζουν το παιδί, είναι σίγουρο.. Παρ΄τες με το καλό, και πες οτι είναι οδηγία του γιατρού ή κάποιο άλλο ψεματάκι μπας και συγκινηθούν. Δυστυχώς έτσι είναι στους παιδικούς, όπως στα λέει και η Jully

Dafoula πολύ τρέλα η Ερατώ με το ζωάκι.. λυκάκι είναι;

vallou ειλικρινά τσατίστηκα τόσο πολύ με τη φίλη σου!!!!!Επειδή κι εγώ έχω μία γνωστή αυτής της φιλοσοφίας "ελα μωρέ, παιδάκια είναι και θα αρρωστήσουν" μου τη σπάει τοσο πολύ αυτό!Οκ, παιδάκια είναι και θα αρρωστήσουν και να μην είμαστε και υποχόνδριοι ΑΛΛΑ το να τα προσέχουμε να μην αρρωστήσουν έχει μεγάλη διαφορά.Δεν τα προσέχουν κι όταν αρρωστήσουν έχουν αυτή τη δικαιολογία στο στόμα. Ε, αφού δεν τα προσέχεις πώς είναι δυνατόν να μην αρρωστήσουν?Στη θέση σου θα της τα έλεγα χοντρά. Νοιάζεσαι μην παρεξηγηθεί και δεν νοιάζεσαι που σας αρρωσταίνει κάθε φορά?Σόρυ αλλά εξηγησε της ότι μπορεί να είναι η δική της φιολοσοφία αλλά όχι και η δική σου.Αυτά.

marigia συμφωνώ με τις κοπέλες, πες ότι είναι εντολή γιατρού.:rolleyes:

yaeNp3.png

το σωστό είναι ο γονέας να σε ενημερώνει για την κατάσταση του παιδίου του αν είναι ή ήταν πρόσφατα άρρωστο για να έχεις το δικαίωμα επιλογής!!! πχ εγώ έχω τύχει να πάρω φιλενάδα για καφέ και να μου λέει ξέρεις ο μικρός έχει δέκατα τον είδε ο γιατρός δεν μου έδωσε τίποτα είναι καλά κατα τα άλλα και εγώ πήγα και η μικρή δεν έπαθε τίποτα!!! βέβαια αν δεν πήγαινε παιδικό όπου από εκεί μου κολλάει και την είχα σπίτι θα την προστάτευα εννοείτε περισσότερο αλλά αφού εκεί στέλνουν τα παιδιά τους και με πυρετό και με ιώσεις κανονικά μέχρι και με επεφυκίτηδα η άλλη το έστειλε και κόλλησε όλος ο παιδικός ο πυρετός ή η μύξα δεν με ενοχλεί αλλά ΄θέλω να έχω το δικαίωμα επιλογής όπως και εγώ το προσφέρω και δεν παρεξηγούμαι αν μου πουν καλύτερα να μην βρεθούμε μην κολήσει το παιδί αλοίμονο!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Αχ βρε vallou μου περαστικα σας! Σε καταλαβαινω οτι ερχεσαι σε δυσκολη θεση..σας ειχα αναφερει αλλωστε το προβλημα που αντιμετωπιζα με την κουμπαρα μου που αν και μακρια οταν βρισκομασταν ή οταν ηθελαν να βρεθουμε παντα τα παιδια της ηταν αρρωστα οποτε τη μια φορα αναγκαστικα να πω ψεμματα και τελικα ηρθαν μονοι τους χωρις αυτα και τη δευτερη φορα απλα πηρα το ρισκο και ευτυχως ο μικρος δεν επαθε τιποτα. Και τωρα τα Χριστουγεννα παλι απεφυγα γιατι ηταν αρρωστα και παρολο που μου το ειπε ηθελε να παμε. Δυστυχως υπαρχουν γονεις που ειναι συνηθισμενοι στις αρρωστιες και δεν δινουν σημασια και φυσικα δεν νοιαζονται και για τα παιδια του αλλου κοσμου. Περαστικα στο κοριτσακι μας , ετσι οπως το περιγραφεις ακουγεται πολυ ασχημο και τετοιο κακο να μην σας ξαναβρει. Και με την εν λογω μαμα απλα αλλη φορα να ρωτας διακριτικα αν το παιδακι της ειναι ΟΚ γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι αν της πεις κατι αλλο σιγουρα θα παρεξηγηθει και αν δεν το θες αυτο κριμα ειναι να χαλασουν οι σχεσεις σας.

Μαριγια μου τι κακο και αυτο με τη μικρη/?? Για να επαθε τετοια ζημια ή ειναι πολυ ευαισθητη ή σιγουρα δεν την αλλαζουν εγκαιρως. Πω πω..πικρα ασε τη βελεντα και βαλε σουντοκριμ ειναι θαυματουργη θα περασει πιο γρηγορα το συγκαμμα. Μετα ξαναρχιζεις βελεντα με το που συνελθει το δερματακι. Ειναι η τακτικη να μην τα πλενουν απο οτι καταλαβα...αχ..και αυτες δικιο εχουν με τοσα μικρα αλλα απο την αλλη δουλεια τους ειναι ν ατα φροντιζουν..βαλε κρεμα φουλ να περασει γρηγορα και ανεφερε τους οτι εχει υπερευαισθησια το παιδι.

Εμεις κατα τα αλλα πρωι πρωι τρεχαμε παιδιατρο γεμισε το σωματακι του μικρα σπυρακια αλλα κοκκινα και αλλα οχι. Τα ειχε κανα 2 μερες δεν εδωσα πολυ σημασια αλλα σημερα παραεγινε το κακο. Βασικα υποπτευθηκα καμια παιδικη αρρωστια αλλα τελικα μου ειπε οτι ειναι αλλεργια προφανως απο δημητριακα που του εδωσα για πρωτη φορα αυτες τις ημερες (τα φιτνες) και μας εδωσε ενα σιροπακι για μια βδομαδα. Αυτα...μακαρι να φυγουν γρηγορα γιατι τα ποδαρακια του τα εγδαρε απο το ξυσιμο.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ωχ βρε Πεζη μου ο καημενούλης!! Μάλλον atarax θα σας έδωσε. Αυτό είναι το άσχημο με τις τυποποιημένες τροφές, έχουν τόσα συστατικά που δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό που σε πείραξε! Εμείς πάμε καλά ευτυχώς. Περιμένω τώρα να κολλήσουμε τη μεγάλη. Είμαστε στην ανάρρωση και δεν προσέχουν καθόλου παίρνουν το χυμό η μία της άλλης κλπ. Η μεγάλη δε, μου είπε οτι θα χαρεί πολύ αν αρρωστήσει αφού δεν θα κάνει μαθήματα και σχολείο..:roll: Θα δείξει.

Νεαμανούλα, φταίω και εγώ, προσπαθώ να μην στενοχωρώ τους άλλους και ταλαιπωρώ τελικά τα δικά μου τα βλασταράκια. Θα αλλάξω στάση.. σίγουρα!!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια κι άλλο κακό να μην τα βρει!

Χάθηκα, κορίτσια, αλλά έτρεχα να ετοιμάσω τα πάντα για τη μικρή, στις 7/2 μπαίνω για την καισαρική, σε 3 εβδομάδες δηλαδή!

Ο Θανάσης μου όσο πάει γίνεται όλο και περισσότερο αντάρτης. Θέλει να γίνεται το δικό του, με κάθε τρόπο. Το "μη και το "οχι" πάει σύννεφο. Αν και σε κάποια πράγματα τον καταλαβαίνω τον μικρό μου, τι να σου κάνει με μια μαμά που δυσκολεύεται να σηκωθει από το πάτωμα!

Λέξεις δεν λέμε ακόμα πολλές, όταν ομως λέει κάτι καινούργιο, έχει πλάκα. Χθες έφτιαξε ένα παζλ με την κιβωτό του Νώε και μόλις του είπα "αυτός είναι ο Νώς Θανάση" άρχισε να φωνάζει "΄οε,οε,οε"!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια κι άλλο κακό να μην τα βρει!

Χάθηκα, κορίτσια, αλλά έτρεχα να ετοιμάσω τα πάντα για τη μικρή, στις 7/2 μπαίνω για την καισαρική, σε 3 εβδομάδες δηλαδή!

Ο Θανάσης μου όσο πάει γίνεται όλο και περισσότερο αντάρτης. Θέλει να γίνεται το δικό του, με κάθε τρόπο. Το "μη και το "οχι" πάει σύννεφο. Αν και σε κάποια πράγματα τον καταλαβαίνω τον μικρό μου, τι να σου κάνει με μια μαμά που δυσκολεύεται να σηκωθει από το πάτωμα!

Λέξεις δεν λέμε ακόμα πολλές, όταν ομως λέει κάτι καινούργιο, έχει πλάκα. Χθες έφτιαξε ένα παζλ με την κιβωτό του Νώε και μόλις του είπα "αυτός είναι ο Νώς Θανάση" άρχισε να φωνάζει "΄οε,οε,οε"!

άντε κοπέλα μου με το καλό σου εύχομαι όλα καλά να πάνε!!!

όσο για το θανασάκη σου μάλλον έχει ψιλοκαταλάβει τι γίνεται και αντιδράει αλλά και αυτό το οχι τα σκατούλια τι ήταν να το μάθουν!!! η αγαπημένη τους λέξη έχει γίνει!!! ότι και να ρωτήσεις που δεν συμπεριλαμβάνει τις λέξεις κοκο, βόλτα και παιχνίδι όχι απαντάνε!!! έχουν εκτός από άποψη και απαιτήσεις!!! 2 χρονών ανθρωπάκια και μας κάνουν ότι θέλουν χαχαχα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...