Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζουζουνελ κι εγω ειχα διαβητη κυησης αλλά δεν με ενημερωσε κανεις για τίποτα σχετικά με γλυκα και τριπλεξ που γράφεις. Βεβαια δεν επαιρνα και ινσουλίνη αλλα το ρύθμιζα με δίαιτα. Παντως γλυκα δεν δίνω σχεδον κάθολου τυποποιημένα Μονο κανα κεικ σπιτικό ή τσουρεκακι απο την γιαγιά της . Μπισκότα μιραντα της έδωσε μια κυρία στην παιδίκή χαρά (χωρις να το παρω χαμπάρι ...) και θυμαμαι πως είχε ενθουσιαστεί .

εγώ έκανα και ινσουλίνη, ποοοολλές μονάδες στον γιο μου (πανω από 160 την ημέρα, υπογλυκαιμίες παθαινα, αστα, μαυρα χάλια). στην κορη μου ήταν καλύτερη η κατάσταση, έκανα μόνο 24 μονάδες. τεσπα περασμένα, ξεχασμένα που λενε...

ΠΕΖΗ εμενα ο δικός μου δεν εχει δοκιμάσει πολλά πράγματα από γλυκά και δεν ξερει, οπότε και να δει, δε ζητάει. Μια μερα ειχα φαει γαριδάκια (αντι να τρωνε τα παιδιά, τρώω εγω! χαχα) και μου ειχε πεσει ένα κάτω, δεν το είχα δει, το βρίσκει ο μικρός και ετρεχε στα σκουπίδια να το πετάξει και φώναζε "πουυυυφφφφ-πουυυυφφφ" :D :D :D Δε νομίζω άλλο παιδάκι να πετάει τα γαριδάκια για σκουπίδια! Α και τις καραμέλες τις έχουμε για παιχνίδια, πετρούλες ας πούμε. Πόσο ακόμα θα τον κοροϊδεύω δεν ξέρω! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κοπέλες μου !!!

Τρωω πακέτο στη δουλειά πάλι ....γμτ γκρρρρρ.

Κατερινα τι διαβάζω ??? Τι καλά που θα πας ταξιδάκι με φίλες βρε σκατουλ@ ! Καλα ο Θανάσης δεν είχε αντιρρηση ? Ο δικος μου ο σατράπης θα με χωριζε ετσι κ ήθελα να παω ταξίδι με την κοιλιά στο στόμα . Ευτυχως που υπάρχουν και τετοιοι άντρες σαν τον Θαναση για να παραδειγματίζονται μερικοι .... Ευγε Θανάση !!!!

Η δικιά μου η άλλη σκατούλ@ τωρα, με περιμενε 7.30 η ώρα να φάει . Σας ειπα αρνιοταν να φαει μονη της ή να την ταίσουν και περίμενε εμένα να φαει σαν λυμασμένη αφου ολη την μέρα ήταν θεονήστικη .. Μιλαμε για ψυχολογικό εκβιασμό σωστά?

Αφηστε τα παραπονα που μας έκανε .. Εκλαιγε συνεχεια και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Αγαπη μου της λέω έχεις θυμωσει που ησουν όλη μερα μόνη σου σημερα ? Ε ναιαιαιαιαιιαιαι !!!!! μου λεει χτυπωντας χέρια -ποδια σαν να μου λεει τοση ώρα αυτο σου λεω, δεν καταβαινεις μαρή ????

Εκλαιγα και γελούσα μαζί.....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κατερινα τι διαβάζω ??? Τι καλά που θα πας ταξιδάκι με φίλες βρε σκατουλ@ ! Καλα ο Θανάσης δεν είχε αντιρρηση ? Ο δικος μου ο σατράπης θα με χωριζε ετσι κ ήθελα να παω ταξίδι με την κοιλιά στο στόμα . Ευτυχως που υπάρχουν και τετοιοι άντρες σαν τον Θαναση για να παραδειγματίζονται μερικοι .... Ευγε Θανάση !!!!

Η δικιά μου η άλλη σκατούλ@ τωρα, με περιμενε 7.30 η ώρα να φάει . Σας ειπα αρνιοταν να φαει μονη της ή να την ταίσουν και περίμενε εμένα να φαει σαν λυμασμένη αφου ολη την μέρα ήταν θεονήστικη .. Μιλαμε για ψυχολογικό εκβιασμό σωστά?

Αφηστε τα παραπονα που μας έκανε .. Εκλαιγε συνεχεια και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Αγαπη μου της λέω έχεις θυμωσει που ησουν όλη μερα μόνη σου σημερα ? Ε ναιαιαιαιαιιαιαι !!!!! μου λεει χτυπωντας χέρια -ποδια σαν να μου λεει τοση ώρα αυτο σου λεω, δεν καταβαινεις μαρή ????

αχχχ μωρέ το κοριτσάκι μου ήθελε τη μαμά της!!! ε μα και εσύ βρε μαμά θέλει πολύ να καταλάβεις αφού σου λέει το παιδί.....τα δικά του....

εμένα πήγε με χαρά στο σχολείο γιατί θα έβλεπε τον θοδωρρρρη!!! έχουμε και έρωτες βλέπετε!!! τρομάρα μας!!! βέβαια με το που μπήκε και με είδε άρχισε ένα κλαψούρισμα αλα μάρθα βούρτση το χέρι στο κούτελο και καλά κλαίω δείτε με!!! μετά από λίγο βέβαια άρχισε να λέει τα πάντα τι έφαγε ποια δασκάλα ήταν και βέβαια τι έκανε με τον θοδωρρρρη!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Τί έγινε βρε κοπελιά?

Μια απο τα ίδια φιλενάδα...τι θές ταξιδι?Πάρε το πρώτο καράβι και μην ξαναγυρίσεις, θα μου έλεγε.....Καλός,χρυσός αλλά μην με χάσει....

Καλά εεεεεε....ακόμη γελάω....απίστευτη είναι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

giaki μου τα ξερεις τα καλά του ιδιωτικού τομέα .... Οσο για τους συζυγους μια απ τα ίδια ....

Πηγαμε παιδίατρο εχθές και μας βρήκε λίγο απ όλα .. Λιγο πειραγμένα αυτακια , λίγη βροχίτιδα... Ευτυχως αντιβιωση δεν έδωσε αλλα αν σε μια βδομαδα είναι άκόμα έτσι με βήχα θα δωσουμε ... Προς το παρον ιωδιο και ορο στην μύτη και προσπαν για φλεματα . Αυτο το παιδι με τα σίροπια εχει μεγαλη αγάπη Της δινω την χημειοπροφύλαξη το βραδυ και μου ζητάει κι αλλο ...

Απο μποι καλά παμε 89 ποντους και 10.300 το σαμιαμιδι μου !!! Επισης δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την γλώσσα που παέι ροδάνι. Παντως συνεργαζεται πολύ καλά στην παιδίατρο πια και κάνει ότι της λέει Βηχει οταν της το ζητα , παιρνει βαθιά ανάσα , ανοιγει το στόμα και κάνει ΑΑΑΑΑΑΑ, Δεν το περιμενα που το έιδα ούτε εγω η ίδια

Αυτα Δουλεια ΄τωρα ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

giaki μου τα ξερεις τα καλά του ιδιωτικού τομέα .... Οσο για τους συζυγους μια απ τα ίδια ....

Πηγαμε παιδίατρο εχθές και μας βρήκε λίγο απ όλα .. Λιγο πειραγμένα αυτακια , λίγη βροχίτιδα... Ευτυχως αντιβιωση δεν έδωσε αλλα αν σε μια βδομαδα είναι άκόμα έτσι με βήχα θα δωσουμε ... Προς το παρον ιωδιο και ορο στην μύτη και προσπαν για φλεματα . Αυτο το παιδι με τα σίροπια εχει μεγαλη αγάπη Της δινω την χημειοπροφύλαξη το βραδυ και μου ζητάει κι αλλο ...

Απο μποι καλά παμε 89 ποντους και 10.300 το σαμιαμιδι μου !!! Επισης δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την γλώσσα που παέι ροδάνι. Παντως συνεργαζεται πολύ καλά στην παιδίατρο πια και κάνει ότι της λέει Βηχει οταν της το ζητα , παιρνει βαθιά ανάσα , ανοιγει το στόμα και κάνει ΑΑΑΑΑΑΑ, Δεν το περιμενα που το έιδα ούτε εγω η ίδια

Αυτα Δουλεια ΄τωρα ....

Ένα μόνο έχω να πώ! Θα χρειαστεί "τακούνι΄ο γιόκας μου για να συνοδεύει την Ανδριέλα! εμεις ακόμα στουσ 87 πόντους, αν και πάμε αυριο να ξαναετρηθούμε!

Φιλάκια συμπεθέρααααα:)

cEyXp3.png

q61sp3.png

:lol::lol::lol: Γελαγα μονη μου στο γραφείο ....

Και μεις πριν 1 μήνα 87εκ ήμασταν, μη σκας και θα ναι ταιριαστό το ζευγαράκι ! Πεθαινω να δω χημεια μεταξύ τους !!!!

Ο συζυγος λέει πως τα τσιγγανακια τα κλεινουν απο τοσο μικρά και μας κοροιδευει αλλά συμπεθερες ενωμένες ποτέ νικημένες :tongue:

Αυτο ισχυει και για τις αλληλοσυμπεθερες :tongue:

Πόλύ γλώσσα έβγαλα και είμαι ακόμα δουλειά ......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ένα μόνο έχω να πώ! Θα χρειαστεί "τακούνι΄ο γιόκας μου για να συνοδεύει την Ανδριέλα! εμεις ακόμα στουσ 87 πόντους, αν και πάμε αυριο να ξαναετρηθούμε!

Φιλάκια συμπεθέρααααα:)

Ελα αλληλοσυμπεθερα....παρεα στο τακουνακι θα κανουμε....και εμεις μια απο τα ιδια, μην σου πω και πιο κοντος!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι σου ειναι το παλιογονιδιο ομως...1.87 ο συζυγος, 1.60 εγω...σε ολα εμοιασε ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΣΣΣΣ στο μποι επρεπε να μου μοιασει θελω να ξερω?????:confused::confused::confused::confused:

Μαριγια μου, καλο κουραγιο στην δουλεια....

παλι αρρωστο το ανδριελακι; τι κακο κ αυτο ρε κοριτσι...περαστικουλια της, παλι καλα που της αρεσει το σιροπι:mrgreen: το ιωδιο ομως που κολλαει; να το προσεχετε μωρε, ενοχοποιειται για παθησεις θυρεοειδους...

καλα απαιχτη με το φαγητο, θελει τη μαμακα της η μπουμπου!!!!!αχ φιλακια να της δωσεις!!!!!:D

ζουζουνελ κ εγω εκανα διαβητη κυησης , εκανα μονο διατροφη κ δεν μου ειπε τιποτα κανενας γιατρος. δεν ηθελα εγω ετσι κ αλλιως να τρωει γλυκα η μικρη κ ετσι μεχρι το καλοκαιρι δεν ειχε φαει ζαχαρη, μονο με μελι, χυμο κ τετοια. τωρα μονο αν τρωνε κ αλλα παιδακια πχ σε γιορτη ή παρτυ, την αφηνω. την πρωτοχρονια εφαγε πρωτη φορα σοκολατα, της αρεσε, αλλα δεν ενθουσιαστηκε κιολας. γενικα δεν της αρεσουν ιδιαιτερα τα γλυκα κ φτυνομαι, γιατι εγω ειμαι πολυ γλυκατζου κ ειναι παλιοσυνηθεια..:?

αυτο για το τριπλεξ πρωτη φορα το ακουω, αλλα αν ειχες αρυθμιστο ζαχαρο, εχει λογικη...

να θηλασεις τη μικρη οσο γινεται περισσοτερο, κανει καλο κ σε εκεινη κ σε σενα τωρα κ μελλοντικα.

Ελα αλληλοσυμπεθερα....παρεα στο τακουνακι θα κανουμε....και εμεις μια απο τα ιδια, μην σου πω και πιο κοντος!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα κανετε, θα κανετε γιατι το 90αρακι το χουμε πιασει, εδω κ καιρο χιχιχιχι

(δεν βρηκα φωτο για το παιχνιδι, αλλα ωραια παιχνιδακια εχουν τα plan toys , ξυλινα, εχω βαλει στο ματι μια κουκλοοικογενεια για του χρονου!!!!!)

Τι σου ειναι το παλιογονιδιο ομως...1.87 ο συζυγος, 1.60 εγω...σε ολα εμοιασε ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΣΣΣΣ στο μποι επρεπε να μου μοιασει θελω να ξερω?????:confused::confused::confused::confused:

Μαριγια μου, καλο κουραγιο στην δουλεια....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ok, Μου έφτιαξες το πρωινό μου!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Αγορομανες cool ... Τα αγορακια αργουν να πάρουν ύψος σε σχέση με τα κορίτσια. Εξαλλου αυτα παιρνουν ύψος μεχρι κ τα 16-17 ενω τα κοριτσακια ερχεται η περιοδος και σταματαν. Εκτος αν τελικά είναι μύθος όλο αυτο. Αν και απο κοντινα παραδείγματα μαλλον ισχύει...

Βλεπε εμένα και τον αδερφό μου ....

DaF δεν ειναι ακριβως ιώδιο Ειναι το protargol , θα το ψάξω όμως ...

Κατα τα αλλα εμεις περναμε ακόμα προσαρμογή στο σταθμό .... Απεργια πεινας ξανα είχαμε χθές ...

Θα με τρελανει...

Καλημέρααααααα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας τσούπρες!

Καταρχάς μεγάλη παράλειψη στο προηγούμενο μην. ξέχασα να ευχηθώ στο Γιαννάκη της Κατερίνας μας χρόνια πολλά , να τον χαίρεσαι φιλενάδα, και γενικά σε όσους γιόρταζαν. Βλέπεις όταν γιορτάζεις εσύ ξεχνάς τους άλλους:roll:

Εμείς αρπάξαμε το πρώτο κρύωμα του χειμώνα (εεμα το περίμενα η μικρή όλη την ώρα ήταν έξω να ψήνει με τον μπαμπά της) ευτυχως όμως μόνο μπούκωμα και μύξες.Περάσαμε και 2μέρες που δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το μπούκωμα αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα. Εχει μείνει ακόμη λίγο αλλά τουλάχιστον μπορεί και κοιμάται. Και ευτυχώς ούτε πυρετό, ούτε φάρμακα ούτε τίποτα, στο πόδι το περάσαμε φτουφτουφτου!!!:rolleyes:

Για τα γλυκά που λέτε κι εγώ προσπαθώ να τα αποφύγω αλλά έχει φάει κάποιες φορές (καλά στις γιορτές τα ξέσκισε) όταν είναι κι άλλα παιδάκια και τρώνε και κλαίει κι αυτή για να φάει εε τί να κάνεις?να μην το δώσεις?εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί αν φάνε και λίγες φορές δεν θα πάθουν τίποτα, μεγάλωσαν βρε μανούλες τα μανάρια μας κοντά δίχρονα, δεν είναι ντιπ μωρά!!:mrgreen::mrgreen:

marigia γιατί βρε η Ανδριέλα έτσι?Μήπως όλα αυτά είναι από τον παιδικό?Κολλάει από εκεί από άλλα παιδάκια? Περαστικά σας γρήγορα!Τί καλά που συνεργάζεται στο γιατρό εμένα με το που την δει γίνεται πανικός!!!και να σου πω...10300????Καλέ τί σπουργίτι είναι αυτό:mrgreen:!!!!Η δικιά μου είναι 14 κιλά με 93 ύψος και πάλι αδύνατη προς κανονική τη λες.(και τη μέτρησα και πριν δυο εβδομάδες).

Πάντως μην αγχώνεστε για το ύψος, μπορεί να βάλουν απότομα και δεν ξέρεις σε ποια ηλικία. Και γιαν την περίοδο που λέτε, σας λέω ότι εγώ έριξα απότομα μπόι αφού είχα αδιαθετήσει και μετά.

Καλέ έχω πάθει πλάκα με τα λόγια που λένε τα παιδάκια σας!!Εμείς (περα από τα κλασσικά) όλα τα άλλα τα λέει με τον δικό της τρόπο. Καταλαβαίνει τα πάντα, λέει τα πάντα αλλά ακαταλαβίστικα πχ. πωμά =ψωμί. Προτασσούλες όχι ακόμη.

Αυτά κορίτσια τα λέμε!!!

yaeNp3.png

neamanoula σε ευχαριστώ και φυσικά ανταποδίδω!!!!!!

Τώρα, για να συνοδέψουμε το Χριστινάκι, χρειαζόμαστε σκαμνί ολόκληρο! 93 εκ?? Πω πω!!!! Τέλεια η κορούλα!!! Περαστικά σας κιόλας!!!!

Όσο για κουβεντούλες, και ο δικός μου πρόταση δεν κάνει, αλλά μέρα με τη μέρα βλέπω πρόοδο! Λέει πολλές, είτε κανονικά, είτε με τον δικό του τρόπο. Πχ το νερό, το λέει "αλό" και το μπισκότο "τοκοτό". Όμως όπως είπες και εσύ, καταλαβαίνουν τα πάντα. ολα! Υπάρχει απίστευτα καλή συνεννόηση, οπότε γιατί να ανησυχούμε;; Θα τα πούνε όλα μαζ'ι.

τέλος για τα γλυκά, και εμείς τώρα στις γιορτές λιγάκι ξεφύγαμε. Αλλά πραγματικά, όταν όλοι τρώνε μπροστά του, τι να το κάνω το παιδί; Δεν θέλω να ειναι και στερημένο. Μου λέγανε για ένα παιδάκι που στην ηλικία των 8 δεν είχε φάει ποτέ γαριδάκια. Σε ένα πάρτυ λοιπόν , βρήκε ευκαιρία και έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα. Ε, ας μην τα κάνουμε ετσι!!!

Αντε φιλιά πολλά σε όλες. Το απόγευμα έχει εμβόλιο. Αλήθεια της ανεμοβλογιάς το κάνατε??

cEyXp3.png

q61sp3.png

Φιλεναδούλες μου γεια σας!!!

Χάθηκα τελείως......δε σας ξέχασα όμως......

Dafoula μου έστειλς μηνυματάκι εεεεε? Δεν είχα κινητο για λίγες μέρες...

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή και χαρούμενη νέα χρονιά;)

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια μας που γιόρταζαν, Χριστινάκι, Γιαννάκη να είναι πάντα γερά!

Κατερινάκι s είμαι σίγουρα η τελαυταία που σου εύχεται με το καλό το δεύτερο παιδάκι!

Εγώ χάθηκα γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχω παίξει στη δουλειά. Άδεια για τις γιορτές πήρα τώρα, κι έχω ανέβει λίγο στο χωριό μου στη Θεσσαλονίκη να ξεκουραστώ. Το μεγαλύτερο λούκι το τραβάει ο άνδρας μου ο οποίος φεύγει στις 7 το πρωί και γυρίζει τις περισσότερες φορές στις 12-1-2 το βράδυ:shock::shock:, μπορεί και στις 5 το πρωί ή μπορεί να μην γυρίσει και καθόλου να τον δούμε μετά από 48 ώρες:?:???: και φυσικά δεν πληρώνετε υπερωρίες.....δημόσιο σου λέει μετά. Οπότε εγώ στην προσπάθεια μου να καλύψω το κενό ασχολούμαι αποκλειστικά με τον μικρό και προσπαθώ να τον πηγαίνω σε φίλους με παιδάκια για να χαίρεται μωρέ κι αυτό λιγάκι.....Όταν πια έρχεται η ώρα να κοιμηθεί ή θα τρέξω να κάνω καμιά δουλειά ή θα αποκοιμηθω μαζί του...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Θεσσαλονικιές θα είμαι εδώ μέχρι την Κυριακή το πρωί.

Παίζει να συνατηθούμε? Θέλετε να έρθετε απο το πατρικό μου, ίσως το Σάββατο νωρίς το απογευματάκι που έχουμε ένα μεγάλο κήπο με κούνιες τσουλήθρα κτλ?

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...