Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν εγώ σιγά σιγά αρχίζω να ετοιμάζομαι για την άφιξη της μπέμπας μιας και δεν θα αργήσει!!! στις 24 έχω ραντεβού στον γιατρό να κλείσουμε ραντεβού για τεχνητούς μιας και η μπέμπα είναι μεγάλη είναι ήδη 2800 με 3 κιλά!!!!αν την αφήσουμε μέχρι τέλους ζήτω και την έκατσα πως θα το γεννήσω αυτό το παιδί?

με το καλό, κοριτσάκι!

Να έχεις βέβαια υποψιν σου ότι μπορεί να έχεις μεγάλη απόκλιση

Κι εμένα ο γυναικολόγος μου την έβγαζε τη μπουμπού 3800 στις 37 εβδομάδες ακριβώς, οπότε πήγαμε για γέννα 37w4d και τελικά ήταν μόλις 3200 η μπεμπούλα, και φεύγοντας από το μαιευτήριο (που έτσι κι αλλιώς χάνουν βάρος) ήταν λίγο πάνω από 3 κιλά (3,040 για την ακρίβεια). Μια σταλιά μου φαινόταν, δυο καλαμάκια είχε για ποδαράκια. Μετά που το σκεφτόμουν... ίσως βιαζόταν λίγο ο γιατρός μου, μιας και πέφταμε στον 15αυγουστο...

Τεσπα, όλα καλά, τώρα είναι κοντά 8 κιλά, γεμίσανε και τα μπουτάκια της και τα μαγουλάκια της, τώρα ναι, φαίνεται μωρό, πριν μου φαινόταν γατάκι! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zouzounel Να σου ζήσει η κορούλα. Από όλα όσα είπες, κρατάω ότι η αγάπη δεν μοίράζεται, πολλαπλασιάζεται!!! Μου αρεσε τόσο πολύ. Νιώθω ότι έτσι κάπως θα είμαι και εγώ. Ο μικρός, ξανθούλης και ασπρούλης και πιστεύω ότι η μπάμπα θα είναι μελαχροινή...χα χα!! Θα δούμε. Περιμένουμε τις συμβουλές σου! Και πάλι να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!

ευχαριστώ για τις ευχές!

τελικά της μπέμπας της έπεσαν τα μαύρα μαλλάκια. αυτά που βγαίνουν τώρα είναι πολύ πιο ανοιχτόχρωμα, καστανόξανθα μου φαίνονται, άσπρισε και ειναι γαλανομάτα σαν τον αδελφό της. μα μου κάνει εντύπωση, για την ώρα φαίνεται να εχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα μάτια και γενικώς μοιάζουν πάααρα πολύ. για να δούμε...

από συμβουλές.. τι να σας πω... ψυχραιμία και υπομονή! :)

πάντως με το δεύτερο παιδάκι είσαι πολύ πιο ψύχραιμη, έχεις την εμπειρία και δε σου φαίνονται όλα τραγικά. εντάξει, οι πρώτοι δυο μήνες είναι δύσκολοι, θελεις βοήθεια οπωσδήποτε, μετά μπαίνουν όλα σε μια σειρα, συνηθίζεις.

zouzounel, πέρα από κάποιες εβδομάδες με τη μαμά μου, όχι, δεν έχω άλλη βοήθεια. Αλλά δεν θα τρελαθώ αν η μικρή δεν θηλάσει αποκλειστικά. Θα κάνω ό,τι μπορώ καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο, ωστόσο ψυχανεμίζομαι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με το βρέφος και το νήπιο μαζί!

θα δεις ότι περισσότερο θα ασχολείσαι με το "μεγάλο" σου παιδάκι, παρά με το νεογέννητο! άλλαγμα, τάισμα και ύπνο, με συνοπτικές διαδικασίες για το μωρό! :) και το γεγονός είναι ότι το μεγάλο είναι που θέλει προσοχή τώρα, μέχρι να αποδεχθεί την παρουσία του "εισβολέα", όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. μη νομίζεις, κι εγώ δεν εχω κανεναν, ευτυχώς που ο άντρας μου ασχολείται, οι δυο μας τα βγάζουμε περα, εχω επιστρέψει και στη δουλειά και τρέχω και δε φτάνω... δε σκάω, ό,τι προλαβαίνω κάνω στο σπίτι και τον περισσότερο χρόνο τον περνάω με τα παιδιά.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ουφ τι εβδομαδα κ αυτη...με ενημερωσαν τελευταια στιγμη κυριολεκτικα για ενα μαθημα κ ετρεχα στου δ... την ακρη :twisted: πολυ σπαστικο αυτο...γενικα με το θεμα δουλεια εχω φρικαρει γιατι δεν πανε καθολου καλα τα πραγματα απο αποψη μισθου, συν το θεμα της συμβασης που ειναι για κλαμματα....ειμαι πολυ προβληματισμενη γμτ...γιατι σαν επαγγελμα μου αρεσει παρα πολυ...:(

ζουζουνελ πολυ ενθαρρυντικα οσα γραφεις! να τη χαιρεσαι τη στρουμπουλη μπουμπουκα!μπραβο, αυτη σχεδον τριπλασιασε βαρος!!:D

σημερα εμαθα κ για μια ακομα εγκυμοσυνη ξαδερφης μας, ολο μωρα αυτος ο χρονος!εμεις δεδομενης της καταστασης δεν το σκεφτομαστε ακομα αλλα αν ειχα σταθερη δουλεια νομιζω θα το παιρναμε πιο ζεστα...

τα νεα μας τωρα...περασαμε παρα πολυ ομορφα , ειδαμε τους συγγενεις μας κυριως, η ερατουλα μπηκε στο κλιμα των χριστουγεννων κ ολο μας ζητουσε την ιστορια του αη βασιλη, εκανε 'χοχοχο' οποτε μιλουσαμε γι'αυτον , χαιροταν με τα καλαντα παρα πολυ , της πηραμε κ τριγωνακι :tongue: ειπε στους γονεις μου 'γιαγιακα παππουλη χονια πολλα' κ κατουρηθηκαν απο τη χαρα τους....γενικα πολλη πλακα με τη μικρη φετος!

το φανταστικοτερο δωρο που ελαβε ηταν απο τη θεια της (την αδερφη μου) κ τον φιλο της, που της πηραν ενα πραγματικο πιανακι για παιδακια. η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι μεταλλοφωνο κ δεν εχει χορδες.

το αλλο που λατρευει κ καθεται με τις 'ωρες' (που λεμε, γιατι σε αυτη την ηλικια χμμμ...) ειναι τα παζλ... ειχε ενα βιβλιαρακι με παζλ κ ελαβε δωρο αλλα τρια (!) , μεχρι κ στο καροτσι θελει να τα εχει μαζι της!:mrgreen:

γενικα μεσα στις γιορτες ηταν το αγιο παιδι, κοιμοταν 7ωρα σερι :shock: ,οποτε ειχα δουλειες κ ετοιμασιες με φαγητα κ τετοια, απλωνε ολα τα βιβλια της κ τα παζλ στο πατωμα κ επαιζε με αυτα...τωρα που ξαναρχισα τη δουλεια..κ εμενα μου κακοφανηκε κ εκεινης.....:roll:

Καλημερα!!!

Είστε όλες καλά;;; Εγώ ξενυχτισμένη..Ειχα να το κάνω πολύ καιρο να κοιμηθώ 4 το πρωι....Δεν γιορτάσαμε τον μικρό μας, λόγω πολλών ιώσεων(όλα τα μικρούλια είναι άρρωστα), αλλα ήρθαν 2 φίλοι για "μισή" ώρα και τελικά μείνανε 7!!!! Περάσαμε τόσο ωραία!!!

Αχ, μαζεύω τα κομμάτια μου....

Σας αφήνω, θα επανέλθω αργότερα γιατί ο Γιάννης πατάει τα πλήκτρα!!!

Φιλιάαααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!Τί μου κάνετε?

Εμείς καλά αν και σήμερα ήταν μία εξοντωτική μέρα....ψήσαμε στην αυλή και είχα ολημερίς πεθερικά, φίλους, κουμπάρους, παιδιά καθότι γιόρταζε ο άντρας μου χτες και σήμερα είχαμε πανυγήρια. Από τις 5.00 το χάραμα ξύπνια (καθότι η Χριστίνα τα μυρίζεται αυτά στον αέρα και δεν κοιμόταν) μόλις τώρα έκατσα ...και νιώθω τους κάλους στα πόδια μου...η δε μικρή αφυνίασε με τόσο κόσμο και βαβούρα, ήταν το καλύτερο της, αφού από τις 5.00 το πρωί κοιμήθηκε ξανά τώρα στις 22.00 το βράδυ, πόσες είναι είναι?20?κάπου εκεί?από τις 20.30 βέβαια και μετά έκλαιγε και ούρλιαζε, ναι..κουράστηκε επιτέλους η Χριστίνα μετά από τόσες ώρες.οπότε...τώρα όλοι κοιμούνται και εγώ είπα λίγο να χαλαρώσω..:rolleyes:είναι η ώρα μου..αλλά ηταν πολύ ωραία!!!Οι συναντήσεις με φίλους σπανίζουν, χάνεσαι με τα παιδιά, αλλά ήταν πολύ καλά (πέραν του ότι η Χριστίνα έριξε στο πάτωμα ένα ποτήρι κρασί, ένα μπύρα, ένα καφέ και πάνω της ένα ουίσκι)χμμ ουκ ολίγα..

Αυτά τα νέα τα δικά μας!

Καλέ daf πολλά καλά μιλάει η κόρη σου!Μπράβο στην Ερατούλα!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

κατερινα παει το εχασα το λιγοστο μυαλο, καλε γιορταζε ο Γιαννακης!!!!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!:D (εχουμε κ εμεις φωτο με αστειο καπελο, κατσε να τη βαλω!!)

τι τελεια νεαμανουλα...πολυ μου αρεσουν αυτα τα μαζεματα για μαγειρεμα κ ειδικα ψησιμο χιχι:tongue: μερακλου η χριστινα βλεπω!:mrgreen:

η ερατω μη φανταστεις, ο,τι της κατσει λεει, αλλα πραγματα δεν τα λεει με τιποτα, αλλα τα λεει οπως να ναι (''αντων αντων''δηλαδη:tongue::tongue::tongue:) πχ εχει ενα παιχνιδι με ενσφηνωματα που λεει οταν το πατας 'τρελαινομαι για μπισκοτα' (ολο κ καποιο πιτσιρικι θα το εχει απο το καφε, καταλαβαινετε ποιο λεω!) ε, η ερατω λεει 'τετενο τσοτσοκα' !!!αντε βγαλε ακρη:lol:

αχ,το τελευταιο αστειο που εκανε, αρχιζει κ λεει 'μαμακα, μπαμπακα κτλ' και.....'Ντοντακα'..!(η Ντορα δλδ) επισης ....νονακα! (η νονα της):lol:

Μαριγια οπως βλεπεις μαλλον μεχρι να κατακτησουν τον λογο πληρως θα ακουσουμε πολλα! εγω παντως δεν ανησυχω..ειναι ακομα πολυ μικρα για να μιλανε κανονικα, ποσω μαλλον καθαρα...η ανδρι λεει ηδη παρα πολλα για την ηλικια της (για το μεσο ορο δλδ) και οπως σε ολα , ετσι κ στο λογο καθε παιδι εχει το ρυθμο κ τις προτιμησεις του.

συμπεθερα τωρα ειδα ρωτας για παιχνιδια, εμεις εκτος απο ..παζλ δεν εχουμε να προτεινουμε κ πολλα, οπως γραφω κ πιο πανω μερα νυχτα με ενα παζλ...:tongue: γιατι δεν μπαινεις σε καμια σελιδα με παιχνιδια, να παρεις καμια ιδεα; ειδικα το imaginarium που εχουμε παρει απο εκει καποιες φορες, εχει φανταστικα παιχνιδια!αυτο που μου αρεσει πολυ απο εκει, ειναι ενα 'τουνελ' που το ξεδιπλωνεις κ μπαινοβγαινουν , πολυ απλο παιχνιδι, ελαφρυ κ τα παιδια συνηθως λατρευουν τετοιες κρυψωνες!

παιδια με την κωνσταντια ειχα μιλησει πριν καιρο , ειναι η αληθεια, ειχε πολλη δουλεια κ ετρεχε ολημερις! της εστειλα μνμ για χρονια πολλα, δεν μου απαντησε κ αυτο με ψιλοανησυχει, θα της ξαναστειλω παντως..!

πεζη τα συγχαρητηρια μου!πως τον καταφερες καλε να καθεται;; αδυνατο μου φαινεται....:shock: την τελευταια φορα που πηγαμε για καφε, πηγε να μου φυγει η νεαρα, απο τις σκαλες που οδηγουσαν στον κατω οροφο ...κ ημουν απο πισω της...πηρα μια λαχταρα...!

july αντε με το καλο!!:D

πεζη τα συγχαρητηρια μου!πως τον καταφερες καλε να καθεται;; αδυνατο μου φαινεται....:shock: την τελευταια φορα που πηγαμε για καφε, πηγε να μου φυγει η νεαρα, απο τις σκαλες που οδηγουσαν στον κατω οροφο ...κ ημουν απο πισω της...πηρα μια λαχταρα...!

daf μου σκληρη εκπαιδευση του εκανα...χαχα!!! συχνα καφεδακια να συνηθιζει το παιδι και οντως συνηθισε. Ευτυχως δεν μας κανει πολλα νερα μεχρι στιγμης το απολαμβανει και αυτος αλλα παντα με καποιο ανταλλαγμα δλδ καποιο γλυκακι μπισκοτακι πατατακι κλπ. Δεν γινεται αλλιως! Παντως και προχθες που πηγαμε σε παιδοτοπο για πρωτη φορα μια χαρα μπηκε μεσα επαιξε κανα τριωρο σε σημειο που δεν εφευγε και γενικα μια χαρα..εξω να ειναι το παιδακι μου και τι αλλο!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Μανούλες μια που τα παιδάκια μας ειναι συνομήλικα, για πείτε μου κάτι... γλυκά τους δίνετε? σοκολάτες και τέτοια?

Κι αν κάποια μανούλα είχε διαβήτη κύησης, θα ήθελα να μαθω αν ο παιδίατρος έδωσε ιδιαίτερες οδηγίες. Ο δικός μας παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε παρα πολύ τη διατροφή του, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει 3 ετών, γιατί εχει περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει παιδικό διαβήτη από τα παιδάκια που οι μαμάδες τους κατά την εγκυμοσυνη είχαν φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου. Μόνο μπισκοτάκια μιράντα και πτι μπερ του δίνω 1-2 φορές την εβδομάδα και αν.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, που πάλι έκανα διαβήτη κύησης, εκανα 3 φορες τριπλεξ καρδιάς στο έμβρυο, γιατί το σακχαρο μπορει να επηρεάσει την καρδια. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει (δε μου είχε πει τίποτα ο γιατρός) και η εμβρυοκαρδιολόγος μου είπε όταν ο μικρός πάει 3 χρονων, να του κάνουμε ενα τρίπλεξ (αν και θα το είχαμε ήδη δει, αν υπήρχε πρόβλημα, έτσι μου είπε).

Εντάξει έτσι κι αλλιως δε θα ήθελα να μου πλακωθεί στα γλυκά από τώρα, αλλά δε θέλω να ζω και με το άγχος μη τυχόν και πάμε πουθενά και του δώσουν κανενα γλυκο...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστω για τις ευχές! Πράγματι, γίορταζε το μαναράκι μου!!!! Πραγματικά την χάρηκα πολύ αυτή τη μέρα!

Ο Γιάννης έχει αρχίσει να λέει και αυτός διάφορα, αλλά αυτό που με τρέλανε ήταν τό ότι στην κοιλιά της μαμάς είναι η "φουφούλα" του!!! Αν καταλάβει βέβαια τι εστί "φουφούλα" δεν θα με ξαναχαιδέψει!!! χα χα!!!

zouzounel εγώ του δίνω σπάνια σοκολάτα αλλα συχνά μιράνρα και πτι μπερ καθώς και μπισκοτάκια για μωρά. Επίσης κάνω κέικ (με λίγη ζάχαρη ) και του δίνω που και που. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Daf ΓΛΥΚΑ Η ΕΡΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ!!!!

Σας αφήνω, γιατι ο Γιαννης μου με τραβάει από το χέριιιιιιιι!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες!!! καταρχάς χρόνια πολλά σε όσα ζουζουνάκια γιόρταζαν προλύχρονα βρε!!!!

τα νέα μου είναι ότι πλέον έχω αρχίσει να ετοιμάζομαι μάλλον βέβαια καθυστερημένα!!! εχτές το βράδυ κάτσαμε με την μαιρούλα να βάλουμε να πλύνουμε τα ρούχα της μπέμπας αχχχχ κορίτσια τι όμορφα που ήταν!!! η μαίρη έπαιρνε όλα τα ρούχα και τα έβαζε στην κοιλιά μου λέγοντας για την μπέμπα μας κάτσα και μπλούζα και μαμα τι είναι αυτό??? τα φορμάκια που να τα θυμάται το κακόμοιρο!!!!και ένα γέλιο μια χαρά άλλο πράγμα!!! αφού της είπα να δώσουμε στην μπέμπα αυτή την πετσέτα (μια που μαίρη έχει χρησιμοποιήσει 3 φορες το πολύ) ναι μαμα της μπέμπας μας της μπέμπας μας και άνοιξε το συρτάρι να της δώσει και ρούχα!!!!αχχχ προβλέπω να ζήσω μεγάλες στιγμές!!!

κάπου διάβασα για καφέ???τι είναι αυτό βρε κορίτσια???αααα αυτό που πήγα με τον άντρα μου την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι παιδικοί??? πήγαμε στις 8 το πρωί μέχρι της 9!!! αυτό λέτε αχχχ ναι ωραία είναι!!! δεν έχουμε τολμήσει να πάμε κάπου απλούστατα γιατί δεν θέλω να πάω κάπου να κουραστώ δεν εχει νόημα και έτσι το αποφεύγουμε!!!

λοιπόν από κουβέντες και εμείς άλλο πράγμα!!! πήγαμε προχτές στην παιδίατρο για εμβόλιο και η μικρή είχε κάτσει στο τραπεζάκι να διαβάσει βιβλίο και έκατσε σε απόσταση η γιατρός και την κοίταγε!!! το καμάρι μου μιλάει πολύ καλά!!! βέβαια η γιατρός ξετρελάθηκε με το ρρρρρρρ!!!!

τώρα πάντως που λένε προτάσεις΄... τι προάλλες τις λέει κάτι ο μπαμπάς της και έρχεται και μου λέει μαμα τι είπε ο μπαμπάκας???? καλά έμεινα λέμε!!!

ααα και τέλος από παιχνίδια της δικιά μου της αρέσουν πολύ τα λέγκο τα παζλ και οι ζωγραφιές!!!! ιδίως οι ζωγραφιές!!!! της πήραμε ένα πανάκι που γράφεις μέ ένα ειδικό στυλό με νερό και όλη την ώρα με αυτό είναι χαχαχα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γεια σας μανούλες!!! καταρχάς χρόνια πολλά σε όσα ζουζουνάκια γιόρταζαν προλύχρονα βρε!!!!

τα νέα μου είναι ότι πλέον έχω αρχίσει να ετοιμάζομαι μάλλον βέβαια καθυστερημένα!!! εχτές το βράδυ κάτσαμε με την μαιρούλα να βάλουμε να πλύνουμε τα ρούχα της μπέμπας αχχχχ κορίτσια τι όμορφα που ήταν!!! η μαίρη έπαιρνε όλα τα ρούχα και τα έβαζε στην κοιλιά μου λέγοντας για την μπέμπα μας κάτσα και μπλούζα και μαμα τι είναι αυτό??? τα φορμάκια που να τα θυμάται το κακόμοιρο!!!!και ένα γέλιο μια χαρά άλλο πράγμα!!! αφού της είπα να δώσουμε στην μπέμπα αυτή την πετσέτα (μια που μαίρη έχει χρησιμοποιήσει 3 φορες το πολύ) ναι μαμα της μπέμπας μας της μπέμπας μας και άνοιξε το συρτάρι να της δώσει και ρούχα!!!!αχχχ προβλέπω να ζήσω μεγάλες στιγμές!!!

Αχ θα τρελλαθώ!!!!Με το καλό φιλενάδα όλα να πάνε πολύυυυυυυ καλά, και να έρθει η ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΣ στο σπίτι!!!!Με ένα πόνο βρε κοπελιά και ειμαι σίγουρη οτι η Μεγάλη θα την λατρέψει την μπέμπα!!!!!:D:D:D:D

κάπου διάβασα για καφέ???τι είναι αυτό βρε κορίτσια???αααα αυτό που πήγα με τον άντρα μου την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι παιδικοί??? πήγαμε στις 8 το πρωί μέχρι της 9!!! αυτό λέτε αχχχ ναι ωραία είναι!!! δεν έχουμε τολμήσει να πάμε κάπου απλούστατα γιατί δεν θέλω να πάω κάπου να κουραστώ δεν εχει νόημα και έτσι το αποφεύγουμε!!!

λοιπόν από κουβέντες και εμείς άλλο πράγμα!!! πήγαμε προχτές στην παιδίατρο για εμβόλιο και η μικρή είχε κάτσει στο τραπεζάκι να διαβάσει βιβλίο και έκατσε σε απόσταση η γιατρός και την κοίταγε!!! το καμάρι μου μιλάει πολύ καλά!!! βέβαια η γιατρός ξετρελάθηκε με το ρρρρρρρ!!!!

Για τον καφέ τί να πώ, με αποστομώσατε όλες....και εγώ που νόμιζα ότι μόνο το δικό μου παιδί δεν καθεται στα αυγά του!!!!:mrgreen:Εμείς απο κουβέντες τζίφος...λίγα πράγματα και φυσικά με το δικό του τρόπο...τα περισσότερα δε ειναι λήγοντα σε -ΝΤΑ/ΜΠΑ ΚΤΛ....τάντα(τσάντα), πάμπα(λάμπα), μπέμπα (κουνια μπελα),το περιβόητο ΓΚΕΓΚΕ...το οποίο ακόμη δεν εχουμε καταλάβει γιατί το λέει....ίσως κατι σαν "δεν ξέρω" αλλα δεν παίρνω και όρκο.....:mrgreen:και φυσικά ούτε λόγος για μαμα, μπαμπα....ΑΜΑ ΛΆΧΕΙ, ΌΠΟΤΕ ΛΑΧΕΙ!!!!!(αυτό με προβληματίζει αλλα ας μην το αναλύσω σαν θέμα τώρα)

ααα και τέλος από παιχνίδια της δικιά μου της αρέσουν πολύ τα λέγκο τα παζλ και οι ζωγραφιές!!!! ιδίως οι ζωγραφιές!!!! της πήραμε ένα πανάκι που γράφεις μέ ένα ειδικό στυλό με νερό και όλη την ώρα με αυτό είναι χαχαχα!!!

Φιλενάδα πολύ μου αρέσει αυτό που ζωγραφίζει το παιδάκι και δεν λερώνει....για πές μάρκα και μαγαζί?Συμπεθερα το IMAGINARIUM το έχουμε ήδη χτίσει.....και εκεί έχουν στερέψει οι ιδέες μου φαίνεται....αν και αυτο με το τούνελ που λές δεν το ξέρω....καμια φωτο πλιζζζζζζζζζζ!!!!!!

Τώρα τα δικά μας νέα....Έχω καταληξει στο ότι, ο Παναγιώτης όταν ειναι σε κάποιο σπίτι, ειναι ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!Όταν βγαίνουμε έξω μετατρέπεται σε ΔΑΙΜΟΝΑΣ!!!!Τι εννοω....το σάββατο μαζευτήκαμε σε φιλικό σπίτι-οπως και η νέαμανουλα στο σπίτι της- για να ψήσουμε!!!!Το ζευγάρι που μας κάλεσε, εχει μιά μπουμπού 8 μηνών και ήταν επίσης και οι κουμπαροι μας...σύνολο 6 ενήλικες και 2 παιδιά....σας πληροφορώ, ο Παναγιώτης ήταν ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!Δεν διαμαρτυρήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ δεν πείραξε τίποτα απο το σπίτι στο οποίο πήγαμε, παρότι η φίλη μου ακομη εχει παντού διακοσμητικά μιάς και η μικρή ακόμη δεν μπορεί να τα πειράξει!!!!Επαιξε πολύ με την μικρη και μόνος του, γελούσε και γενικά ήταν ευτυχισμένος....ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ, εμας το σερι αυπνίας ήταν 9 το πρωι με 7 το βράδυ, οπου κοιμήθηκε μέχρι τις 8μιση και μετα είχαμε πάρτυ μεχρις τις 1 οπου κοιμηθηκε με κλάματα μιας και δεν νυσταζε καθόλου!!!!Την κυριακη όμως, βγήκαμε βόλτα στην παραλία της Μηχανιώνας και εκεί είδαμε το άλλο πρόσωπο του παιδιού μας....ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, και τον κρατούσαμε με το ζόρι....είδε τις κούνιες και τσίριζε με αποτέλεσμα φύγαμε 2μιση το μεσημέρι κλαίγοντας, φτάσαμε στο σπίτι 3,εφαγε κλαίγοντας και κοιμήθηκε στις 3μιση μέχρι της 7 και μετά είχαμε δεύτερο γύρο όπου κοιμήθηκε στις 12 πάλι με κλάματα!!!!!Συμπέρασμα.....ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΠΊΤΙΑ ΕΞΟΔΟΣ όπου το παίδί επειδή δεν έχει ιδιαίτερους περιρισμούς είναι ποιό άνετο και φυσικά και οι γονείς μπορούν να πιούν ένα ρημαδοκαφέ!!!!!!

Κοριτσακια μου καλά σας γράφω απ τη δουλεια και δεν εχω και πολύ χρονο..

Ζουζουνελ κι εγω ειχα διαβητη κυησης αλλά δεν με ενημερωσε κανεις για τίποτα σχετικά με γλυκα και τριπλεξ που γράφεις. Βεβαια δεν επαιρνα και ινσουλίνη αλλα το ρύθμιζα με δίαιτα. Παντως γλυκα δεν δίνω σχεδον κάθολου τυποποιημένα Μονο κανα κεικ σπιτικό ή τσουρεκακι απο την γιαγιά της . Μπισκότα μιραντα της έδωσε μια κυρία στην παιδίκή χαρά (χωρις να το παρω χαμπάρι ...) και θυμαμαι πως είχε ενθουσιαστεί .

July μου χαρηκα για τα νεα σας . Η Μαιρούλα είναι super αδερφούλα απο τώρα! Μπράβο σας !

Εσεις πως πηγατε 1η μερα σταθμό σήμερα βρε July?

Σημερα 1η μερα στο σταθμό και κάνει απεργία πείνας. Ετσι με ενημερωσαν απ τον σταθμο συν την γυναικα που έχω σπίτι σήμερα. Αρνιοταν να φάει και τους έλεγε "Θα φαω μετα με την μαμά μου " Ακου εκει το σκατό ???? Κουρελι με έκανε . Ειμαι να σκάσω βρε μανούλες.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ε να μαι κι εγώ!!!!

Χρόνια πολλά στον Γιάννη μας να το χαιρόμαστε το αγοράκι μας το ξανθό!!!!!

Διάβασα τα νέα σας, τι πλάκα έχουν τα μωρά μας... Κι εμείς περάσαμε ωραία στις γιορτές, αρκετές εξόδους κάναμε, πήγαμε και εκδρομή στο χωριό του πεθερού μου στην Εύβοια την Πέμπτη που γιόρταζε ο μπαμπάς μου και περάσαμε τέλεια, και εντελώς τυχαία πήγαμε για καφέ εκεί (νομίζω ότι έχουμε να πάμε χρόνια για καφέ γενικά...) και ο Γιώργος έκατσε μια ώρα σε μία καρέκλα τρώγοντας τοστ και χορεύοντας κάτι χαζά τραγούδια που είχαν βάλει. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕΕΕΕ!!!!! Είναι ήσυχο το παιδί, το έχουμε ξαναπεί!!!!

Εκτός αν είμαστε σπίτι όπου από το απόγευμα και μετά νομίζει ότι η μαμά είναι τύμπανο και πρέπει να τη χτυπάμε για να δούμε τι ήχους βγάζει:twisted::twisted:

Η μικρή μου γίνεται όλο και πιο ζόρικη, έχω αρχίσει να τρώω τρελή κλωτσιά και το βράδυ αν ξυπνήσει ο Γιώργος δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ, γενικώς βαραίνω κι εγώ!!! Έχω βέβαια χρόνο ακόμα (ελπίζω) αλλά σε 20 μέρες παίρνω την άδεια μήπως μαζέψω καθόλου ύπνο γιατί έρχονται τα δύσκολα!!!

Τι άλλο??? Α! Πήρα σήμερα υγραντήρα γιατί στο σπίτι μας έχουμε κανάλια κλιματισμού και η ατμόσφαιρα ξηραίνει πολύ... Παρατήρησα ότι ο Γιώργος άρχισε να ξυπνάει και να ψιλοβήχει σαν να πνίγεται κάπως και λέω κάτσε να δοκιμάσουμε τον υγραντήρα... Όχι άλλο ξύπνημα το βράδυ Θεε μου λυπηθείτε με....

Το γάλα ο Γιώργος άρχισε εδώ και καμία εβδομάδα να το πίνει απο ποτήρι με καλαμάκι γιατί είδε τον ξάδερφό του που το πίνει έτσι και το ζήτησε από μόνος του. Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μεγαλύτερο παιδί που να δίνει παραδείγματα!!! Ούτε που ίδρωσα δηλαδή και κόψαμε και το ποτηράκι!!!

Μόνο που έχει αρχίσει και μου ζητάει την πιπίλα μέσα στην ημέρα, παρόλο που μέχρι τώρα την είχαμε μόνο για τον ύπνο. Πρέπει να επιληφθώ μάλλον γιατί μας βλέπω από εκεί που δεν την πολυχρησιμοποιούσαμε να μας γίνεται συνήθεια...Είναι που του την έδινα πιο συχνά όταν ήταν κάπως άρρωστος και του μεινε μάλλον...

Και δεν σας είπα και το καλύτερο.... Έκλεισα εισιτήρια μαζί με τη μία κολλητή μου να πάμε στην άλλη κολλητή μας που είναι τώρα στη Μυτιλήνη διορισμένη για 3μερο αρχές Φεβρουαρίου:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν καταλαβαίνετε πόσο το περιμένω, να πάμε και να πιάσει η καθεμιά από ένα καναπέ και να αρχίσουμε το μπίρι μπίρι μέχρι τελικής πτώσης, όπως παλιά, μόνο το κρασί θα λείπει (από μένα δηλαδή)!!! Ο γιατρός μου είπε εντάξει να πάω αρκεί να κάνω πρώτα το ντόπλερ να δούμε ότι όλα καλά. Τι καλός άνθρωπος!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερινακι μου ποσο σε ζηλευω!!! Εκδρομουλα με φιλεναδες ε???? Αντε ποιος στη χαρη σου!!!! Μ ε προσοχη βεβαια αφου αφηνει και ο γιατρος!!

Επισης χρονια πολλα και στο Γιαννακη μας, το ξεχασα το παιδακι μας, Κατερινα μου γερο και δυνατο να ειναι το παιδι!!!!

ζουζουνελ εγω ευτυχως δεν ειχα κατι τετοιο στην εγκυμοσυνη, γενικα του δινω κεικ, κιντερ , μπισκοτακια κ.λ.π. απο κανενα την ημερα, δεν νομιζω οτι κανουν τοσο κακο αν ειναι νορμαλ οι ποσοτητες. Στις γιορτες το ειχαμε παρακανει γιατι εφαγε πολλα γλυκα λογω επισκεψεων κ.λ.π. οποτε δεν μπορουσα να τον ακουω να κλαιει οταν τα εβλεπε αλλα απο τοτε που επιστρεψαμε τρωει απο λιγο.

Μαριγια πανεξυπνη η μικρουλα σου, πω πω κοριτσι παιδακι μου τι περιμενεις???:lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...