Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

785750nnla3zt986.gif

Καλη χρονια κορίτσια μου με υγεια πανω απ όλα !!! Με το καλό τα μωράκια του 2011 και να χαιρόμαστε ολες μας τις οικογενειες μας !!!

Μου λειψατε μωρέ αλλά να σας πω την αλήθεια την ήθελα την αποτοξινωση απο το ιντερνετ .....

Γυρισαμε μόλις εχθές σπιτάκι μας και προσπαθουμε να συμμαζευτούμε αφου εγω και η μικρή λείπαμε απο παραμονή Χριστουγεννων. Πηγαμε στη μανούλα μου και αν και συγκινητικά είχαμε και τις ωραίες στιγμες μας !!!

Η μικρή περασε τέλεια με τοσα πράγματα και κοσμο που είδε γενικά ζουζουνιζει χαρούμενα όλη την ώρα και μας τρελαίνει.

Λοιπον αυτα για την ωρα παω να παρω κανα ντεπον γιατι είμαι πυρετο απο χθες ( ναι ναι μεσα σε όλα κολλησα και την ιωσούλα μου ).. vallou Περαστικά μας .

Σας φιλώ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

zouzounel, σε θυμάμαι που έγραφες παλιά, θυμάμαι την καρδούλα, είναι τόσο χαρακτηριστική! Χαίρομαι που πάνε όλα καλά με τα παιδάκια σου, μακάρι και τα δικά μας πρωτότοκα να αποδεχτούν εύκολα τα μικρά τους αδερφάκια. Κι εμένα η σύλληψη της μικρής ήταν ένα σοκ και για το σύζυγο και για μένα, να μην σου πω ένας μικρός πανικός...κυρίως γιατί κανονικά, έπειτα από σύσταση γιατρού, έπρεπε να περιμένω ένα χρόνο ακόμα πριν το τολμήσω, αλλά μέχρι στιγμής, δόξα τω Θεω, όλα πάνε καλά! 10-15/2 θα γεννήσω με καισαρική. Για την ώρα απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες με το γιο μου μόνο και δημιουργώ αναμνήσεις μαζί του που θα με συντροφεύουν μια ζωή!

με το καλό κοριτσάκι, κοντεύεις. είναι λίγο ζόρι στην αρχή με την καισαρική (κι εγώ με καισαρική γέννησα και τις δυο φορές), αν υπάρχει δυνατότητα να σε βοηθήσει κάποιος να το δεχθείς, εμάς ήρθε η πεθερά μου και έμενε μαζι μας σχεδόν δυο μήνες, δεν ήταν εύκολα μεν, αλλά ευτυχως που ήρθε, γιατί άλλη βοήθεια δεν είχαμε και πχ σίγουρα δε θα είχα θηλάσει τη μικρή καθόλου. Τεσπα, όταν περνάει ο καιρός δε θυμάσαι τις δυσκολίες. Ειναι μεγάλη ευτυχία τα παιδιά.

Καλή χρονιά μανούλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

γειά σας μανούλες!

καλή χρονιά σε όλες εύχομαι! με υγεία κορίτσια πάνω από όλα!!!

πως τα περάσατε? εμείς μια χαρά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι και εγώ και ο σύζηξ περάσαμε 2 φορές γαστρεντερίτιδα!!!αλλά δεν πτοηθήκαμε καθόλου χαχα!!!και τις βόλτες μας κάναμε και όλα!!!ό ελληνικός καφές να είναι καλα χαχαχα!!!

λοιπόν εγώ σιγά σιγά αρχίζω να ετοιμάζομαι για την άφιξη της μπέμπας μιας και δεν θα αργήσει!!! στις 24 έχω ραντεβού στον γιατρό να κλείσουμε ραντεβού για τεχνητούς μιας και η μπέμπα είναι μεγάλη είναι ήδη 2800 με 3 κιλά!!!!αν την αφήσουμε μέχρι τέλους ζήτω και την έκατσα πως θα το γεννήσω αυτό το παιδί?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

πως τα περάσατε? εμείς μια χαρά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι και εγώ και ο σύζηξ περάσαμε 2 φορές γαστρεντερίτιδα!!!αλλά δεν πτοηθήκαμε καθόλου χαχα!!!και τις βόλτες μας κάναμε και όλα!!!ό ελληνικός καφές να είναι καλα χαχαχα!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!!!ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ?ΤΕΣΠΑ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

λοιπόν εγώ σιγά σιγά αρχίζω να ετοιμάζομαι για την άφιξη της μπέμπας μιας και δεν θα αργήσει!!! στις 24 έχω ραντεβού στον γιατρό να κλείσουμε ραντεβού για τεχνητούς μιας και η μπέμπα είναι μεγάλη είναι ήδη 2800 με 3 κιλά!!!!αν την αφήσουμε μέχρι τέλους ζήτω και την έκατσα πως θα το γεννήσω αυτό το παιδί?

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ..."4" ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!:DΠΩΠΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΩ ΘΕΜΑ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΧ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ....ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ MEDITTERANEAN COSMOS.... ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ή ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ?????

2ο ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΛΑ....ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΚΥΨΙΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΑΡΝΗΣΗ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ?

3ο ΘΕΜΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ELC ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΤΗΣ FISHER PRICE, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ....ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ....ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ....ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

4o ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΤΗΣ...ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Gio gio gio!!!:P

Περιγράφεις τον Παναγιώτη ή τον Γιάννη μου???:tongue::tongue:

Θέμα 1ο: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. Εχουμε να πάμε όλοι μαζί από πέρυσι το χειμώνα που ήταν 8-9μηνών. Αύριο θέλαμε να πάμε βόλτα Αθήνα με φίλους και το σκέφτομαι γιατί ο μικρός δεν θα καθίσει και εμείς θα τρελαθούμε.... :rolleyes:

Θέμα 2ο: Λοιπόν: Γάλα με μπιμπερό και αν κάνω πως του το αφήνω λέει: "Μαμάααααα;;;Κράτα". Οπότε και εμείς έτσι είμαστε. ΄Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί!!!!!;)

Θέμα 3ο: Κατσαρόλες και τηγάνια. Ότι άλλο του έχουμε πάρει στο 5αλεπτο το βαριέται. Με τουβλάκια κάνουμε πύργους για περίππου 15΄λεπτά, and that's all!!! Με τα αυτοκινητάκια παίζει άλλα 10 λεπτά και με μπάλες αλλά 10! Εκεί που κολλάει είναι με τηγάνια και κατσαρόλες. Η χύτρα μου έχει καταστραφεί, τα τηγάνια είναι γεμάτα από χώματα γιατί βάζει πατάτες επάνω(κάνει ότι μαγειρεύει) κλτ!!!:tongue:

Θέμα 4ο: Πράγματι, κανένα νέο...:|

Αρά μάλλον τα παιδάκια μας κάνουν πράγματα της ηλικίας τους.:D Δεν ξέρω αν είναι έτσι τα κοριτσάκια, πάντως όπως βλέπεις Γιάννης και Παναγιώτης μοιάζουν πολύ!!! χα χα;););)

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;; july πως πέρασε ο καιρός μωρε;; Αντε με το καλό και περαστικά!!!!!:P:p

zouzounel Να σου ζήσει η κορούλα. Από όλα όσα είπες, κρατάω ότι η αγάπη δεν μοίράζεται, πολλαπλασιάζεται!!! Μου αρεσε τόσο πολύ. Νιώθω ότι έτσι κάπως θα είμαι και εγώ. Ο μικρός, ξανθούλης και ασπρούλης και πιστεύω ότι η μπάμπα θα είναι μελαχροινή...χα χα!! Θα δούμε. Περιμένουμε τις συμβουλές σου! Και πάλι να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Gio gio gio!!!:P

Περιγρτάφεις τον Παναγιώτη ή τον Γιάννη μου???:tongue::tongue:

Αρά μάλλον τα παιδάκια μας κάνουν πράγματα της ηλικίας τους.:D Δεν ξέρω αν είναι έτσι τα κοριτσάκια, πάντως όπως βλέπεις Γιάννης και Παναγιώτης μοιάζουν πολύ!!! χα χα;););)

ΜΑ ΤΟΣΟ!!!!!!ΟΥΦ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ Κ..ΟΠΑΙΔΟ!!!!!:confused::confused::confused:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑ ΤΟΣΟ!!!!!!ΟΥΦ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ Κ..ΟΠΑΙΔΟ!!!!!:confused::confused::confused:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::P:p Ευχαριστώ!!!!!! Αλλοίμονο αν συναντηθούν ε;; χα χα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τι αγορια όμορφα ειναι αυτά που βλέπω !!!! Giaki τρελενομαι που του αφήνεις μαλλιά του Παναγιώτη στο χω ξαναπεί!

Οσο για το αλλο.. το δικό μας το αγόρι! λες να μας γίνει σεφ βρε συμπεθέρα ???? Βατραχακι είναι το κουκλί μου ? Τι εχει στο κεφάλι??

Αχ βρε July ελπιζω να είσαι καλύτερα σήμερα . Ποτε πέρασε ο καιρός !! Αντε με το καλό το κοριτσάκι σας το 2ο !!!

Μμμμμ διαβολακια τα βλέπω και τα δυο σας αλλά οπως είπε και η φίλη DaF ειναι τα τρομερα 2 χρόνια τους οπου τα περισσότερα ειναι έτσι και δεν βάζουν κ%λο κάτω κι απο τσιριδες αλλο πράγμα.... Οσο για το γάλα κάποια στιγμή θα το ζητήσουν μονα τους. Η δικιά μου το πίνει μόνη της απο 1μιση περίπου γιατί απλούστατα της πήρα ενα ελαφρύ μπουκαλι με χερουλάκια σε εντονο χρόνο που χτύπαγε στο μάτι , ετυχε τότε να περναμε και την φάση του μόνιη μόνιη μου για όλα κι ηρθε κι εδεσε που λέτε.

.

Απο παιχνιδια αυτα που δεν βαριέται με τίποτα είναι τα τουβλάκια τα playschool νομίζω είναι. Παζλ ξύλινα τα βαζουν να κανουν πολλά στον σταθμό οπότε ασχολειται λιγότερο και φυσικά αν δεν τα καταφερνει κλαιει και τσατίζεται, το πετά κι υστερα μου το δινει να την βοηθήσω. Καμια υπομονή αυτό παιδί μου.. :rolleyes:Γενικα ασχολειται με τα παιχνίδια της αλλά θέλει κι εμενα δίπλα. Μας αρεσει και να ζωγραφίζουμε με κηρομπογιές και να βαζουμε και να βγάζουμε τα ρουχα απ τις κούκλες της.Λιγα απ ολα που λετε.... Κι αυτο το στομα της να μην σταματάει:tongue: .. Λεει τα παντα αλλα δεν τα λεει καθαρά κι αυτο με προβληματίζει:confused: .. Η ξαδερφούλα που είναι κανα μηνα μεγαλύτερη μπορεί να λεέι πολύ λιγότερα αλλα αυτα που λέει τα λέει πεντακάθαρα.

Ενα βιβλιο για παιχνίδια που έχουμε πάρει είναι το 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά και ξεσηκώνω κι απο κει τίποτα αυτοσχέδιο.

Παντως τα Χριστουγεννα που βρεθηκαμε με τα ανιψακια μου που είναι και τα 2 αγορια και έχουν μήνες διαφορά μεταξύ τους καταλαβα την διαφορά κοριτσιού και αγοριου .. Οκ ανταρτισα την λες και την δικιά μου αλλα αυτα και ειδικά το μεγάλο ήταν το κατι άλλο... Πιαστηκαν μαλλί με μαλλί με την δικιά μου. Δραμα η κατάσταση που λετε....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΑΑΑΑ;;;;;;;; τι ειναι αυτο;;;;;;;ααααα τωωωωρα θυμηθηκα....αυτος ο χωρος που οι αλλοι πινουν καφε κ εγω κυνηγαω την ερατω η οποια κανει δημοσιες σχεσεις με ολα τα τραπεζακια.......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πλακα με κανεις συμπεθερα; θες κ καφε καθιστη; αμ δε.....!!!!!:tongue:

θα επανελθω αυριο νυσταζω τρελα!!σμουτς!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

gio και κατερινα ς βάλτε και την Πενυ στην ομάδα!! Προχθες πήγαμε μετά από πολυυυύ καιρό έξω για φαγήτό, αφού έφαγε λίγο ψωμί και 5 πατάτες και πριν έρθει καν το φαγητό αρχίσαμε τις βόλτες!! Μαρτύριο σωστό!! Τη μεγάλη την έβγαζα συνέχεια έξω σε καφέ φαγητό κλπ και είχε εκπαιδευτεί αλλά νομίζω στα 1,5 με 2 πάλι βόλτες κάναμε. ίΦυσιολογικό το βρίσκω το παιδάκι σου.

Εμείς το γάλα μας το πίνουμε με κούπα πλέον. Όχι πάντα, αλλά το πρωί το προτιμάει εκεί και το βράδυ αν δεν νυστάζει πολύ. Έχουμε και μια με τη Ντόρα και τρελαίνεται! Δεν νομίζω οτι πειράζει αν του το δίνεις εσύ ακόμα. Μικρά είναι και καλύτερα να πίνουν το γάλα με κάθε τρόπο. Το βράδυ συνήθως εγώ το δίνω.

Όσο για τα παιχνίδια που λες ετοιμάζομαι να χαρίσω όλα τα φισερ πραις στη βαφτιστήρα μου. Παίζει με κουζινικά και της αρέσουν και τα ανθρωπάκια little people (έχει και αγορίστικα με αυτοκινητάκια) και φυσικά με μωρά κούκλες και όλα τα παιχνίδια της μεγάλης. Ένα κόλπο που πιάνει πάντα είναι να κρύβεις κάποια παιχνίδια και να τα εμφανίζεις μετά από κάμποσο καιρό. Τα παίζουν σαν καινούρια. Ζωγραφική με κηρομπογιές έχετε;

Μόλις που συνέρχομαι από την κούραση των γιορτών.. μου έμεινε και ξενυχτάω ακόμα βέβαια.. πάντως το ρίξαμε έξω αυτή τη φορά!! Χαράματα γυρίζαμε.. βέβαια την επόμενη μέρα... δράμα..

july, με το καλό το μικρό σου!! και όλα καλά να πάνε!

zouzounel, πέρα από κάποιες εβδομάδες με τη μαμά μου, όχι, δεν έχω άλλη βοήθεια. Αλλά δεν θα τρελαθώ αν η μικρή δεν θηλάσει αποκλειστικά. Θα κάνω ό,τι μπορώ καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο, ωστόσο ψυχανεμίζομαι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με το βρέφος και το νήπιο μαζί!

Τώρα, καφετέρια έκανα το λάθος και πήγα το Σεπτέμβριο με τον μικρό και φυσικά δεν ξαναπάτησα για τους ευνόητους λόγους που ανέφεραν και οι άλλες κοπέλες. Το γάλα τοδίνω με το μπιμπερό και σκέφομαι μετά τα 2 να δοκιμάσω κούπα. Παιχνίδια....τα παίζουμε - όχι παίζει -όλα: ζωγραφική, τουβλάκια, βιβλία, αυτοκινητάκια, κουτάλες, ταψιά, δουλειές του σπιτιού, ναι, είναι κι αυτές παιχνίδι...θέλει όμως πάντα εμένα μαζί του, δεν θέλει μόνος του...

Καφετερια??? Ευτυχως παιδια σε αυτο το θεμα το παιδακι μου εκπαιδευτηκε απο μικρουλι!!!! Μια χαρα πηγαινουμε για καφεδακι σε οποια καφετερια και να ειμαστε αρκει να απσχολειται με κατι δηλαδη να τρωει π.χ. κρουασανακια που φερνουν κ.λ.π. , να πινει κανα χυμο και γενικα να παρατηρει τους γυρω του. Σε γενικες γραμμες δεν εχουμε σοβαρο θεμα, ισα ισα που μια φορα την εβδομαδα μπορει και παραπανω πηγαινουμε για καφεδακι οποτε ειναι συνηθισμενος. Σε αυτο που με κουραζει ειναι στη βολτα, δηλαδη θελει να πηγαινουμε οπου θελει αυτος, μεσα σε μαγαζια, γενικα θελει να πειραζει και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν δινει το χερι του. Μονος του κ.λ.π. οποτε ναι...εκει κουραζομαστε και εκνευριζομαστε.

Με τα παιχνιδια του ασχολειται ειδικα μετα απο υπνο και βολτα, δηλαδη με το που θα παει στο σαλονι κατευθειαν παει στα παιχνιδια του. Ειδικα τωρα που κονομησε αρκετα στις γιορτες δεν ξερει με ποιο να πρωτοασχοληθει. Φυσικα μετα βαριεται ειδικα οταν κουραζεται οποτε τοτε ξεκινουν τα κουζινικα και οτι αλλο ασχετο.

Βεβαια εμεις εχουμε και το σκυλακι μας οποτε ασχολουμαστε και με αυτο και φυσικα για να μπορεσω να χαλαρωσω και εγω βαζουμε και πολυ ζουζουνια στο dvd.

Οσο για το γαλα, με τιποτα δεν το κραταει αυτος το μπουκαλι, θελει να το απολαμβανει χαλαρα οποτε και εγω δεν τον εχω πιεσει. Το νερακι του ομως το πινει απο το παγουρι του μονος του. Και γενικα οτι αλλο , δηλαδη φαγητο, σνακ κ.λ.π. θελει να τα τρωει μονος του με το χερακι του.

Κωνσταντια μας που εισαι αληθεια????

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...