Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες του μαρτίου καλησπέρα κι από μένα, χρόνια πολλά, να χαίρεστε όλες τα μπεμπάκια σας, εχω ποοοολύ καιρό να μπω σε αυτό το καφέ, αισίως εχετε φτάσει τις 111 σελίδες, τι να πρωτοδιαβάσω! Είδα ανοιχτα και μπήκα, να πω κι εγώ τις ευχές μου! Φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσιααααααα;;;; Κοριτσάκι και το δικό μου το σποράκι!!!!!!! χα χα!!!!!

Σας φιλώωωωωωωωω

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα οι νυφες να αυξάνονται!!!!!

Μπράβο βρε Κατερινακι μου!!!!!Με το καλο!!!!!Αιντε να δεις κανεναν φιογκο!!!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σεις να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και οι εγκυούλες με το καλό να γεννήσουν. Γυρίσαμε κι εμείς χτες από πεθερικά οπου περάσαμε πολύ ωραία αλλά πολύ κούραση βρε κορίτσια. Η μικρή ξεσάλωσε αφού ήταν κι εκεί και η ξαδερφούλα της και γινόταν χαμός.Βέβαια δεν κοιμόταν και δεν μου έτρωγε. Βγήκε από το πρόγραμμα της τελείως αφού το μεσημέρι δεν κοιμόταν καθόλου και το βράδυ πριν τις 22.00 με τίποτα. Ήταν να βρεθούμε και με marigia αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε..Μαζέψαμε πάρα πολλά δωρα και φεύγοντας στο αμάξι δεν χωρούσε ούτε καρφίτσα και εγώ ακόμη συμμαζεύω και πλένω αλλά γίνεται ακόμη χαμός στο σπίτι.Δεν πειράζει, σιγά σιγά! Επίσης στην πλατεία είχε και αμαξάκια ξέρετε αυτά που γυρίζουν πάνω σε μια πλατφόρμα και η μικρή δεν κατέβαινε με τίποτα, τρελό κλάμααααα!!!!

katerina_s συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, βουρ τώρα στα ροζ...μα καλά καμία δεν έχει αγόρι?Όλες κορίτσια?Τί γίνεται εδώ πέρα????:D

yaeNp3.png

Μανούλες του μαρτίου καλησπέρα κι από μένα, χρόνια πολλά, να χαίρεστε όλες τα μπεμπάκια σας, εχω ποοοολύ καιρό να μπω σε αυτό το καφέ, αισίως εχετε φτάσει τις 111 σελίδες, τι να πρωτοδιαβάσω! Είδα ανοιχτα και μπήκα, να πω κι εγώ τις ευχές μου! Φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια!

τι κανεις ζουζουνελ;:D καιρο εχουμε να σε 'δουμε'! να χαιρεσαι κ συ τα παιδακια σου, ποτε προλαβες βρε κ το δευτερο, ειναι ηδη 4 μηνων!!να σου ζησει:D!!!!

Κατερινακι αντε με το καλο η κορη, χαμος οι γυναικες βλεπω!!:tongue:

εμεις δεν παμε πουθενα φετος, ειναι μακρια τα χωρια μας , ηπειρο, κρητη...θα ηθελα πολυ βεβαια να πηγαιναμε καμια εξοχη εδω κοντα για λιγες μερες, αλλα 'μαζι τα τρωγαμε' τοσον καιρο κ τωρα (τους) βουλωνουμε κ τις τρυπες ....ουφ να μη συγχυζομαι αλλο χρονιαρες μερες....:mad:

παμε ομως πολλες βολτες, θα προσπαθησουμε να παμε κ παρνηθα, αν δεν μας κατσει θα παμε κλασικα υμηττο...στο προγραμμα ειναι κ μια βολτουλα στη θαλασσα καμια βαρκιζα λεμε ...θα δουμε!

επισης ξεκωλ^% να κανω γλυκα:tongue: εφτιαξα διαφορα μπισκοτα, ταρτα, ενα γερμανικο χριστουγεννιατικο γλυκο που βγηκε τελειο, θα κανω βασιλοπιτα σιγουρα κ θα επιχειρησω μια σοκολατοκατασκευη, ελπιζω να καταφερω να σας δειξω φωτο!

η ερατουλα εχει πλακα ,μας κανει παντομιμα οταν δεν μπορει να πει αυτο που θελει κ μετα γελαει κ λεει με ναζι "ατσείειοοο!"(αστειο):tongue: τραγουδαμε μαζι, εχει για ολα αποψη ακομα κ για τα σιντι που θα βαλω!!('μαμά μπλιααα αηγία' οταν δεν της αρεσει κατι:mrgreen:)

φτιαχνει ασταματητα τα παζλ της κ φυσικα τσιριζει οσο δεν παει οταν θελει να γινει το δικο της...:rolleyes:ναι ναι, μπαινουμε στα 'τεριμπλ τους':tongue:!!!!!!μεγαλωνει τοσο γρηγορα....τωρα που ειμαστε ολη μερα μαζι το καταλαβαινω ακομα περισσοτερο!

καλα να περνατε ολες, τσουπρες! με το καλο τα μπεμπακια του 2011!!!!!!

Καλε αρχισα να ζηλευωωωω..θελω και εγω κοριτσακι!!!! Τυχερουλες!!! Μπραβο Κατερινακι με το καλο η κορη λοιπον!!!

Νεαμανουλα φαντασου εμας που πηγαμε 5 ημερες...χθες που επιστρεψαμε ενιωθα πτωμα, ο νικολας σε μια μονιμη υπερενταση, απο επισκεψη σε επισκεψη. Αφηστε που ολοι οι συγγενεις του συζυγου κανανε παρελαση ολες τις ημερες. Επιπλεον και τα πεθερικα μου θελαν να τον χορτασουν οποτε τον ψιλοτρελανανε στα παιχνιδια και τις ερωτησεις οποτε αυτος ηρθε και εγινε αγριμακι! Ασε που σημερα ολη μερα επλενα και σιδερωνα..πωπω φασαρια οι αποδρασεις τελικα...και να πω οτι πηγαμε και καπου ιδιαιτερα??? Καθε χρονο σαν ταινια σε επαναληψη...:cool: Ευτυχως περασε και αυτο..το σπιτακι μου δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!

Ζουζουνελ καλε δικιο εχει η daf ποτε προλαβες και δευτερο παιδακι και 4 μηνων??? Πω πω..χαρα στο κουραγιο σου!!!! Πες μας κανα νεο και γενικα πως τα βγαζεις περα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

μπράβο βρε κατερινάκι άντε με το καλό η κοράκλα σου!!!

εγώ κορίτσια είμαι με γαστρεντερίτιδα!!! κλαπς κλαπς!!! Τήν κυριακή ξεκίνησε ο συζηξ μετά η μικρή ευτηχώς ελαφρα και τώρα εγώ δυστηχώς βαριά!!!! ΄το καλό είναι ότι η μπεμπούλα μου είναι καλά! πήγαμε για έλεγχο εχτές και σήμερα έχω γιατρό αλλά δεν ξέρω αν θα πάω!!!!

πωπω κορίτσια τα παιδάκια μας μεγαλώνουν πλέον πολύ γρήγορα!!! μου αρέσει πολύ αυτή η ηλικία και αισθάνομαι λίγο τύψεις που σε λίγο καιρό η μαιρούλα θα μοιράζεται τον χρόνο μου!!! λίγες μέρες κάθομαι από τη δουλειά και ασχολούμαι μόνο μαζί της και το παιδάκι μου έχει αλλάξει τελείως!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κοριτσάκια μου!!!

Χρόνια πολλά στο Χριστινάκι,ας αρχίσω από εκείνη δικαιωματικά και να ευχηθώ υγεία και ευτυχία στη ζωή της πάντα!!!

Κατερινάκι τέλειο το νέο!!! Με το καλό τα κορίτσια μας!!!!! αχ φαντάζεσαι τα μικρά μας αγοράκια που θα είναι οι μεγάλοι αδελφοί? Πολύ πλάκα!!!

Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα το σκ πήγαμε Χαλκίδα όπως σας είπα και ήταν πολύ ωραία, ο μικρός έπαιξε φανταστικά με τον ξάδερφό του ο οποίος μεγάλωσε το μανάρι μου ξαφνικά και τον πρόσεχε τόσο πολύ, μια χαρά!!

Την Κυριακή ήρθαν και 2 κοριτσάκια δεύτερα ξαδερφάκια που πηγαίνουν Δημοτικό (άγια παιδιά μιλάμε) και παίξανε και γενικά ο μικρός μου περάσε ζάχαρη. Εντωμεταξύ όταν υπάρχουν παιδιά να παίξει εμάς μας ξεχνάει οπότε χαλάρωσα κι εγώ!!;)

Γυρίσαμε ΑΘήνα, είδα τους συμφοιτητές μου όπως κάθε χρόνο που μαζευόμαστε, χτες ήταν girls night out με τις κολλητές μου και το ριξα γενικώς έξω κι εγώ!! Σήμερα έδωσα άδεια στον Θανάση να βγει :D και κάθησα εγώ, δεν πάει τρίτη μέρα έξω τα παιξα!!!

Κορίτσια ο Γιωργάκης έπαθε καινούρια μετάλλαξη προς αγιοσύνη μεριά αυτή τη φορά και έχει γίνει το θεόγλυκο παιδάκι που λέει το στόμα του ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.... Χτες το πρωί με πήρε τηλέφωνο να μου πει τι???

Αλληλούια!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: Κόντεψα να μείνω από τα γέλια!!!

Πήγα και στο γιατρό σήμερα και είδα το κοριτσάκι μου και όλα καλά!!

July περαστικά, αυτή η γαστρεντερίτιδα σε βρήκε, ήταν ανάγκη? Κουράγιο, είναι εξαντλητική δυστυχώς...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τι σας έλεγα οτι θα την κολλήσω την ίωση;; Την μάζεψα τελικά!! Είμαι γενικώς χάλια με λαιμό (κλασικό για μένα) και κρυάδες δέκατα ανακατοσούρα κλπ!! Τι να κάνω που το ήξερα οτι θα την πατούσα;; Να μην βλέπαμε τους νονούς της Πένυς μου;;

Κατά τα άλλα ηρεμήσαμε από σχολεία και δραστηριότητες και τα παιδάκια μου από τερατάκια έχουν γίνει γλυκύτατα!! Παίζουμε, πάμε βολτούλες, μιλάμε, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολιδάκια.. Αύριο θα βάλω τη μεγάλη να φτιάξει τη βασιλόπιτα (σαν κεικ απλό με στόλισμα κάνουμε).

Αχ ελπίζω να μην αρρωστήσουν και αυτά από μένα! Τους χρωστάω και μια βολτίτσα στο χωριό του Αγιου Βασίλη...

ΠΕΖΗ μου το διατύπωσες τέλεια! Ταινία σε επανάληψη οι γιορτές και για μας! Καλά που υπάρχουν και τα παιδάκια μας!

Κατεριν@κι πολλά φιλάκια στο Γιωργάκη μας!!

Καλημέρα κι από μενα, με το καλό η καινούρια χρονιά, πάντα με υγεία.

Ναι, πρόλαβα και την έκανα και τη μπέμπα... και ειναι σχεδόν 5 μηνών, όχι 4 :) (για την ακρίβεια σε 7 μερες κλεινει τον 5ο). Πώς την έκανα, δεν ξερω ούτε κι εγώ! Θήλαζα τον μικρό και δεν ειχα καν περίοδο, μετά τη γέννα τον Μάρτιο περσυ, περίοδο είδα μια φορά τον Αύγουστο και μετά τίποτα. Τέτοια εποχή ήταν που πήγα -έτσι για πλάκα- να κανω μια χοριακή και... ακόμα θυμάμαι τον άντρα μου που πήγε να παρει τις απαντήσεις... "11.600 λέει εδω... κάποιο λάθος εχουν κάνει"... και να το "λάθος", κοιμάται στην κούνια, χαχα!

Μου 'ρθε σοκ όταν την πρωτοείδα, ο μικρός μου ήταν κατασπρος, καταξανθος, με ελάχιστα μαλάκια, εντελώς κουρουπάκι, όταν γεννήθηκε και για νεογέννητο ήταν πολύ όμορφος (μου το ειχαν πει και άλλοι, δε μιλάει μόνο η μαμά κουκουβάγια!). Η μπέμπα ήταν μελαχροινούλα, με κατάμαυρο μαλλι -και πολύ μαλλι!- και μου φαινόταν πολύ άσχημη! Μια μύτη, αφηστε να πανε, εψαχνα να βρω το τηλέφωνο του Φουστάνου, και καλέ φανταστείτε απογοητεύτηκα γιατί ειχε βγει σε μια εκπομπή και έλεγε ότι από 16 χρονών και πάνω αναλαμβάνει περιστατικά, καλά δεν ξερω ίσως ήταν και οι ορμόνες, αλλά το είχα πάρει πολύ βαριά! Τελικά είμαι πολύ ευτυχής γιατί άλλαξε πολύ η μπέμπα, είναι ασπρούλα, γαλανομάτα, και πολύ ναζιάρα, η μύτη άλλαξε εντελώς (ευτυχώς Θεε μου, ευτυχώς!) και μοιάζει τόσο πολύ με τον αδελφό της, που κοιτάζω φωτογραφίες τους της ίδιας ηλικίας και δεν ξεχωρίζω ποιος είναι ποιος. Μόνο που ο μικρός είναι ξανθούλης, ενώ η μπέμπα έχει καστανά μαλλάκια (αυτά που είχε όταν γεννήθηκε της έπεσαν, βγάζει άλλα τώρα).

Ο μικρός μου έχει πολύ γέλιο, είναι πολύ καλός μαζί της, μόλις την ακούσει και κλαίει τρέχει πρώτος κοντά της και της κάνει ωωωωω-ωωωωωωω, της δίνει τα παιχνίδια του, το φαγητό του, προσπαθεί να δελεάσει τη μαμά να κάνει κι εκείνος μαμ από το μαμ της μπέμπας (θηλάζει η μικρή, οποτε καταλαβαίνετε), αλλά δε θέλω να ξαναρχίσω να τον θηλάζω τώρα! Δε μιλάει ακόμα κανονικά, αλλά λεμε πολλές λέξεις και συνεννοούμαστε, εχουμε βγάλει σχεδόν όλα τα δοντάκια εκτός απ τους κυνόδοντες (και μου κάνει εντύπωση βρε κορίτσια, και τα δικά σας πιτσιρίκια έτσι είναι?) και γενικώς ψάχνουμε να βρούμε ευκαιρία να βγούμε απ' το σπίτι, να τρέξουμε και να λυσσάξουμε (όπως όλα φαντάζομαι τα παιδάκια αυτής της ηλικίας!)

Περαστικά στις αρρωστούλες μαμάδες και με το καλό να έρθουν και τα καινούρια μπεμπάκια! Και μην ανησυχείτε... η αγάπη δε μοιράζεται, διπλασιάζεται!

dJzIp2.png Fysmp3.png

811793tteewknjgb.gif

Καλη χρονια σε ολους μας!!!!! Να εχουμε ενα ομορφο 2011 , με υγεια και ευτυχια στα παιδακια μας και τις οικογενειες μας!!!!! Και τα κοριτσια μας με το καλο να φερουν στον κοσμο τα μωρακια τους!!!!

Φιλακια κοριτσια!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ!!!

Περαστικά στις άρρωστες μανούλες !!

zouzounel, σε θυμάμαι που έγραφες παλιά, θυμάμαι την καρδούλα, είναι τόσο χαρακτηριστική! Χαίρομαι που πάνε όλα καλά με τα παιδάκια σου, μακάρι και τα δικά μας πρωτότοκα να αποδεχτούν εύκολα τα μικρά τους αδερφάκια. Κι εμένα η σύλληψη της μικρής ήταν ένα σοκ και για το σύζυγο και για μένα, να μην σου πω ένας μικρός πανικός...κυρίως γιατί κανονικά, έπειτα από σύσταση γιατρού, έπρεπε να περιμένω ένα χρόνο ακόμα πριν το τολμήσω, αλλά μέχρι στιγμής, δόξα τω Θεω, όλα πάνε καλά! 10-15/2 θα γεννήσω με καισαρική. Για την ώρα απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες με το γιο μου μόνο και δημιουργώ αναμνήσεις μαζί του που θα με συντροφεύουν μια ζωή!

Για την ώρα απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες με το γιο μου μόνο και δημιουργώ αναμνήσεις μαζί του που θα με συντροφεύουν μια ζωή!

Α καλά Άντα, σε βλέπω σαν "πεθερά" σε 30 χρόνια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην σου πειράξουν τον γιόκα σου!!!!!Αντε καλέ, ας έρθει με το καλό και η μπέμπα, και θα σου πώ μετα αγάπες και οι τρείς σας!!!!!Θα είσαι και στο σπίτι οπότε σούπερ θα περνάτε!!!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...