Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χα χα, Αντα και η δικη μου τελευταία έξοδος ήταν στη γιορτή μου (25/11!!!).:rolleyes: Και δηλ μη φανταστείς τίποτα. Ενα ποτάκι στα γρήγορα...:|

july, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!! Με το καλό να έρθει η ώρα να γεννήσεις! :P:pΞεκουράσου όμως όσο μπορείς!!!

neamanoula.... jumboπληκτη και εγώ!!!Χαμός γίνεται πια εκεί. Ετσι μου έρχεται να πάω σε κάποιο μικρότερο μαγαζί, τουλάχιστον να μπορώ να εξυπηρετηθώ!!!Γέλασα με το "μουνιουμούνιου"! Είναι απίστευτα τα καμάρια μας. Εγώ μια μέρα τον είπα "μπιμπίκι"(μη με ρωτάτε, δεν ξέρω πως μου ήρθε) και τώρα όταν τον ρωτάς "τι είσαι;", εκτός από "άντλας" απάντάει και "μπιμπίιιικι"!

Daf τι να ευχηθώ;;; Πάντα ευτυχισμένοι!!!:P:p Αφού θυμάστε και την μέρα γνωριμίας σας είστε φοβεροί..Εγώ θυμάμαι ότι είναι κάπου στο Σεπτεμβρη(16-20) αλλα ως εκεί. Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα. Δεν του αρέσουν αυτά του άντρα μου.:(:( Εμένα όμως μου αρέσουν...

Gio περιμένουμε φωτό!!!!!!!:P:p:p

Σας φιλώ γλυκα!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!!ευχαριστουμε!τη θυμομαστε γιατι δεν πανε κ πολλα χρονια, 5 ακριβως!:tongue: θελαμε να παντρευτουμε κ 21 ιουνη (ακριβως 2,5 χρονια μετα) αλλα δεν ειχε γαμους σαββατα το δημαρχειο! οποτε 20 ιουνη εχουμε επετειο γαμου!!:tongue::tongue::tongue:ειμαστε παλαβοι, το ξερω!

γιατι καλε δεν του αρεσουν του αντρα σου; ευκαιρια για δωρακια κ το σημαντικοτερο, για εξοδο μονοι σας!!!!;)

εμεις πηγαμε σε ενα μικρο κουρδικο ταβερνειο που πηγαιναμε προ ερατως..και φαγαμε του σκασμου!!!!μιλαμε ειχα να φαω τοσο, παααρα πολυ καιρο !!!:rolleyes:τρομερη κουζινα!!

τα λεμε αργοτερα!

καλημέρα μανούλες!!!

σας γράφω αδειούχα πλέον και από το σπίτι!!! απολαμβάνω στιγμές ηρεμίας!!! πωπω ρε κορίτσια το πρωί φέυγει ο άντρας μου να πάει τη μικρή στον παιδικό μαζεύω και μετά κάθομαι και χαζεύω το σπίτι μου είχα ξεχάσει πόσο ωραίο είναι όταν είναι μαζεμένο! τώρα μένει έτσι για ώρες μέχρι να γυρίσει η ταλιμπανού μου!!!!

αχχχ αν κανονίσετε συνάντηση εντός αθηνών θέλω και εγώ.....τώρα για άλλες εξόδους έχουμε να βγούμε βράδυ με τον άντρα μου από το καλοκαίρι του 2008 που πήγαμε ένα σινεμά χαχα ααααα αλλά όταν πήγε η μαίρη πρώτη μέρα παιδικό φέτος είπιαμε έναν καφέ στις 8 το πρωί για μια ώρα μην είμαι αχάριστη!!!!

όσο για επετείους ευτηχώς εμείς κάναμε πολιτικό και θρησκευτικό γάμο την ίδια ημερομηνία και έτσι δεν μπερδευόμαστε αλλά γνωριμίες και τέτοια πουυυυυυυυ να θυμηθούμε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Φεύγουμε σήμερα για χωριό κι εκεί δεν θα έχω Η/Υ. Δεν έχω πολλή διάθεση γιατί ο μικρός μου βάρβαρος από τις 5.15 έως τις 7.00 το πρωί ήταν ξύπνιος και στριφογύριζε στην κούνια του, στις 7.00 κοιμήθκε μέχρι τις 8.00 που τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί νύσταζα ακόμη και κοιμηθήκαμε μαζί μέχρι τις 9.00. Αυτός ο σπαστός πρωινός ύπνος με έκανε κομμάτια και δεν κάνει να πίνω και καφέ! Ελπίζω να με φτιάξει το ταξίδι και η αλλαγή περβάλλοντος, σίγουρα θα με φτιάξουν τα μελομακάρονα της πεθεράς μου, είναι τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ!

ΠΕΖΗ, σου έστειλα πμ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου Καλά Χριστούγεννα σε όλες, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να τα καμαρώνουμε γερά κι ευτυχισμένα!!!

Κι εμείς φεύγουμε άυριο για Χαλκίδα κια θα έρθουμε Κυριακή απόγευμα, οπότε θα σας δω συντομα.

Φιλιάαααα:):):)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Νeamanoula ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!!!!!!!!:P:p

Εμεις φεύγουμε για Αθήνα, οπότε τα λέμε από Δευτέρα! Φιλιά πολλά και να περάσετε υπέροχα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα Χρονια μας Πολλα, Καλα Χριστουγεννα να χαιρομαστε τα μικρα μας και οι εγκυουλες μας με το καλο μανουλες και παλι!!! Υγεια και χαρα σε ολους μας!!!

Νεαμανουλα μου φιλεναδιτσα μου να το χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!!

Και εμεις γυρναμε απο Δευτερα!!!!

Φιλακια!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

μανούλες χρόνια πολλά!!! εύχομαι σε όλες μας υγεία πάνω από όλα και μετά ότι επιθυμεί η κάθε μια να πραγματοποιηθεί!!!

να χαίρεστε και όσους γιορτάζουν και βασικά neamanoula να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Ελπίζω να περάσατε όλες πολύ πολύ όμορφα αυτές τις μέρες!! Εμείς είχαμε πολλές επισκέψεις σε φίλους και αγαπημένους, ανταλλάξαμε δωράκια, πήγαμε στα βαφτιστηράκια και τους νονούς μας και γενικότερα μας πήρε λίγο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα!! Από αύριο δουλειά πάλι αλλά τουλάχιστον κλείσαν τα σχολεία και θα περάσω λίγο περισσότερες δημιουργικές ώρες με τα παιδάκια μου!! Ευτυχώς από υγεία είμαστε όλοι καλά, αν και με τόσες επισκέψεις φοβάμαι μήπως μας πετύχει και μας καμια ιωσούλα..

Πολλές ευχές σε όλες σας... θα τα ξαναπούμε σύντομα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και Χρονια Πολλά με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!!!!

Φιλενάδα neamanoula, αν και σου τα είπα τηλεφωνικώς....ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!

Εμείς περάσαμε σούπερ....οικογενειακά και με φίλους και πραγματικά το καταευχαριστήθηκα!!!!!Χαλάλι η κούραση, όταν εισαι με ανθρώπους που γουστάρεις και όχι με αυτούς που "πρέπει" να εισαι!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΤΗΣ NEASMANOULAS ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

Κατερίνα-ς, με το καλό η κορούλα σου!

Γυρίσαμε σήμερα και θα ξαναφύγουμε για Πρωτοχρονιά. Περάσαμε τέλεια και ο μικρός το κατευχαριστήθηκε! Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες, να χαρείτε τις διακοπές, τις οικογένειές σας και τα παιδάκια σας άντε και οι εγκυούλες με το καλό τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...