Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσάκια μου, άδειες ακούω και άδειες δεν βλέπω!!! Εγώ δεν έχω καθόλου άδεια γιατί την παίρνουμε αναγκαστικά όλο τον Αύγουστο, επομένως φαντάζομαι απλά καμιά μερούλα είτε την μία παραμονή είτε την άλλη. Όχι ότι ξεκουράζομαι σπίτι, αλλά θα μπορούσα να κοιμηθώ μαζί με τον μικρό όταν κοιμάται το μεσημέρι. Πραγματικά αν το κάνω αυτό θα φτιάξω δέρμα μιλάμε!! Επομένως παραμένω να ονειρεύομαι το τέλος Ιανουαρίου!

Μαριγιά περαστικά κοριτσάκι μου, ευελπιστούμε ότι θα σας δούμε σύντομα!

July άντε με το καλό η άδεια, όσο για τον ύπνο στο κρεβάτι ο δικός μου που είναι θαμώνας τις τελευταίες μέρες λόγω μύξας, δεν θέλει να φύγω μεν, αλλά με στριμώχνει απίστευτα δε. Πώς το καταφέρνει αυτό δεν ξέρω, μου παίρνει όλο το μαξιλάρι και επειδή θέλει να εφάπτεται πάνω μου βρίσκεται το κεφάλι μου μεταξύ κεφαλιού του και κομοδίνου, ούτε δεξιά ούτε αριστερά δεν πάει. Θα τα φάω τα σκατούλια

Χτες περάσαμε πολύ όμορφα, παίξανε τα μικρά κι επειδή είχα πολλούς μήνες να δω την Πένυ θα πω ότι το παιδί είναι η Κομανέτσι και δεν φαντάζεστε πού φτάνει η χάρη της (Οκ, ίσως η Χριστινούλα μπορεί). Κορίτσια σκαρφαλώνει εν ριπή οφθαλμού παντού και δεν πέφτει κιόλας, ισορροπεί με το ένα δάχτυλο ένα πράγμα! Ο δικός μου αν πήγαινε να κάνει τέτοια πράγματα θα έτρωγε τα μούτρα του τρελά, ενώ η Πένυ έχει μια χάρη βρε παιδί μου! Γνώρισα και τη μεγάλη αδερφούλα που δεν την ήξερα και περάσαμε πολύ ωραία! Και η Ερατούλα βεβαίως βεβαίως πάντα για φάγωμα, ευτυχώς που είχε φτιάξει ωραία γλυκά η Daf και έφαγα αυτά! Να το ξανακάνουμε!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ που πήγατε για να ζηλέψω;;;;; :cool::cool:

Δεν σας έχω ξεχάσει..αλλά με θυμήθηκαν οι αναγούλες μου και έτσι αυτές τις μέρες είμαι λιγάκι "κάπως":rolleyes:

Περαστικά στην Ανδριέλα μου!!! Γρήγορη ανάρρωση!

Σας φιλώ. Εχω στείλει βόλτα τον Γιάννη με τον μπαμπά του (πρώτη φορα που δεν πήγα μαζί τους :!::!:) και έτσι τρέχω να κάνω καμια δουλεια!!!:rolleyes:

Φιλιάαααα

Κατεριν@ και εγώ αδεια δεν έχω.:?:cry: Μας δείνουν υποχρεωτική όμως τη βδομάδα μετα τα Χριστούγεννα και θα είναι για μένα ανευ αποδοχών....:twisted:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Πώς το καταφέρνει αυτό δεν ξέρω, μου παίρνει όλο το μαξιλάρι και επειδή θέλει να εφάπτεται πάνω μου βρίσκεται το κεφάλι μου μεταξύ κεφαλιού του και κομοδίνου, ούτε δεξιά ούτε αριστερά δεν πάει. Θα τα φάω τα σκατούλια

Χτες περάσαμε πολύ όμορφα, παίξανε τα μικρά κι επειδή είχα πολλούς μήνες να δω την Πένυ θα πω ότι το παιδί είναι η Κομανέτσι και δεν φαντάζεστε πού φτάνει η χάρη της (Οκ, ίσως η Χριστινούλα μπορεί). Κορίτσια σκαρφαλώνει εν ριπή οφθαλμού παντού και δεν πέφτει κιόλας, ισορροπεί με το ένα δάχτυλο ένα πράγμα! Ο δικός μου αν πήγαινε να κάνει τέτοια πράγματα θα έτρωγε τα μούτρα του τρελά, ενώ η Πένυ έχει μια χάρη βρε παιδί μου!

καλά, μια χαρά είσαι, πριν καιρό είχα ξυπνήσει και είχα δει το κεφάλι του άντρα μου ΠΑΝΩ στο κομοδίνο, χεχεχε...οπότε υπάρχουν και χειρότερα!!:D

Για το σκαρφάλωμα χμμμμ..τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει......α, ναι βρε τη δική μου κοράκλα που είναι ταρζάν και τζέην μαζί, ενσωματωμένα!

Και κουράγιο κοριτσάκι στη δουλειά σου που δεν θα έχεις καθόλου άδειες!

marigia γρήγορα περαστικά βρε στην μικρούλα!Άντε μην κάνει Χριστούγεννα αρρωστούλα!

july αύριο τελευταία μέρα πουλάκι μου, έεε?Λοιπόν ελπίζω να μας γράφεις και από το σπίτι και να μην σε χάσουμε!Καλή ξεκούραση κοπελάρα μου!

Όσο για το σ/κ, άφησα τη Χριστινούλα στους δικούς μου και μην πείτε α ωραία ξεκουράστηκες, κοιμήθηκες, βγήκες κα. γιατί μου βγήκε ο τάκος. Γενική το σπίτι, στόλισμα δέντρου (επιτέλους!!!), πλυσίματα σίδερο, δώρα, ψώνια, τζάμπο (καλά απαράδεκτη κατάσταση δίνεις μάχη για θέση πάρκινγκ και για καρότσι-δεν το ξανακάνω να πάω τέτοιες μέρες), κοινώς ψόφησα!!Καλά το δέντρο μας είναι υπέροχο, το βλέπω και το χαζεύω, το ίδιο και η Χριστίνα όμως αμφιβάλλω αν το καημένο επιζήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, η κόρη μου βγάζει όλες τις μπάλες φωνάζωντας με χαρά "μπάλα" και τις κλωστάει σαν να παίζει ποδόσφαιρο, οπότε καταλαβαίνετε τί γίνεται εδώ...Αχ, επίσης αυτό με το γλύψιμο με τα μαχαιροπήρουνα το κάνει κι εμε΄να, ειδικά όταν τα βγάζουμε από το πλυντήριο πιάτων, όπου θα γλύψει τα μαχαιροπήρουνα και θα πιει και καλά νερό από όλα τα ποτήρια!Τί άλλο έκανε σήμερα το καμάρι μου?Α, ναι μου έσπασε για έκτη φορά τα γυαλιά μου (ή για έβδομη??)έχουν γίνει από τις συγκολλήσεις χάλια μαύρα!αχχχχ....και γενικά ζημιές, είχα ένα κάδρο μεγάλο στο τοίχο με τη φωτο της, το έφτασε το έσπασε, τόσο απλά...μάλλιασε η γλώσσα μου πια....άντε πότε θα έρθει καλοκαίρι να είμαστε όλη μέρα έξωωωω! Και το καλύτερο χτες βράδυ τύλιξα τα δώρα της κάτω από τοδέντρο, σήμερα το πρωί πήγε και τα άνοιξε η μαιμού. Εντωμεταξύ όταν κάνει ζημιές, τη φωνάζω μαιμου ή μαιμούνι, οπότε αν την ρωτήσεις "τί είσαι?" σου απαντά "μουνιουμούνιου" :lol::lol::lol:θα τη φάωωωωω!!!!

yaeNp3.png

τι ωραια που ηταν χτες!!!!:D

μας ελειψε βεβαια η Ανδρι με τα κολπα της κ στενοχωρηθηκα γιατι εχω τοσο καιρο να σας δω....!μα να μην μπορουμε ποτε να βρεθουμε ολες μαζι;;;:rolleyes: περαστικα στο κοριτσι μας κ ελπιζω να γινουν γρηγορα καλα τα ματακια , μια φορα επαθα αλλεργικη επιπεφ. κ ειναι σπασιμοοο...πόσω μαλλον σε ενα παιδακι...!

παιδια οντως η πενουλα ειναι ταλιμπανακος , η ρυθμικη θα χασει αν δεν το πατε το κοριτσι καλεεε...! εγω τα λεω, αλλα η βασω τ'ακουει;;;:tongue:

ο γιωργος μονο λογο που δεν μας εβγαλε, ο στοχαστης της παρεας θα ελεγα!!!! οκ εχει παρει λιγο τ'αυτακια της μαμας γιατι του αρεσουν τα ντραμς:tongue:, αλλα κανεις κανονικη συζητηση πια μαζι του.. με το σεις κ με το σας, κυριολεκτω!!!!:tongue::tongue::tongue:

η ερατουλα μου χαρηκε παρα μα παρα πολυ που σας ειδε κ επαιξε με τους φιλους της ... διαβασαμε ηδη δις το βιβλιο της μαμα κικιγια (κατα κοσμον κατερινα:tongue:) και παιξαμε με τον αηβασιλη της βαλλου ''παππου αφαφα'' (βρε με τον αφαφα κολλημα..) κοιτα αφαφα το ενα κοιτα κοιτα αφαφα το αλλο, κατσε αφαφα, παρε αφαφα, φατο αφαφα ......τρελο παρεακι!!!!:mrgreen: τον εβαλε να καθεται μαζι της στο τραπεζακι!

ελπιζω να βρεθουμε παλι ολες μαζι συντομα!:D

κατα τα αλλα αυριο εχουμε επετειο 'γνωριμιας' με τον αντρουλη και θα παμε καπου το βραδακι, το περιμενω πως κ πως, να μιλησουμε κ να χαλαρωσουμε οι δυο μας...

july φανταρε, αντε, εφτασε η ωρα!!:lol: καλε αυτη η μαιρη ειναι μοβορικο πλασμα τελικα:tongue: μα να γλυφει και τα μαχαιρια....!!!!!:lol:

τον κοινο υπνο που λετε,εμεις ουσιαστικα τον κοψαμε απ' οταν πηγε στο δωματιο της, 13 μηνων...μια φορα που την πηρα γιατι ηταν πολυ χαλια απο ιωση κ εκλαιγε καθε 3 κ λιγο , την επιστρεψαμε με το που αποκοιμηθηκε για τα καλα, φαγαμε απιστευτη κλωτσια κ μπουνια, ειδικα ο συζυγος που τον εσπρωχνε θυμαμαι:tongue: κ δεν το ξαναεπιχειρησαμε γιατι πολυ απλα δεν βολευεται εκεινη πρωτα απ'ολα...ιμπεριαλιστικα πλασματα τα μωρα:mrgreen:

κατερινακι (χαλκιδα) ελπιζω να σου φυγουν οι απαισιες αναγουλες , ξεκουρασου τωρα που μπορεις κ ας ειναι κ ανευ , τι να κανουμε....:roll: με αυτους που μπλεξαμε....

φιλια!

υγ τωρα διαβασα κ τα της χριστινας....μα τον τουτατη δλδ!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (που λεει κ ο αστεριξ!:tongue:

Κοριτσακια μου ευχαριστώ για τα περαστικά , τα ματακια παει περασανε με 2 μονο μερες κολύριο αλλά ο βηχας της με φοβίζει ... Ο συζυξ αρρωστος κι αυτός με πυρετο και λαρυγγιτιδα ...Πηγε σημερα γιατρό και του δωσε αντιβίωση .

Μουνιουμουνιου θα σε φάω αμα σε δω ...Αλήθεια ποτε λετε να πατε νεαμανούλα ?

Κατεριν@ τι τραβαμε κι εμεις με τα τεκνα στο κρεβάτι ,... Απο το νεο έτος θα πάρουμε κρεβάτι δεν πάει άλλο , την κουνια την έχουμε ξεχασει εδω και μήνες και την ξαπλάρει μια στον καναπέ μια στο κρεβάτι μας η κυρία κ δεν αφήνει κανεναν να κοιμηθεί

Προχθες την πήρα στην δουλεια μαζί μου και δεν άφησε κανεναν να δουλέψει ..... Της δωσανε και κάτι μολύβια χριστουγεννιατικα και ύστερα δεν ήθελε να φύγει .. Φυσικά με σχολάσανε νωρίτερα όπως καταλαβαίνεται ....

DaF Που είσαι καλέ καλή μου ?

Συμπεθερα σας καναμε κλοπυ πειστ στο fb το κονσεπτ του Χριστουγ. δεντρου και του Γιαννάκη χι χι χι ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

τι ωραια που ηταν χτες!!!!:D

μας ελειψε βεβαια η Ανδρι με τα κολπα της κ στενοχωρηθηκα γιατι εχω τοσο καιρο να σας δω....!μα να μην μπορουμε ποτε να βρεθουμε ολες μαζι;;;:rolleyes: περαστικα στο κοριτσι μας κ ελπιζω να γινουν γρηγορα καλα τα ματακια , μια φορα επαθα αλλεργικη επιπεφ. κ ειναι σπασιμοοο...πόσω μαλλον σε ενα παιδακι...!

παιδια οντως η πενουλα ειναι ταλιμπανακος , η ρυθμικη θα χασει αν δεν το πατε το κοριτσι καλεεε...! εγω τα λεω, αλλα η βασω τ'ακουει;;;:tongue:

ο γιωργος μονο λογο που δεν μας εβγαλε, ο στοχαστης της παρεας θα ελεγα!!!! οκ εχει παρει λιγο τ'αυτακια της μαμας γιατι του αρεσουν τα ντραμς:tongue:, αλλα κανεις κανονικη συζητηση πια μαζι του.. με το σεις κ με το σας, κυριολεκτω!!!!:tongue::tongue::tongue:

η ερατουλα μου χαρηκε παρα μα παρα πολυ που σας ειδε κ επαιξε με τους φιλους της ... διαβασαμε ηδη δις το βιβλιο της μαμα κικιγια (κατα κοσμον κατερινα:tongue:) και παιξαμε με τον αηβασιλη της βαλλου ''παππου αφαφα'' (βρε με τον αφαφα κολλημα..) κοιτα αφαφα το ενα κοιτα κοιτα αφαφα το αλλο, κατσε αφαφα, παρε αφαφα, φατο αφαφα ......τρελο παρεακι!!!!:mrgreen: τον εβαλε να καθεται μαζι της στο τραπεζακι!

ελπιζω να βρεθουμε παλι ολες μαζι συντομα!:D

κατα τα αλλα αυριο εχουμε επετειο 'γνωριμιας' με τον αντρουλη και θα παμε καπου το βραδακι, το περιμενω πως κ πως, να μιλησουμε κ να χαλαρωσουμε οι δυο μας...

july φανταρε, αντε, εφτασε η ωρα!!:lol: καλε αυτη η μαιρη ειναι μοβορικο πλασμα τελικα:tongue: μα να γλυφει και τα μαχαιρια....!!!!!:lol:

τον κοινο υπνο που λετε,εμεις ουσιαστικα τον κοψαμε απ' οταν πηγε στο δωματιο της, 13 μηνων...μια φορα που την πηρα γιατι ηταν πολυ χαλια απο ιωση κ εκλαιγε καθε 3 κ λιγο , την επιστρεψαμε με το που αποκοιμηθηκε για τα καλα, φαγαμε απιστευτη κλωτσια κ μπουνια, ειδικα ο συζυγος που τον εσπρωχνε θυμαμαι:tongue: κ δεν το ξαναεπιχειρησαμε γιατι πολυ απλα δεν βολευεται εκεινη πρωτα απ'ολα...ιμπεριαλιστικα πλασματα τα μωρα:mrgreen:

κατερινακι (χαλκιδα) ελπιζω να σου φυγουν οι απαισιες αναγουλες , ξεκουρασου τωρα που μπορεις κ ας ειναι κ ανευ , τι να κανουμε....:roll: με αυτους που μπλεξαμε....

φιλια!

υγ τωρα διαβασα κ τα της χριστινας....μα τον τουτατη δλδ!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (που λεει κ ο αστεριξ!:tongue:

Να σαι λοιπον !!!Γραφαμε ταυτοχρονα ... Ελα ντε! Μα να μην μπορούμε να βρεθουμε μια φορά όλες μαζί ?????

Τρελα πρέπει να ήταν όλα τα παιδακια μας μαζί !!!!!Τα καλύτερα χάνουμε .......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Εμένα ευτυχώς δεν γλύφει τα μαχαιροπήρουνα, τα φτάνει όμως και τα βγάζει άνετα απο΄το συρτάρι. Όσο για ζημιές...τον τελευταίο μήνα μετράω: ένα πορτατίφ, δυο συρτάρια κουζίνας που τα έβγαλε τελείως -εντάξει, αυτά ήταν και λίγο ελαττωματικά -το πληκτρολόγιο του Η/Υ, μια λεκάνη ρούχων που έσπασε όταν ανέβηκε πάνω της και χθες παραλίγο την πόρτα του πλυντηρίου που την σφήνωσε ανάμεσα στην πόρτα του μπάνιου. και φυσικά, επειδή είμαι όλη μέρα σπίτι, μου έχει πάρει τον αέρα. Σήμερα σιδέρωσε ο άντρας μου τα ρούχα στην πρέσα. Ούτε που τον πλησίασε! Τον κοιτούσε από απόσταση και γελούσε, σε μένα θα είχε θρονιαστεί πάνω μου και θα ήθελέ να κατεβάζει κι αυτός το χερούλι της πρέσας! Τελευταίο του κόλλημα οι πόρτες, να τις ανοιγοκλείνει και να παίζει κρυφτό. Βάλαμε στοπ πλαστικά, αλλά δεν πτοείται! Προσπαθεί να τις κλέισει έτσι κι αλλιώς!

Κορίτσια, με αυτά που διαβάζω για τις δουλειές σας, με κάνετε να νιώθω προνομιούχα που είμαι σπίτι αυτές τις μέρες και δεν έχω να ανησυχώ για άδεια. Βέβαια, ούτως ή άλλως, ξεκίνησε και η άδεια κυήσεως, αλλά και πάλι, διαβάζοντας τα ποστ σας, διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι είμαι τυχερή που δουλεύω στο δημόσιο. Κάνω τις δουλειές το πρωί και μετά, τα απογεύματα που παίζω με το Θανάση και ταυτόχρονα βλέπω "μυστικά της Εδέμ" είναι τέλεια! Σκέφτομαι βέβαια ότι αυτό θα τελειώσει σε δυο μήνες, μόνη με το γιο μου δεν θα είμαι ποτέ ξανά... κι εκείνος φυσικά μακροπρόθεσμα θα ξεχάσει αυτή την ηλικία, εγώ όμως ποτέ....

Σύμπτωση, κι εγώ χθες ήμουν ξύπνια από τις 4:30 έως τις 6:00 με το Θαναση να μουρμουρίζει και να ξυπνάει ανά τέταρτο... αλλά σηκώθηκα μόνο δυο φορές, την υπόλοιπη ώρα απλώς τον άκουγα, νομίζω ότι είναι μια πρόοδος...

θα ξαναβρεθουμε, μη μου ανησυχεις! αμα θελετε κανονιζουμε μια μεταχριστουγεννιατικη συναντηση !;)

Αν κανετε κάτι Δευτερα-Τρίτη πείτε και σε μένα να ερθω να σας δώ!!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Συμπεθερα σας καναμε κλοπυ πειστ στο fb το κονσεπτ του Χριστουγ. δεντρου και του Γιαννάκη χι χι χι ....

Και καλά κάνατε!!!!:P Περιμένω να δώ φωτό!!!

Όσο για τον ύπνο...όλο και περισσότερο τελευταία μας επισκέπτεται ο μπόμπιρας - που παρεμπιπτόντως είναι και "άντλας" - στο κρεβάτι...χμ, σαν να χάσαμε το μπούσουλα!!!!:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!! τι κάνετε???

μηδέν και σήμερα τελευταία μέρα γιούπι γιούπι!!!!

λοιπόν αν κανονίσετε συνάντηση μέσα στον ιανουάριο για βάλτε με και εμένα!!! βλέπετε ο ιανουάριος θα είναι ο μήνας μου και θα κάνω ότι θέλω χιχιχι!!!! μόνο να μην είναι άρρωστη η μικρή αλλά αν είναι θέλω τόσο να σας γνωρίσω που θα έρθουμε μόνες μας (εγώ και η μπέμπα στην κοιλίτσα χιχιχι!) πωπω πως περιμένω τον ιανουάριο δεν λέγεται! η μικρή θα πηγαίνει σχολείο και εγώ θα έχω τα πρωινά μου τελείως ελεύθερα!!! ελπίζω μόνο να μην γεννήσω πολύ νωρίς να τον βγάλω τον μήνα....με βόλτες και καφεδάκια!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα μανουλες!!!!

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας!!!!Με το καλό και στα παιδάκια σας!!!!

Εμέις κάναμε το πάρτυ μας το Σάββατο, με λίγα πιτσιρίκια και ομολογώ ότι παρά την κούραση της προετοιμασίας, το καταευχαριστήθηκα!!!!Ο μικρός δε, ξεσάλωσε έπαιξε με τα παιδάκια και ....απο εκείνη την ημέρα, ειναι ένα κανονικό δίχρονο, που όοοοοοολη την ημέρα τραγουδάει, τσιρίζει, ανεβαίνει κατεβαίνει και γενικώς έχει αποτρελλάθει!!!!Βρε μπάς και κατι ειχε η τούρτα...ακόμή αναρωτιέμαι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Πολύ γέλιο και απίστευτο τρέξιμο απο πίσω του!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ????Αν δε, τον μαλώσεις....ποιός είδε τον Παναγιωτίνο και δεν φοβήθηκε....κλάμα, κακό, τσιρίδα μέχρι τελικά να γίνει το δικό του!!!!

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ καλή άδεια στην July μας, με το καλό κούκλα, και κοιίτα να γεννήσεις στην ώρα σου, να ευχαριστηθείς καθισιό!!!!Καλές βόλτες!!!!!

Marigia μου, περαστικά βρε...αχ αυτές οι επιπεφυκίτιδες χρόνια με ταλαιπωρούν και εμένα, φαντάσουν ενα πιτσιρίκι!!!!!!!!!

Τι να πω, για την "μουνιουμούνιου"....τα λέει μόνη της!!!!!Ρε φιλενάδα, κρίμα τα γυαλλιά, τι θα γίνει με την περίπτωση σας....:shock::shock::shock:

Φιλιά σε όλες!!!!Θα σας βάλω φώτο απο το πάρτυ μας, μόλις μπορέσω!!!!

καλημέρα μανούλες!!!! τι κάνετε???

μηδέν και σήμερα τελευταία μέρα γιούπι γιούπι!!!!

λοιπόν αν κανονίσετε συνάντηση μέσα στον ιανουάριο για βάλτε με και εμένα!!! βλέπετε ο ιανουάριος θα είναι ο μήνας μου και θα κάνω ότι θέλω χιχιχι!!!! μόνο να μην είναι άρρωστη η μικρή αλλά αν είναι θέλω τόσο να σας γνωρίσω που θα έρθουμε μόνες μας (εγώ και η μπέμπα στην κοιλίτσα χιχιχι!) πωπω πως περιμένω τον ιανουάριο δεν λέγεται! η μικρή θα πηγαίνει σχολείο και εγώ θα έχω τα πρωινά μου τελείως ελεύθερα!!! ελπίζω μόνο να μην γεννήσω πολύ νωρίς να τον βγάλω τον μήνα....με βόλτες και καφεδάκια!!!!

Καλέ ακόμη δεν σχόλασες!!!!Ξούτ στο σπίτι γρήγορα!!!!

Καλε γλωσσουδες δεν σας προλαβαινωωωωω!!!!!

Συναντησεις διαβαζω και ζηλευω...τι καλα να ημασταν και εμεις εκει!!!!! Βαλλου καποτε με ειχες ρωτησει ποτε θα κατεβουμε νοτια..καλο καλοκαιρι θα σας δω, να ειμαστε καλα!!!! Κοριτσαρες να κανονησουμε καλε καμια συναντηση, εγω απο σημερα αδειουχα οποτε απο Δευτερα που θα εχουμε επιστρεψει απο Λαρισα θα μπορεσουμε να σας συναντησουμε...τι λετε??? Ειστε μεσα???? Αντα πιστευω να σε δουμε με την κοιλιτσα σου!!!!

Νεαμανουλα ζημιαρογατουλα η Χριστινουλα!!! Ενεργεια αυτο το παιδι...μπραβο μπραβο!!! Εμεις ευτυχως δεν εχουμε κανει ζημιες μεχρι στιγμης αλλα τον εχω συνεχεια απο πισω...ηδη με τα καινουρια του αυτοκινητακια μου εχει χτυπησει το τραπεζακι του σαλονιου που το ειχαμε παρει και ακριβο γμτ αλλα ειναι αναποφευκτο δυστυχως..:-(

Περαστικα και στην Ανδριελα μας!!!

july οντως μη μας ξεχασεις τωρα να μας μιλας και απο το σπιτακι σου!!!!

Οσο για το κρεββατι επειδη και εμεις την κουνια την εχουμε κοψει οριστικα και εχουμε μονιμως τον μπαστακακο μας αναμεσα μας το σκεφτομαι σοβαρα για κρεββατι. Μηπως και ξαπλωνω μαζι του και ετσι αποκοιμιεται ξερω γω?>??? Μεγαλωσε και σε λιγο δεν θα κοιμομαστε ανετα αφηστε που με το συζυγο πρεπει να κλεινουμε ραντεβου..καταλαβαινετε...;)

Αυτα..παω να την πεσω ψοφια ειμαι υστερα παο ενα ακομη νυχτερινο...!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια, θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά, να το κανονίσουμε οποσδήποτε! Ελπίζω μόνο να είμαστε εδώ και όχι στο χωριό, αλλά και πάλι, όλο και κάτι θα γίνει, θα τα βολέψω! Βγαίνω τόσο σπάνια που κάθε έξοδος είναι ξεχωριστή για μένα! Αφού να φανταστείτε, απολαμβάνω τα απογεύματα που πηγαίνω στο γυναικολόγο...ή την άλλη φορά που πήγα οδοντίατρο... η τελευταία φορά που βγήκα πραγματικά ήταν το Νοέμβριο με τη Λίμνη των Κύκνων -το απόλαυσα εννοείται -καιπριν από αυτό δε θυμάμαι...!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...