Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ζησεις Παναγιωτη και χρονια πολλα !!!!!!!

να εισαι τυχερος, χαμογελαστος και παντα καλα, αγορακι μας!!!!!!!!2 κιολας βρε gio ...απιστευτο....:-D

Γεια σου βρε συμπεθέρα με τις πολύχρωμες ευχές σου!!!!Τι κάνετε?Όλα ΟΚ?Εδώ είδαμε σήμερα και μια άσπρη μέρα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ κοντα ειμαστε εγω εχω ενα διμηνο που σκεφτομαι τι τουρτα θα κανω, θελω να κανω κατασκευη αυτη τη φορα, με καποιον ηρωα που της αρεσει! εσεις τι κανατε; πως τα περασατε; θα κανετε παρτυ;:mrgreen:

ασπρη μερα οταν λες, χιονισε; :mrgreen:

july καλέ δεν σχολίασα για το παιδί, καλά πώς χτύπησε έτσι και το έκοψε κιόλας?Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα και να μην πονάει η καημενούλα!Άντε κοριτσάκι κι εσύ τελιώνεις, να ξεκουραστείς λιγάκι, πότε είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά?Μετράς ανάποδα σαν τους φαντάρους ένα πράγμα.:mrgreen:

daf να σου λύσω την απορία για το χιόνι..δεν χιόνισε απλά, σήμερα εμείς αποκλειστήκαμε, όοοολα άσπρα.Αχ, θέλω να ρθει το καλοκαίρι, δεν είμαι του χειμώνα και του χιονιού εγώ...

yaeNp3.png

εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!δειτε αυτο:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77631

φοβερηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

Καλε ξεχασα να σχολιασω...πολυ γελιο η πιτσιρικα!!! daf μπραβο που το εβαλες!!! απο χθες το σκεφτομαι και χασκογελαω!!!!:-D:-D:-D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

july καλέ δεν σχολίασα για το παιδί, καλά πώς χτύπησε έτσι και το έκοψε κιόλας?Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα και να μην πονάει η καημενούλα!Άντε κοριτσάκι κι εσύ τελιώνεις, να ξεκουραστείς λιγάκι, πότε είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά?Μετράς ανάποδα σαν τους φαντάρους ένα πράγμα.:mrgreen:

daf να σου λύσω την απορία για το χιόνι..δεν χιόνισε απλά, σήμερα εμείς αποκλειστήκαμε, όοοολα άσπρα.Αχ, θέλω να ρθει το καλοκαίρι, δεν είμαι του χειμώνα και του χιονιού εγώ...

καλημερα μανούλες!!!

2 και σήμερα γιούπιιιιι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μετράω έτσι από όταν μπήκε ο δεκέμβρης αλλά να που φτάνει η μέρα μου!!!!

neamanoula τι να σου πω δεν κατάλαβα πως το έκοψε η αλήθεια είναι γιατί όλη την ώρα τρέχει πέρα δώθε και τώρα τελευταία προσπαθεί να πηδήξει κιόλας και συνέχεια πέφτει επομένως δεν ξέρω σε ποιο από όλα τα πεσίματα το έκανε αλλά δεν πόνεσε γιατί δεν γκρίνιαξε καθόλου!!

αχ κορίτσια ειλικρινά εσάς προσπαθούν αν πηδήξουν/αναπηδήσουν??? εμένα το κάνει όλη την ώρα δεν ανασηκώνεται αλλά της αρέσει και μετά λύνεται στα γέλια!!! αααα και ένα άλλο της κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε να ανοίξει τα συρτάρια της κουζίνας και τώρα την έκατσα!!! εχτές μου έβγαλε όλα τα μαχ/να έξω άντε μετά βάλτα όμορφά πάλι στη θέση τους!!! πολύ φοβάμαι ότι σειρά θα έχουν τα συρτάρια με τις κατσαρόλες και τα τάπερ!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

ααα δεν σας είπα όμως το κορυφαίο όχι μόνο η μικρή εχτές μου άδειασε το συρτάρι με τα μαχ/να αλλά καθώς τα έβγαζε τα έγλυφε και ένα ένα!!!

εχτές γενικώς ήταν η μέρα της διαολιάς!!! παίρνει την ΄στρατούλα αυτή που τη σπρώχνεις για να περπατήσεις και επειδή είναι καμπυλωτή πάει και την κολλάει στο τραπεζάκι του σαλονιού για ΄να κάνει τσουλήθρα!!! αφού το προσπάθησε και είδε ότι δεν τα καταφέρνει γιατί βρίσκει στο χερούλι αυτό φεύγει μπροστά και η μαίρη πέφτει κάτω τσαντίστηκε και το πιάνει και το πετάει πάνω στο δέντρο!!!! λίγο ακόμα και θα το έριχνε!!!χάλια τα νεύρα μας χάλια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ααα δεν σας είπα όμως το κορυφαίο όχι μόνο η μικρή εχτές μου άδειασε το συρτάρι με τα μαχ/να αλλά καθώς τα έβγαζε τα έγλυφε και ένα ένα!!!

Βρε July, εμένα απο ασφαλισμένο συρτάρι και κατάφερε και κόπηκε, εσυ τα έχεις έτσι ανοιχτα???Παναγίτσα μου βοήθα!!!!

Για χθές κορίτσια, δεν κάναμε κάτι, θα μαζευτούμε οικογενειακά το Σάββατο....για τούρτα, παρήγγειλα μιά με παράσταση του Winnei the Pough ντυμένο Αι Βασίλη!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

Βρε July, εμένα απο ασφαλισμένο συρτάρι και κατάφερε και κόπηκε, εσυ τα έχεις έτσι ανοιχτα???Παναγίτσα μου βοήθα!!!!

Για χθές κορίτσια, δεν κάναμε κάτι, θα μαζευτούμε οικογενειακά το Σάββατο....για τούρτα, παρήγγειλα μιά με παράσταση του Winnei the Pough ντυμένο Αι Βασίλη!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

αχχχ γουίνις γουίνις πολύ μου αρέσει!!!

gio μου τα συρτάρια μου είναι με μηχανισμό και είναι μεγάλα σε πλάτος (90 εκατ.) επομένως δεν είχε την κατάλληλη δύναμη να τα ανοίξει;) αλλά από ότι φαίνεται την απέκτησε και δεν θέλω να βάλω σε όλα αυτες τις ασφάλειες φοβάμαι μην μου χαλάσει η κόλλα το συρτάρι!!! κρίμα είναι!!! έχω βάλει μόνο 3 ασφάλειες για να κλειδώσω μόνο τα ντουλάπια όλα τα υπόλοιπα είναι συρτάρια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αχχχ γουίνις γουίνις πολύ μου αρέσει!!!

gio μου τα συρτάρια μου είναι με μηχανισμό και είναι μεγάλα σε πλάτος (90 εκατ.) επομένως δεν είχε την κατάλληλη δύναμη να τα ανοίξει;) αλλά από ότι φαίνεται την απέκτησε και δεν θέλω να βάλω σε όλα αυτες τις ασφάλειες φοβάμαι μην μου χαλάσει η κόλλα το συρτάρι!!! κρίμα είναι!!! έχω βάλει μόνο 3 ασφάλειες για να κλειδώσω μόνο τα ντουλάπια όλα τα υπόλοιπα είναι συρτάρια!!!

Μια χαρά την βρίσκουν την δύναμη αν θέλουν....εμένα κατάφερε και άνοιξε 2 συρτάρια που ήταν ασφαλισμένα μαζι!!!!!Μονο αυτό σκέψου...ασε που η τανια διπλής όψεως που έχουν οι ασφάλειες φέυγει πολύ έυκολα!!!!!

Διαφημίσεις

/QUOTE]

θα κατουρηθώ από τα γέλια με την κόρη σου χαχαχαχα!!!!!!:D:D:D:D

Άκου τα έγλυφε!!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ!!!!!

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε?? αχ μια μέρα εργασίας μου έμεινε και μετά ύπνος!!! πωπω κορίτσια είμαι ξύπνια από τις 4!!! οι κόρες μου έχουν βαλθεί από τώρα να αρχίσω τα ξενύχτια!!! πρώτα άρχισε τις κλωτσιές η μικρή ξύπνησα και ήθελα τουαλέτα πηγαίνοντας ακούω την μαίρη να κλαψουρίζει λέω ασ πάω πρώτα στο παιδάκι μου!!! τι το ήθελα αφού έκατσα εκεί κανά μισάωρο μετά πήγαμε στο σαλόνι για αγκαλίτσες και στο τέλος την έπεισα να πάμε στο κρεβάτι με τον μπαμπά να κοιμηθούμε! την βάζω ξαπλώνει και πάω επιτέλους εκείνη την τουαλέτα! εεε μέχρι να γυρίσω η κυρία είχε ξαπλάρει κανονικά στην θέση μου στο μαξιλάρι μου και δεν κουνιόταν!! αφού ξάπλωσα λίγο λίγο στην ακρούλα με πήρε χαμπάρι και άρχισε να με σπρώχνει το σκατούλι δεν ήθελε να ξαπλώσω!!! την αγνόησα και ξάπλωσα το αποτέλεσμα μισή ώρα να κλαίει και να με σπρώχνει και εγώ κατάφερα να κοιμηθώ από τις 4 στις 6 και αυτό για 10 λεπτά και χωρίς μαξιλάρι γιατί μου το είχε πάρει, πότε με κλώτσαγε και πότε με χαστούκιζε στον ύπνο της και όλα αυτά γιατί πήγα να ξαπλώσω και ήθελε να είναι μόνη της με τον μπαμπάκα της!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα κοπέλες μου . July με το καλό !!! Τι γελιο αυτη η Μαιρούλα !!! Ακου να τα γλύφει κιόλας !!!! Οσο για τον ύπνο το ίδιο κάνει και σε μένα .. με κλωτσα και μου τραβα τα μαλλιά κοιμισμένη ενω στον πατέρα της ιάνει το πρόσωπο με τις παλάμες και του δίνει φιλιά το σκατόπαιδο ...

Κατα τα άλλα είμαστε πάλι με συνάχι και επιπεφυκιτιδα στα μάτια .. Βαζουμε κολύριο και παμε καλύτερα ευτυχώς ... Αλλα ο βήχας δεν παλευεται... Με αυτα και μ αυτα δεν μπορούμε να πα΄με και πουθενά .. χασαμε και την γιορτούλα σας που προετοιμαζόμασταν μια βδομαδα τώρα ... Τωρα αντε να ξανακανονίσουμε ολες μαζί πάλι

Περιμενω την αδεια μου πως και πως !!!

Σας φιλώ κοριτσακια μου

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...