Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ να μην ξεχνιομαστε

:lol::lol::lol:

Μου φτιάξες το κέφι πρωί-πρωί !!!!

Στη φωτο φαίνεται σαν κορδέλα και όχι μπερές γι αυτό μου ρθε η έμπνευση .....

Η δικιά μου έχει εξελιχθεί σε μεγάλη θεατρίνα.. Πήγαμε χθες γυναικολόγο όλοι μαζί και με το που καθόμαστε και βλέπει κοινό η κυρία ξεκινά να κάνει ότι ξέρει και δεν ξέρει : να κάνει το ινδιάνο άάάάάάά΄΄αά΄΄ χτυπώντας με την παλάμη της το στόμα, πλάθω κουλουράκια .... να τεντώνει τα χέρια ψηλά ( αυτο το κάνει οταν τη ρωτάμε -πόσο σ' αγαπάει η μαμά με τον μπαμπά????? -τοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!) παλαμάκια που δεν τα καταφέρνει ακόμα αλλά προσπαθεί ... Το αστείο ήταν πως τα έκανε το ένα μετά το άλλο μόνη της χωρίς εμείς να δίνουμε κανένα ερέθισμα . . Το σαλόνι ήταν φίσκα και καταλαβαίνεται τι έγινε.....έδωσε κανονική παράσταση !!!!

Κου κου βα που λέει και η DaF :lol:

Τρέέέέέχω να προλάβω με τις δουλειες πριν ξυπνήσει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σαλόνι ήταν φίσκα και καταλαβαίνεται τι έγινε.....έδωσε κανονική παράσταση !!!!

Κου κου βα που λέει και η DaF :lol:

Αχ αυτά τα κορίτσια!!!!Θα μας τρελλάνετε εντελώς βρε τσούπρες!!!

Ζηλεύω...!!!

Αχ κορίτσια έχει πολύ γέλιο ο μικρός αυτές τις μέρες!!!Του βάζουμε μουσική ή κάτι χιονάνθρώπους που αγοράσαμε που κουνιούνται και χορεύουν και ενώ τα νορμάλ παιδάκια θα τσίριζαν απο χαρά...όχι εμεις!!!Κάθεται ακίνητος και ακούει και μόνο όταν τελειώσει το τραγουδάκι χασκογελάει!!!Αν τον δείτε θα σκάσετε στα γέλια, παίρνει και το σοβαρό του ύφος και παρατηρεί!!!!

Κατα τα άλλα όλη την ώρα θέλει να είναι όρθιος!!!!Δεν μπορεί να σηκωθεί΄μόνος αλλά αν τον βάλεις να πιαστει και τον αφήσέις στέκεται μόνος του!!!!Συμπεθέρα σου το είχα πει...ο δικός μου κατευθείαν περπάτημα...αν και εσεις μπουσουλατε!!!

Τι άλλα νέα κοριτσάκια?Χθές επιτέλου στόλισα δέντρο και περιμένω να το δει ο μικρός σήμερα!!!

Φιλάκια

Γεια σου ρε daf και μετά μας κάνεις την ανήξερη..μέσα σε όλα είσαι, μα καλά και εγώ το 82 είμαι αλλά το fame το θυμάμαι πάρα πολυ!!!:tongue:

konmar sorry για την έκφραση αλλά γαμ@τη η κορούλα σου, καλά ε από την φωτογραφία φαίνεται τη ζιζάνιο είναι, εμένα μέσα στο σπίτι αλλωνίζει και εξω κότα...απλά παρατηρεί τα πάντα αλλά τα κόλπα του τα ξεχνάει! Φοβερή φαντάζομαι το κοινό σας θα έμεινε κατάπληκτο!!!

GIO πού είσαι βρε νοικοκυρούλα μου εσύ??Επιτέλους στόλισες και εσύ??? Άντε σε 2 βδομάδες πλησιάζουν Χριστούγεννα και πρέπει να προετοιμαστούμε!! Εγώ από βδομάδα σκέφτομαι να κάνω τις αγορές μου για τα δώρα προς όλους (ελπίζω να εχει μπει το δώρο μέχρι τις 15 γιατί πέφτουν πολλές αφραγκίες:rolleyes:) και να φτιάξω και τα κουραμπιεδάκια μου να τα παω και στους νονούς μας χειροποίητα χειροποίητα. Πέρυσι τα είχα πετύχει τέλεια, καλύτερα από τα μελομακάρονα (αυτά μου πετύχαν με τη δεύτερη φορά, η πρώτη φουρνιά έφαγε σούτι κατευθείαν:lol:) ηταν μικρούλικα όχι χοντροκομμένα και όμως πολύ αφράτα και γευστικά, ελπίζω και φέτος να μου πετύχουν το ίδιο καλά αν και η συνταγή του Παρλιάρου είναι εγγύηση!!!;)

Αυτα...φιλιά σε όλες!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλήμέρα!!!!

κι εμείς σ/κ θα στολίσουμε κι ανυπομονώ...

konmar πολύ ζουζούνα...πώς θέλουν προσοχή τα μωρά, έ?ΤΡελάθηκαν όλοι φαντάζομαι στο ιατρείο...:D

ΠΕΖΗ κι εγώ λέω να φτιάξω μελομακάρονα για πρώτη φορά, θα τα πετύχω άραγε?Για στείλε καμιά συνταγή...(εύκολη να είναι, εεε...:tongue:)

gio ο Παναγιωτίνος είναι άντρας σοβαρός...κάθεται, τα κοιτάει αμίλητος και λέει από μέσα του -μα τί βλακείες κάνουν? και μετά ξεκαρδίζεται στα γέλια...:D:D:tongue:

yaeNp3.png

Καλήμέρα!!!!

κι εμείς σ/κ θα στολίσουμε κι ανυπομονώ...

konmar πολύ ζουζούνα...πώς θέλουν προσοχή τα μωρά, έ?ΤΡελάθηκαν όλοι φαντάζομαι στο ιατρείο...:D

ΠΕΖΗ κι εγώ λέω να φτιάξω μελομακάρονα για πρώτη φορά, θα τα πετύχω άραγε?Για στείλε καμιά συνταγή...(εύκολη να είναι, εεε...:tongue:)

gio ο Παναγιωτίνος είναι άντρας σοβαρός...κάθεται, τα κοιτάει αμίλητος και λέει από μέσα του -μα τί βλακείες κάνουν? και μετά ξεκαρδίζεται στα γέλια...:D:D:tongue:

θα σας στις γράψω τις συνταγές για όποιες θέλουν να δοκιμαστουν, πάντως τα μελομακάρονα είναι πιο δυσκολα τα άτιμα γιατί πρέπει να πετύχει το σιρόπιασμα, αν δεν σου πετύχει θα είναι για πέταμα..εγώ πάντως δύσκολα τα πετυχα με τη δεύτερη πέρυσι..:rolleyes:

..κάτσε να πάω να τις βρω;)

Διαφημίσεις

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ)

300 γραμ. βουτυρο (αυτά που είναι σε βάζο)

110 γραμ. ζάχαρη άχνη

125 γραμ αμύγδαλα

600 γραμ αλέυρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κουταλάκι γλυκου μπέικιν παουντερ

1 πρέζα βανίλια

αχνη για πασπάλισμα

..νομίζω ότι λέει και λίγο μαύρο ρούμι προεραιτικά

χτυπάμε το βούτυρο με ην άχνη για 20 λεπτά περίπου ώσπου να ασπρίσει το μίγμα στη δυνατή ταχύτητα, προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέικιν, ανακατεύουμε ελαφρά και στο τέλος ρίχνουμε τα καβουρδισμλενα αλύγδαλα. Ψήνουμε στος 160-170 βαθμούς για 20 -25 λεπτά ώσπου να ροδίσουν ελαφρα. Πασπαλίζουμε με την άχνη

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Για το σιρόπι

500 γραμμ. νερό

700 γραμμ.ζάχαρη

1 πορτοκάλι στα δύο

2 ξυλάκια κανέλας

100 γραμ. μέλι θυμαρίσιο

(το βράζουμε για 1 λεπτό και το αφήνουμε να κρυώσει)

Για τη ζύμη

400 γραμμ. χυμό πορτοκάλι

530 γραμμ. ηλιέλαιο

1200 γραμμ αλέυρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)

30 γραμμ άχνη

50 γραμμ. βούτυρο λιωμένο

ξύμα 1 πορτοκλαού

1/2 κουτ. γλυκού σόδα

1/4 κουταλάκι γλυκού κανέλα

1/6 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο.

Μόνο που η χαζή δεν έγραψα στο χαρτάκι μου πώς τα φτιάχνουμε οπότε κοιτάξτε στο you tube στελιος παρλιαρος μελομακάρονα , βγάζει την περσινή εκπομπή και τα λέει ακριβως. Πάντως αν κρίνω από το βιβλίο της Βέφας που έχω στα χέρια μου..ανακατευουμε στο μίξερ το λαδι , το βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού, κοσκινίζουμε το αλέυρι (αυτό και στυς κουραμπιέδες) μαζί με τη σόδα. ανοίγουμε ένα λάκο και ρίχνουμε μέσα το υγρό μίγμα και ανακατεούμε ελαφρά, παίρνοντας λίγο λίγο το αλεύρι. Ψήνουμε στους 175 βαθμους περίπου γαι 30 λεπτά ώσπου να ροδίσουν καλά, Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα ρίχνουμε μεσα στο σιρόπι ώσπου να δούμε ότι έχουν ποτίσει καλα. Ανακατευουμε κανέλα , γαρύφαλλο (λίγο)με καρύδια θρισματισμένα και τα πασπαλίζουμε σε πιατέλα όπου τα έχουμε αραδιάσει.

Απλά σημειώνω ότι η Βέφα στη ζύμη έχει και..

1/4 κούπας κονιακ

2 κουταλάκια μπέικιν τα οπόια εγώ τα βάζω στην συνταγη. Πάντως αυτούσια συνταγη για μελομακάρον αδεν εχω βρει ικανοποιητική οπότε κάνω μια μίξη αυτων των δύο Βέφας και Παρλιάρου.

Λοιπόν δεν έκανα επαλήθευση των συνταγων, ξύπνησε ο Νικόλας αν και δε νομίζω να ξέχασα κάτι! Θα τις κοιτάξω και το βράδυ αν είναι όλα ΟΚ. Πάντως τις δοκίμασα και είναι σούπερ τύφλα να έχουν τα έτοιμα!! Καλή μας επιτυχία, να μυρίσουν τα σπιτάκια μας γιορτή και αν έχετε καμιά άλλη συνταγούλα ρίχτε την εδω, μας αρέσει να πειρατματιζόμαστε!!!

Επεξεργάστηκαν by ΠΕΖΗ

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κοριτσάκια !!! Πεζή κι εσυ αγεννητη το 80 ε? Μικρομάνες όλες βλέπω..... μμμμ ... Εγω τα χω περάσει τα πρώτα ..άντα πριν κανα 2 χρονάκια ...

Καλό είναι το ζουζούνι μου, αμα δεν με τυρανούσε και στο φαί θα ήταν η καλύτερη ...

Μα να μην υπάρχει βιβλίο ''Φάε Παιδί Μου " ???? :D

Αγορομάνες εγω πρίν μάθω το φύλο ήθελα οπωσδήποτε αγόρι.. Κι εγω και ο άντρας μου . Οταν μαθαμε πως είναι κορίτσι δεν το πιστευαμε με τίποτα, λέγαμε λάθος θα ναι δεν μπορεί... Ο πατέρας της τώρα δεν την αλλάζει με τίποτα , θέλει και 2ο κορίτσι λεει!

Εγω όταν βλέπω την αδυναμία που του έχει η μικρή χαζοζηλέυω να πω την αμαρτία μου και σκέφτομαι οκ άμα κάνω αγόρι θα'χει σε μένα αδυναμιά να δουν και οι δυο.....:mad::x

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Πεζη θέλουμε φωτογραφία του Νικόλα ΤΩΡΑ !!!

Α ! θα με χαλάσετε εσεις εδω στο cafe, έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να φτιάξω κουραμπιέδες ...

konmar μου η φωτογραφία πώς σου ήρθε??? Για κοίτα το π.μ. σου προτιμώ να στη στείλω εκεί!! Α...όσο για τα γλυκάκια, ε μη νομίζεις δεν το εξασκω το σπορ συχνά αλλά τέτοιες μέρες επιβάλλεται δεν αναβάλλεται!:tongue:;)

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ???

γεια σου βρε πεζη με τις συνταγες σου, αχχχχ τι αρωμα στο καφε μας!!!!!!!ολο κ κατι θα δοκιμασω να κανω, δεν μπορει;)

λοιπον συμπεθερα, το παιδι μου μισομπουσουλαει, για την ακριβεια σερνεται παντου με τα χερια ποδια πωπο σε ημικαθιστη σταση:confused::shock::mrgreen: ολο παει να σηκωθει κ ολο το μετανιωνει, τι θα την κανω ....! κ εννοειται πως για την κορη μου την Κιουρία, θελω γαμπρο Κιούριο, ετσι πανε αυτα!!!!!!:lol::lol::lol:

ερχομαι την αλλη παρασκευη στα μερη σας καλες μου θεσ/νικιες!!!απογευμα υποστηριζω, (οποτε κ θα ειμαι πανεπιστημιο) βραδακι μετα τις 7.30-8 ειμαι φρι ;) σαββατο θα δουμε τη νονα μας κ μαλλον τις αλλες του μεταπτυχιακου!κυριακη πρωι φευγουμε! οποτε....τι λετε για παρασκευη;ή σαββατο πρωί, σε περιπτωση που κοιμουνται τα ζουζουνια σας; σκεφτειτε το κ μου λετε, εμεις παντως θελουμε πολυ να σας γνωρισουμε κ να τα ξαναπουμε κ με πεζη-αν δεν φυγετε οπως μου ειχες πει!θα μας χρωσταει κ η συμπεθερα γλυκο για τον παναγιωτη, δεν το ξεχναμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

konmar ενταξει......απαιχτο το ινδιαν-δριελακι!!!!!!!

Διαφημίσεις

konmar μου η φωτογραφία πώς σου ήρθε??? Για κοίτα το π.μ. σου προτιμώ να στη στείλω εκεί!! Α...όσο για τα γλυκάκια, ε μη νομίζεις δεν το εξασκω το σπορ συχνά αλλά τέτοιες μέρες επιβάλλεται δεν αναβάλλεται!:tongue:;)

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ???

Πεζη θέλω να ξέρω αν θα κονταροχτυπηθώ με την Neamanoula για τον Νικόλα γαμπρό :lol: . Αφου φάγαμε χυλόπιτα απο τον Γιωργάκι της Κατερίνας ρίχνουμε άγκυρα γι αλλού :lol:... Σε έκανα φίλη στο πμ οκ !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Πεζη θέλω να ξέρω αν θα κονταροχτυπηθώ με την Neamanoula για τον Νικόλα γαμπρό :lol: . Αφου φάγαμε χυλόπιτα απο τον Γιωργάκι της Κατερίνας ρίχνουμε άγκυρα γι αλλού :lol:... Σε έκανα φίλη στο πμ οκ !

κοίτα τα π.μ. σου.

κοίτα τα π.μ. σου.

ΟΚ επαθα σοκ ... Για ποιον να πρωτογράψω για τη μαμά η οποία είναι ΚΟΥΚΛΑ η για τον Νικόλα που έιναι άντρακι κανονικό !!! Τι μαλλί μοιραίο έιναι αυτό τι χειλάκια ! Φτου φτου καμάρι μου θα σε δείξω και στο Ανδριελάκι άυριο να δούμε τι θα πεί ...

Neamanoula θα κονταροχτυπηθούμε at last :lol::lol:

Θελω κι εγω να στείλω αλλά ντεν ξέρω πως να επισηνάπτω φωτο. Δωσε τα φώτα σου please!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Λοιπον καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Άνοιξε ένα λογαριασμό στο photobucket.com , και κατέβασε εκεί από τα αρχεία σου φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου. Αφού τις κατεβάσεις σε κάθε φωτογραφία του άλμπουμ σου, έχει κάποιους κωδικους, εσύ κάνεις αντιγραφή τον κωδικό img και κάνεις επικόληση στο μήνυμα σου εδω και τσουπ εμφανίζεται η φωτογραφία. Εγώ πάντα κάνω και resize της φωτογραφίας στο μίντιουμ για να μη βγαίνει πολλή μεγαλη εκέι που τη στέλνω.Σου δίνω χρόνο να το μελετήσεις δεν είναι δύσκολο θα σε πάνε τα βήματα από μόνα τους.;)

Λοιπον καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Άνοιξε ένα λογαριασμό στο photobucket.com , και κατέβασε εκεί από τα αρχεία σου φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου. Αφού τις κατεβάσεις σε κάθε φωτογραφία του άλμπουμ σου, έχει κάποιους κωδικους, εσύ κάνεις αντιγραφή τον κωδικό img και κάνεις επικόληση στο μήνυμα σου εδω και τσουπ εμφανίζεται η φωτογραφία. Εγώ πάντα κάνω και resize της φωτογραφίας στο μίντιουμ για να μη βγαίνει πολλή μεγαλη εκέι που τη στέλνω.Σου δίνω χρόνο να το μελετήσεις δεν είναι δύσκολο θα σε πάνε τα βήματα από μόνα τους.;)

Εισαι ακόμα εδω Πεζη???? Για check pm ...

Στο resize κολλησα αλλά τα κατάφερα τελικά Πολύ καλές οι οδηγίες...

thanks

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...