Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

να φύγει να φύγει αυτή η παλιοεβδομάδα δεν μπορώ άλλο!!! το μόνο ευχάριστο είναι ότι μου έμεινε μόνο μια εβδομάδα εργασίας αλλά....αλλά έχει φοβερή κίνηση όλο απεργίες και κάνω 1,30 ώρα να έρθω για δουλειά!!!και να κλωτσάει η μικρή και να πιέζει την κύστη μου και να φτάνω τρέχοντας για τουαλέτα!!! και σαν να μην έφτανε αυτό αρρώστησε και ο άντρας μου και όλη τη νυχτα βόγγαγε!!! έλεος η έρμη η μάνα τι τραβάω!!!ααααα και το κορυφαίο εχτές έπαθα ένα μεγάλο σοκ!!!

εκεί που παίζαμε με την μαιρούλα τουβλάκια και ζωγραφική, είχε η μικρή το χέρι της στο στόμα κοιτάω τι να δω στο δαχτυλάκι αίματα!!!κοιτάω καλύτερα δεν ήταν στο δαχτυλάκι αλλά ήταν από το στόμα κοιτάω βλέπω αίμα στα δυο μπροστινά δοντάκια ανασηκώνω το άνω χείλος να δω καλύτερα και τι βλέπω είχε κόψει τον χαλινό (το μικρό πετσάκι που ενώνει το άνω χείλος με το ούλο!!) έμεινα κάγκελο!!! λέω τώρα τι?που πάμε και που τρέχουμε? (μόνη μου γιατί ο άλλος ήταν με 39 πυρετό!) παίρνω τηλ στο παίδων βρίσκω παιδοοδοντίατρο και ευτηχώς μου είπε αν δεν έχει χτυπήσει τα δοντάκια της δεν κάνουμε κάτι!!!

έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου κορίτσια!!!

να φύγει η παλιοεβδομάδα να φύγει μαζί και οι αρρώστιες και οι απεργίες και όλα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά βρε jullaki.. Όντως δεν είναι τίποτα απλά τρέχει πολύ αίμα όταν κοπεί ο χαλινός. Το έχουν κόψει και οι δύο οι κόρες μου. Η μικρή μου έχει χτυπήσει περισσότερες φορές τα δοντάκια.. ζουζούνι φοβερό!

Κορίτσια ήρθε η ώρα να σας πω τον μεγάλο μου πόνο....!! Η Πένυ μου εδώ και δύο εβδομάδες με φωνάζει με το μικρό μου όνομα...:roll: κανονικά.. όλες τις ώρες... ακόμα και το πρωί που ξυπνάει... λες και είμαστε φίλες... Αχ ...το παιδάκι μου... σταμάτησε να με λέει μαμά.......!!! Μην κοροϊδεύετε με πειράζει....! Βρε να η μαμά έρχεται της λέω... βρε που είναι η μαμά... τιποτα.

July μου πως τον έκοψε τον χαλινό ? Δεν πόνεσε ?? Ωχ παναγιά μου τι άλλο θα κανουν πια ??? Με το καλό να βγεις στην άδεια σου και ειλικρινά σε θαυμάζω !! Μπράβο που άντεξες μεχρι τελευταία στιγμή στη δουλειά, εγω θυμαμαι κάθε μερα που πήγαινα ελεγα μέσα μου Θεε μου δως μου υπομονη να αντέξω κι αυτη την μέρα ....

Valloudenia μας τι παιδί είναι αυτο ?? Πως της κόλλησε καλέ?? Θα της φύγει μη σκας ..Αλλιως θα λες πως είναι η μικρή σου αδερφή χα χα χα χα. Θυμάμαι τον Παναγιωτακη της GIO που τη φώναζε γιαγιά αν δεν κάνω λάθος . Ε χειρότερο δεν θα ταν αυτό ??? Τελικά την Κυριακή τι έχεις να κάνεις ?????

Νεαμανούλα θα είμαστε Χριστούγεννα Τρίκαλα και όλη την επόμενη βδομάδα , μακάρι να τα πούμε !!! Να γνωριστουν και οι σουπερ ζουζούνες μας !!!

Ειμαι δουλειά κοριτσάκια ακόμα και σκεφτομαι την μικρη που δεν θα μαι εκει να την κοιμήσω ... Ευτυχως έιμαστε χαλαρά αυτές τις μέρες , τοσο χαλαρά που ανησυχούμε μην μας δείξουν την πόρτα της εξόδου .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Κατερινάκι μου, πόσο σε καταλαβαίνω με τις παλιοορμόνες, πολύ κλάμα έχω ρίξει κι εγώ... Ευτυχώς όταν μου ερχόταν ήταν κι άλλος μπροστά και μπορούσα να "δραπετεύσω". Πάντως το έζησα αυτό πριν από λίγο καιρό ξανά με το γνωστό θέμα του χτυπήματος που μας έχει κουράσει στον Γιώργο, μερικά πράγματα είναι για γερά νεύρα.....Αλλά ποιος έχει αυτά τα γερά νεύρα δεν ξέρω!!! Πάντως η αντίδραση του Γιάννη ήταν πολύ καλή νομίζω, σαν να νοιάστηκε για σένα, αυτό δεν είναι εύκολο να το νιώσουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία!

Valloy, και ο αδερφός μου φώναζε τη μαμά μου Ελένη και ήταν το παράπονό της, μερικές φορές βέβαια της ακουγόταν και αστείο αφού το συνήθισε! Αλλά δεν κράτησε, αργότερα ξανάρχισε να τη φωνάζει μαμά. Οπότε μπορεί να είναι και παροδικό!

July σε φαντάζομαι με το αίμα που είδες, καλά εγώ παίζει να είχα πέσει τ' ανάσκελα.... Αμάν κι αυτοί οι άντρες, δεν μπορούν να μην αρρωσταίνουν όταν έχουν πέσει μαζί κι όλα τα υπόλοιπα? Πολλά ζητάμε??

Κατά τα άλλα κι εγώ αρχίζω και βαραίνω και από κιλά και από το καθισιό όλη μέρα στο γραφείο, αυτή την κοιλιά δεν ξέρω πώς να την βολέψω! Πιάνεται και η πλάτη μου, όλα όμορφα!! Εγώ έχω ενάμιση μήνα ακόμα δουλειά οπότε ας μην σκέφτομαι ακόμα την άδεια γιατί θα ψυχοπλακωθώ!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

vallou μου για να σε χαλαρωσω λιγακι ο Νικολας με φωναζει εδω και κανα διμηνο με το δικο μου ονομα και τωρα αρχισε να επανερχεται στο μαμα αλλα οποτε θυμαται και αυτο. Σε πληροφορω οτι το απολαμβανω γιατι μου φαινεται τοσο περιεργο να ακουω ενα μικρο πλασματακι να με φωναζει με το ονομα μου. Ουτε μια φορα δεν με πειραξε γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειναι παροδικο;)

Επισης ετσι φωναζει και τη μαμα μου αλλα και την αδερφη μου, του αρεσουν οι καινουριες λεξουλες και τις απολαμβανει. Οποτε μην αγχωνεσαι θα το ξεπερασει η μικρουλα συντομα.

Κατερινα μου φουσκωσε η κοιλιτσα ε??? Τι περιεργο που μου ακουγεται παλι εγκυμοσυνη..που να το ζησω κιολας!

july περαστικα στο συζυγο και παρτα χαλαρα ερχεται και η αδεια μια χαρα!!! Και για τη μικρουλα περαστικα εννοειται!

Ουφ αυριο εμβολιο γμτ και αντε παλι κλαμματα..βαρεθηκαααααα καθε μηνα αντε να περασει παλι να τελειωνουμε..καληνυχτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

περαστικα στη μαιρουλα κατ'αρχας!!!!:? ποιος ξερει που το χτυπησε, παλι καλα που δεν χρειαστηκε να τρεχετε κ νοσοκομειο...

κατερινα μην ξαναπεις για τιμες και τετοια, ανθρωπος εισαι ΚΑΙ εγκυος ΚΑΙ 2 μερες μονη με τον ταρζανακο, πλακα κανεις;;:roll: οτι φρικαρουν αμα μας βλεπουν να κλαιμε , φρικαρουν, κ εγω το εχω παθει κανα 2 φορες κ μαλιστα προσφατα τη 1, οπου ηρθε και μου επιανε το προσωπο και προσπαθουσε να μου σκουπισει τα δακρυα :?:???::?:???: σε καταλαβαινω λοιπον απολυτα, γιατι κ εγω ντραπηκα να με βλεπει ετσι, αλλα σκεφτηκα οτι κ το κλαμα εκφραση συναισθηματος ειναι, ας της εξηγω τουλαχιστον οτι τωρα ειμαι στενοχωρημενη, μετα απο λιγο ομως θα ειναι ολα καλα. τι να κανουμε, δεν ειμαστε απο πετρα!(ευτυχως!:-))

βαλλου λιγες σελιδες πριν εγραφα οτι κ η ερατω με φωναζει με το ονομα μου, και το συνεχισε κιολας για μερικες μερες, τωρα μαλλον το εκοψε (παντως ομολογω, ηταν πολυ αστειο!!)...νομιζω αν δειχνεις ενοχλημενη το κανουν ακομα περισσοτερο, για πλακα, τα σκατουλικα...:-D αν σε πειραζει παρολ'αυτα, ,για δοκιμασε να μην της λες πχ., 'που ειναι η μαμα;', σαν να περιμενεις δλδ καποια μαμα να ερθει :mrgreen: μπορεις να της λες πχ., 'εγω ειμαι η μαμα, μονο αν με φωναζεις μαμα θα ακουω!'

δεν μου απαντησες στο πμ μου!!!!!!!!!θα ερθετε;;;;;ε;;;(πες ναι!!!!!:-D)

φιλακια σε ολα τα ζουζουνια!

εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!δειτε αυτο:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77631

φοβερηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

καλημέρα μανούλες!!! σας ευχαριστώ βρε όλες για τις ευχές σας!!!

πωπω τι κίνηση ήταν αυτή πάλι 1,30 έκανα να έρθω για δουλειά και όχι τίποτα άλλο άλλά έχει περάσει για πουφ την κύστη μου η μικρή και ΄με το που μπαίνω στο γραφείο πετάω την τσάντα μου και τρέχω τουαλέτα!!! αφού με έχουν μάθει στη δουλειά και περιμένουν να γυρίσω για να μου πουν καλημέρα!!!χαχα τι νά κάνω η δόλια ευτηχώς λίγες μερούλες μου μείνανε και μετά ξεκούραση!!! και κυρίως τον ιανουάριο που θα είναι και η μαίρη στον παιδικό και θα έχω όλο το πρωινό δικό μου να κάνω ότι θέλω!!! ωρε έχω να ρίξω κάτι βόλτες με τον σύζηγο που θα είναι όλες δικές μας! δεν βγαίνουμε που δεν βγαίνουμε τα βράδυα ας το ρίξουμε έξω τα πρωινά χιχιχι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!!

Να ζήσεις Παναγιώτη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλια,

παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φώς

και όλοι να λένε "ΝΑ ΈΝΑΣ ΣΟΦΌΣ"!!!!

Gio μου να τον χαίρεστε!!!! :P:p:p:p:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

679775z29uksi0yq.gif

ΚΕΡΝΑΜΕ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ 2 ΧΡΟΝΩΝ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

1198698cwktgtemax.gifΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ!!!!!

πολύχρονος παναγιώτη μας να σε χαίρονται οι γονείς σου και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που σε αγαπάμε!!!!

γιούπιιιι!!! 2 χρόνια εεεε!!!!

καλέ που την πάει το ποντίκι την τούρτα φέρτην εδώ καλέεεεεε την τούρταααααα.......

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

1053787qd8db5o29l.gif

Χρονια πολλα στον Παναγιωτη μας που μεγαλωσε!!! Παντα ευτυχισμενος και υγιης στη ζωη του!!!! gio μου να τον χαιρεστε!!!

Παρτε και μια τουρτα δωρο γιατι η δικια σας δεν θα μας φτασει..τοσο λιχουδες που ειμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 2ΧΡΟΝΟ!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...