Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

july, περαστικά στο κοριτσάκι σου! ευτυχώς που την προλάβατε στην αρχή!

neamanoula, εμείς δανειστήκαμε λίκνο για τους πρώτους μήνες και μετά θα βάλω τη μικρή στην κούνια του Θανάση και το γιο μου σε κρεβατάκι. Θα είναι γύρω στα 2,5, επομένως στην κατάλληλη ηλικία για τη μεταβαση!

Κορίτσια, διαβάζω τι λένε τα μωρά σας και χαίρομαι γι'αυτά, από την άλλη αρχίζω και προβληματίζομαι που ο δικός μου δεν λέει σχεδόν τίποτα απ'αυτά. όταν ήταν η μαμά μου εδώ είπε "γιαγιά" και ήταν πολύ πιο ομιλητικός από συνήθως, όμως μέχρι εκεί. Λέει δικές του συλλαβές και φθόγγους, όχι όμως ολοκληρωμένες λέξεις όπως "νερό" ή κάτι παρόμοιο. όλοι οι γνωστοί μου λένε να περιμένουμε μέχρι τα 2,5. Δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τι κρύο είναι αυτό;;;

Καλησπέρα. Τι κάνετε;; Εγω είμαι γενικά καπως καλυτερα. Ελπίζω να πέρασαν τα δύσκολα!!!

Μόνη στο σπίτι σήμερα (με τον Γιαννη μου φυσικά, ο οποίος και με τρέλανε) και δεν ξέρω τι να κάνω. Εχω ένα σωρό δουλειες αλλά πραγματικά δεν έχω καμια όρεξη να κάνω κατι!

Anta μου μην σε προβληματίζει ο μικρός σου. Θα βαριέται μα μιλήσει ή θα έχει βολευτεί με αυτά που λέει ειδικά αν τον καταλαβαίνεις, οπότε και δεν χρειάζεται να κάνει κάποια προσπάθεια μα μιλήσει. Θα έρθει η ώρα του.

Ο δικός μου το νερό (μιας που το αναφέρατε) το λέει "Αλό" αλλά με αυτό που τρελαίνομαι είναι με το μπισκότο, το οποίο και λέει "τοκοτο". χα χα!!!:P:p

Σας φιλώ όλες γλυκά, εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο σαββατόβραδο και τα λέμε αύριο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

marigia όντως έχει τρελόοοο κρύο, περιμένω το πρωί να δω χιόνια!

Στολίσατε όλες βρε κορίτσια?Να δω πότε θα στολίσουμε κι εμείς...

Επ, και εσύ εδώ;;; Εγώ στόλισα την προηγούμενη Κυριακή. Ευτυχώς το δεντάκι στέκει ακόμα στη θέση του!!!!:P:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

πωπω κρυο!!!χαμος σημερα, πηγαμε κ στον πεθερο για τη γιορτη του (που περασε) και ξεπαγιασαμε τα λιγα λεπτα που ημασταν εξω!!:D τωρα μαλιστα, να στολισω! να βαλω και τις χιονονιφαδες μας, να βαλω και τους ταρανδους, ολα στο φυσικο τους περιβαλλον!!:tongue:

αντα τα αγορακια μιλανε συνηθως πιο αργα, και εφοσον το παιδι καταλαβαινει οδηγιες, λεει καποιες λεξουλες δεν χρειαζεται να ανησυχεις. αν δλδ ο παιδιατρος ειναι ησυχος να εισαι κ εσυ. τα υπολοιπα ειναι θεμα νευροδιαβιβαστων που λεει κ ο πεθερος μου σαν γιατρος που ειναι:rolleyes: κ προσωπικου ενδιαφεροντος κ γουστου (σε καποιο αρεσει να μιλαει πολυ σε αλλο να ζωγραφιζει σε αλλο να χορευει πολυ!) ολα εξυπνα ειναι τα βλασταρια μας, οι καλυτερες ηλικες ειναι μεχρι το νηπιαγωγειο που το μυαλο παει με 1000!!:tongue:

λοιπον η ερατω εμαθε να λεει τον αη βασιλη: 'αηβάλια' ,αλλα αποφασισε οτι δεν της αρεσει ως 'αηβαλιας' και το αλλαξε σε ...χμμμ....'αφάφα' ...ω ναι:tongue:! ο 'αφαφα' μας φερνει τα 'γιωρα' απο δω κ περα!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

απο δευτερα θα παρω ενα τετραδιο κ θα τα γραφω....!:lol:

καλημερα σε όλες .... Τιποτα δεν έμεινε απο το χθεσινό χιόνι ... σνιφ ....

July πως είναι η μικρή ?? Ειχαμε πάθει κι εμεις πριν κανα μήνα ωτιτιδα κι επαιρνε 10 μέρες αντιβίωση κι η δικιά μου.Ελπιζω να το ξεπεράσει γρηγορα ,περαστικά ! Α!!! Λετε και το "ρ"μιλάμε είστε πολύ μπροστά εσεις !!!!!! Μπράβο Μαιρούλα !!!

ΑΝΤΑ μην αγχωνεσαι για την ομιλία του μικρού σου πολύ σωστά τα λεει η DaF, αν υπακούει εντολές τοτε είναι οκ. Εξαλλου απ οτι διάβασα λεει λεξούλες οταν θέλει . Του αδερφού μου το παιδί μετά τα δυο ξεκίνησε να μιλάει πριν έδειχνε με το δάχτυλο οτι ήθελε κι ειχε βολευτει.

Με το καλό το μπεμπέ ΑΝΤΑ μου !!!!

Λοιπον η μικρη εχει ξετρελαθει με το κουκλοθέατρο παιχνίδι που της πήραμε !!! Θελει να συμμετέχει κι αυτή και θρονιάζεται μπροστά μπροστά να βλέπει . Βαζουμε τον μπαμπά μας να πάιζει κι εμεις απολαμβάνουμε ... Βεβαια μετά απο κάποια ώρα εχει κουραστεί ο καημενούλης και αρχίζει να λέει ότι βλακεια του κατεβαίνει ..κι εκει ΄πέφτει το μεγάλο γέλιο απο μένα ... Αλλά βρε κορίτσια η μικρή πολύ πονηριά ... Την βαζουμε ταχαμου να ειδοποιήσει την κοκκινοσκουφιτσα πως έρχεται ο λύκος να την φάει για να την σώσει κι αυτη δεν της λέει τίποτα ... Ανδριέλα ρωτάει η κοκκινοσκουφίτσα είδες μήπως τον λύκο??? ( Ο λύκος κρυφοκοιτά.. σε εμφανες σημείο ...) "Οκι Οκι κου(φ)ιτσα μου" αυτη να απαντά ....κουνά και το δάχτυλο κι ύστερα κοιτά ταχαμου αδιάφορα αλλού :mrgreen:...Το μονο κακό είναι που θέλει να της παίζουμε με τις ώρες κι οταν το κλεινουμε φωνάζει ΤΕΑΤΟ -ΤΕΑΤΟ το "Θέατρο".:tongue:

Α εμεις τον Αη βασίλη τον λέμε Λίλη η αλλιως Ο Λίλης

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ανδριέλα ρωτάει η κοκκινοσκουφίτσα είδες μήπως τον λύκο??? ( Ο λύκος κρυφοκοιτά.. σε εμφανες σημείο ...) "Οκι Οκι κου(φ)ιτσα μου" αυτη να απαντά ....κουνά και το δάχτυλο κι ύστερα κοιτά ταχαμου αδιάφορα αλλού :mrgreen:

:lol::mrgreen::mrgreen::lol: μπραβο βρε ανδρι !!!!!ετσι, να υπερασπιζεται κανεις κ τον καημενο τον λυκο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσάκια!!!

Τα προσπερνώ όλα για αρχή και στέκομαι στην Μαίρη που παίζει με τον αφαλό του Θοδωρρρρρρρή (έτσι θα τον λέει σίγουρα). Καλά, κάνω εικόνα και λύνομαι στα γέλια!!:D:D:D Περαστικά Μαιρρρρρούλα!!!!!!

Ας σχολιάσω και τη γλωσσοπλάστρια Χριστίνα, βρε Χριστινάκι μου καλό, τι λέει το στοματάκι σου!!!:D:D

Ανδριέλα, πονηρή αλεπού!! Πολύ γέλιο!! Αχ, να σας έρθουμε να μας παίξετε θέατρο κι εμάς να γελάσουμε!!

Vallou πολύ καιρό έχουμε να σας δούμε, πρέπει να κανονίσουμε πριν ή μετά τις γιορτές βρε κορίτσια...

Daf ο Γιώργος τώρα το απόγευμα μου είπε το κορυφαίο Ατώ μας= Ερατώ μας. Έγινε και μας, καταλαβαίνεις τώρα...

Κορίτσια κι ο δικός μου μιλάει πια κανονικότατα θα έλεγα η κουκουβάγια, χρησιμοποιεί ρήματα και κλίνει αριθμούς και γένη (όχι πάντα με επιτυχία θα έλεγα). Σήμερα του λέει ο πατερας του έλα Γιώργο και του απαντάει το μικρό σκ@τό έρχομαι. Τι λες βρε που έρχεσαι!!! Και πότε μεγάλωσες εσύ και έρχεσαι κιόλας!!

Πάντως ισχύει εντελώς ότι μιλάνε όταν θέλει ο εγκέφαλός τους και τα ίδια να μιλήσουνε. Που να χτυπιέσαι δηλαδή και να τους μιλάς όλη μέρα, δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά.

Σας φιλώ, πάω να φάω (πρώτη φορά μου συμβαίνει) και μετά θα ψάξω να δω για το playmobil land ή κάπως έτσι που είναι λέει φανταστικό για να σας μαζέψω να πάμε!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλησπέρα!

Μετα το κεφάτο μήνυμα της Κατεριν@ς ας έρθει το δικό μου που είναι μέσα στη μαυρίλα.:(:(

Όλο το ΣΚ ειμαι μόνη με το μικρο μου διάολο.καταλαβαίνετε ότι με τρέλανε τελείως. Όμως δεν είναι αυτό. Σήμερα το απόγευμα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ. Μπορώ να πώ ότι ήταν ο διαολος μεταμορφωμένος. Όλο ζωηράδεσ, νεύρα και γενικότερα άσχημη συμπεριφορά. Γυρίσαμε σπίτι κάναμε μπάνιο και εκεί άρχισε το γλέντι. Δεν έπινε γάλα με τίποτα (ούτε σταγόνα) και γενικά ήταν ξεσηκωμένος. Και εκεί κορίτσια με πήραν τα κλάματα. Έκλαιγα γοερά. Το παιδί σάστισε. Πραγματικά δεν ήξερε τι να κάνει και με κοιτούσε. Αδύνατον να σταματήσω. Με αγκάλιασε και αμέσως εκεινος ηρέμισε. Με φώναξε "μαμά;" και απλά με κοιτούσε. Και εγώ να κλαίω. Να κλαίω από τύψεις, απο θυμό, από κούραση..από τα πάντα.

Δεν με τιμά καθόλου αυτό που σας περιγ΄ραφω, αλλά ένιωσα ότι ήθελα να το μοιραστώ.

Σας φιλώ όλες....Μικρέ Γιωργάκη είσαι τρέλα με αυτά που ακούω! Μπράβο!!! Αλλά κα το Ανδριελάκι..super!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρουλα μου γλυκιά μην ακούω τέτοια .. ακου δεν σε τιμά ??? Ξεχνας κιουρία μου πως είσαι άνθρωπος κι εσύ ?? Και τι άνθρωπος??? Που περιμένει εναν άλλον άνθρωπο να ρθει με το καλό και που εχει και το μικρό ταλιμπανάκι με το αγγελικό προσωπάκι να τον παιδέυει ... Μωρε εισαι ευαισθητούλα τωρα γι αυτό αντεδρασες ετσι .. Κι εγω βεβαια που δεν είμαι σε "ενδιαφέρουσα " κάπως ετσι θα αντιδρούσα ενα ολοκληρο ΣΚ μονη με το μικρό και απαιτητικό μου βελζεβούλη .. μη σου πω πως θα τραβαγα και τα μαλλια μου παραλληλα. Σκεψου να χα και τις ορμόνες τούμπανο όπως εσύ......

Σου στέλνω μια γλυκιά καληνύχτα κι οταν έρθει ο πατέρας του κοιτα να του τον παρκάρεις να ηρεμήσεις κι εσυ λιγάκι .

Κατεριν@ και οι άλλες βεβαιως να μας έρθετε να παίξουμε !!! Οσο για τον παιδότοπο που λες ειναι κάπου στην νεα κηφισιά νομίζω προς εθνική μεριά .

Καλη βδομάδα απο άυριο κορ'ιτσια .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!!!

τι κάνετε??? εμείς αρχίσαμε εχτές εισπνεόμενα τα οποία ευτηχώς φέρνουν υπνηλία στη μικρή και μετά από χρόνια και ζαμάνια κοιμηθήκαμε σερί το βράδυ!!! τι μάνα είμαι εγώ!!!!το αυτάκι καλύτερα πάει δεν την ενοχλεί καθόλου αλλά ο λαιμός τώρα με τα εισπνεόμενα άρχισε να φτιάχνει!

λοιπόν κοριτσάκια και εγώ το απόλαυσα το χιονάκι το σαββάτο! μπήκα σπίτι την παρασκευή και βγήκα σήμερα χαχαχα!!! μόνο πού πλέον αν κάθομαι πολύ ώρα όρθια (πχ σίδερο!) πονάει αρκετά η κοιλιά μου!!!

όσο για λεξούλες η μικρή δυστηχως χρησιμοποιεί το ρρρ΄μόνο σε νέες λέξεις και από παλιές το βάζει στο νερό που έγινε ρερο και στο καθαρό που έγινε καραρο!!! αλλά τα σκατούλια έχουν αρχίσει και έχουν απαιτήσεις που πλέον τις εκφράζουν και έχουν πολύ πλάκα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα τσούπρες, μας το έριξε κι εδώ το χιονάκι μας!Το πρωί αμάξια όλα καλλυμένα από το χιόνι αλλά τώρα το έχει λιώσει το ψιλόβροχο!

marigia καλά εε, κάθε φορά διαβάζω τα της κόρης σου και πολύ γελάω, πρέπει να είναι τρελή ζουζούνα. Και πολύ μπροστά για την ηλικία της όλα αυτά που λέει, μπράβο, συνεννοείστε τέλεια μπορώ να πω!Μπράβο στο κορίστι μας! Στις γιορτές καθόλου θα πάτε στης μαμάς σου?Παίζει να κατεβούμε κι εμείς, αν βολέψει να τα πούμε από κοντά!

july περαστικούλια γρήγοραα!Ευτυχώς δεν πονάει το αφτάκι της, αυτές αυτές οι άτιμες ωτίτιδες!!!!!Πολύ πλάκα πρέπι να έχει με το "ρρρ" συνέχεια!

katerina_s αχχχχχχχ!!!!Δεν έχει καμία σχέση με τιμή αυτό που περιγράφεις καταρχάς. Εχω κλάψει μερικές φορές μπροστά στη Χριστίνα κυρίως από τα νεύρα μου αλλά η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην με βλέπει και η αντίδραση της ήταν να συνεχίσει να κάνει χαζά και να μην σταματά. Εχω περάσει πολλά σ/κ μόνη με το μωρό, μέχρι και μία ολόκληρη εβδομάδα όταν έλειπε ο άντρας μου εξωτερικό πριν 2 μήνες. Καλά και τις καθημερινές μόνη είμαι αφού ο μπαμπας της ζήτημα να δει κανά τέταρτο. άρα ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το είσαι μονάχη σου συν και τις ορμόνες της εγκυμοσύνης δεν το συζητώ, μια χαρά τα πας μέχρι τώρα, μην αγχώνεσαι!!!:rolleyes:

yaeNp3.png

Αχ, Κατερίνα,μην το λες αυτό για την τιμή, δεν υπάρχει! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ έχω μείνει μόνη με τον μικρό για μέρες κι έχω νευριάσει μαζί του... εντάξει, άνθρωπος είσαι, δν είσαι από σίδερο! Μια καλή ιδέα που πιάνει σε μένα όταν είμαι έτσι στις μαύρες μου και δεν έχω κάποιον στο σπίτι είναι να παίρνω τηλέφωνο μια φίλη ή γνωστή... κατά προτίμηση με παιδάκι, να της τα λέω και να ξεθυμαίνω! Δοκίμασέ το, είναι πολύ καλύτερα να ακούς ότι δεν είσαι η μόνη που περνάει τέτοιες στιγμές, κι άλλες μανούλες τα έχουν περάσει!

Κατερινακι μην προβληματιζεσαι, εμεις καθημερινα μαλωνουν με τον Νικολα λογω του πεισματος του κυριως και κλασσικα μετα στενοχωριεμαι κ.ο.κ. Ποσο μαλλον εσυ εγκυουλα, μοναχουλα κ.λ.π. με ενα παιδι σε απαιτητικη ηλικια:rolleyes: Ελπιζω να επεστρεψε ο συζυγος να ξεκουραστεις και εσυ.

Κατεριν@ απο την αλλη στα φορτε σου σε καταλαβα μπραβο μπραβο κοπελια!!!

Εμεις απο την αλλη δουλεια σπιτι κ.λ.π. στην καθημερινοτητα μας υστερα ποα ενα χαλαρο Σ.Κ. απο βδομαδα ερχεται και η αδεια μας να ξεκουραστομε λιγακι αν και ξενερωνω απιστευτα που θα παω πεθερικα παλι. Τι κακο και αυτο σε καθε αδεια να πρεπει να βγαζω υποχρεωσεις απο δω και απο κει. Ποσο θα ηθελα να καθισω σπιτακι μου να ξεκουραστω..ετσι λεω να πεισω τον συζυγο να μειωσουμε τις ημερες οσο γινεται στις απαραιτητες δηλαδη παρανομη ανημερα και την επομενη να την κανουμε..και μακαρι να δεχτει (πονηρο θηλυκο ε???:oops:)

Αυτα...σας αφηνω φιλακια1!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...