Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά Νικόλα να σε χαίρεται η μαμά ΠΕΖΗ και ο μπαμπάς σου!Πάντα γερός και δυνατός αγοράκι μου!

Κατερινιώ λίγο κατέβασε ταχύτητες και ρυθμούς και ξεκουράσου, εν ανάγκη στείλε τον "μεγάλο" σε καμιά γιαγιά για κανά διήμερο.:rolleyes:

Βρε κορίτσια η αλήθεια είναι ότι γέλασα με τους άντρες σας που έχουν άποψη και λόγο για τα πάντα!Εμείς είμαστε ακριβώς στο άλλο άκρο. Η πιο συχνή αιτία καβγάδων μας είναι η αδιαφορία του. Θυμάστε το σκηνικό πριν καιρό που σας έγραψα με τη Χριστίνα να έχει κάνει λαμπόγυαλο το σπίτι, εγώ να βγάζω καπνούς από τα αφτιά και ο άντρας μου να μου ζητάει μία κοκακολίτσα!!!!! Να φανταστείτε όταν επίπλωσα ολόκληρο το σπίτι μας (μία δίπατη μεζονέτα), με το ζόρι τον έσυρα στο μαγαζί να δει τί είχα παραγγείλει πριν τα δει μια και καλή στο σπίτι μας. Καλά, για κουρτίνες ούτε λόγος να έρθει μαζί μου, να πάρω ότι θέλω και είναι σίγουρος λέει ότι θα του αρέσουν. Εγώ όμως πολλές φορές βλέπω τα ζευγάρια να κάνουν μαζί τα ψωνια τους και ζηλεύω! Ούτε κι αυτό με μας είναι καλό, καλά μια μέση λύση στους άντρες δεν υπάρχει? Τελικά βρε κορίτσια δεν είμαστε με τίποτα ικανοποιημένες γιατί αυτοί φταίνει, αυτοί είναι των άκρων!!!:mrgreen:γιες, πάντα το τελικό συμπέρασμα -για όλα φταίνε οι άντρες!:mrgreen:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαιρόμαστε τον Νικόλα μας, να είναι γερός και τυχερός!!! Πεζή μου να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ!!

Μαριγια μου τα πήρες τα μαθήματά σου από τη July? Έτsι αγάπη μου κάνουν, σιγά μην μας τρελάνουν οι άντρες από τώρα, έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλά χρόνια έγγαμου βίου!! Ο δικός μου είναι λίγο στρείδι, κι ενώ κάνουμε πολλά μαζί (αλλά όχι όλα), σε αυτά έχουμε μια ισορροπία σχετικά, κρατάει πολλά μέσα του (είμαι κι εγώ παρλαπίπας σίφουνας και δεν προλαβαίνει ίσως:roll:) και μπορεί να στα βγάλει μαζεμένα, not good. Ειδικά σε περιόδους όπως τώρα που δεν πολυβλεπόμαστε και λέμε να αρχίσουμε πάλι τα post-it στο ψυγείο, αυτό είναι πρόβλημα...

Ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον, αλλά μην σκάτε, βρέθηκε η λύση. Με το που έρθει η Ερατώ στο σπίτι, την ίδια αλλά και την επόμενη μέρα το παιδί είναι άγγελος, μια χαρά τέλειος!!! Οπότε Daf μου θα σου τη δανειζομαι μέρα παρά μέρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!:mrgreen::mrgreen:

Πάω να βάλω τζαμπάντι.... Και μην με ρωτήσετε τι είναι αυτό!!! Είναι η μαγική λέξη της Ερατώς για τις πιτζάμες!!!:lol::lol::lol::lol:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Νικολα χρονια σου πολλα!!!!!!να σε χαιρεται η οικογενεια σου κ κυριως η μανουλιτσα φυσικα;) πολυ γλυκας που το λεει οταν εισαι δουλεια, κανει και μακια..αχ!ζουζουνια....

Πάω να βάλω τζαμπάντι.... Και μην με ρωτήσετε τι είναι αυτό!!! Είναι η μαγική λέξη της Ερατώς για τις πιτζάμες!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: ω, ναι!

επισης , επειδη διαβαζω χαρι ποτερ, βρηκαμε οτι ο 'χαρι ποτερ' ειναι το συνωνυμο του 'ελικοπτερου': α-πότο, και τα δυο:cool:

θα με τρελανει αυτη! της λεω ερατω λες αλλ'αντ'αλλων, το ξερεις; 'αντων αντων' μου απανταει....τρελοκομειο.:mrgreen:

Ευχαριστω για τις ευχουλες κοριτσια μου!!!! Να εχετε και εσεις τα παιδακια σας καλα και συντομα οι νεες μανουλες με τα δευτερομωρακια τους!!!!

Ειμαι κομματια απο τις επισκεψεις...μεγαλη χαρα στο σπιτι να γιορταζεις το καμαρι σου αλλα οταν δουλευεις η κουραση ειναι μεγαλη.Τριημερο εορταστικων εκδηλωσεων ειχε το μαναρακι μου και απο αυριο χαλαρουιτα για τη μανουλα!!!

Καλα η Ερατω δεν υπαρχει ετσι????Θα τη φαω την ζουζουνα!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες τι κάνετε???

πέζη τα περάσατε όμορφα εεε??? εμείς ευτηχώς η γιορτή της έιναι καλοκαίρι και μια χαρά την βγάζω!!για τα γεννέθλια πάντως φέτος η μικρή μου δεν νομίζω να κάνει!!! βλεπετε θα έχω γεννήσει ΄λίγες μέρες πριν και τι να της κάνω? το πολύ πολύ μια τουρτίτσα ένα κεράκι και οι νονοί της άντε και κανας παππους γιαγια όχι όλοι είναι και πολύ αλλά οι πολύ είναι και φορείς μικροβίων!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Βλεπω άνοιξα το κουτάκι .. Πειτε τα κορίτσια κι εσεις για τους συζυγους ε αμα πια... july σωστή σε βρίσκω !!!

Παντως δεν εχω παράπονο απ τη συμμετοχή του γενικά στο σπίτι ειδικά τωρα που δουλευει λιγότερες ώρες

Ασχολειται παρα πολύ με το παιδί , και μπανιο την κάνει και για ύπνο σχεδον κάθε μέρα την βάζει . Αλλα μου το πετάει λες και τι κάνει πια και μου σπάει τα νευρα. Γενικα δεν μου χαλάει χατηρι σε΄τίποτα αλλα αμα τον πιάσει το στραβό του μου την λέει για πράγματα που υποτίθεται πως έχουμε συμφωνήσει μαζί γιατι προφανως συμφωνησε απο υποχώρηση. Ε να την βράσω εγω αυτη την υποχωρηση αν έιναι να με πρηζει μετά .. Ζηταω πολλά ???????:rolleyes:

Παντως DaF μου οχι δεν πάω για διαζύγιο γιατι κι αλλον να βρω πάλι ίδιος και χειρότερος θα ναι. Δεν υπαρχει σωτηρία με τους άντρες ....Φιλενάδα ακριβως όπως τα περιγράφεις έιναι η ζωή μας Ουτε συγγενεις και φίλοι που μιλαμε κάθε μέρα δεν καταννουν την κατασταση καλύτερα:( ......Οσο για την μπύρα αντε να δούμε πότε θα την πιούμε :confused:?????

Κατεριν@ παρλαπίπα χα χα χα χα :lol::lol:σε φανταζομαι ... Παντως κι εμενα τα κρατάει τα κρατάει κ ύστερα όποιον πάρει ο Χάρος...

Αχ ευτυχως εχουμε την μικ΄ρη και γελαμε παρα πολύ ... Να σας πω και το καινουργιο μας .. Μετράμε τα δάχτυλα των χεριων μας !! Ναι ναι ξεκιναμε Ενα -ντιο -τια -τεεα -πετε -ετσι -ετα -οτώ -ενεα -εκαααααααααααα. !!!! Μιλαμε Πανεπιστημιο θα την στειλω κατευθειαν ... Ενταξει καλέ μη βαρατε έιμαι μια χαζομαμά το ξέρω :oops::oops:

Πολλες ευχες στον Νικολή μας !! ΠΕΖΗ μου να το καμαρώνεις το αντράκι σου και να ναι γερό και τυχερό .

Ειμαι Δλια .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Πού ειστε καλε ολες??? Α παπαπαπα...χαθηκαμε κοριτσια...:rolleyes:

Και εγω τρεχω και δεν φτανω αυτες τις ημερες, μια επισκεψεις να μας ερθουν , μια να πανε ουτε το παιδακι μου δεν εχω χαρει. Ειναι και η δουλεια στη μεση..αφηστε τα..

Μαριγια μου ευχαριστω για την ευχουλα!!!

Καλε μονη μου μιλαω και εχω και πρωινο ξυπνημα στις 5..κλαψ κλαψ...

Αντε μπειτε αυριο να διαβασουμε κανα νεο..!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα!!!

ΠΕΖΗ μου να χαίρεσαι το ΝΙΚΟΛΑ σου!! Να τον δεις μεγάλο παλικάρι και τρανό!! Πότε λες να κατέβεις να σας δούμε λιγάκι;; Αντε τώρα που είναι γιορτές!

Χάθηκα κορίτσια αλλά έχω πήξει τρελά!! Κάθε μέρα και κάπου πάω, σχολεία, οδοντίατροι.. κλπ΄

Κατερινάκια μου πως πάνε οι κοιλίτσες;; Βαρύνατε όλες μου φαίνεται!! Προσοχή πλεον! Αχ πως πέρασε και η δική μου εγκυμοσύνη.. ευχάριστη ανάμνηση μου είναι πια! Jullaki Anta και εσείς καλά να υποθέσω.. καμιά καινούρια που το 'χασα;;

dafaki κανόνισε να βρεθούμε! Θέλω και εγώ πολύ! Κάποια μέρα σύντομα σκέφτομαι να κάνω σκασιαρχείο και να κατέβω πρωί για να χαζέψω την στολισμένη Αθήνα.. Μια φίλη μου είπε οτι είναι τρελό να κατέβω τέτοιες μέρες με το παιδί.. Έχω χάσει κάτι.. μιας και δεν κατεβαίνω πολύ συχνά στο κέντρο πλέον.. Είδα και για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στην Τεχνόπολη και στο Γουδί, για πείτε και σεις καμιά πρόταση..

Όσο για το θέμα σύζυγοι που ανοίξατε... Νεαμανούλα να τους γνωρίσουμε θα γίνουν καλό παρεάκι!! Βρε που να βάψω τις κουρτίνες κόκκινες στο σαλόνι και να αγοράσω καινούρια έπιπλα ούτε που θα το πάρει χαμπάρι! Ψέματα!! Αν του πειράξω τον καναπέ που την αράζει όλη την ώρα, δεν μπορεί θα το καταλάβει!! Δεν προσέχει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Είναι και αυτό σπαστικό μη μου πείτε! Δεν ξέρει ποτέ που έχουμε τα πράγματά μας μέσα στο σπίτι, αφού τον λέω επισκέπτη. Μπορεί και να βολεύει βέβαια κι αυτό. Γλιτώνω την γκρίνια όταν ψωνίζω αφού ποτέ δεν ξέρει αν τα είχαμε από πριν χιχι!! Μια μέση κατάσταση είναι το καλύτερο. Να συμμετέχει όσο πρέπει να στηρίζει το σπίτι και φυσικά να μην καταντάει και σχολαστικός μέσα στα πόδια μας.. Ναι!!! Και τα στρουμφάκια υπάρχουν!!!

Μαριγια μου.. (νομίζω) είμαι η πιο παλιά και σου λέω οτι αυτά τα προβληματάκια δεν πρέπει να σε πτοούν. Τα έχει πάντα ο γάμος στην αρχή του. Μετά από κάποια χρονάκια, και το 7 δεν είναι καθόλου τυχαίο νούμερο, τα περισσότερα εξομαλύνονται. Μαθαίνουμε να ζούμε με τον άλλο. Και εγώ δεν μπορώ να πω οτι ήταν εύκολη η αρχή. Σε λίγο καιρό θα μπούμε στη δεκαετία που είμαστε παντρεμένοι...

καλημέρα μανούλες!!!

τι κάνετε??? εμείς εχτές είχαμε συνάντηση γονέων και δασκάλων στον παιδικό!!! ενημερωθήκαμε!!!λοιπόν το βλασταράκι μου πέρα από αυτά που μας λένε κατά καιρούς οι δασκάλες εχτές πρώτη φορά πλάκωσε στην κυριολεξία ένα διπλάσιο αγοράκι στο ξύλο!!!το κακόμοιρο μόλις είχε ξυπνήσει και βρήκε ευκαιρία η δικιά μου και το πλάκωσε!!!στις δασκάλες έκανε τρομερή εντύπωση μιας και δεν κάνει τέτοια αλλά είπαν μάλλον του τα είχε από καιρό μαζεμένα!!! και βέβαια η απάντηση του άντρα μου ήταν "αααα δεν ξέρω εώ πέρυσι σας την έφερα αρνάκι!!!" σε γενικές γραμμές μας είπαν ότι φαίνονται τα παιδάκια που ασχολούνται οι γονείς τους και ότι καλό θα είναι να ακολουθούμε μια κοινή γραμμή για να μην παθουν σύγχιση!!!μας έδωσαν γενικώς συμβουλές και εμένα με ρώτησαν αν μιλάω στην μαίρη για το μωρό! ΄μόλις βέβαια τους είπα ότι μιλάω αλλά έχω την εντύπωση ότι η μικρή νομίζει ότι το μωρό είναι ο αφαλός μου έβαλαν τα γέλια γιατί συνέχεια πάει και γδύνει το Θοδωράκη (είναι το κολλητάρι μας από πέρυσι αυτός!!!) και του πειράζει τον αφαλό!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Επιτέλους, μετά από μια εβδομάδα χωρίς Η/Υ, I'm back!

Αλλαγή πληκτρολογίου κι ευτυχώς ήταν στην εγγύηση. Λοιπόν, διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που σε γενικές γραμμές όλα καλά.

ΠΕΖΗ, να σου ζήσει ο Νικολάκης! Να τον χαίρεσαι!

neamanoula, καλύτερα ένα άσχημο κάλυμμα στην κουζίνα, παρά ατύχημα με το παιδί! Κι εμένα πηγαίνει στα μάτια, αλλά του λέω "τζιζ" και φεύγει. όσο για το σημάδι, ένα χρόνο μετά έχει μια λεπτή γραμμή άσπρη ακριβώς πάνω από τη γωνία του φρυδιού, η παιδίατρος όμως μας έιπε ότι επειδή το πρόσωπο μεγαλώνει με την παροδο του χρόνου το σημαδάκι θα φαίνεται όλο και πιο μικρό, ώσπου θα γίνει ανεπαίσθητο. Και με τον ύπνο, ένα κουφό: ήρθε η μαμά μου για μια εβδομάδα και όσες μέρες έμεινε, ο μικρός κοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μιλάμε για τρελά δεκάωρα συνεχόμενα! Με το που έφυγε η μαμά μου, γύρισε αυτόματα στα παλιά. Δεν ξυπνάει τελείως τη νυχτα, μουρμουρίζει μόνο και στριφογυρίζει, και σταματά μόλις με ακούσει να του λέω "ςςςς'῾ Αυτό μπορεί να κρατήσει από 5 λεπτά έως 1 ώρα και συμβαίνει από 1 έως 3 φορές. Απλώς το πήρα απόφαση πως αν δεν αντέξω με τη μικρή, θα της δώσω και συμπλήρωμα τη νύχτα για να κοιμάται. Έχουν μείνει 2 μήνες και η οικογένειά μας θα γίνει τετραμελής!

Αυτά τα νέα μας. Α, είμαστε και σε αναζήτηση σπιτιού. Ελπίζω να βρούμε κάτι μέχρι το καλοκαίρι!

Διαφημίσεις

jully, θα γεννήσουμε μαζί; Είμαι 29 εβδομάδων και 5 ημερών. Με καισαρική 2 εβδομάδες πριν την 40η, δηλαδή γύρω στις 7 με 10/2. Εσύ;

εγώ κοπέλα μόυ έχω πητ 16/2 αλλά από ότι είπε ο γιατρός μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα επομένως πάρα πολύ πιθανό να γεννήσουμε μαζί:wink:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

μανούλες το κοριτσάκι μου είναι άρρωστο!!!κλαπς κλαπς την πήγε ο μπαμπάς της στην παιδίατρο πρωί πρωί ευτηχώς και εχει βρογχίτιδα και ωτίτιδα το κακόμοιρο αλλά σε αρχικό στάδιο ευτηχώς!!!ξεκινάμε αμέσως αντιβίωση να προλάβουμε να μην ταλαιπωρηθεί το κακόμοιράκι μου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Πω πω βρε εγγυούλες πώς περνάει ο καιρός, σε κανά δίμηνο θα έχετε άλλο ένα μωράκι στα χερια σας!Απίστευτο!Και πώς το σκέφτεστε με το κρεβάτι, θα παραχωρήσετε την κούνια στο μωρό και θα πάρετε μεγάλο κρεβάτι για το μεγάλο αδερφάκι?Όλες πάντως κορίτσια θα κάνετε, ε?καμία αγοράκι το δεύτερο?

july περαστικά στο αγγελούδι σου, να μην ταλαιπωρηθεί μωρε΄πολύ το καημενάκι!

Διαβάζω τί λένε τα μωρά μας και γελάω, έτσι και η Χριστίνα όλη μέρα λέει λεξούλες, μιλάει, γελάει, κελαηδάει όπως λέω εγώ!Το νερό σαν έχω πει πώς το λέμε? (αν μπορέσετε να το διαβάσετε....) ΜΠΟΥΓΚΙΟΥΜΠΟΥΓΙΟΥ Ή ΜΠΟΥΓΚΙΟΥΜΠΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑ...όταν βιάζετε και το φωνάζει. Της λέω ότι νερό να πει είναι πολύ πιο εύκολο από όλο αυτό που λέει. Πώς της έχει κολλήσει από πολύ μικρή το λέει έτσι!!!!:lol::lol:

yaeNp3.png

Πω πω βρε εγγυούλες πώς περνάει ο καιρός, σε κανά δίμηνο θα έχετε άλλο ένα μωράκι στα χερια σας!Απίστευτο!Και πώς το σκέφτεστε με το κρεβάτι, θα παραχωρήσετε την κούνια στο μωρό και θα πάρετε μεγάλο κρεβάτι για το μεγάλο αδερφάκι?Όλες πάντως κορίτσια θα κάνετε, ε?καμία αγοράκι το δεύτερο?

july περαστικά στο αγγελούδι σου, να μην ταλαιπωρηθεί μωρε΄πολύ το καημενάκι!

Διαβάζω τί λένε τα μωρά μας και γελάω, έτσι και η Χριστίνα όλη μέρα λέει λεξούλες, μιλάει, γελάει, κελαηδάει όπως λέω εγώ!Το νερό σαν έχω πει πώς το λέμε? (αν μπορέσετε να το διαβάσετε....) ΜΠΟΥΓΚΙΟΥΜΠΟΥΓΙΟΥ Ή ΜΠΟΥΓΚΙΟΥΜΠΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑ...όταν βιάζετε και το φωνάζει. Της λέω ότι νερό να πει είναι πολύ πιο εύκολο από όλο αυτό που λέει. Πώς της έχει κολλήσει από πολύ μικρή το λέει έτσι!!!!:lol::lol:

κοίτα αρχικά εγώ θα την έχω στο λίκνο μετά αν δεν μας δανείσουν καμια κούνια θα της πάρω από το ικεα ένα ωραιότατο ροζ μικρό κρεββατάκι και αργότερα θα τους φτιάξω δωμάτιο!

σε ευχαριστώ για τα περαστικά ευτηχώς προλάβαμε και είναι σε αρχικό στάδιο και ελπίζω να μην πονάει πολύ το κακομοιράκι μου!!!

κορίτσια εμένα τι τρελό κάνει??? λέει το ρρρ και της αρέσει τόσο πόλυ που πχ το καθαρό το λέει καραρο ή το νερό το λέει ρερο!!! τι κόλλημα έφαγε με το ρ της αρέσει πολύ!!! κάθε φορά που ανοίγουμε τα φωτιστικά δαπέδου κάνει με έναν ενθουσιασμό αααααα ωρρρραίο!!!!έχουν πολύ πλάκα βρε κορίτσια!!! αλλά μου αρέσει που συννενοούμαστε! τις προάλλες κατεβαίνουν πρώτοι με τον μπαμπά της την βάζει στο κάθισματάκι της και περιμένουν εμένα και ακούω μια φωνή "μαμα που είσαι?" αλλά τόσο δυνατά που βγήκε η άλλη στο μπαλκόνι!!!:lol:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...