Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριγια καταπληκτικα τα νεα, ουφ και παλι ουφφφφ!!!!!!:D:D:D:D:D:D

κατερινακι τωρα θα ξεκουραστεις, τελειωσε κ η εξεταστικη, κατσε κ λιγο ξαπλα ρε παιδακι μου κ εσυ, δεν θα παθει τιποτα ο γιωργος αν κατσει κ μια-δυο ωρες με τους παππουδες...!μετα παλι αποκλειστικα θα σε εχει. παντως δεν μπορω να φανταστω αυτο το αγγελουδι να μεταλλασσεται (μην βαρας:tongue:)

δεν σου εχω πει το κορυφαιο....η ερατω για να κοιμηθει πρεπει οπωσδηποτε να της πω την ιστορια με τον γιωργο: και εξηγω...τι κανει ο γιωργος πριν κοιμηθει κ πως τον βαζει η μαμα του για υπνο (εσυ δλδ:lol:) αυτο ξεκινησε οταν της ελεγα οτι 'τωρα οοοολοι κοιμουνται, η θεια ταδε η γιαγια ο παππους ο αλλους παππους , οοοολοι σου οι φιλοι, ο γιωργος η ανδριελα, η ξαδερφουλα...κοιμησου κ εσυ" και παει λεεεεγοντας ο καταλογος!!!:shock::tongue::rolleyes: κολλησε με τον' γωγο και γωγο και μπαι μπαι' και ετσι ξεκινησαμε να λεμε την ιστορια του γιωργου. τρελο σουξε ο γιος σου, ουτε ηρωας παραμυθιου να ηταν!:tongue:

και το αστειο της ημερας: ειμαστε σουπερμαρκετ οικογενειακως εχω μεινει λιγο πισω κι αρχιζει να φωναζει ''ανάνηηηη (εγω ειμαι αυτη) ανάνηηη ελα!!!'' τσογλανι!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι μου φανταζομαι ο εγκυμοσυνη και μικρο παιδακι οτι ειναι τοσο δυσκολο. Ευχομαι να καταφερεις να ξεκουραστεις επιτελους, να χαλαρωσεις και εσυ λιγακι και ελπιζω Γιωργακης να ηρεμησει και αυτος με τη σειρα του. Λες και διαολιαζουν οταν εμεις δεν ειμαστε στα καλα μας. Υπομονη..τι αλλο???

daf φοβερη η μικρουλα σου, εμενα απο την αλλη τον εχει η μαμα μου αποψε και μου λεει οτι ολο το απογευμα επαιρνει τη φωτο μου , την εκανε ¨μα¨και ελεγε ¨μαμα δουγια" μαμα δουλεια δηλαδη το αστερακι μου...!!! Του το εμαθα προχθες εγω και τωρα το λεει και αυτος το βασανακι μου!!!

marigia ξεκουρασου λεμε!!! Ασε την πεθερα να κανει καμια δουλεια..δεν παθαινουν τιποτα αυτες!!!:D:D:D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κατερινάκι καλη ξεκούραση καλή μου και μην ανησυχείς για το μικρό .Περνανε φάσεις μωρέ ,ξεχνας την δικιά μου ? Ε λοιπον εχει γίνει το καλύτερο παιδί πια. Υπομονή και παρ'του κανα σάκο του μποξ να χτυπάει αν θέλει ή καλύτερα κρουστά και μην ξεχάσετε τις ωτοασπίδες για σας :tongue:..Χαρηκα για την μπουμπού Κατερινάκι , ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω πως θα κάνεις κορίτσι !!!

Λοιπόν DaF κι εμεις τα ίδια λέμε κάθε βράδυ πριν πέσει για υπνο , ξεκινάμε απο παππου γιαγια , ξαδερφακια Γιωγο κ Ατουλα βεβάιως βεβαίως και φτάνουμε μέχρι τον σκύλο κ τον τζη δηλ τον παλιατζή όόόόόόλοι κάνουν νάνι΄.

ΠΕΖΗ ο Νικολας τουλ. λεει δουγιά η δικιά μου η βλάχα λέει δλιά :rolleyes:

Ηρθε και η ξαδερφούλα μας σήμερα όπου και κοντεψαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί για τα παιχνίδια Η δικιά μου δηλ που περναει αυτη τη φάση τώρα όλα ειναι της Αέλας . Και κατι ευχαριστο , η Ανδριέλα θα αποκτήσει κι 4ο ξαδερφάκι !!!!! Ο αδερφος του συζυγου κι η γυναικα του πάνε για το 2ο παιδάκι τους. Χαζοζήλεψα λιγάκι :oops:αλλά μου φυγε με 2η σκέψη ..Με τέτοια ωράρια και με αυτη την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα το αποκλείουμε προς το παρόν ...

Αυτα κοριτσαρες μου! Πολλες ευχες για ενα υπεροχο ΣΚ !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Οικοασυμβατότητα η νέα αίτια διαζυγίου .. Το διαβασα κάπου και το ζω ...Μου χει σπάσει τα νεύρα ..Ασπρο εγω μάυρο εκείνος ... Καταλαβαίνω πως το κανει απο αντίδραση αλλά δεν υποφερεται πια.. Κινητα στην μπρίζα να φορτιζουν όλη μερα , θερμοσύφωνας μονιμος ξεχασμένος , οτι βιολογικόοικολογικό αγοράζω φωνάζει με αποκορυφωση το green pan το τηγανι ,που να του φέρω το τηγάνι στο κεφάλι .. Το πρωι που γκούρλωνε τις κρέπες δεν γκρίνιαζε...Τις οποίες χάρη στο καινούργιο τηγανι αξιώθηκα να φτιάξω .. Μουτρα απο χθες βράδυ για το παλιοτηγάνι .... Ματαια προσπαθω να του εξηγήσω δεν καταλαβαίνει γιατι προφανώς δεν θέλει να καταλάβει. Ωρε πως τα καταφέρνουν μερικες να γίνεται πάντα το δικό τους κ ο συζυγος να νομίζει πως σκίζει και τη γάτα .

Eχετε δει άντρα να εχει άποψη για όλα ??? Ακομα και για τις κουρτίνες να μην μιλήσω για άλλα κατεξοχήν γυναικέια θέματα ...Ε ο δικος μου έτσι είναι ..Κοιτα χριστιανε μου την μπάλα σου κι ασε με εμένα στην κουζίνα μου με τα τηγάνια μου.. Τι σας γράφω κι εγω η πικραμένη .......Γκρρρρρ

Που στε καλέ όλες ?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Οικοασυμβατότητα η νέα αίτια διαζυγίου .. Το διαβασα κάπου και το ζω ...Μου χει σπάσει τα νεύρα ..Ασπρο εγω μάυρο εκείνος ... Καταλαβαίνω πως το κανει απο αντίδραση αλλά δεν υποφερεται πια.. Κινητα στην μπρίζα να φορτιζουν όλη μερα , θερμοσύφωνας μονιμος ξεχασμένος , οτι βιολογικόοικολογικό αγοράζω φωνάζει με αποκορυφωση το green pan το τηγανι ,που να του φέρω το τηγάνι στο κεφάλι .. Το πρωι που γκούρλωνε τις κρέπες δεν γκρίνιαζε...Τις οποίες χάρη στο καινούργιο τηγανι αξιώθηκα να φτιάξω .. Μουτρα απο χθες βράδυ για το παλιοτηγάνι .... Ματαια προσπαθω να του εξηγήσω δεν καταλαβαίνει γιατι προφανώς δεν θέλει να καταλάβει. Ωρε πως τα καταφέρνουν μερικες να γίνεται πάντα το δικό τους κ ο συζυγος να νομίζει πως σκίζει και τη γάτα .

Eχετε δει άντρα να εχει άποψη για όλα ??? Ακομα και για τις κουρτίνες να μην μιλήσω για άλλα κατεξοχήν γυναικέια θέματα ...Ε ο δικος μου έτσι είναι ..Κοιτα χριστιανε μου την μπάλα σου κι ασε με εμένα στην κουζίνα μου με τα τηγάνια μου.. Τι σας γράφω κι εγω η πικραμένη .......Γκρρρρρ

Που στε καλέ όλες ?????

Ο δικος μου!!!!!!!!Εννοειται οτι σχεδον ολα τα αποφασιζουμε απο κοινου, και φυσικα συμπεριλαμβανονται ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!!!!!Αστα φιλεναδα, το ιδιο ΣΚ περασα, με στολισμα, τον μικρο να γκαριζογριλιζει, τον συζυγο να ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ down και να μην μιλιεται χωρις λογο, απλα λεει εχει αναγκη απο ξεκουραση και το θυμα να προσπαθει να φερει το "CHRISTMAS SPIRIT" στο ρημαδοσπιτι μας, που καταρα σε οποιον εχει εφευρει τους αντρες!!!!!Αποτελεσμα ολου αυτου, εγω πτωμα, ο μικρος ποιο τρελλος και απο τους τρελλους, το σπιτι-ευτυχως στολισμενο και φυσικα το καμαρι μου, σημερα σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!!!!ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ!!!!!

Κατα τα αλλα, ευτυχως το δαχτυλο-μπανανα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: (ακομη γελαω με αυτο)ειναι καλα, κλεινει σιγα σιγα και αν εξαιρεσεις τον Πεμπτοβραδιατικο πυρετο(39,5) κατα τα αλλα ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Τώρα το απόγευμα πήγα και στον γυναικολόγο ξανά γιατί με έχει πιάσει ένας πόνος από το πρωί πολύ χαμηλά, το παιδί είναι μια χαρά, αλλά μου έιπε να πάω να κάνω αύριο γενική και καλλιέργεια ούρων μήπως είναι καμια ουρολοίμωξη, να ξεκουραστώ (αστείο) και θα δούμε. Πάντως δεν είναι ανησυχητικό λέει.

Αυτά τα ωραία, πότε θα ηρεμήσω λιγάκι?????:(

Ρε κοπελια μηπως να εβαζες και λιγο κ@λο κατω....που λενε και στο χωριο μου!!!!!!!!Λεω τωρα εγω!!!!!

μαριγια δεν ξερω τι θα κανεις, παμε για μπυρα παραυτα και συντομα!στην αναγκη παρε και την ανδριελα μαζι:tongue:

περασαμε κ εμεις απο οικοασυμβατοτητα περυσι(υπαρχει λεξη ΚΑΙ γι'αυτο; ) και ευτυχως επιβιωσαμε. ...:rolleyes: (βλεπεις το μελλον λοιπον...ολα καλα:tongue:)

εχετε πιεστει παρα μα παρα πολυ φιλεναδα....ολη μερα δουλεια, δουλεια τα σαββατα, η μικρη να περναει τις αλλαγες, το σχολειο, οι ιωσεις....η μαμα σου απο την αλλη....:roll: λιγα ειναι;;; πως γινεται να ειστε ηρεμοι ολη την ωρα; βουδες ειστε;

αν δεν εχετε χρονο για τους δυο σας κ ειστε ολη την ωρα κουρασμενοι, δεν προλαβαινετε να συζητησετε τις διαφορες σας κ να τα βρειτε, με αποτελεσμα ολα να μαζευονται κ να στιβαζονται...σωστα;

πειτε ρε παιδι μου, αυτη την κυριακη αντι να βγειτε οι 3 σας οπως θα ηταν υπεροχο, να βγειτε οι 2 σας για να μιλησετε. πατε για ενα χαλαρο καφε κ βαλτε τα κατω..εμεις ειπαμε να καθιερωσουμε ενα διωρακι μια φορα καθε ΣΚ που εχουμε χρονο και ειναι μεγαλη αλλαγη. τα ελεγα στην κατερινα σημερα (by the way, την ειδαμε , καλα ειναι η γκαστρουλα:tongue: φανταζομαι τωρα θα ηρεμησει πια!)

α και ο,τι αναφερεις δεν ειναι αιτια διαζυγιου, το καταλαβαινεις, ετσι;:mrgreen:

οσο για το γκριν παν, επειδη ο συζυγος εχει τις μαγειρικες γνωσεις στο σπιτι μας:rolleyes:, ειναι τρομερο εργαλειο , ζεσταινεται ομοιομορφα και ψηνει πολυ καλυτερα απο ενα συνηθισμενο αντικολλητικο, χωρις να ειναι πανακριβο οπως τα μαντεμενια (τελεια τηγανια, τα εχω λατρεψει) καλα ασχετο με το ολο θεμα, απλα μπορεις να το προσθεσεις στη λιστα με τα συν!:tongue::tongue::tongue:

βεβαια, επειδη σου ειπα το εργο το χω ζησει (με αλλα θεματα), εχω πολλα να πω, οποτε ακομη κ αν μας την κανουν οι αλλες κ δεν ερθουν, αυτη τη φορα θα την πιουμε την μπυρα!:cool:

συμπεθερα φιλακια στο μπανανοχερο!

Που στε καλέ όλες ?????

εδώ εμείς!!! έχουμε άποψη για όλα! μέχρι και πόσο δυνατά πρέπει να βάλω τον απορροφητήρα όταν μαγειρεύω!!!:mad::mad::mad: για να σκουπίσω πρέπει να πάρω άδεια μην τυχόν και ενοχληθεί ο αλή πασάς! στην αρχή με ενοχλούσε τώρα σιγά σιγά βρήκα άλλο τροπάριο!!! να σκουπίσω???όχι καλά σκούπισε εσύ όταν είναι (εννοείται ότι ξαφνικά οκ μπορώ να σκουπίσω!!!) τι να μαγειρέψω δεν ξέρεις καλά μωρέ δεν μαγειρεύω!! και γενικώς επειδή μου την έλεγε που ξεχνάω έχω αρχίσει και του φορτώνω αρμοδιότητες με αποτέλεσμα βέβαια να ξεχνάει και το όνομά του:mrgreen: και πριν από μια εβδομάδα να γυρίσει και να μου πει απαπα μεγάλωσα δεν αντέχω τόσες εκκρεμότητες και τρεχάματα!!!:lol::lol::lol: ααααα και το άλλο το κορυφαίο μέχρι πρότεινος σηκωνόμουν εγώ τα βράδια για την μικρή αλλά πλέον λόγω κοιλούμπας σηκώνεται ο συζηξ ο οποίος βέβαια από την πρώτη μέρα άρχισε την γκρίνια "και δεν κοιμάμαι τα βράδυα και συνέχεια σηκώνομαι και δεν αντέχω"!!! πως νομίζεις χρυσέ μου έφτασε το παιδί ως εδώ??? το μεγάλωσαν οι κότες με πίτουρα??? και εγώ δούλευα κιόλας εσύ??? αχχχ βρήκα και εγώ ευκαιρία και τα είπα!!!!!χαρας στο κουράγιο όποιας τα διαβάσει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια μου!

Από που να αρχίσω... Από τον Παναγιώτη με το δάχτυλο-μπανάνα το μανάρι μου... Περαστικά και κουράγιο σε μας τις μανάδες που παθαίνουμε τα χειρότερα...

Εγώ τελείωσα Τρίτη με τις εξετάσεις, ήμουν στα πρόθυρα υπερκόπωσης αλλά δεν ήξερα ότι θα χειροτέρευε το πράγμα, τη Δευτέρα το βράδυ πριν την τελευταία μέρα με άφησε και ο Γιώργος άυπνη γιατί συναχώθηκε και κόντεψα να σέρνομαι στα πατώματα... Τετάρτη παρουσιάστηκα στο νοσοκομείο που θα κάνω πρακτική για 2 μήνες, ευτυχώς με καλοδέχτηκαν και όλα καλά. Χτες πήγα για Β επιπέδου, η μπουμπού είναι μια χαρά, όλα είναι καταπληκτικά, ο γιατρός είπε ότι είναι τσουπωτή τσουπωτή (να ζουλάω και τίποτα, ωραία). Όλα καλά το παιδάκι μας το μικρό:) Στολίσαμε και το δέντρο χτες και το σπίτι αλλά μας έβγαλε την πίστη ο "μεγάλος". Τραβάει πάλι ένα ζόρι και μας ζορίζει κι εμάς πολύ, μας δοκιμάζει ρε κορίτσια πολύ με το χτύπημα..... Εντωμεταξύ είναι 3 μέρες κλεισμένος μέσα λόγω συναχιού - που ξέχασα να αναφέρω ότι μου κόλλησε και είμαι με μύξα-λαιμό-αυτιά εδώ και 2 μέρες, έτσι να υπάρχει- και είμαι κι εγώ φοβερά πλέον κουρασμένη και δεν μπορώ να το χειριστώ και να το δω ψύχραιμα, με ενοχλεί φοβερά, πραγματικά όμως καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην τον πιάσω να τον κάνω μαύρο.... Μου ρχεται να βάλω τα κλάμματα καμια φορά, δεν ξέρω... Γενικά μια απογοήτευση, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω αυτόν τον καιρό..... Κουράστηκα...Θέλω να πάω κάπου και να μην ακούω τίποτα και να μην ασχολούμαι με κανέναν....

Τώρα το απόγευμα πήγα και στον γυναικολόγο ξανά γιατί με έχει πιάσει ένας πόνος από το πρωί πολύ χαμηλά, το παιδί είναι μια χαρά, αλλά μου έιπε να πάω να κάνω αύριο γενική και καλλιέργεια ούρων μήπως είναι καμια ουρολοίμωξη, να ξεκουραστώ (αστείο) και θα δούμε. Πάντως δεν είναι ανησυχητικό λέει.

Αυτά τα ωραία, πότε θα ηρεμήσω λιγάκι?????:(

κατερινάκι μου το πέρασα και εγώ αυτό με την κούραση και την απογοήτευση δεν είναι τίποτα θα περάσει σου έπεσαν πολλά μαζεμένα κοπέλα μου! αλήθεια ο σίδηρος σου πως είναι??? πιες κανά χυμό να στηλωθείς λιγάκι!!!και ξεκούραση τι να πω όσο μπορείς κάντο έχουμε πολλά χρόνια κούρασης μπροστά μας!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

εδώ εμείς!!! έχουμε άποψη για όλα! μέχρι και πόσο δυνατά πρέπει να βάλω τον απορροφητήρα όταν μαγειρεύω!!!:mad::mad::mad: για να σκουπίσω πρέπει να πάρω άδεια μην τυχόν και ενοχληθεί ο αλή πασάς! στην αρχή με ενοχλούσε τώρα σιγά σιγά βρήκα άλλο τροπάριο!!! να σκουπίσω???όχι καλά σκούπισε εσύ όταν είναι (εννοείται ότι ξαφνικά οκ μπορώ να σκουπίσω!!!) τι να μαγειρέψω δεν ξέρεις καλά μωρέ δεν μαγειρεύω!! και γενικώς επειδή μου την έλεγε που ξεχνάω έχω αρχίσει και του φορτώνω αρμοδιότητες με αποτέλεσμα βέβαια να ξεχνάει και το όνομά του:mrgreen: και πριν από μια εβδομάδα να γυρίσει και να μου πει απαπα μεγάλωσα δεν αντέχω τόσες εκκρεμότητες και τρεχάματα!!!:lol::lol::lol: ααααα και το άλλο το κορυφαίο μέχρι πρότεινος σηκωνόμουν εγώ τα βράδια για την μικρή αλλά πλέον λόγω κοιλούμπας σηκώνεται ο συζηξ ο οποίος βέβαια από την πρώτη μέρα άρχισε την γκρίνια "και δεν κοιμάμαι τα βράδυα και συνέχεια σηκώνομαι και δεν αντέχω"!!! πως νομίζεις χρυσέ μου έφτασε το παιδί ως εδώ??? το μεγάλωσαν οι κότες με πίτουρα??? και εγώ δούλευα κιόλας εσύ??? αχχχ βρήκα και εγώ ευκαιρία και τα είπα!!!!!χαρας στο κουράγιο όποιας τα διαβάσει!!!

Είσαι θεά παιδί μου!!!!!!

1ον Επειδή και εγώ πλέον απο τα πολλααααααα έχω καταντήσει με μνήμη χρυσόψαρου....θα αρχίσω να φορτώνω και εγώ αρμοδιότητες!!!!!

2ον Θέλω να μείνω έγκυος τώρα (μην το πάρετε κυριολέκτικά!!!!)Να δώ τότε ο κύριος, θα τολμήσει να ξαναμιλήσει?Διότι, πτώμα ξε-πτώμα πρέπει να είμαι μόνιμα στην τσίτα....Αιντε να σε δώ λίγο κύριε....

Καλημέρα!:D

Να΄μαι και εγώ! Την Παρασκευή σας έγραφα ένα σωρό αλλά μπήκε η Δ/ντρια που ήθελε τον Η/Υ και τα έσβησα όλα...κλαψ!:(:(

Καταρχήν ΠΕΖΗ να χαίρεσαι τον Νικολή σου!!! Πολύχρονος και με υγεία:D:D:D:D!Αχ δεν είμαστε και κοντά να σου κάνουμε και επίσκεψη!!! χα χα!!

Όσο για την οικοασυμβατοτητα...χα χα βάλτε μας και εμας στο club. Άποψη για τα πάντα. Απο τις μπομπονιέρες του γάμου μέχρι φυσικά τις κουρτίνες(αλλοίμονο που 'ηθελα τ'οοοοσο ακριβές κουρτίνες. Άλλωστε για το στεφάνι μου είναι περιττές)...

Τι να τους κάνουμε βρε κορίτσια, έτσι μάλλον μεγάλωσαν, τι να πώ. Βέβαια τώρα με βοηθάει πάρα πολύ με το παιδι και το σπίτι αλλά τι να το κάνω;; Όταν με το καλό γεννήσω βλέπω να αλλάζουν πάλι όλα!!!!

Χθές στολίσαμε και εμέις. Αν μείνει 2 μέρες το δέντρο θα είμαι ευτυχισμένη. Κορίτσια μου ευχαριστώ για τα σχόλιά σας στο face. Marigia πράγματι μεγάλωσαν τα παιδάκια μας! :D

Κατερινάκι υπομονή βρε κορίτσι μου. Εμείς έτσι είμαστε 20 μήνες τώρα..χα χα! Ζωηράδα και τελείως ανυπάκουος. Βέβαια για να μην τον αδικήσω το ΣΚ ήταν ένα αγγελάκι πραγματικά. Δεν ήθελα να περάσει η Κυριακή. Τοσο καλό παιδάκι ήταν.

Τώρα και κάτι άλλο. Βρε κορίτσι τι γάλα δίνετε;; Ο μικρός δεν πίνει σχεδόν καθόλου. Το βράδυ ειδικά πίνει από 60 εως 100. Δεν ξέρω ρι να κάνω. Καμιά ιδέα;;;,

Σας φιλώ όλες γλυκά !!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Νικολάκη μας πολύχρονος αγόρι μου να σε καμαρώσουν όσοι σε αγαπάνε σαν τα ψηλά βουνά!!!!

καλέ μήπως γιορτάζει και κανάς άλλος ή άλλη? κανας προκομένος ή ανεπρόκοπος συζηξ να του ευχηθούμε και αυτούνου???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοπελες μου!!!!

Νικολη μου να σε χαιρομαι μωρακι μου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ το τρυφερο μου το παιδακι μεγαλωνει και δεν το καταλαβαινουμε...μακαρι να ειναι υγιης και ευτυχισμενος το χρυσο μου!!!

Κοριτσακια μου υπομονη με τους συζυγους και εμεις ειμαστε σε ψιλοεμπολεμη κατασταση, ευτυχως ειναι η γιορτη του Νικολα και καναμε περα τις διαφορες μας και η φαση ειναι οτι μαλωνουμε για βλακειες, πολλα νευρα...και απο μενα και απο αυτον ομως..μαλλον φαση ειναι και θα περασει..υπομονηηηηηη:roll::roll::roll:

Σας φιλω γλυκα και παλι ευχαριστωωω!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...