Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημερα γιορταζει η δική μου η ζουζουνέλα! Την έστειλα σταθμό μπας κ κάνω καμιά δουλειά.....

Φιλιά σε όλες σας !!!!

χρόνια πολλά βρε κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την κορούλα σου να την καμαρώσεις σαν τα ψηλά βουνά!!!

πεννούλα μου και εσύ γιόρταζες???να υποθέσω το πεννούλα από το παναγιώτα???? δεν πειράζει να ευχηθώ και εγώ καθυστερημένα εεεε??? πολύχρονη και η μικρή μας πενούλα!!!

τι κάνετε κορίτσια??? εγώ έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα τις μέρες ανυπομονώ πολύ να σταματήσω!!!:P:p μήπως είμαι κακή υπάλληλος:tongue::tongue::tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!!!

Καταρχάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ 2 ΣΟΥΣΟΥΔΕΣ ΠΕΝΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΕΛΑ!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!

Τι κάνετε κουκλίτσες?Εμείς μιά χαρά!Καθε μερα και καλύτερα!!!

Βρε κορίτσια, απορία-αγωνιά....πότε σταματάμε το βραδυνο μπιμπερο?Μήπως παραάργησα ή ειναι νωρις ακομη?Εχω παιδάκια φίλων που πίναν με μπιμπερό μέχρι τα 6!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Απλά αναρωτιέμαι μετα πώς θα του δινω το γάλα?Το πίνει μόνο στο κρεβάτι του,ξαπλωμένος...με ποτήρι, θα γινεται χάλια...με ποτηράκι νερού δεν θέλει....καμιά ιδέα?

Για τις ζημιές που λέτε...το καινούργιο μας, ειναι να χώνει τα χέρια του στο κάθισμα της τουαλέτας!!!Τι κλείδωμα πέφτει δεν λέγεται!!!!Μόλις ξεχαστούμε και αφήσουμε την πόρτα ανοιχτη, τσούπ, μπαίνει και απο την χαρά του (:() φωνάζει "ΤΣΙΣΣΣΣΣΣ,ΤΣΙΣΣΣΣΣ!!!!!"Φυσικά δεν κάνει τσισ εκεί...μόνο το διατυμπανίζει!!!!

Για την κουζίνα που λέει η φιλενάδα μου, όλο και κάτι προστατευτικό θα κυκλοφορεί, αλλιώς, κλασικά ψάχνει κάτι αυτοσχέδιο να καλύψεις τα κουμπιά!!!!Σίγουρα έχω δεί προστατευτικό για τα μάτια της κουζινας. Δες εδώ

http://www.greekbooks.gr/kids/idi-asfalias/prostateftika-kuzinas-ntulapion/prostateftiko-estias-politeles.product

και το ίδιο προϊόν στα Λητώ

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:A8l-0C4UDS8J:www.letoshop.gr/default.asp%3Fpid%3D40%26ct%3D1110205%26itmid%3D5409+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82&cd=5&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Εμένα, εκεί που φοβόταν και το σκουπάκι, έχει γινει εντελώς ατρόμητος....χθές σιδέρωνα και αυτός ήθελε με το ζορι να χωθει και να "βοηθήσει"...τι "καιει" του ειπα, τι "αντε πουλάκι μου πάνε στον μπαμπα" ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ...ΕΚΕΙ!!!!!Στο τέλος, φυσούσα τον ατμό στον αέρα μπάς και φοβηθει!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!!!

Για τις ζημιές που λέτε...το καινούργιο μας, ειναι να χώνει τα χέρια του στο κάθισμα της τουαλέτας!!!Τι κλείδωμα πέφτει δεν λέγεται!!!!Μόλις ξεχαστούμε και αφήσουμε την πόρτα ανοιχτη, τσούπ, μπαίνει και απο την χαρά του (:() φωνάζει "ΤΣΙΣΣΣΣΣΣ,ΤΣΙΣΣΣΣΣ!!!!!"Φυσικά δεν κάνει τσισ εκεί...μόνο το διατυμπανίζει!!!!

Εμένα, εκεί που φοβόταν και το σκουπάκι, έχει γινει εντελώς ατρόμητος....χθές σιδέρωνα και αυτός ήθελε με το ζορι να χωθει και να "βοηθήσει"...τι "καιει" του ειπα, τι "αντε πουλάκι μου πάνε στον μπαμπα" ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ...ΕΚΕΙ!!!!!Στο τέλος, φυσούσα τον ατμό στον αέρα μπάς και φοβηθει!!!:lol::lol::lol::lol:

αχχχ gio μου και εγώ μια από τα ίδια εμένα θέλει να κάθεται στην τουαλέτα να κόβει χαρτί υγείας και να σκουπίζετε!:tongue: αφού μόλις μπω τρέχει από πίσω μου έρχετε κάνει ανάλογα την ακουστική που χρειάζεται:lol: και μετά παίρνει το χαρτί υγείας είτε να με σκουπίσει έιτε το τραβάει μέχρι το σαλόνι για να παίξει:tongue::tongue::tongue:άντε μετά εσύ να κάνεις "δουλειά" σου!!! όσο για το σίδερο με το που σιδερώνω ένα ρούχο θέλει να το πάρει να το βάλει στην θέση του!!! άντε το φρεσκοσιδερομένο ρούχο να το πιάσουν τα χεράκια της!!!!τζάμπα δουλειά κάνω!!!σίδερο μόνο μεταμεσονύκτια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές !!!!! Παραγγειλαμε κουκλοθέατρο για την μικρή αυτο http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:af1bkv4CTPMJ:www.playcity.gr/dramatopoiisi-theatro-koiklotheatra-c-61_106.html+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF+%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

και γαντοκουκλες http://www.playcity.gr/dramatopoiisi-theatro-cantokoikles-c-61_107.html?osCsid=3af3b424bb51fbf4b90631aa17167c2f με ανθρώπινες φιγούρες.

Ελπιζω να της αρέσει της σουσουράδας !!!!

Αντε να μαζευομαστε να παιζουμε τι λέτε Αθηναιες ????

Φιλιάααααααάάάάά΄΄α΄΄α

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia να τη χαιρεσαι την κορουλα σου!!! Πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!

Με γεια και το κουκλοθεατρο, ωραια ιδεα!!!! Κοριτσι παιδακι μου, εμεις μονο στις μπαλες εχουμε τρελα και στα παζλ , τα υπολοιπα τα σνομπαρει φουλ!

gio μου σιγα που αργησαμε καλε...εγω δεν σκοπευω να το κοψω το μπουκαλι τωρα στα συντομα, οταν αισθανθω οτι ειναι ετοιμος γι αυτο τοτε θα το κανω, προς το παρον απολαμβανει το μπουκαλι και χαλαρωνει κιολας πριν τον υπνο. ΟΠως βολευει το καθε παιδι, ενταξει δεν ειπαμε να φτασει μεχρι τα 6 αλλα ακομη μωρακια ειναι..θεωρω οτι οταν θα κοιμαται πιο ευκολα τοτε θα ειναι και ο καταλληλος καιρος;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΔΡΙΕΛΙΤΣΑ!!! Να σε χαίρεται η μανούλα σου και να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!

Jully Gio σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Aυτό με την τουαλέτα το κάνουμε και μεις!! Βέβαια κάποια στιγμή τη μάλωσα γερά και το έχει κάπως σταματήσει.. Έχω υπόνοια οτι κάποια φορά βούτηξε μέσα την πιπίλα της και μετά την έφαγε.. :!: Συγνώμη αν σας αηδίασα..έτσι έφαγε 2 στην πάνα μπας και το κόψει.

Βρε Jully λες να πάρεις το βραβείο του καλύτερου υπαλλήλου αν εξαντληθείς στη δουλειά έγκυος γυναίκα ;) δε νομίζω.. δικαίως περιμένεις πως και πως να ξεκουραστείς.

ΠΕΖΟΥΛΑ και εγώ μαζί σου με το μπιμπερό. Προς το παρόν είναι μέσα στην ιεροτελεστία του ύπνου. Λίγες γουλιές για να αποκοιμηθεί πάντα τις θέλει. Έτσι δε το σκέφτομαι με τίποτα να το κόψω. Το ίδιο ισχύει και για το μεσημέρι. Έχω και τη γνώμη της ορθοδοντικού οτι μέχρι τα 2,5 δεν βλάπτει καθόλου οπότε συνεχίζουμε.

Σας αφήνω κοπέλες να ξεκουραστώ λιγάκι.. τα ξαναλέμε.

Καλημέρα κοριτσια,

εμάς ο Νοέμβριος δεν μας βγήκε καλά.Χθές πήγαμε για 1η φορά στο νοσοκομέιο.Ο μικρός έχωσε το χέρι του σε συρτάρι με ασφάλεια που το έδενε με το απο πάνω του (φανταστείται οτι αφήνει με το ζόρι 2 πόντους αέρα), σηκώθηκε στις μύτες διότι το συρτάρι ήταν πιό ψηλά, και μέσα στο συρτάρι ήταν ο κόφτης για το λάχανο, όπου βάζοντας ο μικρός το χέρι, σφήνωσε τα δάχτυλα του ανάμεσα στην λάμα και στο πλάστικο με αποτέλεσμα να κάνει ενα ωραιότατο κόψιμο στο μεσαίο δάχτυλο και στο δείκτη του αριστερού χεριού, που κανονικά χρειάζεται 2-3 ράμματα, απλά το αφήσαμε και αν το πειράζει τότε θα τον ξαναπάμε για ράμματα.Για την ώρα έχει ένα δάχτυλο τεράστιο απο τις γάζες, παίρνει αντιβίωση και κάνει φοβερή υπομονή.Ο καημένος δεν διαμαρτύρεται καθόλου, απλά έχει μαζεμένο το χεράκι και δεν ακουμπάει πουθενά, με αποτέλεσμα βέβαια, να πέφτει γιατί δεν μπορει να ισοροπήσει καλα.....Ο θέός έδωσε και δεν έκοψε κανένα δάχτυλο εντελώς...η μάνα μου με ηρεμιστικά, παρότι όλοι της λέμε ότι δεν εφταιξε και δεν μπορούσε να προβλέψει κάτι τέτοιο, εγώ με ένα στομάχι κόμπο απο το ζόρι και το άγχος και κατά τα άλλα ΚΑΛΑ!!!!

:shock:

Καλημέρα κοριτσια,

εμάς ο Νοέμβριος δεν μας βγήκε καλά.Χθές πήγαμε για 1η φορά στο νοσοκομέιο.Ο μικρός έχωσε το χέρι του σε συρτάρι με ασφάλεια που το έδενε με το απο πάνω του (φανταστείται οτι αφήνει με το ζόρι 2 πόντους αέρα), σηκώθηκε στις μύτες διότι το συρτάρι ήταν πιό ψηλά, και μέσα στο συρτάρι ήταν ο κόφτης για το λάχανο, όπου βάζοντας ο μικρός το χέρι, σφήνωσε τα δάχτυλα του ανάμεσα στην λάμα και στο πλάστικο με αποτέλεσμα να κάνει ενα ωραιότατο κόψιμο στο μεσαίο δάχτυλο και στο δείκτη του αριστερού χεριού, που κανονικά χρειάζεται 2-3 ράμματα, απλά το αφήσαμε και αν το πειράζει τότε θα τον ξαναπάμε για ράμματα.Για την ώρα έχει ένα δάχτυλο τεράστιο απο τις γάζες, παίρνει αντιβίωση και κάνει φοβερή υπομονή.Ο καημένος δεν διαμαρτύρεται καθόλου, απλά έχει μαζεμένο το χεράκι και δεν ακουμπάει πουθενά, με αποτέλεσμα βέβαια, να πέφτει γιατί δεν μπορει να ισοροπήσει καλα.....Ο θέός έδωσε και δεν έκοψε κανένα δάχτυλο εντελώς...η μάνα μου με ηρεμιστικά, παρότι όλοι της λέμε ότι δεν εφταιξε και δεν μπορούσε να προβλέψει κάτι τέτοιο, εγώ με ένα στομάχι κόμπο απο το ζόρι και το άγχος και κατά τα άλλα ΚΑΛΑ!!!!

:shock::shock::shock: εχω μείνει άφωνη..Περαστικα...Θεέ μου...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ας ξεκινήσω από τα ευχάριστα!

marigia να χαίρεσαι την κοράκλα σου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη!Το κουκλοθέατρο είναι τέλεια ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα με έβαλες στον πειρασμό να το πάρω κι εγώ. Καλο παιχνίδι λοιπόν!!!:D

july κοπέλα μου εσύ κανονικά πότε σταματάς?Κανονικά άλλες 2 εβδομάδες περίπου έχεις, σωστά? Αντε να σταματήσεις, να ξεκουραστείς λιγάκι και να χαρείς και το "μεγάλο" σου παιδάκι πριν έρθει το σποράκι!

gio αχ gio αχχχχχ!!!!ξεκινώ με το ανάλαφρο της υπόθεσης λέγοντας ότι τα προστατευτικά αυτά για τα μάτια κουζίνας τα έχω δει κι εγώ αλλά πολύ γκουμούτσα βρε παιδί μου και δεν θέλω να βάλω κάτι τέτοιο! Τώρα τί να πω για τον Παναγιωτίνο που ήσυχο τον ανεβάζαμε ήσυχο τον κατεβάζαμε.Πάρτα τα τώρα!Πρωτη και τελευταία φορά στο νοσοκομείο εύχομαι!Χίλια περαστικά. ΌΠως σου είπα αφού δεν του έκαναν ράμματα χτες, δεν πιστεύω να του κάνουν αργότερα. Τί να πω....Ή μάλλον ξέρω τί να πω...αμάν πια πότε θα μεγαλώσουν?????Τρέμει η ψυχή μου με τόσα χαζά που κάνουν!Ηρέμησε τη μανούλα σου η οποία δεν φταίει σε τίποτα. Σου το ξαναλέω ότι τα χειρότερα πεσίματα και χτυπήματα της Χριστίνας ήταν όταν ήμουν δίπλα της με τόσο χαζό τρόπο που λες αποκλείεται να χτύπησε κι όμως, αν είναι να χτυπήσουν θα χτυπήσουν! Η αλήθεια είναι ότι τα χειρότερα ήταν από 12-18 μηνών που ήταν όοοτι να ναι, τώρα λίγο (λίγο) έχει ηρεμήσει. Φοβάμαι μη σου βγάλει τώρα όλα τα σπασμένα ο Παναγιωτίνος!Ωρε μάνα μου, τί έχουμε να δούμε. Παρεπιπτόντως 20 μέρες περίπου μετά το χτύπημα της Χριστίνας στο κεφάλι και ακόμη μας έχει μείνει η ουλή, μην περιμένεις να κλείσει πολύ γρήγορα. Αντε θα περάσει, καρδιά πέτρα και προχώρα, τί να κάνουμε, θα τα έχουμε αυτά. όπως είχα πει και πιο παλιά κάθε χτύπημα του παιδιού κι ένας μικρός θάνατος για μένα!Τίποτα, χαμογέλα κι όλα καλά από δω και πέρα!:)

yaeNp3.png

ωχ παναγιωτινο μου περαστικα μικρε μαφιοζε!!!!!!gio περαστικα κ σε σενα με τη λαχταρα που θα πηρες....:roll: αντιβιωση γιατι συνεστησαν; υπηρχε πιθανοτητα να μολυνθει;

ωχ παιδια μπηκαμε στην ταρζανοηλικια ..αμαν.....:roll:

μαριγια χρονια πολλα στην ανδριελα! τελεια ιδεα το κουκλοθεατρο, ειχαμε κ εμεις παιδια..(μετα καπου το εξαφανισε η μανα μου:rolleyes:) κ ηταν φοβερο παιχνιδι!

neamanoula δεν ξερω τι να σου πω για τα ματια, δεν εχει αρχισει να τα πειραζει παει κοντα, λεει 'καιει' κ αυτο ηταν...ελπιζω να μην αρχισει κ τετοιες εξερευνησεις ...

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!

βρε τον παναγιωτάκη μας μαζεμένα τα κάνει!!! τι να πω περαστικά βρε gio μου και υπομονή θα μεγαλώσουν τα παιδάκια μας που θα πάει!!!

αχχχ 19 και σήμερα κορίτσια!!! δουλεύω μέχρι και 21 του μηνός και μετά του χρόνου!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Να είστε καλέ βρε κορίτσια για τα περαστικά σας.

Χθές κάναμε την πρώτη αλλαγή και ευτυχώς ο μικρός δεν έβγαλε τσιμουδιά!Φαίνεται ότι πάει καλύτερα....η λαχτάρα μας ομως δεν περιγράφεται!!!

Τέσπα, εσεις ελπίζω όλες καλά.Σας φιλώ και θα επανελθω!

gio μου περαστικα κοπελα μου, σας λαχταρησε ο Παναγιωτης αλλα αφου ολα ειναι καλα σιγια σιγα θα κλεισει η πληγη. Αφου δεν παραπονιεται παλι καλα...βρε τι συμβαινει στα καλα του καθουμενου:rolleyes:

daf μου επειδη ρωτησες, φανταζομαι οτι την αντιβιωση τη δωσανε για να μην μολυνθει, προφανως ειναι γερο το τραυμα.

Εμεις κατα τα αλλα καλα, στολισαμε επιτελους χθες και απολαμβανουμε το δεντρακι μας και τα φωτακια μας. Του Νικολα του αρεσαν τοσο πολυ που ολη την ωρα τα κοιταει και φωναζει¨δεντο δεντο!!!¨ το καλο μου αλλα εγω του λεω ¨τζιζ¨το δεντρακι και δεν πλησιαζει ευτυχως γιατι φοβαμαι αρκετα με τα λαμπακια. Η παιδικη περιεργεια μπορει να σε βαλει σε μπελαδες οποτε καλυτερα φετος που ακομη δεν καταλαβαινει ας μεινει λιγακι μακρια του.

Πλησιαζει και η γιορτουλα μας!!! Θα εχουμε τραπεζωματα το Σαββατοκυριακο σε κουμπαρους και παππουδες αλλα ως εκει διοτι τα οικονομικα μας δεν μας παιρνουν για πολυκοσμια δυστυχως..ευχομαι στα γενεθλια μας να ειμαστε σε καλυτερη φαση και να καλεσουμε κοσμο.

Αυτα..αντε καληνυχτα μας!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ax βρε Παναγιωτακη κι εσυ πάνω στον τρίφτη πήγες να πέσεις .... Ευχομαι να έιναι καλύτερα Giaki μου το ταρζανάκι σου !Παντως εγω αυτο που φοβάμαι μην πάρει απ το συρτάρι είναι την ξύστρα για την κεραμική ..τρέμω κ λαχταρώ .......

july ποτε πέρασε ο καιρος βρε?? Μπραβο στην υπομονή σου κοπέλα μου και με το καλό να περασουν γρήγορα οι μερες να πας σπιτακι σου να περιμενεις την κορούλα σου καλή μου. Φιλια στην Μαιρούλα !

Κατεριν@ μου ΄πρεπει να τελείωσες τις εξετασεις ε? Ευχαριστουμε για τις ευχες , η γαιδουρα δεν απάντησα ...

Η μικρη ηταν σπίτι αυτη την βδομαδα αφού ηρθε και η πεθερα για επισκεψη. Βρε κορίτσια ειμαι πολύ γαιδούρα που την αφηνω να κάνει δουλειες ?? Δηλ σιδερωνει κι μαγειρευει και ασχολειται και με το παιδί Βασικά την λυπαμαι που κουράζεται αλλά ψιλοαγχωνομαι κιολας γιατί νιώθω κ υποχρεωμένη. Βεβαια οι παρεμβολές παρεμβολές Ουφ πολύ με αγχωνουν όλα αυτά ..

Κοριτσια θυμόσαστε που σας έιχα πει για το γενετικό τεστ για το καρκινο του μαστού ? Λοιπόν κάναμε το τεστ και ύστερα απο 2μιση μήνες πηραμε τα αποτελέσματα και η μητέρα μου βγηκε καθαρή δηλ δεν το κληρονόμησε αρα δεν κυνδινευουμε ούτε εγω, ούτε η κόρη μου απο κληρονομούμενο καρκίνο, έχουμε τις ίδιες πιθανοτητες με όλο τον υπολοιπο πληθυσμό και τίποτα παραπάνω !! Δεν φαντάζεστε την ανακούφιση μου .......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κορίτσια μου!

Από που να αρχίσω... Από τον Παναγιώτη με το δάχτυλο-μπανάνα το μανάρι μου... Περαστικά και κουράγιο σε μας τις μανάδες που παθαίνουμε τα χειρότερα...

Εγώ τελείωσα Τρίτη με τις εξετάσεις, ήμουν στα πρόθυρα υπερκόπωσης αλλά δεν ήξερα ότι θα χειροτέρευε το πράγμα, τη Δευτέρα το βράδυ πριν την τελευταία μέρα με άφησε και ο Γιώργος άυπνη γιατί συναχώθηκε και κόντεψα να σέρνομαι στα πατώματα... Τετάρτη παρουσιάστηκα στο νοσοκομείο που θα κάνω πρακτική για 2 μήνες, ευτυχώς με καλοδέχτηκαν και όλα καλά. Χτες πήγα για Β επιπέδου, η μπουμπού είναι μια χαρά, όλα είναι καταπληκτικά, ο γιατρός είπε ότι είναι τσουπωτή τσουπωτή (να ζουλάω και τίποτα, ωραία). Όλα καλά το παιδάκι μας το μικρό:) Στολίσαμε και το δέντρο χτες και το σπίτι αλλά μας έβγαλε την πίστη ο "μεγάλος". Τραβάει πάλι ένα ζόρι και μας ζορίζει κι εμάς πολύ, μας δοκιμάζει ρε κορίτσια πολύ με το χτύπημα..... Εντωμεταξύ είναι 3 μέρες κλεισμένος μέσα λόγω συναχιού - που ξέχασα να αναφέρω ότι μου κόλλησε και είμαι με μύξα-λαιμό-αυτιά εδώ και 2 μέρες, έτσι να υπάρχει- και είμαι κι εγώ φοβερά πλέον κουρασμένη και δεν μπορώ να το χειριστώ και να το δω ψύχραιμα, με ενοχλεί φοβερά, πραγματικά όμως καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην τον πιάσω να τον κάνω μαύρο.... Μου ρχεται να βάλω τα κλάμματα καμια φορά, δεν ξέρω... Γενικά μια απογοήτευση, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω αυτόν τον καιρό..... Κουράστηκα...Θέλω να πάω κάπου και να μην ακούω τίποτα και να μην ασχολούμαι με κανέναν....

Τώρα το απόγευμα πήγα και στον γυναικολόγο ξανά γιατί με έχει πιάσει ένας πόνος από το πρωί πολύ χαμηλά, το παιδί είναι μια χαρά, αλλά μου έιπε να πάω να κάνω αύριο γενική και καλλιέργεια ούρων μήπως είναι καμια ουρολοίμωξη, να ξεκουραστώ (αστείο) και θα δούμε. Πάντως δεν είναι ανησυχητικό λέει.

Αυτά τα ωραία, πότε θα ηρεμήσω λιγάκι?????:(

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...