Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες που γιορτάζουν σήμερα! Με το καλό τα μπεμπάκια σας και να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Πάντα με υγεία και ευτυχισμένες!

7ος μήνας εγκυμοσύνης και έχω αρχίσει να κουράζομαι, σωματικά εννοώ. Είμαι μόνη μου δυο μέρες γιατί ο άντρας μουείχε δουλειά στο χωριό και τα ψιλοέπαιξα. Ο μικρός έχει φάει κόλλημα με τον Η/Υ,χάλασε και ένα πλήκτρο και δεν λέεινα ξεκολήσει. Θα τον αποσύρω μέχρι να γυρίσει ο πατέρας του, αν και προβλέπω δράματα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η πλάκα είναι ότι με τον άντραμου δεν κάθεται σχεδόν καθόλου στο γραφείο, με μένα μπορεί να περάσει και μισή ώρα και να μην θέλει να φύγει! Α,και μετα πορτατίφ έχει κολλήσει κι αναγκάστηκα να βγάλω τα λαμπάκια γιατί τα ανοιγόκλεινε και τα κοίταζε κιόλας από κοντά, να δει αναβοσβήνουν; Φοβήθηκα για τα μάτια του. Γμ, κλείνω γιατί το space κολλάει άσχημα και με δυσκολεύει. Α,ρε Θανάση, μαστροχαλαστή μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου γλυκά, μπαίνω στα κλεφτά για να ευχηθώ στις Κατερίνες μας!!!!

Να είστε γερές, χιλιόχρονές, να σας χαίρεται η οικογένεια σας και με έναν πόνο που λένε!!!!:wink:

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Χρονια πολλα στις Κατερινες μας...με το καλο να φερουν στον κοσμο τα μωρακια τους!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Κατερινάκι να μας χαίρονται!!!!

Ουφ, έχω να μπω μέρες, τα χω παίξει με την εξεταστική.... Μετά την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς του Γιώργου αναγκάστηκα να σταματήσω το διάβασμα μέσα στην ημέρα και διαβάζω το βράδυ αφού κοιμηθεί... Οπότε τα χω δει όλα στην ευθεία... Άντε να έρθει η Τρίτη και να ησυχάσω η γυναίκα!!! Πάντως ο μικρός επανήλθε μπορώ να πω, όλα καλά, του πέρασε η λύσσα....

Πεζή καλά, φρίκαρα εντελώς με την περιγραφή σου, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα... Είναι αυτό που λες μετά θα καταρρεύσω....

July κι εγώ έτσι είμαι, πολλή ένταση ακόμα και στο εμβόλιο, δεν μπορώ καθόλου, αλλά το κρύβω επιμελώς...Είμαι έτσι και στον εαυτό μου, πόσο μάλλον στο παιδί, καλέ δεν θέλω να το τρυπάνε....

Όλο και κάτι θα ξέχασα να σχολιάσω....

ΑΑΑΑ!!!!! Χρόνια πολλά στην Πενούλα μας κι από μένα, τρελά καθυστερημένα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερινα χρονια πολλα κ σε σενα, με την αθηναια τα ειπαμε απο το τηλ! με το καλο το μπεμπακι σου, να τολμησω να υποθεσω οτι θα ειναι κοριτσι;;;:tongue::tongue:

εμεις αναρρωσαμε επιτελους, αυτη τη φορα ειχε πολλη μυξα η ιστορια....:rolleyes: φυσικα δεν με αφηνει να δω τα πισω αν βγηκανε, οποτε απλα θα περιμενω....

ξεκινησαμε κ τον νυχτερινο αποθηλασμο...να αρχισει να κοιμαται επιτελους ολη τη νυχτα, η τουλαχιστον να μπουμε στο μουντ του αποθηλασμου γενικοτερα σιγα σιγα....βεβαια πολυυυυ σιγα, εχω βαλει ενα πολυ γενικο πλανο μεχρι το πασχα...βλεπουμε. παντως σημερα ημασταν μιαμιση ωρα στο δωματιο της προσπαθωντας να την πεισουμε να κοιμηθει...ευτυχως εχει κολλησει με τα βιβλια , 'διαβασαμε' 3...οπου ολοι οι ηρωες πανε για υπνο στο τελος...:tongue:

αλλα ..μολις τωρα κοιμηθηκε..κ ηθελα να δουμε ταινιουλα με τον συζυγο...παμε για υπνο ολοταχως...:rolleyes:

Μπήκα στα κλεφτά τώρα που ο μικρός κοιμάται... αν καιδυσκολεύομαι με την πληκτρολόγηση...

Χθες πήγαμε επίσκεψη σε ένα κοριτσάκι 14μηνών. Ογιος μου με έκανε υπερήφανη! Έπαιξε επί 2 ώρες χωρίς να γκρινιάξει καθόλου, μέχρι και μπισκότα τάιζε τη μικρή στο στόμα! Εκείνη πάλι ζήλευε και ήθελε να του παίρνει ότ,ι κρατούσεστο χέρι. Έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από κοριτσάκι και αναρωτιέμαι αν τελικά η ζήλια είναι στη γυναικεία φύση. Πάντως χάρηκα που τα πήγεκαλάμε το μικρό, ίσως τελικά να τα πάει καλά και με τη μελλοντική αδερφή του,αν και φοβάμαι ότι μεγαλώνοντας,μάλλον εκείνη θα μαλώνω πιο πολύ, παρά το Θανάση!

Και τώρα στους προβληματισμούς:

1) Daf, μπορείς να περιγράψεις πώς ήταν η καθημερινότητά σου με το νεογέννητο και το sling; Σκέφτομαι να πάρω ένα για τη μικρή, αλλά φοβάμαι μήπως κακομάθει μετην τόση αγκαλιά και δεν μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα μόνη της. Εσύ πώς τα πήγες; Τι έκανες; Ρωτάω γιατί είσαι η μόνη που ξέρω ότι το χρησιμοποίησε.

2) Τυγχάνει η κοπέλα που επισκεφτήκαμε χθες να έχει παιδίατρο την Πατσούρου και μου δάνεισε το βιβλίο της για το θηλασμό. Με φόβισε,είναι αλήθεια, όταν το διάβασα. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, γιατί αρχίζω και αγχώνομαι. Πώς θα κάνω μαραθώνιους θηλασμούς, αν χρειαστεί, που έχω και άλλο παιδί να φροντίζω; Πότε θα κοιμάμαι τη νύχτα που ήδη σηκώνομαι 2 φορέςγια το Θανάση και περνάω τουλάχιστον ένα μισάωρο στο δωμάτιό του τη φορά; Κι αφού δεν έχω άλλη βοήθεια, εκτός απότη νταντά του Θανάση, ποιος θα αναλάβει το σπίτι; Ο σύζυγος που θα δουλεύει; Εντάξει, θα έρθει η μαμά μου για τις πρώτες εβδομάδες, αλλά μετά; Δεν ξέρω, βρε κορίτσια, πολύ φοβάμαι ότι το δεύτερο παιδάκι μου δεν θα έχει τιςανέσεις του πρώτου. Μου φαίνονται αδύνατα όλα όσα λέει στο βιβλιό της, από τις ποσότητες του φαγητού που πρέπει να καταναλώνει μια θηλάζουσα μέχρι τα 8ωρα ύπνου που πρέπει να κοιμάται, τις τρελές ώρες που ένα μωρό μπορεί να περάσει στο στήθος της μάνας του, τα ατέλειωτα ξενύχτια.... 8ωρο έχω νακοιμηθώ πριν τη γεννηση του Θανάση, τι λέμε τώρα;Από την άλλη, θέλω τουλάχιστον σε αυτό το παιδί να θηλάσω ένα χρόνο, αφού με το πρώτο δεν τα κατάφερα. Τι λέτε τι εσείς εγκυούλες; Συγνώμη αν σας άγχωσα, δεν το ήθελα!!!

Αντα το σλινγκ και η αγκαλια ή ο θηλασμος δεν φτανουν απο μονα τους να προκαλεσουν δυσκολιες στον υπνο, ειναι το πως το διαχειριζεσαι συνολικα το πραγμα. Το σλινγκ εμενα με βολεψε γιατι πιστευω οτι τα μωρα χρειαζονται αγκαλια, οσο γινεται περισσοτερη και για οσο γινεται/αντεχεις περισσοτερο. Φυσικα οι δουλειες κ οι μετακινησεις ηταν παιχνιδακι σε σχεση με την μετεπειτα χρηση καροτσιου, αλλα αυτο ειναι δευτερευον θεμα. Το σημαντικο ειναι εσυ πως το νιωθεις, αν σου ταιριαζει κ αν σου αρεσει σαν ιδεα. Αλλιως θα ειναι ενα επιπλεον εξοδο.

Το ιδιο κ με το θηλασμο. Δεν θυμαμαι ποσο θηλασες το Θαναση, αν με ρωτουσες ομως, εγω στη θεση σου, αν περιμενα τωρα 2ο μωρακι θα θηλαζα παρα τις δυσκολιες του πρωτου καιρου (το περισσοτερο οι 6 πρωτες εβδομαδες, ετσι κ αλλιως χρονος λοχειας/προσαρμογης δλδ) γιατι μετα τα πραγματα γινονται πολυ πιο ευκολα.

στους 6 πρωτους μηνες μονο μητρικο γαλα, χωρις προετοιμασιες, χωρις κουβαλημα κ εξοδα, πως σου ακουγεται;:tongue:

Τα παντα ομως ειναι οπως μας κανουν να νιωθουμε πιο καλα, αν εσυ αγχωθεις τοσο πολυ με το θηλασμο, ισως δεις οτι σου ταιριαζει κατι αλλο. Φυσικα το μητρικο γαλα ειναι ο,τι καλυτερο , αλλα μην πανικοβαλλεσαι κιολας..:) Μιλα με την Πατσουρου που θηλασε τα διδυμα της :wink: και θα σου πει πολυ σωστα πραγματα,γενικως, ειμαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

Αχ Αντα μου αν και δεν ειμαι στη θεση σου σε καταλαβαινω και αντιλαμβανομαι το αγχος σου. Εδω εγω εχω τεραστια βοηθεια απο τους γονεις μου σε ολα τα επιπεδα απο το σχεδον καθημερινο μαγειρεμα που γλιτωνω, μεχρι που μου τον κραταει σχεδον καθε μερα και ετσι κανω ολες τις δουλειες μου με τη ησυχια μου, πηγαινουμε οπου θελουμε χωρις δευτερη σκεψη κ.λ.π.και παρολαυτα υπαρχουν στιγμες που αισθανομαι οτι πνιγομαι απο το αγχος:cool: Για σενα που δεν εχεις καποιον κοντα σου σιγουρα τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα στην αρχη, και μακαρι να ερθει η μανουλα σου να σε βοηθησει λιγακι τον πρωτο καιρο. Πιστευω οτι οπως ειπε και η daf οι πρωτες εβδομαδες προσαρμογης θα ειναι και οι πιο δυσκολες, ωσπου δηλαδη και εσεις και το νεο νινι να συνηθισετε στη νεα πραγματικοτητα. Μετα σιγουρα ολα θα παρουν το δρομο τους. Για το θηλασμο τα ειπε ολα η daf που τα ξερει και πολυ καλα μαλιστα, εγω θεωρω οτι πρεπει να κανεις αυτο που θα σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, δηλαδη αν μπορεσεις να το θηλασεις οσο περισσοτερο μπορεις , αυτο ειναι και το επιθυμητο αλλωστε, απο την αλλη αν νιωσεις οτι δεν τα καταφερνεις μην πιεστεις, και τα νινακια που μεγαλωνουν με γαλα εκτος απο μητρικο μια χαρα μεγαλωνουν και υγιεστατα και φυσιολογικοτατα;) Αυτα πιστευω οτι δεν προγραμματιζονται, κατσε να ερθει το νινι με το καλο και ολα θα γινουν..:D

Επισης...καλε η απαραδεκτη ξεχασα να ευχηθω στο Πεννακι μας..vallou μου να το χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!Τί μου κάνετε?Εμείς είμαστε μια χαρουλα!:)

ΑΝΤΑ μου καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου και έχω να σου πω τα εξής. Καταρχάς μην αγχώνεσαι, έχεις άλλους 3 μήνες μπροστά σου.:rolleyes:Λοιπόν για το θηλασμό να το προσπαθήσεις όσο μπορείς αλλά αν δεις στην πορεία ότι είναι πολύ κουραστικό για σένα, δώσε ξένο, τόσα παιδιά μεγάλωσαν με ξένο τί έπαθαν?Σημασία έχει η μανούλα τους να είναι καλά κι όχι να πάθει καμιά υπερκόπωση. Για τις δουλειές καλά τον πρωτο καιρό μην τρελαίνεσαι κιόλας ένα φαί και ένα πλυντήριο είναι μια χαρά!Καιρός να ζορίσεις και λίγο παραπάνω το σύζυγο στις δουλειές. Για το Θανάση γιατί δεν εφαρμόζεις ξανά τη μέθοδο?Εγώ την εφαρμόζω ακόμη και σήμερα όποτε βγαίνει από το πρόγραμμα, οκ ξυπνά μέσα στην νυχτα΄από 1 εώς 6 φορές αλλά τουλάχιστον ξανακοιμάται κατευθείαν οπότε μου είναι μεγάλη ευκολία. Για να μη περνάς τα μισάωρα μέσα στο δωμάτιο που περιγράφεις μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Εφάρμοσε το πριν έρθει το νέο μωρό, να είναι έτοιμο από αυτό τουλάχιστον.Αυτά καλή υπομονή και όχι άγχος!!!!:)

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ κάτι...τα μωρά σας ανοίγουν τα μάτια της ηλεκτικής κουζίνας?Εμένα είναι από αυτά που τα πατάς τα κουμπιά να βγουν έξω και μετά τα γυρνάς και παρόλη την κατύχηση΄και το μάλωμα η μικρή πήγε να μας βάλει φωτιά χτες βράδυ. Είχε ανάψει το μάτι, από πάνω είχα μία πετσέτα και δεν φάνηκε το κόκκινο μάτι μετά από λίγα δευτερόλεπτα το είδα το γυρισμένο κουμπί κι έτρεξα πριν λαμπαδιαστεί η πετσέτα. Υάρχουν προστατευτικά για τα κουμπιά της κουζίνας, αν και δεν το νομίζω, εσείς τί κάνετε? Σκέφτομαι να κλείνω το γενικό διακόπτη της κουζίνας όταν δεν τη χρησιμοποιώ, εσείς τί κάνετε για πείτε?

yaeNp3.png

Νεαμανουλα μου αυτο με το διακοπτη το κανει η μαμα μου γιατι παρομοιως πριν κανα δυο μηνες κοντεψε ο νικολης να τους βαλει φωτια. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως η κουζινα μου ειναι με πληκτρα αφης επομενως δεν φτανει και δεν μπορει να τα ανοιξει..πιστευω δηλαδη γιατι το κινητο μου που ειναι με πληκτρα αφης το ξερει απο εξω και ανακατωτα. Παντως καλο ειναι και για τη Χριστινα αλλα και για το σπιτι να παρεις μετρα γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται:roll:

Καλησπέρα κοπέλες!!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και να ευχηθώ καθυστερημένα στα Κατερινάκια μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πάντα χαρούμενες και με το καλό να φέρουν τα μπεμπάκια τους!!

Βρε το Χριστινάκι τη μπουρλοτιέρισσα!! Υπάρχουν προστατευτικά, είναι λίγο ακριβά, αλλά και αυτό με το διακόπτη καλό ακούγεται. Μου το έκανε η Πένυ πριν κανένα μήνα, πήρε καρέκλα και ανέβηκε και άναψε και μάτι!! Επίσης μου ξήλωσε το μάτι του φούρνου. Και εγώ αυτά που μπαίνουν μέσα έχω αλλά το βρήκε και τα βγάζει και προσπαθεί να τα ξεκολλήσει. Μου χάλασε και δύο του πλυντηρίου ρούχων και τώρα παλεύει και το πλυντήριο πιάτων!! Ο,τι δε χάλασε η μεγάλη το αποτελειώνει η μικρή!! Και όχι τιποτα άλλο αλλά είναι και περίοδος κρίσης για να πω οτι θα κάνω ανανεώσεις!

Καλημέρα !!

Καλε τι μαστροχαλαστούδες είναι αυτές ??????? Η δικιά μου την φοβάται την κουζίνα κ δεν πλησιάζει πια .Επιασε το τζαμι μια μερα που ήταν ζεστό κι απο τοτε καει μαμά μου λεει και στρίβει .

Αυτα που μας εχει χαλάσει είναι τα κοντρόλ αφού τα πετα κάτω κ ψάχνουμε μπαταρίες κ καπάκια.

Ημουν με πυρετό βρε κορίτσια 2 μέρες .Τι πράγμα είναι αυτό να κολλαω συνεχως απ την μικρή ...Τουλαχιστον κάθισα σπιτ'ακι μου 2 μερες κ ξεκουράστηκα που το είχα ανάγκη...

Λοιπον αυτες τις βδομαδες ζούμε την απόλυτη μετάλλαξη της μικρής !! Εχει γίνει το καλύτερο κορίτσι !! ουτε τσιρίδες ούτε εκρήξεις , συννενοούμαστε μια χαρά πια ! Το φτύνω γιατί δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ....

Πενουλα μου αν και καθυστερημένα (40μερες δεν λένε πως κρατά η γιορτή ?) ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ !!!!

Σημερα γιορταζει η δική μου η ζουζουνέλα! Την έστειλα σταθμό μπας κ κάνω καμιά δουλειά.....

Φιλιά σε όλες σας !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...