Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

βρε πέζη μου μπράβο στην ψυχραιμία σου τι να πω! εμένα 2 φορές που έχει πνιγεί την γλιτώσαμε εύκολα (την γυρίσαμε ανάποδα και αμέσως το έβγαλε!) αλλά αν έκανε εμετούς και τέτοια δεν ξέρω τι θα έκανα!!!

πωπω κορίτσια μου πήγαμε την παρασκευή για τις εξετάσεις!!! η μιρκή είναι αρκετά δυνατή για το σουλούπι της! τρείς την κρατάγαμε και ένας έπαιρνε αίμά σύνολον 4 άτομα ήθελε η μικρή! εντάξει τρυπήσαμε βέβαια και τα δυο χεράκια αλλά τα καταφέραμε! το μόνο κακό είναι ότι μάλλον εγώ δεν έπρεπε να πάω! εντάξει εκείνη την ώρα ήμουν ψύχραιμη της τραγούδαγα της μίλαγα όλα καλά αλλά μόλις βγήκαμε ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω!!! πολύ ένταση κορίτσια!!!

βρε τα κοριτσάκια που είναι μπουζικόφιλες και τσιφτετελούδες!!!λέτε να δω αν και της δικιάς μου της αρέσουν γιατί εμένα ακούει η έντεχνα ή ροκ δεν έχει άλλη επιλογή!!!

πάντως από απαιτήσεις εμένα συνέχεια μας βάζει με τον μπαμπά της κάτω να παίξουμε λέγκο! εχτές μου λέει κάτσε μαμά δείχνοντάς μου το πάτωμα δίπλα της και της λέω η μαμά κάθεται εδώ (στον καναπέ) αφού μου το ξαναλέει της απαντάω το ίδιο και τη μου λέει??? σήκω μαμά εδώ κάτσε!!! κορίτσια έμεινα και αμέσως εννοείται ότι πήγα και έκατσα στα πατώματα!!!το κακό είναι ότι δεν μπορώ να σηκωθώ εύκολα πλέον αλλά χαλάλι της!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκια μου γλυκά, καλημέρα!!!!!

Βρε ΠΕΖΗ τι πάθατε κούκλα μου!!!!Φτου-Φτου που ειναι καλά το μωρό. Οντως έκανες τους καλύτερους χειρισμούς!!!!Τώρα που μασουλάνε, θέλει ιδιαίτερη προσοχή...εμένα αν κάτι του αρέσει πολύ, το καταπίνει σχεδόν αμάσητο για να φάει το επόμενο με αποτέλεσμα να του πετάγονται τα μάτια έξω απο το ζόρι!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Συμπεθέρα, περαστικά!!!!!Είναι καλά η μικρή τώρα?Αιντε να βγούν τα παλιόδοντα να ησυχάσετε!!!!Εμάς μας έμεινε ένας κυνόδοντας, και τα 4 τελευταία....πότε βγαίνουν αυτα?Στα 2,5 περίπου?

Φιλενάδες τώρα σας καταλαβάινω!!!!!Πολύ τρέξιμο λέμε!!!!Πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά, σκαρφαλώματα, κυλίσματα!!!!Έτσι θα ειναι?Έχω την εντύπωση ότι ο Παναγιώτης, είχε μέσα του συμπηκνωμένη καταπίεση!Ότι κάνουν τα άλλα παιδάκια σταδιακά σε 6 μήνες ας πούμε, ο δικός μου με το που περπάτησε θέλει να τα κάνει σε ένα μήνα ΟΛΑ!!!!!Η γλώσσα δεν το συζητώ, ροδάνι!!!!!Αφού νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα πούμε και κάλαντα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τι είναι αυτό βρε κορίτσια!!!!Εντωμεταξύ, φιλενάδα Μαρίγια, μιά απο τα ίδια και εμεις...όλη την ώρα κάτι μας δείχνει, και όλη την ώρα γκρινιάζει για κάτι, χωρίς να καταλαβαίνουμε τί θέλει!!!!!Το χτεσινό μας κατόρθωμα ειναι το ΛΑΜΠΑΤΕΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!Εμαθε ο κύριος να λέει "ακισε" (ανοιξε....) και "κεκιγκε" (έκλεισε) με αποτέλεσμα, για ενα τέταρτο αναβοσβήναμε το λαμπατέρ!!!!Πολύ γέλιο όμως!!!!:D:D:D

July, σε καταλαβαίνω, διότι πρίν 15 μέρες κάναμε αιματολογικές και εγώ στο τέλος έκλαψα περισσότερο απο τον μικρό!!!!Πού το βρίσκουν τόσο νεύρο και δύναμη, ακόμη αναρωτιέμαι!!!!Anyway καλά αποτελέσματα!!!!!

Κατά τα άλλα, εγώ 1η μάλλον, σταδιακά μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσω το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα στα μπαλκόνια τουλάχιστον, μην μου πέσουν όλα ΣΚ.

Φιλάκια

είδες βρε gio μου ο παναγιωτίνος μας??? μπράβο στο παιδί και υπομονή σε εσένα!!! όντως αυτό με το σκαρφάλωμα είναι κάπως αλλά θα το ξεπεράσουμε! εμένα η δικιά μου παίρνει το πλαστικό της καρεκλάκι παντού μαζί της για να σκαρφαλώνει και όταν της το κρύψαμε έπαιρνε ότι έβρισκε για να σκαφραλώσει μέχρι και μπάλα και έτσι της το ξαναεμφανίσαμε!!!

πάντως κορίτσια εγώ σήμερα είμαι κομμάτια! εχτές το απόγευμα ήμουν ΄μεταξύ σίδερου (το καθιερωμένο και εγώ κυριακάτικο (καθε 15 βασικά!)) και τουαλέτας! αν είχα άδεια σήμερα θα την έβγαζα στο σπιτάκι μου στο κρεβατάκι μου!!! πονάει γύρω γύρω η κοιλίτσα μου! άντε πόσες έμειναν 7 ώρες μέχρι να στάσω σπίτι θα περάσουν!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα σας κοπέλες μου! Μετα απο ενα δύσκολο βράδυ ..η μικρή να βήχει συνέχεια κι ο συζυγος 39 πυρετο ..Προσπαθω να μαζέψω το σπίτι πριν φύγω για δουλεια ..άπόγευμα σήμερα βλεπετε....

Giaki μου τι παιδί αυτός ο Παναγιωτίνος σου !!! Ειχα διαβάσει πως τα προωράκια μεχρι τα δύο διαφέρουν στην ανάπτυξη απο τα άλλα της ηλικίας τους ,μετα τα δύο σταδιακά μειώνονται οι διαφορες Οποτε να γιατί σου φαινεται πως θέλει να τα κάνει σε εναν μήνα όλα ! Κουραγιο φιλενάδα !!!!!!!!!

July μου μπραβο στην Μαιρόυλα για τις εξετάσεις !!! Μην νομίζεις πως ακούμε τσιφτετέλια σπίτι κι εμεις Απ την γιαγιά της τα ξεσηκώνει κι οτι βρούμε τυχαία στο ράδιο Νατσιουραλ που λεει κι η DaF. Αυτα κοπέλες μου τρεχω να προλάβω .......

Καλημερααααααα!!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα!

Διαβάζω τόσα "ωραία" νέα...

ΠΕΖΗ μου τη τρομάρα ήταν αυτή;:shock::shock:; Θεέ μου, τέλος καλό όλα καλά. Νομίζω ότι όταν πνήγονται πρέπει να τα γυρίζουμε ανάποδα, να τα κρατάμε από τα πόδια. Ρώτα τον παιδίατρό σας...

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια! Περαστικά και στους άρρωστους μπαμπάδες!!!

gio ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!! Να μου τον φιλήσεις. Και φυσικά Παναγιώτη...τρέξε τη μανούλα σου κι΄άλλο...;);)

Marigia διάβασα για τις φανέλες που έλεγες...Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα,:rolleyes: αρα δεν μπορώ να σου πώ τη γνώμη μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η ξαδέρφη μου φορούσε μάλλινες αλλά τελικά ήταν πάντα άρρωστη. Βέβαια ζούσε και σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον....:rolleyes::rolleyes:

Εγώ κλασσικά ψιλοχάλια.:(.Πότε θα περάσουν αυτά βρε κορίτσια;; Όσο για τον Γιάννη μου το ΣΚ έφαγε καλά. Κυρίως ψάρι, τόσο που δεν τον προλαβαίναμε..:D:DΜάλλον νάζια μου κάνει με το φαγητο...:tongue:

Σας φιλώ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ερωτηση . Η γιαγιά μας ,μας 'εκανε δωρο ολόμαλλες φανέλες για κάτω απο τα ρούχα της μικρής Αυτο το εκανε ύστερα απο δική μου γκρίνια γιατι η μικρή ιδρώνει πολύ . Προβληματίζομαι αν πρεπει να της τις φορέσω ή οχι όμως Οχι τοσο για τις αλλεργίες όσο γιατί δεν θα ήθελα να μου γίνει ευαισθητη στο κρύο κι οταν δεν τις φοράει να αρπάζει κρυολογήματα.

Ακομα για πείτε καμιά καλή κρεμμούλα για εντριβή στα μικράκια μας τώρα τον χειμώνα .

Φιλενάδα, εγω δεν θα τις φορούσα στο παιδι....

Απο φιλικό μου περιβάλλον μπορω να σας πω, ότι και τα 2 τους παιδιά τα είχαν μόνιμα ντυμένα σαν κρεμμύδια και επίσης ΜΟΝΙΜΑ ήταν άρρωστα....νομίζω ότι τους φορούσαν και τέτοιες φανέλες αλλα δεν ειμαι σίγουρη."Παν μετρον αριστον" έλεγαν οι αρχαίοι και νομίζω όχι τυχαία!!!!

Ένα παιδάκι που είναι σε παιδιό σταθμό είναι καταδικασμένο να αρρωσταίνει συχνότερα διοτι απειλείται απο τα υπόλοιπα μικρά που ενδεχωμένος να έχουν κάποια ίωση και όχι απο το κρύο!Ετσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ.Ασε που το μαλλί, δεν ξέρω αν θα το αντέξει η μικρή!!!!Πολύ φαγούρα βρε παιδάκι μου!!!!Για εντριβή θα χρησιμοποιούσα κάποιο λαδάκι σώματος, πχ της Weleda που ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ...δεν θα έβαζα κάτι άλλο, πχ ευκάλιπτο ή αλλο.Ο παιδίατρος μου, μου ειχε πει, ότι γενικα ειναι καλό να αποφεύγουμε τα αιθέρια έλαια στα μικρα παιδια!Αν κάποια κοπέλα εχει άποψη ή γνώση καλύτερη ας μας πει.

Καλημέρα σας κοπέλες μου! Μετα απο ενα δύσκολο βράδυ ..η μικρή να βήχει συνέχεια κι ο συζυγος 39 πυρετο

Αμάν βρε παιδάκι μου, καλό κουράγιο φιλενάδα με τα 2 "μωρά" στο σπίτι!!!!

Ειχα διαβάσει πως τα προωράκια μεχρι τα δύο διαφέρουν στην ανάπτυξη απο τα άλλα της ηλικίας τους ,μετα τα δύο σταδιακά μειώνονται οι διαφορες Οποτε να γιατί σου φαινεται πως θέλει να τα κάνει σε εναν μήνα όλα !

Το ξέρω φιλενάδα, και όντως εδώ και ένα μήνα είναι απλά ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!Μην βλέπετε που γκρινιάζω...ουσιαστικά γουστάρω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Xρονια πολλα στην Πενουλα!!!:D

ηθελα να σου τηλ χτες βαλλου, αλλα η ιωση της μικρης μας αποσυντονισε, ειχα μαθημα σημερα κ ημουν σαν απο αλλο πλανητη....ευτυχως πηγε χτες στον παππου της, ξεδωσε, κοιμηθηκε στο αυτοκινητο κ το βραδυ επιτελους κοιμηθηκαμε κ εμεις σαν ανθρωποι....οκ ξυπνησε 3 φορες, αλλα χωρις γκρινια....ουφ!

περαστικα στον συζυγο μαριγια....αμα ειναι να αρπαξει κανεις ιωση, δεν φταιει το κρυο καθολου...ισα ισα το κρυο σκοτωνει τα μικροβια!:tongue: για σιροπι παρε αυτο με τον κισσο, κανει θαυματα!!!δεν θυμαμαι πως λεγεται, ζητα το ετσι, το ξερουν.

για τις φανελες που λες, το μαλλι ειναι αντιαλλεργικο κ κανει κ για δερματιτιδες (αν κ εγω δεν αντεξα ποτε μαλλι απευθειας πανω μου...:rolleyes:), αν της φορας τετοιες φανελες φανταζομαι μπορει να εχει απλα ενα βαμβακερο μπλουζακι απ' εξω στον παιδικο, τιποτα αλλο...:confused: δοκιμασε το κ πες μας κ εμας!:-P

για εντριβες θα παρω κ εγω ενα, απο ιντερνετ, αμα βρω αυτο που θελω, θα σου στειλω λινκ! τα αιθερια ελαια κ εγω ειμαι της αποψης να μην τα πολυχρησιμοποιουμε....:confused: τα θεωρω πολυ εντονα..

συμπεθερα σκιζει ο παναγιωτινος!!!!!!τα λεγαμε,εε;;;ε;;:tongue::tongue::tongue:....αντε καλα τρεξιματα τωρα φτου κ ξανα φτου το αστερακι μας!!!

η ερατω με τραβολογαει να κατεβω 'μαμα ποπο' =μαμα παρ'τον ποπο σου πιο κει:tongue::tongue::tongue::tongue:

(σας ειπα πως την λενε τωρα; 'αατούλα!!'=ερατουλα!! το μαθαμε!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

φιλακια!

Φιλενάδες σχολαω σε λιγο και σκέφτομαι τι με περιμενει αφου άυριο είμαι πρωι ... Ο συζυγος εχει βγει Of . Μετα βιας κρατιέται εως οτου παω σπίτι για να ξεραθεί ο κακομοιρης ....

Σημερα με πιασανε κάτι τυψεις αστα να πάνε Οι τυψεις της εργαζόμενης μητέρας ... Εκλαιγα βρε ΄κορίτσια ..Πηρα τηλ σπίτι να μιλησω με την μικρη κ μου έκλαιγε και με φωναζε απ το τηλεφωνο "Ελα μαμά -έλα μαμά και δωστου κλαμα ... Το ψυχάκι μου μωρε ! Μετα απο τόσες ώρες στον σταθμό πάει ΄σπίτι πάλι με μια ξένη γυναίκα και περιμενει μέχρι της 5.μιση να γυριζει στην καλύτερη και οι δυο μας ή ο ένας απ τους δυο . Με ποναει πολύ αυτη η κατάσταση ... Ψαχνουμε να βρούμε μια λύση με τον ΄συζυγο άλλά με τόσα έξοδα προς το παρον δεν υπάρχει λύση .... Αυτα που λέτε ...

Οσο για τις μάλλινες φανέλες θα της δοκιμάσω μεσα στο αυτοκινητο όπου ιδρωνει πολύ και θα δω πως θα πάει .Παντως δεν γρατσουνάει καθόλου είναι πολύ μαλακούλι .

DaF το Prospan το σιρόπι λες ? Ρωτησα παιδίατρο και εκτος του οτι θα πάμε άυριο να μας δει μου είπε να δώσω άφοβα. Το trebon που μας έδινε δεν έκανε τίποτα πάντως .

Δεν μπορω άλλο βηχα πια μου την εχει δώσει το γκουχου γκουχου όλο το βραδυ ,. Για εντριβές πιο λες βρε Dafitsa αν ειναι πες μου να το παραγγέιλουμε μαζί ok?

Η Αατουλα και η Αέλα τι γέλιο που χουν μωρε!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!!!

Μαριγια μου περαστικα στον αντρουλη, εγω θα πω οτι οι αντρες οταν αρρωσταινουν ειναι χειροτεροι και απο τα μωρα:mad::x Οπως και να εχει καλα να ειναι ο ανθρωπος και γρηγορα να γινει καλα! Καλε θα φορεσεις του παιδιου μαλλινη φανελα??? Δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο..δεν ζουμε σε τοσο ψυχρα κλιματα αλλωστε. Το απλο φορμακι φανελακι αρκει νομιζω. Μονο στην ιδεα ψιλοανατριχιαζω:rolleyes:

gio μου πολυ χαιρομαι για τον Παναγιωτινο σου!!!! Παλαβοπαιδα καλε τι περιμενεις???Ησυχια με παιδακι μικρο δεν γινεται.:tongue:

Κατερινακι υπομονη με τις αναγουλες θα στρωσεις κοπελα μου οσο περναει ο καιρος..!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Kαλησπέρα κορίτσια!

marigia αρχικά περαστικά και στο σύζυγο και στην μικρή Ανδιέλα, εύχομαι γρήγορα να πάρουν τα πάνω τους και οι δύο. Κι εγώ νομίζω σε τόσο μικρό παιδί μάλλινη φανέλα είναι λίγο υπερβολικό, εκτός αν κάνει πια τόσο κρύο κάποιες μέρες του χειμώνα που μπορείς να τη βάλεις αλλά όχι και σε καθημερινή βάση. Όσο για τις τύψεις βρε κούκλα μου φαντάζομαι ότι έτσι νιώθουν όλες οι εργαζόμενες μανούλες, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, καταλαβαίνω ότι ειναι πολύ δύσκολο αλλά υπάρχει λύση?

daf περαστικά και σε σας, άντε να βγουν τα δοντάκια σας να ηρεμήσετε.

Καλά, μόνο εμείς τελειώσαμε με τα δόντια τόσο μικρές?13 μηνών και είχε βγάλει και τα 16! Πάντως οι κυνόδοντες θυμάμαι και σε μας είχε πολυ πόνο και γκρίνια οπότε στα μωρουλίνια που βγάζουν τα τελευταία δοντάκια και κυρίως στις μανούλες υπομονή. Όσο για τα άλλα 4 gio νομίζω τα βγάζουν 2.5-3 χρονών.

Η Χριστινιω μου είναι καλά, έχει αρχίσει και παίζει με κούκλες βρε παιδιά, τις ταίζει, τις ντύνει και έχει πολύ πλάκα, είναι πολύ ωραια, περιμένω πώς και πώς να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε πιο καθιστικά παιχνίδια από το κρυφτό και κυνηγητό και χορό όλη μέρα! Επίσης κι αυτή παπαγάλος βρε παιδιά μην ακούσει καμιά λέξη στα μέτρα της, προσπαθε'ί να την πει!Είναι τρελή ζουζούνα και τη χαίρομαι πολύ!

Αυτά κορίτσια φιλάκια!!

yaeNp3.png

Κοριτσια γυρίσαμε απο παιδίατρο ολα οκ ,ακροαστικά δεν έχουμε αλλά πολύ βήχα και καταρρόη Προτεινε singulair αλλά ψιλοσκιάζομαι :confused:να δώσω ....Απ την αλλη ο σύζυγος φωνάζει :mad:Το τι εχω ακουσει πια ... Ριξαμε κάτι στιχομυθιες ..... Ουφ τα νευράκια μου :twisted:....

Νεαμανούλα 20 δοντάκια νεογιλά βγάζουν σύνολο. Κι εμεις εχουμε κολλησει στα 16 Τα πισω μας λειπουν μόνο.

Λοιπον και το καινούργιο κατόρθωμα της Ανδριέλας : Οποτε ετοιμαζόμαστε για βόλτα της λέμε συνέχεια Εισαι έτοιμη ? Παμε ! Λοιπον χθες ο ενας έβαζε παπούτσια ο άλλος χτενιζοταν κι η μικρη στέκεται μπροστά μας και μας λέει " Ετοιμη είμαι, πάμε !" Γέλασα τόσο πολύ !:tongue:

Το μικρομέγαλο !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες.. :)

Έχω μερικές μέρες να μπω, είμαστε λιγάκι αρρωστούληδες και εμείς!

dafaki σε ευχαριστώ για τις ευχές! Δεν είχαμε πολύ κόσμο, μεταξύ μας γιορτάσαμε την Πενούλα μας με τους παππούδες και τα ξαδερφάκια. Το βράδυ πήγαμε σε άλλη γιορτούλα είχε παιδάκια και εκεί και έπαιξε πολύ όμορφα!

μαριγια μου περαστικά! Αν φοβάσαι το σιγκιουλερ γιατι δεν ζητάς από το γιατρό κάποιο άλλο παρόμοιο πχ ζιρτεκ ή αεριους; Και εγώ είμαι πολύ φοβιτσιαρα με τα φάρμακα. Η πνευμονολόγος μου υποστηρίζει οτι είναι πολύ καλό φάρμακο και εγώ το παίρνω χωρίς καμία παρενέργεια..

Κοριτσάκια μου θα μπω να σας διαβάσω αύριο γιατί σήμερα σέρνομαι.. φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...