Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι κοριτσάκι μου, φάση είναι!!! Θα αλλάξει πάλι ο Γιώργος. Ειναι τοσο καλο παιδί!!!

Ο δικός μου πάλι...ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Να ειναι δοντια; Κοντεύω να σκασω..

αχχχ κορίτσια θυμήθηκα ένα μαιλ που μου είχαν στείλει παλιά και έλεγε ότι σε αυτή την ηλικία λέμε στα παιδιά μας φάει λίγο παραπάνω κοιμήσου λίγο περισσότερο κάνε κανα βηματάκι πες καμμιά κουβεντούλα και όταν μεγαλώσουν τους λέμε σταμάτα να τρως πια και ξύπνα να πας σχολείο μην κοιμάσαι και σταμάτα να μιλάς μου πήρες το κεφάλι και σταμάτα να τρέχεις με ζάλισες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα, κι εμένα όταν ήμασταν στο χωριό τις προάλλες κι άκουσε την ξαδερφούλα του να φωνάζει, άρχισε κι ο δικός μου τις τσιρίδες. Της άρεσε της μικρής κι άρχισαν να συναγωνίζονται στο ποιος θα φωνάξει πιο δυνατά. Αναγκάστηκα να κάνω παρατήρηση στο κοριτσάκι να μην του μαθαίνει τέτοια πράγματα κι ότι αυτό δεν είναι παιχνίδι για το Θανάση. Κι η μαμά της που ήταν μπροστά συμφώνησε μαζί μου.

Λοιπόν, πέρασα ένα τέταρτο σήμερα με το Θανάση να φωνάζει, να κλαίει και να σπαράζει επειδή δε τον άφηνα να ανοίξει την πόρτα του καταψύκτη και το ντουλάπι με τα ζυμαρικά. Στο τέλος τον έκανα να ξεχαστεί, αλλά πολύ πείσμα, βρε παιδί μου! κι εγώ να είμαι στο ύψος του, να του λέω ήρεμα "΄οχι, κακό αυτό" κι εκείνος να θέλει να περάσει το δικό του! Ε, δεν αντεξα, αγρίεψα, του φώναξα "είπαμε όχι, Θαναση, τέλος" και τον πήρα στο σαλόνι με τα παιχνίδια του, όπου και ξεχάστηκε. Επίσης έχει κολλήσει με τον Η/Υ , και το πορτατίφ στο δωμάτιό μας και με εμένα. Χθες τον πήρε ο πατέρας του να παίξουνε και δεν ήθελε! Τον τραβούσε από το παντελόνι να καθήσει στον καναπέ κι ύστερα τραβούσε εμένα να σηκωθώ! Έχει να ζηλέψει το καινούργιο μωράκι....θα μας ακούει όλη η γειτονιά όταν με το καλό γεννηθεί!

αχχχχ κοριτσάκια μου να σας πω τον πόνο μου!

αύριο θα πάω το μικρό μου λουλουδάκι για εξετάσεις αίματος και πολύ το σκέφτομαι! θα ταλαιπωρηθεί το κακομοιράκι μου και θα κλαίει!!! θα κλαίω και εγώ θα κλαίει και ο μπαμπάς της θα είμαστε εκνευρισμένοι θα τσακωθούμε σχετικά με το πως θα ηρεμίσει το παιδί και θα μας περάσουν για ηλίθιους! το κοριτσάκι μου πείτε βρε κορίτσια έχει κάνει καμμία στο παιδί της εξετάσεις αίματος θα μας αφήσουν να μπουμε μέσα ή θα είμαστε από έξω??? απαπα πονάει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι το κακομοιράκι μου!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

July μου εμείς δεν έχσουμε κάνει και φυσικά να απαιτήσεις να είσαι μέσα με το παιδί σου. Δεν φτάνει που θα κάνει τις εξετάσεις, να μην είναι και με αγνώστους. Και να σου πουν τίποτα πες καμια μπούρδα του στυλ ότι έχεις πάρει πολύ συγκεκριμενες οδηγίες από τον ειδικό που την παρακολουθεί (μην διευκρινήσεις τι ειδικός είναι αυτός) ότι πρέπει να είσαι μαζι της. Πάντως αν είναι να κλαις περισσότερο από εκείνη καλύτερα μην μπεις καθόλου. Στάσου βράχος και κάνε τον καραγκιόζη να ξεχνιέται!!!!

Άντα μπράβο μου έδωσες τέλεια ιδέα!! Θα λέω κι εγώ ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό ότι δεν είναι παιχνίδι για τον Γιώργο ότι είναι μικρός κτλ μήπως και συμμαζευτούν λίγο χωρίς να φαίνεται ότι εγώ "μαλώνω" το άλλο παιδί...

Πάντως κι εγώ όταν επιμένει να γίνει το δικο του μερικές φορές μιλάω πολύ απότομα και τέλος και τέτοια. Δεν γίνεται μερικές φορές, από το να κάνω τίποτα άλλο προτιμώ να υψώσω τη φωνή εκείνη τη στιγμή. Πριν από λίγο μάλιστα αυτό ακριβώς έγινε, πάλι με το χτύπημα που σας έλεγα που το έχει βρει ωραίο κόλπο αυτές τις ημέρες και του έβαλα φωνή κι αυτός άρχισε να κλαίει αλλα δεν του έδωσα καμία σημασία από τα νεύρα μου. Πόσο με αγχώνουν όλα αυτά....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Bρε Κατερινα ς να τα γνωρίσουμε τα καμάρια μας!! :tongue: Μπορεί και να κάνουν μαζί skydiving κάποτε!!! Έχω ένα φίλο μου που ασχολείται με τέτοια και έχει και μια τρελέγκω κοπελιά που πάει μαζί του.

Κατεριν@κι πιστεύω οτι είναι νωρίς ακόμα για να ζήλεψε ο Γιωργάκης. Θα το πάθει σίγουρα αλλά αφού έρθει το μωρό σπίτι, δεν το καταλαβαίνει νωρίτερα. Νομίζω οτι αντιγράφει το μεγαλύτερο ξαδερφάκι του. Είναι δύσκολο το θέμα.. υπάρχει περίπτωση και να παρεξηγηθείτε.. το λέω από δικές μου εμπειρίες.. Καλύτερα μίλησε με τη μαμά και δες αν και εκείνη συμφωνεί οτι ο μικρός της είναι ζωηρός ή αν τον βλέπει μια χαρά και δεν τρέχει τίποτα. Εγώ αποφεύγω να μαλώνω ξένα παιδάκια και συνήθως τα λέω στα δικά μου για να ακούνε και τα άλλα. Δε λέω οτι και αυτό είναι δίκαιο πάντα, αλλά οι περισσότερες μαμαδες δεν αντέχουν να τους μαλώνουν ή να τους συνετίζουν τα παιδιά τους ακόμα και αν έχουν κάνει τα τέρατα! Βέβαια αν αποφασίσεις οτι θα παίζει με μεγαλύτερα παιδιά, πάρ'το απόφαση οτι θα ξεσηκώσει πολλές ζαβολιές. Βλέπω τι γίνεται σπίτι μου με την Πένυ και τη μεγάλη..

Διαφημίσεις

july,μην τρελαίνεσαι, δεν είναι τόοοοσο τρομερό. Φυσικά και θα είσαι με το παιδί για να το κρατάς ακινητοποιημένο όση ώρα θα του παίρνουν αίμσ-φαντάζομαι αυτή τη δουλειά θα την αναλάβει ο σύζυγος. Να είσαι προετοιμασμένη για πολύυυυυ κλάμα. Εμείς κάναμε το καλοκαίρι αιματολογικές και δεν βρίσκανε φλέβα στο χεράκι του και ψάχνανε με τη βελόνα μέσα από το δέρμα... Φρίκη σκέτη και για μένα που έχω πρόβλημα με τις βελόνες. Εντάξει, μετά ο μικρός το ξέχασε και ήταν σα να μην συνέβη τίποτε. Κουράγιο μόνο εκείνες τις στιγμές. Αυτά και φεύγω γιατί με βλέπω ξενύχτησα πάλι κι είμαι και μόνη μου σήμερα...10η μέρα με συνάχι κι ο μικρός ακούγεται σα να βρυχάται θηρίο στο δωμάτιό του....Πάω να συμμαζέψω το χάος της κουζίνας και του σαλονιού και να περιμένω τα 1, 2,3 ,4 και ποιος ξέρει πόσα ακόμα ξυπνήματα...

Γεια σας κοριτσάκια με τα πολλά τα νέα σας!

Καταρχάς να σας πω ότι το χτύπημα της μικρής είναι πολύ καλύτερα, έχει αρχίσει και κλείνει, βέβαια φαίνεται ακόμη ουλή σαν μαχαιριά ένα πράγμα. Την είδε σήμερα και η μαμά μου που έχει δυστυχώς πείρα από ράμματα μιας που ο αδερφός μου έκανε ράμματα 6 φορές στο κεφάλι από ταρζανιές και τρεχάματα με τη μπάλα!Μου είπε ότι αν την πήγαινα τη πρώτη μέρα σίγουρα θα την κάνανε κανάδυο ραμματάκια. Τώρα πάει πέρασε, έχει αρχίσει και επουλώνει το τραύμα. Κορίτσια οι μπάλες επικίνδυνες στο σπίτι, πετάξτε τις, εγώ προσπαθώ αλλά τρελαίνεται για μπάλες.

july εύχομαι η μικρή να μην κλάψει πολύ και εσύ να μην φρικάρεις όσο γίνεται.Καλά αποτελέσματα κούκλα.

vallou πολύ νευρίασα με το θέμα της κόρης σου. Καταρχάς δεν ήξερα ότι στο δημοτικό τώρα έχουν και διαφορετικούς δασκάλους σε κάθε μάθημα, όπως στο λύκειο ένα πράγμα. Εμείς ρε κορίτσια ένα δάσκαλο είχαμε και μια χαρά ήταν. Τεσπα, συμφωνώ με Κατερίνα, με ωραίο τρόπο κάνε όλα τα παραπονα σου στο διευθυντή και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Προστάτευσε το αγγελούδι σου, μην χαριστείς σε κανέναν. Με ωραίο και ευγενικό τρόπο, γιατί αλλιώς μπορεί να βγάλει όλα τα κόμπλεξ της η δασκάλα με πολύ πιο έντονο τρόπο και να κάνει τη ζωή της μικρής δυσκολη.Επίσης μίλα και με άλλους γονείς αν έχουν παράπονα από τη συγκεκριμένη δασκάλα. Τώρα όσον αφορά σε τί έχει κλίση το παιδί, νιώθω ότι αγχώνεσαι, μικρή είναι ακόμη για να βρεις το ταλέντο της. Διάβασε όσο μπορείς μαζί της, κάνε το διάβασμα παιχνίδι όσο μπορείς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μη στενοχωριέσαι. Δώσε στο παιδί σου την αισιοδοξία που χρειάζεται. Κάνε την να νιώσει σπουδαία και καλή μαθήτρια. Όταν πιστεύουμε σε κάτι, αγωνιζόμαστε περισσότερο για να το πετύχουμε. Και επίσης για την μικρή σου, κάνει ένα παιχνίδι που κάνει και η Χριστίνα. Γενικά η δικιά μου κάνει επικίνδυνα πράγματα και τρε΄χω κάθε φορά μην πέσει. Τί με το καλό τί με το απότομο και κοφτό δεν καταλαβαίνει. Το τελευταίο μας παιχνίδι είναι να ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του καναπέ και να περπατά όρθια. Βασικά έχω καταλάβει ότι φάσεις είναι και θα περάσουν από μόνες τους, όσο και να χτυπιόμαστε εμείς. Σταμάτησε να ανεβαίνει πάνω στα τραπέζια όρθια όταν το θέλησε και άσχετα από εμένα.Τί να πω, ο Θεός να φυλάει αυτά τα παιδία, κάνουν τόσο ριψοκίνδυνα πράγματα και φυσικά δεν το ξέρουν, που πρέπει να τρέχουμε για να προλάβουμε να τα γραπώσουμε στον αέρα. Ειλικρινά με εξοργίζει αυτό.

κατεριν@ να σου πω την αλήθεια επειδή και εμένα κάνει παρέα με διάφορα παιδάκια όλων των ηλικιών, δεν μιμείται τις συμπεριφορές τους, ευτυχώς! Είναι ανεξάρτητη και κάνει το δικό της χωρίς να επηρεάζεται από αυτό που κάνει το άλλο παιδάκι. Εγώ στη θέση σου, θα μαλώνα το δικό μου παιδάκι κι όχι το ξένο. Τί σημασία έχει που το ξένο κάνει αυτά που κάνει? Εμείς είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω, οι κανόνες είναι ίδιοι πχ. δεν φωνάζουμε, δεν κάνουμε ζημιές κα.

yaeNp3.png

neamanoula ξέχασα να σου πώ περαστικα για το Χριστινάκι!! Τον Μάη ο Γιάννης χτύπησε στο τραπέζι της νονάς του. Πήγαμε νοσοκομείο αλλά δεν μας κάνανε ράμματα. Εκλεισε η πληγή, αλλά ακόμα έχει σημαδι. σαν να μπήκε μέσα το κρανίο του!

Και πάλι περαστικά!!!!

july, με αιμοληψίες έχω "καλη" σχέση μιας και ο μικρός δεν έκανε λίγες. Να είσαι ψύχραιμη. Η μικρή θα κλαίει, αλλά δεν γίνεται αλλιώς..Σε επόμενο λεπτό θα τα έχει ξεχάσει όλα! Καλή επιτυχία!

Όσο για τον Γιάννη, πράγματι απεργεια πείνας κάνει... Θα τρελαθώ. Ποιος, ο Γιάννης που έτρωγε σαν τρελός!!!Τι να πώ. Φωνάζει μα-μαμ έρχεται και μόλις του δίνω να φάει, γυρίζει το κεφάλι και φεύγει. δεν θέλει να τον πιέσω γιατί κλαίει και ούτε θέλω να συνδιάσει το φαγητό με κάτι που τον πιέζουμε...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια μου χαμος βλεπω απο προβληματισμους!

Αχ και εμας δεν ηταν και πολυ καλη η χθεσινη ημερα. Καταρχας ο μικρος ειχε μια τρομερη ανησυχια απο το βραδυ. Το πρωι ειπαμε να παμε μια βολτα σε εμπορικο κεντρο και φυσικα μονο βολτα δεν καναμε καθως ο κανακαρης μου μας εβγαλε την ψυχη με τις γκρινιες του και τα πεισματα του. Πηγαμε για καφε το ιδιο, για φαγητο επισης οποτε γυρισαμε εξουθενωμενοι ολοι μας και νευρικοι στο σπιτι απο τους απειρους καβγαδες. Καβγα εγω με τον μικρο, εγω με τον συζυγο γιατι καβγαδιζα το μικρο κ.ο.κ. Ολο το απογευμα εξακολουθουσε να κανει βλακειες στο σπιτι, απο το οτι ανεβαινε στο τραπεζι , μεχρι που αδειασε στο χαλι τυπου βελεντζα ενα μπολ με κοκο ποπς (τα πολυ μικρα αν τα ξερετε) και ετριψε επισης αλμυρα μπισκοτα που του εδωσα υποτιθεται για μαμ. Κια το τελειωτικο με ενα δημητριακο νεσκουικ , κατι στρογγυλα σοκολατενια, πηγε να πνιγει για πρωτη φορα κυριολεκτικα και χωρις υπερβολες. Του σταθηκε στο λαιμο ολοκληρο, κομπιασε, εκανε εμετο μια φορα, δεν το εβγαλε, τον πηρα αγκαλια γιατι τοτε ειπα οτι κατι κακο θα συμβει, του χτυπησα την πλατη ενω τον ειχα μπρουμυτα ξαναεκανε εμετο παλι δεν βγηκε., το παιδι να μην ανασιανει και να βογγαει, εγω να τα εχω παιξει, να σκεφτομαι τα χειροτερα, τι πρεπει να κανω κ.λ.π. και τελικα εβαλα μεσα στο λαιμο του το δαχτυλο μου (με μανικιουρ ΝΑ με το συμπαθειο) και του το τραβηξα αφου το εντοπισα φυσικα. Ευτυχως δεν του εκανα καμια ζημια, απλα ο αμοιρος εκανε δυο φορες εμετο μαλλον λογω του δαχτυλου. Το τι εζησα δεν περιγραφεται, ειπα οτι το χανω το παιδι Χριστε μου. Τελος καλο ολα καλα αλλα τα νευρα μου δεν ειναι καλα...ακομη να ηρεμησω εντελως απο τη κ@λομερα αυτη...:mad:

Τα διαβασα τα νεα σας...vallou μου υπομονη, νεαμανουλα μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα το Χριστινακι και july μου μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα παει η μικρουλα..να εισαι κοντα της και μην φοβασαι τιποτα! Εμενα ουτε που μου περασε απο το μυαλο να κλαψω ισα ισα που γελουσα και εκανα χαζομαρες και ετσι το πηρε πιο ελαφρια ο Νικολης.;)

Αν ξεχασα να σχολιασω κατι αλλο σορυ αλλα ειμαι...καταλαβαινετε πως..

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ax βρε ΠΕΖΗ τι πέρασες!!! Πάει πέρασε!! Είναι κάτι μερες που δεν ξέρεις τι τα πιάνει και στραβώνουν όλα!! Πάλι καλά που αντέδρασες ψύχραιμα. Κακόμοιρε Νικόλα!! Αυριο θα είναι όλα οκ!

Neamanoula το σχολείο δεν έχει καμία σχέση από τότε που πηγαίναμε εμείς. Όχι οτι και τότε τα πράγματα ήταν τέλεια. Αλλά πολύ πιο δύσκολα είναι σήμερα όπως και η εποχή μας άλλωστε. Αυριο θα πάω για ενημέρωση από τη δασκάλα. Αν μου βιάζεται πάλι θα της ζητήσω να μου κλείσει ραντεβού!! Όσο για το σημαδάκι σας καλύτερα που δεν έκανες ράμματα, θα μείνει μια πιο διακριτική ουλή από τα ΧΧ που αφήνουν τα ράμματα. Έχουμε και εμείς ένα κάτω από το σαγόνι μας βαθύ αλλά μικρό. Τι θηρία βρε παιδί μου!! Κάθε βράδυ κάνω το σταυρό μου για την ημέρα που περνάει.

Διαφημίσεις

ώρε ΠΕΖΗ τί έπαθες!!Και δεν μιλάω για την γκρίνια αλλά για αυτό που πήγε να πνιγεί το παιδί!Τέλος καλό όλα καλά όμως ευτυχώς!!Κοιτα, γενικά είναι με τις μέρες τους, άλλες μέρες λες -μα τί άγιο παιδί που έχω, και άλλες μέρες σου βγάζουν την ψυχή! Πάντως ρε φιλενάδα εμείς πολύ σπάνια θα βγούμε για φαγητό ή καφέ με τη Χριστίνα γιατί τις λίγες φορές που κάναμε το λάθος δεν έκατσα λεπτό και την κυνηγούσα σε όλο το μαγαζί. Ναι, τώρα να σου πω το εξής, κάθε μέρα η Χριστίνα τρίβει τα μπισκότα στο πάτωμα ή ρίχνει φαγητά, σε φαντάζομαι τότε αν γίνοντουσαν αυτά που περιγράφεις κάθε μέρα χμμμ, οδηγός επιβίωσης για μαμάδες!!!ή το καλύτερο... μου έχει κατουρήσει όλο το σπίτι, με το που βγάζω την πάνα μου έχει ξεφύγει λίγες φορές και τρέχει και σε κλάσμα του δευτερολέπτου έχει κατουρήσει, πάνω στο χαλί, στον καναπέ, στο πάτωμα. Απολύμανση το έχω κάνει το σπίτι, φωνάζω τσιρίζω, της λέω -τί είσαι καλέ, σκυλάκι και μαζεύω τσίσα σου? τίποτα αυτή. Βέβαια έχει γίνει λίγες φορές όταν κατάφερε να ξεφύγει από το κεφαλοκλίδωμα εφαρμογής της πάνας!Σίφουνας αυτό το παιδί, τέτοια γρηγοράδα!!!!!!!!!!!!Γερά νεύρα, άπειρη υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

!ή το καλύτερο... μου έχει κατουρήσει όλο το σπίτι, με το που βγάζω την πάνα μου έχει ξεφύγει λίγες φορές και τρέχει και σε κλάσμα του δευτερολέπτου έχει κατουρήσει, πάνω στο χαλί, στον καναπέ, στο πάτωμα. Απολύμανση το έχω κάνει το σπίτι, φωνάζω τσιρίζω, της λέω -τί είσαι καλέ, σκυλάκι και μαζεύω τσίσα σου? τίποτα αυτή. Βέβαια έχει γίνει λίγες φορές όταν κατάφερε να ξεφύγει από το κεφαλοκλίδωμα εφαρμογής της πάνας!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol: ακομη γελάω ρε φιλενάδα!!!!

Καλές μου είπα να πάω για ύπνο αλλά με ΄τόσα που διάβασα να μην στείλω κι εγω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς ???

ΠΕΖΗ μπραβο για την ψυχραιμία , πραγματι οι πρωτες βοήθειες αυτα περιγράφουν για την περίπτωση πνιγμού ,μπρουμυτα το παιδί πανω στα γονατα μας και χτυπαμε την πλάτη κ το δάχτυλο αγκιστρι κι αφαιρούμε οτι εχει κάτσει στο λαιμό.Δεν ξέρω αν τα έιχες διαβάσει αν οχι το ένστικτο της μάνας γνωρίζει καλυτερα ! Γενικά κι εγω τρεμω την στιγμή που θα της κα΄τσει κατι στο λαιμό ,αφηστε που τρωει τα πάντα πια απο μήλο στο χεράκι μεχρι και καρότο ..Τρεμει η ψυχή μου ...

Νεαμανούλα η ταλιμπανου τα κατάφερε πάλι ... Προσοχη δεν μπορεις να κάνεις κάτι αλλο ... Και όχι αλλα σημάδια στο κεφαλάκι εύχομαι ...

Οσο για την μετάλλαξη του Γιωργακη δοκιμαζει κι αυτος νεα πράγματα και παράλληλα κ τα ορια σας Κατερινάκι μου. Συγνωμη αλλά πεθαινω όταν σκέφτομαι το ύφος του καθως πετά παιχνίδια ..Σχεδον τον εχω μπροστά μου χι χι χι Τι φατσα ! Πες μου πως σουφρωνει και χειλακια ? Ειμαι τρελή το ξέρω .. μη βαράς Οτι μου την σπαει στην δικιά μου στον Γιωργακη μου φαινεται να χει την πλάκα του.Ισως γιατί απο την φύση του δεν είναι τέτοιο παιδί αλλά μην ξεχναμε πως΄είναι και παιδι ...

Φανταζομαι τον προβληματισμό σας όμως .

Μην δώσεις παραπάνω σημασία σε αυτήν την αλλαγή του απο αυτη που πρεπει. Θα είναι λαθος να καταλαβει πως σας τραβά την προσοχή με αυτη την συμπεριφορά Δεν το χει το αναρχοχαρούμενο ο Γιωργακης παιδί μου ,πειραματίζεται ,βλεπει τι του παει και τι οχι και θα επανέλθει .Ξεχνάς την Ερατούλα που πριν απο λίγο καιρό περασε κι αυτη μια φάση ? .

Ας ελπισουμε πως απο τα "terrible twos" μετά απο χρόνια θα γίνουν τα πειθαρχημένα και συννενοήσιμα 12χρονα ........

july καλή μου θα σε αφήσουν να εισαι μέσα στην αιμοληψία τουλ στο Παιδων αφήνουν τις μανούλες Πω πω κι εμεις πρέπει να κανουμε εξετάσεις άιματος ....

valloudenia αν αρχισω να γράφω για τα δικά σας θα με πάρει το πρωί. ... Το χω πάρει πολύ προσωπικά δεν ξερω αλλα βάζω τον εαυτο μου στη θέση σου και τα παίρνω... Με τους δασκαλους φυσικά κ τα ελληνικά σχολειά. Οσο για το δικό μου το παιδί ο πατερας της πού έχει φάει πολλά χρόνια στα θρανία δεν θα τον πειραξει ακόμα κ κομμωτρια που λεει ο λόγος να γίνει το παιδί κι εγω συμφωνώ Το παιδί αρκεί να είναι ευτυχισμενο κ σίγουρο για την αξία του σε οτι κι αν κανει.

Ασε που αυτον τον όρο μαθησιακες δυσκολιες εγω δεν τον καταλαβαινω ??? Που το λεει πως ενα τετοιο παιδί εχει όρια στην μάθηση καθώς και στις δυνατοτητες του????

Και να κλεισω με κατι πιο ανάλαφρο .... Λοιπον η δικιά μου σημερα χόρευε πανω στο τραπέζι το "μπαλαμό" το τσιφτετελι ξερετε. Να δειτε κουνημα τον πωπο και σπασιμο την μεση:eek: ..Πανε τα λεφτά , στα μπουζούκια θα μας τα φαέι :rolleyes:..Μας είχε στήσει απέναντι να χτυπαμε παλαμάκια ,κι αμα καναμε να σηκωθούμε φωναζε "κει μαμά ", "κει μπαμπά" να ξανακάτσουμε Ηθελε και κοινό βλέπετε.... :confused:Πάει και η κλασσική μουσική παιδεία, πανε οι χατζηδακιδες του πατερα της και οι Ρεμπούτσικες κι οι Μαυρουδηδες που ακουει καθε βράδυ Τζιφτετελι θέλει το κορίτσι !! Α και τον Μανωλη τον Τραμπαρίφα Τον ξερατε εσεις αυτον ? Και γω τωρα τον εμαθα .. η καλύτερα μας τον εμαθαν....αστα βράστα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

πεζη φρικαρα, φρικαρα λεμε....!!παγωνω αμα ακουω βηχα πνιξιματος...τελος καλο κοριτσι...ουφ!

τα δικα μας νεα, η ερατουλα αρρωστη με ιωση κ βγαζει τα τελευτια δοντακια ολα μαζι...πηγαμε παιδιατρο γιατι μας εδειχνε οτι ποναει το αυτι της κ λεω ωχ τσακωσαμε ωτιτιδα; αλλα ευτυχως ειναι η συνηθισμενη δοντοιωση:roll:

δυο βραδια δεν κοιμηθηκαμε ομως, εκλαιγε σπαρακτικα επι ωωωωωωρες, δεν ηθελε τιποτα και κανεναν και ολο οχι και οχι....το χτεσινο βραδυ ηταν καπως καλυτερο, για να δουμε...

κατερινα φαση ειναι παιδι μου, μια η εγκυμοσυνη , μια το δικο σου διαβασμα μια η 'αντιγραφη'του ξαδερφου..μεχρι τα 2-2,5 εχουμε να δουμε.....:rolleyes: παντως καλο ειναι να εχουν τετοιες φασεις , χτιζουν προσωπικοτητα:P ....κ οι γονεις ειναι παντα εκει να δειχνουν τα ορια:wink:μαριγια συνεννοησιμα ...20χρονα εννοεις:tongue::tongue::tongue:, 12χρονα ειναι προεφηβακια και γινεται πανικος λεμε....(αν θυμηθωι απο τον εαυτο μου χιχιχιχι!!:mrgreen:)

υπομονη τσουπρες τα πρωτα 20 χρονια ειναι δυσκολα τελικα!:mrgreen:

απο τσιφτετελια βαλτε κ τη δικη μου μεσα, τσακισματα κ λυγισματα , μια φορα ακουγε μουσικους του δρομου κ ξεβιδωθηκε στο καροτσι, οι ανθρωποι ξεκαρδιστηκαν στα γελια και επαιξαν λιγο κ για παρτη της......)κ να πω οτι εχουμε τβ η οτι εγω χορευω ετσι; νατσιουραλ ειναι παιδακι μου τα κοριτσια μας:mrgreen: (ακους εκει σου θελει κ παλαμακια η σκατουλιτσα θα τη φαωωωω!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Μετα απο το καθίερωμένο σιδέρωμα της Κυριακής μπήκα να δω τι μου κάνετε! Μμμμ καμιά δεν βλέπω...

Ερατουλα μου γλυκιά πιστέυω να περασε η δοντοιωση και ηρεμησε το κοριτσάκι μας. Daf τα είπαμε ...να μολις πριν ξύπνησε και φωναζε ακει ακει μτφ "εκέι" κλάιγοντας ..Αυτο το πράγμα ποσο με συγχύζει , με αποσυντονίζει με με με γκρρρρρρρρ.. Ενα απροσδιοριστο ακει ακει συνεχως συνοδευόμενο με κλαμα και φωνές Δεν ξέρει που θέλει να παει , δεν ξέρει τι θέλει ,καταλαβαινω πως κάτι της φταέι και θέλει απλά να γκρινιάξει ..Την πηγα στο κρεβάτι μας με τον πατέρα της και ησύχασε Αλλα νευρα απο εκεί ..άρρωστος πάλι ο συζυξ με πυρετο , μα δεν προσέχει καθόλου ρε γμτ τσάμπα φωνάζω ντυσου, φαε, πάρε καμια βιταμίνη Αμαν πια λες κι εχω 2μωρά ......

Και τα περασαμε τόσο όμορφα σήμερα !!! Κατεβήκαμε Γλυφάδα για φαί στην μπιφτεκούπολή όπου και τσακισαμε οικογενειακώς τα μπιφτεκια μαζί και η μικρή όπου δεν προλάβαινε να μασήσει και φώναζε κι αλλο μαμά - μαμά κι άλλο.

Υστερα πήγαμε και στη θάλασσα και πετάξαμε πετρούλες. Φαγαμε και παγωτό εμεις δηλαδη η μικρη εφαγε μπανάνα κι εβλεπε εμας τα γαιδούρια να γλύφουμε τα παγωτά μας.

Κοριτσια ερωτηση . Η γιαγιά μας ,μας 'εκανε δωρο ολόμαλλες φανέλες για κάτω απο τα ρούχα της μικρής Αυτο το εκανε ύστερα απο δική μου γκρίνια γιατι η μικρή ιδρώνει πολύ . Προβληματίζομαι αν πρεπει να της τις φορέσω ή οχι όμως Οχι τοσο για τις αλλεργίες όσο γιατί δεν θα ήθελα να μου γίνει ευαισθητη στο κρύο κι οταν δεν τις φοράει να αρπάζει κρυολογήματα.

Ακομα για πείτε καμιά καλή κρεμμούλα για εντριβή στα μικράκια μας τώρα τον χειμώνα .

Εμεις πήραμε το σιρόπι του Κορρε για τον βήχα Δειχνει να της σπαέι το φλεμμα αλλά στον βήχα δεν εχω δει βελτίωση Το χει δώσει καμιά σας άλήθεια ?

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...