Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ εγω τι μπηκα; θα με παρουν τα σκαγια!

Να σκύψω???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλέ θα μας αποτρελάνεις εσύ!!!! 21 Νοεμβρίου καλέ, τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου!!!!!!!

Μην με πυροβολατε ειμαι ΑΣΧΕΤΗ!!!!Εγω πάντα γιόρταζα 15/08!!!!!Μην ξεχνάτε άλλωστε Παναγιώτα ειμαι και εγώ!!!!!

Καλά λοιπόν συγχωρείσαι!!

July τώρα που το σκέφτομαι, πού είναι οι φωτο οεο???

ααααα όλα και όλα εγώ δήλωσα άσχετη και άσχρηστη :oops: στο να τα στείλω μέσω πάρεντς και σώσε από εδώ και βάλε λινκ από εκεί:shock:όποια θέλει να μου δώσει μαιλ να της στείλω μου είναι πιο ευκολο;)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Πρώτον σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι είναι καθηγητές και οτι δεν θέλω να συμπεριφερθώ σαν κυρατσομαμά, και δεύτερον φοβάμαι μην κάνουν περισσότερα και τα πληρώσει η μικρή..

............................................................................

Η κόρη μου χρειάζεται βοήθεια εξατομικευμένα και κανένας δεν ασχολείται.. σχεδόν την καταδικάζουν να μην μάθει.. ή να πολεμάω εγώ να κάνω τη δουλειά του δάσκαλου.. δεν είναι υπερβολή... εύχομαι όλα τα παιδάκια μας να μην έχουν προβλήματα μάθησης γιατί δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:tongue::tongue::tongue:

vallou ,αφου επεζησα απο τα σκαγια των γκαστρουλων εν δρασει (ωρε πηραν φορα ετουτες!:tongue:) να σου πω κ εγω τι νομιζω....

τι ειναι το σχολειο (σημερα, κυριως).......ενα συστημα που κρινει τα παιδια απο το αν εχουν σωστη ορθογραφια, αν απαντουν στις καθοδηγημενες ερωτησεις και αν αποστηθιζουν με ακριβεια.......ηδη απο το νηπιαγωγειο δεν ενισχυεται ή ενισχυεται ως δευτερευουσα, οποιαδηποτε αλλη ικανοτητα που τα βοηθα ισοτιμα, ολα, να αναπτυξουν τις προσωπικες τους προτιμησεις και να τα βγαλουν περα στη ζωη τους....το σχολειο δεν το αφορα η συντροφικοτητα, η κοινη συνυπαρξη, η χαρα, η δημιουργικοτητα σε αλλους τομεις πχ καλλιτεχνικους (μουσικη...χειροτεχνια...χορος...τραγουδι και δεν μιλαω για την ωρα της μουσικης 1-2 ωρες την εβδομαδα....)δεν το αφορα η λειτουργια σε ομαδα οπου ολοι μα ολοι ειναι ισοτιμοι. Το σχολειο σε κρινει με βαθμους, επιδοσεις, IQ που μετριεται βασει καποιων επιστημονικων μελετων καποιν επιστημονων και καποιων τελικα θεωριων περι ανισοτητας.

το σημερινο σχολειο, για μενα, ειναι η καταστροφη της δημιουργικοτητας και της φαντασιας.

ΑΛΛΑ:

δεν μπορεις να το αποφυγεις. σπανια να υπαρξει κατι διαφορετικο, και αν υπαρξει θα πρεπει να εχεις τα χρηματα για να το απολαυσεις.

σε ενα τετοιο σχολειο λοιπον, οπως το καταστροφικο σχολειο που εχουμε, εσυ εκπροσωπεις το ανηλικο παιδι σου στη συγκρουση με την αυθαιρετη εξουσια. Δεν καταδικαζω εδω την εξουσια, προσοχη....αλλα την αυθαιρεσια της. Ανθρωποι που δεν εκπαιδευτηκαν ειδικα, που δεν εχουν καν την ευαισθησια που απαιτειται, καταδικαζουν παιδια (πολλα παιδια, περισσοτερα απ'ο,τι φαινεται, ακομα κ τους 'καλους μαθητες') να μην φτασουν ποτε στην αυτογνωσια, στην ολοκληρωση της προσωπικοτητας τους, να μην αποκτησουν ποτε αισιοδοξη οπτικη για το μελλον τους. Αυτο ειναι τραγικο!

Εσυ λοιπον δειξε στο παιδι σου οτι αξιζει σωστη, καλη, δικαιη μεταχειριση. Απαιτησε το. Οποια μαθησιακη δυσκολια ή αλλη δυσκολια κ αν εχει ενα παιδι, ειναι ενας ψυχισμος ευαλωτος, ευπλαστος. Η κορη σου μπορει στην εκθεση να μην παρει 10...αλλα θα μπορει να αναγνωρισει και να κανει αναγνωριστεα την αξια της. Ας μην ειναι σε αυτους τους τομεις εντος σχολειου. Δεν πειραζει. το σημαντικοτερο ειναι να εχουμε ευτυχισμενα παιδια, ικανα να τα βγαζουν περα στη ζωη τους με δυναμη και αισιοδοξια. Αυτο ειναι η πραγματικη αξιοποιηση της εξυπναδας των παιδιων, για μενα....

εκθεση τελος.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Να είστε καλά φιλενάδες!!! Έτσι σας νιώθω!! :D

Ποιος με πιάνει άμα κατεβάσω τέτοια ομάδα κρούσης!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κατεριν@ νομίζω θα κάνω αυτό που λες... Θα γίνω περισσότερο δυναμική και εφόσον έχουν ενημερωθεί πλέον όλοι ή σχεδόν όλοι θα γίνει της κακομοίρας με την επόμενη ή τον επόμενο που θα χλευάσει το παιδάκι μου!!!:mad: Δεν είμαι μαμά που χαρίζομαι στο παιδί μου.. αλλά την αδικία δεν την μπορώ!!

dafaki μου έχεις απόλυτο δίκιο για το σχολείο.. φαντάζομαι ξέρεις και την ύλη που διδάσκεται και το εκτιμάς ακόμη περισσότερο το πόσο άδικο είναι το σύστημα.. Με πείραξε περισσότερο με τη συγκεκριμένη δασκάλα γιατί πέρσι με την προηγούμενη, η μικρή το απολάμβανε το μάθημα της μουσικής και ήμουν χαρούμενη που έβρισκε ένα μάθημα ευχάριστο. Λέγαμε ακόμα και για ωδείο φέτος.. Το γνωρίζω οτι δεν θα έχει μεγάλες επιδόσεις γενικότερα.. αλλά λέω που ξέρεις καμια φορά... μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς και να μας εντυπωσιάσει..

Έχει παραδόξως, πολύ καλή αντίληψη στα αγγλικά :?: και είναι το μόνο μάθημα που παρατάει την Παττυ στην τηλεόραση για να πάει να το διαβάσει!! Τα κάνει μόνη της εντελώς και όλα σωστά και δεν ξεχνάει λέξη! Είναι καλή και στους υπολογιστές αλλά εκεί ακόμα και τα μωράκια μας κοντεύουν να γίνουν :tongue: Γενικά προσπαθώ να βρώ το ταλέντο της και ελπίζω να μην μας τύχει ο κάθε άσχετος που θα μας κόψει τα φτερά. Εδώ νομίζω οτι θα πρέπει να θυμηθώ τα νεύρα της γκαστρούλας νο 1 και να τα κάνω πράξη αν συμβεί κάτι τέτοιο!!:mrgreen::mrgreen:

Άντε πολύ σας ζάλισα.. έχετε καιρό ακόμα για σχολεία.. Ξεθύμανα πάντως λιγάκι.. Τις μέρες που δεν έμπαινα αυτά με τρώγανε.. και άλλα σχετικά..

Η Πενούλα λοιπόν ξεκίνησε ένα καινούριο άθλημα και πείτε μου πως να της το κόψω... Πετάει ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και μετά κάνει βουτιά με το κεφάλι για να το πετύχει... :tongue::mrgreen: Όσο αστείο μου φαίνεται τόσο επικίνδυνο είναι.. στη αρχή είπα τυχαίο γεγονός αλλά μετά διαπίστωσα οτι το κάνει επίτηδες.. Βέβαια ξεκινάει σιγά σιγά να πέφτει απο τον καναπέ.. αλλά της έχει ξεφύγει και έχει κάνει και κανα δυο καρούμπαλα.. Για πείτε και σεις καμια αστεία τους συνήθεια να γελάσουμε λιγάκι...

Η Πενούλα λοιπόν ξεκίνησε ένα καινούριο άθλημα και πείτε μου πως να της το κόψω... Πετάει ένα μαξιλάρι στο πάτωμα και μετά κάνει βουτιά με το κεφάλι για να το πετύχει... :tongue::mrgreen: Όσο αστείο μου φαίνεται τόσο επικίνδυνο είναι.. στη αρχή είπα τυχαίο γεγονός αλλά μετά διαπίστωσα οτι το κάνει επίτηδες.. Βέβαια ξεκινάει σιγά σιγά να πέφτει απο τον καναπέ.. αλλά της έχει ξεφύγει και έχει κάνει και κανα δυο καρούμπαλα.. Για πείτε και σεις καμια αστεία τους συνήθεια να γελάσουμε λιγάκι...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!

Vallou μου, το συζητούσα χτε και με τη μαμά μου που όταν ήμασταν εμείς Δημοτικό με τον αδερφό μου ήταν πολυ ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και γενικά είχε δει πολλά και πολλούς δασκάλους και η εμπειρία θα ήταν σημαντική γιατί όπως να το κάνεις είναι λεπτές οι ισορροπίες στα σχολεία... Μου είπε να μην χαρίζεσαι αλλά να προσέξεις τον τρόπο που θα το κάνεις για να μην βγει χειρότερα στο παιδί λόγω του κομπλεξισμού που την δέρνει αυτήν. Καλύτερα μου είπε να πας στον Διευθυντή και πάντα χωρίς φωνές και με επιχειρήματα για να τους βουλώνεις το στόμα. Γενικά τελικά βλέπω ότι όπως με όλα τα πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις (όπως είπε και η Daf) πρέπει να βρεις τρόπους να τα γυρίσεις προς όφελός σου... Πιάσε τον Διευθυντή και φούσκωσέ του το μυαλό για το παιδαγωγικό έργο που επιτελεί και πώς μπορεί να κάνει συτός και το Δημόσιο σχολείο γενικά τη διαφορά για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κι άλλα συναφή. Τελοσπάντων, θα τη βρεις την άκρη με το ένστικτό σου είμαι σίγουρη!!

Πενούλα αεροπόρος γιούπιιιι!!!!! Καμικάζι μάλλον!!!!

Εμένα κορίτσια έχει πάθει άλλο μία εβδομάδα τώρα και νομίζω ότι βρήκα κάποιους από τους παράγοντες...

Έχει γίνει αρκετά τσιτωμένος και φωνάζει, τσιρίζει και έρχεται με φόρα πάνω μας και μας χτυπάει, όχι δυνατά αλλά σίγουρα ενοχλητικά. Πετάει τα παιχνίδια του και διάφορα τέτοια που δεν έκανε ποτέ τόσο νευρικά. Γενικά το σύνολο βγάζει ένα παιδάκι νευρικό. Εσείς που τον ξέρετε, κάθε άλλο παρά νευρικός είναι...

Προβληματιστήκαμε πολύ με τον Θανάση και καταλήξαμε ότι είναι μάλλον αποτέλεσμα 2 παραγόντων. Ο πρώτος είναι ότι εγώ λόγω διαβάσματος δεν ασχολούμαι τόσο μαζί του και έχει χασει κάπως τα νερά του και το πρόγραμμα που είχαμε μαζί. Βέβαια είναι πάντα με τον μπαμπά του, αλλά μπορεί να του λείπει η παρέα μαζί μου και να του βγαίνει έτσι περίεργα σαν αντίδραση.

Το δεύτερο, που για μένα έχει παίξει μεγάλο ρόλο, είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή (ακριβώς πριν ξεκινήσει όλο αυτό) αλλά και χτες, πήγε στη Χαλκίδα όπου είναι ο ξάδερφός του περίπου 4 ετών και ήταν όλη μέρα μαζί. Ο μικρός είναι ακριβώς αυτό που έγραφα παραπάνω, ένα παιδί καλό αλλά πάρα πολύ ζωηρό, δεν περπατάει αλλά τρέχει, δεν μιλάει, φωνάζει, όλα μα όλα τα κάνει με νευρικό τρόπο, δεν δίνει σημασία στους άλλους και γενικά είναι πολυ νευρικός και θορυβώδης. Πιστεύω λοιπόν ότι ξεσήκωσε συμπεριφορές ο δικός μου γιατί προφανώς είναι μικρός για να φιλτράρει. Η μαμά μου που τον πήγε χτες μου είπε ότι έκανε ό,τι και ο μεγάλος, πέταγε τα παιχνίδια στο πάτωμα με δύναμη, τραγουδούσε την κουκουβάγια ουρλιάζοντας κλπ. Χτες όταν γύρισαν ήταν ο Γιώργος σε μια απίστευτη υπερένταση, μας τσάκισε τα νεύρα και είχε μια συμπεριφορά εντελώς αλλοπρόσαλλη..... Τον κοιτάζαμε άφωνοι και δεν ξέραμε τι να κάνουμε.... Μην υπερβάλλω, δεν ήταν ό,τι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε, απλά δεν ήταν ο Γιώργος αυτός!!!

Ενώ όταν είχε έρθει η Ερατώ στο σπίτι και παίξανε δεν είχε τέτοια υπερένταση μετά και τέτοιο νεύρο, ήταν απλά ένα παιδάκι που είχε ευχαριστηθεί τη μέρα του με παρέα...

Φαντάζομαι ότι θα του περάσει σε λίγες μέρες απλά λέω σκέψου να τον πήγαινα τώρα παιδικό, τι θα γινόταν στο σπίτι κάθε μέρα δηλαδή??

Δεν ξέρω, ο δικός μου επηρεάζεται τόσο πολύ? Εσείς που τα πηγαίνετε παιδικό για πείτε βρε κορίτσια, έχετε παρατηρήσει τέτοιες αλλαγές συμπεριφοράς προς το χειρότερο?

Μου έλεγε εντωμεταξύ ο Θανάσης ότι ο Γιώργος στη Χαλκίδα επειδή έβλεπε τη νευρική συμπεριφορά του ξαδερφού του αλλά δεν άκουγε κανέναν να λέει ότι αυτό δεν είναι σωστό ή κάτι τελοσπάντων, προφανώς θεώρησε ότι ειναι κι αυτό μια επιλογή. Όμως από την άλλη όταν είμαστε σε ξένο σπίτι, πώς να του πω εγώ ή ο Θανάσης ότι Γιώργο δεν πετάμε τα παιχνίδια στο πάτωμα να σπάσουν ή δεν ουρλιάζουμε όταν το άλλο παιδάκι το κάνει όλη μέρα? Δεν θα φανεί περίεργο για τους γονείς του? Ούτε είναι πιο μεγάλος να τον προετοιμάσω από πριν, ή να του κάνω μια κουβέντα μετά ότι κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του γονείς και ακολουθεί άλλους κανόνες.

Για πείτε καμιά ιδέα..... Γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε συχνά να τους βλέπουμε και να παίζουν τα παιδιά αλλά δεν θέλω να κάθομαι μετά επί μέρες να "τρώω" τα σπασμένα....Ούτε φυσικά να παρεξηγηθώ....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

katerin@ μου πιστεύω ότι αυτό δεν το γλιτώνεις!!! εννοείτε ότι τα παιδάκια με ότι "καλόπαιδο" κάτσουν τέτοια ξεσηκώνουν!!! στον παιδικό είναι σίγουρο ότι αντιγράφουν συμπεριφορές από τα ταλιμπανάκια δεν ξέρω πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις αλλά αν μάθεις πες μου και εμένα!!!χαχαχα ελπίζω να σε βοήθησα!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

katerin@ μάλλον φυσιολογικό το βλέπω όλο αυτό. Ο γιόκας μου που είναι ένα ζωηρό παιδί, αν τον βάλεις με ήσυχα παιδάκια κάθεται και εκείνος ήρεμος. Όπως και σε σένα όμως, 5 μέρες με τον 5,5 χρονών ξάδερφό του έκανε ότι και εκείνος. Πηδούσαν στο κρεβάτι, έτρεχαν, διεκδικούσαν ο ένας τα πράγματα του άλλου κτλ. Έχεις δίκιο να λές ότι δεν θες μετά εσύ να τρώς όλη την πίκρα αλλά μπορείς να του απαγορεύσεις να κάνει παρέα με παιδάκια πιο ζωηρά;; Δεν μπορείς. Υπομονή..

Την περίπτωση να έχει καταλάβει για την νέα αδερφούλα του και να "ζηλεύει" το σκέφτηκες;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινάκι το σκέφτηκα κι αυτό και το επεξεργάζομαι στο μυαλό μου χωρίς να καταλήγω κάπου θετικά ή αρνητικά...

Η σύγκριση του Γιαννάκη σου με τον ξάδερφό μας ή με ένα γενικά ζωηρό παιδί είναι εντελώς άκυρη, πίστεψέ με....

Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να του πω κάτι ή να του δείξω κάπως τον τρόπο να μην ξεσηκώνει ό,τι βλέπει και ειδικά πράγματα που δεν θα θέλαμε εμείς. Ίσως και να μην γίνεται, οπότε θα χαλαρώσω και θα το απολαύσω που λένε!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερινάκι το σκέφτηκα κι αυτό και το επεξεργάζομαι στο μυαλό μου χωρίς να καταλήγω κάπου θετικά ή αρνητικά...

Η σύγκριση του Γιαννάκη σου με τον ξάδερφό μας ή με ένα γενικά ζωηρό παιδί είναι εντελώς άκυρη, πίστεψέ με....

Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να του πω κάτι ή να του δείξω κάπως τον τρόπο να μην ξεσηκώνει ό,τι βλέπει και ειδικά πράγματα που δεν θα θέλαμε εμείς. Ίσως και να μην γίνεται, οπότε θα χαλαρώσω και θα το απολαύσω που λένε!!!

Ναι κοριτσάκι μου, φάση είναι!!! Θα αλλάξει πάλι ο Γιώργος. Ειναι τοσο καλο παιδί!!!

Ο δικός μου πάλι...ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Να ειναι δοντια; Κοντεύω να σκασω..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Απεργία πείνας ο Γιαννάκης????

Αχ, τα τέρατα, θα μας σκάσουν τις μανούλες!!

Πάντως ακομα κι ο δικος μου που τρώει γενικά τραβάει κάτι μέρες, ειδικά τώρα που έβγαζε κυνόδοντες.

Εμείς ευτυχώς μόλις τελειώσαμε με δόντια (τα 16 πρώτα δηλαδη) έσκασε προχτές κια ο τελευταίος κυνόδοντας, άντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα στον ύπνο, πάνω που είπα ότι έφτιαξε, πάλι ξυπνάω όλη νύχτα. Επίτηδες το κάνει μέσα στην εξεταστική:mad:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...