Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

βάλτε με στο κλαμπ των ερωτευμένων....!!! καλέ τι κουκλί είναι αυτό και τι μαλλάκι αχχχχ για φάγωμα είναι!!!

neamanoula η μικρή πως είναι πως ήταν η νύχτα της??? αχ βρε το κακομοιράκι μωρέ πονάει εκει...αχ αχ

vallou τι να πω κοπέλα μου τα ακούω και από την κουμπάρα μου δυστηχώς που έχει πρόβλημα ο μικρός και κάθε χρονιά τρέχει σε γιατρούς και δασκαλους και τι κατάλαβε ο μικρός και πάλι αντιμετωπίζει πρόβλημα τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο οι δάσκαλοι που τα ψειρίζουν η αυτοί που δεν ασχολούνται???

αχχχ κορίτσια εχτές μίλησε η δασκάλα στον άντρα μου για την μικρή μας είπε ότι η μικρή είναι πολύ έξυπνη και με μεγάλη αντίληψη τα "πιάνει" όλα αμέσως!, μιλάει πάρα πολύ καλά για την ηλικία της (κάνει προτασούλες το σκατούλι μου!) έχει ένα θέμα με τις καρέκλες συνέχεια θέλει να σκαρφαλώνει κάτι που κάνει και στο σπίτι!! μας είπε ότι είναι ανεξάρτητη ότι θέλει το ζητάει είτε μαμ είτε να την αλλάξουν είτε για ύπνο, τα "προβλήματά της" με τα άλλα παιδάκια τα λύνει μόνη της αλλά δεν θέλει να την "αγγίζουν" τα άλλα παιδάκια αμέσως λίγο να τη σπρώξουν βάζει ένα παραπονίσιο κλάμα άλλο ΄πράγμα!!!

ήρθε ο άντρας μου σπίτι με ένα καμάρι για το βλαστάρι του!!!

και μου λέει είδες τα έλεγα εγώ με το που γεννήθηκε ότι είναι πολύ έξυπνο!!! μήπως η κουκουβάγια........κάτι λένε......

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΙ ΓΩ!! ΚΑΙ ΓΩ!!! ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ TON ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!! Το είχα πάθει και πιο παλιά βέβαια, αλλά είπα να μην μαλιοτραβηχτώ με την φιλενάδα μου την daf :mrgreen::mrgreen: Θα γιορτάσετε και την ονομαστική σας μαζί;; Νομίζω καλύτερα είναι στο σπίτι στην ηλικία αυτή, αλλά περιόρισε λιγάκι τον αριθμό των πιτσιρικιών για να μη γίνει μπάχαλο..

Βρε Vallou επειδή κόλλησα, εμεις γιορτάζουμε 15/08!!!!Τι ονομαστική εχει τωρα κοντα?

Καλημέρα.

Η "χάλια" της παρέας έχω γίνει. διάβασα τα νέα σας αλλά επειδή τρέχω ανα 5 λεπτά στην τουαλέτα θα πώ μόνο ποσο ΚΟΥΚΛΙ ειναι ο Παναγιώτης! Φτού σου παιδί μου!

marigia πραγματικά αν ήταν να χαλάσει το δικό μας προξενιό για χάρη του Παναγιώτη, χαλάλι!

Σας φιλώ...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα.

Η "χάλια" της παρέας έχω γίνει. διάβασα τα νέα σας αλλά επειδή τρέχω ανα 5 λεπτά στην τουαλέτα θα πώ μόνο ποσο ΚΟΥΚΛΙ ειναι ο Παναγιώτης! Φτού σου παιδί μου!

marigia πραγματικά αν ήταν να χαλάσει το δικό μας προξενιό για χάρη του Παναγιώτη, χαλάλι!

Σας φιλώ...

Ααααα Ολα κιολα, εγω Πεθεροχωριστρα δε γινομαι!!!!Και να φανταστείται οτι αυτή η φώτο δεν μου αρέσει!!!!!Θα βάλω καλυτερη!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Το περιμένω πώς και πώς το μικρό μου κοριτσάκι.... Άντε τώρα να δούμε τι είναι της άλλης Κατερίνας:tongue: που την ταλαιπωρεί!! Κορίτσι θα ναι Κατερινάκι μου!! Είπαμε, boys are stupid, girls are trouble!!

Vallou πολύ με προβλημάτισες με όλα αυτά... Εγώ από την πλευρά μου έχω να σου προτείνω να γίνεις ΛΕΑΙΝΑ ΜΑΝΑ και να πας αύριο κιόλας να την αδειάσεις κανονικότατα και στον Διευθυντή και μπροστά της. Σύλλογο γονέων έχετε? Όσο αφήνεις περιθώριο να ξεσπάει στο παιδί σου επειδή της είναι πιο εύκολο να ξεσπάει εκεί παρά σε άλλα παιδιά, τόσο επιβαρύνεται η κόρη σου. Μην ντραπείς να φανείς η "παράξενη", πάντα σκέφτομαι σιγά που θα ντραπώ τον ξένο, που αυτός κάνει το λάθος και δεν θα προστατεύσω ό,τι έχω πολυτιμότερο στον κόσμο.

Κατά τη γνώμη μου κάνε όσο μεγαλύτερη φασαρία μπορείς (δεν εννοώ να φωνάζεις, εννοώ σε έκταση και σημασία) ώστε να ξέρει ότι δεν την παίρνει στο δικό σου το παιδί να βγάζει τα νεύρα της ή τα κόμπλεξ της. Όμως, για να μην γίνεις γραφική, πήγαινε προετοιμασμένη με επιχείρημα για το καθετί μπούρδα που σου είπε, δηλαδή α) ότι είχε λέει προειδοποιήσει και δεν ήθελε να φανεί ασυνεπής β) της έπεσε το μολύβι κάτω γ) τρόπος αντιμετώπισης εκείνη τη στιγμή τιμωρία όρθια στη γωνία, μεσαίωνας δ) ξεσπάει τα νεύρα της γενικά στο δικό σου το παιδί επειδή της είναι πιο εύκολος στόχος ε) ουρλιάζει επειδή δεν μπορεί να επιβληθεί αλλιώς.

Όλοι μας έχουμε περάσει στιγμές δύσκολες στο σχολείο, απλά όσο πιο μικρός είσαι τόσο λιγότερο μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Δεν ξέρω πώς να στο πω, αλλά νομίζω ότι προέχει να νιώσει η κόρη σου δικαιολογημένη προστασία μέχρι να δυναμώσει η δική της θέση παρά οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου είναι πολύ λογικά αυτά μας λες, δεν είσαι καμιά τρελή παράλογη κυράτσα. Ας καταλάβουν στο σχολείο ότι εσύ συγκεκριμένα δεν μασάς κουτόχορτο και ότι το παιδί σου δεν θα αφήσεις να γίνει σάκος του μποξ για την κάθε κακομοίρα.

Αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο νομίζω θα τους φοβίσεις και θα συμμαζευτούν χωρίς να έχει αντίκτυπο στο παιδί σου με αντίποινα ή οτιδήποτε άλλο φοβάσαι.

Και άμα θες έρχομαι κι εγώ να ρίξω κανα δυο σφαλιάρες:D:D ΑΝΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Και με όλα αυτά δεν είπα.... Κούκλε ΜΠΟΥΚΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ!!!!

Βρε κουτό Giaki, δεν γιορτάζουν οι παρθένες Μαρίες στις 21? Αχ, πίσω σε βρίσκω...

οι παρθένες Μαρίες!!!!!!Ο γιόκας μου τι απο όλα αυτα ειναι καλε?Παρεπιπτόντως η Βαλου μάλλον εννοει τον Αγ. Παναγιώτη που γιορτάζει(στο ιντερνετ το βρηκα-+μην το δεσετε και κομπο....)στις 26/12....πάντως εγώ μόνο γεννέθλια θα κάνω!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Το περιμένω πώς και πώς το μικρό μου κοριτσάκι.... Άντε τώρα να δούμε τι είναι της άλλης Κατερίνας:tongue: που την ταλαιπωρεί!! Κορίτσι θα ναι Κατερινάκι μου!! Είπαμε, boys are stupid, girls are trouble!!

Vallou πολύ με προβλημάτισες με όλα αυτά... Εγώ από την πλευρά μου έχω να σου προτείνω να γίνεις ΛΕΑΙΝΑ ΜΑΝΑ και να πας αύριο κιόλας να την αδειάσεις κανονικότατα και στον Διευθυντή και μπροστά της. Σύλλογο γονέων έχετε? Όσο αφήνεις περιθώριο να ξεσπάει στο παιδί σου επειδή της είναι πιο εύκολο να ξεσπάει εκεί παρά σε άλλα παιδιά, τόσο επιβαρύνεται η κόρη σου. Μην ντραπείς να φανείς η "παράξενη", πάντα σκέφτομαι σιγά που θα ντραπώ τον ξένο, που αυτός κάνει το λάθος και δεν θα προστατεύσω ό,τι έχω πολυτιμότερο στον κόσμο.

Κατά τη γνώμη μου κάνε όσο μεγαλύτερη φασαρία μπορείς (δεν εννοώ να φωνάζεις, εννοώ σε έκταση και σημασία) ώστε να ξέρει ότι δεν την παίρνει στο δικό σου το παιδί να βγάζει τα νεύρα της ή τα κόμπλεξ της. Όμως, για να μην γίνεις γραφική, πήγαινε προετοιμασμένη με επιχείρημα για το καθετί μπούρδα που σου είπε, δηλαδή α) ότι είχε λέει προειδοποιήσει και δεν ήθελε να φανεί ασυνεπής β) της έπεσε το μολύβι κάτω γ) τρόπος αντιμετώπισης εκείνη τη στιγμή τιμωρία όρθια στη γωνία, μεσαίωνας δ) ξεσπάει τα νεύρα της γενικά στο δικό σου το παιδί επειδή της είναι πιο εύκολος στόχος ε) ουρλιάζει επειδή δεν μπορεί να επιβληθεί αλλιώς.

Όλοι μας έχουμε περάσει στιγμές δύσκολες στο σχολείο, απλά όσο πιο μικρός είσαι τόσο λιγότερο μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Δεν ξέρω πώς να στο πω, αλλά νομίζω ότι προέχει να νιώσει η κόρη σου δικαιολογημένη προστασία μέχρι να δυναμώσει η δική της θέση παρά οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου είναι πολύ λογικά αυτά μας λες, δεν είσαι καμιά τρελή παράλογη κυράτσα. Ας καταλάβουν στο σχολείο ότι εσύ συγκεκριμένα δεν μασάς κουτόχορτο και ότι το παιδί σου δεν θα αφήσεις να γίνει σάκος του μποξ για την κάθε κακομοίρα.

Αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο νομίζω θα τους φοβίσεις και θα συμμαζευτούν χωρίς να έχει αντίκτυπο στο παιδί σου με αντίποινα ή οτιδήποτε άλλο φοβάσαι.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

έτσι έτσι και όπως είναι τώρα οι ορμόνες σου με την εγκυμοσύνη και το μητρικό σου ένστικτο την βάζεις πολύ άνετα κάτω:tongue::tongue: και αν θέλετε να την ξεκάνουμε τελείως είμαι και εγώ εδώ και ανήκω στην κατηγορία βαρέων βαρών χαχα:-P:razz::-P

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

οι παρθένες Μαρίες!!!!!!Ο γιόκας μου τι απο όλα αυτα ειναι καλε?Παρεπιπτόντως η Βαλου μάλλον εννοει τον Αγ. Παναγιώτη που γιορτάζει(στο ιντερνετ το βρηκα-+μην το δεσετε και κομπο....)στις 26/12....πάντως εγώ μόνο γεννέθλια θα κάνω!!!!!

Καλέ θα μας αποτρελάνεις εσύ!!!! 21 Νοεμβρίου καλέ, τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου!!!!!!!

Γιορτάζουν Μαρίες, Παναγιώτες, Παναγιώτηδες και Μάριοι αν έτσι το έχουν ορίσει οι γονείς βρε παιδί μου και δεν θέλουν να γιορτάζουν τον Δεκαπεντάυγουστο. Απλά ίσχυε παλιά ότι οι παρθένες Μαρίες και Παναγιώτες (οι ανύπαντρες δηλαδη) γιορτάζουν τώρα ενώ όταν παντρευτούν γιορτάζουν τον Αύγουστο.

Αυτά είχα να πω για το εορτολόγιο και μην με ρωτήσετε περισσότερα γιατί είμαι και άσχετη με τα θρησκευτικά έθιμα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

έτσι έτσι και όπως είναι τώρα οι ορμόνες σου με την εγκυμοσύνη και το μητρικό σου ένστικτο την βάζεις πολύ άνετα κάτω:tongue::tongue: και αν θέλετε να την ξεκάνουμε τελείως είμαι και εγώ εδώ και ανήκω στην κατηγορία βαρέων βαρών χαχα:-P:razz::-P

Φιλενάδα Vallou έχεις δει γκαστρούλες σε επίθεσηηηη??????

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...