Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουκου να μαι κ εγω!περαστικα Κατερινα δωσε γαλατακι στον μικρο κ ολα καλα θα πανε!η παραγωγη σου πως ειναι;

δευτερα κ τριτη ειναι πολυ φορτωμενες μερες γμτ....και μετα απο το τρελο ΣΚ που περασαμε:rolleyes: ακομα δεν ηρθε παρασκευη κ ειμαι πτωμα...

παντως δηλωσα στον συζυγο οτι θα τελειωσουμε με τις εκκρεμοτητες του σπιτιου αυτο το ΣΚ κ ΤΕΡΜΑ!!!βαρεθηκα να βλεπω ακαταστασιες!!

βρηκα κ τελειες κατασκευες για χριστουγεννα (εγω που δεν κρεμουσα ουτε μια καλτσουλα, ουτε ενα καμπανακι....χμμμμμ:tongue:):

http://www.marthastewart.com/article/pipe-cleaner-snowflake-ornaments?backto=true&backtourl=/photogallery/christmas-ornaments#slide_32

http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.3a0656639de62ad593598e10d373a0a0/?vgnextoid=b34ece908332f010VgnVCM1000003d370a0aRCRD&vgnextfmt=default&backto=true&backtourl=%2Fphotogallery%2Fchristmas-ornaments#slide_4

http://www.matia.gr/5/52/52_7.html

κ το καλυτερο:http://www.marthastewart.com/how-to/cinnamon-bird-ornaments?backto=true&backtourl=/photogallery/christmas-ornaments#slide_9

μαλλον θα γινω λιγο σπιτογατα να χαλαρωσουμε λιγακι επιτελους!

η ερατω ειναι πολυ χαρουμενη τις τελευταιες μερες κ δεν σταματα να κουνιεται!παει παντου με τον πωπο!!!καλα εχει πολλη πλακα...τωρα ανακαλυψε κ μια κρυψωνα:παει κατω απο το τραπεζακι τους σαλονιου και σηκωνει τα ποδαρακια κ το κλωτσαει κ του μιλαει!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...ρε dafaki απόρώ πού τα βρίσκεις όλα αυτά..ψάχνεσαι μονιμως ε??? :lol::lol:

Πολλή νέκρα βρε κορίτσια τι έγινε..απεργία έχουμε???

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ειμαι ιντερνετακιας τι να κανουμε!!:lol:

καλα το σαιτ της (μαρθα στιουαρτ) ειναι φοβερο, μολις κατεβασα πιντιεφ με ετοιμες εικονες για να κοψεις κ να φτιαξεις καρτες, μπισκοτα, στολιδια!σουπερ!!αν τα καταφερω θα σας βαλω κ φωτο:tongue:

Καλησπέρα σε όλες!

neamanoula, δυστυχώς τα νυχτερινά ξυπνήματα συνεχίζονται αμείωτα! Πέρασε το συνάχι, αλλά ο μικρός συνεχίζει να γκρινιάζει στον ύπνο του και να ξυπνάει, άλλες νύχτες μια ή δυο φορές άλλες κάθε μία ώρα...Την άλλη εβδομάδα θα πάμε στην παιδίατρο, θέλω τη γνώμη της για τη μέθοδο που λέει το "κοιμήσου παιδί μου"και ίσως να πειστεί και ο άντρας μου αν αξίζει να το δοκιμάσουμε...Κατά τα άλλα, όλα καλά, τρέχει πια με απιστευτη ταχύτητα μπουσουλώντας σε όλο το πσίτι, τον κηνυγάε γιατί πηγαίνει αό το παράθυρο του σαλονιού στο παράθυρο της κουζίνας και από το ένα δωμάτιο στο άλλο και η πλάκα είναι ότι κάθε τόσο σταματάει ,κοιτάζει πίσω να δει αν τον βλέπουμε, γελάει και συνεχίζει. Κι όταν βαρεθεί το μπουσούλημα, στέκεται όρθιος με τη στράτα και κάνει βόλτες εκ νέου. και το καλύτερο, του έχουμε πάρει δυο παραμύθια με έντονες εικόνες και σκληρές σελίδες από χαρτόνι, λοιπόν το ζουζούνι μου γυρνάει μόνος του τις σελίδες και θέλει να βλέπει όλ οτο βιβλίο τουλάχιστον δέκα φορές κάθε μέρα! Αφού στο τελος κουράζομαι να λέω τα ίδια και τα ίδια, να του εξηγώ τις εικόνες δηλαδή, γιατί πού να καταλάβει ακόμα το παρμύθι, και γυρίζουμε απλά τα φύλλα! Και το τελαυταίο, μετά το τελαυαταίο γάλα του τη νύχτα, πριν κοιμηθει, περνάει ένα διάστημα μέσα στην τρελή χαρά, γελάει, τραγουδάει, γυρίζει σε όλη την κούνια του και αφού περάσει κανένα τέταρτο κοιμάται... Το κάνει αυτό καμιάς άλλης το μωρό;;

Διαφημίσεις

Daf μου καλή επιτυχία στα μαστορέματα σου και φυσικα περιμένουμε φωτογραφίες να μας πέισεις να τα κάνουμε και μεις οι βαριεστημένες!!!

ΑΝΤΑ μου καλός κολπαδόρος ο πιτσιρικάς σου, αστέρι, μπράβο και σε τυρανάει και κοιμάται με κόλπα!!! Με τον ύπνο είναι λούκι το έχουμ ξαναπεί , υπομονή τι άλλο??? Για το βιβλίο δεν ξέρω έχω ακούσει και καλά και κακα.

Κορτσούδια , αφού έκανα μπάνιο τη μικρή, την τάισα και την έβαλα για ύπνο , μαγείρεψα για αύριο, έπλυνα πιάτα, και σιδέρωσα είπα να ξεκουραστώ λιγάκι η δόλια ... και μου αφιερώνω την Μαίρη Παναγιωταρα της Αφροδίτης Μάνου χα χα χα...

Όλες καλά ? Κατερινάκι κανα νέο ? Πως πας ?

DaF τι της φόρεσες της Ερατούλας ??? Λες και πρωταγωνιστεί στο Fame είναι λέμε ..( Για όσες δεν ενθυμούνται Ο πυρετός της δόξας, FFFFFame Im gonna live forever… σήριαλ του '80) και δεν πιστεύω να ήταν καμιά σας αγέννητη το 80 ε?????? DaFoυλa εσένα σε κόβω να ήσουν αγέννητη… kαλά Τέλειο φατσόνι η μικρή σου !!!

Θελω να μοιραστώ μαζι σας τη χαρά μου γιατί το Ανδριελάκι το τσάκισε το σπανακορυζο τελικά !!!! Ζητω !!! Αφου τη φωνάζουμε κόρη του Ποπαυ ...:lol::lol::lol:

Δε βλέπω κινηση .. Παω να ξεκουράσω το κορμί μου ...Για να μη θυμηθώ κι άλλα τραγούδια να σας γράψω...:wink:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ωραια ιδεα τα βιβλια με χαρτονι, μεχρι στιγμης ειχε ενα πλαστικο κ ενα υφασματινο η νεαρα, θα της παρω δωρο για χριστουγεννα:tongue:

ακους εκει φειμ!!!!!:tongue: η κορη μου ειναι ΚΙΟΥΡΙΑ ενταξει;;;;:lol::lol::lol::lol: (το καπελακι μας ειναι μπερες και το παλτουδακι μας δωρο της νονας και θελω κ εγω τετοιοοοοοοοοο)

.........ασε, πολυ γελιο με το ντυσιμο, λατρευω να την ντυνω ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη κ μου εχει παρει το μυαλο!!!!!!!!!:D

ω ναι, αγεννητη ημουν , το '82 γεννηθεισα;)

ευγε Ανδριελακι!αντε κ σπανακοπιτα τωρα!!!!!:D:tongue: (τι εχω τραβηξει με το σπανακορυζο δεν λεγεται,δεν το ετρωγα με τιποτα και μου ελεγαν ολο ιστοριες με τον ποπαυ για να το φαω......και φυσικα τωρα δεν το φτιαχνω ποτε!τι μου θυμησες!!)

κ εγω για υπνο παω κοπελιες, σας φιλω!

Κορίτσια καλά είμαι! Ανάρρωσα πολύ γρήγορα, ήταν μιας μέρας που λένε ίωση, με τσάκισε όμως για μια μέρα μιλάμε, έχω να κάνω ψηλό πυρετό χρόνια... Τελοσπάντων, όλα καλά, ακόμα λίγο η μύτη μου τρέχει αλλα΄τίποτα ιδιαίτερο, με τη μάσκα είμαι βέβαια γιατί άσε καλύτερα και προσέχω ακόμα.

DaF μην μου πεις ότι δεν έχεις δει τη σειρά έσχτω σε επανάληψη, μα τις λες τώρα??? Χάνονται αυτά?? Μεγαλείο ήταν!!! Λατερύω τον χορό!!!

Η παραγωγή μου τα ίδια, δεν μου βγαίνουν οι αντλήσεις όμως με τίποτα αυτές τις ημέρες με τον μικρό και τη νγκρίνια του, δεν με αφήνει βρε παιδί μου.... Καταλήγω να κάνω 2 αντλήσεις από τις 3 που έχει συνηθίσει το στήθος πλέον (με πολύ κόπο, χρόνο και προσοχή από τις 8 που έκανα αρχικά, χωρίς να μειωθεί η παραγωγή έφτασα στις 4). Τελοσπάντων, με τον θυρεοειδή να δω τι θα γίνει, θα πάω την Τετάρτη.

Konmar έχεις απίστευτο χιούμορ!!!!

Αντα μου τα ίδια κι εμείς στον ύπνο, ξυπνάει και πλέον τον βρίσκω και όρθιο μέσα στον ύπνο του και μη χειρότερα.... Και άλλες φορές ξυπνάει 2 φορές κι άλλες 15 (με την συχνότητα να τείνει προς το 15:(:()

Και εντελώς το ίδιο με το δικό σου, πριν κοιμηθεί ενώ κουτουλάει από τη νύστα, με το που τον ακουμπάω στην κούνια, παίρνει σήμα και ξυπνάει για να σηκωθεί όρθιος και να κρατιέται από τα κάγκελα. Τουλάχιστον μισή ώρα, να διαβάσουμε όλα τα παραμύθια, να σηκωθούμε 10 φορές πάνω κάτω τι ωραία που κρατιόμαστε από τα κάγκελα και με τα ζόρια να κοιμηθούμε επιτέλους....

Πλέον είναι ενθουσιασμένα με αυτά που καταφέρνουν και ο ύπνος πάει πίσω στις προτεραιότητές τους!!!

Διαβάζω ένα βιβλίο για την ανάπτυξη των μωρών τον πρώτο χρόνο και ό,τι γράφει μέσα, έτσι ακριβώς τα κάνει, έχει πολυ πλάκα!!

Οπότε μου φαίνεται ότι απλά.... αναπτύσσεται φυσιολογικά! Τα φυσιολογικά παιδάκια δεν θέλουν να κοιμηθούν ήσυχα και ωραία φαίνεται! ΤΕΡΑΤΑΑΑΑΑ!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μπράβο ρε Κατερινάκι περαστικά ήταν και περασαν!!!

Οι μικρούληδες μας δεν χορταίνουν φασαρία και την συνεχιζουν και στον ύπνο τους τα ζουζούνια!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

α...ξέχασα dafoula πώς τα πάς με τις χειροτεχνίες ξεκίνησες???? Είδα άνοιξες και θέμα με μαγαζιά με υλικά στο άλλο φόρουμ αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι..καλή επιτυχία πάντως!!! Είδες αμα έχεις καλό και ήσυχο παιδάκι σαν την Ερατούλα??? Μέχρι και χειροτεχνίες κάνεις..χαχαχα!!!

χεχε!σημερα εκανα κατι απλο κ κλασικο, καρφωσα γαρυφαλλοκαρφα σε πορτοκαλι, τυλιξα μια κορδελα κι εδεσα κ δυο κανελες απο πανω. η ερατουλα διπλα μου ετρωγε την περισσευουμενη κορδελα !!καλα περασαμε!

κατερινακι περαστικα εντελως!!:tongue:

α...ξέχασα dafoula πώς τα πάς με τις χειροτεχνίες ξεκίνησες???? Είδα άνοιξες και θέμα με μαγαζιά με υλικά στο άλλο φόρουμ αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι..καλή επιτυχία πάντως!!! Είδες αμα έχεις καλό και ήσυχο παιδάκι σαν την Ερατούλα??? Μέχρι και χειροτεχνίες κάνεις..χαχαχα!!!

αχχχχ...ο πόνος μιας μάνας που η κόρη της δεν την αφήνει ούτε τουαλέτα να πάει..............................

yaeNp3.png

αχχχχ...ο πόνος μιας μάνας που η κόρη της δεν την αφήνει ούτε τουαλέτα να πάει..............................

Για σένα χτυπούσε η καμπάνα χρυσή μου και κατεπέκταση και για μένα αλλά σε μικρότερο βαθμο..μιλάμε για πλάσματα από άλλο πλανήτη!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...