Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπήκα να σας διαβάσω στα γρήγορα....

Κατερίνα, κορίτσάκι κι εσύ; Μα τι γίνεται; Δεν θα βρίσκουμε γαμπρούς για τα παιδάκια μας...!!! Άντε με το καλό!

Μπάνιο κι εμάς η παιδίατρος μας είπε ότι δεν χρειαζεται κάθε μέρα πια, αρκεί 3 φορές την εβδομάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορτσουδια!!!!

Τι να πρωτοπω....Κατερινάκι_ς ας μην σου ξαναπω ποσο χαίρομαι με την χαρά σου!!!!Αιντε και εσυ κοριτσάκι τωρα όπως η ΚΑΤΕΡΙΝ@ (ΖΗΤΩ!!!!!!!!).Σημερα γεννάει μιά φιλενάδα μου το τριτο αγόρι...και όπως λέει και ο μεγάλος της "Μαμά χαμός θα γίνει μου φαίνεται"!!!!!!Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες λοιπόν!!!!!Εμέις μιά χαρά, το Σάββατο είχαμε παιδίατρο, που μας βρήκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (σωματικά και οχι μονο) οπότε και εγω πλέον ησύχασα εντελώς!!!!Είμαστε 85εκ(κοντός το ξέρω αλλα τι να κάνω να τον τραβάω???) και 11200 (:confused: Που το βάζει τόσο φαι δεν ξέρω)!!!!Θα πάρουμε δυστυχώς ξανά σίδηρο διότι η φεριτίνη ειναι χαμηλά αλλα οκ αυτό να ειναι το πρόβλημα!!!!Απο λεξούλες κάτι κάνουμε και εμείς, όχι πολλά αλλά τώρα περνάμε την φάση της μαιμουδοποίησης με αποτέλεσμα ότι κάνουμε να προσπαθεί ο μικρός να το μιμηθεί με ιδιαίτερα αστείο αποτέλεσμα οφείλω να παραδεχτώ!!!!

Να σας πω το κουφο???Χθές η μητέρα μου πήγε στο νοσοκομέιο να δουν το ποδι της, και η πεθερά μου που ήταν μόνη με τον μικρό απο τις 9 έως τις 1 το μεσημέρι ΞΈΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!!Οταν μου το είπαν, έγινα τούρκος!!!!!!Μα να ξεχάσει????Τέσπα!!!!

Vallou οι άνθρωποι ειναι κάφροι και το ξέρουν....διευθυντής δεν υπάρχει δηλαδή?Τιμωρία όρθια στον πίνακα ,που ακούστηκε :shock::shock::shock::shock: !!!!!

Τώρα για το μπάνιο που λέτε, και εγω τον τελευταίο μήνα σχεδόν μέρα παρα μέρα τον κάνω μπάνιο, απλά τις μέρες που δεν τον κάνω, αλλα΄ζουμε εσώρουχο και τον πλένω καλά!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Ax gio μου επιτέλους ησύχασες!!!! Σε ευχαριστώ και για τις ευχές σου!!!

vallou δεν έχω να σχολιάσω τίποτα... Πρέπει να τους ξεχ%σεις μου φαίνεται. Για όνομα του θεού. Το 2010 και να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα σχολεία... Μα τι δάσκαλοι είναι αυτοί;;;

Όσο για το μπανιο εγώ ακόμα του κάνω κάθε βράδυ. Ξέρετε είναι μια διαδικασία που την έχει συνδιάσει με τον ύπνο " Τι θα κάνεις Γιάννη τώρα;;;" "Μπάνιο", "Και μετά;" "Γάλα". "Και μετά;" "Νάνι"....Δεν θέλω να του τη χαλάσω! Οπότε κάθε βράδυ, εκτός αν εχει νυστάξει πολύ οπότε δεν το πιέζω φυσικά το παιδί!

Ο μικρος μου κάνει και εμένα διάφορα ωραία που με εκπλήσουν. Χθες τον πήγα στο αναστημόμετρό του να τον μετρήσω. Του λέω "Κάθισε" και ο μικρός στήθηκε σαν άγαλμα. Αλλά τι άλλο έκανε;; Του λέω "Δεν ψήλωσες τρελούλι" και εκείνος...Πάτησε στις μύτες των ποδιών του να ψηλώσει. Εμεινα κορίτσια!!!!:P:p:p

Από λέξεις λ'εμε διάφορες, είτε ολόκληρες (μπάλα, γάλα, κάτω, πάνω κτλ) είτε μισές (πάτα=πατάτα, αλό=νερό κτλ). Πιστεύω μέχρι τα 2 να μιλάει με φρασούλες!!!

Σας φιλώ για την ώρα!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΠΩΠΩΩΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!!:D

Τί ωραία νέα είναι αυτά!

Κaterina_s με το καλό κοπελα μου, να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες ένα πανέμορφο γερό μωρό στα χέρια σου!

katerin@ με το καλό να την δεχτείς την τσούπρα, τρέχα τώρα για φορέματα, κορδελες, καλσόν, φουστες κα. πολλά όοολα σε ροζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!

Σας γράφω και συνοπτικά τα δικά μας, η μικρή χτες χτύπησε στο κεφάλι πάνω από το φρύδι, στην γωνία από το πόμολο από τα συρτάρια της κουζίνας. Σκίστηκε εκεί και δεν σταματούσε το αίμα. Η μικρή να κλαίει για κανά τέταρτο τρελά και εγώ να έχω πάθει 40 εγκεφαλικά και εμφράγματα. Όταν το είδα λέω δεν τα γλυτώνουμε τα ράμματα στο νοσοκομείο!Πήρα και τη γιατρό μας τηλ. ευτυχώς δεν ήταν πολύ βαθύ αλλά με μισό εκατοστό σκίσιμο στο μήκος και μου είπε να τη δω και σήμερα, αν κάνει εμετούς, υπνηλίες κα. φεύγουμε για νοσοκομείο αλλιώς όχι. Με μπεταντίν την έχω. Ευτυχώς είναι καλά η διάθεση της και το τραύμα σήμερα αρκετά καλύτερα. Λέτε να της αφήσει κανά σημάδι στο μέλλον βρε κορίστια, καμιά ουλή?Μπορεί το απόγευμα να περάσω και από τη γιατρό να το δει αν και νομίζω ότι φτηνά τη γλυτώσαμε και θα γιάνει μόνο του.Ουφφφφφφ, δεν γράφω άλλα αν και θέλω αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου!

yaeNp3.png

περαστικα στο χριστινακι-θηριακι! φανταζομαι τη λαχταρα σου βρε νεαμανουλα...:-( για την ουλη, δεν νομιζω να κανει, ειναι πολυ μικρη ακομα, αν της μεινει κατι θα ειναι πολυ πολυ μικρο.. παλι καλα που γλιτωσατε τα ραμματα, μεγαλο πραγμα..(εχω κανει στο κουτελο περιπου 3-4 ετων και φυσικα θυμαμαι ακομα κ τον πονο...)

βαλλου σε σκανε ακομα κοριτσι μου; ειναι ελεεινοι, ο,τι κομπλεξ το βγαζουν στα παιδακια...δεν ντρεπονται γινονται κ δασκαλοι ταχα μου....ακους εκει την προειδοποιησε..μηπως να ζητησει και την αδεια να αναπνεει την επομενη φορα; καφροι.. καφροι....!!:mad:

για το πεννακι μπραβο το κοριτσακι το γλυκο!να κανουνε παρεα με την ερατουλα που εχει τρελα με τις τσαντες!:tongue:

συμπεθερα καταπληκτικα τα νεα σας!!!!θα πω στην ερατω να μη φοραει τακουνι:mrgreen: (αν παρει απο μενα, σιγουρα δεν θα φοραει:tongue:και δεν μιλαω για το υψος τωρα!:tongue::tongue::tongue:) οσο για την πεθερα , αν ξεχασε ενα φρουτο δεν ειναι κ τοσο σοβαρο βρε συ, αν ξεχασε ομως γενικως να τον ταισει..ουπς!:rolleyes:

μπανακι μαριγια μου εχουμε σταματησει εδω κ παρα πολυ καιρο καθε μερα. δεν θυμαμαι απο ποτε. την πλενουμε παντα μετα απο κακα (δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα στο σπιτι) κ συνηθως κ απο τσισα. το βραδυ ντουζακι ή μπανακι ανα 1 ή 2 μερες, αναλογα αν εχει παει παιδικη χαρα.

τα δικα μας 'λεξονεα':mrgreen: ,ολοκληρες φρασουλες δεν λεμε ακομα, αλλα η ερατουλα καταφερε να απωθησει την τσαμπουκαλου ξαδερφουλα !!!πηγαινε να την ριξει απο την καρεκλα 3 φορες και η ερατω και τις 3 της ελεγε 'ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!ΜΗ ΜΗ!!!'με το χερακι τεντωμενο!επισης δεν αφηνε κανενα να της παρει τα παιχνιδια, ουτε τα μεγαλυτερα ξαδερφια!τα εκρυβε απο πισω της και ελεγε μη μη!!:D η ξαδερφουλα εφυγε κλαιγοντας απραγη που δεν την πεταξε κατω να της παρει την καρεκλα κ το ζητημα το ελυσε ο αντρας μου που της εφερε αλλη μια για να σκαρφαλωσει κ εκεινη....:cool::tongue:

επισης εμαθε να λεει 'μη, φυγε'!!:D:D:D

οπως βλεπετε, καναμε μαθηματα αυτοαμυνας!!:tongue::tongue::tongue: χαρηκα παρα πολυ για το ζουζουνακι μου!

Διαφημίσεις

Νεμανουλα μου καλη λαχταρα τραβηξες ..ελπιζω το Χριστινακι να ειναι καλυτερα, τωρα οσο για το σημαδι αυτο θα δειξει με τον καιρο αναλογως ποσο βαθυ ειναι.Εγω εχω ενα σημαδι στο ματι που το ειχα παθει οταν ημουν 2 και κατι, απλα δεν φαινεται επειδη ειναι πανω στη σχισμη του ματιου αλλα ηταν καλο το χτυπημα μου τοτε.

VALLOU μου τι να σου πω??? Δεν ξερω και πολλα απο αυτα, ουτε το πως λειτουργουν πλεον οι δασκαλοι, παντως τιμωρια στη γωνια οι δικοι μας δασκαλοι ποτε δεν μας εβαζαν. Ελπιζω η κορουλα σου ειναι δυνατος χαρακτηρας και να τα αντιμετωπιζει ολα οσα της συμβαινουν.

gio μου συμφωνω με την daf, δεν το θεωρω και εγω τοσο τραγικο που δεν του εδωσε το φρουτο του, μπορει να αφαιρεθηκε η γυναικα , μια που δεν ειναι και συνηθισμενη να τον κοιταζει, αλλωστε αν ειχε πεινασει το παιδι θα παραπονιοταν πιστευω. Η μανουλα καλυτερα?? Δεν μας ειπες..

Για το μπανακι που λετε..εγω εξακολουθω και τον κανω καθε μερα, δεν ξερω...ετσι οπως κυλιεται ολη μερα στα χαλια , στους καναπεδες μου κανει καπως να τον βαλω πυζαμες χωρις να τον μπανιαρισω..αλλα ας μην ξεχνιομαστε πως ειμαι ολιγον υποχονδρια οπως λεει και η μανουλα μου:oops:

marigia σε βλεπω πολυ χαλαρη με την πεθερα...αχ δεν ξερω ειμαι πολυ εγωιστρια σε κατι τετοια με αυτη τη γυναικα..ολο θελει να δειχνεται και μου τη σπαει απιστευτα, παντως οπως και να εχει δεν το θεωρω σωστο ο οποισδηποτε να δειχνεται μπροστα στους γονεις ειτε ειναι οι μεν ειτε οι δε παππουδες:rolleyes: Ειδικα αν αυτο γινεται μ ε ανταγωνισμο..

Αυτα...σας αφηνω παω να δω το ΝΗΣΙ το εγραψα στο dvd χθες γιατι δουλευα το βραδυ..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλε gio..τωρα ειδα τη φωτο του γιου σου...φωτοτυπια τον εβγαλες καλε???? Φτου φτου μεγαλωσε και αλλαξε πολυ...γκομενακι λεμεεεεεεεε!!!!!!

π

συμπεθερα καταπληκτικα τα νεα σας!!!!θα πω στην ερατω να μη φοραει τακουνι:mrgreen: (αν παρει απο μενα, σιγουρα δεν θα φοραει:tongue:και δεν μιλαω για το υψος τωρα!:tongue::tongue::tongue:) οσο για την πεθερα , αν ξεχασε ενα φρουτο δεν ειναι κ τοσο σοβαρο βρε συ, αν ξεχασε ομως γενικως να τον ταισει..ουπς!:rolleyes:

Μάλλον δεν σας τα εξήγησα καλά....ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 1....και αφού ο καημένος της έλεγε όλη την ώρα "ΜΑΜ,ΜΑΜ" αυτή του έδωσε 2 κουλουράκια βανίλιας....ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς το καημένο θα είχε σκάσει στην πείνα!!!!!

Ξέρω ότι ειναι το ότι δεν έχει συνηθήσει να τον φροντίζει, αλλά να ξεχάσει και να τον ταίσει μου ήρθε βαρύ βρε κορίτσια!!!!!Αυτή ξεχνάει να φάει ή να βάλει φαγητό στον πεθερό μου???

Τώρα για την μαμά μου, έβγαλε τον νάρθηκα και διαπιστώθηκε για άλλη μιά φορά ότι τα γόνατα τις χρήζουν εγχειρήσεως....σε κανά 2 χρόνια λέει η μαμά μου, σε 1 εξάμηνο ο γιατρός....μάλλον θα τα βρούμε στην μέση να ησυχάσουμε....πάντως ειναι καλύτερα, πατάει το πόδι αν και την πονάει.,Εγώ απλά ελπίζω να συνέλθει και την άλλη εβδομάδα να γίνουμε ξανά σπίτι, χωρίς κόσμο!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:Ντρόπή μου το ξέρω αλλα΄βρε κορίτσια, με τα πεθερικά στα πόδια μου, μιά αναταραχη την έχω.....

Συμπεθέρα θα ψηλώσουμε απότομα-θα το δείς!!!!!:D:D:D:D:D

Καλε gio..τωρα ειδα τη φωτο του γιου σου...φωτοτυπια τον εβγαλες καλε???? Φτου φτου μεγαλωσε και αλλαξε πολυ...γκομενακι λεμεεεεεεεε!!!!!!

μου μοιάζει βρε κορίτσια, γιατί εγώ όσο τον βλέπω, τόσο μπερδέυομαι...ούτε σε εμένα, ούτε στον άντρα μου νομίζω ότι μοιάζει!!!!!

Παρέπιπτόντως σε 1 μήνα έχουμε ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!Για πείτε, Σπίτι ή Παιδότοπος για φέτος?!!!!!!

vallou εχω νευριάσει παρα πολύ και θα σε δικαιολογούσα ακομα κι αν την χαστουκιζες την παλιο δασκάλα .. Δεν κατάλαβα τι σημαινει της επεσε κατω το μολύβι και την έβαλα τιμωρία ....

Θα μπορούσε να το χειριστεί αλλιως αν δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θεση την μικρή σου κι αν ήταν εκείνη η "εξυπνη "

vallou απ οτι σε γνωρίζω απο εδω, αλλα κι απο κοντά σε εχω καταλαβει για ξύπνια και πολύ ικανή μανούλα Ειμαι ΄σίγουρη λοιπον πως σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηνες την μεγαλη να αισθανεται σαν ο πιο αδύναμος κρίκος . Δωσε όση περισσότερη αυτοπεποιθηση μπορέις στο παιδί κ απαίτησε κι απ το σχολείο της και τους δασκάλους της να κάνουν το ίδιο .Το παιδί δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να νιώθει πως μειονεκτεί εξαιτίας κάποιων ανίδεων εκπαιδευτικων . Απευθυνσου αν ειναι ανάγκη και σε κάποιον ψυχολόγο και μεσω εκεινου προφορικώς ή γραπτώς απαιτησε να έχουν την συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουν .Εχω θυμώσει παρα πολύ κ δεν μπορω να εκτονοθω καθοτι ειμαι και στην δουλειά ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Και τωρα που συνήλθα εχω να σας κανω μια δήλωση ... Ερωτευτηκα !!!! Τι μακρυμαλικο κουκλί ειν αυτο???? Παναγιώτη είσαι κούκλος !!!!!!!!!!!!!!!!

ε ....ψιτ...καπαρωμενος..ξηγηθηκαμε;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

συμπεθερα κ εγω τωρα ειδα τη φωτο ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ, με ΤΡΕΛΟ μαλλι!!!!!!!!κ οντως σου μοιαζει πολυ, στα ματια κυριως!(αμα η μανα ειναι θεα, τι θα κανει ο γιος;:tongue::tongue::tongue::tongue:)

ψηφιζω παντα σπιτι για γιορτες, δεν μου αρεσουν οι παιδοτοποι, μια φορα πηγα και κυνηγουσα την ερατω μην την πατησουν τα μεγαλυτερα, το φαγητο ηταν εχμμμμ....:rolleyes: και δεν σταυρωσαμε λεξη με τους υπολοιπους....

οποτε καλυτερα σπιτι και λιγοτεροι παρα παιδοτοπος και χαος. βεβαια, για 2χρονα και ανω εννοειται θες ανιματερ-ανιματρις, η αδερφη μου εχει μια πολυ καλη φιλη που απασχολει παιδακια σε παρτυ κ σκεφτομαι να της πω να ερθει στα δικα μας γενεθλια...

τωρα για την πεθερα αχ τι να πω......ΜΑΜ χρυση μου σημαινει πειναω!! την αλλη φορα γραψ'της το!!!!!:rolleyes: περαστικα στη μανουλα, δεν σου ευχηθηκα η γαιδαρα....!και μην ντρεπεσαι που θες την ησυχια σου, εδω 2 ωρες ερχεται ο πεθερος μου κ ειναι κανονικη επισκεψη, που να τον ειχα κ φιλοξενουμενο...:rolleyes:

βαλλου με καλυψε η μαριγια...τα λεει πολυ σωστα, αναλαβε δραση γιατι στο σχολειο ισχυει ο νομος του ισχυρου και πολλοι αλλοι αγραφοι νομοι που μου τη δινουν αφανταστα κ γι'αυτο δεν ασχοληθηκα τελικα με τη β'θμια εκπαιδευση (ιδια με την α'θμια σε τετοια θεματα:mad:)

:tongue::tongue::tongue:Βρε περαση το παλικαρι μου!!!!Μαριγια σορυ αλλα ειμαστε λογοδοσμενοι!!!!!Οντως το μαλι του εχει μακρυνει αρκετα αλλα ρε κοριτσια ειναι καστανοξανθος και εμεις μελαχρινοι!!!!Οσο για τα ματια συμπεθερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πηρε του συμπεθερου!!!!Στο σχημα ισως να ειναι τα δικα μου!!!!Δεν πειραζει, τρεφω ελπιδες να κανω κορη και να βγει μελαχρινη και πρασινοματα ΘΕΑ σαν την μαμα της!!!!ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και θα τις μεταφερω στην μανουλα μου!!!!

Για το παρτυ και εγω για το σπιτι μας βλεπω, απλα θα πρεπει να μειωσω κατα πολυ τα ατομα, διοτι δυστυχως δεν θα χωρεσουμε!!!!!Θα δω, ακομη δεν εχω αποφασισει!

gio μου αν οντως ξεχασε να το ταισει τι να πω...μονο το γεγονος οτι δεν ειναι συνηθισμενη τη δικαιολογει. Ισως δεν μου κακοφαινεται γιατι εμενα ο μικρος δεν πολυτρωει το πρωι και γι αυτο δεν θα το εδινα σημασια. Οπως και να εχει ομως δεν ηταν σωστο απο μερους της αλλα κλασσικα ας δωσουμε τοπο στη οργη.

Και μια που αναφερατε γιορτες και πανηγυρια, πλακα πλακα πλησιαζει η γιορτη μας και εμας σε 20 μερες και ακομη δεν ξερω τι θα κανουμε. Απο τη μια στανταρ η πεθερα θα μου πει οτι υποχρεουμαστε να παμε να γιορτασουμε τον πεθερο αλλα αυτο δεν παιζει γιατι Χριστουγεννα παλι θα παμε εκει , ετσι σκεφτομαι να της πω να ερθουν καμια βολτα το Σαββατο πριν τη γιορτη μας αφου πεφτει Δευτερα και να καλεσω τους κουμπαρους μονο. Λεω να μην κανω πολλα πολλα, ετσι κανα πιατακι να ετοιμασω για να μου βγουν και πιο οικονομικα καθως ειμαστε σε ψιλοζορικη φαση. Εχουμε μπροστα μας τα γενεθλια που τοτε να ειμαστε καλα θα το γιορτασω πιο ανοιχτα το παιδακι μου. Βεβαια gio μου εσεις εχετε γενεθλια και να σου πω...αν πας σε παιδοτοπο στα λεφτα θα σου βγουν τα ιδια, αντε λιγα πιο πολλα, αν εχεις παιδακια θα το ευχαριστηθουν σιγουρα και θα γλυτωσεις τη φασαρια του σπιτιου που πιστεψε με γινεται μπουρ@ελο:mad: και επιπλεον θα κουραστεις κιολας. Στο σπιτι τα πραγατα ειναι πιο ζεστα, πιο οικογενειακα, τρωνε ολοι πιο υγιεινα και σπιτικα. Αρα..αποφασιζεις τι σε βολευει. Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πλεον ο κοσμος δεν γιορταζει και οταν το κανει , προτιμα το εξω για να μην υπαρχει κουραση καθως πλεον ολες οι μαμαδες εργαζονται.

Καλε ολοκληρη αναλυση εκανα...πρηξιμοοοοοο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κοπέλες.. εμπλεξα με μια ταινία και είμαι ακόμα ξύπνια ... :tongue:

ΚΑΙ ΓΩ!! ΚΑΙ ΓΩ!!! ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ TON ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!! Το είχα πάθει και πιο παλιά βέβαια, αλλά είπα να μην μαλιοτραβηχτώ με την φιλενάδα μου την daf :mrgreen::mrgreen: Θα γιορτάσετε και την ονομαστική σας μαζί;; Νομίζω καλύτερα είναι στο σπίτι στην ηλικία αυτή, αλλά περιόρισε λιγάκι τον αριθμό των πιτσιρικιών για να μη γίνει μπάχαλο..

ΠΕΖΗ άστα.. είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι να κάνω τραπέζι.. βλέπω να φτάνω τα 250-300 ευρώ και θα είμαστε πολύ μεταξύ μας.. Βέβαια δεν μου πάει να μην κάνω.. πρώτη φορά θα το γιορτάσουμε το Πενάκι... θα κάνω μάλλον και εγώ πιο απλά πράγματα ...

Αχ βρε κοπέλες σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση.. αν και νιώθω καμια φορά οτι σας τρέχω σε σκηνές "προσεχώς". Έχετε ακόμα καιρό να χαρείτε τα μπεμπάκια σας, και τα σχολεία είναι ακόμα μακρυά..

Μαρίγια μου όσο δυναμική είμαι αλλού τόσο κότα γίνομαι μπροστά στο δημόσιο σχολείο.. Πρώτον σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι είναι καθηγητές και οτι δεν θέλω να συμπεριφερθώ σαν κυρατσομαμά, και δεύτερον φοβάμαι μην κάνουν περισσότερα και τα πληρώσει η μικρή.. Η συγκεκριμένη μόνο από τη φάτσα και το στυλ έκανε για χιτλερ.. Έκανα τη βόλτα μου απ' έξω πριν και την άκουσα να ουρλιάζει.. :shock: Επιπλέον μόλις την ενημέρωσα για τα προβλήματα που παρουσιάζει η μικρή και οτι είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να παρακολουθήσει πλήρως το μαθημά της, έκανε οτι ναι τα έχει εντοπίσει και αυτή (?) τότε γιατί της φέρθηκε έτσι;; Επίσης μου ανέφερε μόνη της οτι μόλις την έβαλε τιμωρία η μικρή είπε οτι "ξέρεις .. ο μπαμπάς μου είναι πολύ δυνατός", και αυτό και καλά την προβλημάτισε για το παιδί, (μπλίαχ). Εμένα που ξέρω καλά το κοριτσάκι μου κατάλαβα οτι την έφερε τη μικρή σε πολύ άσχημη θέση και σίγουρα ο τρόπος της ήταν τουλάχιστον προσβλητικός.. Το ξέρω γιατί κάποιες φορές που την έχω μαλώσει πολύ άσχημα, σκέφτεται ως σωτήρα τον μπαμπά της. Μετά από διάφορα που ρώτησα τη μικρή κατάλαβα οτι σε εκείνη ξέσπαγε τα νεύρα της, παρόλο που όλη η τάξη έκανε φασαρία..Είπα να μην πάω αμέσως στον διευθυντή και να το αφήσω για την επόμενη φορά χωρίς προειδοποίηση και κάρφωμα κυρυλέ! Έχει ενημερωθεί η δασκάλα της τάξης αλλά δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει και τους άλλους συναδέλφους της και γενικά όπως σας έχω ξαναγράψει σκασίλα της!! Αχ βρε κορίτσια...!! Σπανίζουν οι καλοί εκπαιδευτικοί στις μέρες μας. Οι περισσότεροι είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά.. Τώρα και με το καινούριο σύστημα τα πράγματα είναι ακόμα πιο απρόσωπα και στα δημοτικά όπως ήταν στο λύκειο για μας πχ. Μπαίνουν πολλοί δάσκαλοι, βγαίνουν, λείπουν, παίρνουν άδειες... ΧΑΜΟΣ!! Μακάρι να είχα χρήματα για ιδιωτικό για το δημοτικό τουλάχιστον. Όχι τόσο για το καλύτερο επίπεδο, όσο για κάποιο πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Η κόρη μου χρειάζεται βοήθεια εξατομικευμένα και κανένας δεν ασχολείται.. σχεδόν την καταδικάζουν να μην μάθει.. ή να πολεμάω εγώ να κάνω τη δουλειά του δάσκαλου.. δεν είναι υπερβολή... εύχομαι όλα τα παιδάκια μας να μην έχουν προβλήματα μάθησης γιατί δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...