Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι μου μόλις επέστρεψα!!! 9μέρες στην πατρίδα μου! Τελεια! Βέβαια γύρισα άρρωστη αλλά δεν πείράζει!

Θα διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθω.

Φιλιά σε όλες!!!!

Α!! Και επιτέλους είπα να βάλω σε τικεράκι τα "νέα" μου!!!:P:p;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι αντε μπραβο!!! Αντε με το καλο κοριτσι μου και παλι!!!!

Τι λεει βρε κοριτσια??? Ψιλονεκρα διαπιστωνω...τη σκασαμε λογω εκλογων???

Εμεις κλασσικα δουλεια τετοιες μερες και ευτυχως μες την εβδομαδα περιμενουμε αδειουλα 4 μερουλες να χαλαρωσουμε λιγακι!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοριτσάκι μου μόλις επέστρεψα!!! 9μέρες στην πατρίδα μου! Τελεια! Βέβαια γύρισα άρρωστη αλλά δεν πείράζει!

Θα διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθω.

Φιλιά σε όλες!!!!

ουαουυυυ μπράβο συγχαρητήρια κοπέλα μου με το καλό όλα!!!! γιούπι ευχάριστα νέα!!!!!:P:p:p

αααα καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες!!!

λοιπόν επειδή ολίγον άχρηστη :shock: δεν μπορώ να κάνω όλο αυτό με τις φωτο και να τις στείλω μέσω πάρεντς όποια θέλει και μπορεί ας μου στείλει με πμ ένα μαιλ να της στείλω φωτο γιατί με τον άλλο τρόπο είμαι σίγουρη δεν θα τα καταφέρω!!!:tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

αααα βρε κορίτσια έχει κάνει καμμία αιματολογικές εξετάσεις στο παιδί της??? μας έχει συστήσει η παιδογαστρεντερολόγος και η παιδίατρος κάποιες εδώ και καιρό και λέω να πάω αυτή την εβδομάδα να τις κάνουμε στο παιδων πεντέλης ξέρει καμμία να με ενημερώσει γενικώς?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κατερίνα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μπεμπουλίνι σου! Με το καλό!

july, δεν είναι κάτι τρομερό σαν διαδικασία. Θα της πάρουν αίμα όπως και σε έναν ενήλικα. Το θέμα με το Θανάση που έκανε τέτοιες εξετάσεις το καλοκαίρι ήταν ότι δεν του βρίσκανε φλέβα και ψάχνανε με τη βελόνα μέσα στο χεράκι του. Μάτωσε η καρδιά μου που τον έβλεπα να σπαράζει από το κλάμα, συν το ότι έχω και μια απέχθεια για τις βελόνες. Τώρα για τα αποτελέσματα θα σου πουν εκεί πότε θα βγουν, εξαρτάται από τις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Απλώς να είσαι προετοιμασμένη για κλάμαααα....

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας...Και στα γρήγορα θα σας πώ και τα δικά μου..

Daf έμεινα κόκκαλο! τις τρέμω τέτοιες σκηνές..Τι να πώ.Απλά νιώθω ότι είναι πάντα γύρω μας..Όσο και να κλειδώνουμε ποτέ δεν θα νιώθουμε ασφαλής...

marigia τι κάνει η μικρή μας?? Ελπίζω πλέον να είναι καλύτερα. Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε στο τηλ...Είναι ωραία η προσωπική επαφή..!!

Gio...περαστικά στη μανούλα! Ευχομαι γρήγορη ανάρρωση!! Ο Παναγιώτης διαβάζω...Σκίζει ε;; ΜΠΡΑΒΟ Παναγιώτη!!!!!

neamanoula τι να πώ...Το υπομονή είναι λίγο...Θεωρώ πάντως ότι τις εξόδπυς αυτές πρέπει να τις κάνεις πιο συχνά! Γεμίζουν οι μπαταρίες!

Katerin@ λυπάμαι για τον Θανάση...Να θυμάσαι όμως ότι κανεις δεν χάνεται! Ελπίζω γρήγορα να βρεί αυτό που του αξίζει!

Εγώ είμαι με τρελές αναγούλες και γενικά υποτονική.. Υποφέρω και από πονοκεφάλους και γενικά αυτή τη φορά είμαι λιγάκι πιο ζόρικα.

Ο μικρός μου φυσικά ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ και ούτε γάλα πίνει. Με το ζόρι 160.Ελπίζω να είναι φάση. Όμως, 9 μέρες που ήμασταν στης μαμάς μου το παιδί ήταν..ΤΕΛΕΙΟ. Ζωηρό σαν παιιδάκι αλλά πραγματικά ΗΣΥΧΟΣ!!δεν μας κουρασε καθόλου. Μόνο που έπαθε οξεία μαμακίτιδα.Εχει κολήσει επάνω μου.Μόνο μαμα και τίποτε άλλο. Μου έκανε και κάτι νερά στο ύπνο αλλά πιστεύω ότι θα τον στρώσω..

σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω γιατί δεν είμαι στα καλύτερά μου!

Ευχαριστω ΟΛΕΣ για τις ΕΥΧΕΣ σας!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μπραβο Κατερινακι!!!!!! Τυχερουλααααα!!!! Σου ευχομαι να πηξεις στα ροζ!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Κατερινα τι όμορφα νέα Μπραβο κοπέλα μου !! Ι knew it too !!!!!!

Συμπεθερα μου με το καλό και υπομονη να σκεφτεσαι πως εδραίωνεται η εγκυμοσύνη και παει καλά !Ετσι δεν λενε αν είσαι χάλια κ με αναγούλες ???? Σας φιλω κ σενα κ τον Γιαννάκη !Φαση περναει μωρε , θα του περασει ,ετσι κι η δικιά μου ήταν ,θυμασαι που παραπονιόμουν ?Ε ξαφνικά ξαναρχισε να ξανατρώει και μ αφηνει να την ταίσω κιόλας στις καλές της .

Κατα τα άλλα κοπελες μου είμαστε στο ψαξιμο για κοπέλα για την μικρή πάλι γιατι

αυτη που την επαιρνε απ τον σταθμό δεν μπορει πλεον λόγω της πρωινής της δουλειάς . Ολο αδειες παιρνουμε μια εγω μια ο σύζυγος για να την παιρνουμε απ τον σταθμό ...

Η μικρη οσο ήταν η γιαγιά της εδω είχε κολλήσει πάνω της. Ε βεβαια αφου δεν της χαλαγε χατήρι .... Και δωστου χαρα η γιαγιά και μια κρυφή ικανοποιηση όταν δεν ήθελε εμένα κι ηθελε εκείνη .... Πραγματικά γελάω πολύ ,δεν με ενοχλεί καθόλου πλεον ! Οταν ξυπνα το βράδυ μαμά φωνάζει δεν φωνάζει γιαγιά , μου φτάνει που περνα καλά η μικρή, αλλωστε κι τα πεθερικά μου βοηθάνε πολύ δεν μπορώ να πω.

Λοιπον χθες βρηκε η μικρη μια σπασμένη κρεμάστρα στο πάτωμα ,μου την δείχνει και μου λέει ¨Τιν ατο μαμά μου? " Την έφαγα κορίτσια δεν άντεξα....Ενθουσιάστηκε κι εκεινη και λεέι ποιος ξερει τι είπα και το λέει συνέχεια πλέον περιμενωντας τον ανάλογο ενθουσιασμό .... Μάθαμε και το "Θελω" κ το "δεν θελω " κι ολη την ώρα ατο θεω -οκι δεν θεω ....

Ριχνουμε πολύ γέλιο και ειδικά οταν κανει πως κλαει για της κάνουμε τα χατήρια Αφηστε που μετα την γαστρεντερίτιδα που μας είπε πως ποναέι και εκοψε αντιδρασεις οτι δηλαδη μας έκανε και ανησυχήσαμε την τρεξαμε, την κανακέψαμε κι ολα τα συναφί , κορίτσια μου κανει ψέματα πως πονάει... Ολη την ώρα ναει και νάει κι αμα της πεις που πονας σου δείχνει μια εκει μια αλλου.Σας λεω την΄εχω τεσταρει και επιβεβαιωσα πως λέει ψεμματα. Θα τρελαθώ μ αυτή .

july στα είπα και στο mail ειστε μια γλύκα μανα κ κόρη !!! Με το καλο και η δευτερη κορούλα σας !!!

Προχθες την αφησαμε στην πεθερά την μικρή και πηγαμε να δουμε το μελλοντικό βαφτηστήρι μας !!40 ημερων !!! Εγκυούλες ετοιμαστείτε !! Δεν ξεκόλαγα ! Ηθελα να το πάρω κ να φύγω ....μια γλύκα !!!!

Καληνύχτα σε όλες σας !!!!

A κατι θέλω να σας ρωτησω εδω και μέρες..... Μεχρι πότε μπανιο κάθε μερα στα μικρα μας ????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!!! κατερινάκι συγχαρητήρια άντε βρε εύχομαι να πήξεις στα φορέματα και στα νανον (=καλσον) που λέει και η κόρη μου!!!

marigia σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια καταρχάς και όσον αφορά το μπάνιο εμείς το κάθε μέρα το κόψαμε εδώ και κανα μήνα! απλώς την μια κάνει μπάνιο και την άλλη πλένουμε καλά καλά προσωπάκι χεράκια πιπι και ποπο αλλάζουμε και κάλτσες (φανελάκι ανάλογα πότε αλλάζουμε πότε όχι!) και έτοιμη η κυρία! ααα και όταν λούζουμε το κεφάλι πλέον θέλει να της στεγνώνω την πολύ πλούσια κόμη χαχαχα με το πιστολάκι έχει πολύ πλάκα λες και είναι στο κομμωτήριο κάθεται!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλημέρα κοπέλες!!

Κατερινα s MΠΡΑΒΟ!!!! Χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά!!! 10εβδομάδων!!Πωπω!!

Κατεριν@κι τέλεια νέα!!! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! Τυχερή μανούλα!!! Ξεκίνα από τώρα να συνηθίζεις το ροζ!!

Μαριγια μου φαντάζομαι είστε εντελώς καλά τώρα.. Είδες τι γλυκούλια που μας φαίνονται τα μικρά μωράκια τώρα που μεγάλωσαν οι δικές μας! Πάρτε ένα τηλ όταν ξαναέρθετε από μέρη μας για βολτούλα να σας ξεναγήσουμε στις παιδικές χαρές της περιοχής μας..

Η Πενούλα μου άρχισε και αυτή να κάνει το κασετοφωνάκι! Ότι λέμε το επαναλαμβάνει. Βλέπαμε ένα ντοκιμαντερ στην τηλεόραση και μου είπε.. μαμά κοίτα τσάαρι!! Έχει επίσης τρέλα με το τυρί.. ανοίγει το ψυγείο και το ψάχνει.. έχει αρχίσει και λέει αρκετές λεξούλες.. και φυσικά το παιδί είπε τσάντα!! Πεντακάθαρα!!! Τζάμπα έχουμε εκατό τσάντες στο σπίτι!!!:tongue: Θέλω να βγαίνουμε περισσότερο έξω.. θα προσπαθήσω και σήμερα.. της κάνει πολύ καλό.. Μες το σπίτι γίνεται νευρική!

Κατά τα άλλα.. προβλήματα με το σχολείο και τη μεγάλη μου διάφορα!! Έχουν και κάτι εκπαιδευτικούς... με βλέπω να πλακώνομαι με καμία στο ξύλο.. Παιδί με μαθησιακές δυσκολίες που αισθάνεται ήδη ο αδύναμος κρίκος της τάξης και την σήκωσε η μουσικός ΟΡΘΙΑ τιμωρία στο τέλος!! Τι να πω.. μήπως ζούμε ακόμα στο 1980.. Και ο λόγος.. της έπεσε κάτω το μολύβι.. Και την κορόιδεψε και "έξυπνη" μπροστά σε όλη την τάξη.. Τους είχα προειδοποιήσει, μου είπε και δεν ήθελα να φανώ ασυνεπής..

Μη σας ζαλίζω άλλο... θα τα ξαναπούμε το βραδάκι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...