Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειμαι Γαιδουρογαιδαρα....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΜΑΡΙΓΙΑ ΜΟΥ!!!!Τι επαθε το καημενακι το Ανδρι!Πολλά υγρά και υπομονή, θα περάσει....παρεπιπτόντως έχω ακούσει για εμβόλιο σε σταγόνες για την γαστρεντεριτιδα ξέρει καμιά σας να μας ενημερωσει?

Εγώ ξέρω το έχω κάνει στη μικρή μόνο που γίνεται μέχρι 6 μηνών μετά δεν το κάνουν. είναι πόσιμο εμβόλιο για κάποιο είδος γαστρεντερίτιδας όχι για όλα. το παιδί αρρωσταίνει αλλά όχι πολύ πχ εμένα η μικρή περνάει γαστρεντερίτιδα με μια διάρροια και εγώ ξαπλώνομαι για 3 μέρες!!! πάντως εμένα προσωπικά που η μικρή πάει παιδικό από 9 μηνών με έχει σώσει! όσα παιδάκια ξέρω έχουν νοσηλευτεί για γαστρεντερίτιδα και εμείς τίποτα!!! και στο επόμενο θα είναι το πρώτο που θα κάνουμε!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Μαριγια όντως κι εμένα μου πιάστηκε η ψυχή με αυτά που περνάει το κοριτσάκι σου... Το μανάρι μου, περαστικά, άντε να δυναμώσει λιγάκι...

Κι εμείς έχουμε κάνει το εμβόλιο, όντως το κάουν μόνο σε μικρή ηλικία, αλλά δεν είναι ακόμα στον εθνικο εμβολιασμό κι έτσι δεν το κάνουν όλοι οι παιδίατροι. Είναι για τον ροταϊό συγκεκριμένα ο οποίος προκαλει γαστρεντερίτιδα. Όπως τα προείπαν, όχι ότι δεν θα αρρωστήσει καθόλου στα σίγουρα, απλά το περνάει πιο κουλ... Η γαστρεντερίτιδα είναι δύσκολη ακόμα και για ενήλικες, πόσο μάλλον για τα τρυφερούδια μας...

Εγώ έχω πήξει ως συνήθως, παρουσιάζω άυριο και μια εργασία, αλλα περάσαμε πολύ ωραία την Κυριακή μας και γεμίσαμε μπαταρίες. Ήρθαν στο σπίτι η Daf μετά συζύγου και τέκνου και ρίξαμε πολύ γέλιο. Σαν τα παπάκια πήγαιναν, το ένα πίσω από το άλλο πέρα δώθε στο σπίτι, όταν τρώγαμε το μεσημέρι πιάσανε ψιλή κουβεντούλα από τα καρεκλάκια τους απέναντι και γενικά πολύ πλάκα. Η Ερατώ έκατσε σε ένα σαν αυτοκινητάκι που έχει ο Γιώργος κι αυτός την τσουλούσε, κυρία αυτή με ένα ύφος πριγκίπισσας να τη φας!!!!

Γενικά παίξανε όμορφα τα δυό τους, ήρεμα, πέσανε δυο τρεις φάσεις διεκδίκησης παιχνιδιών με λίγη γκρίνια και νέυρα, αλλα ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα και μοιράστηκαν αμέσως μετά τα "λάφυρα"! Μια χαρά τα παιδακια τα γλυκά!! Κι εμείς οι μεγάλοι περάσαμε ωραία και τώρα που θα χειμωνιάσει μας βλέπω να το κάνουμε συχνά το σπιτι...

Ο Γιώργος πάντως έχει να λέει ακόμα για την Ατό και τον Μιμίτι και το όνομα της Daf πάντα με α μπροστά!!!

Gio καλέ τι έπαθε η μανούλα σου η καημένη... Περαστικά και υπομονή σε σας με πεθερικά και τρελοΠαναγιώτη φουλαριστό!!!!

νεαμουνούλα, υπομονή, καλά να περάσεις απόψε, σου χρειάζεται!!!!

Σας φιλώ, πάω να τελειώσω με την παρουσιαση ουφ πια....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μαρίγια, περαστικά στη μικρούλα σου, κοπέλα μου! Υπομονή χρειάζεται, πολλή υπομονή! Και θα περάσει ,θα δεις!

Gio, και σε σένα περασικά στη μανούλα σου!

Κι εμεις μπαίνουμε σιγά σιγά στη φάση "τώρα θέλω αυτό και το εννοώ" με τσιρίδες που μου τρυπάνε τα αυτιά. Κι αυτό που θέλει είναι εμένα δίπλα του να παίζω μαζί του όλη την ώρα, αν είναι δυνατόν. Αυτό ξεκίνησε πριν τρεις μέρες, μετά πήγαμε στο χωριό όπου μεταμορφώθηκε στο πιο ήσυχο και γλυκό παιδάκι του κόσμου και μόλις γυρίσαμε, ξανάρχισε. Και το κάνει μόνο με εμένα! Του μιλάω αυστηρά, αλλά δεν πιάνει, μου απαντάει με νέα τσιρίδα. Μέχρι στιγμής έχω υποκύψει στις απαιτήσεις του, αλλά μου φαίνεται πως πρέπει να αλλάξω τακτική. Ελπίζω να είναι κάποια φάση που θα περάσει, πόσο όμως μπορεί να κρατήσει, ξέρει καμιά;

Κατερίνα, αυτό με το sling το σκέφτηκα κι εγώ, όμως από την άλλη δεν θέλω να μάθει το μωρό τόσο στην αγκαλιά. Αχ, δεν ξέρω, τελικά θα ειναι βλέποντας και κάνοντας. Η κουνιαδα μου πάντως που έχει μια σχετική εμπειρεία, μου είπε ότι μόλις γεννήθηκε το μωράκι, προσπάθησε να ενσωμτώσει και το πρώτο παιδί στη δική του καθημερινότητα, δηλαδή π.χ. "πάμε να πλύνουμε μαζί το μωρό", "πάμε να ταϊσουμε μαζί το μωρό", "πάμε να κοιμήσουμε μαζί το μωρό" και όταν της έμενε χρόνος, δηλαδή, όταν το μωρό κοιμόταν και δεν είχε άλλη δουλειά, ασχολιόταν αποκλειστικά με το πρώτο παιδί.

neamanoula, τι να πω, κοπέλα μου, πρέπει να έχεις υπομονή αγίας! Μη νιώθεις ενοχές, είναι φυσικό να σου βγαίνουν νεύρα, από τη στιγμή κιόλας που δεν ξεκουράζεσαι αρκετά τη νύχτα. Μη νομίζεις, κι εγώ δεν ήθελα δεύτερο παιδάκι τόσο σύντομα, απλώς δεν πρόσεξα όσο θα έπρεπε. Για το τρίτο, θα ειμαι ΠΟΛΥ πιο προσεκτική!! Και θα γίνει ΜΟΝΟ αν τα δυο πρώτα μάθουν να κοιμούνται ΟΛΗ νύχτα και τουλάχιστον αφού το δεύτερο συμπληρώσει τον τρίτο του χρόνο!

Αχ πολλα νεα βρε κοριτσια ειχ καιρο να διαβασω τοσο πολλα!!!!

Καταρχας φιλεναδα μου νεαμανουλα καλα να περασεις αποψε, να ξεδωσεις φουλ και να γυρισεις ορεξατη και ανανεωμενη στην κορακλα σου, αν και μια φορα δεν λεει και πολλα...(αχαριστη ε?)

gio μου περαστικα στη μανουλα, πικρα ρε συ, ουτε να το σκεφτομαι δε θελω να μην εχω διαθεσιμη τη μανουλα μου...και να εχω και πεθερικα απο κοντα...υπομονη!!!!

Κατερινα καλο κουραγιο με τα διαβασματα σου και τις εργασιες σου , καλη επιτυχια να εχεις!!! Και τι καλα που βρεθηκατε..μηπως κοριτσια να το κανονιζαμε και εμεις σιγα σιγα??? Λεω εγω τωρα...;)

Σας φιλω γιατι εχω πρωινο ξυπνημα...φιλακια1!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα !!!!

Ειμαστε καλύτερα , δεν πηγε σταθμό χθες αλλά σημερα αναγκαστικά την έστειλα . Συνεχίζει να μην τρώει όμως .Ελπίζω στο σταθμό να ΄ζηλέψει και να φάει περισσότερο τι να πω..

Οσο για το εμβόλια του ροταιου αφηστε κορίτσια το κάναμε κι εμεις σε 2 δόσεις κιόλας 3μηνων αλλά προστατευει μόνο απο τον συγκεκριμένο ιο της γαστρεντερίτιδας. Υπαρχουν αλλοι δεκάδες ... Ειναι να μην σου τύχει ....

Giaki περαστικά στην μανούλα σου και ενα φιλάκι στον Παναγιωτίνο !

Daf πως πήγε η εκδήλωση θηλασμού ???

Νεαμανούλα τα ίδια κάνει και η δικιά μου ακριβως όπως τα περιγράφεις ..το πιο απλό γίνετε βάσανο.... Ποση υπομονή να χεις άνθρωπος εισαι ..Σε καταλαβαινω ...

Παντως προσπαθω στο ΟΧΙ να είμαι βράχος Που θα παει καποια στιγμη θα καταλαβει πως όσες υστεριες κι αν κάνει δεν πρόκειτε να υποχωρήσω

Για ενα διάστημα είχαμε γίνει δουλάκια της μικρής ... Δεν ζηταγε αλλα τσίριζε για φαι για νερό για οτιδήποτε ..Κι εμεις προκειμενου να μην την ακούμε τρεεεεχαμε . Τωρα πια αν δεν πει και "παρακαλώ" δεν της δίνω τίποτα και καθυστερω κι επίτηδες να κόψω αντιδράσεις. Το κόλπο δεν ακούω αν φωνάζεις επίσης πιάνει πολύ καλά !!

Τωρα για το αλλαγμα εκει προσπαθω να είμαι πιο ελαστική Την αφήνω να γίνει το δικό της για λίγο και υστερα επιστρατευω όλη την εφευριτικότητα μου προκειμενου να κάτσει να την ντύσω Πιανει επίσης όταν την ρωτάω τι θελει να φο΄ρεσει αυτό ή εκεινο και της δίνω την επιλογή .

Οση εφευρητικότητα κι αν εχεις κάποια στιγμή πάντως στερευει

Αχ υπομονη θα μεγαλώσουν που θα πάει ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Τωρα για το αλλαγμα εκει προσπαθω να είμαι πιο ελαστική Την αφήνω να γίνει το δικό της για λίγο και υστερα επιστρατευω όλη την εφευριτικότητα μου προκειμενου να κάτσει να την ντύσω Πιανει επίσης όταν την ρωτάω τι θελει να φο΄ρεσει αυτό ή εκεινο και της δίνω την επιλογή .

Οση εφευρητικότητα κι αν εχεις κάποια στιγμή πάντως στερευει

Αχ υπομονη θα μεγαλώσουν που θα πάει ....

μπράβο μωρέ η μικρούλα είναι καλύτερα! ταλαιπωρήθηκε το καημενούλι! μην ανυσηχείς θα φάει κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει!!!

πάντως για την εφευρητικότητα ευτηχώς εμάς όταν ακούει έλα να βγάλουμε την μπλούζα έχει κακά θα βάλουμε άλλη καθαρη τρέχει η κυρία!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα τσούπρες, μόλις κοιμήθηκε το πουλάκι μου και περιμένω σε κανά δίωρο το πρώτο ξύπνημα!:eek:

marigia μου εύχομαι η μικρή να είναι πολύ καλύτερα το πουλάκι μου ταλαιπωρήθηκε πολύ!Καλά, πάνω κάτω τα ίδια περνάμε, απλά είναι αυτό που λες, πόση υπομονή να έχεις πια?Άπειρη, το διάβασα ότι δοκιμάζουν τα όρια μας τα σκατούλια! Και όταν έχεις νεύρα, είσαι κουρασμένη, ξυπνάς ένα πρωινό άσχημα βρε αδερφέ, εε τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσο έχεις υπομονή όλα είναι καλά, αυτό έχω καταλάβει. Απαγορεύεται να χάσεις την υπομονή σου, έλα ντε όμως που άνθρωποι είμαστε!:rolleyes:

Καλά, για τις εγκυούλες πότε πέρασε ο καιρός και έχετε φτάσει στα μισά της κύησης ή τα έχετε περάσει προ πολλού, βλέπε july, ένα θα πω, πώς πέρασε ο καιρός βρε κορίτσια, βέβαια θα μου πείτε πώς μόνο εσείς το ξέρετε. Αντα βάλε κανά τικεράκι να βλέπουμε το μπεμπόνι το δικό σου πόσο είναι, άντε! Πωπω, σε λίγους μήνες θα έχετε ένα καινούργιο μωράκι το έχετε συνειδητοποιήσετε ή με τα τρεχάματα με τα "μεγαλύτερα" αδέρφια όχι ακόμη? Οτι τα μωρά μας θα γινόντουσαν και τόσο γρήγορα μεγαλύτερα αδέρφια χεχε....ωραία...για πείτε πώς νιώθετε γιατί εγώ το βλέπω να αργώ ακόμη λίγο....:cool:

Καληνύχτα!!!!!!

yaeNp3.png

γεια σας κοριτσια μου,

μαριγια ηθελα να σε παρω απο το σαββατο, αλλα δεν βαλαμε κ..ο κατω! τι καλα που ειναι καλυτερα το ζουζουνι, φιλακια να της δωσεις απο εμας!:D

πραγματι περασαμε πολυ ωραια ολο το σκ και στο σπιτι της κατερινας φανταστικα, τα μικρακια επαιξαν πολυ (οπως τα λεει:tongue:)

ο γλυκουλης γωγος με την απιστευτη εκφορα -να το πω;- (γιατι προφορα δεν ειναι οποτε....:rolleyes:......)ΕΙΝΑΙ τρομεροςςςςςςς!!:tongue:

εχω μια ιδεα, να κανονισουμε συναντηση και με φαγητα(;););)- το κατιτις η καθεμια , οχι τρομερα πραγματα) και να μαζευτουμε σε καποιο σπιτι! μπορουμε ενα- δυο ΣΚ το μηνα να το οργανωνουμε να παιζουν τα μπομπιρακια εντος, τι λετε;

μιλησα κ με κωνσταντια, ανησυχησε η καλη μου για την παρολιγον διαρρηξη!ολα οκ με εμας, τσουπρες, το ξεπερασαμε γρηγορα απλα κλειδωνουμε και κατω μεσα στη μερα, πολλες φορες....ουφ...

η εκδηλωση πηγε καλα για πρωτη φορα, αλλα διαλεξαμε εντελως λαθος μερος...δεν ειχε τον ενημερωτικο χαρακτηρα που φανταζομουν...του χρονου ελπιζω να καταφερουμε να κανουμε κατι καλυτερο!η ερατω ηταν πολυ μασκοτ με τα σημαιακια που της ειχα φτιαξει με συνθηματα!χιχι!

μου ειπαν-δυστυχως δεν το ειδα-οτι μας εδειξε η νετ σημερα στις 12 το μεσημερι:tongue:

παω για νανιιι κ εγω ...αντε τελειωνει η δυσκολη περιοδος, απο την αλλη εβδομαδα χαλαρωνω πολυ!:)

α νεαμανουλα με ειχες ρωτησει ...στη φωτο:η ερατω εχει βγαλει ολα τα βιβλια απο το καλαθι τους, εχει στρογγυλοκατσει μεσα και διαβαζει! :P ηταν πααααρα πολυ αστειο!

Καλά, για τις εγκυούλες πότε πέρασε ο καιρός και έχετε φτάσει στα μισά της κύησης ή τα έχετε περάσει προ πολλού, βλέπε july, ένα θα πω, πώς πέρασε ο καιρός βρε κορίτσια, βέβαια θα μου πείτε πώς μόνο εσείς το ξέρετε. Αντα βάλε κανά τικεράκι να βλέπουμε το μπεμπόνι το δικό σου πόσο είναι, άντε! Πωπω, σε λίγους μήνες θα έχετε ένα καινούργιο μωράκι το έχετε συνειδητοποιήσετε ή με τα τρεχάματα με τα "μεγαλύτερα" αδέρφια όχι ακόμη? Οτι τα μωρά μας θα γινόντουσαν και τόσο γρήγορα μεγαλύτερα αδέρφια χεχε....ωραία...για πείτε πώς νιώθετε γιατί εγώ το βλέπω να αργώ ακόμη λίγο....:cool:

Καληνύχτα!!!!!!

καλημέρα μανούλες!

τώρα τι να πω όντως πέρασε ο καιρός τώρα για την μικρή δεν μπορώ να την πω ακόμα η μεγάλη απλώς λέω η μαίρη και η μπέμπα!!! έχει μάθει και εκείνη και λέει "μαμά υο μπεμπες μια η μαίη και υο η μπέμπε!!!κοίτα κουράζομαι πάρα πολύ έχω και πολλά τρεχάματα αλλά και σαν εγκυμοσύνη νιώθω μια κούραση χωρίς να κάνω τίποτα επομένως δεν σκέφτομαι το μετά γιατί θα τα παίξω από τώρα! απλώς λέω το μότο μου όπως όλες οι άλλες έτσι και εγώ θα τα καταφέρω!!!τωρα με τι τίμημα???ο χρόνος θα δείξει ελπίζω μόνο να είμαι όσο καλύτερη μανούλα μπορώ και κυρίως όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι που είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να χειριστείς!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα σε όλες!

Ο άντρας μου δε συμφωνεί με τα τικεράκια, λέει ότι είναι σα να δημοσιεύουμε προσωπικά δεδομένα και δεν του αρέσει, οπότε του κάνω το χατήρι... Είμαι στην 26η εβδομάδα, ναι, πέρασε ο καιρός, μεγάλωσε και η κοιλιά μου και με κουράζει και ο Θανάσης, και σκέφτομαι και το νέο μωρό... δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα, αλλά βέποντας και κάνοντας...

Μου συναχώθηκε πάλι το πουλάκι μου και φταίω εγώ γιατί είδα καλό καιρό και τον έντυσα ελαφρά...γμτ, πάλι μύξες και ξενύχτια...

Ερώτηση: αγορομάνες, λένε κουβέντες τα δικά σας; Ο άντρας μου ανησυχεί γιατί ο δικός μου λέει πολύ λίγα, μαμά, μπαμπά, μαμ ,παπαπα, γκι...αυτά πάνω κάτω. Προσωπικά δεν ανησυχώ, νομίζω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια κι ότι τα αγόρια μιλάνε αργότερα απο τα κορίτσια...αλλά μια γνώμη ακόμα θα την ἠθελα...να τον πάμε σε αναπτυξιολόγο;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Αντα μου στο βιβλίο που έχω που έχει ανά μήνα τι υποτίθεται πάνω κάτω κάνουν τα μικρά μας, λέει στο μήνα μας ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιούν 6 λέξεις. Οπότε είστε μέσα και να μην ανησυχείς καθόλου, είναι πολύ νωρίς κατά τη γνώμη μου να σε πιάσει άγχος για κάτι τέτοιο. Μην κοιτάς άλλα παιδάκια που λένε περισσότερα. Το δικό σου μάλλον κάνει περισσότερα σε άλλους τομείς, δεν έχει σημασία! Αλλά για να σου φύγει από το μυαλό, ρώτα την παιδίατρό σου!!

Daf είμαι εντελώς μα εντελώς μέσα για σπιτοπαιχνίδια το χειμώνα και για να μην κουράζεται καμιά μας είναι καλή η ιδέα σου, να μαγειρεύουμε κάτι η καθεμιά. Εξάλλου αν το οργανώσουμε με τρόπο που δεν θα μας κουράζει, θα έχουμε κίνητρο να το κάνουμε και συχνότερα! Στην τελική, παρόλο που εμένα μου αρέσει το στρωμένο τραπέζι κλπκλ, παρόλα αυτά συμβιβάζομαι εύκολα και με χάρτινα πιατάκια να μην έχουμε και πλύσιμο μετά!!;);)

Μαριγια άντε το πουλάκι μου να σταθεί στα πόδια του, πες μας νέα σήμερα ε??

Σηέρμα έχω μάθημα μέχρι αργά και αισθάνομαι ήδη κουρασμένη, θα την παλέψω μέχρι το τέλος εξεταστικής άραγε?:?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!

Σηέρμα έχω μάθημα μέχρι αργά και αισθάνομαι ήδη κουρασμένη, θα την παλέψω μέχρι το τέλος εξεταστικής άραγε?:?

βρε κατερίνα μου λύσε μου μια απορία σπουδάζεις ή είσαι δασκάλα??? μάλλον το έχεις διευκρινήσει αλλά έχω χάσει επεισόδια:roll:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

εγκυουλες δεν θελω να πτοειστε!!απ και παλι απ!!!:tongue:

εχω γινει γραφικη, αλλα εμενα με στηριξε η γιογκα κ η κολυμβηση , κ ψυχολογικα, οχι οτι δεν κουραζομουν, αλλα επαιρνα πολλη ενεργεια...

βεβαια με μικρο παιδι -διαολι και εγκυμοσυνη δεν ξερω πως ειναι .....φανταζομαι διπλασια (τριπλασια.....:roll:) κουραση, αλλα η ασκηση , οποιαδηποτε ασκηση, κανει καλο κ στην ψυχολογια..:)

κατερινα χαιρομαι!! ετσι ετσι να οργανωθουμε!:tongue: σιγα μη μαγειρευουμε, κανενα αλμυρο κεικ , κανενα φρουτο ψητο πχ μηλα με κανελα, μπαστουνακια λαχανικων ωμα η ατμου και κανενας φρεσκος χυμος/τσαι....και βουαλα το τραπεζι!!!!!!:mrgreen:

τωρα που ειπα μηλα, θα τολμησω να παμε με τη μικρη σε αυτο, συντομα:http://www.elamazi.gr/%CE%BC%CE%AE%CE%BB%CE%B1-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-25%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD/

http://www.theaterinfo.gr/theatrenews/press/2009/00/7/index.html

το ειδα στο φορουμ, οτι ειναι για 2-2,5 ετων αλλα πιστευω θα ξετρελαθει, μετα απο τις εκδηλωσεις στο παρκακι!τι λετε;;;:wink:

υγ:η κατερινα θα μπορουσε να ειναι δασκαλα, το χει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια μου οι άντρες μου φύγανε και πήγανε Χαλκίδα και μ αφήσανε αγκαλιά με τα βιβλία, θα γυρίσουν αύριο :-( και θα φάνε και καραβιδομακαρονάδα :mad: (ΟΚ, όχι ο μικρός!).

July μου δίκιο έχεις, σας έχω μπερδέψει μάλλον, σπουδάζω στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης κι έχω εξεταστική σε μια βδομάδα!

Daf εννοείται ότι δεν θα κάνουμε τις πιο τρελές συνταγές των ονείρων μας, τι λες τώρα! Και τώρα που το θυμήθηκα, το κρέας που είχε φτιάξει τις προάλλες ο Θανάσης ήταν πολύ σκληρό, πού να το φάει η μικρή και να ήθελε!! Όταν είναι να φάω εγώ κρέας τον πιάνει ένα πράγμα και το παραμαγειρεύει μήπως πάθω τίποτα και γίνεται μετά σκ@τα!!!

Τι ωραίο θεατράκι αυτό, πολύ όμορφη ιστορία μου ακούγεται!!

Όσο για το αν θα γινόμουν δασκάλα, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση, δεν έχω την υπομονή που απαιτείται, μονο στο παιδί μου κι αυτό με τα χίλια ζόρια. Χτες ας πούμε γκρίνιαζε πολλή ώρα πστο τραπέζι που τρώγμαε το μεσημέρι και έβαλα μια απίστευτη φωνή χτυπώντας και το χέρι στο τραπέζι μάλιστα:eek: Ο Γιώργος τα χασε...

Πάω να συνεχίσω ένα βαρετό μάθημα που διαβάζω και θα τα πούμε μετα

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...