Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συνταγη Πιτσα !

Τι θα χρειαστούμε:

½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 φακελάκια μαγιά (ή 1 κύβο νωπή μαγιά)

1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή λάδι

1 ποτήρι (250ml) χλιαρό νερό

(Φτιάχνει μία κανονικού μεγέθους πίτσα)

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ (το οποίο έχει τους ζυμωτήρες,

δηλαδή τα δόντια που μοιάζουν με τιμπουσόν) το χλιαρό νερό, τη

μαγιά, μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη και 3 κουταλιές της

σούπας αλεύρι.

Χτυπάμε λίγο και το αφήνουμε για 15 λεπτά σε ζεστό μέρος.

Μετά ανοίγουμε το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα και προσθέτουμε

μία κουταλιά της σούπας λάδι (ή μαργαρίνη), το υπόλοιπο

αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και τέλος 1

κουταλιά της σούπας αλάτι.

Συνεχίζουμε με το μίξερ 5 λεπτά στο γρήγορο και 5 λεπτά στο

αργό. Στην ουσία μέχρι να γίνει η ζύμη εύπλαστη και να μη

κολλάει καθόλου στα χέρια. Αν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι

και ζυμώνουμε στο αργό.

Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος (25 βαθμοί

Κελσίου τουλάχιστον - 35 το πολύ), σκεπασμένο με μια βαμβακερή

πετσέτα. Μέχρι να φουσκώσει ετοιμάζουμε τα υλικά για την πίτσα

(σάλάμια, τυριά, τομάτες κ.λπ.)

Απλώνουμε στο ταψί μια λαδόκολλα και βάζουμε μέσα την μπάλα

από το ζυμάρι. Απλώνουμε το ζυμάρι μέσα στο ταψί πιέζοντάς το

με τα δάκτυλά μας από το κέντρο προς τα έξω ή με ένα ρολό

(κάτι σαν χειροκίνητο οδοστρωτήρα). Βάζουμε τα υλικά πάνω στην

ωμή ζύμη και το ψήνουμε στου 180 βαθμούς σε προθερμασμένο

φούρνο.

Θα πάρει 25 λεπτά στους 180ο Κελσίου για να γίνει η πίτσα. Όσο

πιο στεγνή η ζύμη τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η πίτσα (20 με 25

λεπτά). Αν βιάζεστε γκαζώστε το στους 200 βαθμούς αλλά θα

κερδίσετε 3 με 5 λεπτά μόνο. Αν η ζύμη κολλάει κάπως στα χέρια

τότε θα κάνει 30 με 35 λεπτά να ψηθεί.

Κατερινακι μακαρι να μασταν κοντα να στην έφτιαχνα κιολας !

Φιλιά Πολλά σε όλες !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε κ για τις υπολοιπες ευχες!!!!!!!:D κ σεις να χαιρεστε οσους αγαπημενους σας γιορταζαν!!!!!!

κατερινα εχει χερακια ο υπνοσακος ή ειναι αμανικος; θα παμε κ εμεις να δουμε αυριο μια τετοια 'υπνοφορμα':tongue: τωρα παντως εχει παρει τις κουβερτες της αγκαλια...:rolleyes:

μαριγια απο τοτε που ξεκινησε να τρωει μονη της η νεαρα μας , εχει ενα αστειο χουι, θελει να τα βουταει ολα μεσα στο ποτηρακι του νερου.....:rolleyes: τα κανει ολα σουπα δλδ. κ οκ, το παξιμαδακι του πρωινου να το καταλαβω, αλλα να δειτε το ψαρι στο ποτηρι, τη φασολαδα , το μπροκολο ή το ρυζι:confused: ευτυχως με το σφηνοποτηρο εχουμε γλιτωσει μερικα τετοια πειραματα μαγειρικης!

παντως δεν τα πεταει κατω, ισα ισα ειναι πολυ καθαρη, σκουπιζει τα χερια της κ το στομα της με χαρτοπετσετα ή τα χερια της πανω στη μπλουζα της!:tongue: (μια ομορφια οταν συμβαινει αυτο!:lol:)

αυτο παντως με την αφαγια ειναι φαση, πραγματικα!θυμασαι πριν λιγες μερες που κ εγω παραπονιομουν; ε, χαλαρωσαμε κ τρωει οσο θελει. δεν γινεται να τα κυνηγας συνεχεια , τωρα εξερευνουν τις δυνατοτητες τους ...κ αν μεινουν κ λιγο νηστικα νομιζω δεν χαλασε κ ο κοσμος. αρκει να τρωει κατι υγιεινο καθε μερα ενα φρουτο, ενα αυγο, κανενα λαχανικο..κ οχι λιχουδιες αντι για φαι. μια μερα που μου ζητουσε μπισκοτο, της εξηγησα οτι δεν θα το φαει, αφου δεν εφαγε καθολου το φαι της. ε γκρινιαξε λιγο αλλα νομιζω βγηκε σε καλο.

τωρα για τα νευρα, απλα αστην, δεν γινεται να σε εχει στην τσιτα καθε μερα. θελεις να φας; οχι; οκ. μετα απο κανενα 2ωρο...πεινας; οχι; και παλι οκ....αν θελησει να φαει καααααποια στιγμη, βαλτη στο καρεκλακι της κ αστην, οσο φαει μονη της.

μηπως ομως την επηρεαζει κ κανενα κρυωμα; απο δοντια τα εχει βγαλει ολα; μηπως ειναι αυτο; δεν ξερω τι αλλο να πω βρε κοριτσι....:confused:

κατερινα η δικη μου πιτσα δεν ειναι πιτσα ακριβως, ειναι ταρτα-πιτσα! δλδ κανω τη ζυμη (300 γρ αλευρι, 150 μαργαρινη , αν βρεις bio ακομα καλυτερα, λιγο αλατι κ καμποσο νερο. να μην κολλαει δλδ αλλα να ειναι μαλακη. ) την απλωνω στην ταρτιερα (εχω παρει αυτη, σιλικονης, ουτε βουτυρωματα ουτε τιποτα! http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002002003&nodeId=58&productId=1714&offers=false)την ψηνω 15-20' μετα βαζω τα διαφορα κ την ψηνω αλλα 15' και ετοιμη!

κατερινα περαστικα στον μικρο, αν εχει ιωση ενας λογος παραπανω να μην τρωει!

july δεν ειμαι σιγουρη αν σε αυτη την ηλικια καταλαβαινουν απο τιμωριες, οποτε .....στανταρ σε δουλευει η μικρη!;) η δικη μου αμα τη μαλωσω, σκυβει το κεφαλι, με κοιταει δειλα -και καλα- , μου σκαει ενα χαμογελο κ τρεχει να με αγκαλιασει....αντε μαλωσε την τωρα......το νουμερο....:tongue:

bon jovi ακουω; ειστε θεοπαλαβεεεεες!!!!!!!:tongue:

τωρα ειδα κ τη συνταγη της μαριγιας, αυτη ειναι πραγματικη πιτσα οχι σαν τη δικη μου, της τεμπελας :P κ θυμηθηκα να πω οτι η ζυμη λεγεται μπριζε, τη χρησιμοποιουν σε κις κανονικα !

Αχ πιτσα διαβαζω!!!Μμμμμμ!!! Αχ η βαρεμενη η μανα ποτε θα κανει πιτσα στο γιοκα της....:oops::oops::oops: προκομενες μου εσεις δωστε παραδειγματα γιατι με πιασαν οι βαρεμαρες μου.

bon jovi και θεοπαλαβες??? Ναι daf μου ειμαι θεοπαλαβη και ανυπομωνω να ερθει η στιγμη που θα χτυπιεμαι και θα ουρλιαζω σαν 15χρονο και θα χοροπηαδω σαν κατσικι!!!! Τρελαινομαι λεμεεεεε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::-P:-P:-P:-P:-P

Εμεις απο φαγητο επιλεγμενα πραγματα και σιγουρα οχι τα πιο υγιεινα που υπαρχουν και φυσικα απο εντασεις και νευρακια αρκετα..Νικολιος ειναι αυτος τι να τον κανουμε??? Ισχυρη φυσιογνωμια για μπατσουλες!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση με τα κιλά! Είναι όντως και ψυχολογικό το θέμα, άμα είσαι όλη μέρα σπίτι ,όλο και κάτι θα τσιμπολογήσεις....

Μένω έκπληκτη με αυτά που διαβάζω για το φαγητό. Εμείς βισκόμαστε στην άλλη άκρη, θέλω να του κοντρολάρω το βάρος κι αυτός είναι συνέχεια με μια μπουκιά ψωμί στο χέρι. Εντάξει, κι εμένα μου απλώνει το χέρι στο πιάτο του όταν τρώει, αλλά δεν τον αφήνω. Πώς να φάει, αφού δεν ξέρει ούτε πώς πιάνεται το κουτάλι; Ωστόσο το πιάτο το αδειάζει όλο! Αν δοκιμάζατε κορίτσια να τους τραβήξετε την προσοχή, όταν τρώνε, με κάτι άλλο; Να, εγώ του έχω δυο αυτοκινητάκια στο τραπέζι και ασχολείται με αυτά όταν τρώει. Γενικά παρατήρησα ότι αν έχει απασχολημένα τα χέρια του την ώρα του φαγητού, είναι πολύ ήσυχος. Από την άλλη πιστεύω ότι είναι και στο παιδί. Ο δικός μου βγήκε φαγανός, καμιά σχέση με εμένα όταν ήμουν μικρή.

Γαι υπνόσακο, εμείς πήραμε από τα mothercare έναν fleece και έναν πιο φουσκωτό, για τις ημέρες -νύχτες -με λιγότερο ή περισσότερο κρύο αντίστοιχα. Και πέρισυ έτσι βγάλαμε τη χρονιά. Ειναι βολικοί, τους βάζεις πάνω από το πυτζαμάκι, σαν δεύτερο φορμάκι και το παιδί κινείται άνετα όπως θέλει στον ύπνο του. Έχει πλάκα να τον βλέπω με τον υπνόσακο, μου θυμίζει αρκουδάκι!

Και μια και αναφερόμαστε σε μουσική, 20 και 21/11 παίζεται η Λίμνη των Κύκνων στο Μέγαρο Μουσικής. Θα πάω, αν και δεν ξέρω ακόμα ούτε την τιμή του εισιτηρίου. Δυο φορές εχω δει στη ζωή μου μπαλέτο -η τελευταία ήταν πριν 2 χρόνια, όταν ήμουν έγκυυς στο Θανάση -και δεν θέλω να το χάσω, γιατί μετά... σε 3-4 χρόνια ξανά! και με την ευκαιρία, χαίρομαι που ζω στη Θεσ/νίκη και σκέφτομαι όταν μεγαλώσουν τα μικρά, θα τα γυρίσω σε όλες τις παιδικές θεατρικές σκηνές και ,ναι, το παραδέχομαι, θα βγάλω στην περίπτωση αυτή το δικό μου απωθημένο με το θέατρο!

Διαφημίσεις

πολύ ωραία μου φαίνεται η συνταγή για την πίτσα!!! Έχω και ειδική πλάκα ψησίματος πίτσας που δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μάλλον ήρθε η ώρα της! Όσο για τη ζύμη μπριζέ μου φαίνεται θα καταλήγει πιο εύκολα κάπου αλλού εκτός από τον στόχο-στόμα....

Υπνόσακο πήρα με μανίκια, έχει φλις (2 τύπους) και βαμβακερούς, κι εγώ του πήρα τον βαμβακερό μου φάνηκε και πολύ... fluffy, πώς να το πω!! Αυτή μου είπε ότι από απόδοση είναι το ίδιο. Όντως σαν αρκουδάκι!!

Άντα μου, άστα, δεν γίνεται τιποτα για το μεσημεριανό φαγητό, τρώει με το πιρούνι ή με το κουτάλι και δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσεις σου λέω, πολυ πλάκα!!! Ευτυχώς ήδη βλέπω μεγάλη βελτίωση από τις πρώτες φορές, του δίνω κανένα μήνα και θα τρώει κύριος. Του βάζω και μια χαρτοπετσέτα δίπλα στο πιάτο του, όπως στρώνουμε κι εμείς κια σκουπίζεται μην τρελαθούμε...

Το καταπληκτικό σας το είπα ότι τελικά τον κόψαμε τον μεσημεριανό ύπνο εντελώς????? από τότε που άρχισε να κοιμάται σερί το βράδυ και να χορταίνει ύπνο - πριν κανένα μήνα δηλαδη - άρχισε όλο και περισσότερο να αργεί να κοιμηθεί για μεσημέρι και τελικά δεν κοιμάται καθόλου. Τώρα κατά τις 6.30 έχει παραδώσει πνεύμα, τον μπανιάρω, γάλα και νάνι απο τις 7 μέχρι τις 8 έχει κοιμηθεί τέζα μιλάμε. Όποτε έχω προσπαθήσει αυτές τις μέρες να τον κοιμήσω μέσα στην ημέρα έχω αποτύχει παταγωδώς... Κοιμάται κανένα δωδεκάωρο σερί το βράδυ και πάλι από την αρχή. Η μόνη περίπτωση να κοιμηθεί είναι να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο όπου θα ρίξει κανέναν υπνάκο!

Ακριβώς έτσι ήμουν εγώ μικρή, κοιμόμουν μόνο βράδυ από μια ηλικία και μετά και ο αδερφός μου το ίδιο, απλά κοιμόμασταν πολυ νωρίς το βραδάκι αναγκαστικά.

Βέβαια με βολεύει αυτόν τον καιρό αρκετά αυτό το πρόγραμμα γιατί έχω διάβασμα και 8 η ώρα μπορώ να στρωθώ να προλάβω κανένα δίωρο πριν λιποθυμήσω από την κούραση:?

Αυριο πάμε Χαλκίδα τελικα για τα γενέθλια της κουνιάδας μου οπότε δεν θα έρθουμε στο πάρκο στην Αθήνα:(

Οι Αθηναίες που έχετε πάει, πείτε βρε και κανέναν καλό παιδότοπο στα βόρεια προάστια παρακαλώ όμως, μην τρέχουμε και στην άλλη άκρη της Αθήνας!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Άντα το μπαλέτο είναι μεγάλη αγάηπ για μένα, έκανα από τα 6 μου μέχρι τα 25 - με κάποιες διακοπές ενδιάμεσα- και μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω παραστάσεις χορού όχι μόνο κλασικου αλλα και σύγχρονου. Έχει κάτι μαγικό ο χορός!!!

Μπες στην ιστοσελίδα του Μεγάρου, έχει όλες τις πληροφορίες αναλυτικότατα, τιμές τα πάντα, και μπορείς και να κλείσεις εισιτήρια από εκεί και να τελειώνεις!;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Τι μου κάνετε ????Μπρρρ κρυο ....Στρωσαμε χαλιά και ανάψαμε καλοριφερ ,καλό χειμώνα φιλεναδες !!!

DaF περιπέτεια κι η σημερινή...Ημασταν για φαι Ηλιουπολη στην θεια μου και ξεκινησαμε για κεντρο να σας βρούμε στις εκδηλώσεις αλλά τι απο Παγκρατι πηγαμε τι απο Αλεξανδρας προσπαθησαμε να βγουμε, ολοι οι δρομοι κλειστοί λόγω Μαραθώνιου.Ευτυχως η μικρη κοιμόταν γιατί αγανακτησαμε απ την κινηση..Κριμα ,αλλη φορά τώρα.

Που λες με το΄φαί το ίδιο κανει κι η δικιά μου, ρίχνει το ψωμι ,το μηλο κ ότι άλλο τρωει στο κυπελο με το νερό ύστερα θέλει να το πιει και μου λεει "άλλο νερο "Αχχχχ θα την φάω !!! Σημερα έφαγε ψαροσουπα το απογευμα ευτυχως κ με άφησε και να την ταίσω .Προφανως πείναγε γιατι το μεσημερι έφαγε πολύ λίγο εκει που πηγαμε και φυσικά με τα χέρια αλλιως δεν ήθελε να φάει ...

Κοριτσια η Ανδρι μου τραγουδάει !!!! Εχει μαθει τις τελευταιες λεξούλες απο τραγουδακια που λεμε συνεχεια και τις επαναλαμβανει κι αυτη μαζί μας !!! Το ευχαριστιέται τόσο πολύ ! Και κάνει και κινησεις σαν παντομίμα πχ οταν το τραγουδακι λεει αγκαλιά ερχεται και μας αγκαλιάζει ,οταν λεει πχ στο ακαντού λουλουδια στα μαλλιά χαιδευει τα μαλλιά της ,στο γουρουνακι που σας εβαλα προχθες λεει " Ε(γ)ω μπα(ν)ιο πιτε πιτε πιτε " πιτε =ποτέ !και κουναει και το δάχτυλο ! Πόσο γρηγορα μαθαίνουν τα σκατούλια !!

Εχω ομως αρχίσει να καταλαβαινω πως ζορίζεται που δεν μπορει ακομα να τα πει καθαρά όλα. Τσατίζεται ορισμενες φορες οταν μας λεει κάτι και δεν το καταλαβαινουμε Νομιζω πως στενοχωριέται ...Για ορισμενα χρησιμοποιει ακριβως τις ίδιες λέξεις οπως τατα που είναι η ντοματα, η πατάτα ενιοτε και η βολτα .... ή λιάλια που είναι τα σταφύλια , η μύγα κ το γαλακτωμα .Αντε βγάλε άκρη .....

Αυτα τα νεακια μας Φιλια πολλά σας !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Που λες με το΄φαί το ίδιο κανει κι η δικιά μου, ρίχνει το ψωμι ,το μηλο κ ότι άλλο τρωει στο κυπελο με το νερό ύστερα θέλει να το πιει και μου λεει "άλλο νερο "
:shock:καλα θα τρελαθω :lol::lol::lol: η ερατω λεει: 'α-α (δλδ νερο) αλλο αλλο!!!!' και ειναι κ απαιτητικη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: σημερα πηγαμε σε αλλο λεβελ, επλυνε κ χερακια μεσα κ μετα ηπιε.....χριστε μου...:? της εμαθα να λεει 'μπλιαχ' και μετα αρχισε τα 'μπλιαααααχ' κ εβγαζε κ τη γλωσσα....:mrgreen:

παντως παρατηρω οτι ειδικα την τελευταια εβδομαδα, προσπαθει να πει ο,τι να ναι κ οπως να ναι...κυριως αν μας ακουει να μιλαμε στο τηλ, πχ σημερα ειπε 'τεταρτη'-χωρις το ρο φυσικα!

επισης με τη ντορα παιδια, ποιος θα το περιμενε....!climb ελεγε η ντορα 'κλαιμπα' ελεγε η ερατω, jump ελεγε η ντορα 'τζαμπα' ελεγε η ερατω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: let's go η ντορα, 'τσε γκο' η ερατω!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α απο λεξεις που ειναι ολες το ιδιο, χαμος...θυμαστε, σας τα ελεγα ..το πιο αστειο ειναι το ΄'κακα' οκ, το ενα το καταλαβαμε ...αλλα το καπακι;η καρεκλα; το καροτο; γιατι κ αυτα κακα;;;!!κ να την ψαχνω αν εχει κανει κ να μην καταλαβαινω τι θελει!

κριμα ρε μαριγια μου που δεν ηρθατε ηταν κ τελευταια κυριακη.. κ ειπα να σας τηλ .....!ακους εκει κλειστοι οι δρομοι, αχ αυτο το κεντρο πια.....:mad: ο,τι μα ο,τι κ να γινεται μετα δεν εχεις εισοδο...

ηταν πολυ ωραια κ σημερα, ειχε καταπληκτικη μερα , ειδαμε ενα ζογκλερ κ 2 κουκλοθεατρα κ βρηκα κ μια παλια μου συμμαθητρια...και το καλυτερο, εξουθενωθηκε η μικρη κ κοιμηθηκε 9.30!!!!κατερινα μου εκοψε κ μενα τον μεσημεριανο, η μαλλον ηθελε να κοιμαται για ενα μισαωρο κατα τις 6....χαλια...οποτε τωρα με την ευκαιρια της αλλαγης ωρας θα κανουμε το μισαωρο αυτο κατα τις 2 , αφου θα κοιμαται επιτελους νορμαλ ωρες...αντε γιατι αυτο το 10.30-11 με ειχε εξουθενωσει.,....:roll:

χτες ξενυχτησαμε πρωτη φορα κοριτσια ...για διασκεδαση!!οοοχι δεν βγηκαμε εξω αλλα παιξαμε επιτραπεζιο με την αδερφη μου κ τον φιλο της μεχρι τις 3 το πρωι!!!!ενα φανταστικο παιχνιδι ρολων!ειχα φτιαξει κ τις πιτσες μου (τι ειπες ωρε κατερινα για το ζυμαρι μου:mrgreen: μια χαρα στεκεται) βαλαμε κ τα κρασακια μας...τελεια!

αντα κ εγω ανυπομονω να μεγαλωσει λιγο ακομη η ερατω να πηγαινουμε σε θεατρα. ηδη εδω στη γειτονια εχει μια παρασταση ακομα κ για 2χρονα, ελπιζω να μην την κατεβασουν......απο την ανοιξη σιγουρα θα τα ψαχνω, ολο κ κατι θα γινεται ετσι κ αλλιως, θελω παρα πολυ να ξεκινησει η μικρη να βλεπει παραστασεις!κ οχι μονο παραστασεις... χειροτεχνιες, κατασκευες, μουσικοκινητικα παιχνιδια....τα εβλεπα περυσι κ ειχα ξετρελαθει!!!!!:mrgreen:

Κορίτσια και εμείς με μπούκωμα τρελό!! Δεν μπορεί να φάει και να αναπνεύσει.. έχει γίνει και πάρα πολύ νευρική... Σήμερα κουτούλησε σε μια καρεκλα και έκανε τη μυτούλα της μια κοκκινη γραμμή σαν του ινδιανου!! Βγάζω πια τις καρέκλες της κουζίνας στο μπαλκόνι... σκαρφαλώνει στο δευτερόλεπτο και τρέχωω... μια στο νεροχύτη, μια στο ψυγείο, άναψε και ένα μάτι προχθές... Αχχχ θηρίο!!!!!! Ευτυχώς αισθάνομαι καλύτερα αφού πήρα σίδηρο και κάπως αντέχω... σας τα γράφω βιαστικά γιατί δε βλέπω την ώρα για το κρεβατάκι μου..... θα ξαναμπώ να σας διαβάσω... φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες!!!

τι κάνετε? τα αρρωστούλικα μωράκια??? εμείς ευτηχώς πλέον εδώ και λίγες μέρες είμαστε καλά μακάρι να κρατήσει!!!!

τι άλλα νέα???

πωπω κορίτσια τα παιδιά μας μεγαλώνουν!!! και εμένα έχει αρχίσει να παπαγαλίζει! προσπαθεί να πει ότι λέμε και έχει πολύ πλάκα! κυρίως όταν της λέω να πει μπαμπάκα!!τις πρώτες φορές το λέει σωστά αλλά μετά της βγαίνει κάτι σα βρισιά και έχει πολύ πλάκα το πως ενοχλείτε ο μπαμπάς μας!!χαχαχα

και αυτό με τα τραγούδια έλεος πια όλη την μέρα τραγουδάω με το που μπω στο σπίτι με βαζει να κάτσω κάτω να παίξουμε και να τραγουδήσουμε!καλά κάθομαι αλλά με την κοιλούμπα δυσκολεύομαι να σηκωθω!!!!και ο άντρας μου βεβαίως βεβαίως απλώς με κοιτάει και γελάει!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κοριτσια μου σας γραφω γιατι τρεμω ακομα.....

μολις πηγαν να μας διαρρηξουν!

ακουσα ενα θορυβο απο τον πανω οροφο και ανοιξα αποτομα την εξωπορτα (χωρις να δω απο το ματακι.....αν κ που να φανταστω οτι θα ειναι καποιος εξω!!!!!)

με το που με ειδε αρχισε να τρεχει προς τα κατω, βγηκα στο μπαλκονι κ φωναξα στους πεζους αν ειδαν καποιον να βγαινει.....παει εγινε καπνος!!!

μολις ηρθε κ η αστυνομια ,δεν πηραν ομως αποτυπωματα , αν κ τους το πα...δεν ειναι αυτη η διαδικασια κανονικα;;;

τελοσπαντων δεν αφηνω ξεκλειδωτα απο δω κ περα κ καθε που θα βγαινω θα κοιταω πρωτα απο το ματακι.......ημουν ΤΥΧΕΡΗ που φοβηθηκε το καθαρμα......και δεν μου επιτεθηκε.........:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: εχω φρικαρειειειει.......

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Αμάν βρε daf τί πήγατε να πάθετε βρε κορίτσι μου!Στη θέση σου κι εγώ θα έτρεμα!!Ευτυχώς δεν λες που φοβήθηκε και έφυγε το κάθαρμα, εύχομαι να τον πιάσουν!Αχ παναγιά μου, τις ληστείες τις τρέμω, τουλάχιστον να μην είσαι μέσα στο σπίτι με το μωρό μαζί!!!Πωρε dafίτσα εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα κοπέλα μου και κάνε το σταυρό σου που δεν έγινε τίποτα κακό!!

Ουφ, τί δυσάρεστο νέο, σφίχτηκε η καρδιά μου!

Τί κάνουν τα αρρωστούλικα μωράκια?

Εμείς είμαστε καλά αν και με το γνωστό πρόβλημα ύπνου.:cry:Για το φαγητό που λέτε, εμείς φτουφτουφτου τρώμε πάρα πολύ καλά, όλο μαμ είμαστε δεν την προλαβαίνω με τίποτα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι εδώ και λίγες εβδομάδες που περάσαμε στο φρέσκο γάλα έχει μειώσει στο μισό περίπου τις ποσότητες που έπινε, πρωί πίνει γύρω στα 150 και βράδυ στα 170-180 βαριά με χίλια ζόρια, με το που μυρίζει το γάλα τρέχει να φύγει.Αλλοτε πίνει μόνο 100 ενώ την έχω αφήσει νηστική για να πεινασει αλλά ντεν... Τις έχω αλλάξει και διάφορες μάρκες, δεν ξέρω τί να πω!!!

yaeNp3.png

Πω πω DAF μου τι σου ετυχε και εσενα?? Μην στενοχωριεσαι κοπελα μου, να προσεχεις απο δω και στο εξης. Ποτε δεν πιστευουμε οτι θα συμβει σε εμας και να που τελικα συμβαινει..:| Σου στελνω π.μ. για το ερωτημα που εθεσες.

Νεαμανουλα μου χαιρομαι που ειστε καλα καιρο ειχα να διαβασω νεα σου. Μποριε να μην πινει πολυ γαλα επειδη ικανοποιειται απο το φαγητο, δεν νομιζω οτι φταιει το φρεσκο. Οσο για τον υπνο....αχ και ο Νικολας μας παιδευει με τα δικα του, δε λεει να ξεκολλησει απο το κρεββατι μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια μου έχω μέρες να μπω, να μαι κι εγώ!

Καλά Daf τα είπαμε και στο τηλέφωνο, ακόμα το σκέφτομαι το σκηνικό και φρίττω... Εγώ όταν ήμουν στο άλλο σπίτι και είχαν διαρρήξει 3 διαμερίσματα στους απο κάτω ορόφους που έλειπαν οι ένοικοι στις δουλειές τους 12 η ώρα το μεσημέρι, χαμπάρι δεν πήραμε όσοι ήμασταν μέσ, σαν τις γάτες, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μόνη μου κλείδωνα πάντα και τώρα δηλαδή έτσι κάνω, αν και επειδή είναι οικογενειακή πολυκατοικία, πάντα είναι και τα αυτοκίνητα κάτω και υπάρχουν σημάδια ότι είμαστε μέσα και έχει 2 πόρτες στην είσοδο κάπως αισθάνομαι πιο ασφαλής.

Πάντως σε γενικές γραμμές αυτοί δεν θέλουν να μπλέξουν να είναι κανείς μέσα και στήνουν αυτί. (αποτύπωμα αυτιού κανονικά πάνω στην πόρτα είχαν βγάλει από τη σήμανση). Ή χτυπάνε από κάτω το κουδούνι, διάφορα τέτοια, μας έλεγε η αστυνομία πάντα να απαντάτε στο κουδούνι (χωρίς να ανοίγετε την πόρτα φυσικά) και να κάνετε θόρυβο ή να αναφέρετε αντρικό όνομα σας να φωνάζετε τον άντρα σας από το μπάνιο. Εμάς εδώ κάποια στιγμή χτύπησα ντο κουδούνι της μαμάς μου και βλέπω έναν τσιγγάνο νεαρό και της λέει λάθος έκανα και βγήκε στο μπαλκόνι η μαμά μου και άρχισε να του φωνάζει γιατί αυτός καθόταν και κοίταγε την πολυκατοικία. Καλύτερα δηλαδή να δείχνουμε λίγο παραπάνω θράσος, να βλέπουμε και τις φάτσες, ο άλλος σου λέει, καλύτερα να πάω αλλού...

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να μπουν και μέσα να είσαι, λίγα ακούμε...

Τα δικά μας τώρα. Ο άντρας μου πάλι έχασε τη δουλειά του, μάλλον μας κυνηγάει φοβερή γκίνια σε αυτό το θέμα, δεν μπορώ να το εξηγησω διαφορετικά... Για λόγους οικονομικούς του είπαν, λες και δεν το ήξεραν πριν από ένα μήνα που τον πήραν ότι δεν τους βγαίνουν τα οικονομικά. Παρατήσαμε την προηγούμενη δουλειά για να πάμε εκεί και αυτοί το χειρίστηκαν κατά τη γνώμη μου εντελώς αναίσθητα και τώρα πάλι στο ψάξιμο... Προσπαθώ να μην αγχώνομαι, αν και την πρώτη μέρα μου ήρθε εντελώς σοκ, τουλάχιστον έχουμε το σπίτι μας και τον δικό μου μικρό μισθό και τους γονείς βέβαια που βοηθάνε, γιατί αλλιώς... Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Κορίτσια, όλα τα άσχημα είναι να στενοχωριόμαστε μεν, αλλά στο μέτρο που πρέπει γιατί κάθε φορά που πήγαινα να σκάσω γι αυτό το θέμα σκεφτόμουν τα παιδιά μου και από την άλλη τον μικρό Παναγιώτη και τα λόγια της Αννίνας (δεν νομίζω ότι θα τα βγάλω από το μυαλό μου ποτέ) και συνερχόμουν αμέσως. Αυτά είναι προβλήματα να σκάσεις, να πεθάνεις, όλα τα υπόλοιπα είναι δυσάρεστα και ψυχοπλακωτικά αλλά κάπως θα τα λύσουμε...

Κατά τα άλλα, εγώ έχω πήξει άσχημα με το διάβασμα, προστίθεται συνεχώς ύλη παρόλο που αρχίζουμε σε 2 εβδομάδες, χωρίς κενό μεταξύ μαθημάτων και εξετάσεων, δηλαδή μια μέρα τελειώνουμε τα μαθήματα και την άλλη εξετάσεις καπάκι και τις περισσότερες μέρες είναι 2 μαθήματα την ημέρα. Πώς θα προλάβω???? Διαβάζω ακόμα και στο τραπέζι που τρώω, και σε άλλα μέρη του σπιτιού για να μην αναφερθώ τώρα :D, προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο από παντού, χωρίς να αγνοώ και τον μικρούλη μου....Ένα καλό με την απόλυση του Θανάση είναι οτι ασχολείται πολύ με τον μικρό και ξεκλέβω χρόνο για διάβασμα.

Χτες πήγαμε παιδίατρο, είχαμε να πάμε 3 μήνες! Κάναμε το MMR, αφού κλάψαμε και παραπονιόμασταν αχ νιένη αχ νιένη (Ελένη η γιατρός του) μετά και φιλάκια δώσαμε και αγκαλίτσες σφιχτές κάναμε, όλο το πακέτο γλυκουλίασης!

Φτάσαμε 85 πόντους και 12.250 κιλά, κλασικά δηλαδή συνεχίζουμε στην 50.

Πήγα κι εγώ για εξετάσεις χτες, θα αρχίσω σίδηρο γιατί απέκτησα μια αναιμιούλα, όχι σοβαρά πράγματα. Έχω φαγωθεί να δω το φύλο ρε γμτ, αλλά η Β επιπέδου είναι σε 1 μήνα. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στον γιατρό μου να τα πούμε λίγο, να του δείξω και τις εξετάσεις, αλλά κρατιέμαι να μην κάνω κι άλλον υπέρηχο να δω φύλο!!

Απο λέξεις και παπαγαλίαση γράψτε μας κι εμάς στην ομάδα, ρίχνω απίστευτο γέλιο, νομίζω ότι είναι από τις πιο αστείες ηλικίες!!!

Το ότι δεν καταλαβαίνουμε μερικές φορές τι θέλει να πει κι εκείνον τον εκνευρίζει και μας κοιτάει με ένα ύφος πολύ συνοφρυωμένο, πολυ γέλιο!! Μα πραγματικά, μερικά τα λέει πολυ καθαρά, και άλλα π.χ. χοποτάτες, πού να καταλάβεις ο άνθρωπος!!! Μτφ: χυλοπίτες:D:D

Σας φιλώ

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...