Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ που χαθήκατε όλες;;;;;

Ο Γιαννης μου έχει πυρετούλι....κλαψ...Σαν κοτοπουλάκι είναι!

Αμαν βρε Κατερινακι, περαστικα σας!!!!Με την σειρα το πανε τα μικρα....

Εμεις αργια σημερα στη Θεσσαλονικη αλλα δυστυχως ο συζυγος δουλευε οποτε τζαμπα μερα...δεν πηγα πουθενα αλλα τουλαχιστον ευχαριστηθηκα τον μικρο...αλλα ο καημενος χαλκομανια στην πορτα εχει γινει πλεον και παρακαλαει για βολτα ολη την ωρα...τουλαχιστον πηγαμε στην εκκλησια το πρωι και κοινωνησαμε!!!!Κατι ειναι και αυτο!!!!!

Κατα τα αλλα απο φαγητο βρε κοριτσια για πειτε καμια ιδεα για απογευματινο...εκτος κρεμωδους υφης...ολο τοστ.Ολες τις παραλαγες του εχω κανει, μεχρι και ανθοτυρο με αυγο μελατο μαζι με κασερι του εχω κανει (ΑΙΣΧΟΣ.....) και το περιεργο ειναι οτι το τρωει!!!!:lol::lol::lol::lol:Για δωστε τα φωτας σας πλιζ?

Κατερινα_ς για το φαγητο που λες, εκτος απο χοιρινο και θαλασσινα, σχεδον ολα τα υπολοιπα τα τρωει ο Παναγιωτης...αποφευγω εγω τα αλλαντικα επισης και δεν εχω δωσει ακομη μελι...κατα τα αλλα...οτι θες εχει φαει...νομιζω οτι στην ηλικια τους πλεον δεν μπορει να τεθει θεμα ιδιαιτερου περιορισμου στο φαγητο!!!!

Που ειστε ολες καλε????:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερατουλινι να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου !! DaFitsa χρονια πολλα του συζυγου κι απο εμας !!!

Gio μου ακριβως τα ιδια τραβαω κι εγω ... δεν θελει να τρωει τίποτα με κουταλι... Στον σταθμό οσο φάει μονη της αφου δεν θέλει να την ταιζουν πια ,σπιτι μονο απ τα δικά μας ,σημερα πχ εφαγε πατατες φουρνου Μια ωρα της ειχα το μπωλ με τις κοκκινες φακες μπροστα της κι ούτε που δοκιμασε .... Ρυζογαλο εφαγε την μια μερα ,σημερα ούτε να το δει... Εφτιαξα τυροπιτακια κουρου με ανθοτυρο και δοκιμασε κι ενα. Α και πίτσα οταν φτιαχνω μονο με τυρι την τσακίζει!! Γενικα τρωμε μονο ψωμι μπανάνα τυρί αβγο μακαρόνια και σταφύλια λιάλια οπως τα λεει . Στον σταθμο δεν ξερω τι κάνει ,τρωει το μισό μου λένε ..΄Πολυ ανησυχω γι αυτην την μετάλαξη ... Πριν ετρωγε λίγο αλλά απ όλα , τωρα παλι τρωει λίγο και αυγκεκριμενα πράγματα ...Ας ελπισω πως είναι φάση ..

Οτι άλλες ιδεες για μαμ εχετε δεκτές !

Αυτες τις μερες ολο dvd βλεπουμε κορίτσια και τσακωνομαστε με τον σύζυγο ύστερα στην ανταλλαγη απόψεων:tongue: .... Στον Κυνοδοντα "σφαχτηκαμε " Αλήθεια το χει δει καμιά σας ?

Σημερα μου πήρε τον Αντίχρηστο του Τρίερ ...Πηρα τα ντεπον μου καθοτι παλι συναχωμενη και παω ....

Καλο βράδυ !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε? χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν!

επιτέλους εμείς αναρρώσαμε έπεσε ο πυρετός ψήθηκε το κακόμοιρο με ντεπόν και κάτω από 38,6 δεν έπεφτε αλλά εχτές ξύπνησε με 38,7 και το βράδυ είχε 37,1 τίποτα!!!αχχχ κορίτσια βαριέμαι!!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

july μου περαστικα και σε σας , κι εμεις ξανακυλήσαμε ευτυχως χωρις πυρετο μονο μύξουλες .. κι εγω με βουλωμενη μύτη ...

Συμπεθερα καλημερα πως εινια ο Γιαννακης σήμερα ????!

Καλημερα σε ολες και φιλιά !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Ο μικρός με πυρετό.:( Όλο το βράδυ... Κατα τις 5:30 του έπεσε και φυσικά σαν ταλιμπανάκι που είναι ήθελε να παίξουμε! Τον πήγα παιδίατρο και μου είπε ότι ακροαστικά δεν έχει. Είναι ασυμπτωματικός πυρετός και αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά. Μέχρι το Σαββατο πρέπει να είμαστε περδίκια αλλιως πάμε για καλλιέργεια...

Επιπλέον, αρρώστησε και η κοπέλα που μου κρατάει τον Γιάννη και έτσι σήμερα την έβγαλα σπίτι! Είχα ξεχάσει πως είναι..χα χα!

Σας αφήνω. Ο μικρός κοιμήθηκε και πάω να ξαπλώσω και εγώ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

τι κανετε;

ευχαριστουμε για τις ευχες!!!ειχαμε λιγο κοσμο χτες, οικογενεια και κανα 2 φιλους , εφερε κ η μανα μου φαι για ενα λοχο οποτε τα μοιραζαμε απο δω κ απο κει στο τελος...εσκασα στα σοκολατακια και το παγωτο παντως ,α πα πα....:rolleyes: απο αυριο σαλατες!:tongue:

περαστικα στα αρρωστουλικα!κατερινα μηπως ειναι δοντακια; μεχρι 38 δικαιολογειται κατι τετοιο, ποσο ειχε;

την κυριακη δεν ηταν προγραμματισμενο, ηταν να βρεθουμε σπιτι μας κ επειδη το ανδριελακι ειχε λιγο βηχα ειπαμε καλυτερα εκτος, στον καθαρο αερα του κεντρου:tongue::tongue::tongue: τελικα οι εκδηλωσεις για παιδια ηταν καταπληκτικες, ειδικα το παραμυθακι, η μερα πολυ καλη και το ευχαριστηθηκαν ολα!

ημουν σιγουρη για την ανδρι, μαριγια μου , τετοια χορευταρου που ειναι! κ η ερατω εκανε 'κατεβαινουν το βουνο ανεβαινουν το βουνο' οταν γυριζαμε, παααρα πολυ καλες οι 'παραμυθοκορες'! ο,τι πρεπει κ για την ηλικια που εχει σημασια η κινηση.....ας ελπισουμε να τα καταφερουμε την κυριακη κ να μη βρεχει, να ξανασυναντηθουμε! οποια θελει κ μπορει, θα μιλησουμε με πμ να σας δωσω κ ενα λινκ με το προγραμμα!!:D

απο φαι ειμαστε στη φαση που ξαναρχιζουμε να τρωμε, τον προηγουμενο καιρο ειχα απελπιστει, ελεγα με 'αερα τρεφεται'; ...αφηστε τα...ουτε 11 κιλα δεν ειναι. δεν με πειραζει να μην τρωει πολυ, αρκει να τρεφεται σωστα, κ απο τη στιγμη που απο φρουτα πινει ευτυχως χυμο πορτοκαλιου κ μου 'κλεβει' κανενα μηλο απο το στομα κυριολεκτικα, ε καλα παμε.....:rolleyes: κατα τα αλλα λατρευει τη φασολαδα!καινουριο αυτο παλι! πιτσα φτιαχνω κ εγω μαριγια κ επισης την τρωει τρελα....gio μην παραπονιεσαι καθολου, αστο το παιδι να τρωει τους συνδυασμους του...απο τη στιγμη που τρωει ολα καλα! πιτες ειναι καλη ιδεα γιατι ανα πασα στιγμη εχεις κατι θρεπτικο κ χορταστικο , μπαινουν κ καταψυξη....

σας αφηνω, παω να της κανω ....beaute τωρα που τελειωσε το μπανιο της!:D

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν προχθές!

Εμείς είμαστε καλά, άλλα βαριόμαστε απίστευτα με αυτό τον παλιόκαιρο που μας έχει καθηλώσει μέσα. Χθες πήγα στη λαϊκή και έβαλα στο καρότσι την κουκούλα βροχής. Ήταν σα να είχα το Θανάση στο θερμοκήπιο. Ευτυχώς δεν δυσανασχέτησε το πουλάκι μου!

Δε θυμάμαι ποια ρωτούσε για απασχόληση στο σπίτι. Εμένα έχει κολλήσει κυριολεκτικά επάνω μου, θέλει εγώ να τον παίζω όλη την ώρα. Φτιάχουμε πύργους με τουβλάκια -δηλ. εγώ φτιάχνω κι εκείνος χαλάει -διαβάζουμε 4 παραμύθια κ όταν βαριέται τα σκίζει και μου δίνει την κόλλα να τα κολλήσω, ρίχνει κάτω βιβλία του πατέρα του από τη βιβλιοθήκη και περιμένει να τα ξαναβάλω και φυσικά ανεβαίνει στους καναπέδες και περιμένει να τον πιάσω από τα χέρια και να πηδήξει κάτω.

Τι άλλο; Έβαλα 4 κιλά +5 που μου είχαν μείνει από το Θανάση (ή αυτά δεν τα μετράμε;) Δεν θέλω να φτάσω πάνω από τα 70 και είμαι ήδη 64. Πρέπει να κόψω τα γλυκά οπωσδήποτε διαφορετικά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω!

Καλησπερα και απο μενα!!!

Να πω πρωτα πρωτα τα χρονια πολλα μου σε οσους γιορταζαν προχθες!!

Εδω Θεσσαλονικη γιορταζαμε αυτες τις ημερες και εχουμε ψιλοχασει τη μπαλα..να φανταστειτε σημερα ολη μερα νομιζα οτι ηταν Κυριακη!! Απο αυριο τα κεφαλια μεσα..κλαψ!

Πολυ κρυο βρε παιδια...πωπω ψοφο εχει απο τωρα:-(:sad: θα ειναι μακρυς ο χειμωνας απο οτι βλεπω...:( Ευτυχως παρολο τον παλιοκαιρο τις βολτες μας τις καναμε και alone και με τον μικρο, βεβαια ειναι επιφοβο μην κρυωσει αλλα και μεσα το παιδι δεν κρατιεται και βασικα δεν κρατιομαστε εμεις οποτε οπου μπορουμε παμε..!

Αντα καλα ειναι τα κιλακια σου αν προσεξεις λιγακι πιστευω οτι δεν θα παρεις πολλα κιλα , αρκει να μην κανεις υπερβολες!

Καλε το μαθατε??? 20 Ιουλιου 2011 ερχονται οι bon jovi στην Αθηνα..οποτε Αθηναιες τα λεμε το καλοκαιρι!!!! Δεν παιζει να χασω τον μεγαλο μου ερωτα!!!!!

Φιλακια!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Αντα μου μην ανησυχεις για τα κιλακια μωρε ,απολαυσε την εγκυμοσύνη και το φαγητο οσο μπορεις! Θυμαμαι εγω είχα φτασει 70 κι αν δεν πάθαινα ζαχαρο να το ραψω θα τα χα περάσει κιολας....Μια χαρα ομως τώρα ειμαι κι ενα κιλο πιο αδυνατη απ οτι ημουν πριν μεινω έγκυος ,τι κανει η καλοπεραση ε?

Κορίτσια παμε απ το κακό στο χειρότερο, δεν τρωει τιποτα πια η μικρή ..Σημερα που την ειχα σπιτι εγω το μεσημερι αρνηθηκε να φάει το φαί της , το απογευμα το ίδιο , πεταξε το μπωλ με το φαί κάτω και είναι η πολλοστή φορά που το κάνει .. καθομαι και σφουγγαριζω και καθαρίζω τοιχους σαν μλκας :mad:..Αυτη τη φορά δεν άντεξα κορίτσια ,μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι , της φωναξα και την μαλωσα παρα πολύ .:twisted:.. αλλα είμαι σίγουρη πως θα το ξανακάνει και τοτε θα την πιάσω απ το μαλλί ειμαι σίγουρη .. Δεν καταλαβαινει ούτε με το καλό ούτε με το άσχημο .. δοκιμασα και να τα μαζευω χωρις να της δίνω σημασία μπας και καταλαβει πως δεν εχει πλακα να το κάνει και το κόψει αλλά και πάλι τα ίδια ,θα μου πείτε γιατι της αφηνω το μπωλ μπροστά της ??? Εμ η κυρία εχει μαθει και θέλει να τρωει μονο μονη της κι ετσι και πας να την ταισεις γίνεται χαμός κ τα πετάει όλα κάτω απ τα νευρα της .Προκειμενου να κραταω ήρεμη αυτην ομως γίνονται κρόσια τα δικά μου τα νέυρα ...

Δεν ξερω αν σας εχει τύχει και πως δράσατε εσεις ,περιμενω να ακουσω εναλλακτικες . Για την ιστορία κάθησα και της έφτιαξα πιτσα με ντοματα και τυρι γιατί την λυπηθηκα να μεινει νηστικια μεχρι το βράδυ. Σκεφτομαι μήπως πάλι την κακομαθαινω οταν της δίνω αυτα που θέλει μονο αλλά απ την αλλη ειναι πολύ αδύνατη κι ανησυχω οταν δεν τρώει ...

Το μονο που τρωει είναι τρίχες:o .. Ναι ναι καλά διαβάσατε τρίχες ! Τραβαει τα μαλλια της , βγάζει τρίχες και τις βαζει στο στόμα της . Το τι τριχα εχω βρει μες τα κακά της δεν περιγράφεται:confused: . Θα με τρελάνει αυτή :mad:.... Kι οσο αστειο κι αν ακουγεται με προβληματίζει πάρα πολύ αυτη της η συνήθεια...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες!!

ΠΕΖΗ σε περιμένω τον Ιούλιο!!!!!!!! Πότε πρέπει να κλείσουμε εισιτήρια... από τώρα ίσως;;; Ο άντρας μου με δουλεύει οτι είναι φλώροι αλλά σκασίλα μου!!!

Σας αφήνω γιατί το θηρίο μου χτυπιέται ακόμα στην κούνια...έλεος πια!!! Παίρνουμε και μάσκες και αύριο για παιδίατρο είμαστε.. Μαριγια κουράγιο γλυκιά μου!!! Και εγώ να τη σκοτώσω θέλω τώρα!!!

τα ξαναλέμε..

καλημέρα!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν! Daf Να χαίρεσαι τον σύζυγο!

Ο μικρός χθες ήταν με 37,5 όλη μέρα με τρελά κέφια, αλλά το βράδυ μου έκανε πάλι 38.. Daf δεν ξέρω αν είναι τα δοντάκια, μακάρι, αλλά δεν περνάει.. Μυξουλές και βήχα δεν έχει, αλλά εκεί, με πυρετό. Μας βλέπω για καλλιέργεια....

marigia μου νόμιζα ότι μόνο εγώ το περνάω αυτο. Χθες ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. Το απέδωσα στον πυρετούλι (μπισκότα όμως δεν είχε πρόβλημα να φάει), αλλά δεν είναι χθεσινό το θέμα. Εδώ και καιρό έχει γίνει κακοφάγωτος. Από εκει που δεν τον προλαβαίναμε τωρα τον παρακαλάω. Πραγματικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι γιατί και εγώ είμαι στα ίδια χάλια. Τον μάλωσα χθες. Του είπα ότι μπορούσα για να τον πείσω και όταν πήγαινα να του δώσω μια κουταλιά μου έλεγε "ΟΧΙ" (ήταν μέσα στο κλίμα της ημέρας τοι παιδί!)

ΠΕΖΗ Bon Jovi ε; Για να το δώ και εγώ!!!!

Άντα άστα τα κιλάκια κορίτσι μου! Βέβαια απ΄ότι διαβάζω είσαι αδύνατη, οπότε και 70 να φτάσεις πάλι καλά θα είσαι. Εγώ έχω μείνει με τα 6 κιλάκια μου από τον Γιάννη και δεν λέω να τα χάσω..¨Οτι έκανα δεν απέδωσε...Θα τα χάσεις όλα μαζί μετά!!!

Αυτά για την ώρα.Σας φιλώ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

τι κάνετε? πως τα περάσατε? εμείς δουλειές!!!αλλά δεν πειράζει γίνεται ωραίο το σπιτάκι μου και χαλάλι!

χαχα νευράκια εεε!!!!δεν στρώνουν ρε κορίτσια τα άτιμα εμένα πότε ακούει και πότε όχι!!!η πλάκα είναι με την τιμωρία! με το που της λέω αν το ξανακάνεις θα πας τιμωρία πάει και πέρνει το καρεκλάκι της και κάθεται δίπλα στην πόρτα που τη βάζω εγώ!!!χαχα το σκατούλι το έχει πάρει για παιχνίδι άντε διαπαιδαγώγισέτο τώρα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κοριτσάκια κι απο μένα!!!

Εμείς είμαστε καλά από αρρώστιες προς το παρόν και σας στέλνουμε περαστικά και ευχές. Σήμερα είχε έρθει μια φίλη με το μωρό της 3 μηνών και τρελάθηκα κορίτσια, θα έχω κι εγώ σε λίγο ένα μωράκι!!!! Μα είχα ξεχασει τι ζουζούνια που είναι!!!

Άντα κι εγώ είμαι στα +4 προς +5 μπορώ να σου πω και τα πήρα όλα σχετικά γρήγορα γι αυτό κι εγώ μάλλον χρειάζεται να φρενάρω λίγο... Τώρα είμαι 56... Στην προηγούμενη έφτασα 69, είναι ψυχολογικό το όριο!!!

Marigia περιττό να σου πω ότι πάνε τώρα περίπου 10 μέρες που απαγορεύθηκε και σε μας η πρόσβαση στο στόμα του Γιώργου, ευτυχώς μόνο για το μεσημεριανό φαγητό γιατί δεν μπορώ να τον φανταστώ να θέλει να φάει φρουτόκρεμα και αυγό μόνος του, φρίττω... Όντως, αν πας να πλησιάσεις την περιοχή του πιάτου ή να κάνεις πως πιάνεις το πιρούνι/κουτάλι να οι φωνές!! Ευτυχώς ο δικός μου τουλάχιστον δεν είναι νευρικός και παρόλο που γίνεται ακόμα ψιλοχάλια ο ίδιος, το πάτωμα τη σκαπουλάρει σχετικώς. Φνατάζομαι ότι σε λίγο καιρό θα ποκτήσουν αρκετή επιδεξιότητα και με αυτό να ησυχάσουμε ένα πράγμα...

Πείτε οπωσδήποτε συνταγή για πίτσα (ρωτάει η γυναίκα του σεφ τώρα, αλλά αν ρωτήσω τον Θανάση μπορεί να μου πει τίποτα κουφά κι εγώ θέλω κάτι εύκολο). Τι ζύμη κάνετε δηλαδή????

Η μαμα μου μας έφτιαχνε κάτι ζυμαράκια σαν φωλίτσες και καμουφλάριζε μέσα και λαχανικά για να φάμε τίποτα θρεπτικό (εγώ μεγάλωσα με αέρα όντως) με τυρί και τέτοια, π.χ. έβαζε λίγο αρακά ή λίγο μπρόκολο, αλλά λίγο να μην φαίνεται πολύ στη γεύση . Έχω κι ένα βιβλίο με συνταγές για παιδιά που το είχε προτείνει η σύμβουλός μου, θα το δω να σας πω τίποτα. Κι ο δικός μου μερικές φορές δεν τρώει, αλλά αυτό συμβάινει σε ένα γεύμα συνήθως, όχι όλη τη μέρα, μετά όλο και κάτι θα τσακίσει και είμαι ευχαριστημένη από το σύνολο. Τι να πεις, δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να τα πείσεις να φάνε με τίποτα ένα πράγμα.... Μάλλον θέλει έξυπνα τρικ καμουφλαρίσματος φαγητού γιατί όσο και να μην πεινάνε υποτίθεται, για μπισκότα και βλακείες υπάρχει πάντα χώρος, τα τέρατα....ΆΣε που σε λίγο θα πρέπει να μάθουμε και food styling, να κάνουμε φατσούλες, αστεράκια κλπ μπας και πειστούν πιο εύκολα ναφάνε!!

Λοιπόν, πήγα και πήρα τον υπνόσακο της Mothercare τον βαμβακερό με τα ποδαράκια και του τον έβαλα σήμερα πρώτη φορά με ένα φανελάκι από μέσα. Για να δούμε.... Daf αυτός που σου έλεγα στο Λητώ με το lyocell δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν πολύ φουσκωτός και πιστεύω ότι θα τον ενοχλούσε τόσος όγκος στον ύπνο και είχει κάτι ραφές εσωτερικά που μου φάνηκαν ότι θα ενοχλούσαν επίσης.

Σας φιλώ γιατί πάω για διάβασμα και δεν θέλω καθόλου.....Ήμαρτον, στα γεράματα....

P.S. July καλέ έφτασες 26!!!! Παναγία μου, περνάει ο καιρός!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...