Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας βρε κορίτσια και από εμάς!Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα, ευτυχώς ο πυρετός κράτησε μόνο μία μέρα, έφυγαν και οι μύξες πολύ γρήγορα αλλά μας έμεινε το μπούκωμα και λίγο βηχαλάκι!!

vallou αχ κοπέλα μου, σε νιώθω, αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλω το δεύτερο παιδί.. γιατί δεν θα αντέξω..κι εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο για μένα, φαντάσου εσύ με 2 παιδιά. ΟΜΩΣ αυτό που λέω κι εγώ στον εαυτό μου είναι ότι για να είναι τα παιδιά καλά πρέπει να είναι και η μαμά, αλλιώς ποιός θα τα προσέξει? Όταν κοιμούνται κοιμίσου κι εσύ, τρώνε αυτά να τρως κι εσύ, όσο γίνεται να κάθεσαι ενώ αυτά παίζουν. Οκ, ξέρω ωραία στην θεωρία όμως όσο μπορείς πέρνα τα στην πράξη!

gio μου χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι!!!:D

daf να δω και τη Χριστίνα να πίνει από το σφηνοπότηρο και τί στον κόσμο!!!Ωραία ιδέα πάντως!!!:DΑλήθεια επειδή δεν φαίνεται στο avatar σου καλά, τί κάνει εκεί η Ερατώ?

Α, εμείς ακούμε και ζουζούνια και mazoo αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα κάτσει στην παράσταση, οπότε από του χρόνου θεατρα και παραστάσεις!

Καλό βράδυ κορτσούδια!!!

yaeNp3.png

Kαλησπέρα κοπέλες μου!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Είστε πια σαν οικογένειά μου :rolleyes: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα συνέλθω από τη μια στιγμή στην άλλη.. Μάλλον θέλει λίγο καιρό.. Ξεκίνησα σίδηρο όπως στην εγκυμοσύνη μου αν και προσπαθώ να κάνω σωστούς συνδυασμούς με τη διατροφή μου.. Τρώω πιο πολλά ωμά λαχανικά, πράσινα και πιπεριές που έχουν c και φρούτα και πορτοκάλια. Και φυσικά κόκκινο κρέας. Δε μου αρέσει το μοσχάρι και πολύ αλλά τι να κάνω.. εκ του αποτελέσματος κρίνεται αναγκαίο!! Φοβάμαι μήπως έχουν και τα παιδιά καμία αναιμία.. Η μεγάλη δεν τρώει φρούτα και γάλα και η μικρή δε θέλει το κρέας. Τα αυγά τα οποία δεν τα τρώμε και πολύ έχουν πολύ σίδηρο!! Πρέπει να τα βάλω στο διαιτολόγιο των παιδιών οπωσδήποτε!! Δεν τρώμε τζανκ σχεδόν καθόλου.. αλλά το κρέας το μαγειρεύω το πολύ μια την εβδομάδα και τις υπόλοιπες λαχανικά, όσπρια, μακαρόνια, ψάρι και κοτόπουλο. Θέλω να μάθω και εγώ περισσότερα για την ομοιοπαθητική!! Την τσουκνίδα που προτείνεις dafaki η πεθερά μου την κάνει πίτα και είναι όντως πεντανόστιμη!! Για να πω να μου φτιάξει μία! Όσο για το βάρος μου που πρέπει να χάσω κάποια κυρία μου πρότεινε τη ρεφλεξιολογία. Θα το κοιτάξω. Ξέρει καποια σχετικά;;

Νεαμανούλα πολύ το τρέξιμο όντως!! Αλλά δεν μετανιώνω ούτε μια στιγμή. Μη τα σκέφτεσαι αυτά και σε αποθαρρύνουν για δεύτερο παιδάκι..

Βρε συ gio... μπράβο μπράβο μπράβο σας!!! Αχ και συ... τόσο άγχος είχες πια!! Ευχαριστήσου τώρα τρέξιμο!!!!!!!!

Μαρίγια τέλειο το γουρουνάκι!!! Δεν το ήξερα!

Κοπέλες δεν θα κανονίσουμε να βρεθούμε... πότε το βλέπετε;;;

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!

Valoydenia μου σου εγραφα αλλα σβηστηκαν γμτ.... Ευχομαι να είσαι καλυτερα τωρα Η διατροφή πολύ καλή αλλά κρεας μονο μια φορά την εβδομάδα ...????? Εμεις τρωμε κάθε μερα δηλ η μικρη κι ο συζυγος εγω 2 φορες και τις άλλες την βγαζω με σαλάτες .. Α η τσουκνιδόπιτα τέλεια !!! Την εφτιαχνε κι η μαμά μου.. Εγω παίρνω πάντως και τα φυτικά μου δηλ το ιπποφαες που με βοηθά πολύ!

Πηγαμε avenue σήμερα με την μικρή ,καναμε καρουζελ και αυτοκινητακια είχε και το κρύο του αλλα δεν την παλευει μέσα η μικρή Τις καθημερινες ξεφευγει με το σχολειο αλλά τα ΣΚ θέλει και τις βόλτες τις !!! Αντε να βρεθουμε καλέ !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!

Εχω μέρες να γράψω και είπατε τόσα που έχασα τον μπούσουλα!!

Καταρχήν vallou φρόντισε λιγάκι τον εαυτό σου. Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει. να τρως καλά και πάρε και λίγο σίδηρο!Α! Μου έχουν πει ότι πχ για τις φακές, που έχουν σίδηρο, μ'ολις τις φάς φάε και ένα πορτοκάλι μετά. Ετσι απορροφάτε ο σίδηρος!

Και εγώ κουρασμένη νιώθω. Κορίτσια πρώτη φόρα στη ζωή μου που "κοιμήθηκα" πάνω στο γραφείο. δεν είχαμε δουλειά και ήμουν τόσο χ'αλια που για 5΄λεπτά ..χάθηκα..Ξεφτίλα!

marigia μου αυτό είναι το θέμα μας. Που τα πάμε χειμωνιάτικα. Εμείς δοκιμάσαμε παιδότοπο. Ο μικρός ξετρελάθηκε. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εγώ βέβαια προβληματίζομαι με τις αρρώστιες, αλλά πραγματικά εκεί περνάει καλά! Και χαίρομαι!

gio εμείς τα είπαμε!!!! ΤΡΕΧΑΑΑΑΑ!!

Σας φιλώ όλες. ΣΑς ΑΦΉΝΩ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΏ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Δεν μπορεί...θα με ακούσατε να φωνάζω σήμερα. είμαι σίγουρη.

Δεν το αντέχω αλλο αυτό πια. Εχει ρίξει όλο το σπίτι κάτω. Όλες τις κατσαρόλες και τα ταψια..παίρνει το τηγάνι και το χτυπάει στα ντουλάπια της κουζίνας. Και δεν καταλαβαίνει από μάλωμα. Τι με το καλό τον πήρα, τι με φωνές...Τιποτα. Γελάει και συνεχίζει...Δωστε μου μια λύση βρε κορίτσια...

Επιπλέον να ρωτήσω.Απο φαγητα τι δίνετε?? ΄Οσπρια? λαχανικά? Νιλωθω ότι η "γκεσταπο" μας έχει αρκετα περιορισμένους..

Αυτά. Πάω να ξεσπάσω τα νεύρα μου κάπου μπας και ηρεμίσω.

σας φιλώ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Δεν μπορεί...θα με ακούσατε να φωνάζω σήμερα. είμαι σίγουρη.

Δεν το αντέχω αλλο αυτό πια. Εχει ρίξει όλο το σπίτι κάτω. Όλες τις κατσαρόλες και τα ταψια..παίρνει το τηγάνι και το χτυπάει στα ντουλάπια της κουζίνας. Και δεν καταλαβαίνει από μάλωμα. Τι με το καλό τον πήρα, τι με φωνές...Τιποτα. Γελάει και συνεχίζει...Δωστε μου μια λύση βρε κορίτσια...

Επιπλέον να ρωτήσω.Απο φαγητα τι δίνετε?? ΄Οσπρια? λαχανικά? Νιλωθω ότι η "γκεσταπο" μας έχει αρκετα περιορισμένους..

Αυτά. Πάω να ξεσπάσω τα νεύρα μου κάπου μπας και ηρεμίσω.

σας φιλώ!!![/QUO

Φιλενάδα ψυχραιμία....εμένα αυτό μου το κάνει όταν δεν έχει βγει πολλές ώρες από το σπίτι και βαριέται. Εμένα εχθές που ήθελανα του φτιάξω τυροπιτάκια μου σκόρπισε όλα τα καλαμάκια, τις πολυμπαγκ και τα δημητριακά του στο πάτωμα.... Τα τυροπιτάκια όμως βγήκαν τέλεια!

Ο παιδότοπος είναι μια πολύ ωραία λύση, απλά εγώ φροντίζω να τον πηγαίνω ώρες που δεν έχει πολύ κοσμο, όπως το μεσημεράκι. Όσο για το φαγητό δεν έχουμε κανένα απολύτως περιορισμό, ή μάλλον τους περιορισμούς τους βάζει ο Βαγγέλης, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα ότιδήποτε τρώγεται με κουτάλι, δεν το συζητώ για κρέμες...

July το οικονομικό είναι κάπως, στην πρώτη επίσκεψη δώσαμε 90ευρώ (ο άνδρας μου λύσσαξε..) και οι άλλες θα είναι από 60. Εγώ τον ξεκίνησα γιατί έχει κρυψορχία και είπαμε με την παιδίατρό μας μήπως γλυτώσουμε το χειρουργείο αλλά και για να έχει το ιστορικό του ώστε να αποφεύγουμε όσο γίνεται τα φάρμακα. Από παραδείγματα που τους έχει βοηθήσει πολλά. Μιας φίλης μου το [αιδάκι που πάει από πέρυσι παιδικό δεν έχει πάρει ποτέ αντιβίωση τα αντιμετώπισαν όλα με οιμοιοπαθητικά;)

Vallou μου πρόσεχε κορίτσι μου την υγεία σου, από εμάς εξαρτόνται όλοι. Τώρα για την συνάντηση θα μπορούσαμ να κανονίζαμε την 28η, τι λέτε κι εσείς, το συζυτάμε?

Σήμερα τελικά δεν πήγαμε στο θέατρο, ήαν ο μπαμπάς μας υπηρεσία, οπότε ανεβήκαμε κι εμείς στην μονάδα του στην Πάρνηθα, να τον δούμε, και να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα. Είδαμε και ένα ελάφι στα 20μέτρα!

Daf σε ευχαριστώ για το μήνυμα.....είμαι πολύ άσχετη τελικά;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπερα και απο μενα!!!

Ειχα δυο μερες που για καποιο λογο δε με εβαζε στο φορουμ, το θεωρουσε ως επικινδυνο ιστοτοπο:confused: ευτυχως ολα καλα τωρα!!!

Στα συντομα λοιπον αφου αυριο εχουμε πρωινο ξυπνηματακι vallou μου περαστικα κοριτσι ελπιζω συντομα ο σιδηρος σου να παρει την ανηφορα και εσυ να αισθανθεις πιο δυνατη. Εγω τι να πω βρε κοριτσια που ο μικρος τα μονα που τρωει με ευχαριστηση ειναι το οτιδηποτε απο εξω και απο σπιτικα μονο μακαρινια, λουκανικακια και πατατες τηγανητες??? Αχ τι θα κανω με αυτο το παιδι πειτε μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ευτυχως τρωει σαλατουλες και που και που πινει κανα χυμο οποτε καθησυχαζομαι λιγακι..αλλα τιποτα δεν ειναι και παλι..ουφ οσο το σκεφτομαι αγχωνομαι...:rolleyes:

Εμεις κατα τα αλλα καλα, σε παιδοτοπο δεν εχουμε παει αλλα βολτουλες ετσι χαλαρα με τα ποδαρακια τις πηγαινουμε και ξεσκαει ο γλυκος μου..παντως πικρα το χειμωνα κοριτσια , η κλεισουρα δεν λεει με τιποτα!

Αυτα..αντε φιλακια σε ολες~!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Τι όμορφο απόγευμα ήταν το σημερινό!!!!!Ιδεα της DaF ηταν μιας και ο καιρος ηταν καλος να παμε σε ένα ¨αυτοσχεδιο " πάρκο στο κέντρο της Αθηνας όπου είχαν διαφορες εκδηλώσεις , τα μικρακια μας παρακολούθησαν Φλαμενκο ,ακουσαν μουσικες και παραμύθια !! Επρεπε να δειτε Γιωργακη και Ανδρι με τι ενδιαφερον παρακολουθούσαν την κοπέλα που χόρευε !!!! DaF μια χαρά της εμαθες να χτυπα τα ποδια στο πατωμα όλο το βράδυ μας το έκανε ....Στην αφηγηση παραμυθιού ο Γιωργάκης κι Ερατούλα κοιτούσαν έτσι :shock: και τα δύο ,ειδικα ο george το ζούσε λεμε !!!!

Κατερινα τι αυτονομία αυτό το παιδί ! Γενικά τα μικρα μας εχουν αλλαξει πολύ απ το καλοκαίρι .. Η Ανδρι 'ηθελε να είναι αυτοκόλητη με την Ερατώ την πιο γλυκιά φατσουλα ever !!!!Επεσαν τρελες αγκαλιές και φιλιά μεταξύ τους . Η γκαστρούλα είναι και φαίνεται πιά καθοτι αδυνατούλα η κοιλίτσα προεξείχε βλέπετε ...και η νεα κουπ στα μαλλιά πολύ ωραία !!!

Τελικά τα απρογραμματιστα είναι τα καλύτερα !!!

Συμπεθερα cool ... Βαλε σε ενα ντουλάπι μπωλ κι αλλα συμπραγκαλα που δεν σπάνε κι ας τον να τα κάνει χάλια . Κι οταν πάει να κανει κάτι επικίνδυνο η πάει να κάνει ζημια δεν λέμε πολλα λόγια του μιλαμε κοφτά και αυστηρα και το περνουμε απ τα χερια αποσπωντας του στη συνέχεια την προσοχή με κάτι αλλο. Ααααααχ θα το φάω το Ταλιμπανακι μου πες του ! Τι να σου κανουν κι αυτα τα κακομοιρα κλεισμενα μεσα κάπου θέλουν να ξεσπάσουν ....Παραμύθια καθεται να ακούσει ?? Η δικια μας τωρα τελευταια ανοιγει το σκακι με τον πατερα της και παιζουν ταχαμου ...Τι κουλτουρα αυτο το παιδί !!! Στο τελος τα πεταει όλα κάτω κ την βαζουμε να τα μαζεψει ύστερα .Μμμμμμ τι αλλο κανουμε καθημερινες ????? Ακουμε μουσικη και χορευουμε ολοι μαζι , με τα κρητικα κανουμε τρελο γλέντι κι ας μην ξερει να τα χορευει κανεις μας .....Εχω παρει κι ενα βιβλιο 125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα παιδιά και ξεσηκωνω κανα παιχνιδι απο εκει αλλα όπως λεει κι η φιλεναδα ΠΕΖΗ η κλεισουρα δεν λεει με τίποτα ......

Φιλια σε όλες και καλή βδομάδα !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

περασαμε τελεια!!!!!!!!!!:D ελπιζω να εχει κ το αλλο σκ καλο καιρο , βαλλου να ερθετε κ εσεις!!παω να κοιταξω την υλη μου κ νανιιιιιιι!!!!!!

η ανδρι εχει γινει γυναικαρα με μπουκλε μαλλι κ ο γιωργος,ε, 'ανταςςςςςςςς';):tongue::tongue::tongue:

Μες τη νύχτα σας απαντώ!!!

Βρε κορίτσια σας σκεφτόμουν σήμερα το πρωί!! Πω πω ζήλεψα!!! Αλλά πάλι όχι θα σας έλεγα αφού είχαμε οικογενειακή συγκέντρωση με το σόι του άντρα μου. Οι μικρές πέρασαν πολύ καλά. Πήγαμε και για καφέ εκεί που σας έχω προτείνει να βρεθούμε και ξεσάλωσαν στις κούνιες. Μια ξαδέλφη του άντρα μου είχε κατέβει σε κάτι εκδηλώσεις, θεατρικό μας είπε, στο κέντρο, και ήρθε λίγο αργότερα. Λέτε να ήταν στο ίδιο; Αχ πάρτε και μας και μας άλλη φορά ένα τηλ όταν υπάρχει κάτι καλό!!!

Κατερινα ς το έχω ακούσει και εγώ αυτό με το πορτοκάλι! Το ίδιο λειτουργεί και η πιπεριά. Από αυριο πάντως λέω να πάρω και κανένα συμπλήρωμα από το φαρμακείο πολυβιταμίνες ή κάτι παρόμοιο για τόνωση και άμυνα. Στις εξαδέλφες του άντρα μου πάντως που το ανέφερα μου είπαν οτι είναι λογικό να το περνάω με δύο παιδιά και οτι είχαν και εκείνες παρόμοια προβλήματα οταν ήταν μικρά τα παιδιά τους. Συνηθίζεται λέει...

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ ο γιος σου είναι ΚΟΥΚΛΟΣ τον ερωτεύτηκα!!! Καλά λένε πως η στολή τραβάει τις γυναίκες!! Και σοβαρός και γλύκας!! Και βλέπω κάνει αγκαλίτσες σφιχτές σαν τη Πένυ μου!! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

καλημέρα μανούλες!

βολτίτσα εεε!!!κλαπς κλαπς εσείς βολτάρατε και εγώ ξεθεώθηκα στις δουλειές! ετοιμάζω σιγά σιγά για να στρώσω! μη φανταστείτε τις χοντρές δουλειές τις κάνει ο άντρας μου και η κοπέλα που έρχετε αλλά είναι τόοοσα πολλά!εχτές μου κατέβασε ο άντρας μου την κουρτίνα στο δωμάτο της μικρής την έπλυνα στο χέρι την σιδέρωσα καθαρίσαμε και το κουρτινόξυλο και πάει και αυτό μου έμειναν άλλες 8 κουρτίνες!!!χαχα με τις υγείες μου!

λοιπόν εμείς από τον αύγουστο τρώμε τα πάντα και σε ποσότητες!!!ω ναι όταν λέμε τα πάντα τα πάντα και συνέχεια! αφού πλέον δεν συμφέρει αυτό το παιδί! πχ σε μια μέρα τρώει :πρωινό 120γρ γάλα με αλ μπραν και weetabix μετά φυσικό χυμό μισή μπανάνα και μισό τοστ (μπορεί και ολόκληρο!!!) μετά φαγητό το απόγευμα κρέμα κουάκερ φρούτο και λίγο από το μεσημεριανό και το βράδυ άλλα 120γρ γάλα με 2 φρυγανιές μπλουμ στο γάλα!!! και εννοείτε ενδιάμεσα ότι αρπάξει το τρώει!!!!

λοιπόν έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την ομοιοπαθητική για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και τον νοέμβριο θα το συζητήσω με την παιδίατρο αν είναι να την αρχίσω! ρε γμτ βγάζει τώρα κυνόδοντες και συνέχεια είναι άρρωστη με το που γίνεται καλά μετά από 2-3 μέρες άντε πάλι μύξα και βήχας! σήμερα είναι με πυρετό στο σπίτι και όλα τα υπολοιπα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...