Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου εσύ κάνεις ομοιοπαθητική?τι χάπια δίνουν?έχεις δει κάποιο θετικό αποτέλεσμα?το όλο θέμα πως πάει?πας σου πέρνουν ιστορικό κάνεις κάποιες ειδικές εξετάσεις και ανάλογα σου βγάζουν μια θεραπεία? και να ρωτήσω αν επιτρέπεται επειδή είναι και δύσκολοι καιροί όλο αυτό κοστίζει πολύ?εντάξει οι επισκέψεις αλλά τα χάπια που δίνουν?πως πάει όλο το θέμα? σε έπρηξα συγνώμη αλλά σκέφτομαι να το ψάξω λίγο να ενημερωθώ!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.. :)

Σήμερα αξιώθηκα και έκανα εξετάσεις αίματος μετά τον τοκετό..:oops: Λοιπόν έχω αναιμία και πολύ χαμηλό σίδηρο.. φερυτίνη 5 για την ακρίβεια. Σέρνομαι πολύ τον τελευταίο καιρό και έτσι και το πήρα απόφαση... κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε.. Έχω όλα τα συμπτώματα ταχυπαλμίες, αδυναμία και κόπωση.. Βέβαια θα κοιτάξω και κάποια άλλα πραγματάκια που με απασχολούν στα γυναικολογικά μου και μετά θα πω οτι φταίει μόνο η αναιμία σιδήρου.. Γενικά δεν τρέφομαι καθόλου καλά και δεν ξεκουράζομαι όλη την ημέρα.. Η Πένυ σήμερα ξύπνησε στις 4 και 5 το πρωί.. ευτυχώς κοιμήθηκε στο 10λεπτο αλλά δεν παύει να με σκοτώνει αυτό μες την νύχτα.. Με δυο παιδιά και δουλειές κλπ.. τι να πω και 'γω καινούρια είμαι στο σπορ και τα έπαιξα!! Πρέπει να βρω χρόνο να φροντίσω και λίγο τον εαυτό μου..

θα τα ξαναπούμε..

αλλο: κατσικα κατσικα κατσικα εισαι γλυκα/ στην αγκαλια σου θελω να 'μαι ως το πρωί:shock:

Μην γουρλώνεις τα μάτια, έχει βάση, ο πεθερός κοιμόταν με την κατσίκα παρακαλώ!! Είχαν μέσα στο σπίτι την κατσίκα γιατί ήταν φιλενάδα με την μαμά του, τι να κάνουμε δηλαδή!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

βρε Βαλλου, πολύ χαμηλή η τιμή, καμπανάκια χτυπάνε να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, για βρες μια λύση...

Χριστινάκι μας περαστικά, και στα υπόλοιπα δηλαδή, κι εγώ είμαι στα πρόθυρα, κάτι με τριγυρίζει δειλά δειλά, ελπίζω να μην με ρίξει μόνο!

για το μαζού το είχα ακούσει σε ένα παιδικό πάρτυ και δεν είχα ιδέα ότι λέγεται έτσι! Δεν με βλέπω για Κυριακή πάντως Κωνσταντία μου...

Για ομοιοπαθητική εγώ δεν ξέρω και πολλά, πάντως 2 περιπτώσεις που ξέρω, μια πολύ καλή παιδική μου φίλη που είχε από μικρή έκζεμα και γύριζε στους δερματολόγους, μόνο με ομοιοπαθητική έκανε δουλειά και μάλιστα έκανε αραιά και που και τη μέθοδο που δεν τρως απολύτως τίποτα για 3 μέρες και νερό μόνο ελάχιστο και έλεγε ότι την έχει ωφελήσει απίστευτα, τι να σας πω (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι μέρος της ομοιοπαθητικής ή κάτι άλλο!)...Και μια φίλη με προβλήματα ορμονικά - γυναικολογικα επίσης είδε μεγάλη διαφορά με ομοιοπαθητική, εκεί που δεν είχε βρει άκρη με τους γιατρούς. Πάντως δεν νομίζω ότι δεν είναι δοκιμασμένα, απλώς θέλει μια πειθαρχία και κάποιες θυσίες που πρέπει να τις κάνεις τρόπο ζωής. Αν μπορείς να το κάνεις, good for you που λένε!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις μανούλες και περαστικά στα άρρωστα μωράκια! Εμείς μάλλον τελειώσαμε με μύξες -15 μέρες ακριβώς του κράτησαν! Οι οδηγίες της γιατρού για το οτριβίν ήταν 3 φορές τη μέρα για 5 μέρες κι αν το βάλεις πιο αραιά, μπορείς να το παρατείνεις, π.χ. 1 φορά τη μέρα για 15 μέρες. Εγώ το έβαλα στην αρχή στον ύπνο του 2 φορές τη μέρα για 6 μέρες, μετά το σταμάτησα και το ξαναέβαλα στις 3 τελευταίες μέρες, πάλι 2 φορές.

Ερώτηση στις έγκυες: σκέφτεστε να κάνετε στα παιδάκια σας το αντιγριπικό; Εγώ το σκέφτομαι για το νεογέννητο, δε θέλω να κολλήσει τίποτα από το Θανάση την άνοιξη που θα γεννηθεί, κι από την άλλη δε θέλω να φορτώσω και τον μικρό με επιπλέον εμβόλιο. Τώρα έχει ύψος 86 εκ και βάρος 13200. Τέρμα η κρέμα το απόγευμα, αντικαταστάθηκε με μισή μερίδα μεσημεριανό. Ούτε που κατάλαβα πώς έβαλε 900 γρ. σε 2 μήνες, δεν του φαίνεται καθόλου!

Βαλλού, πρόσεξε λίγο τον εαυτό σου, απορώ πώς άντεξες με τόσο χαμηλή φεριτίνη! Καταλαβαίνω την κούρασή σου με τα νχτερινά ξυπνήματα, προσπάθησε τουλάχιστον να κοιμάσαι πιο νωρίς το βράδυ, όσο μπορείς, και σε τελική ανάλυση, άσε και λίγο το σπίτι, αν δεν έχεις βοήθεια, δεν μπορείς να τα έχεις όλα τέλεια, καλύτερα να είσαι εσύ γερή και να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι στην καθημερινότητά σας, παρά να είναι το σπίτι ολοκάθαρο και εσύ κρεβατωμένη από υπερκόπωση!

Μην γουρλώνεις τα μάτια, έχει βάση, ο πεθερός κοιμόταν με την κατσίκα παρακαλώ!! Είχαν μέσα στο σπίτι την κατσίκα γιατί ήταν φιλενάδα με την μαμά του, τι να κάνουμε δηλαδή!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κατσικα μοιαζεις με τη μονικα μπελουτσι μυαλο κουκουτσι! (στιχος κ αυτος!!):tongue:

κωνσταντια η ερατω θα τρελαινοταν , εγω ειμαι ομως το προβλημα, δεν μου αρεσουν καθοοοολου!!!!!:tongue::tongue::tongue:οποτε δεν θα ερθουμε , ευχαριστουμε ομως πολυ για την προταση!

βαλλου ειπες θα σε προσεχεις κ εσυ κοπελα μου εχεις γινει λιωμα....μας στενοχωρεις, το ξερεις; πως θα σε κανουμε να στιβεις μαζι με τις πορτοκαλαδες των μικρων κ μια δικια σου; να παρεις καποιο φυτικο συμπληρωμα; να τρως σαλατες κ προιοντα ολικης; εεε; για αναιμια πολυ καλη ειναι κ η τσουκνιδα, μια χαρα γευση εχει. (μιας κ το 'πα παω να φτιαξω μια) προσεχε βαλλου μου, ο οργανισμος σου σου λεει να κατεβασεις ταχυτητα...

july δες κ εδω:http://www.homeopathy.gr/homgr.htm

η αδερφη μου ειδε πολυ καλα αποτελεσματα σε ενα γυναικολογικο θεμα που ειχε κ εγω επισης εχω βοηθηθει παρα πολλες φορες σε διαφορα...σε τσιμπημα σφηκας δε, ειδα αμεσα αποτελεσματα με το που πηρα το ομοιοπαθητικο περασε ο πονος σε μερικα δευτερολεπτα κ το πρηξιμο ειχε φυγει σε 15' . μερικα χρονια πριν, σε ιδιο τσιμπημα σφηκας εβαζα αλοιφη επι ενα 4ωρο κ δεν ελεγε να περασει....

μια ξαδερφη μας δοκιμασε ομοιοπαθητικη στα παιδακια της (προωρακια κ ευαισθητουλια) κ σωθηκε , ιδιως οταν πηγαιναν σταθμο ...

κατερινα η φιλη σου εκανε νηστειοθεραπεια μαλλον...εχει τη λογικη του , το ειχα σκεφτει κ εγω αλλα δεν μου κολλαει σαν θεραπεια (προσωπικα).

αυτο που θα με ενδιεφερε απο τα εναλλακτικα θα ηταν το ρεικι, ισως καποια στιγμη παω να μαθω κιολας, οταν βρω χρονο (λεμε τωρα!)

ξεχασα να σας πω τροπο να πιουν απευθειας απο ποτηρι το νερο(κ το χυμο, γιατι οχι;) ! ιδεα του συζυγου (αυτοι οι αντρες ειναι να μην αρχισουν να σκεφτονται :P) της δωσαμε σε σφηνοποτηρο! εχει μια εβδομαδα που το κραταει με το ενα χερι παρακαλω και πινει κανονικοτατα!

καλημέρα μανούλες!!!

βρε vallou μου ξέρω δεν είναι και ότι πιο εύκολο αλλά προσπάθησε να σου γίνει συνήθεια να προσέχεις τον εαυτό σου όσο μπορείς!10 λεπτά το πρωί και 10 το βράδυ αρχικά να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου θα δεις μεγάλη διαφορά! μικρά βηματάκια έτσι 10λεπτα θα σε βοηθήσουν!!!ένα χυμό ένα σνακ ένα καλό μπάνιο κάτι βρε ξεκίνα από κάπου!!!

μάλιστα για την ομοιοπαθητική δηλαδή όλοι καλά λέτε εεε??

κοιτάξτε εμένα η παιδίατρος μου είπε να μην της κάνω το αντιγριπικό αλλά να την κρατήσω σπίτι για τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να κάνει το μωρό το πρώτο της εμβόλιο και για να μην ζηλέψει η άλλη. απλώς σκέφτομαι την ομοιοπαθητική για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού για να μην αρρωσταίνει και να μην φέρνει και αρρώστιες στο μωρό. είδωμεν!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

πολύ ωραία ιδέα πάντως η ομοιοπαθητική για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού για το σταθμό. Κι εγώ λέω να τον στείλω του χρόνου τον Σεπτεμβρη οπότε να μην είναι τέζα συνέχεια και θα χω και το μωρό...

Το καινούριο μας το ξέχασα να σας το πω χτες, επανάσταση ο κύριος, δεν θέλει να τον ταίζουν με τίποτα το μεσημέρι και το απόγευμα (το πρωί μάλλον βαριέται και δεν το σκέφτεται οπότε του δίνω τη φρουτόκρεμα). Πάει.... Πολύ απότομα το διεκδίκησε!

Daf ρέικι πήγε και έμαθε και εξασκεί μια πολύ φίλη μου, αν θες σε φέρνω σε επαφή για περισσότερα!

ΓΙα πείτε κανένα παράδειγμα για να καταλάβω λίγο πώς λειτουργεί η ομοιοπαθητική στα παιδιά, είναι θέμα πρόληψης με σκευάσματα ομοιοπαθητικά και διατροφή ή κι άλλα? Ξέρω για τους μεγάλους κάποια πολύ λίγα πράγματα, αλλά δεν μου κολλάνε για παιδιά...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ελααααα τρέχουμε τώρα, ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ...το είπατε και έγινε....ευτυχώς ο μικρός ακόμη φοβάται οπότε δεν κάνει πολλές ταρζανιές και γενικά προσέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απο μόνος του για να μην πέσει!!!Σας είπα ότι είμαι ευτυχισμένη....???Αν όχι σας το λέω ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!ΤΡΕΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!(Ούτε σε ελληνική ταινία!!!!!)Κατά τα άλλα, όλα καλα!!!!!

Βρε κορίτσια αυτές τις ημέρες και ο μικρός δεν τρώει το απόγευμα....με τίποτα δεν θέλει κρεμώδη, και τον ξεγελάω με τόστ και ξεροφαγία γενικά!!!!Καινούργιο χούι είναι αυτό????Εντωμεταξύ μάλλον είναι σε φάση ανάπτυξης γιατί πίνει επιτέλους αρκετό γάλα, και γενικά όλη την ώρα φωνάζει "ΜΑΜΜΜΜΜ" και αν του δώσεις τρώει (εκτός του απόγευματινου και της κρέμας γλυκιάς ή αλμυρής!!!!)

Όσο για το ΜΑΖΟΟ που λέτε, θα καθήσουν βρε κορίτσια???Σαν τρελλά θα κάνουν....!!!!!!Όποια πάει τελικα, ας μας πεί το διατάυτα!!!!!

Φιλιά σε όλες και ιδίως στις κοιλίτσες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κορίτσια.. :)

Σήμερα αξιώθηκα και έκανα εξετάσεις αίματος μετά τον τοκετό..:oops: Λοιπόν έχω αναιμία και πολύ χαμηλό σίδηρο.. φερυτίνη 5 για την ακρίβεια. Σέρνομαι πολύ τον τελευταίο καιρό και έτσι και το πήρα απόφαση... κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε.. Έχω όλα τα συμπτώματα ταχυπαλμίες, αδυναμία και κόπωση.. Βέβαια θα κοιτάξω και κάποια άλλα πραγματάκια που με απασχολούν στα γυναικολογικά μου και μετά θα πω οτι φταίει μόνο η αναιμία σιδήρου.. Γενικά δεν τρέφομαι καθόλου καλά και δεν ξεκουράζομαι όλη την ημέρα.. Η Πένυ σήμερα ξύπνησε στις 4 και 5 το πρωί.. ευτυχώς κοιμήθηκε στο 10λεπτο αλλά δεν παύει να με σκοτώνει αυτό μες την νύχτα.. Με δυο παιδιά και δουλειές κλπ.. τι να πω και 'γω καινούρια είμαι στο σπορ και τα έπαιξα!! Πρέπει να βρω χρόνο να φροντίσω και λίγο τον εαυτό μου..

θα τα ξαναπούμε..

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ......ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ τέλειες οι φωτο !!! Οπως τον θυμαμαι είναι ο Βαγγελης σου καταξανθος με σκιστα ματάκια !! Και η στολη όλα τα λεφτά !

Εμείς φώτος δεν έχει βρε Κωσταντία??

η ομοιοπαθητικη δεν ειναι ακριβως προληψη , απλα επειδη κανει χρηση φυσικων σκευασματων δεν επιβαρυνεις τον οργανισμο. απο αυτη την αποψη, ειναι καπως προληψη....

η αντιβιωση παντα αφηνει τον οργανισμο αποδυναμωμενο επειδη σκοτωνει μαζι με τα 'ξερα' κ αρκετα 'χλωρα'! (να το πω επιστημονικα:tongue:)

φυσικα αν το παιδι εχει μικροβιο που δεν καταπολεμαται αλλιως, δινουμε αντιβιωση, απλα γενικα κοιταμε να την αποφυγουμε.

στο σαιτ που σας εβαλα πιο πανω εχει 'ερωτησεις-απαντησεις' κ τα εχει περιεκτικα.

κατερινα τι να σου πω, πχ για μυξες θα δωσω ομοιοπαθητικο κ ορους κ οχι καποιο χημικο σκευασμα (παρεμπιπτοντως της περασαν οι μυξες απο προχτες) κ γενικα ο,τι βλεπεις απο συμπτωματα δινεις κ το καταλληλο. συμβουλευεσαι τον ομοιοπαθητικο παντως γιατι μυξα απο μυξα διαφερει (τι λεω θε μου μεσημεριατικα:tongue:) οποτε διναμε στην ερατω ενα που της εκανε καλο , αλλα οταν της δωσαμε ενα αλλο λειτουργησε αψογα κ της περασαν ολα πιο γρηγορα. για τη διατροφη κτλ δεν λενε κατι συνηθως, αυτα που ξερουμε μωρε, φρουτα, λαχανικα, ολικης, βιολογικο κρεας-αυγο αν γινεται...οχι τζανκ, οχι γλυκα...ασκηση, καθαρος αερας....γενικα ο οργανισμος να παιρνει ο,τι πιο 'φυσικο' γινεται.

οσο για την 'επανασταση', ειναι η φαση το πηρα αποφαση....κ η ερατω δεν θελει καθολου φρουτα το πρωι, θελει χυμο κ παξιμαδι με μελι, τοστ ('μαμα τσοτ!':tongue:) κ εχει προτιμηση σε ζυμαρικα, τραχανα, ξηροφαγια που λεει κ συμπεθερα...οκ, τι να κανουμε θα της ερθει αργοτερα. αυτα χρειαζεται τωρα, αυτα ζηταει!:rolleyes:

κωνσταντια καλε ξεχασα να σχολιασω τη φωτο!!!!πως μεγαλωσε ετσι ο βαγγελης;;;;;τι ξανθος παιδαρος που εγινε, απιστευτο!!!!παει η μπεμπε φαση παιδια, παειειειειε.....:rolleyes:

θα σου στειλω πισω το μνμ να το στειλεις κ στις υπολοιπες, επρεπε να κανεις αποθηκευση μνμ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...