Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

katerina_s HAPPY BIRTHDAY!!!!!!

Παλεύω μισή ώρα να σου βάλω κάποια κινούμενη εικόνα αλλα δεν τα καταφέρνω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:DΣυμπεθερααααααααα ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ !!!! Να σε χαιρόμαστε !! Φιλια κι απο την νυφούλα:tongue::P Εκτος απο αυτά που σου έδωσε τηλεφωνικά προχθες .....

Γυρισαμε απο Αναπλι το πρωι και τωρα είμαι δουλειά . Η μικρή δεν πήγε σταθμό σήμερα ... Κορίτσια ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ.... Δεν κοιμόμαστε πια ... Βηχει συνεχως και ειδικά το βράδυ .. Παει 10 μερες΄τώρα .. Παιρνουμε μονο τρεμπον συροπι 10 μερες για τα φλέμματα αλλά δεν βλέπω φως... Κατι διάβασα για λιναρόσπορο ... DaF γνωρίζεις κάτι ????

Νεαμανουλα οτριβιν 4 μερες μου χει πει εμενα κι επισης μακαρι να μαθαινε να φυσα της μύτης .. Εχει ενα κόλλημα με την μύτη δεν θελει να της την αγγιζουν με τίποτα .. Βαζω σινομαριν σπρευ που είναι θαλασσινο νερό και αμετρητους ορο'υς .. Μυξορουφηχτρα δεν θελει με τίποτα αλλα θα ξαναεπιμεινω....

Εχω απελπιστεί .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Φιλενάδες μου καλες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!!:P:p Βέβαια στην ηλικία μου δεν πρέπει να γιορτάζω γεννέθλια... :rolleyes: αλλά εγώ νιώθω ακόμα παιδί!!!! :tongue: Τα κεράκια που μου έφερε ο άντρας μου γράφουν....34.:rolleyes: Βέβαια από το 43 που είδα εγώ στην αρχή...καλό και το 34!!:mrgreen::mrgreen:

Με την πρώτη ευκαιράι θα σας γράψω νέα μου!

Φιλιά!!!!

ΥΓ και ο Γιάννης δεν θέλει με τίποτα να του τραβώ τις μυξούλες..Μιλάμε για κλάμα!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι χρονια πολλα και απο δω!!!! Να εισαι γερη και δυνατη!!!!

Εμεις ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα , ξαφνικα σταματησε ο παλιοβηχας οποτε και ηρεμησαμε επιτελους και ας ελπισουμε να μην μας ξαναπιασει!

Αυτα...ειμαι κομματια και αυριο δουλεια οποτε καληνυχτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

katerina_s πολύχρονη γεννεθλιάκια ουάουυυυ!ότι επιθυμείς κοπέλα μου να χαίρεσε την οικογένειά σου! πωπω έσβησες κεράκια ουάουυυ πάντως εγώ κορίτσια τρελένομαι για γεννέθλια!!!!θέλω να πάω σε πάρτυυυυ και όχι παιδικό αλλά μεγάλων.....

μυξούλες διαβάζω τα περισσότερα παιδάκια!!! και εμείς μια από τα ίδια αλλά ευτηχώς μείναμε μόνο εκεί και ήδη έχει αρχίσει και καλυτερέυει. εγώ με το που δω μύξα και ακούσω το πρώτο γκουχ παίρνω κατευθείαν την παιδίατρο και της ξεκινάω μουκοσολβάν ανά 8 ωρο ένα αντισταμινικό το βράδυ και μια κρέμα αντιβιοτική τοπικά στην μύτη και έτσι έχουμε γλιτώσει πολλά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Γεια σας κα από εμάς!

Καταρχήν περαστικά σε όλα τα μωράκια, μικρά και μεγάλα! Εμ με τέτοιο παλιόκαιρο τι περιμένετε βρε κορίτσια...πολύ απότομη η αλλαγή:( Εμείς τη σκαπουλάραμε ,προς το παρών τουλάχιστον, με λίγες μύξες και τώρα μια χαρά!

July κορίτσι μου φαντάζομαι ότι θα στεναχωρηθήκατε ειδικά στην αρχή, ομως ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις, για μένα, είναι ο μοναδικά σωστός. Μπράβο σου και φυσικά θα προετοιμαστείς αλλά δες και αυτό που σου πρότεινε η Daf, την ομοιοπαθητική, μήπως την ξεκινήσεις από τώρα κιόλας. Είναι ένας πάρα πολύ καλός στην Αθήνα (έχει ιατρειο στον Πειραιά και στη Ν ερυθραία) που παρακολουθεί και τον Βαγγελάκο. Αν θέλεις σου στέλνω πμ.

Κορίτσια αυτός ο χρόνος είναι των κοριτσιών ε!! Μπράβο! Τελικά εσείς Κατερινούλα???

Εμείς κοριτσια ΄σχεδόν πάντα κάτι κάνουμε με τον μικρό τα απογεύματα, ή παιδική χαρά, έχουμε και μια μικρή αλλά καθαρή και περιφραγμένη, δίπλα στο σπίτι μας, ή παιδότοπο ή σε σπίτια φίλων που έχουν παιδιά, γι αυτό και χαθήκαμε από το φόρουμ λιγάκι. Περνάμε τέλεια όμως!

Αθηναίες, σκέφτομαι να πάω με τον μικρό στο MAZOO AND THE ZOO THE MUSICAL, που τρελαίνεται. Ενδιαφέρεται καμιά να κανονίσουμε?

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Γεια σας βρε κορίτσια, χάθηκα λίγο!

July μου μπράβο σου για τη στάση σου!! Πολύ πολύ κοντινός μου άνθρωπος ζει με ένα νεφρό από νέος (αφαίρεση) χωρίς κανένα πρόβλημα!

Περαστικά σε ολα τα αρρωστούλια και χρόνια πολλά στο Κατερινάκι μας!

Εγώ κορίτσια από δω και απο κει τρέχω, ούτε καταλαβαίνω πώς περνάνε οι μέρες ακριβώς...Πρέπει επειγόντως να αρχίσω σοβαρά διάβασμα και δεν μπορώ να οργανωθώ και να βρω χρόνο. Τελοσπάντων... Ο μικρός ακόμα με μύξα κι αυτός αλλά πολύ καλύτερα, πλέον δεν ξυπνάει το βράδυ, απλά προσέχω πριν κοιμηθεί να του κάνω καλό καθαρισμό στη μύτη με ορό και πουάρ, προσπαθώ να τον μάθω γενικα να φυσάει τη μύτη του, μία το κάνει δέκα δεν το κάνει, πού θα πάει!

Κωνσταντία μου το μωράκι δεν άνοιξε τα ποδαράκια του στον τελευταίο υπέρηχο οπότε πάμε στην Β επιπέδου, σε περίπου 1,5 μήνα δηλαδή ,υπομονή!

Αλήθεια για πες κανένα καλό παιδότοπο για την ηλικία μας, θέλω κι εγώ να τον πάω...

DaF τελικα δεν μου είπες, yoga η Βάνα σας έκανε? Είναι οι ασκήσεις που κάνουμε στο τέλος κάθε μαθήματος ή κάτι άλλο? Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι σου, που έχει και κολλητή, να τρελαθώ, για να μην πω και για την άλλη την απίστευτη που καμαρώνει τον εαυτό της στον καθρέφτη, θα την φάω!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Αθηναίες, σκέφτομαι να πάω με τον μικρό στο MAZOO AND THE ZOO THE MUSICAL, που τρελαίνεται. Ενδιαφέρεται καμιά να κανονίσουμε?

Για πες περισσότερα, ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Για πες περισσότερα, ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό...

ειναι μια καμηλα/ειναι μια καμηλα /μια καμηλα ομορφη που μασαει φυλλα:tongue:

αλλο: κατσικα κατσικα κατσικα εισαι γλυκα/ στην αγκαλια σου θελω να 'μαι ως το πρωί:shock:

:lol::lol::lol::lol:

Kb8Y7rTN5YU

9f4sIrtbw0s

κοιτα, η ερατω τρελαινεται, ασχετα αν εγω επιμενω στην 'πχιότητα':tongue: να δεις χορους που ριχνει!!γιογκα μας εκανε η κατερινα ενα διωρο καθε τεταρτη, ισως τωρα με τον μπεμπη να μην προλαβαινει πια....τη βανα δεν την ξερω!με πηρες χτες τηλ κοριτσι ε; ημουν στη σχολη κ το ειδα αργοτερα....

μαριγια δεν ξερω τι καλο κανει το λιναρι, εχει παντως ωμεγα λιπαρα, αν θες βαζε το κοπανισμενο στις σαλατες σου. οταν η ερατω παντως ειχε φλεμματα, μου ειχε πει μια φιλη μου για το σιροπακι με τον κισσο. για ρωτα...απο φιλια στον καθρεφτη κ η ψωναρα μου μια απο τα ιδια, απο οταν εμαθε να στελνει φιλακια μαντεψτε ποιον φιλαγε εκτος απο τη μαμα,...(ναι ναι το μουτρο της:rolleyes:) τη χαιρομαι παντως γιατι εγω ημουν γενικα πολυ ντροπαλη και χωρις αυτοπεποιθηση, αν μου βγει ελαφρωωωωως ψωνιο , ε, δεν θα παθει κ τιποτα!:tongue:

κατερινα χιλιοχρονη και ο,τι επιθυμεις να το εχεις !!!!!!;):D

κ εμεις με μυξα ακοοοομα σημερα πηρα ευκαλυπτο να βαζουμε το βραδυ σε νερο, για να δουμε....:rolleyes:

κουραγιο στις εργαζομενες ταλαιπωρες μανουλες!!!και περαστικα σε ολα τα μυξομωρακια μας!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου δυστηχώς τις φωτο δε μπορώ να τις δω από τη δουλειά θα τις δω το απόγευμα και θα στείλω και εγώ τώρα που το θυμήθηκα κάτι χρωστούμενες φωτο!!!!

θέλω λεπτομέρειες και γνώμη για την ομοιοπαθητική. κάνει ο βαγγελάκος σου? συνιστάται γενικώς ή πρέπει το παιδί να έχει να αντιμετωπίσει κάτι?

γενικώς κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας για την ομοιοπαθητική?

εγώ είμαι ουδέτερη γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι που δεν είναι κλινικά δοκιμασμένο αλλά ταυτόχρονα δεν έχω ακούσει και κάτι αρνητικό!

αααα θέλω και λεπτομέρειες για το μαζοο! δεν είναι μικρά τα παιδιά μας για τέτοια?γιατί γενικώς θέλω πολύ να την πάω σε τέτοια αλλά όχι να την πάω τσάμπα και να θέλει να φύγουμε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές κοριτσια μου. Και σε σας εύχομαι τα καλύτερα!

Καλέ και εγώ το σκέφτομαι για το Mazoo and the zoo! Αν κανονίσετε κορίτσι να με πάρετε και εμένααααα....

Σας φιλώ και θα ξαναμπώ...

Μουτσ

cEyXp3.png

q61sp3.png

katerina_s χρόνια πολλά κοπελάρα μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!

Κωνσταντία σε ευχαριστώ για τις φωτό, κούκλοι και οι δυο είστε, έτσι να στέλνουμε καμιά φωτό να καμαρώνουμε πώς μεγαλώνουν τα ζουζούνια βρε κορίτσια, αν και πρέπει να είναι λίγο πιο παλιές αλλά πολύ καλά έκανες!!!!Αχ, ξεχειλίζεις από χαρά και περηφάνια γλυκιά μου μανούλα!!!!!:)

Και ότι έλεγα ότι την γλυτώσαμε είμαστε κι εμείς στο κλαμπ των αρρωστούλικων μωρών. :-(Την Κυριακή κόλλησε από ένα παιδάκι που είχε συνάχι και μύξες, και αρχίσαμε και εμείς με μυξούλες και φτερνίσματα. Το κακό είναι ότι χτες κάναμε και εμβόλιο και ήρθε και μας καθάρισε το όλο θέμα. Όλο το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε, η μικρή με 39 πυρετό και γενικά κάτω από 37 δεν πέφτει. Ουφφφφφ, μπούκωμα και μαζί καταρροή (πώς γίνετε αυτό δεν ξέρω κι όμως), μάτια δακρυσμένα, φτερνίσματα και γενικά δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Από το στόμα μόνο!Γ@μωτοοοοοο!!!Νωρίς νωρίς αρχίσαμε...

yaeNp3.png

Νεαμανουλα περαστικούλια μωρε .... Αυτος ο παλιοκαιρος φταίει για όλα..μια κρυο μια ζεστη ....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ τέλειες οι φωτο !!! Οπως τον θυμαμαι είναι ο Βαγγελης σου καταξανθος με σκιστα ματάκια !! Και η στολη όλα τα λεφτά ! Για τον ομοιοπαθητικο θελω κι εγω πμ .Αν και σκεφτόμουν αυτον της DaF αλλα είμαι πολύ ανασφαλης γενικά και χρειάζομαι καποιον παίδίατρο να απαντά σε μια ώρα αναγκης ....:rolleyes:Εχω ακουσει καλά και για την Κωνσταντα ....

Κατερινακι πάλι διάβασμα ,....το ακουω και κουράζομαι εγω... ελπιζω να εισαι καλύτερα παντως ...Μωρε αραγε θα βρεθουμε πριν γεννησεις η θα σε δω κατευθείαν με το μωρό στην αγκαλιά????? Οσο για τους ΜΑΖΟΟ μια δοκιμη θα σε πείσει ... να μην τους ξανακούσεις..:lol::lol: Αστειεύομαι ..οκ εχουν την πλακα τους και όντως τα μικρά τρελαίνονται ! Αληθεια Ριφιφι ακουγατε παλιά ?? Ξερετε "φιλαμε πάλι φιλαμε", "εξομολογηση " και άλλα καψούρικα σουξε .. ε λοιπον για οποια δεν το ήξερε αυτος ο" ριφιφις "γράφει τα σουξε των ΜΑΖΟΟ ο βαφειάδης ....

Η δικια μου πολύ φοβάμε πως αν την πάω στο μιουζικαλ θα φωνάζει¨"άλλο"- "άλλο" Ετσι κανει με το που ξεκινά ενα τραγούδι πια :confused:....

Α και το άλλο το κουφο. Την Δευτερα δεν πηγε παιδικό γιατι είμασταν Ναυπλιο ,ε λοιπον την ρωτησαν οι δασκαλες της που ήταν χθες και δεν πηγε και τους απάντησε χωγιο γιαγιά μου Ανια .... Ανια ειναι ο σκύλος ...Ολα τους τα ξερασε και μας ρωταγαν την αλλη μερα αν όντως αληθευει .. Ανια νομιζαν πως εννοει Αννα που να φανταστουν πως τους ελεγε τον σκύλο ....Ευτυχως που δεν μιλα περισσοτερο όλα θα τα ξερνουσε σαν κι εμενα οταν ήμουν μικρή ....

Αυτα τα ολιγα κοπελες μου , χαιρετω !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Νεαμανουλα μου περαστικα φιλεναδα!!! Αχ το Χριστινακι δεν τη γλυτωσε τελικα:-( Ειναι ο καιρος πολυ περιεργος τουλαχιστον εδω στα βορεια, μια βροχη, μια ζεστη, μια κρυο, μια υγρασια, μια αερας, καθε μερα και διαφορετικο καιρο εχει ετσι για να μη βαριομαστε!

Ευχομαι να ειναι περαστικο και γρηγορα φυσικα!

Εμεις φτου μη μας ματιαξω καλυετρεψαμε υστερα απο δυο βδομαδες (μανα και γιος) πηγαμε και μια βολτιτσα σημερα ξεσκασαμε κιολας, μια χαρα. Περα απο αυτο ομως δεν ξερω αλλα αυτον τον καιρο ολο στραβωμαρες και αναποδιες που συμβαινουν, ασημαντα αλλα αρκουν να σου χαλαν την μερα...μηπως εχει κανα αναδρομο?? Γιατι εχω πηξει και μονιμως μαλωνω με το συζυγο και μονιμως ειμαι μεσα στα νευρα..:mad: Θα περασει και αυτο πού θα παει...

Μαριγια η κουκλιτσα σου καλα τα μιλαει για την ηλικια της! Μπραβο να τη χαιρεσαι!!!

Κωνσταντια μου κουκλοι και οι δυο, ο Βαγγελακος με τη στολη ειναι για δαγκωμα και η μανουλα ομως....!!!!;););)

Οσο για ΜΑΖΟΟ τρελαινεται ο Νικολης αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αντεχε μεσα σε θεατρο πανω απο 10 λεπτα, βαριεται αφορητα αυτο το παιδι, δεν καθεται στον κ@λο του που λενε!!! Παντως αν αντεχουν τα μικρα σας να πατε εχουν φαση!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα από την πρωινή της παρέας!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν και όντως είναι΄λίγο παλιές. Πού να δείτε σε μια άλλη που είναι με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου και ο παππούς καμαρώνει σα γύφτικο σκερπάνι και λέει <<τρεις γενιές αεροπόρων!!>>...πείτε μου όμως καθώς είμαι και άσχετη, δεν μπορώ να βρω το μήνυμα που σας έστειλα να το προωθήσω και σε ΄΄αλλα κορίτσια, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Neamanoula περαστικά σας και σε εσάς κορίτσι μου...μήπως όμως έπρεπε να είχατε αποφύγει το εμβόλιο μιας και ήταν λίγο αρρωστούλα? Είνα εξασθενημένος ο οργανισμός και έρχεται και τατσακίζει....

Κορίτσια όσον αφορά την ομοιοπαθητική κι εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν κάπου στη μέση. Όσο το ψάχνω όμως πείθομαι όλο και πιο πολύ. July μου δεν έχεις δίκιο ότι δεν είναι κλινικά δοκιμασμένο. Οι περισσότεροι οιμοιοπαθητικοί είναι καταρχήν κλασσικοι γιατροί.Μου έλεγε ο φαρμακοποιός μου ότι εφαρμόζεται από το 1890 και δεν έχει αναφερθεί από τότε ούτε μία επιπλοκή. Η απόδειξη ότι δεν πρόκειται για αυθυποβολή είναι ότι έχει αποτέλεσμα στα ζώα και στα μικρά παιδιά που δεν αυθυποβάλλονται. Εμένα αυτός που τον παρακολουθεί δεν είναι παιδίατρος αλλά μου τον σύστησε η παιδίατρος μας και θεωρείται από τος καλύτερους, είναι και συνεργάτης στο Γεννηματα στο κέντρο κεφαλαλγίας που εφαρμόζεται ομοιπαθητική. Και αφού σίγουρα δεν κάνει κακό γιατί να μην το δοκιμασουμε μήπως τελικά κάνει κάπου καλό. Και ναι Marigia μπορείς να κάνεις οιμοιοπαθητική μόνο για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό της μικρής λαλίστατης κούκλας σου, μιας και ξεκινήσατε και παιδικό.

Ρε συ Marigia δεν το ήξερα αυτό για το mαzoo και φυσικά ξέρω τους ριφιφι οι οποιοι μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ. Τώρα όσο αφορά το θέατρο κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα κάτσει ώς το τέλος αλλά παρόλα αυτά λέω να το δοκιμάσω σας εμπειρία. Τι λέτε για την Κυριακή, έχει δύο παραστάσεις στις 11 και στις 14.30. Ενδιαφέρετε καμία?

Sorry αν σας έπρηξα πρωί πρωί

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...