Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

gio μου σε ευχαριστώ για την κρεμούλα, θα πάω να την πάρω οπως και δήποτε!!Και τώρα τα ευχάριστα του Παναγιωτίνου, Παναγιωτίνεεεεε μην λυπάσαι τη μαμά, τόσο καιρό έκανε παράπονα, τώρα σάπισε την στο τρέξιμοοοοοο!!!!!!!!!!!no mercy!!!Φιλενάδα δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι, με την χαρά σου κυρίως, γιατί εγώ το περίμενα και σου έλεγα ότι θα περπατήσει γρήγορα από την στιγμή που είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, δηλ. παντού να τον τριγυρνάς από το χερι.Είδες????Καλέ, γι'αυτό αραίωσαν τα τηλέφωνα σου?Τρέχεις, τρέχεις???:tongue::tongue::tongue::tongue:χεχεχεεεεεεεεεεε!!!!

Αυτά κοριτσάκια!!!!!!φιλάκιααααααααααααα

TZAAAAA!!!!!!SE EPIASE KOPELIA!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε, να μην έχουμε και εμείς λίγες μυξούλες;;; Απ'έξω θα μείνουμε???

Συμπεθερούλα μου πως είσαι σήμερα; Καλύτερα;;;

Gio χαίρομαι τοσο πολύ για τον Παναγιώτη! χαίρομαι και για σένα που πετάς!Όσο για το δοντάκια σας και πάλι μπράβο!!!

Όσο για το μπιμπερο, αν και οταν δεί ποτήρι θέλει να πιει από εκεί και τα καταφέρνει, για το γάλα δεν του το κόβω γιατί... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΓΑΛΑ!

Κορίτσια λακωνικό μήνυμα γιατί είμαι "κάπως"...σας φιλώ!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σου βρε gio μου με τον τρελοπαναγιωτινο σου!!! Και εγω χαρηκα πολυ με τη χαρα σου γαιτι αν ειναι δυνατον δεν θα τα καταφερνε το παιδι??? Μπραβο και παλι μπραβο, θα παρει το δρομο του απο δω και μπρος και ολα θα πανε σουπερ!!!!

Κατερινακι ελπιζω να εισαι καλα...ε???

Οσο για το μπιμπερο που λετε, δεν σκεφτηκα καν να του το κοψω, ειδικα στο βραδυνο γαλα γιατι ειναι και ενας τροπος χαλαρωσης νομιζω. Το νερο του το δινω σε μπουκαλακι με καλαμακι το οποιο διαχειριζεται μονος του φυσικα, χυμους παλι με καλαμακια, ουσιαστικα μονο το γαλα πινει με μπιμπερο, οποτε δεν αγχωνομαι κιολας!

Περαστικα στα μυξιαρουλικα μωρακια μας!!!!

Φιλακια πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κοπελιές.. ξαναέγραψα χθες αλλά από τη νύστα μου τα έσβησα..

Βρε κορίτσια μας θυμάστε πόσο μυξιάρικα ήμασταν περσυ! Φέτος τίποτα!! Μπα μάλλον ήμασταν τυχερές μέχρι τώρα.. Έχουμε και πάρτυ παιδικό αύριο... Θα πάω πρώτη φορά σε παιδότοπο τη μικρούλα μου!! Φαντάζομαι θα της αρέσει!

Daf νομίζω κάνεις το καλύτερο!! Κάθε μερα κούνιες! Βλέπω την Πένυ μου να έχει πολύ όρεξη και ενέργεια για παιχνίδι και όλο μέσα το περιορίζουμε το παιδάκι.. Συμφώνησα με τον άντρα μου ότι μέσα στις δουλειές που αναλαμβάνω κάθε μέρα θα έχω και πρόγραμμα για τις κούνιες της Πένυς μου!! Έτσι λέω σήμερα αφού τελειώσω να την πάω μια βολτούλα!! Κάνει σαν τρελό όταν βλέπει παιδάκια.. είναι άδικο να είναι μόνο του! Σκέφτομαι και για σταθμό αλλά μάλλον σε δημόσιο θα ήθελα και αυτό θα περιμένει ένα χρόνο. Αφήστε που φοβάμαι και τα αναπνευστικά που μου κάνει με τις ιώσεις..

Jully κανένα νεό;;

Κατερίνα ς ... περαστικά στις μυξούλες σας ;)

Μαριγια ακόμα εσεις άρρωστες;;

Κατεριν@ πάω να πάρω το ποτηράκι.. πίνει με ένα παρόμοιο μικρό την πορτοκαλάδα της μονορούφι.. αντε γιατί έχω αρχίσει και συχαίνομαι τις πιπίλες..

gio και μεις χαιρόμαστε μαζί σου!!! Καινούρια παπουτσάκια και γρήγορα!!!

Αντε να προλάβω.... Σας ζάλισα πρωί πρωί..

Καλημερα,

Σας γράφω γρηγορα γιατι ειμαι στην δουλειά..Κατεριν@ εννοουσα ποτηρακι κανονικό όχι εκπαιδευτικό γι αυτο και έγραψα στα 2μιση .. Κι εμεις το γαλα το πίνουμε σε μπουκαλι για νερό με πλακουτσωτη θηλη όπως περιέγραψες κι εσυ και με χερουλακια οπότε το κρατά και το πίνει ΄μόνη της . Το λεει κιολας Μονιιιι μου μονιιι μου .. Δεν την κανεις καλά με τίποτα... Εμας το συναχι καλά κρατεί ... κι η μικρή ειναι συνεχως με 37.1 - 37.5 Την πηγαινω σταθμό όμως κανονικά εως τις 1.30 κι ύστερα την παίρνει ο πατ'ερας της ...

Κοριτσια το παιδί μου πάσχει απο ναρκισισμό ... Κοιτιέται στον Καθρεφτη και μιλά στον εαυτό της " Αελα μου , Αελα μου σμουουουτς " Για όποιον δεν κατάλαβε μιλαει στον εαυτο της και του στέλνει φιλια .... Θα με τρελανει αυτη ......

Περαστικα σε όλα της συναχωμενες μυτούλες !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

καταρχάς επιτέλους έφτιαξε η διάθεσή μου λίγο και νιώθω ήδη καλύτερα!έκανα την αμνιο εχτές και είμαι ξάπλα βρε κορίτσια μέσα σε όλα τουλάχιστον ξεκουράζομαι λίγο σωματικά το είχα ανάγκη χιχι!!!τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα της αμνιο αν και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλά!

Anta1 μου σε ευχαριστώ πολυ όπως και όλες σας για την θετική σας σκέψη να ξέρετε ότι γενικώς σε γνωστούς δεν έχω πει κάτι αλλά σε εσάς την "οικογένειά" μου δεν μπορούσα να μην πω κάτι!

βασικά δυστηχώς το πρόβλημα υπάρχει και θα υπάρχει αν το κοριτσάκι μου είναι κατα τα άλλα υγειής δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή της απλώς θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτική με τα αλάτια το αλκοολ και τέτοια!το μόνο κακό είναι ότι όταν γεννηθεί θα κάνει κάποιες εξετάσεις και κάθε φορά που θα ανεβάζει πυρετό θα τρέχουμε για καλιέργεια ούρων για να προλάβουμε ουρολοιμώξεις και τέτοια!αποφάσισα όμως να αντιμετωπίσω το κάθε θέμα όταν προκύπτει!έψαξα και βρήκα τους "καλύτερους" γιατρούς για να την πάμε όταν γεννηθεί και γενικώς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά δεν θα το αφήσω να με καταβάλει γιατί δεν θέλω να της περάσω κάτι αρνητικό ότι είναι άρρωστη και τέτοια θέλω να έχει φυσιολογική ζωή χωρίς να την κοιτάνε και να την λυπούνται ααα το κοριτσάκι με το ένα νεφρο αυτό δεν θα το επιτρέψω από κανέναν το παιδί μου δεν είναι κακόμοιρο τυχερό είναι γιατί έχει γονείς και αδερφούλα που την αγαπάνε και θα κάνουν το καλύτερο!!! αυτά τα λέω γιατί το πρώτο σοκ ακόμα δεν έχει περάσει και βλέπω τις αντιδράσεις γονιών πεθερικών αδερφών κτλ ότι είναι κάπως έτσι και ήδη τους έβαλα τις φωνές και τους "ίσιωσα"!!!

κατά τα άλλα κορίτσια όλα καλά!άρχισα στην μικρή να λέει μπέμπα και όχι νινί και έχει πολύ πλάκα!!! ο άντρας μου άρχισε να ψάχνει για παπουτσοθήκες γιατί λέει και εγώ αλλά και η μαίρη έχουμε κόλημα με τα παπούτσια αν τριτώσει δεν θα μας χωράει το σπίτι!!!!! αχχχ κορίτσια πάντως χάρηκα που είναι κοριτσάκι το ήθελα τόσο πολύ! αφού τελευταία όπου πάω παρατηρώ και βλέπω παντού κοριτσάκια και τα χαζεύω!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μπράβο jully μου!! Η θετική σου σκέψη θα τα φτιάξει όλα, είμαι σίγουρη!! Και νομίζω οτι καλά θα κάνεις που θα περιμένεις να γεννηθεί το μωράκι σου με το καλό και μετά να το ξαναδείς το θέμα του. Τυχαία, θα σου αναφέρω κάτι που άκουσα μια φορά που ήμουν στον παιδίατρό μου. Ένας μπαμπάς ήταν αναστατωμένος γιατί μόλις είχαν ανακαλύψει οτι το αγοράκι τους γύρω στα 10 είχε ένα νεφρό. Του απάντησε πρώτα απ' όλα να ηρεμήσει και οτι η φύση γι' αυτό έχει κανονίσει κάποια όργανα να τα έχουμε από δυο, και οτι καμιά φορά τα όργανα κρύβονται το ένα πίσω από το άλλο και θα πρέπει να είναι πολύ "μάγκας" ο γιατρός για να τα βρει. Είχε πει και κάποιο όνομα γιατρού στο παίδων που τον έστελνε αλλά δεν το συγκράτησα, αν θες το βρίσκουμε όμως. Όλα καλά θα πάνε!! Και από τη δική μου εμπειρία, παρόλο που και εσύ έχεις τόσες γυναίκες γύρω σου, σου λέω οτι δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις κοριτσάκια στο σπίτι!! Αν έκανα ποτέ τρίτο παιδί πάλι κοριτσάκι θα ήθελα!! Σε περιμένουν πολλές ροζ ροζ μπουγάδες!! Όσο για το παπουτσομάνι... άσε παντού τα ίδια!! Εμείς επιπλέον έχουμε και από 10 τσάντες η κάθε μία.. και η Πένυ συμπεριλαμβάνεται!!

july χάρηκα με το αισιόδοξο μήνυμά σου! Χάρηκα που είσαι τόσο δυνατή και βλέπεις τη θετική πλευρά! Εύχομαι όλα να πάνε καλα!

Με συγκίνησες!!!

Όσο για μένα... Ο μικρός δεν με ακούει καθόλου πλέον. Έχουμε φτάσει σε επίπεδα να μην καν τρώει από εμένα. Ναι μεν είναι κολλημένος επάνω μου, αλλά πλέον, άλλος τον ξυπνάει, άλλος τον παίζει, άλλος τον ταίζει..(εννοώ την κοπέλα που έχουμε). Τα έχω χαμένα. δεν μας αναγνωρίζω πια μάνα και γιό...Είμαι στα down μου.

cEyXp3.png

q61sp3.png

july να εισαι δυνατη και αισιοδοξη κ ολα καλα θα πανε, απο τη στιγμη που υπαρχουν λυσεις για μια εντελως φυσιολογικη ζωη ετσι θα ειναι! οταν ερθει η μπεμπα με το καλο, κοιτα ισως κ την ομοιοπαθητικη, προστατευει γενικως το ανοσοποιητικο που αποδυναμωνουν οι αντιβιωσεις...

οσο για το πως θα αισθανεται ως παιδακι κ αργοτερα, φανταζομαι απο τη στιγμη που ειναι τοσο αμεσα αντιμετωπισιμο δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα:D

εμεις μυξες και μυξες...σημερα πρωτη φορα μπουκωσε τοσο που δεν ξεμπουκωνε με ορο...ουτε γαλα δεν μπορεσα να της βαλω...πηγαμε να κανουμε κατι με τη μυξορουφηχτρα αλλα εγινε ο κακος χαμος χτυπιοταν απιστευτα το καημενακι μου....οποτε τζιφος....:|

απο πυρετο εκανε μεχρι 38 και μας δειχνει συνεχεια τα δοντια οτι ποναει...

κατα τα αλλα κεφατη! εχει κολλησει με τη 'ντοντα' (ντορα εξερευνητρια) και τον 'ντεγκο' και χοροπηδαει με τα τραγουδια τους! κατεβασαμε απο ιντερνετ και κανενα επεισοδιο να δει, μιλαμε μεγαλη αγαπη!τωρα κοιμαται κ σε ενα σεντονι ντορα, αφου της εδωσε φυσικα φιλακια!:tongue::tongue:

βαλλου μακαρι να την πηγαινα εγω καθε μερα κουνιες, αλλα δεν εχω το κουραγιο και πια ουτε το χρονο...μονο τα ΣΚ μας μεινανε..μου ελεγε κ η κοπελα οτι η ερατω εχει μια 'κολλητη' στην παιδικη χαρα και ενιωθα ψιλοαπαισια που δεν πηγαινω εγω με το παιδι μου στην παιδ.χαρα.... ενα κομματι της καθημερινοτητας της μου μενει αγνωστο!! τουλαχιστον οπως ειπα κανει καλο στην ερατω ολο αυτο απο την αποψη της δραστηριοτητας εκτος σπιτιου...

αυτα παω να την πεσω σιγα σιγα γιατι σερνομαι.....

july μου συμφωνω και με τις αλλες κοπελες, να εισαι δυνατη και μακαρι το μωρακι σου να μην εχει το παραμικρο προβλημα!

DAF μου λες και εμεις εχουμε χρονο για διασκεδασεις??? Μας εχει φαει το μεροκαματο που λενε...δουλεια, σπιτι, νυχτερινα..ποτε να παω τον Νικολη στην παιδικη χαρα?? Η γιαγια εχει αναλαβει αποκλειστικα και τον πηγαινει τις βολτουλες του κ.λ.π. Εμεις οταν ειμαστε ολη η οικογενεια μαζι προτιμαμε να παμε καμια βολτιτσα ετσι απλα να ξεσκασουμε. Σκεφτομουν και τη λυση του καφε σε παιδοτοπο αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις ιωσεις εκει..μη παμε και φυγουμε με καναν ιο παραμασχαλα:rolleyes:

Παντως κοριτσια θελω και εγω κοριτσακι!!! Μακαρι αν καποια στιγμη κανουμε δευτερο μωρακι να βγει με ροζ χρωματακι!!!!:tongue::tongue:

Αυτα...σας καληνυχτω..κομματια ειμαι απο τις 5 ξυπνια και με εναν λαιμο να με ποναει απιστευτα λογω παγωμενου νερου..φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Είμαι στενοχωρημένη και εκνευρισμένη ταυτόχρονα. Χθες ο μικρός με ξενύχτησε πάλι με το μπούκωμά του. Ανησυχω μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό από ένα αλό κρυολόγημα. Σήμερα είναι η 14η μέρα και ενώ φαινόταν καλύτερα την εβδομάδα που μας πέρασε, από χθες πάλι μύξες ένα σωρό. Δεν έχει άλλο σύμπτωμα, μόνο μύξες κα φτερνίσματα κάθε που του βάζω τον ορό. Την Τρίτη θα τον πάω στην παιδίατρο να τον δει. Φοβήθηκα για αλεργική ρινίτιδα, αλλά απ'ότι έψαξα λίγο στο ιντερνετ, εμφανίζεται τη άνοιξη και έχει σχέση με τη γύρη και τη σκόνη. Τι άλλο να κάνω; Αναγκάστηκα και του ξανάβαλα οτριβίν τη νύχτα, αν και δεν το ήθελα καθόλου, αλλά δε γινόταν αλλιώς, ξυπνούσε κάθε τέτατρο και έκλαιγε. Πείτε μου καμιά γνώμη, κορίτσια, και την τρίτη θα τα συζητήσω με τη γιατρό μας. Ευχαριστώ που ανεχτήκατε τη γκρίνια μου, πραγματικά όμως σήμερα, μ' αυτήτην υποτροπή του μικρού έπεσε η διάθεσή μου κατακόρυφα!

jully, π.μ.

Aντα μου... περαστικά σας. Κοίτα πολλές φορές τραβάνε καιρό τα κρυολογήματα. Αλλά σε σχέση με αυτό που έγραψες για αλλεργίες σκέψου πιο προσεκτικά τι θα μπορούσε να τον ενοχλεί στο δωμάτιό του.. Πχ τα ακάρεα "χτυπάνε" τέτοια εποχή αλλά και όλο το χρόνο, αν δεν αερίζεται καλά ο χώρος. Τα ευνοεί η υγρασία και "ξεμυτίζουν" μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία. Φωλιάζουν σε πουπουλένια μαξιλάρια και στρώματα, σε παιχνίδια, χαλάκια. Ψάξτο λίγο και έτσι μέσω ιντερνετ να δεις. Άστα και εγώ τώρα αυτή την εποχή αυτό κάνω.. έχω γλύψει στην κυριολεξία τα υπνοδωμάτια γιατί έχουμε και οι τρεις μας αλλεργίες..

Κατά τα άλλα περαστική μπήκα.. τα ξαναλέμε αργότερα..:tongue:

Τι εγινε βρε κοριτσια??? Αφαντες ολες????:confused::confused:

Αχ βαλτε και εμας στο κλαμπ των συναχωμενων με βηχα μονο ευτυχως, βηχα ομως που δεν παλευεται...:rolleyes: Ειχε ο μικρος και την προηγουμενη βδομαδα ενα ψιλοκρυωματακι, ειχαμε παει και στο γιατρο για εμβολιο οποτε τον ακουσε και τον ειχε βρει καθαρο. Ελα ομως που απο την Παρασκευη εβγαλε παλι μυξες, μπουκωμα και πολυ βηχα.Δυο βραδια δεν κοιμηθηκε το πουλακι μου, γκουχου γκουχου συνεχεια και τα μεσημερια επισης...να θελει να κοιμηθει και να μην μπορει. Ευτυχως σημερα το μεσημερι κοιμηθηκε καλα, αφου ηταν κομματια και αποψε μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα...και μακαρι να συνεχισει ετσι. Δεν θελω να τον ταλαιπωρω με παιδιατρους παλι...αφηστε που ο γιατρος μας γενικα ειναι κατα των φαρμακων σε σημειο υπερβολικο καποιες φορες. Δηλαδη για το βηχα συστηνει υγρα (αντε τωρα βαλε τον Νικολα 5 το πρωι να πιει νερο..ουτε με σφαιρες) για τις μηξουλες ορο και αυτα..τιποτε αλλο. Πηγα και στο φαρμακειο απο μονη μου ζητησα αποσυμφορητικο και σιροπι για βηχα και μου ειπαν οτι σε τοσο μικρη ηλικια δεν δινουν φαρμακα. Αληθεια εσεις δινεται κατι σε αυτες τις περιπτωσεις??? Αχ δεν ξερω αλλα νομιζω οτι χωρις φαρμακο θα κανει να περασει μερες και ταλαιπωριομαστε ολοι μαζι...:rolleyes:

Επιπλεον και εγω χαλια ειμαι εδω και τρεις μερες επισης αφου η ηλιθια κατεβασα ενα μπουκαλακι κρυο νερο τις προαλλες και καλα να παθω:mad:

Αυτα...αν και δεν με ακουει κανεις...φιλακια!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια??? Αφαντες ολες????:confused::confused:

Αχ βαλτε και εμας στο κλαμπ των συναχωμενων με βηχα μονο ευτυχως, βηχα ομως που δεν παλευεται...:rolleyes: Ειχε ο μικρος και την προηγουμενη βδομαδα ενα ψιλοκρυωματακι, ειχαμε παει και στο γιατρο για εμβολιο οποτε τον ακουσε και τον ειχε βρει καθαρο. Ελα ομως που απο την Παρασκευη εβγαλε παλι μυξες, μπουκωμα και πολυ βηχα.Δυο βραδια δεν κοιμηθηκε το πουλακι μου, γκουχου γκουχου συνεχεια και τα μεσημερια επισης...να θελει να κοιμηθει και να μην μπορει. Ευτυχως σημερα το μεσημερι κοιμηθηκε καλα, αφου ηταν κομματια και αποψε μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα...και μακαρι να συνεχισει ετσι. Δεν θελω να τον ταλαιπωρω με παιδιατρους παλι...αφηστε που ο γιατρος μας γενικα ειναι κατα των φαρμακων σε σημειο υπερβολικο καποιες φορες. Δηλαδη για το βηχα συστηνει υγρα (αντε τωρα βαλε τον Νικολα 5 το πρωι να πιει νερο..ουτε με σφαιρες) για τις μηξουλες ορο και αυτα..τιποτε αλλο. Πηγα και στο φαρμακειο απο μονη μου ζητησα αποσυμφορητικο και σιροπι για βηχα και μου ειπαν οτι σε τοσο μικρη ηλικια δεν δινουν φαρμακα. Αληθεια εσεις δινεται κατι σε αυτες τις περιπτωσεις??? Αχ δεν ξερω αλλα νομιζω οτι χωρις φαρμακο θα κανει να περασει μερες και ταλαιπωριομαστε ολοι μαζι...:rolleyes:

Επιπλεον και εγω χαλια ειμαι εδω και τρεις μερες επισης αφου η ηλιθια κατεβασα ενα μπουκαλακι κρυο νερο τις προαλλες και καλα να παθω:mad:

Αυτα...αν και δεν με ακουει κανεις...φιλακια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς το Σάββατο είχαμε παιδίατρο στο σπίτι, όπου αφού ο μικρός αφηνίασε και με το ζόρι τον εξέτασε η γιατρός, μας είπε για τον βήχα σιροπάκι και μόνο σε πολύ extreme καταστάσεις πρίν τον ύπνο, αερολίν μάσκα!!!!Δεν πήραμε τελικά τίποτα μιάς και ο βήχας την Κυριακή ήδη είχε υποχωρήσει οπότε φτηνά την γλιτώσαμε!!!!!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και τις μανουλες!!!!

Αντα νομίζω ότι το παραάφησες 14μέρες έτσι το μικρό!!!!Καλύτερα να σας δεί ένας γιατρός...με τόσες μέρες μύξα εμένα περισσότερο σε αλλεργία παρά σε ίωση μου κάνει!!!!Όπως είπαι και η βαλού, αυτήν την επόχή και την άνοιξη εμφανίζεται η ρινίτιδα...στο λέω γιατί παιδεύομαι με αυτήν περίπου ένα μήνα τώρα!!!!

July μπράβο κούκλα μου για την στάση που κρατάς!!!!Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά με την μικρή μπουμπού σου!!!!

Αμαν βρε κορίτσια, τί κακό κι αυτό.Περαστικά σε όλους, προσοχή με αυτόν τον βρωμοκαιρό είναι φουλ στα μικρόβια και στις ιωσεις. Δεν ξέρω πώς είναι ο καιρός πιο νότια κορίτσια αλλά εμείς εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες έχουμε μουλιάσει στην βροχή, μέρα νύχτα βρέχει!:mad: Προς όλα τα αρρωστούλικα μωράκια, otrivin μέχρι 3 μέρες, ορό στη μυτούλα, "μυξορουφήχτρα" (αθάνατη!!!), πολλά υγρά και σούπες στο μωρό, καλό αερισμό δωματίου, το βράδυ καλά σκεπασμένα (προμηθευτείτε υπνόσακους γιατί ως γνωστόν κουβέρτα δεν κρατούν επάνω τους). Επίσης όσο γίνεται, μάθετε στα μωρά να φυσάνε τη μύτη τους, να βγαίνει η μυξούλα γιατί αλλιώς την καταπίνουν και γίνεται φλέμμα. Αντιβίωση και σιρόπι δίνει μόνο ο γιατρός αν κρίνει απαιραίτητο πχ. σε ακροαστικά και μετά από 3 μέρες όχι νωρίτερα και φυσικά σε πυρετό πάνω από 38. Περαστικά βρε κορίτσια!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...