Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, και Κατερίνα, οι καβγάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα, το βασικό για μένα είναι να τσ βρίσκει κανεις με το ταίρι του πριν κοιμηθούν. όσες φορές κοιμήθηκα τσακωμένη με τον άντρα μου, το μετάνιωσα που δεν έκανα πρώτη το πρώτο βήμα για συμφιλίωση...και προσπαθώ να μην το κάνω όσο μπορώ...δώσε τόπο στην οργή και συζήτησε ξανά και ξανά μαζί του, θα τη βρείτε τη λύση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανούλες καλησπέρα!

καταρχάς gio καλά τρεχάματα και μπράβο στον Παναγιώτη μας!

marigia μου περαστικά σας κοπέλα μου και όσο για το κοντοσούβλι θα το σχολιάσω κάποια στιγμή που νσα έχωκέφια!

daf ναι την μανούλα μου πάντρεψα μετά από 20 χρόνια εγγαμου βίου με πολιτικό και αφού το παλικάρι μας την ζήτησε πριν 5 χρόνια είπαμε να του τη δώσουμε!

τώρα τα δικά μου!μόλις ανάρρωσα από γαστρεντερίτιδα έκανα την β επιπέδου έχω κοριτσάκι αλλά δυστηχώς και πάλι έχουμε πρόβλημα!την πέμτπη πάω επειγόντως για αμνιο και δεν έχω και πολλά κέφια θα σας γράψω λεπτομέρειες από δευτέρα ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα κορίτσια!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july όλα να πάνε καλά κοπελάρα μου και σύντομα να μας γράψεις μόνο ευχάριστα για το κοριτσάκι σου!:)

Αντα εσύ δεν έκανες β επιπέδου?Δεν ξέρεις τί είναι?Αντε βάλε τα τικεράκια σου να τα βλέπουμε,τώρα στον πέμπτο είσαι?Έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά και δεν δουλεύεις τώρα?Σύντομα και το καφεδάκι, λίγο να ηρεμήσει ο καιρός..:? Όσο για το μπουκάλι που ρωτάς, τί εννοείς για γάλα ή για νερό?Για νερό πίνουνε από ποτήρι ή με καλαμάκι αλλά για γάλα εννοείται μπουκάλι!;)Περαστικά βρε και στο Θανασάκη, όλο ταλαιπωρείται ο καημένος.

gio μου στα γράφω κι εδώ, περαστικά κοπέλα μου, τρελή προσοχή με τις αλλεργίες, τις τρέμωωω!!!Και συγχαρητήρια στον Παναγιωτίνο μας, το αγόρι μας, και τώρα ξεκινάμε τρέξιμοοοοο!!!!:tongue:

Εμείς είμαστε γενικά καλά. Τον τελευταίο καιρό ενώ κοιμάται το βράδυ μόνη της στο κρεβάτι της (ακολουθώντας τη μέθοδο), στη μέση της νύχτας ξυπνά με κλάμα και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας.Δεν έχω κουράγιο να την ξανανανουρίσω και δεν πιάνει κι η μέθοδος κι έτσι την παίρνω μαζί μας....να δούμε μέχρι πότε θα πάει αυτό. Επίσης πέρσυ θυμάστε που σας έλεγα για τα μάγουλα μας που ήταν κόκκινα, ζεστά και σκασμένα?Λέγαμε για ατοπική δερματίτιδα η οποία έφυγε την άνοιξη. Ε, από χτες πάλι τα μάγουλα της είναι ψιλοχάλια και τελικά νομίζω ότι είναι από το κρύο. Για πείτε βρε κορίτσια καμιά καλή κρέμα?gio γράψτην εδώ αν μπορείς αυτήν που μου έλεγες. Και τελος ο μπαμπάς γύρισε, έλειπε σχεδόν μία εβδομάδα στην Γερμανία. Εφυγε με ένα σακίδιο μικρό και γύρισε με 3 βαλίτσες, ωω γιες!!!!!Η Χρσιτίνα έκανε την προίκα της για όλο το χειμώνα. Είχα κι εγώ τα τυχερά μου, αλλά η κόρη πια...τον έχει τρελάνει το μπαμπά και ψώνιζε αβέρτα γι'αυτή. Σε παππούτσι φτάσαμε χαλαρά το 25.Της πήρε τέλεια παππούτσια και τέλεια ρούχαααα!!!3 μέρες τώρα πλένω, απλώνω, σιδερώνω και τελειωμό δεν έχω και με αυτόν τον βρωμοκαιρό, πού να στεγνώσουν κιόλας!!!Πολύ νωρίς ξεκίνησε ο χειμώνας βρε κορίτσια!!!:|

yaeNp3.png

Κοριτσάκια μου καλά ! Ειμαι αρρωστουλα ακόμη αλλά τετοια νέα δεν μπορουσα να μην τα σχολιάσω !! Καταρχας ενα μεγάλο μπράβο στον Παναγιωτη μας και μια μεγάλη αγκάλιά :D!!! Για ακόμα μια φορά απεδειξε πως δεν το βάζει κάτω το πουλάκι μου . Giaki μου φαντάζομαι την χαρά σας !!! Περαστικα απο την παλιοαλλεργία και ειλικρινα δεν μου χει τύχει ποτε τετοιο πράγμα ... Φοβηθηκα λιγακι για το τι ψάρια μας πουλάνε γενικώς .... Ελπιζω να είσαι καλύτερα τώρα βρε καμάρι ..

Συμπεθερούλα μου περαστικά και πες του συμπεθερου να σε προσεχει οκ;) ? Τα φιλιά μας στον γαμπρό:D !

Αντα συναχι τόσες μερες κι ο Θανάσης ? Κι εμεις δεν λεμε να σηκώσουμε κεφάλι ..πολύ μύξα ..πλεον με τον σταθμο ετσι το βλεπω να κυλά με την μικρή ..Εχουμε να μαζέψουμε αντισώματα φέτος τον χειμώνα !!!!!!! Για το μπουκάλι και το γάλα που ρώτησες η καλύτερη ηλικία εχω διαβάσει έιναι τα 2μιση . Ισως όμως προσπαθησω σιγά σιγά να της΄κόψω το πρωινο μπουκάλι και να το πίνει με το καλαμάκι στο τραπέζι οποτε θα μπορούμε να παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό ....

Θυμοσαστε που σας έλεγα πως δεν πίνει πολύ γάλα. Τερμα αυτη η εποχή ... Πλεον τσακίζουμε μεχρι και 4 μπουκάλια την ημέρα !!! Φρεσκο με΄λίγο μελάκι κορίτσια και μου το ζητα συνεχεια . Επισης εχουμε αποκτήσει άποψη και γνώμη σε όλα ,ξέρουμε τι θέλουμε και το ζητάμε ! Μπορώ να πω πως συννενοούμαστε πλεόν σε όλα άψογα !!!

Το φτυνω να μην το ματιάσω το ψυχάκι μου !!

july μου σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για ΄πολύ καλά αποτελέσματα !! Ολα θα πάνε καλά θα το δεις !!!

Ειμαι με αναρωτική που μόνο αναρωτική δεν ήταν αφού βάλθηκα να φτιάξω ντουλάπες και να ανανεώσω λιγο το σπιτάκι μας .. Τρεχαμε και για ψωνια για την μικρή γιατι ούτε φανεκάκι δεν έιχε να φορεσει πια ....Αυριο πάλι δουλειά και δεν μπορώ να πω πως χαίρομαι. Σηκωθηκα σήμερα πρωι πρωι και έψαχνα ημερολόγιο να δω τι μέρα πέφτει η 28η .... Πέμπτη τι καλά !!!!

Είμαι ακόμα με πολύ συναχι .....

Χθες μετα απο πολύ καιρό που ειχα να κάτσω να δω τηλεοραση είδα το Νησί και πλάνταξα στο κλαμα ... Ειδικά εκει που αποχαιρετουσε η Λεχου τις κόρες της για να πάει στο νησι ως λεπρη ...Α πα πα Αφηστε ψυχοπλακώθηκα ...

Αυτα τα λίγα:tongue: ! Καληνυχτα μανούλες και καλό ξημέρωμα να εχουμε όλες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια στο παληκαρακι μας!!! gio μου ποιος στη χαρη σου τωρα, σου εφυγε και αυτο το βαρος και ολα καλα επιτελους!!! Αντε να ναι καλα το χρυσουλι μου να τρεχει και να μην τον φτανει κανεις!!!!

july μου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα, ολα να ειναι καλα και γρηγορα να σου φυγει αυτο το παλιοαγχος! Κοριτσακι τυχερουλα ε???

Αντα μου θα βγουμε για το καφεδακι ελπιζω δηλαδη γιατι ολο στα λογια μενουμε:|, αντε να κανονιζουμε σιγα σιγα κοριτσια γιατι ερχονται και εκλογες και μετα δεν θα μπορω εγω!

Κατερινακι υπομονη με τον αντρουλη, εμεις γενικα ειμαστε ζευγαρι των εντασεων, κυριως εγω δηλαδη, αλλα εδω και δυο μερες εχουμε αρπαχτει γερα που λενε:?, φταιει αυτος κατα κυριο λογο αλλα και εγω τραβαω το σχοινι...και να πω οτι εχει καμια πανσεληνο αυτες τις ημερες???:rolleyes::rolleyes:

Η αλλη Κατερινα μας τωρα..περαστικα, ελπιζω να περασε ο πονοκεφαλος!

Νεαμανουλα μου..καλε τυχερουλα??? Δωρακια δωρακια???Θελω και εγωωωωω!!!! Με γειες με γειες!!!!

Αυτα...εμεις τα ιδια...σκατοκαιρος, μουχλα, υγρασια...θελω να βγει λιγακι ηλιος δε θελω απο τωρα χειμωνα!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Μαριγια μου τωρα σε ειδα!!! Περαστικουλια καλε και καλη επιστροφη στη δουλεια σου!!!! Η μικρουλα σου τραβαει μπροστα ε??? Μπραβο το κοριτσι μας!!!! Και εμεις καλα τα παμε στη συννενοηση αλλα οχι και τοσο!!!

Οσο για το ΝΗΣΙ...και εγω το ειδα αν και δουλευα βραδυ κατι καταφερα να δω και μου αρεσε πολυ..να κλαψω δεν μπορεσα βεβαια αλλα θα το βλεπω αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

ΠΕΖΗ σε τσάκωσα!! Και συ ξενυχτας;; :tongue:

Κορίτσια είμαι από το πρωί μέχρι τώρα χωρίς διακοπή. Η μικρή με πέθανε με τα δόντια της σήμερα.. Ααα έχουμε και καινούριο παιχνίδι.. κολλάμε φαγητό στα μαλλιά μας και γελάμε... Και μπάνιο λοιπόν πριν κοιμηθεί και πάλι μες την υπερένταση ήταν.

Gio ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΣΑΑΑΣ!!!! Ποιός σας πιάνει τώρα!!!

Jully.. φαντάζομαι τι μπορεί να συμβαίνει... καμια φορά γίνονται όλα για το χρήμα.. μην βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου.. τα έχω περάσει και εγώ.. πες μας νέα σου όταν μπορέσεις..

Κατεριν@ σοφή γυναίκα η θεία!!! :tongue:

Βρε dafaki που χάθηκες;; Σε παιδεύει ακόμα η Ερατούλα;;

Κορίτσια πάω να προλάβω καμια ώρα ύπνο γιατί θα έχουμε ξυπνήματα πάλι...

vallou ωραίο παιχνίδι βρε βρήκε η κόρη σου...:confused::confused::confused:απαπααααα....

marigia μου γρήγορααααα περαστικά αν και οι μυξούλες κρατάνε αρκετά, το ξέρω κι εγώ από τη δικιά μου, δεν υποχωρούν έτσι εύκολα οι άτιμες...:?

Όσο για το νησί κορίτσια, εγώ είχα πάρει το βιβλίο όταν κυκλοφόρησε και μου άρεσε πάρα παρα πολύ. Θα προσπαθώ να το δω και στην τηλεόραση, αν και γενικά η μικρή δεν με αφήνει να βλέπω τηλεοράση, εσείς πώς βλέπετε? Όταν θα ξεχαστεί το βλέμμα μου στην τηλεόραση ή όταν μιλάω στο τηλέφωνο, αφηνιάζει, τσιρίζει και κάνει ότι βλακεία μπορεί για να ασχοληθώ μαζί της. Εσάς με το τηλ. το κάνουν αυτό ή η δικά μου μόνο είναι η περίπτωση?Μερκές φορές που ήταν ανάγκη να μιλήσω στο τηλ. για ένα λεπτάκι, και τσίριζε και δεν ακούγα τίποτα, εεε εκεί έτρωγε 2-3 στον κώλο και ηρεμούσε...τί να πω...:?

yaeNp3.png

Νεαμανουλα μου ευτυχως με την τιβι το εχουμε ξεπερασει. Απλα ειναι κολλημενος με τα ζουζουνια και ζηταει να του βαζω dvd. Απλα κρυβω το τηλεκοντρολ και ξεχνιεται ετσι μπορω να δω και εγω οτι θελω. Παντως αν και δεν εχω διαβασει το βιβλιο, πιστευω οτι θα μου αρεσει το σιριαλ. Και να μας πεις και εσυ που το εχεις διαβασει αν ειναι καλη η μεταφορα του στην τηλεοραση;)

Για το τηλεφωνο που λες αν ξεπερασω το τεταρο τοτε κανει βλακειες και οχι παντα ευτυχως.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

neamanoula, είμαι στον 6ο και το μωρό είνα κοριτσάκι και πήρα αναρρωτική γιατί δεν την πάλευα με δουλειά, εγκυος και με το Θανάση στο σπίτι να θέλει τα δικά του. Τα είχα ξαναγράψει αυτά, αλλά μάλλον δεν τα πρόσεξες, δεν πειράζει!! Εννοούσα για γάλα πότε αρχίζουμε τις προσπάθεις να κοπεί το μπιμπερό, αλλά απ' ότ,ι διάβασα έχουμε λίγο μέλλον ακόμη! Για την κρέμα που ρωτάς, δεν ξέρω να σου πω υπεύθυνα, θα ρωτήσω όμως από βδομάδα τη γιατρό μας μήπως έχει καμιά ιδέα. Αν δοκίμαζες μια ενυδατική φαρμακευτική; Κάποια στιγμή εγώ χρησιμοποίησα το υδρογαλάκτωμα της frezyderm, πολύ ήπια ενυδατική κρέμα και είχε κάποια αποτελέσματα σε ξηροδερμία του μικρού.

Το Νησί το είδα μετά τις 10, και ναι, συγκινήθηκα. Το βιβλίο το έχω, είναι πολύ καλογραμμένο και φαίνεται ότι και η σειρά θα είναι αξιόλογη. Η μοναδική δηλαδή που θα βλέπω φέτος, -μαζί με τα Μυστικά της Εδέμ-.

Και μένα ο Θανάσης θέλει να ασχολείται καποιος μαζί του όλη την ώρα. Χαίρομαι που διαβάζω ότι δεν είμαι η μόνη!

jully, σου στέλνω π.μ

Γεια σας κ απο δω....

ψιλοχαθηκα γιατι ξεκινησε παλι ενα σεμιναριο και ειχα δουλιτσα..

η ερατουλα εχει μυξες απο χτες, μαλλον μας κανουν τη χαρη να βγουν επιτελους κ οι κατω κυνοδοντες....αντε να τελειωνουμε, απο τον αυγουστο αυτους βγαζει...

η συμπεριφορα της βελτιωθηκε παρα πολυ, προσπαθησα επισης να της εξηγησω οτι τωρα θα δουλευω περισσοτερο, αλλα ειναι αληθεια οτι της λειπουμε..ειχε συνηθισει το καημενακι μια με την αδεια του μπαμπα της μια με τη δικη μου λιγοτερη δουλεια...

ενα παντως που χαιρομαι ειναι οτι η κοπελα τη βγαζει καθε μερα στις κουνιες, κατι που δεν προλαβαινα να κανω εγω, τουλαχιστον ξεδινει κ περναει καλα!

να ευχηθω κ εγω στη συμπεθερα μου καλα τρεξιματα!!!!!!!κοιτα, επειδη σε σκεφτομουν προσφατα ελεγα οτι ο οκτωβρης θα ειναι ο μηνας σας, εμπνευση ειχα,διαισθηση ειχα, κατι ειχα παντως!:tongue: παναγιωτινο μην την αφησεις να ξαποστασει δευτερολεπτο απο δω κ περα:tongue::tongue::tongue:

επισης καλα τα λες για τις αλλεργιες, κ εγω τις φοβαμαι κ τα λεω στο συζυγο αλλα....:rolleyes:

july ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο κ να ειναι αντιμετωπισιμο, στην περιπτωση βεβαια που ειναι κατι...καμια φορα οι υπερηχοι δειχνουν αλλα...ελπιζω ολα να πανε καλα κοπελα μου!!:)

για το τηλ που λετε, κ η δικια μου εκει που καθεται ωραια κ καλα, αμα μιλησω τσουπ σκαρφαλωνει πανω μου κ αρχιζει τις φωνες, τα φιλακια, τα γεια σου, θελει οπωσδηποτε να μιλησει εκεινη! οποτε συνηθως μιλαω οταν κοιμαται....:rolleyes:

σας αφηνω φιλακια!

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!!!!

Το τι χαρά έχω δεν περιγράφεται...ο μικρός σε 3 μέρες είναι άλλο παιδί...9 στις 10 περπατάει και 1 στις 10 μπουσουλάει!!!!Εχει ξεφύγει δε εντελώς και ο ίδιος και φαίνεται και αυτός ΠΟΛΥ χαρούμενος που τα καταφέρνει!!!!Όλη την ώρα είναι μιά εδώ και μιά εκει και φυσικά ψάχνει να δεί ότι τον βλέπουμε για να πάρει το μπράβο του!!!!

Συμπεθέρα και εμείς εδώ και 2 μέρες με μύξες είμαστε...έχουν ήδη βγεί οι πάνω κυνόδοντές και περιμένουμε και εμείς τους κάτω...ελπίζω πως είναι απο αυτό, γιατί δεν θέλω πυρετούς και ιώσεις απο τώρα!!!!Το φοβερό είναι ότι εδώ και 1 βδομάδα ΒΟΥΡΤΣΊΖΟΥΜΕ τα δόντια μας, και ο μικρός το καταευχαριστιέται...παίρνει μόνος του την οδοντόβουρτσα και ανοίγει διάπλατα το στόμα περιμένωντας!!!!Ϊσως τον ανακουφίζει κιόλας ποιός ξέρει!!!!!

July Όλα να πάνε καλά κούκλα μου!!!!

Νεαμανουλα η κρέμα είναι της Weleda η WIND UND WETTER BALSAM. http://www.weleda.gr/catalogue/WIND_UND_WETTER_BALSAM/302/4/182/166Για το τηλέφωνο αφήστε το καλύτερα, φωνάζει και μου τραβάει το χέρι να μιλήσει, και μόλις του δώσεις το ακουστικό το κρατάει και μένει στήλη άλατος και μόνο ακούει!!!!Ο μόνος που έχει μιλήσει είναι ο μπαμπάς μας...Τηλεόραση δεν λέω κάτι βλέπουμε-βασικά ακούμε, φυσικά ταυτόχρονα γυρνώντας το σαλόνι, οπότε μόνο ελληνικά ή μεταγλωτισμένα για να ακούμε...:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες σας

gio μου σε ευχαριστώ για την κρεμούλα, θα πάω να την πάρω οπως και δήποτε!!Και τώρα τα ευχάριστα του Παναγιωτίνου, Παναγιωτίνεεεεε μην λυπάσαι τη μαμά, τόσο καιρό έκανε παράπονα, τώρα σάπισε την στο τρέξιμοοοοοο!!!!!!!!!!!no mercy!!!Φιλενάδα δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι, με την χαρά σου κυρίως, γιατί εγώ το περίμενα και σου έλεγα ότι θα περπατήσει γρήγορα από την στιγμή που είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, δηλ. παντού να τον τριγυρνάς από το χερι.Είδες????Καλέ, γι'αυτό αραίωσαν τα τηλέφωνα σου?Τρέχεις, τρέχεις???:tongue::tongue::tongue::tongue:χεχεχεεεεεεεεεεε!!!!

Anta φαρμακευτική κρέμα την έβαζα απλά έλεγα για κάτι πιο "φυσικό" ξέρεις τώρα. Όσο για την άδεια είχα καταλάβει ότι ήταν άδειες μέσα στα πλαίσια της δουλειάς, όχι μέχρι να γεννήσεις. Αφού μπορεσες και το κανόνισες μια χαρά σε βρίσκω και πολύ πολύ τυχερή!Παίξε τώρα με το Θανάση γιατί σε λίγους μήνες...γιοκ!Χόρτασέ τον!:)

Αυτά κοριτσάκια!!!!!!φιλάκιααααααααααααα

yaeNp3.png

κι εγώ αυτή της Weleda έχω, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, οπότε δεν μπορώ να σας πω.. .

July σου τα γραψα και στο άλλο, πες μας με την πρώτη ευκαιρία

Για το μπουκάλι εγώ σε όλα τα βιβλία έχω δει από ενός μέχρι 18 μηνών- καλά μην αγχώνεστε κιόλας!!!!! Μαριγια είσαι σίγουρη για τα 2,5? Γιατί υποτίθεται λένε να το κόψουμε νωρίς, όπως και την πιπίλα γιατί μετά τους γίνεται εξάρτηση και το κόβουν πολύ δύσκολα.

Εμείς το μπιμπερό το κόψαμε από τη μια μέρα στην άλλη, πριν από 2-3 μήνες νομίζω, δεν θυμάμαι πάει καιρός πάντως, και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα με τίποτα. Πώς? Λοιπόν, τυχαία βασικά, του πήρα μπουκάλι της NUK των 300 μλ που έχει μια θηλή σαν ποτηράκι, πλακουτσωτη δηλαδή, αλλα μαλακή σαν του μπιμπερό, από σιλικόνη (έχει και καουτσούκ). Γράφει από 6 μηνών (καλά, δεν νομίζω ότι 6 μηνών θα μπορούσε να πιει από εκεί, έχει αρκετά γρήγορη ροή). Είχα προσπαθήσει ξανά με το ποτηράκι που έπινε νερό, ένα της Avent που είναι όμως σκληρό και δεν έπινε γάλα σε αυτό με τίποτα, ενώ νερό μια χαρά. Και το είδα μπροστά μου της NUΚ και είπα να το δοκιμάσω και το ήπιε μονορούφι το γάλα μια χαρά. Σε μια μέρα κόψαμε το μπιμπερό, εντελώς απίστευτο.

Νερό τώρα πια πίνει σε ποτήρι από το χείλος, απλά το κρατάω εγώ ακόμα. Αν είναι να πιει μόνος του, σε ποτηράκι. Την πορτοκαλάδα σε ποτήρι με καλαμάκι. Τα μπιμπερό τα έχω κρατήσει και βάζω νερό για το βράδυ γιατί ξαπλωμένος μόνο έτσι μπορεί να πιει.

Πάντως η γιατρός μου ότνα της είχα πει ότι προσπάθησα με το ποτηράκι να του κόψω το μπιμπερό και δεν είχα αποτέλεσμα, απλώς δεν έπινε με τίποτα, τότε ήταν ο Γιώργος γύρω στους 13 μήνες μου είπε ότι μπορώ να το κάνω αργότερα, προς τους 18 αν βλέπω τόση αντίδραση.

Μην αγχώνεστε κορίτσιααα!!!!

Και για να μην ξεφύγουμε, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΥΞΕΣ!!!! Ω ναι, από προχτές τοβράδυ, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα, μάλλον κυνόδοντες??? Είναι που έχω κανονίσει το Μέγαρο απόψε και έπρεπε να γίνει κάτι, πώς αλλιώς? Έτσι χαλαρά?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...