Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!!

july μου καταλαβα καλα??? Παντρευται η μανουλα σου ή μηπως εννοουσες κατι αλλο??? Για εξηγα please!!!!

marigia μου ευχομαι να ειστε επιτελους καλυτερα!!!

vallou μου κλασσικη ελληνιδα μανουλα στο τρεξιμο!!!:tongue::tongue::tongue: Και εγω μια απο τα ιδια, δουλεια, δουλειες στο σπιτι, τρεξιματα κ.λ.π! Ευτυχως χθες βγηκα ταβερνουλα το βραδακι με συναδελφους απο τη δουλεια υστερα απο πολυ καιρο και ξελαμπικαρα επιτελους και τωρα το απογευματακι λεω να παω να δω τι παιζει στη αγορα!

Κατερινα συμφνωνω απολυτα για αυτα που αναφερες με τα γαλατα και οντως το Γεωργικης Σχολης να το βρισκεις να το προτιμας!

Αυτα....αντε σας αφηνω!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ,

Πηγαμε παιδίατρο χθες ...Ειναι με ωτιτιδα η μικρή ρε γμτ ..... Αντιβιωση φουλ δόσεις και βλέπουμε ... Επισης σύζυγος με 39 πυρετο κι εγω με δεκατα ... Σερνομαστε ..... Η μικρή μες στην τρελη χαρά κι εμεις ερηπια ....Το χει καταλαβει πως δεν ειμαστε στα πολύ καλα μας και έιναι πόλύ καλούλα το χρυσο μου .

Κοριτσια πεσαμε κι αλλο στις καμπύλες στο βάρος ... 9.900γρμ και 85 εκ ύψος .....

Γενικα η παιδίατρος βρηκε τεραστια διαφορά στην συμπεριφορά της μικρής απο την τελευταία φορά που την είδε και της έκανε εντύπωση το ποσες πολλές λεξούλες λεμε !!!:tongue::tongue: Κουκουβαγιάστικα ( μα τι γλωσσοπλάστης είμαι!!!) χθες με τοσα καλά που άκουσα !!

Καλό ΣΚ σε όλες ~!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

κοριτσάκι μου ουφφφφφ περαστικά, δεν το πιστέυω ότι την έπαθε η μικρή με τα αυτάκια της...:(

Κουκουβάγια μάνα στο χω πει ότι το παιδί σου είναι.. άπαιχτο!!!!

Περαστικά σε όλους σας εύχομαι, και αυτό θα περάσει που έλεγε και η γιαγιά μου

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερινακι μου σε ευχαριστώ κι εσενα και τις άλλες που με σκέφτεστε!!!

Η μικρη είναι μες την τρελή χαρά αλλα πνιγεται από τα φλεμματα το καημενακι .. Πριν λίγο μας χόρευε το σχολειο των στρουμφ και ήθελε και συνοδεια στον χορο. Μιλαμε Αλμοδοβαρικές καταστασεις.... Εμεις κουκουλωμενοι με ρίγη και ταβλιασμενοι στον καναπε κι αυτη να χορευει στρουμφ ... Κανει και το άλλο που την δίνει ... κατεβαζει τη φόρμα της κατω λες και θα κατσει στο γιο γιο και τριγυρνα και χορευει έτσι :shock::confused:Τι στο καλο να της βάλω τιράντες για να το κόψει :confused:??Και να ταν αγόρι θα το καναμε και καλά για στυλ ... τωρα τι να πούμε ???? Τα δικά σας το κανουν αυτο αλήθεια ????

Ο συζυγος εφτασε 39,6 πυρετο:shock: Εμένα 'ομως δεν μου ζήτησε σεξ αλλα κοντοσούβλι :eek::confused: Να ανησυχώ :confused:?????? :lol::lol:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες :D

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ περαστικά στο Ανδριελάκι και στη Μαριγιοοικογένεια :tongue: Αχχ... μου κάνει σκηνές προσεχώς από το έργο που μας περιμένει κι εμάς. Αύριο έχουμε παιδικό πάρτι και βλέπω από εβδομάδα να σερνόμαστε και εμείς!! Επιπλέον ο παππούς μας έκανε το αντιγριπικό και όπως και πέρσι κάτι θα μας κολλήσει κι εμάς! ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ!! :D:D Μια χαρά ο σύζυγος!!

Βρε Μαρίγια λέω να τις αφήσουμε πέρα τις παλιοκαμπύλες αφού τα μωρά μας είναι μια χαρά! Τι 10 που είναι η δική μου τι 9,900 η δική σου!! Είναι πανέξυπνες υγιέστατες και κούκλες!! ( εε...! πιο κουκουβαγίστικα δεν τα έχει πει καμιά) Ας την καμπύλη να λέει και να μετράει.. Σκεφτόμουν... γιατί θα πρέπει να υπάρχει ο μέσος όρος... καθένας είναι τελείως διαφορετικός! Κοντός, ψηλός, χοντρός.. μεγάλο κεφάλι, λίγο μικρότερο.. Το λέω αυτό επειδή μια γνωστή μου φαγώθηκε με το γιο της. Τον έτρεχε από εδώ από εκεί στο Παίδων.. τελικά το παιδί είναι μια χαρά απλά έχει λέει λίγο πιο μεγάλο κεφάλι.. Τι να πω.. δεν φαίνεται τίποτα δυσανάλογο στο παιδί της .. την ψιλοέβρισα πάντως ότι το έχει τρελάνει το παιδί.. Τον μεγάλο της γιο δε τον έτρεχε σε ορμονολόγους γιατί λέει ήταν κοντός για την ηλικία του 11 ετών. Μα αφού καλή μου είσαι 1,50 και ο άντρας σου 1,65 πως θα βγει το παιδί 2,10!! Έλεος!! Και αυτοί οι ειδικοί δώστου εξετάσεις.

Ξαναγυρνάμε στο advance.. το όλυμπος μας έφερε φούσκωμα και αεριακια και το ήπιε και λίγο πιο ανόρεχτα.. κατεριν@ σωστά.. καλύτερα να δίνω αυτό που της αρέσει πιο πολύ!

Γεια σου βρε ΠΕΖΗ με τα ταβερνάκια σου!! Μα δε παντρεύεται και αυτή η ξαδέρφη μου να την επισκέπτομαι και να έρχομαι κι από σένα να τα πίνουμε μαζί!!

Φιλάκια σε όλες σας..τα ξαναλέμε σύντομα!

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου σε ευχαριστώ κι εσενα και τις άλλες που με σκέφτεστε!!!

Η μικρη είναι μες την τρελή χαρά αλλα πνιγεται από τα φλεμματα το καημενακι .. Πριν λίγο μας χόρευε το σχολειο των στρουμφ και ήθελε και συνοδεια στον χορο. Μιλαμε Αλμοδοβαρικές καταστασεις.... Εμεις κουκουλωμενοι με ρίγη και ταβλιασμενοι στον καναπε κι αυτη να χορευει στρουμφ ... Κανει και το άλλο που την δίνει ... κατεβαζει τη φόρμα της κατω λες και θα κατσει στο γιο γιο και τριγυρνα και χορευει έτσι :shock::confused:Τι στο καλο να της βάλω τιράντες για να το κόψει :confused:??Και να ταν αγόρι θα το καναμε και καλά για στυλ ... τωρα τι να πούμε ???? Τα δικά σας το κανουν αυτο αλήθεια ????

Ο συζυγος εφτασε 39,6 πυρετο:shock: Εμένα 'ομως δεν μου ζήτησε σεξ αλλα κοντοσούβλι :eek::confused: Να ανησυχώ :confused:?????? :lol::lol:

Άκου κοντοσούβλι ο συμπέθερος!!! Που τη βρήκε βρε την όρεξη με τόσο πυρετό;;;:mrgreen::mrgreen:

Το κοριτσάκι μας πάλι τι έπαθε; Γιατί η ζουζούνα μου;;; Marigia μου περαστικά σας! Γρήγορη ανάρρωση! Είναι και ο σκ@τ%καιρος που μας έχει κάνει όλους χαλιά!!! Αλλά απ ΄ότι διαβάζω το καταδιαδκεδάζει που είστε εσεις κομμάτια! χα χα!!!

Εγώ κορίτσια μου ήσυχία. Όπως τα ξέρετε. Ο Γιάννης μου είναι καλά!Ακάθεκτος συνεχίζει τα τρελά του. Απλά εδώ και μα βδομάδα έχει πραγματικά κολλήσει επάνω μου σαν βδέλλα. δεν λέω, μου αρέσει:tongue: αλλά το μόνο που φωνάζει είναι "Μαμα-μαμα-μαμα-μαμα". Την Παρασκευή είπαμε να βγούμε μια βολτιτσα με τον άντρα μου και μόλς με είδε ντυμένη...ετρεξε και κόλλησε πάνω μου. Είδαμε και πάθαμε να τον ξεκολλήσουμε. Μέχρι που είπα δεν βγαίνω, αν είναι να στεναχωριέται έτσι το παιδί.

Σήμερα η μέρα είναι καλύτερη. Μας βλέπω για βόλτες!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα.Κανω μια μικρη παρεμβαση στο forum σας γιατι θελω να αναφερθω σε ενα μελος σας!!!

Κυρα Marigia μας ξεχασες????Περαστικα σας!!!Για περνα και απο το αλλο καφε και θα σε τακτοποιησουμε!!!Θα σε κανουμε γρηγορα καλα!!!

Αυτα και παλι ζητω συγνωμη για την παρεμβαση μου στο καφε σας!!!Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!!!Φιλιααααααα!!!!!

Κατά τα άλλα κι εγώ σχετικά καλά.... η διάθεσή μου πεσμένη, τσακώθηκα με το στεφάνι μου που λέει και η άλλη Κατερίνα αλλά πολύ όμως, δεν νομίζω ότι έχουμε ποτέ τσακωθεί βασικά... Τελοσπάντων, ελπίζω κάτι να βγει καλό από αυτό γιατί πέρασα πολλή στενοχώρια και ένταση χτες το βράδυ και το μωράκι μου το άγχωσα το καημένο, δεν είναι να στενοχωριέμαι τώρα...

Περιμένω να πάω την Πέμπτη στο Μέγαρο να δω χορό, να κάτι που μου είχε λείψει απίστευτα, να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές που χόρευα και έβλεπα παραστάσεις συχνά και να τα πω και με τη φιλενάδα μου που θα πάμε μαζί. Και να πάνε να χεστούνε οι άντρες με τις βλακείες τους:twisted:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Αχχ κατεριν@κι!! Άντρες πεταμένα λεφτά!! Δώστα στο μέγαρο να πιάσουν τόπο :tongue: Βρε δεν καταλαβαίνουν κούραση, εγκυμοσύνη, υποχρεώσεις... εκεί το κόλημά τους ο καθένας..

Εγώ αυπνία μαζί με τη μικρούλα μου.. κάτι την γυρίζει...

Καλά να περάσεις!!!

Καλημερα κοριτσάρες!!!

Εγώ τώρα είμαι καλά, αν εξαιρέσεται ότι χθές έτρεχα στο ΔΙαβαλκανικό διότι απο ψαρόσουπα την Κυριακή (μπακαλιάρο και χελιδονόψαρο-εγω την έφτιαξα) έπαθα αλεργικό σοκ και γέμισα εξανθήματα με ταυτόχρονη φαγούρα σε όλο το σώμα...το βράδυ της Κυριακής ήταν δραματικό, οπότε χθές πήρα τα αντισταμινικά μου και την κορτιζόνη μου και ησύχασα!!!!

Συμβουλές του αλλεργιολόγοu : Τα κόκκινα ψάρια, τα θαλασινά, οι ξηροί καρποί και το αλκοόλ περιέχουν μιά ουσία την ισταμίνη (ηοποία υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας και προκαλέι τις αλεργίες) η οποία πιθανων απο κακή συντήρηση (εμέις πάντως το χρυσοπληρώσαμε για φρέσκο και όντως φαινόταν ολοφρεσκο) ή λάθος ψάρεμα (:confused::confused::confused:) παράγεται στο ψάρι και στα υπόλοιπα και εάν είσαι ήδη σε φάση αλεργικής διέγερσης (εγώ έχω ρινίτιδα ή οποία εδώ και 2 βδομάδες με θυμήθηκε ξανά) σε βαράει στο ψαχνό και σου προκάλεί απο ελαφρύ μέχρι βαρύ αλεργικό σόκ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΌΝ στον τι τρώμε και τι δίνουμε στα μικρά (απο τύχη ο μικρός δεν έφαγε...)!!!!!

Κατά τα άλλα μιά χαρά....και το νέο μας είναι ότι ο μικρός κορίτσια σχεδόν περπατάει μόνος του!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Κάνει πάνω απο 8 βήματα και κάθε μέρα ξεθαρέβει και περισσότερο!!!!!Σύντομα ελπίζω να σας κεράσω εκείνη την ΠΕΡΠΑΤΌΠΙΤΑ!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

καλησπέρα.

Είμαι λιγάκι χάλια από πονοκέφαλο ο οποίος μου προκαλέι και στομαχικες διαταραχές αλλά δεν μπορώ να μην πώ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙς ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ!!!!!!

Gio περαστικά σου. Πραγματικά το ψάρι ειναι θέμα. Και τα βάζω με τους αλήτες που τους λες "ειναι για μικρό παιδί, δώσε μου φρέσκο" αλλά εκεινοι στον κόσμο τους!

Κατεριν@κι στο πρόγραμμα μωρε έιναι και αυτά..Μη σε παιρνει από κάτω. Μην αφήνεις τιποτα να σε ταράζει. Ξέρω είναι δύσκολό, αλλά για το σποράκι σου!!!

Φιλάκια πάω να ξαπλώσω. Το κεφάλι μου θα σάσει

cEyXp3.png

q61sp3.png

Παναγιώτη μααααςςςς!!! Μπράβο το παιδί μας!!!! Τώρα τελείωσε, δεν υπάρχει γυρισμός Gio μου, όλα καλά!!!!

Κατερινάκι, τι να σου πω, περαστικά??

Vallou άσε... οι άντρες άλλες ώρες είναι για φίλημα και άλλες για σκότωμα.

Μια θεία μου πολύ μεγάλη σε ηλικία έλεγε κάτι του τύπου πάρε έναν άντρα χρυσό μου και αχρείαστος να είναι, κι εγώ πεθαίνω με αυτή την ατάκα!!:D:D

Άντε ας μην υπερβάλλω, καλός είναι ο δικός μου... για άντρας δηλαδή....;)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Μόλις κοιμήθηκε -λέμε τώρα -ο μικρός και μπήκα να γράψω λίγο. Καταρχήν, gio, συγχαρητήρια, τώρα θα βαρθείς να τον κυνηγάς το μικρό σου!!!! Μαρίγια, πώς πάει η μικρή; Εμείς 2η εβδομάδα συναχιού, εκεί που λέω το εξπέρασε, να σου ξανά η μύξα και κυρίως τη νύχτα. Και αυτός ο καιρός, βροχή,βροχή, βροχή 10 μέρες τώρα, σαπίσαμε. Έστρωσα το σπίτι, ανάψαμε θέρμανση, είναι σα Δεκέμβρης, μόνο το χριστουγενιάτικο δέντρο λείπει!

Άντε οι Θεσσαλονικιές, πότε θα πάμε για καφέ; Έχω αρχίσεις ναβαριέμαι όλη μέρα σπίτι με το μικρό!

Κι αναρωτιἐμαι, τι θα γίνει σε 4 μήνες πού θα έρθει το μωράκι;Τι θα κάνω με το Θανάση που θέλει όλη μέρα παιχνίδι και διάβασμα; Ακόμα κι όταν βάζω να πιω νερό, μου δίνει το μπουκάλι του να του βάλω κι εκείνου κι ο κύριοςθέλει φρέσκο από τη βρύση!! Έχει όμως τόση πλάκα! Τις προάλλες μου πέταξε κάτω την ηλεκτρονική ζυγαριά κι άνοιξε στα δυο και μόλις τον μάλωσα μου έφερε την κολλητική ταινία να την κολλήσω!! Κουφάθηκα!

Ερὠτηση:από ποια ήλικία κόβουμε το μπιμπερό και πώς; Ξέρει καμιά;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...