Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!

jully, περαστικά στο σύζυγο! Και καλές υπομονές!

neamanoula, εγώ του δίνω το βιολογικό της Όλυμπος και πίνει ένα γεμάτο μπουκάλι, δηλαδή 250-300 γρ. Δοκίμασα και της Δέλτα, αλλά δεν το ήθελε. Κι εμένα δεν ξεκολούσε από τη σκόνη και ένα πρωί στα καλά καθούμενα, το ήπιε. Δοκίμασε, αν θέλεις, να την ταϊσεις καμιά ώρα αργότερ από το συνηθισμένο, ώστε να πεινάει αρκετά για το πιει. Εμείς έτσι κάναμε και δούλεψε!

Για τον ύπνο, ο δικός μου κοιμάται γύρω στις 10 και ξυπνάει γύρω στις 7:30 με 8 το πρωί και το μεσημέρι ο ύπνος του έναι 2:30-5.00 περίπου.

Τώρα, στα υπέρ του είναι:πανέμορφος και πανέξυπνος, κοινωνικός, πολύ γελαστός, παιχνιδιάρης, τρώει τα πάντα -εκτός από τυρί, γιαουρτι και βιτάμ -κοιμάται εύκολα, με αφήνει να κάνω δουλειές, όπως μαγείρεμα, πλυντήριο, σκούπισμα -τρελένεται γιατη σκούπα -και είναι σχετικά ήσυχο παιδάκι.

Κατά: ο ύπνος-λέμε αμάν να κοιμηθεί μια νύχτα συνεχόμενα -, όταν αρρωσταίνει κάνει τουλάχιστον δυο βδομάδες να συνέλθει, θέλει παρέα στα παιχνίδια, σκίζει τα βιβλία του και θέλει μετά να τα κολλήσω και να τα ξαναδιαβάσουμε!

ντύσιμο: στο ύπνο φορμάκι ολόσωμο και υπνόσακο, τη μέρα φανελάκι κοντομάνικο, μπλούζα και παντελόνι και καλτσάκια. Κάνει κρύο βρε κορίτσια, εδώ συναχώθηκα κι εγώ κι ο σύζυγος και είμαστε και οι τρεις μπουκωμένοι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Oυφ Παλι άρρωστη η μικρή ,πάλι βήχας και καταρροή ......Παλι κοιμάται μαζί μας ....

Παλι άυπνοι θα μεινουμε ....

Ουτε ενα μας περαστικά ?????.......:cry:

Οκ οκ σας συγχωρω :tongue:...

Δυσκολη βραδια η χθεσινή ... Συνεχίζει να εχει δεκατα και πολύ συνάχι.. :twisted: καταραμενες ιώσεις ....

Λοιπον για το γάλα κορίτσια εμενα πολύ μου την έδινε που έπινε σκόνη και της το άλλαξα σε φρέσκο. Γενικα δεν είναι πολύ φαν , πίνει περίπου 200ml την μέρα .

Για να το πιει δοκίμασα το έξης : Μισο κουταλακι μελι που το ανακατευω όπως το ζεσταινω, την γλυκιζει και το πίνει . Νεαμανούλα δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις το μελάκι,κι εμενα το advance δεν το ήθελε καθόλου.

Τωρα το βιολογικο Ολυμπος δεν το δίνω γιατι είναι μακράς διαρκειας αρα περισσότερο θερμικά επεξεργασμένο .Δίνω ΔΕΛΤΑ μπλε χωρις να το ψάξω ιδιαίτερα αλλά απ ότι είδα στην λίστα της Greenpeace εχει άψογη βαθμολογία και έιναι καταπράσινη.

Δοκιμασα και κατσικίσιο ΟΛΥΜΠΟΣ αλλά μυρίζει πολύ ....Δεν την πιέζω με το γάλα αρκει που τρωει τυρι αιγοπρόβιο και γιαούρτι κατσικίσιο . Αφηστε που ολοένα διαβαζω διάφορα για την θρεπτική αξία του γάλατος που πίνουμε και ιδιατέρως του αγελαδινού ...

Για τον ύπνο κι εμεις προσπαθούμε να κοιμάται νωρίς δηλ ξεκιναμε απο 8.30 την "ιεροτελεστια" Αλλά .....

Με το καλό να καταφθάσουν τα κοριτσακια και αγοράκια της παρέας !!!!

Σας φιλω παω για μαμ οσο κοιμαται ακόμα....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia περαστικά περαστικά περαστικά κοπελάρα μου!Γιατί έτσι?Μήπως είναι η ίδια ίωση που δεν πέρασε και την παιδεύει?Αντιβίωση πήρε?Και γενικά βρε παιδιά, περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες!!!!πωπω..νωρίς αρχίσαμε τον χειμώνα. Για το μέλι η παιδίατρος μου το έχει απαγορεύσει μέχρι τα 2 έτη, οπότε...σκέτο το πίνουμε.

Πεζη να σου πω το κουκάκι το ακούω πολύ να παίζει, πολλές φίλες το δίνουν, και κανά δυο φορές που είδα στο σούπερ είχε ήδη τελειώσει... Βέβαια αν πάς κανά ταξίδι με το μωρό, δύσκολα να το βρεις.

Τώρα για το ντύσιμο, την ημέρα κοντομάνικο φανελάκι με φούτερ φόρμα ή μακό μπλούζα και παντελόνι, για έξω της έβαζα ζακέτα αλλά σήμερα της έβγαλα ένα λεπτό μπουφανάκι. Καλά εδώ Θεσσαλονίκη έχει ψοφοκρύο..όλη την εβδομάδα η θερμοκρασία ήταν 12-16 βαθμούς. Το βράδυ πάλι έχει αρκετό κρύο, κοντομάνικο φανελάκι, πυτζάμες, υπνόσακο λεπτό και μία λεπτή κουβέρτα που φυσικά δεν την κρατά ποτέ πάνω της. Και η θερμοκρασία το βράδυ στο δωμάτιο της λέει 21 βαθμούς...αφού λέω να ανάψω κανά καλοριφέρ ειδικά το βράδυ...:confused:αχχχ πάνε οι ζέστες, πάει το καλοκαίρι....

yaeNp3.png

Neamanoula μου σε ευχαριστώ πολύ !!! Απο κεφι καλά παει αλλά πολύ καταρροη και δεκατα ...

Κοριτσια εχω νευριάσει τοσο πολύ .....

Σας εχω γράψει για το βαφτιστηρακι μας που γεννηθηκε πριν 10 μέρες.. Τοσο καιρό μιλαγαμε με την κουμπαρα μου για τον θηλασμό και τα οφέλη του και επειδή εγω λόγω νωθροτητας της μικρής αλλά κακής ενημέρωσης το έκοψα στους 2 μήνες το γάλα μου γενικά εχω διαβάσει και έχω μάθει πολλά για τον θηλασμό εδω στο φόρουμ απ τον καημό μου που δεν τα κατάφερα εγω. Ε λοιπόν της μεταφερα οσο ήξερα κ δεν ήξερα την στηριξα αλλά τελικά οι παλιογιατροι το κανανε το θαυμα τους .... Να το κόψει της είπαν και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος της γιατί το γάλα της δεν είναι καλό ....Ακουσον ακουσον δεν είναι καλό το γάλα της ...Ειναι λεει αραιο κ άρα όχι θρεπτικό ... Κι αυτη τους 'άκουσε φυσικά και πήρε χάπια να το κόψει . Το εβγαζε λεει το δικό της γιατί ήταν αραιό ...Αχ κορίτσια θα τρελαθώ ...αυτή ειναι η μοναδική που δεν φτάει και δεν την κατηγορώ αλλά αυτοι η γιατροί πως δίνουν τέτοιες οδηγίες δεν το χωρά ο νους μου.... 10 ημερων το μωράκι και να της πουν να κοψει το γάλα της χωρις ιδιαιτερο λόγο ?????:evil::evil::evil::evil::evil:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαριγια το ιατρικο προσωπικο ειναι συνηθως απαραδεκτο εως ανηθικο...το ποσα παιρνουν απο τις γνωστες εταιρειες δεν μας το λενε ποτε....τωρα εσυ , πολυ καλα εκανες απο την πλευρα σου, αλλα δεν ταιριαζει σε ολες τις γυναικες ο θηλασμος. εφοσον εχουμε τη γνωση, επιλεγουμε τι θα ακολουθησουμε....οποτε ενα μερος ειναι καθαρα δικη της επιλογη.

απο την αλλη, η ευαισθητη περιοδος της λοχειας κ ειδικα αμα δεν εχει βοηθεια η λεχωνα κ αν υπαρχουν προβληματα πχ πονος, ειναι δυσκολη για την εδραιωση του θηλασμου. θελει εκτος απο γνωση κ συμπαρασταση (θυμασαι τι σας ελεγα για τη δικη μας αρχη ισως....)

κριμα ειναι που το εκοψε με χαπια, δεν ξερει σε τι κινδυνο θετει τον εαυτο της.....αλλα φυσικα οι 'γιατροι' ουτε αυτο μας το λενε....κριμα ...:?

Διαφημίσεις

marigia μου περαστικά σας κοπέλα μου! έχεις δίκιο είμαστε γαιδούρες δεν σου είπαμε κάτι για το παιδί!είμαστε ασυγχώρητες!!!περαστικά και πάλι στο παιδάκι σου!!!

λοιπόν καλημέρα μανούλες!

αχχχ κορίτσια πήγε ο άντρας μου εχτές και της πήρε ένα κάστρο αυτά που είναι σαν σκηνή και μόλις το είδε ξετρελάθηκε! το χθεσινό απόγευμα ήταν τόσο καλό! κορίτσια μια συμβουλή κλείστε την τηλεόραση!!! εχτές πήγα σπίτι στις 5 η μικρή κοιμόταν μέχρι τις 7 επομένως είχα τελειώσει τις δουλειές μου και μόλις ξύπνησε μέχρι τις 9 2 ώρες ασχοληθήκαμε μόνο με το παιδί! το τι παιχνίδι κάναμε άλλο πράγμα!και πριν κοιμηθεί το βλασταράκι μου μάζεψε όλα της τα παιχνίδια και μου έλεγε μαμα κοιτα κοιτα μαμα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Anta1 μου είναι από ένα μαγαζί στο χαλάνδρι νομίζω λέγεται μικρόκοσμος το έχει και στην βιτρίνα δεν θυμάμαι μάρκα είναι ροζ κάστρο με πόρτα και 2 παράθυρα (ευάερο ευήλιο χιχι!!!) και από έξω έχει κάτω κάτω μια πριγκίπησσα σε μονόκερο και διάφορα άλλα και γράφει my little princess σε διάφορα σημεία ελπίζω να σε κατατόπισα!!!χαχααχ

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μαριγια περαστικά βρε καλή μου, το κοριτσάκι μας πολύ ταλαιπωρήθηκε... Να μας πεις πώς πάει..

Εμείς κάναμε χτες υπέρηχο και όχι δεν είδαμε φύλο, το οποίο αν το σκεφτείς καλό είναι γιατί είναι πιο πιθανό να είναι κορίτσι, λέω εγώ τώρα! Μωρέ δεν με νοιάζει κατά βάθος καθόλου..... Θα δούμε κι εμείς σε 7 εβδομάδες που θα πάω στη Β επιπέδου

Κατά τα άλλα ο Γιωργάκης έχει βαρέσει κόκκινο για τα δεδομένα του, φανταστείτε ότι το καινούριο είναι να μην θέλει με τίποτα να κάνει μπάνιο, που μιλάμε ότι δεν έβγαινε από τη μπανιέρα μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλα το πρωί είδα ότι έσκασε ο πρώτος κυνόδοντας, το μανάρι μου, μάλλον έτσι εξηγούνται όλα... Τα παλιόδοντα...

Λοιπόν, καιρός να γράψω κι εγώ τον κατάλογο!

ΥΠΕΡ: καλόβολος και υπάκουος, αρκετά προσεκτικός και λογικός και όχι ριψοκίνδυνος (για την ηλικία πάντα!), καταλαβαίνει σχεδόν όλες τις κουβέντες που του λέμε και λέει πολλές λεξούλες, όμορφος και κοινωνικός, τρώει εύκολα και τα πάντα σχεδόν και έχει μια φυσική τάση να αυτονομείται με υγιή τρόπο

ΚΑΤΑ: ο ύπνος (τώρα έχει αρχίσει να στρώνει μετά από ενάμιση χρόνο αυπνία παναγία μου), το δάγκωμα (σχεδόν το είχε κόψει, αλλά νομίζω αυτή την εβδομάδα πάει να κάνει come back, αχ αυτός ο κυνόδοντας), τα καινούρια αυτής της εβδομάδας δεν τα μετράω, είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη και ελπίζω ότι θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας και σύντομα παρακαλώ:mrgreen:

Για το γάλα κορίτσια εγώ στον χρόνο έδωσα φρέσκο κατσικίσιο ΕΒΟΛ βιολογικό (Μαριγια το κατσικίσιο Ολυμπος είναι υψηλής παστερίωσης δυστυχώς, και είναι το μόνο που βρίσκεις εύκολα γμτ) τώρα πια του δίνω το Επιλεγμένο Όλυμπος (κόψανε τη διανομή κατσικίσου της ΕΒΟΛ στην περιοχή μας). Ευτυχώς πάντως κι άλλα που του έχω δώσει τα πίνει, ας πούμε στο εξοχικό δεν φέρνουν Όλυμπος και του έδινα ΔΕΛΤΑ το έπινε μια χαρά. Το Γεωργικής Σχολής είναι φανταστικό γάλα αλλα όντως Πεζή δεν το βρίσκεις εύκολα εδώ, είτε σε ποσότητες είτε σε όλες τις περιοχές.

Πάντως μια φορά που πήγε ο Πεθερός μου να ψωνίσει και μου πήρε Advance κόντεψα να ξεράσω με τη ζαχαρίλα που έχει, μα πόσο χάλια, ο μικρός δεν το ήπιε και το πέταξα όπως ήταν. Γενικά αυτό είναι το κακό, κάνεις αμάν να βρεις ένα εμπλουτισμένο γάλα για παιδιά είτε σε μπουκάλι είτε σκόνη που να μην έχουν βάλει του κόσμου τα σάκχαρα, θα έπρεπε κανονικά να απαγορεύεται αυτό, ειλικρινά....

Μια άλλη φίλη πάντως επιμένει να δώσει σκόνη γιατί είναι λέει εμπλουτισμένη, γιατί έχει λιγότερη λακτόζη από το φρέσκο και μιας φίλης της ο παιδίατρος στη Γερμανία αυτό προτείνει επίσης - λες και οι παιδίατροι στη Γερμανία είναι πιο αξιόπιστοι, διαβασμένοι και επίσης δεν τα παίρνουν από τις εταιρείες, μόνο οι δικοι μας. Εγώ δεν πείθομαι και πολύ γενικά για τον εμπλουτισμό, είμαι της άποψης ότι ένα μέρος από αυτά που χάνει το γάλα για να γίνει σκόνη με θερμική και άλλη επεξεργασία τα ξαναβάζουν μέσα με αντικατάστατα και τι έγινε δηλαδή, αλλά αν ένα παιδί δεν έχει μια αρκετά καλή διατροφή, δεν ξέρω αν οι παιδίατροι προτιμούν τα εμπλουτισμένα για κάποιον σοβαρό λόγο. Όχι ότι ξέρουν και τίποτα οι περισσότεροι παιδίατροι για την διατροφή, άσχετοι είναι ομαδικώς ή και να ξέρουν σε κατευθύνουν λάθος, από συμφέρον, βλέπε τι έγινε με το μωράκι τώρα της Μαριγιάς....Οπότε, αστα να πάνε και βγάλε άκρη...Πραγματικά, το έχω ψάξει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να βρω μια έρευνα βρε παιδί μου που να βάζει δίπλα δίπλα τη σκόνη, το εβαπορέ κλπ με το φρέσκο απλό γαλατάκι και να λέει ασβέστιο τόσο, σίδηρος τόσο, βιταμίνες τόσο κλπ να καταλάβουμε τι γίνεται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σε ποια ποσότητα τα χρειαζεται ένα παιδί ημερησίως. Θα πάω έτσι για το γαμώτο να αγοράσω καμιά συσκευασία να βάλω κάτω τους πίνακες να δω τι γίνεται. Ώρες ώρες παθαίνω με αυτά και φρικάρω και δεν σταματάω να μιλάω!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

μαριγια τωρα το ειδα, περαστικα σας!για το θεμα του υπνου θα ελεγα να την αφηνετε μαζι σας αμα ειναι αρρωστη αλλα πραγματικα δεν ξερω τι μπορεις να επιλεξεις: ορια (να μαθει να κοιμαται στο δωματιο της χωρις τσιριδες κ να ταλαιπωρηθειτε μεχρι να γινει) ή ελαστικοτητα (να νιωθει καλα αλλα με ολες τις συνεπειες, δλδ να της περασει το δικο της, να μενετε αυπνοι κτλ κλτ....); δεν ξερω καθολου! :roll:

ευχομαι να γινει γρηγορα καλα το ανδριελακι μας.....

κατερινα για αλλη μια φορα επεσες μεσα!εσυ επρεπε να γινεις ψυχολογος παιδι μου!!

μετα απο πολλη σκεψη (παρα πολλη ομως...) και συζητηση με τον συζυγο, διαπιστωσαμε οτι οντως η αλλαγη του κρεβατιου την αναστατωσε...κδεν ηταν η μονη αλλαγη...απο τη μια οι κυνοδοντες απο την αλλη η αρχη της ομιλιας... το οτι τρωει 'σαν εμας' πια (με κουταλι, πηρουνι...)....η κοπελα που ερχεται πλεον για πολλες ωρες ..ολα αυτα την εκαναν να θελει να μας δειξει οτι μας εχει αναγκη και οτι την αναστατωνουν οι αλλαγες ....γι'αυτο και θελει να θηλαζει με ορεξη, παρα να τρωει, θελει παρεα, παρα να κοιμαται μονη της....ετσι ξεκινησα να της μιλαω για ολα αυτα, να της λεω ακριβως ο,τι αισθανομαι για τις αλλαγες, ποσο δυσκολες αλλα και ευχαριστες ειναι ποσο την αγαπαω ετσι οπως ειναι, που καταφερνει τοσα πραγματα κτλ κτλ....δεν περιμενω καμια μαγικη συνταγη για να ηρεμησουμε ολοι απο τη μια μερα στην αλλη, αλλα αυτες τις δυο μερες 1. τρωει πολυ καλυτερα ξανα και 2. λεει πολλα περισσοτερα 'ναι' και δεν στριγκλιζει!!:-D

ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτες τις 'ανακαλυψεις' και το οτι βρηκαμε ενα τροπο να το διαχειριζομαστε. την αλλη εβδομαδα θα εχει κ το κρεβατι της, με προστατευτικα καγκελα...

july αυτα τα καστρα και οι κρυψωνες ειναι το ονειρο καθε παιδιου!!!μην σου πω κ ενηλικου!!:mrgreen: θελω κ εγω να της παρουμε κατι τετοιο αλλα εχει κ μικρο δωματιο...μαλλον στο σαλονι θα το βαλουμε οπως το βλεπω!

βαλλου πολυ χαιρομαι για το πεννακι!α,πρεπει να κανονισουμε κ τα παπουτσακια καποια στιγμη ε;;

να πω κ εγω τα ΥΠΕΡ της κοντεσσας λοιπον...

πολυ γλυκια και γεναιοδωρη... εξυπνη, παρατηρητικη, τρυφερη, αστεια....παρα πολυ κοινωνικη κ αρκετα ευπροσαρμοστη σε ξενο περιβαλλον...με υπεροχο σπιρτοζικο βλεμμα!;)

ΚΑΤΑ: (εκτος απο αυτη την περιοδο, που οπως λεει κ η κατερινα μπορα ειναι θα περασει....:rolleyes:)

δυσκολια στον υπνο:roll: (ξυπναει τη νυχτα .....θελει παρεα για να κοιμηθει....), λιγο μυγιαγγιχτη οταν χτυπαει, προσεκτικη υπερ το δεον στα κινητικα παιχνιδια, καθολου διεκδικητικη, καθολου μα καθολου επιθετικη ....:?

το ψευτοκλαμα εμενα μου αρεσει παντως!!!!:mrgreen:

για το ντυσιμο κ την εποχη, για πειτε, τι υπνοσακο εχετε;;η μικρη απλωνεται σαν χταποδι το βραδυ (φυσικα) και γυρναει αρκετες φορες, τι θα μας βολεψει;

Καλησπέρα και από εμένα!

ΠΕΖΗ πάντα άξια κορίτσι μου να είσαι! Εννοείται ότι περιμένουμε να σε καμαρώσουμε σε φωτο!

Άντα μου μπράβο για τα ευχάριστα νέα, καταρχήν που μεγαλώνει καλά το μπέμπόνι και μετά που είναι κοριτσάκι, αφού το ήθελες κιόλας;)

July περαστικά στον ανδρούλι σου, γέλασα κι εγώ πολύ με τις απαιτήσεις του....η υψηλή θερμοκρασία βλέπεις έκανε το θαύμα της!Και φυσικά περιμένουμε φωτό από το γάμο, να σε καμαρώσουμε νυφούλα!

Marigia, γρήγορα περαστικά στο κοριτσάκι μας, αυτές οι μύξες βρε παιδί μου είναι άλλο πράγμα!Καλό κουράγιο σου εύχομαι, γιατί η αυπνία δεν παλεύεται!:(

Daf μου και εμένα πέρασε μια δύσκολη φάση ειδικά με τον ύπνο, αλλά τώρα επανήλθαμε σε πιο νορμάλ καταστάσεις, όχι ότι κοιμάται μόνος του, αλλά τουλάχιστον κοιμάται εύκολα και προπάντων με ηρεμία.Φα΄ση είναι και θα περάσει, βάστα γερά!

Τώρα όσον αφορά τα θετικά και τα αρνητικά του Ευάγγελου τι να πω...εννοείται ότι η καθε μανούλα το παιδί της το ΄βλέπει το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο, αλλά αυτό που με χαροποιεί είναι ότι είναι ένα πολύ τρυφερό και δοτικό παιδάκι. Τώρα όσον αφορά τα αρνητικά νομίζω ότι έχουν άμεση σχέση με τη δική μας ψυχολογία. Δηλαδή αν εγώ είμαι σε καλή κατάσταση και σωματική και ψυχική, και έχω περισσότερα αποθέματα, μπορεί μια συμπεριφορά να τη βλέπω ως και χαριτωμένη ή ακόμη και διασκεδαστική. Και την άλλα εβδομάδα, επειδή εγώ είμαι κουρασμένη ή θυμωμένη με κάτι άλλο, να με εκνευρίζει απιστευτα....Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα παιδιά είναι οι καθρέφτες των συναισθημάτων μας... Πάντως γενικά θα ήθελα να ήταν λίγο πιο συνεγάσιμος, δεν με ενδιαφέρει να γίνει πιο υπάκουος, και λίγο πιο καλόφαγος.

Κορίτσια εμάς βγήκαν όλοι οι κυνόδοντες, αλλά το σάλιο καλά κρατεί, λέτε να έχουμε και συνέχεια??

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

εμείς καλά είμαστε κάναμε εχτές και το εμβολιάκι μας και μια χαρά! βρε κορίτσια εσάς πως είναι με τον/την παιδίατρο? εμένα με το που τη βλέπει αρχίζει να μυξοκλαίει φανταστείτε εχτές είμασταν στο σαλόνι έρχεται η παιδίατρος περνάει μπροστά μας μας μιλάει και προχωράει προς το γραφείο της και πίσω εμείς! εεε η μαίρη πήγαινε μπροστά από εμάς αλλά κλαίγοντας και σταμάτησε μόλις έγινε και το εμβόλιο μετά μια χαρά!έπαιζε της μίλαγε σα να μην είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου δεν έχω ευκαιρήσει ακόμα να περάσω τις φωτό μάλλον το άλλο σκ γιατί αυτό το σκ παντρεύεται η μαμά μου και δεν θα προλάβω!

DaF όντως το σπιτάκι αυτό είναι όνειρο αφού με την κοιλιά τούρλα μπήκα και εγώ να παίξω τώρα πως βγήκα άστο.....ο άντρας μου ακόμα το θυμάται και γελάει ο κόπανος αντί να με βοηθήσει με κορόιδευε!!!

katerin@ όσον αφορά το γάλα εμείς όταν χρονίσαμε η παιδίατρος μας πρότεινε βιολογικό φρέσκο αλλά όταν είδαμε ότι το πρόβλημα με τα κακάκια επιδεινώθηκε μας έδωσε σκόνη γιατί με την όλη επεξεργασία που δέχονται είναι πιο εύπεπτα και βοηθάνε περισσότερο από το φρέσκο στην χλωρίδα του εντέρου. έτσι μας είπε και η παιδογαστρεντερολόγος γιαυτό πολλοί γιατροί δίνουν μετά τα 1,5 φρέσκο γιατί είναι πιο ώριμο το στομάχι τους τι να πω βέβαια είναι και στον γιατρό!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλημέρα!!

Συνεχώς υποχρεώσεις!!! Βαρέθηκα να τρέχω κάπου κάθε μεσημέρι.. Χθες μαζευτήκαμε 9 το βράδυ με τη μεγάλη από το γιατρό. Και συνεχώς όλο και κάτι έχουμε.. κουράστηκα. Ο σύζυγος δε, όλο λούφα σε τέτοια πράγματα.

Η Πενούλα μου αφού μου έκανε την χάρη και κοιμήθηκε 1 ολοκληρη εβδ χωρίς να ξυπνήσει τώρα άρχισε τα ίδια πάλι :| Πιστεύω ότι αν δεν ολοκληρωθούν οι κυνόδοντες να φτάσουν μέχρι τέλος δεν θα ησυχάσουμε.

Έχετε δίκιο για το γάλα.. ούτε και εμένα μου αρέσει που δίνω το advance. Θα ξαναδοκιμάσω το ΟΛΥΜΠΟΣ σήμερα κιόλας. Για την Πένυ που δεν τρώει ικανοποιητικά το γάλα είναι κύριο γεύμα!

Μαρίγια δεν θυμάμαι αν σου είπα συγχαρητήρια για το βαφτηστηράκι σας!! Να σας ζήσει!! Μικράκι κι αυτό σαν την Πενούλα! Πολύ κρίμα για το γάλα! Ίσως να μην μπορούσε καλά το μωράκι να θηλάσει, να μην είχε δύναμη. Αλλά έπρεπε να το παλέψει με το θήλαστρο. Γι αυτά τα μικρά το μητρικό είναι το καλύτερο.

Dafaki τα έχεις τα παπουτσάκια;; Να κανονίσουμε!!

Σας αφήνω γιατί η μέρα είναι ατελείωτη πάλι!!

DaF πολυ χαίρομαι με τα νέα σου, σας σκεφτόμουν....

July εννοείται αν υπάρχει πρόβλημα όπως το δικό σας δίνεις άλλο γάλα, το θέμα είναι να λύνουμε προβλήματα όχι να δημιουργούμε!

Vallou σκέφτομαι όμως ότι αν το παιδί δεν τρώει σχετικά καλά ίσως προτιμάται το εμπλουτισμένο γάλα, ξέρω κι εγώ....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...